desember 2013

MY WONDERFUL CHRISTMAS EVE


Er det en dag jeg frivillig står tidlig opp så er det julaften. Det er jo like spennende hvert år. Julebarnet er i meg fortsatt. For en herlig følelse! Mine juletradisjoner er mange. Det første jeg gjør er å hoppe inn i pysjen og finne jullestrømpen fra nissen. (Ja, jeg tror selvfølgelig på nissen i en alder av 23år). Jeg tar strømpa med meg til sofaen hvor disneyfilmer surrer og går til langt på dag. Vokser jeg aldri opp? Eller er det lov å være ett lite barn i julen? Jeg tror den siste. Klokken 12.00 spiste mamma og jeg grøt, som også er en god gammel juletradisjon. 


I år ville jeg dekke bord og ordne dette, og jeg må innrømme at jeg ble ganske fornøyd selv. Lagde navnskilt, brettet servietter og satt sløyfer på glass. Lagde tilogmed egne borddekorasjoner. Fikk brukt mine krative sider, disse kommer ikke frem så altfor ofte så til noen anledninger er det jo greit. 


Maten ble servert klokken 17, og det smakte himmelsk. Koste oss lenge ved matbordet, hygget oss med dessert og slappet av en stund før det var tid for gaveåpning. Jeg tror jeg var mest ivrig på å begynne å pakke opp gaver. Haha men som jeg har sagt tidligere "Jeg blir ett lite barn i julen. Vi var bare voksne mennesker i hus på julaften, men skulle tro vi var 15 barn med så masse pakker. Feiret i år sammen med mamma, besteforeldrene mine, fetteren min og onkel. Hadde en veldig vellykket kveld, og jeg koste meg masse. 

Håper dere får en fin jul videre 

HADDE DERE EN FIN JULEKVELD? 

NEW IN: CHRISTMASGIFT FROM MYSELF


Mens andre kanskje fikk iPhone 5 til jul, så nøyer jeg meg med min gode gamle. Bestilte meg et søtt og nytt deksel til den lille babyen min da. Vel, 18 kroner på ebay kan man vel ikke si neitakk til?

HVA SYNS DERE? 

MY NEW COZY PAJAMASSitter foran tven og ser på julefilmer sammen med mamma. I år (som alle andre år) kjøpte jeg julegave til meg selv. Dette året ble det pysj fra ginatricot. Den er så behagelig og søt. Har vært lat i dag, og tilbringt hele dagen i denne pysjen, og kvelden skal og tilbringes i denne. Foran tven såklart. Ååååå som jeg elsker julen!!!!!!

HATT EN FIN DAG? 

PHOTOS: CHRISTMAS PRESENTS PART 1


 Englevinger i fjær til rommet mitt. 


 Fjærkrans til rommet. 


 Fagbok i skjønnsminke VAKKER. 4. Lene Alexandra Bra nok.


 Versace Bright Crystal parfymesett. 


 Pelspledd og puter.


 Lilla speil.
 YSL babydoll mascara.
 Bodyshopsett. 
 Neglelakker. 

Del en av gavesamlingen min fra i går. Er superfornøyd! Tusen takk til alle

FIKK DERE MYE FINT? 

MERRY CHRISTMAS

Ønsker dere alle en riktig god jul. Håper alle får en like fin julekveld som jeg vet at jeg får. Ønsker dere alt godt og håper dere får alt dere ønsker dere. GOD JUL 

NEW IN: MY PERSONAL ORGANIZER


La med noen bilder av noen av mine favorittjenter. Baksiden av almnakkken er også stappet med noen flere av favorittjentene mine. Koselig!!! 

Ny almanakk til det nye året. Ny jobb, nye muligheter. Jeg gleder meg til 2014

HAR DERE EN PERSONLIG ALMANAKK? 

PHOTOS: A SPARKLING CHRISTMAS TREE


Bestilte noen glitrende juletrær på zalando for noen uker siden. Sinnsykt fine! Men jeg for min del har litt vanskeligheter med å tenne sånne fine lys... Er jeg rar? Eller er det flere som er sånn? 

CHRISTMAS IS AROUND THE CORNER

God søndag! Siste søndag i advent, noe som betyr at det også er bare 2 dager igjen til julaften. 
Denne helgen har gått i ett! Fredagen var jeg i sverige med mamma for å handle inn det siste til jul. Var ikke mye vi skulle ha, men kom hjem med en hel haug allikevel. I går hadde min herlige mormor bursdag, så da var familien samlet til mat og kos. Alltid hyggelig med familietid. Sara og lille Aria kom også bortom en tur, så da ble det veksling av julegaver. Weee. Fikk også fine julekort av Sara, hun er så flink til å ordne med sånt. Hihi.http://saraalexandra.blogg.no

Dagen i dag skal jeg tilbringe sminkefri i pysj. Har faktisk allerede bakt snickersmuffins, gleder meg til å smake på dem. Øyebetennelsen min har blitt litt bedre, men jeg ser fortsatt ikke ut..... 

HAR DERE BAKT MYE I ÅR?
PLANENE I DAG? 

SKRIK UT OM DERE HAR NOEN ØNSKER


Det er så mye man kan blogge om, men føler jeg blogger om det samme om og om igjen. Lurer derfor på om det er noen som har noen ønsker til innlegg jeg kan skrive? Er ikke bestandig like lett å vite hva man skal blogge om, og jeg vil jo blogge om ting dere gjerne vil lese om. Skrik ut om dere har noen ønsker.  

HVA LIKER DERE AV INNLEGG PÅ BLOGGER? 

NÅR ER DET GREIT Å KLAGE?

