PHOTOS

PHOTOS: IPHONE MOMENTS

Tenkte jeg skulle starte å legge ut "iphone moments" igjen som jeg gjorde tidligere. Fikk mye bra respons på det da jeg la ut jevnlig med disse innleggene før, så prøver med det igjen. 


Starter med en rekke selfies. Er det noe jeg er flink til så er det å ta bilder av meg selv. Over halve bildegalleriet på iphonen består vel av megmegmeg. 


1. Louise og meg på en liten snurr.
2. Marita og meg. Og neida, vi er ikke fjortiss, vi bare later som. Neida. Vi er det.
3. Louise er så søt på dette bilde, så det måtte jeg bare ta med. Hihi  


4. Enda mer selfie av meg. Dette bilde havnet på instagram og skulle være et godnattbilde for å vise at jeg også kan legge ut bilder av meg selv uten sminke som alle andre. 
5. Rommet mitt er ferdig pyntet til jul. 
6. Ja, jeg har pakkekalender i en alder av 23 år. Takk mamma  


7. Kathrine Sørland og meg på jobb. Den dama er helt utrolig herlig! 
8-9 Bytur med familien min.  


10. Pepperkakebaking med mamma. Som dere ser er jeg helt rå til å pynte, hahaha... 
11. Happytime når jeg fikk vite at Miley Cyrus kommer til Norge! Gjett om jeg skal dit. 
12. Selfies, igjen. Har det alltid like gøy i eget selskap. 

ER DETTE NOE JEG SKAL FORTSETTE MED? 
FLERE SOM VIL PÅ MILEY CYRUS KONSERTEN?  

PHOTOS: LUNCH WITH MY GIRL

I dag har vært en lang, men koselig dag. Sov utrolig godt i natt, så var helt uthvilt da jeg våknet i dag, litt trøtt, men følte meg bra. Var og spiste lunsj på Egon med Camilla i dag, før turen gikk videre til jobb. Tittet også litt i butikker, for jeg vil ha en ny julekjole. Men hvor er alle de fine kjolene? Finner absolutt ingenting i butikkene for tiden..... Det er så typisk når jeg virkelig trenger noe. Eller som Camilla sa "har ikke du nok kjoler?" heheh joda, har vel det. Uansett, har hatt en veldig fin fredag, både med Camilla og på kveldsvakt på jobben.   


Fineste Camilla 


Nam!  Hva er vel bedre enn is som du kan dytte så mye godis og jordbær du bare vil oppi? 

Helene: Det er litt flaut å ta bilde av isen... Er man blogger så er man blogger. 

HATT EN FIN FREDAG? 

A CUP OF TEA IS THE ANSWER TO EVERYTHINGRyddet litt på rommet i går og fant verdens søteste tekopp blandt skrotet mitt. Den var jo nydelig! Pusekatt og voffsen. Så søte.  

SELFIES OF THE DAYHA EN FANTASTISK FREDAG OG HELG 

FLOWERS ARE THE SWEETEST THING GOD FORGOT TO PUT A SOUL IN


   

PHOTOS: ADORABLE LITTLE KITTYCATI går var jeg og mamma en tur på metro på lørenskog. Mamma kjøpte en rosa ballerinamus til lille Fia, og denne syns jo selvfølgelig jeg var kjempemorsom. Fia derimot syns den var teit. Stakkars katten som ble tvunget til å leke med meg. Skal ikke være greit for sånne små. 

HAR DU NOEN DYR? 

PHOTOS: AUTUMNIngen tvil om at høsten har pene farger i år. Autumn 

LIKER DU HØSTEN? 

PHOTOS: MY NEW HAIR

Hei dere! 

Fikk ett innfall forrige uke, og fant ut at jeg bare måtte farge håret brunt. Det er sånne innfall jeg bare får, og da er jeg bare nødt til å gjøre det. Resultatet ble faktisk overraskende bra, om jeg skal si det selv! Er veldig fornøyd med mitt nye brune hår. Har jo hatt brunt hår mange ganger før også, men ender alltid opp som blond igjen. Nå har jeg bestemt meg for å få ett friskt og langt hår, og valgte derfor å slutte med denne blekingen som rett og slett dreper håret mitt. Er superfornøyd! HVA SYNS DERE? 
KLEDDE JEG BRUNT HÅR?  

PHOTOS: COCOA WITH MARSHMALLOW

I dag sto jeg tidlig opp, faktisk så tidlig som 08.30. Dette er tidlig for meg når jeg faktisk har fri fra jobb. Klokken 9 var jeg allerede ute av døren før dagens powerwalk. Det var forfriskende godt å komme seg ut så tidlig. Når jeg kom hjem igjen lagde jeg meg god frokost, og en kopp med varm kakao. Ikke så sunt, men skikkelig godt når man er kald i kroppen! Topp kakaoen med marshmallow, og jeg skal love deg at den smaker himmelsk. Perfekt på en kald høstdag


 Yumyum!  

HATT EN FIN DAG? 

PHOTOS: THIS AMAZING WEEKEND

Hei! Søndagen er her allerede, denne helgen har gått så fort. Fredagen jobbet jeg kveldsvakt, og da den vakten var ferdig hadde jeg endelig helg jeg også! I går kom Camilla til meg, noe som var utrolig koselig. Vi koste oss med reker og vin, Harry Potter film og tv på kvelden. En perfekt lørdagskveld med andre ord! I dag har vi faktisk vært på fjelltur, eller skogstur. Liker å kalle det fjelltur i og med at det kun er oppoverbakke hele veien opp til toppen. Turen vår gikk til ett tårn som ligger her jeg bor. Utrolig tungt å gå opp, men vi klarte oss utrolig godt. Superspreke og flinke jenter, om jeg skal si det selv. Når vi kom hjem igjen fra tur så var vi merkelig nok utrolig kalde inni kroppen, så da smakte det VELDIG godt med varm kakao med litt marshmallow oppi. 

Tøffe Camilla gikk opp i toppen av tårnet! Jeg har vært der en gang, og har ikke tenkt meg opp dit igjen! Hehe. Høydeskrekk much. 

Tusen takk for en utrolig fin helg, Millah 

HATT EN FIN HELG? 

