SOMMER 2013

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

♥ Bor du for deg selv?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg bor hjemme hos mammaen min. Skulle veldig gjerne flyttet for meg selv, men med de boligprisene og husleiene som er nå, er det ganske håpløst når jeg ikke har fulltidsjobb dessverre.

♥ Har du søsken?

Ja, jeg har en lillebror på 8 år som heter Kristian. 

♥ Hva er dine drømmer for fremtiden? 

Jeg drømmer om å få meg en snill og god kjæreste, en fin leilighet og jeg har lyst til å bli makeupartist. 

♥ Har du lyst til å gifte deg? 

JA, absolutt! Jeg ønsker meg ett stort prinsessebryllup! 

♥ Hvordan trives du i jobben din?

Jeg trives veldig godt i jobben min, å jobbe med klær er absolutt gøy! 

♥ Hva er din favoritt årstid? 

Jeg ELSKER høsten! Alle fargene, gode varme klær og jakker, bladene som faller fra trærne, varm kakao og bøker på kalde dager. 
 

♥ Hvilken skole går du på? 

Jeg går ikke på skole nå, er ferdig utdannet som hudpleier. Gikk på Nannestad VGS, men det er allerede to år siden nå. 

♥ Har du kjæreste?

Nei dessverre.... 

♥ Kan du skrive litt om bestevenninna di, Sara Alexandra? Når kommer du og besøker meg og Aria? 

Bestevenninna mi Sara, hun er verdens rareste vesen. Vi har en humor som bare vi to forstår tror jeg. Hun er en av de venninnene jeg har hatt lengst, noe jeg er takknemlig for. Elsker deg da vettuuuu. Kommer på besøk bare du inviterer meg jeg hihi. 

Ta gjerne en titt innom Sara sin blogg http://saraalexandra.blogg.no 

NEW IN: CLOTHES AND SHOES


Skjorte, Gina Tricot // Bukse, Gina Tricot // Sko, Shoeday 

Forrige uke brukte jeg opp resten av lønningen min på shopping. Smart, jeg vet. Men når jeg finner noe jeg liker så må jeg bare ha det. Skoene fikk jeg sponset av pappa, og skjorta av mamma, så ble ikke så ille dyrt allikevel da. Er man shopaholic, så er man shopaholic

SYNS? 

MY SUMMER IN PICTURES

Den første ferieuken min i juni var jeg i Tyrkia sammen med mammaen min, vi var i Icmeler, mitt andre hjem. Skrevet om turen HER.


Uke 31 var jeg en tur på vestlandet sammen med familien. Hadde en super tur! Som man ser er jeg jo veldig glad i å ta bilde av meg selv, så det er nesten det eneste jeg har bilde av fra turen. (Lurer på hvorfor det alltid er sånn, haha!) Vi bodde på campingplass og hadde noen flotte dager der med avslapping og litt fisking på de andre. Det er så deilig å slappe av og koble ut tankene helt på en rolig og fin plass sammen med familien. 


Uke 32 var Sara Alexandra og jeg en uke i herlige Spania. Det var en kjempefin tur, og vi koste oss masse. Vi tok blandt annet tatovering, noe som gjorde helt forferdelig vondt! Men syns det ble søtt med en liten vennskapstatovering. Ble noen turer ut på barstreet'n i Magaluf, bading, soling, partybåt, god mat, god drikke og alt som hører syden til. Tilbringte også endel til i Katmanduparken, hvor vi kunne være 12 år igjen. Kjempegøy var det! 

Ellers i sommer har jeg for det meste jobbet. Har også vært på Rihanna konsert, som var helt utrolig bra!

HAR DERE HATT EN FIN SOMMER? 
GJORT NOE SPENNENDE I SOMMER?  

KONKURRANSE

Konkurransen min er nå avsluttet, og vinneren er kontaktet. Bedre lykke neste gang til dere andre 

MINE SOMMERPLANER

Det første som skal skje er at jeg skal jobbe i 1 og en halv uke til! Tror dette blir en tid som kommer til å gå fryktelig sakte for meg. Når datoen blir 25 Juli er det Rihannakonsert, og ferien min starter for fult. Da blir det endelig to etterlengtede ferieuker i strekk. Lucky! 

25 Juli - Rihanna i Telenor Arena. Var på konsert med henne i Stockholm i 2011, og den var fantastisk! Satser på at denne blir like bra. Gleder meg masse! 

26 Juli - Hemsedal og vestlandet med familien. Hver sommer prøver jeg å ha hvertfall en uke sammen med familien min. Vi pleier å reise til en campingplass på vestlandet, og dit skal vi også i år. Det blir nok deilig med noen late dager med min gode familie. Satser på pent vær. Norge er virkelig vakkert når solen skinner! 


3 August - Spania here we come!! Som jeg skrev ett innlegg om tidligere så reiser Sara og jeg til Palma Nova 3 august. Kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til å tilbringe en uke i varmere strøk med bestis. Det blir så bra!!!! 


Tror nok mine to ferieuker skal bli superfine. Har jo allerede vært en uke i Tyrkia også, så denne sommeren ble det mye planer. Deilig å ha noe å finne på når man har ferie. 

HAR DERE HATT EN FIN SOMMER TIL NÅ? 

PHOTOS: IM GOING TO SPAIN

Hei!

3 august går turen til Spania, nærmere bestemt Palma Nova/Magaluf sammen med min bestevenninne Sara. Ååå som vi gleder oss! Har lenge snakket om at vi skulle ta en sydentur i sommer, men har bare drøyet og drøyet med å bestille, helt til nå. Selv har jeg aldri vært i Spania, så det blir ett nytt land på min reiseliste. Gleder meg til late dager, bading, god mat, masse god drikke og selvfølgelig litt uteliv. Man drar vel kanskje ikke nærme Magaluf på vår alder uten å ta en liten fest? Tror vi kommer til å få en super tur sammen. Sist vi var i syden sammen var vi 13 år, og det er jo en god stund siden. Nå reiser vi på jentetur alene, og det blir herlig! 


Se så herlig da! Er det rart vi gleder oss?? 

Til de som lurer så skal vi bo på Rosa del Mar, mellom Palma Nova og Magaluf. Gjerne gi tips til hvor man kan spise, hvor det skjer ting osv om noen har vært der tidligere. Setter jeg stor pris på! Ingen av oss har vært her før, så om noen har tips sier vi takk  

NOEN SOM HAR VÆRT HER FØR? 
HVORDAN ER PRISENE I SPANIA?  

PHOTOS: MY WEEK IN ICMELER


Beklager iphonebilder, men kamera har blitten smule glemt den tiden jeg ikke har blogget. 

Var en uke i Icmeler, Tyrkia i uke 25. Tredje gangen på samme hotell siden juni i fjor. Det er virkelig helt herlig der! Menneskene der, jeg har ikke ord. De er bare så amazing. Like vondt å dra hjem hver gang. Satser på en tur til i september! Det var en uke fylt med latter, gode minner og masse god mat og drikke. Var veldig varmt til å være i juni, men det var deilig. Om dere skal til Tyrkia så anbefaler jeg absolutt å dra til Icmeler, det er et lite sted, men med veldig mye å finne på, og ikke minst superhyggelige mennesker!! Skal dere til Icmeler så må dere ta turen innom Canary bar, guttene der er sinnsykt gode til å danse og utrolig snille og skjønne gutter.   

NOEN SOM HAR VÆRT I ICMELER?