NEW IN

NEW IN: CHRISTMASGIFT FROM MYSELF


Mens andre kanskje fikk iPhone 5 til jul, så nøyer jeg meg med min gode gamle. Bestilte meg et søtt og nytt deksel til den lille babyen min da. Vel, 18 kroner på ebay kan man vel ikke si neitakk til?

HVA SYNS DERE? 

NEW IN: MY PERSONAL ORGANIZER


La med noen bilder av noen av mine favorittjenter. Baksiden av almnakkken er også stappet med noen flere av favorittjentene mine. Koselig!!! 

Ny almanakk til det nye året. Ny jobb, nye muligheter. Jeg gleder meg til 2014

HAR DERE EN PERSONLIG ALMANAKK? 

NEW IN: PINK MAKEUP BRUSH KIT


Kjøpte meg noen søte makeupkoster for en stund siden. Supersøte syns jeg, selvfølgelig siden de er rosa. Dere vet, liker bare ting om de er roooooosa. Kostene er veldig myke, men må ærligtalt si at jeg ikke har testet dem enda. For min del er kostene litt for små, hvertfall pudderkostene. Så tenkte å bruke de som pynt på sminkebordet mitt.  

HVA SYNS DERE?

NEW IN: GLOSSYBOXFikk pakke i posten i dag fra glossybox. Aldri feil med litt nytt. Har forresten shoppet en hel haug med klær de to siste dagene også. Kanskje det kommer ett innlegg med det ved en senere anledning.

For de som lurer på hva glossybox er så kan dere gå inn HER og titte. 

FÅR DERE GLOSSYBOX? 

MY NEW CANON CAMERA

    

Bestilte meg nytt kompaktkamera fra canon her om dagen, jeg er superfornøyd! Trengte virkelig ett nytt kamera, som er litt mindre enn speilrefleksen. Jeg personlig syns det er veldig slitsomt og drasse med meg speilrefleksen hvor enn jeg går, mens ett lite kompaktkamera kan jeg ha i veska til alle tider. Supersmart! Nå som jeg har begynt å blogge igjen så føler jeg at dette var en god investering! Kameraet har 16 megapixler, 8x optisk zoom (kan noen forklare meg hva det er???) og wifi! Det er jo ett supersøtt kamera også, siden det selvfølgelig måtte være rosa 

HVA ER OPTISK ZOOM? (ja, jeg er dum når det kommer til sånne elektriske greier) 
SYNS OM KAMERA?  
FORSLAG TIL VIDEOBLOGG?  

NEW IN: THE PERFECT LIP SCRUB Har mottatt en lip scrub fra merket Sara Happ. Den er virkelig helt utrolig! Kunne spist den opp, haha. Den både lukter og smaker (ja, du leste riktig) utrolig godt. Leppene blir også veldig myke og gode av den. Syns hvertfall den funket på meg. Deilig med en skrubb til leppene nå som kulda begynner å komme. 

HAR DU PRØVD DEN? 

NEW IN: HØSTJAKKE


For noen uker siden kjøpte jeg meg ny høstjakke. Ble forelsket med en gang! Måtte bare ha den. For min del er den litt i overkant dyr, men jakke er jo faktisk en nødvendighet. Når det er sagt hadde jeg problemer med å velge farge, og endte derfor opp med samme jakke i to ulike farger. Luxusproblem much?! Kjøpte jakken i medium, men kunne fint hatt small siden den er utrolig stor i størrelsen, men siden jeg var desperat etter å kjøpe jakka og de ikke hadde mindre størrelse så ble det sånn. Fin er den uansett!!!

Er det forresten noen interrese for at jeg skal ha en spørsmålsrunde? 
SYNS?
HAR DERE KJØPT HØSTJAKKE ENDA? 

NEW IN: THIS SMELLS LIKE HEAVEN


I sommer gikk jeg amok på Victoria's Secret, og dette er bare to av de tingene som fikk bli med meg hjem. Da jeg beveget meg inn i butikken trodde jeg at jeg var kommet til himmelen hvor alt var rosa. Luktet seriøst himmelsk der inne. Så mye gode dufter! 

HAR DU DENNE? 

NEW IN

Hei dere. I dag har jeg vært på lagersalg, og fikk kjøpt meg nytt treningstøy og sko. Har lenge vært på utkikk etter noen joggesko til innebruk, men syns det er så utrolig dyrt. Flaks som jeg har fikk jeg tak i noen nye og fine i dag, til en billig pris, så da ble sko på denne jenta. Hvem elsker vel ikke salg? I do. Tidligere denne uken var jeg på HM og fikk kjøpt meg noe nytt treningtøy der også. Jeg er ikke så veldig nøye på dette med merker, så syns igrunn HM sitt treningstøy er helt greit. Greie priser, og kvaliteten syns jeg også er fin. FLERE SOM HAR SHOPPET I HELGEN? 