PHOTOS: TODAY'S MAKEUP


Følte jeg datt ned i sminkepungen i dag, med rød leppestift. Det er absolutt ingen vane at jeg bruker rød leppestift. Syns det er veldig pent på andre, men har ikke helt klart å vende meg til det selv. Bruker veldig mye leppestift til vanlig, men det går mer i lyse farger. Bildene er nofilter, og selvfølgelig iphone. Sløv.  

BRUKER DERE LEPPESTIFT? 

PHOTOS: SWEET LIKE CANDYÅååååå har du sett noe så herlig før? Det ser jo bare dødsgodt ut? Når det er sagt så må jeg innrømme at det kun pryder øynene. Dette var ikke noe som jeg likte. Aaaaaltfor søtt! Føltes som jeg dyttet en pose med sukker inn i munnen, og det er uten å overdrive, MEN fargene er jo herlige. Rosa sjokolade, det måtte jeg jo selvfølgelig kjøpe. Må også innrømme at jeg betalte 200 kroner for en liten pose med denne grusomme smaken. Bortkastet? Jaja, fikk hvertfall noen bilder å friste dere med. 

SYNS DU DET SER GODT UT? 

PHOTOS: ME, MYSELF AND I IN A BORING TIME

God ettermiddag! 


Hva er vel en blogg uten bilder av eieren? Heheh neida, bare tuller. Kjedet meg bare en smule før jobb i stad, og hva gjør man da? Jo da tar man bilder av seg selv og spammer folk på snapchat. Stakkars mennesker som har meg på snapchat når jeg kjeder meg. Nå i denne stund er jeg nok på jobb, måtte forhånsskrive ett innlegg til dere. Blogglysten er tilbake og da må jeg jo prøve å holde det gående. Alle som har fulgt bloggen min en stund vet jo hvor mange bloggpauser denne bloggen har hatt. Men nå skal jeg prøve så godt jeg kan å holde det gående i en lang stund. 

HVA GJØR DU NÅR DU KJEDER DEG? 

PHOTOS: THE GUARDIANHva er vel bedre enn å sitte inne en kald høstkveld med en kopp kakao og kanskje en fin bok? Gleder meg til å fortsette lesingen i denne boken på kalde høstkvelder. Nicholas Sparks er jo herlig!

LIKER DU Å LESE BØKER? 

PHOTOS: MY NEW BEDROOM

Om dere lurer på hvor noe er fra så er det bare å spørre, hyllene og nattbordet er fra jysk

Har gjort en liten makeover på rommet mitt. Kastet ut en stor bokhylle, og kjøpt en stor puff, nye hyller og nytt nattbord. Må legge til at nattbordet skrudde jeg sammen helt selv, haha! Syns virkelig jeg var flink. Trenger ingen kjæreste når jeg er så handy selv. Syns rommet mitt ble vedlig girly og fint nå. Trengte en liten makeover. 

SYNS? 

#soverom #interiør #filmer #detaljer 

PHOTOS: DINNERTIME


Mamma har så mye fine detaljer. Bare se på den søte duken! I dag har jeg laget middag til mamma. I håp om å prøve å være litt sunn så ble det laks i dag, med babygulrøtter og potet. Utrolig godt! Vet at ikke alle syns matbilder er så fryktelig spennende, men for meg er det inspirerende å se matbilder på blogger, så håper at jeg kanskje kan klare å inspirere noen selv via min blogg også. 

TIPS TIL EN INSPIRERENDE MATBLOGG? 
HAR EN DU KANSKJE EN SPENNENDE OPPSKRIFT SELV? 

PHOTOS: FAVORITT MASCARADa jeg var i Stockholm i mars kjøpte jeg meg to mascara på taxfreen. De er ganske dyre, så siden jeg først hadde muligheten til å teste disse, og kjøpe på taxfreen så gjorde jeg det. Angrer ikke ett sekund! Pleier igrunn aldri å kjøpe så dyr mascara, men etter å ha testet disse er jeg redd jeg må fortsette å kjøpe dem også. Supergode! 

HVA ER DIN FAVORITT MASCARA? 

PHOTOS: ME, MYSELF AND I


Bloggen min har en pause, igjen. Følg meg gjerne på instagram @helenesimensen 

PHOTOS: MARILYN MONROE ON MY WALL


Alt er fra en butikk i Charlottenberg. Loveit! Dem har sykt mye fint der. Skulle gjerne eid alt i verden med denne flotte dama på. 

SYNS? 

PHOTOS: MY NEW HAIR

Som jeg nevnte tidligere i dag så har jeg vært hos frisøren.Er superfornøyd! Fikk tynnet ut håret mitt masse, noe som virkelig trengtes. Jeg har så tjukt hår at det er ille. Men nå er det veldig deilig og lett igjen! Fikk også blonde striper, så nå kan sommeren bare komme slik at det kan lysne enda mere. Skal få tatt bilder med kamera til dere ved en senere anledning. Men for tiden er iphone min beste venn

HVA SYNS DERE? 

PHOTOS: UPDATE

Hei dere! Bare en liten update fra meg. I det siste har det ikke skjedd så altfor mye, men noe har såklart skjedd. For snart to uker siden var det senterfest med jobben, noe som var utrolig gøy! A1 var der og hadde en aldri så liten konsert for oss, noe jeg likte godt siden jeg er superfan av Ben Adams! Han er jo så utrolig kjekk vet dere. Har også brukt altfor mye penger på shopping da jeg og Camilla var på en liten shopping og koserunde forrige helg. Fikk meg mye fint, og sikkert litt unødvendig men det må da til! Har også hatt nok av tid til å slappe av den siste tiden, og føler jeg endelig har litt overskudd igjen. Føler jeg ikke har hatt det på flere måneder. Fremover er det mye som skjer, skal f.eks til stockholm med Sara i mars, noe jeg gleder meg utrolig masse til! Det blir nok en super jentetur. 

Noen bilder fra den siste tiden. For dere som har instagram og vil følge meg der @helenesimensen  

I dag skal jeg tilbringe dagen min hos frisøren, noe som virkelig trengs nå. Jeg er usikker på hva jeg egentlig skal gjøre med håret mitt, men skal hvertfall klippe det igjen. Blir også ny farge på håret, men hvordan har jeg faktisk ikke bestemt meg for enda. Tar det litt som det kommer, skal hvertfall ikke ha mørkt hår igjen. Håper på et fint resultat! 

