SOMMER 2012

PHOTOS: ICMELER BEACH

Ååå stranden i Icmeler er utrolig vakker. Selv er jeg ikke så superglad i å bade i sjøen, er ikke så glad i å få sand overalt, men pen å se på og herlig vann er det jo 

SYNS OM BILDENE? 

MY WEEK IN TURKEY

Hello Norway. Natt til i går kom jeg hjem igjen fra Tyrkia, Icmeler. Skulle ønske jeg kunne være der fra sesongen starter i mai og helt til den slutter i oktober. Har hatt en amazing uke hvertfall sammen med herlige folk. Har nå vært i Icmeler på samme hotellet to ganger i sommer, og jeg vet ikke om ett sted som jeg trives bedre. Det er rett og slett ett helt utrolig sted. Menneskene som er så hyggelige og behandler deg som venner, maten, været, ja alt! Er så mye jeg kommer til å savne, og er veldig kjedelig å tenke på at jeg ikke får dratt tilbake før i mai. Da skal jeg være i to uker!! Altfor lite med bare en uke når det er så herlige mennesker der. Ahhh, vil dra tilbake, blir jo helt heartbroken av å være hjemme igjen. Heehhe! 

Kommer til å legge ut flere innlegg med bilder fra turen, så det blir mer oversiktelig hva jeg har gjort.

VÆRT I TYRKIA FØR? 

PHOTOS: GOODBYE NORWAY

Da har jeg pakket og er klar for avreise i morgen. Eller klar og klar, blir vel til at jeg endrer oppi kofferten min en gang til tenker jeg, som alltid. Men er hvertfall så og si klar! Gleder meg nå. Gleder meg til sol og varme, god mat, bading, drinker og herlige mennesker. Gruer meg litt til flyturen siden jeg er en smule i dårlig form, men håper det går bra. Blir vel uansett bra når jeg er fremme på hotellet og kan hilse på alle som jobber der igjen! Var jo der i Juni også, på samme plassen og hotellet som jeg skal til nå. Noen vi ble kjent med den gangen kommer også ned mens vi er der! Livet smiler i dag, og antakeligvis en hel uke frem i tid også! Mens mine kjære lesere er på skolen, ligger jeg i varmen og steker, heheh måtte bare!! For de som lurer skal jeg til Icmeler i Tyrkia, herlig sted. 

HAR DERE VÆRT I TYRKIA FØR?  

PHOTOS: SUMMER VACATION

Tyrkia, Icmeler.

Vestlandet.

Feiret bursdagen til Kine. 

Yoghurt heaven med Sara Alexandra. 

Uteliv sammen med jentene. 

Har alt i alt hatt en kjempefin sommer. Kommer en del 2 også, i og med at jeg ikke er ferdig med ferien enda. Skal jo til Tyrkia igjen 25 august! Gleder meg så masse!! 

HATT EN FIN SOMMER?
HVOR HAR DERE VÆRT I SOMMER? 

MY SATURDAY PLANS

Ohh, må bare si beklager dårlig blogging. *Slå seg selv i panna*. Hadde planer om å være en flink blogger i går, siden jeg hadde fri fra jobb, men så måtte jeg en tur på jobb allikevel så da ble det ingenting av. Var så sliten når jeg kom hjem igår, og deprimert pga det dårlige været som har vært her, men gjett hva!!! I dag er det faktisk sol. Helt utrolig. I dag skal jeg tilbringe kvelden hos Kine sammen med Thomas og Ida. Gleder meg så veldig mye. Lenge siden jeg har sett dem, så det blir kjempekoselig! Kine har bursdag på mandag så vi skal kose oss med god mat og filmer og feire bursdagen hennes litt i dag! Det blir så herlig å se Kine igjen! Herlige jenta. 

Så siden det er snakk om Kine, og jeg ikke har vist henne noe særlig på bloggen, HERE WE GO: 
En smule gammelt bilde, men søte er vi. 

Fin sa du? ja sa jeg. 

HVA GJØR DERE I DAG? 
SYNS OM BILDENE?  