NEW IN: SPIKE HÅRSTRIKK


Spike hårstrikk fra Lindex 39,50 ,- 

Elsker den! Syns den er dødsfin, samtidig kul. Pynter opp en kjedelig hestehale. Løp og kjøp  

HVA SYNS DERE? 

NEW IN: MARILYN MONROE VEGGKLOKKE

Klokken er kjøpt i Sverige, husker ikke navnet på butikken dessverre. 

Denne klokken fikk jeg av mamma til bursdagen min. Jeg var med og kjøpte den, for jeg valgte den ut selv! Jeg har aldri i hele mitt liv ønsket meg en klokka før tror jeg, men da jeg så denne så ropte den på meg og jeg var bare nødt til å ha den! Snille mamma kjøpte den da til bursdagen min, og dere aner ikke hvor glad jeg ble. Tror denne er noe av det fineste jeg eier. Den er utrolig vakker. Klokken er av glass, så jeg er fryktelig redd for den. Om den går i gulvet begynner jeg å gråte. Marilyn Monroe er vakker

HVA SYNS DERE OM KLOKKEN? 

NEW IN: MARILYN MONROE DEKSEL

Da mamma og jeg var i sverige forrige uke kjøpte hun Marilyn Monroe deksel til meg. Superfint! Jeg er digger jo henne, hun var en dame med mange kloke ord. Vakker var hun også. 

SYNS OM DEKSELET? 

NEW IN: MACBOOK SKIN

Jeg syns det er så gøy å pynte opp macbooken min litt, så for en stund siden bestilte jeg laptop skin birds, hentet den i dag og er kjempefornøyd. Vet ikke hva det er med meg og fugler for tiden, men syns det er så pent. Direktelink finner dere HER

SYNS?

NEW IN

Bestilte litt hjem fra makeupmekka forrige uke, alt sammen kostet 20 kroner, altså per stykk. De rosa kostene var i samme pakke så de kostet 20 kroner tilsammen. Utrolig billig, nye koster trenger jeg alltids så det var kjekt at det var så fin pris. Veldig fornøys hvertfall. 

BESTILT FRA MAKEUP MEKKA FØR?
SYNS?  

NEW IN

Topp, Gina Tricot. Elsker den!

Collegegenser og joggebukse, Bik bok. Deilig nå som høsten kommer!

Facial Cleanser og Day Cream, The Body Shop.

Genser, Gina Tricot. Syns den var utrolig stilig med sånne detaljer på skuldrene. 

Gikk litt amokk på shopping i går, er egentlig helt blakk også, men var nødt til å kjøpe meg noe nytt. Aldri feil med nye ting i garderoben. Når høsten sniker seg innpå så er det godt med litt nye klær. Kjøpte jo blandt annet joggebukse og collegegenser, og det er noe jeg virkelig trengte nå. Har bare en joggebukse og den har blitt ganske stygg nå. 

SYNS? 

NEW IN: PARFUME

Chanel Candy  

HAR DERE EN FAVORITTPARFYME?

NEW IN: SHOES

Kjøpte meg to par Toms i Tyrkia. Fake eller ikke, fine er dem uansett! Ca 100 kroner pr stykk. Kjøpte ett par sist jeg var der også, og det er veldig god kvalitet så da kan de være så fake de bare vil 

LIKER DERE TOMS?

MY NEW WALLET

Lommebok // Tyrkia, ca 80 kroner.

SYNS? 

NEW IN

Var en tur på senteret her om dagen sammen med Annette, og da fant jeg disse to på Cmyk. Best av alt var at det var 70% på dem og det ble tilsammen 54 kroner. Må si at det var litt av et kupp. Den lille lå oppi den store, så de selges sammen. Veldig praktisk. Syns de var kjempefine jeg, og selvfølgelig elsket jeg at det var salg! 

SYNS?

NEW IN: CONVERSE

Er en stund siden jeg kjøpte dem, så som dere kanskje ser har de allerede blitt litt slitt. Elsker converse! 

LIKER DERE CONVERSE? 

NEW IN FROM JAPAN

Camilla har vært i Japan, og da fikk jo jeg gave. Kjempekoselig med gaver! Fikk en danbo, løsvipper og lim til vippene. Nå må jeg bare lære meg å sette på løsvipper, for det er ikke akkurat min sterkeste side. Men syns disse vippene så veldig fine ut. Tusen takk

SYNS?

Måtte bytte til ett gammelt design, pga problemer med det nye. Så dette er midlertidig! 

NEW IN

Tame my wild heart top, H&M Divided.  Nagleveske, Lindex. Smile More genser, Monki. Neglelakker, Lindex. Body butter, Vita. Sko, H&M Divided. Bandana, Lindex. 