Ønsk meg lykke til hos frisøren i dag 

HVA SKAL DERE I DAG? 
NOEN SOM HAR TIPS TIL BLOGGMOTIVASJON? 

PHOTOS: HOME DETAILSBare noen detaljer fra rommet mitt. Har laget flere innlegg med home details, så håper dette er noe som faller i smak hos dere. Om dere lurer på hvor noe er fra så er det bare å spørre 

HVA SYNS DERE?

PHOTOS: LOVELY DAYSitter og koser meg med dagens lunsj. Fruktsalat med vaniljekesam, og te. Skal se på den nyeste episoden av pretty little liars og the lying game. Love my life 

HVA GJØR DERE? 

PHOTOS: LAZY AND SICK MORNINGJeg er fortsatt syk. Hater virkelig å være syk. Har heldigvis fri fra jobb i dag, så jeg kan slappe av, slik jeg gjorde hele helgen. Egentlig ganske kjedelig. Mine bestevenner er halstabletter og nesespray. Akkurat nå sitter jeg og ser på One Tree Hill, spiser toast og drikker oboy. Ganske koselig det da. Resten av dagen skal jeg bruke på å slappe av. Ha en fin dag dere

HVA GJØR DERE I DAG?
FLERE SOM ER SYK? 

PHOTOS: MY BESTFRIEND


I går var jeg som sagt på Trey Songz konsert sammen med Sara Alexandra. Lenge siden jeg hadde sett henne nå, var kjempe koselig å se henne igjen. Ble som vanlig tatt endel bilder av oss. Ikle noe sjokk hihi. Men gøy med minner. Love you!!

PHOTOS: NEW YEARS EVE


Jeg hadde en utrolig bra nyttårsfeiring i år. Ble ganske fin på vin, men gøy var det. Ble ikke tatt så veldig mange bilder, men Nadia, Gunnar og jeg hadde en aldri så liten photoshoot sammen. Duckface og peacetegn er en selvfølge. Resten av bildene ble tatt med iphonen, så dem kommer vel ut senere. Startet kvelden sammen med min kjære familie, hvor det ble servert kalkun selvfølgelig. Senere på kvelden dro Nadia og jeg på en hjemmefest. Ble skikkelig liv utpå kvelden, så hadde det kjempebra. En fin måte å gå inn i det nye året på. 2013 skal bli et fint år!

HADDE DERE EN BRA FEIRING? 

PHOTOS: MY BEAUTIFUL LAMPTil jul fikk jeg endelig noe jeg har ønsket meg lenge! Nemlig en ny lampeskjerm. Kanskje dere tenker at jeg er veldig spesiell nå, men se så fin den er da! Har lenge hatt lyst på en slik "lampekjole" til å ha over lampeskjermen, og endelig fikk jeg en som er helt perfekt. Elsker den. Den er enkel og fin, samtidig som den pynter opp nattbordet mitt veldig. 

HVA SYNS DERE? 

PHOTOS: GIRLS NIGHT

Feiret bursdagen min på lørdag, ble ikke tatt så veldig mange bilder. Som vanlig blir kameraet litt glemt. Men her er hvertfall noen av bildene som var mest brukbare. Hadde en superfin kveld

SYNS OM BILDENE?

PHOTOS: BIRTHDAY PICTURES

Igår feiret jeg bursdagen min sammen med mine flotte, herlige venner. Er så glad for at jeg har så fine venner som gjør dagene mine så mye bedre. Hadde en veldig vellykket og fin bursdag i går. Koste meg kjempemasse sammen med jentene både hjemme hos meg og ute på byen. Tusen takk for at dere ville feire med meg! 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

PHOTOS: INSTALATELY

Følg meg gjerne på instagram, da blir jeg glad @helenesimensen.  

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM? 

PHOTOS: BRUDESMINKE

Kommer bedre bilder så fort jeg får bildene fra photoshooten av Kine.

Hei dere. I går var jeg med Kine til imageakademiet. Hun sminket meg og krøllet håret mitt, fordi hun skulle ha prøve. Temaet var brudesminke. Det ble utrolig bra om jeg skal si det selv. Hun er utrolig flink, og tror at hun ble fornøyd selv også. Skulle ønske jeg tok meg tid til å krølle håret mitt hver dag, syns det var ganske fint! Synd det tar så lang tid, også syns jeg det er vanskelig å gjøre det selv.

HVA SYNS DERE OM HÅRET OG SMINKEN? 

PHOTOS: THE OLD ME

Drev og tittet litt på gamle bilder av meg selv. Før i tiden brukte jeg bare webcam da. Heheh, før i tiden hører dere. Følte meg gammel nå. Men uansett, syns dere at jeg har forandret meg mye? Det syns jeg. Må innrømme at jeg syns det. Ser jo egentlig ganske liten og uskyldig ut på disse bildene. Det var jeg vel også, selvom det ikke er så altfor mange år siden. Er gøy med gamle bilder da, tenker å kanskje vise noen flere om noen er interessert i det. Kanskje ikke så fryktelig interessant. Men ohh som jeg savner håret og hårfargene på disse bildene. Det var tider det! 

SYNS DERE JEG HAR FORANDRET MEG? 
LIKER DERE GAMLE BILDER?  

PHOTOS: THE FIRST SNOW

I går la den første snøen seg her hos meg. Ikke så veldig mye, men det er så koselig! Nå kan jeg traske rundt i mine fine uggs, varme kåpe og gode skjerf. Jeg krysser fingrene for at det kommer litt mer snart, slik at jeg får snø på bursdagen min 10 november. Hvert eneste år er mitt høyeste bursdagsønske å få snø. Rart det der. Men sånn har det alltid vært. Har jeg ikke snø på bursdagen min blir jeg alltid lei meg. I fjor fikk jeg ikke snø, så håper virkelig at jeg har fortjent det i år da. Nå går vi mot en koselig tid snart, nemlig jul. Jeg gleder meg som alltid! 

HAR DERE FÅTT LITT SNØ?

PHOTOS: AUTUMN AND OUTFIT

Heheh, joggebukse og verdens største genser. Veldig fint.... Neida, men sykt behagelig hvertfall! 


