VURDERINGER

VIL DU BLI LINKET?

Tenkte jeg skulle ha en liten linkerunde. Har nettopp startet å blogge igjen, så inspirasjon og noen nye blogger hadde vært kjekt å se

ER DU MED?

BLOGGVURDERING

http://kellis.blogg.no

Kjempesøt jente, med en utrolig fin blogg. Første man legger merke til når man kommer inn på bloggen er de store, fine bildene. Store og klare bilder gjør bloggen så mye finere syns jeg. Hun har også et veldig fint, lyst og enkelt design, som gjør det lett å lese bloggen hennes. Hun blogger om foto, hverdag, innkjøp, outfit osv. Innleggene hennes består alltid av både bilder og tekst, noe som er kjempebra. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes! 

Innlegget kan ikke kommenteres.

VIL DU BLI VURDERT?

Dette har vært en sykt lang og teit dag, har blitt sykmeldt og har null blogginspirasjon. Derfor tar jeg en vurderingsrunde, så legger jeg ut vurderingen i løpet av helgen! Håper dere har hatt en herlig dag og får en kjempefin kveld. Jeg er tilbake i morgen

VIL DU BLI VURDERT? 

VURDERING

// Trykk HER for å komme til bloggen. 

Martine har en kjempefin blogg! Hun har en nydelig header, og flott design. Hun blogger om hverdag, outfit, bilder osv. Hun har alltid bilder i innleggene sine, og de har god kvalitet og er store. Selvfølgelig ett stor pluss at hun også er flink til å oppdatere bloggen sin, og kommentere tilbake! Anbefaler dere å ta en titt på bloggen hennes hvertfall. Jeg elsker den! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

VIL DU BLI VURDERT?


http://mariasanni.blogg.no/

Denne jenta har en amazing blogg. Hun har akkurat hatt en lang bloggpause, men er nå tilbake igjen. Første gangen jeg var inne på bloggen hennes visste jeg at jeg kom til å bli fast leser. Bildene hun tar er utrolige! Hun har et design som jeg syns passer veldig godt nå som det er sommer. Hun blogger mest om hverdag og fotobilder, men har også noen veldig fine innlegg som virkelig burde leses. Anbefaler dere absolutt å ta en titt innom bloggen hennes. Hun er kjempesøt, og veldig flink! 

Hun har forresten skrevet ett veldig viktig innlegg, som jeg tvinger dere til å lese. (Heheh! Håper hvertfall dere tar dere tid til det!) HER!!

VIL DU BLI VURDERT? 
LESER DERE BLOGGEN HENNES?  

VIL DU BLI VURDERT?

http://anhthut.blogg.no/

Vinneren av forrige vurderingsrunde ble denne fine jenta. Hun har et stilrent og flott design, noe som gjør at man får lyst til å se mer på bloggen. Hun oppdaterer bloggen sin ofte, noe som jeg syns er veldig viktig for å ha en bra blogg. Hun blogger om hverdag, innkjøp, outfit, tips osv. Hun bruker mange, fine bilder, som også er store og klare. Personlig syns jeg hun har en kjempebra blogg! 

 

VIL DU BLI VURDERT? 

 

VIL DU BLI VURDERT?


Tenkte jeg skulle begynne å ha vurderinger en gang i uken, med 1-2 blogger. Det er en fin mulighet for meg til å finne nye favorittblogger, og det er en mulighet for flinke bloggere til å bli sett og få mer oppmerksomhet. Håper at noen vil være med på denne vurderingsrunden. Er så mange blogger der ute som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Jeg titter innom alle som melder seg på, og legger nok igjen en kommentar eller to på de bloggene som jeg finner interessante. 

ER DU MED? 

BLOGGVURDERINGER

http://martiipedersen.blogg.no/

Martine er en søt jente på 13 år. Hun blogger om egentlig alt mulig. Bloggen hennes har ett kjempefint og enkelt design, noe som gjør det veldig lett å lese og følge med på bloggen hennes. Bildene hennes er store og klare, med veldig god bildekvalitet. Det er selvfølgelig et stort pluss. Jeg er selv fast leser av hennes blogg, og håper at noen av mine egne lesere også vil ta en titt innom hennes blogg. Hun har en kjempefin blogg og fortjener absolutt mange lesere.  

 


http://sun96niva.blogg.no/

Denne jenta har en kjempebra blogg! Hun skriver veldig mange fine innlegg, og tar kjempefine bilder. Bildene hennes er også av god kvalitet. Hun oppdaterer bloggen sin ofte, noe som er veldig bra og viktig. Har fulgt med på bloggen hennes ganske lenge nå, og den blir aldri kjedelig. Innleggene hennes er interessante og akkurat slik jeg liker. Hun virker som en kjempesnill og søt jente. Fortjener absolutt at dere tar dere tid til å titte innom bloggen hennes. Hun er også flink til å kommentere tilbake, som og er et pluss!   


Innlegget kan ikke kommenteres. 

VIL DU BLI VURDERT?

Kjører i gang en ny vurderingsrunde. Har i det siste bare hatt anbefalingsrunder, så på tide med vurdering igjen. Trekker ut en eller to blogger, og går innom alle bloggene som melder seg på for å titte. Kanskje jeg får meg en ny favorittblogg? 

ER DU MED?