Jeg har gått litt amokk med shoppingen den siste tiden. Er så mye fint, blir jo så fristet og klarer ikke la være å kjøpe. Synd, men så nødvendig også. Hehehe! Liker å tro det hvertfall. Har faktisk tenkt littegrann logisk og smart da. Toppen, skoene, bodybutteret kjøpte jeg jo pga jeg reiser til Tyrkia, og da trenger jeg det. Veska skal jeg bruke som håndbaggasje til Tyrkia, og selvfølgelig ellers siden den er dritkul! Neglelakkene og bandaen passer til genseren fra Monki. Gleder meg uansett til å bruke alt! Venter også på korte, hvite Converse. Kom til meg! 

SYNS?

NEW IN

Armbånd, Lindex.

Bandana, Lindex. 

Iphonedeksel, H&M. 

Strikker, Bik Bok. Lipgloss, Lindex. 

Solbriller, Tyrkia. 

SYNS? 

 

 

NEW IN FROM TURKEY

Uggs. Vera Wang. Dior show. Armbånd. Toms. Kjøpte meg også en utrolig herlig drømmefanger! Gleder meg til å vise dere den. 

Klarer dessverre ikke å huske prisene. Men skoene er much billigere enn i Norge hvertfall. Kjøpte også ett par med solbriller! 

SYNS OM INNKJØPENE? 

NEW IN - NEW FAVORITE

Vera Wang Parfyme, Taxfreen i Tyrkia. 

På vei hjem fra fine Tyrkia kjøpte jeg meg ny parfyme. Hadde aldri luktet på den før, men fysøren så godt den luktet. Planen var egentlig å kjøpe med den jeg egentlig bruker fra før av, men nå har jeg en ny favoritt. Selve flaska er jo dødssøt! Den er jo skikkelig nydelig. Parfymen lukter utrolig godt også. Den har en litt søt duft, men samtidig virker den veldig frisk. Jeg elsker den! 

HVA ER DERES FAVORITT?
PRØVD DENNE?  

NEW IN


Skrubbehansker og ansiktskrem, The Body Shop. Håndkrem, Vita. Bikinioverdel, Bikbok. 


Hvit topp, Lindex. 

Som dere sikkert har fått med dere så reiser jo jeg til Tyrkia neste helg. Derfor har det jo blitt endel innkjøp i det siste. Men jeg klager ikke jeg, men lommeboken gjør det, dessverre. Denne uken skal jeg ikke bruke spesielt mye penger, nå må jeg lære meg å spare! Syns forresten at den bikinioverdelen var nydelig! 

SYNS? 

NEW IN


Hvit og rosa bhtopp, Cubus. Blondeshorts, Gina Tricot. Blå og rosa genser, B-young. Hårfarge, Cubus 

Mens jeg har hatt bloggpause har jeg egentlig brukt litt tid på shopping også. Reiser jo til Tyrkia neste helg, så har vært nødvendig shopping. Sommerklærne mine fra i fjor er dødsstygge og ikke noe jeg har planer om å bruke mye i år, så derfor var det nødvendig med litt nytt i sommergarderoben. Alltid herlig med nye sommerklær da, er det ikke? 

SYNS?  

NEW IN

Spenne // Lindex. 


Topp // Lindex. 


Pudder // Lindex. 

SYNS? 

NEW IN: MY BIKINI

Fant ut at jeg måtte ha ny bikini i år, og da ble det denne. Den er selvfølgelig fra Lindex. Syns den var veldig søt i fargen, jeg.

SYNS? 

NEW IN: MY DRESS


Kjole // Gina Tricot 299 ,- 

Fant ut at jeg virkelig kunne trenge en ny sommerkjole, så i går før jobb tok jeg meg en tur rundt på senteret for å finne meg en ny kjole. Falt selvfølgelig for denne og fant ut den måtte bli med meg hjem. Fargen er utrolig fin! Dere får nok se meg i den i løpet av sommeren. 

HVA SYNS DERE? 

NEW IN

Dette er noen av de siste innkjøpene mine. Jeg har flere men tenkte å vise senere. Har fått en kjempenydelig pute til senga mi av mamma. Thankyou! I dag har mamma og jeg drevet og ordnet på kjøkkenet. Har kjøpt ny spisestue som vi har skrudd sammen. Litt av en jobb egentlig. Passe sliten nå! Fredagskvelden skal tilbringes i sofaen med pizza, brus, godteri og film tenker jeg! Ha en superherlig fredag alle søte bloggere. 

NOEN SOM HAR SETT FILMENE? 
SYNS OM INNKJØPENE?  

Ta forresten en titt innom denne søte jenta sin blogg!