Elsker fargene på høsten! Høsten er en veldig pen årstid syns jeg, utenom da regner pøser ned. Uggsene er tatt frem, og varmere jakker er allerede tatt i bruk. For en herlig tid

SYNS OM HØSTEN? 

DRIVER FORRESTEN OG ENDRER LITT PÅ DESIGNET, SÅ KAN SE LITT ROTETE UT. 

PHOTO: TEA

Sitter og koser meg med en kopp te, og litt tvtitting. Absolutt ikke feil det! 

SYNS OM BILDE?

PHOTO: FRIENDSHIP


Laget denne kollasjen og satte den utenfor min personlige almanakk, som dere finner HER. Koselig å samle noen venner i samme kollasj syns jeg. 

SYNS OM KOLLASJEN? 

PHOTOS: MORNINGTIME

I dag våknet jeg til sol. Jammen på tide etter alt regnværet som har vært. Ikke at det er så fryktelig varmt ute. I natt har det regnet og regnet så fælt. Hater når det regner om natten og jeg sover alene for da har jeg en trang til å måtte ha på lyset. Aner ikke hvorfor men det er bare sånn. Anyblooooogg, nå skal jeg kose meg med en kopp te og litt frokost, så skal jeg se på en film. Elsker slike morninger! 

PLANER I DAG? 

 

 

PHOTOS: COLD MORNING

Brrrr, og god morgen. Nå sitter jeg i senga, med verdens beste tøfler og min kjære macbook. Syns det er vanskelig å komme seg ut av senga når det er så sinnsykt kaldt. Heldigvis er det noen timer før jeg behøver å bevege meg ut av døren og videre på jobb, så skal bli her en stund og se en film før jeg må fikse meg osv. Ingenting er bedre enn lazy mornings. Blir spennende å komme på jobb i dag, i og med at Missoni kolleksjonen til Lindex er i salg fra i dag! Så nå må dere løpe og kjøpe og støtte brystkreft.  

HVA GJØR DERE I DAG?
KALDT HOS DERE? 

PHOTOS: BEAUTIFUL OWL

Da jeg var i Tyrkia i sommer kjøpte jeg dette søte uglesmykket. Er ikke en jente som bruker noe særlig med smykker, men dette måtte jeg bare ha. Syns det var så fint. Har ikke begynt å bruke det enda, men finner vel en anledning hvor det passer inn en gang. Hihi. Prisen er jeg dessverre usikker på, men som sagt er smykket kjøpt i Tyrkia og det er ikke spesielt dyrt der. 

SYNS OM UGLESMYKKET MITT?

PHOTOS: JENTEKVELD

Tyrkisk kjøttdeig med pitabrød. Snacks. Michael som griser med mat. Camilla

På torsdag tok jeg turen til min kjære Camilla. Var kjempekoselig å se henne igjen! Vi bor jo like ved hverandre men sees sjeldent pga jobb. Dumt egentlig siden vi alltid har det så koselig sammen. Koste oss med god mat, snacks også så vi på film. Standard oss når vi er sammen. Kjempekoselig! 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: ME, MYSELF AND I

Hei dere! Håper alle har en fin onsdag. Kvelden min skal tilbringes på jobb, så blir ikke mye oppdatering i dag, men det er dere vel blitt vandt til nå den siste tiden. Er ikke så lett å få gjort alt på en gang. Har ett liv utenom bloggen også, og har dager hvor jeg bare må legge den til side. Høres nesten ut som jeg forteller dere at jeg tar pause fra bloggen, men det gjør jeg ikke.

HVA GJØR DERE I DAG? 
HAR DERE DAGER HVOR BLOGGEN BLIR NEDPRIORITERT?  

PHOTOS: LITTLE DOG

Sara og jeg passet denne søte lille kosebamsen i helgen. Veldig kosete, og leken. Utrolig koselig hund 

SØT ELLER HVA? 

PHOTO: APPLE LOVE

Min kjære macbook og iphone. For over ett år siden invisterte jeg i iphone 4, og har ikke hatt noe trøbbel med den. Er så utrolig fornøyd med den. Mye morsomt man kan gjøre med en iphone, også er det i tillegg utrolig praktisk. Apps, nett tilgang, fine deksler, lett å bruke. Blir ikke bedre enn det. Macbook kjøpte jeg i påsken i år, og kan ikke fatte at jeg ikke har gått til innkjøp av en tidligere. Jeg er helt apple frelst, vil aldri bytte til en hp pc eller en sony ericsson mobil igjen, aldri

HAR DU MAC ELLER IPHONE?

PHOTO: MAC BACKGROUND

Sara laget en fin bakgrunn til mac'n min, er kjempefornøyd. Thank yooou! Litt koselig med en litt annerledes bakgrunn da, også med så koselige bilder på. Litt mer personlig

HVA SYNS DERE OM DEN? 

PHOTOS: HELL OF A NIGHT

Hadde en fin kveld i går med fine mennesker. Lekte noen drikkeleker, tok litt bilder og hadde det gøy. Aldri feil med en liten hjemmefest! Kom litt flere enn forventet, så det ble en smule trangt, men da flesteparten dro så var vi passe med folk igjen og da ble det såklart tatt bilder. Sang også singstar, spilte guitar hero og spiste pizza. Kjempekoselig kveld. Håper dere hadde en like fin lørdag som meg.

HADDE DERE EN FIN LØRDAGSKVELD?

CALL IT LOVE

Er hos min kjære Sara Alexandra i helgen. Var på tide med litt bestevenntid igjen. Vi passer på den søte lille hunden dere ser på bildene. Mye morsomt har vi det med den. I dag har vi vært ute å gått en lang tur med han. Så flinke vi er. Har også vært hos naboen til Sara og fått servert pannekaker til frokost. Ikke hver dag man blir bedt på frokost som gutter har laget. Det var veldig koselig. Senere i kveld så kommer det noen mennesker, så blir det en aldri så liten hjemmefest. Noen ganger er det like greit med hjemmefest i stedenfor å dra på byen, sparer penger gjør man også. 

HVA GJØR DERE I DAG?