PHOTOS: BYRKJELO

Da jeg var på campingtur forrige uke så fant fetteren min og jeg en kulturpark på Byrkjelo. Var egentlig utrolig morsomme figurer der, som vi egentlig lo godt av. Når man er blogger, og finner slike morsomme steder så er det nesten en selvfølge at man må ta bilder, så det gjorde jeg jo. Flaks at speilrefelksen fikk være med på tur. 

SYNS OM BILDENE? 

JEG ER OVERLYKKELIG!

Dere aner ikke hvor glad jeg er! 25 august reiser jeg tilbake igjen til Tyrkia, Icmeler. Har akkurat vært der, men blir ikke feil å reise tilbake. Skal til samme hotellet også. Gleder meg så utrolig masse til å komme tilbake igjen til Tyrkia. Det blir bare herlig. Er så glad for at alt gikk etter planen, og at jeg får dra tilbake. Kunne ikke blitt en bedre sommer det her. To ganger til Tyrkia i sommerferien, det er ikke feil det altså. Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har dratt til Tyrkia tidligere i livet. Sara som alltid har sagt hvor fint og bra det er, men neida, jeg har aldri blitt med! Dumme meg. Men uansett, nå blir det jogging og soling før Tyrkiaturen i August. Herlighet, gleder meg som en liten drittunge. 

Hit skal jeg, Prince, Icmeler, Tyrkia. Gledes! 

Ble en smule happygirl da jeg fikk vite at vi drar tilbake til Tyrkia igjen i august ja. 

HVA GJØR DERE I SOMMER? 

PHOTOS: CAMPINGLIVET

Dette er plassen vi var på. Reed Camping. Utrolig nydelig plass! 

Megselv, onkel, verdens beste mormor og søskenbarnet mitt. 

Min kjære fetter og mamma på de to nederste bildene. 

Fra mandag til torsdag var jeg med familien min en tur til Sogn og Fjordane. Vi var på en campingplass som heter Reed Camping. Har vært der flere ganger. Utrolig fin plass. Norge kan virkelig være vakkert. Norsk natur er jo utrolig pent, om man bare tar seg tid til å se på den. Syns det er så morsomt å se snøen som ligger på fjelltoppene midt på sommeren. Hadde en veldig flott tur sammen med min kjære familie. Det var meg, mamma, besteforeldrene mine, onkel og mine to søte søskenbarn som jeg er utrolig glad i. Har kost meg kjempemasse. Var også en tur i Sandane og i Sogndal. Takk for en herlig uke! 

VÆRT I SOGN OG FJORDANE? 
SYNS OM BILDENE?  

PHOTOS: TYRKIA DEL 2

Har dere noen som helst anelse om hvor nydelig det er i Tyrkia? Jeg har ikke ord. Kan ikke fatte hvorfor jeg har vært så skeptisk! Om du er skeptisk til tyrkia så legg fra deg den skeptisen og reis dit så fort som mulig. Jeg angrer for at jeg ikke har dratt dit tidligere!  Flere bilder fra Tyrkiaturen finner dere HER. 

SYNS OM BILDENE? 

MY SUMMER IN TURKEY

Forrige uke så tilbringte jeg tiden min i Tyrkia sammen med mammaen min. Vi var på et utrolig fint hotell. Jeg har alltid vært en tyrkiaskeptiker, men fy søren for et utrolig flott sted! Menneskene på hotellet var så herlige. Mennesker du nesten føler du har kjent hele livet. Jeg storkoste meg! Jeg har aldri følt meg så hjemme på et hotell før. Blir antakeligvis en tur tilbake i august/september, selvfølgelig til Icmeler og det samme hotellet vi var på nå. Savner alle som jobber der allerede. Skulle ønske jeg aldri behøvde å dra hjem. Skal heldigvis tilbake igjen i august/september, om alt går etter planen. Håper virkelig at jeg får dratt. Hadde vært toppen av lykkerus. 

Ååå, ser dere hvor glad jeg var der nede i Tyrkia eller? Smilte jo dagen lang. Stort savn! Lengter tilbake. Vil alle krysse fingrene for at jeg kan reise tilbake i august? Thankyou

HVILKET LAND TRIVES DERE BEST I? 