NEW IN - MARILYN MONROE


Har kjøpt det fineste Marilyn Monroe bilde! Da jeg så det falt jeg pladask og måtte bare ha det. Er jo ingen hemmelighet at jeg digger den dama! Elsker quotene hennes, og utseende. Måtte jo selvfølgelig kjøpe det bilde da jeg så det! Var kjempebillig også. Kostet 199 kroner i en butikk i Charlottenberg. Superfornøyd! Det passer perfekt på rommet mitt. LOVE

HVA SYNS DERE OM BILDE?

PAKKE I POSTENI går da mamma hentet meg etter jobb hadde hun med hentelapp til meg. Ble så glad da jeg så at jeg hadde vunnet Escada parfymen. Den luktet kjempegodt! Litt sommerlig og søt. Også må jeg innrømme at jeg liker at den er rosa. Jeg liker at jeg har så vinnerflaks for tiden. Livet smiler! 

NOEN FLERE SOM VANT? 

NEW IN


Nail Polish Pads 


608 Taffeta Creamy Pink // 737 Aloha // 712 Ocean Drive

 Elsker Isadora neglelakkene! De sitter godt, lenge og i tillegg tørker de fort. Har fått inn endel nye farger på neglelakkene nå, og derfor måtte jeg selvfølgelig invistere i tre stykker. Pastellfarger er jo greia for tiden, og jeg må si at jeg syns pastellfarger på neglene er utrolig pent. Forresten så er det 50 kroner per stykk på Isadora lakkene på Lindex nå, så da må dere løpe og kjøpe alle sammen. 

HAR DERE PRØVD ISADORA INNLEGGENE?

NEW IN - DEBORAH LIPPMANN


Deborah Lippmann Candy Shop. Vet jeg henger litt etter med å skaffe meg en Deborah Lippmann neglelakk. Bestilte den for lenge siden, men fikk den ikke før nå. Syns den er utrolig fin! Har lyst til å invistere i en til, bare synd at de er så sinnsykt dyre. Skulle vært rik, da hadde jeg hatt alle sammen. 

SYNS? 

NEW IN

Øredobber 39,50 ,- // Vero Moda 
Pudderkost 99 ,- // Lindex
Mintgrønn genser 249 ,- // Lindex 

NOE DERE LIKTE?

NEW IN

T-skjorte // Lindex.  
T-skjorte // Lindex. 
Undertøy (Ja, vet det er kjempespennende å se på. Hehehe) // Lindex 


SYNS? 

I'M THE WINNERWiiiii. Før påske fikk jeg denne herligheten i postkassa som jeg vant fra blogg.no. Det er andre gangen jeg har vunnet en konkurranse på blogg, og jeg syns det er kjempegøy. Parfymen luktet forresten utrolig godt og er absolutt en duft som jeg skal bruke når sommeren nærmer seg. Syns også at flasken var veldig søt. 

FLERE SOM VANT? 

NEW IN: MACBOOK PROPå onsdag kjøpte jeg meg en liten påskegave. Har lenge sliti med pcene mine og tenkte derfor at det var på tide å kjøpe meg en ny. Har spart penger en stund nå, og tok meg derfor råd til å kjøpe en ganske dyr påskegave til meg selv. Har også vært en smule misunnelig på at Sara har mac og kan gjøre så mye fint, så tenkte det var på tide med en selv også. Har jo vært så fan av hennes en stund. Er hittil storfornøyd med min nye bestevenn, og er glad for at jeg kjøpte meg denne kjærligheten. 

HAR DERE MAC? 

NEW IN

Den tiden jeg ikke blogget kjøpte jeg meg jo litt her og der, og selvfølgelig må jeg dele det med dere. 

Skjerf Vila. 

Gensere Vila. (Det er forresten ryggen dere ser på bilde. Supersøt) 

Marilyn Monroe t-shirt Lindex. I'm happy!!!! 

SYNS? 
 


 

NEW INGossip Girl season 1-4 

Pretty Little Liars season 1 

Nå kommer jeg til å få null liv fremover. Skal kose meg masse med sesonger nå. Gleder meg masse. Har faktisk ikke fulgt med på noen av disse seriene før, så det blir helt nytt for meg. Har hørt veldig mye bra om begge seriene så blir gøy å se hva jeg syns da. Tror og håper at det er litt sånn typisk meg. 

NOEN SOM FØLGER MED PÅ PRETTY LITTLE LIARS ELLER GOSSIP GIRL? 

NEW IN


Tro det eller ei, men jeg har faktisk kjøpt meg Converse! Mitt første par med Converse. Har alltid sagt at jeg aldri skal ha det fordi man får så sykt lange føtter i de syns jeg, men så prøvde jeg i dag og ble forelska med en gang. De som sier man ikke kan kjøpe kjærlighet, de tar feil, for i dag har jeg kjøpt ordentlig kjærlighet. Love! 

SYNS?