PHOTOS: CLOSE UP

Som bloggere flest liker jeg å ta bilder, og noen ganger så blir det endel bilder av meg selv. Selvgod x 10000. Neida, heehehe  

PHOTOS: NEW HAIR

Stripet håret mitt blondt i Tyrkia. Er så utrolig fornøyd nå! Har aldri vært så fornøyd med hårfargen min før tror jeg. I tillegg var det syke priser hos frisøren der, helt vilt billig! Både jeg og mamma stripet håret, og mamma klippet sitt i tillegg og alt dette kom på ca 600 norske kroner, for oss begge tilsammen. Hun brukte forresten foliestriper og ikke hette, noe jeg likte veldig godt! Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg vel til å bli ganske så blond snart. Trives jo trossalt med litt blondt i håret. Men skal la håret mitt forbli slik det er nå en stund til. Er kjempefornøyd 

HVA SYNS DERE OM HÅRET? 

 

PHOTOS: LAST NIGHT


I går var jeg på jobb igjen, etter en uke med sykmelding. Det gikk overraskende bra, med tanke på tåa. Men har selvfølgelig fortsatt litt vondt. Etter jobb i går fikk jeg besøk av noen kjempesøte jenter. Utrolig koselig! Vi koste oss med taco og god drikke. Hadde en veldig koselig kveld 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

PHOTOS: FLOWERS
// photo. canon eos 1100d

Om noen skulle lure så er blomstene ekte. Syns de er så fine! 

HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?
SYNS OM BILDENE?  

PHOTOS: BUMBLEBEE

Photos // Canon Eos 1100D 


SYNS OM BILDENE?
HVILKET LIKTE DERE BEST?  

PHOTOS: MY LITTLE BROTHER

Lillebroren min elsker å bli tatt bilde av, så da må jeg benytte sjansentil å ta bilder og øve litt når jeg er med han. Syns egentlig han er veldig fotogen! 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: FLOWERS

Siden mamma har fått så mange fine blomster i hagen så lekte jeg meg litt med speilrefleksen. Jeg burde egentlig begynne å ta mere bilder av sånne ting, slik at jeg kan bli litt flinkere med fokus og alt sånn. Kan ikke skryte på meg at fotografkunskapene mine er så veldig bra, men jeg prøver. Uansett er det pene blomster! 

SYNS OM BILDENE?
HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?  

PHOTOS: FRIDAY'S DINNER

Spennende overskift, i know. Føler bloggen ble en smule matblogg i dag. Tok jo bilde av frokosten også. Det er jo så utrolig spennende å se hva jeg spiser, ikke sant? Heheh. Neida, men en gang i blandt er det vel greit. Syns mat er gøy å ta bilde av, merkelig nok. Anywaaays, mamma og jeg har kost oss med reker til middag i dag. Syns det er så godt på loff med agurk oppå. Nå skal jeg se på Gossip Girl sesong 5. Kjenner jeg meg selv rett så ser jeg vel ferdig sesongen i løpet av helgen. Elsker Gossip Girl!!!!! 

HATT EN FIN DAG? 
LIKER DERE SJØMAT?

PHOTOS: MY MORNING

Good morning sunshines. Siden jeg er sykmeldt så blir dette en stusselig fredag. Egentlig helt greit for min del, siden jeg liker å slappe av og gjøre akkurat som jeg vil. Dagen i dag skal jeg tilbringe for det meste i senga eller i stua med blogg, film og serier. Skulle egentlig dratt til Sara Alexandra i dag, men planene ble endret siden jeg må holde meg i ro og ikke gå så mye pga tåa, menmen. Senere i dag skal mamma og jeg spise god fredagsmiddag, så blir det vel godteri og enda mere film. Love my life

HVA SKAL DERE I DAG?

PHOTOS: THIS WEEK

Onsdag dro jeg til min søte Linda, var så lenge siden jeg hadde møtt henne! Superkoselig å tilbringe dagen sammen med en så god venninne. Vi spiste god mat, bakte muffins og proppet i oss en haug med godteri. Ble også til at vi så noen filmer og tittet på The lying Game. Tilslutt sovnet vi begge i sofaen til torsdag. Koselig! 

Torsdag etter jeg kom hjem fra Linda så kom Camilla til meg. Hadde heller ikke sett henne på lenge, pga ferie. Camilla har vært i Japan og selvfølgelig fikk jeg gave. (Som jeg kommer til å vise i eget innlegg senere). Hadde en veldig fin kveld sammen med henne. Vi spiste hjemmelaget pizza, så på Pretty Little Liars og filmer. Bakte også muffins og spiste godteri. Så som dere skjønner har jeg vært utrolig sunn denne uken. Men jeg har jo trossalt ferie, og brudd i tåa så vi sier at det er lov. 

Ren macskjerm vet jeg. Heheh! 

Har hatt noen kjempefine dager med søte venner. Nå er det helg og jeg skal ikke gjøre noenting. Begynner å jobbe igjen til uka så håper at tåa mi kan bli bra snart. Selvom det ser dårlig ut! 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

 Skal forresten kommentere tilbake på de andre innleggene mine nå, har ikke glemt dere, har bare ikke hatt tid. Beklager

PHOTOS: TODAY

I dag var første dag av ferieuken min. Ikke stort jeg orker å gjøre pga bruddet i tåa. Bare jeg går litt føles det som jeg har løpt flere mil. Blir sliten av ingenting. Heldigvis var det sol og fint vær i dag, så dagen har jeg tilbringt ute sammen med babyen min, macen selvfølgelig. Jeg har lastet ned The Vow og sett på den. Sykt fin film! Anbefales virkelig. Har også lastet ned Like Crazy, så tenkte jeg skulle se på den nå. Gleder meg til mamma kommer hjem fra jobb, er fryktelig ensomt å være hjemme alene. Pleier å trives hjemme alene, men nå har jeg bare syns det har vært forferdelig ensomt, haha!  

Her har jeg tilbrakt dagen. Ikke så feil å sitte ute når man kan sitte i en "sofa" . Liker livet! 

HATT EN FIN DAG? 

PHOTOS: HOME DETAILS

NOE DERE LIKTE? 

PHOTOS: YOGURT HEAVEN

Onsdag var jeg med min vakre Sara Alexandra. Vi møttes i osloby, for en liten shoppingrunde. Jeg skulle shoppe egentlig, men var vel igrunn Sara som kom hjem med flest kjøp. Var uansett morsomt å gå på shopping sammen. Det er ikke noe vi gjør ofte, selvom hun bor i oslo og jeg bor like ved. Burde kanskje ta en bytur oftere! Vi tok også trikken til yogurt heaven. Ingen av oss hadde vært der før, men herregud så godt det var! Skal absolutt tilbake dit igjen. Senere dro vi hjem til Sara, bestilte pizza og slappet av. Hadde en utrolig koselig dag! 