PHOTOS: TYRKIA DEL 1

Fra hotellrommet og ned mot restauranten og bassenget. Herlig! 

Bassenget. 

Ali og Kaya, superflinke til å danse. Også så søte gutter! 


Mamma og meg. Føler meg så blek ved siden av hu som blir brun bare hu ser på sola. Bildene fra Tyrkia kommer i flere deler. 

SYNS? 
VÆRT I TYRKIA FØR?  

KOSER MEG I TYRKIA

I dag landet jeg i Tyrkia, det har dere vel kanskje fått med dere! Koser meg kjempemasse, og været er på topp. Vet jeg sa jeg skulle ha med macbooken, men slik ble det ikke. Tror det blir lite oppdatering fra meg denne uken. Håper dere får en herlig uke kjære lesere! Følg meg gjerne på instgram: helenesimensen. Kommer til å poste bilder der. Hadebra så lenge<3

PHOTOS: IN MY SUITCASE

Har faktisk klart å pakke ferdig. Det er ikke verst til å være meg! Har også klart å ikke dra med meg så altfor mye. Har nemlig en uvane med det, at jeg alltid tar med meg altfor mye. Om jeg skal pakke for bare en helg så ser det ut som jeg skal være borte i ett år eller noe. Jeg er virkelig ikke flink til å pakke, men i dag føler jeg at jeg har vært ganske flink om jeg skal si det selv. Har kun tatt med klær jeg vet jeg kommer til å få brukt for (tror jeg hvertfall), og kun nødvendige andre ting. Solbriller osv, det må man jo ha i Tyrkia. Også skal jeg selvfølgelig ha med meg babyen min (macbooken), slik at jeg forhåpentligvis kan få oppdatert mine kjære lesere. 

PAKKER DERE ALLTID FOR MYE SLIK SOM MEG? 

TYRKIA NEXT

Okei, ikke før i natt da, men er ikke lenge igjen nå! 

Her skal jeg tilbringe den neste uken! Kan ikke si at det ser så fryktelig vondt ut altså. Skal tilbringe en uke i Tyrkia, Icmeler sammen med min kjære mamma. Blir deilig å komme bort litt. Slappe av og nyte ferien. Gleder meg veldig nå. Hotellet og stranda ser jo helt smashing ut. Gledergledergleder meg! Vi skal nok kose oss masse. Strand, bading, sol, god mat og god drikke. Hva er vel bedre enn det? Her i Norge ser det ut som det blir en fryktelig dårlig sommer i år, så å dra en uke til syden er ikke feil.

SKAL DERE TIL SYDEN I ÅR? HVOR? 

SUMMERPLANS

Denne sommerferien har jeg egentlig ikke store planene. Jeg skal jobbe store deler av sommeren, og har bare 3 uker med ferie. Den første uken min med ferie skal jeg antakeligvis tilbringe i Tyrkia sammen med min kjære mor. Det blir nok en litt spontan tur, i og med at vi ikke har bestilt enda. Om det ikke blir Tyrkia så reiser vi bare opp til Hemsedal. Jeg skal også tilbringe tid sammen med mine besteforeldre og søskenbarn. Vi skal reise til hytta i Hemsedal, også skal vi til Sogn og Fjordane på campingtur. Dette er noe jeg virkelig ser frem til! Gleder meg som en liten unge. Dere tenker kanskje at det er rart å glede seg så fælt til en campingtur, heehh, men det er koselig altså! Siste uken min tror jeg at jeg faktisk skal tilbringe i Tromsø. Håper hvertfall at ting går etter planen. Dere lurer kanskje på hva jeg skal gjøre der, men det får dere nok bare vente å se. Hihi! Har også et stort ønske om å få kommet meg en tur til bodø i løpet av sommeren. 

Disse bildene er fra i fjor sommer da Camilla og jeg var i Bulgaria alene for første gang! Amazing og herlig tur. 

HVA ER DERES PLANER FOR SOMMEREN?