VÆRT PÅ YOGURT HEAVEN? 
ER DERE OFTE I OSLO?  

PHOTO: LIPSTICK ON MY LIPS

Da jeg var hos Kine i helgen så ville hun ta leppestift på meg, i en veldig rød farge. Jeg pleier vanligvis bare å ha en farge som såvidt syns, for jeg syns ikke jeg kler slike mørke farger. Men for å være ærlig (ikke for å være selvgod, haha!) så syns jeg ikke det var så ille med den leppestiften. 

BRUKER DERE LEPPESTIFT?
SYNS?  

PHOTOS: MY BEDROOM

Etter forespørsel om å få se rommet mitt, har jeg nå fått somlet meg til å lage ett innlegg. Kanskje ikke så veldig spennende, men hva gjør jeg ikke for dere? Heheh! Vet jeg har vist rommet mitt tidligere også, men har fått endel nye lesere etter den tid. Er veldig fornøyd med rommet mitt. Det er lyst og fint, akkurat slik som jeg liker det. 

NOE SPESIELT DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM? 
SYNS?  

PHOTOS: WE ARE YOUNG

Koste meg masse i bursdagen til Kine i går sammen med herlige mennesker. Ble til at vi tok endel bilder (veldig mange), noe som var veldig gøy! Vi spiste god mat, dessert og så på film. Tulla og tøysa, lo og snakka. Utrolig koselig å samles, synd at det er så sjeldent 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

PHOTOS: GIRL WITH A BALLOON

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: MY DREAMCATCHER

Kjøpte meg en nydelig drømmefanger på et marked i Tyrkia. Utrolig pen! Har ønsket meg en lenge, og var fast bestemt på at jeg skulle kjøpe en om jeg fant i Tyrkia. Den henger egentlig i vinduet på rommet mitt da, men hang den på veggen da jeg skulle ta bilde, for da syntes den best. Superfin er den! 

HVA SYNS DERE OM DEN? 

PHOTOS: WHEN I'M BORED

Koselig med kjempestor kropp og lite hode da. Syns jeg var fryktelig sjarmerende her. Romvesen. Det er det jeg egentlig er. Photobooth er gøy!!

I dag skal jeg ta sol før jobb, kjenner jeg trenger litt brunfarge nå. Ikke at jeg blir no spesielt brun. Trist egentlig. Jobber helt til klokken 00.00 i dag, fordi senteret absolutt skal ha nattåpent. Grrr. Orker ikke det. Joda. Drar forresten til Tyrkia om 2 dager nå. Kan det ikke bare bli lørdag nå! Eller vent, ikke helt enda da, siden jeg virkelig trenger hele dagen i morgen til å pakke. Mhmm, jeg er treg når det kommer til pakking. Pakker sikker 5 ganger før jeg virkelig blir helt ferdig. Pakker ut av kofferten så mange ganger, forså og pakke det ned igjen, med litt mindre klær, eller mer. 

HVA SKAL DERE I DAG?

PHOTOS: FACELOOK TODAY

// Bildene er redigert i picmonkey.com 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: I TURNED TO BROWN

I går hadde jeg ett "lite" uhell med hårfargingen min. Skulle farge den stygge etterveksten min lys, men endte opp som en gulrot, altså helt oransj/gult. Jeg brast ut i gråt, selvfølgelig. Klokken var allerede 16.00 og stengetiden var jo om to timer. Ingen frisører hadde mulighet og tid til å fikse det, så dermed måtte jeg kjøpe meg hårfarge. Denne gangen ble det brunt. Er faktisk kjempefornøyd selv. Hadde planer om å farge håret brunt etter turen til Tyrkia uansett, men så ble det før i stedenfor. Shit happends. Ble virkelig lei meg da jeg så den oransje fargen, men nå er jeg fornøyd, så ingen skade skjedd egentlig. 

Først mitt misslykka forsøk på lysere ettervekst:
Er det rart jeg begynte å gråte? Nei, tror ikke det. 


Så, da har jeg blitt brunette da dere. Uvandt egentlig, men blir vel vandt til det. 

HVA SYNS DERE? 

PHOTOS: BIRTHDAY

Dette innlegget vil jeg bruke til å gratulere min kjære bestevenninne, Camilla så mye med dagen som var 11 juni. Håper du koste deg like mye som jeg gjorde, med grilling, kaker og godt selskap. Nå har du blitt stor jente, hele 22 år. Men du er fortsatt liten i mine øyne. 

NOEN SOM BLE FRISTET? 

PHOTOS: THE CAT NEXT DOOR


Fine pusekatten til naboen. Tok meg den frihet til å ta noen søte bilder av han da jeg lekte litt med han i går. Syns han er så søt.

SØT? 

PHOTOS: SATURDAY NIGHTI går brukte jeg dagen min på jobb frem til klokken fire. Etter det ble det brått bestemt at jeg skulle dra til ei venninne sammen med noen herlige jenter. Er sjeldent jeg er sammen med dem, så da er det koselig når jeg først har muligheten til å bli med. Hadde det veldig koselig! Så på melodi grand prix og koste oss. Må si det var veldig mange rare sanger, men gjorde meg ingenting at Sverige stakk av med seieren. Senere på kvelden dro vi ut, og vi merket veldig godt at Sverige hadde vunnet ja. Svenskene som var ute tok jo helt av, og den svenske sangen ble spilt utrolig mye. Var en hyggelig kveld, selvom vi plutselig sleit med å komme oss hjem. Ordnet seg heldigvis etter mye "what to dooo" - snakk.  

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

Lik gjerne facebooksiden min HER 

PHOTOS: TODAYS LOOK

I dag er det herlig vær og jeg har tatt på meg sommerkjolen min. Hadde planer om å vise dere den, men jeg må innrømme at jeg absolutt ikke kan posere, så bildene ble ikke spesielt bra. Har jo heller ikke fjernkontroll til kameraet mitt, så outfit er egentlig ganske håpløst. Anyways, jeg elsker å gå med kjole på sommeren! Hihi. Man føler seg så fri, om man kan kalle det for det. Syns kjole er behagelig hvertfall. Tror jeg må invistere i endel flere i løpet av sommeren. 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: BE CRAZY, BE WILD

"Be crazy, be wild. Be yourself. Now and forever" 

Jeg har mange sider av meg selv. Noen ganger er jeg glad, noen ganger er jeg sur. Jeg kan være en smule fjortiss, men jeg er fortsatt meg selv. Jeg kan smile, jeg kan le. Jeg er rar, men det kan jeg leve med. Jeg syns det er viktig at man er som man er, uansett hvem man er med og hvor man er. Man skal aldri legge skjul på hvem man er. Noe av det viktigste i livet er å være fornøyd med seg selv, alltid. Selvfølgelig er ikke selvtilliten min på topp, men dette er noe jeg kan jobbe med selv. Selvom selvtilliten min ikke er på topp, så har jeg lært meg å akseptere den jeg er. Det er slik jeg er, og alle er vel fine på sin egen måte? 

Bilde over viser jo endel av mine sider. Jeg er fjortiss, smilende, sinna og rar. Alle disse sidene er meg! OG jeg vet at akkurat du som leser dette kjenner deg igjen selv også. 

HVORDAN ER DERES SELVTILLIT?  

PHOTOS: LAST FRIDAY NIGHTHadde en kjempefin kveld ute på Gartneriet i går sammen med herlige jenter. Er veldig sjeldent at jeg er ute sammen med dem, så det var utrolig koselig. Ble tomannsvors med meg og Nadia, og senere dro vi ut og møtte resten. Var "moteshow" med både kvinnelige og mannlige modeller som viste frem undertøy. Heheh. Det var jo gøy det. I dag er jeg passe sliten, og veldig glad for at det bare er lørdag og ikke søndag. Nå skal dagen tilbringes i sofaen. Blir vel litt Gossip Girl tenker jeg! Håper dere har en fin dag! 

HVA GJORDE DERE I GÅR?
SYNS OM BILDENE?  

PHOTOS: CLOSE UPJeg er nå litt morsom da....  

PHOTOS: 17 MAIDenne dagen har jeg tilbringt hos mine kjære besteforeldre sammen med familien min. Har hatt en super dag med masse god mat, is og kaker. Dro tidlig inn til Oslo, og da regnet det. Men plutselig dukket solen opp og det ble fint vær. Ikke verst! Håper at dere har hatt en kjempefin dag, samt fint 17 mai vær! 

HATT EN FIN 17 MAI? 

PHOTOS: THIS MORNING

Hei dere! Nå sitter jeg og koser meg med toast til frokost, samt te og caprisonne. Utrolig godt! Må vel snart få hoppet i dusjen for så og fikse meg. Skal nemlig på jobb i dag. Jobber senvakt i dag, helt til klokken ni. I morgen er det 17 mai. Syns det er trist at jeg ikke gleder meg sånn som jeg gjorde da jeg var yngre. Tidligere var det liksom et høydepunkt, men nå ser jeg bare på det som en vanlig dag. Føler meg gammel og grå. Men en ting er sikkert, jeg SKAL spise både pølser og is. Det er noe jeg må på 17 mai, selvom jeg er gammel. 


HVA GJØR DERE I DAG? 

 

PHOTOS: MY DAYI dag har jeg vært på jobb fra halv elleve til klokken seks. Da klokken var seks møtte jeg Camilla. Vi har vært og såist middag på Big Horn. Noe dere sikkert skjønte utifra bildene. Det var utrolig godt altså. Er ikke ofte jeg er på Big Horn akkurat, så den sjeldne gangen jeg faktisk er der så smaker det himmelsk! Rett og slett. Haha. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Håper dere har hatt en herlig dag!

HATT EN FIN DAG? 

PHOTOS: FØR OG ETTER

Dette er da altså "spisestuen" vår slik det så ut først. Når jeg så før og etter bildene så jeg hvor stygt det egentlig var før. De grønne stolene passer jo absolutt ikke inn med fargene til gardiner og duk og alt sånn. Så nå har vi endelig fått byttet det ut. Det trengtes! 

Slik ser "spisestuen" vår ut nå. Har fått nytt bord og nye stoler. Mangler å sette sammen to stoler, men det er ikke noe som haster så veldig. Syns det ble utrolig mye finere nå. Fargene passer så fint og sklir inn i hverandre. Har også en benk/kiste eller hva man skal kalle det. Kjempefin. Alt er forresten fra bohus. 


HVA SYNS DERE? 
FIN FORANDRING ELLER HVA?

PHOTOS: ROOM DETAILSFikk den fineste puta og skiltet av mamma i går. Syns det passet veldig godt inn på rommet mitt. Ser dere forresten hvor utrolig fint Marilyn Monroe bildet ble på veggen min eller? Det må være det fineste bilde jeg noen gang har eid. Er virkelig storfornøyd! Tror det er ett av de beste kjøpene mine!  

FINT? 

PHOTOS: MY BEDROOM
Fredagen etter jobb brukte jeg på å få orden på rommet mitt. Var ikke spesielt fint her da jeg kom hjem fra Sara, så måtte få litt orden. Nå syns jeg at det er både ryddig og fint her. Akkurat slik det skal være. Om det er noe mer dere vil se fra rommet mitt så er det bare å si i fra. Nå skal jeg bruke resten av søndagen på å nyte fridagen. Deilig! 

HVA SYNS DERE?
NOE MER DERE VIL SE?  

PHOTOS: BESTFRIENDSMake it last forever, friendship never ends. I love you ♥ 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: MY WEEKEND


Denne helgen har jeg tilbringt i flotte Kristiansand sammen med Sara Alexandra. Da vi kom på fredagen tok vi turen rett til hotellet, deretter var vi ganske kjappe ut igjen fordi vi hadde lyst på mat. Planen var peppes, men så endte vi opp på big horn fordi det var det vi så først. Lørdagen tilbringte vi ute i byen for å ta litt bilder og kikke litt. Har også fått en smak på utelivet i Kristiansand. Tilbringte kvelden hjemme hos Annika før vi tok oss turen ut. Kjempekoselig helg med fine mennesker. Skal helt klart tilbake igjen! 

HATT EN FIN HELG? 

PHOTOS: MY DAY
I dag våknet vi til sol og fint vær, men det tok brått slutt da vi skulle bevege oss ut. Vi har vært en tur rundt omkring i dag for å ta litt bilder. Kristiansand er en utrolig fin by. Sleit litt med å finne frem til dit vi skulle osv, så endte det med at vi ble fulgt av en mann. Kanskje like greit siden vi aldri hadde funnet frem dit selv. Nå har vi kommet oss tilbake på det fine hotellet og bare slapper av. Kvelden skal tilbringes hos søte Annika, og senere blir det en tur ut for å sjekke livet. 

SYNS OM BILDENE? 

MY NEW HAIRI går farget Sara håret mitt. Hadde jo en meter med ettervekst så var jo på tide. Har kun stripet det, men ser jo ut som vi har bleket hele håret mitt. Anyways. Det er bedre at det blir litt for lyst enn at det blir veldig gult. Ser at det ser en smule gult ut på bildene, men det er nok bare lyset eller blitzen på kamera. Er hvertfall kjempefornøyd. Tusen takk for at du ville hjelpe meg Sara. Hihi. 

SYNS? 

PHOTO: LAZY MORNING
Hei dere! Nå ligger jeg rett ut i sofaen og koser meg med te, pytt i panne og noen episoder med gossip girl. Det er deilig med en lang morning hvor du får tid til å slappe av og slipper å stresse. Jeg koser meg på sånne dager som disse. Skulle bare ønske at det var sol ute. Senere skal jeg komme meg på jobb. Det blir koselig. 

HVA GJØR DERE? 

PHOTOS: CRAZY BITCHES

Jeg bestemte meg for å gjesteblogge her, sånn helt plutselig. Jeg er veldig flink til å hacke blogger, så watch out. Neida, jeg er egentlig ikke så flink på noen ting. Og jeg fikk faktisk lov til å gjesteblogge her. Men hvem er jeg lurer du kanskje på? Jo nå skal du få høre. Jeg er selveste ->Sara Alexandra<- Der fikk jeg meg selv til å høres ut som jeg var fryktelig populær, hvilket jeg ikke er. Men i Helene sin verden liker jeg å tro det. Vi har vært bestevenner siden 1997, det er en stund det. Helt utrolig at ho har holdt ut med meg såpass lenge, og fler år blir det. Vi skal nemlig sitte på en benk når vi er 60 år og diskutere om den gangen vi tegnet stygge tegninger av hverandre når vi gikk på sfo. Det var tider det. Men for å ikke gjøre denne teksten lengre enn den er avslutter jeg med å si JEG ELSKER DEG bestevenn. Åh nå ble det et veldig klissete innlegg, men jeg liker det. Håper dere alle får en fantastisk lørdag. Nå venter jeg bare på at Helene skal komme hjem fra jobb så jeg slipper å være så ensom. ♥ Er vi ikke søte? 

// Sara Alexandra - saracrohnsalexandra.blogg.no

PHOTOS: LAST NIGHT


Ble ikke så fryktelig mange brukbare bilder etter gårsdagens hendelse, men noen kunne jeg jo dele med dere. Hadde en veldig morsom kveld på vors her hos Sara og meg, sammen med noen hyggelige mennesker. Dagen i dag skal hvertfall tilbringes veldig rolig og uten stress. Er deilig å vite at man har fri i morgen også! 

HVA GJØRDE DERE I GÅR? 

PHOTOS: HOME DETAILS

Elsker slike fine home details! Absolutt på min ønskeliste. 

SYNS? 

PHOTOS: HOME DETAILS 1

Som noen av dere kanskje har fått med seg så er jeg på Gjerdrum og passer hunder sammen med Sara Alexandra. De vi passer huset og hundene til har så mange fine skilt og detaljer i hjemmet som jeg har tatt meg den frihet til å ta bilder av. 

SYNS?

PHOTOS: SKOGSTURDenne søndagen har jeg og mamma faktisk vært ute på en søndagstur i skogen. Det var egentlig veldig godt å komme seg litt ut. Har jo vært superfint vær her også. Har også vært på Mirabel og drukket kakao. Fin søndag! Nå blir det vel litt frustrerte fruer på meg snart. Søndag in my heart. 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: SOPHIA BUSH INSPO

Sophia Bush er vakker. Mange av dere har vel fulgt med på one tree hill akkurat som meg, og det er der jeg har henne fra. Jeg har alltid likt henne. Hun er ufattelig pen, og en utrolig dyktig skuespiller! 

FLERE SOM LIKER HENNE? 

PHOTOS: I'M SMILINGHei dere! Jeg har så mye å smile for for tiden. I går var det personalmøte på jobben, og jeg fikk vite at jeg skal få ansvar for hele babyavdelingen på Lindex Kids fra 1 April. Det blir så utrolig morsomt! Jeg elsker å jobbe på Kids, så dette er noe jeg virkelig ser frem til! Livet smiler til meg for tiden. Jeg har mye tid til vennene mine, jeg reiser, jeg slapper av, jeg er med familie og jeg bruker pengene mine på å kjøpe kjærlighet, så som dere skjønner så har jeg det veldig bra for tiden! 

Håper dere har det like bra som meg! 

SMILER DERE FOR TIDEN? 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN MIN HER! 

PHOTOS: ME, MYSELF AND I

Bare for å få litt variasjon i innleggene mine så valgte jeg å legge ut noen bilder av meg selv fra Iphonen. Er ikke ofte jeg legger ut bilder som jeg tar med Iphonen, så her har dere noen. Haha, som dere ser er jeg ikke alltid like seriøs når jeg tar bilder med iphonen. Pleier å ta bilder når jeg kjeder meg, så da blir det sånn. 

SYNS? 

PHOTOS: HOME DETAILS


Til de som lurer så er det babybilde av meg på fyrstikkesken. Søt. 

SYNS? 

PHOTOS: ME TODAY

Bare tok noen kjappe bilder til dere tidligere i dag, før jeg skulle på jobb. Jeg er så snill. Neida. Joda. Håper alle har hatt en fin dag og at kvelden blir like fin! Også må jeg bare takke for alle søte kommentarer fra dere. Jeg blir så glad, så tusen hjertelig! Dere er herlige.