Det er sterke inntrykk. Masse følelser. Her er det familier som bor i små skur, hvor regnet bøtter inn om det regner, hvor barn og voksne sover på gulvet, hvor familiene ikke har noen ting. Først når man ser hvor grusomme omgivelser det faktisk er rundt om i verden, forstår man hvor godt man har det i Norge. Vi klager over regn på sommeren og kuldegrader på vinteren. Disse menneskene uten noenting, de klager ikke engang. Det er dems hverdag, noe de er vandt med. Barna lever uten foreldre, og tar vare på sine småsøsken. Selv er jeg fadder gjennom plan, og dette er noe jeg oppfordrer alle til. Gjør en forskjell, hjelp til der det bor barn som ikke har mulighet til utdanning. Det finnes steder hvor vannet er så møkkete at vi i Norge ikke engang ville gått med sko i det, dette vannet er kanskje det eneste vannet noen har tilgang til. De vet ikke om noe bedre. De har ikke sett rent og klart vann, de har ikke smakt det. Selv kan jeg ta meg selv i å klage om vannet i springen ikke blir kaldt nok. Hva er galt med meg? Hvorfor skal jeg klage over slike ting, når enkelte ikke engang har mulighet til å få rent vann? De tar det de får, mens jeg kan stå på kjøkkenet og uffe meg over lunket vann. 

I Norge er de fleste oppvokst med at det er ok og klage. At det er greit å klage på en dårlig karakter på skolen, eller for dårlig lønn. At det er greit å klage på en matvare i butikken. Smaker ikke maten som du forventer, så kan du gå til matbutikken og få tilbake pengene, du kan få en ny telefon om din slutter å virke. I Norge kan man bare klage og klage, og forventningene våres for at ting ordner seg om vi klager, ja dem er ganske store. Hvorfor er det sånn tror dere? Jo nettopp fordi vi er oppvokst med at klaging funker på det meste.  Hva med de som ikke har mulighet til hverken utdanning eller lønn? De som ikke har mulighet til å gå i butikken og kjøpe mat, og kanskje få en dårlig matvare? Hva skal de klage på? Ingenting. Nettopp fordi dem ikke vet hvordan det er å ha det så bra som i ett land som Norge. Jeg sitter ikke her og sier at alle i Norge har det fint, sier heller ikke at alle klager. Sier bare at mulighetene vi har for å klage, er veldig store. Selvfølgelig vet jeg at det sitter uteliggere i oslo uten penger. Jeg vet at mange av disse lever i tøffe hverdager, uten å klage. Det er stort. Kjøp dem en bolle på narvesen, og du har gjort det til dagens høydepunkt for dem. Hvor mange med penger i lomma ville sett på det som høydepunktet på dagen å få en bolle, eller drukket møkkete vann frivillig? Det spørsmålet kan man stille seg selv. Jeg for min del vet med meg selv, og ja, jeg kan være helt ærlig om det, jeg vet med meg selv at jeg ikke ville drukket møkkete vann fra ett hull i bakken. Hvorfor tenker dere kanskje? Jo, fordi jeg vet jeg får bedre vann hjemme. Ganske tragisk ikke sant? Når alt dette er sagt, så må jeg innrømme at jeg er kanskje verdensmester i å klage. 

Hvor vil denne jenta med dette innlegget tenker dere kanskje.Jeg vil ikke sitte her og si at jeg er et bra menneske fordi jeg alltid tenker på de som har det værre enn meg. For sånn er det ikke. Men å ofre noen tanker til barna som sliter og ikke eier noenting, det gjør jeg. Og det er akkurat derfor jeg skriver dette innlegget. Jeg vil at flere skal hjelpe. Jeg vil at flere skal bli faddere. Selv gir jeg 250,- og er plan fadder. Jeg har ingen fulltidsjobb, men hva er 250,- for meg? Jeg hadde brukt dem på noe tull allikevel. Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil hjelpe. Det å være fadder er givende. Det å få brev fra en liten jente eller gutt, som vet at du støtter landsbyen dems, det er stort. Det er givende å se takknemligheten dem har til deg som fadder. 

ER DU FADDER? 
SYNS DERE AT VI I NORGE FORT GLEMMER HVOR GODT VI HAR DET? 

ALT ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER


Hei og god morgen! Som jeg sa i går så har jeg det veldig bra. Grunnen til det er at jeg har fått meg ny jobb. Er superhappy, selvom det selvfølgelig blir utrolig trist å si hade til lindexjentene mine. Det gruer jeg meg faktisk veldig masse til. Dette kom veldig brått på, og skjedde veldig fort. Blir spennende med ny jobb på nyåret, nytt år og nye muligheter og utfordringer. Det blir gøy. Jeg har fått jobb på Risøe på triaden, lørenskog. Tror jeg kommer til å trives veldig godt der og gleder meg til å komme i gang Ønsk meg gjerne lykke til! 


Da jeg kom hjem fra jobb i går så kom mamma med gave til meg, siden jeg har fått ny jobb. Det var veldig snilt og koselig. Ble veldig overrasket, hihi. Tusen takk mami

HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE? 

DAGENE BARE FLYR. HVOR HAR DESEMBER BLITT AV?

Wooops. Har vært litt fraværende de siste dagene. Dagene har gått i ett kjør. Jobbet hele helgen, og jobber hele denne uken. Dagene bare flyr. Skjønner ikke hvor tiden blir av. Har skjedd litt av hvert faktisk, mer om det kommer senere. Jeg er hvertfall superglad og livet smiler
A LITTLE BIT OF INSPIRATION

Er det en nettside jeg elsker så er det weheartit. Der finner man virkelig så masse fine bilder. Denne collagen her laget jeg på pixlr express, og er forsiden på den nye personlige almanakken jeg bestilte for noen dager siden. Gleder meg masse til å få den til det nye året.   

Dere kan gjerne låne bildecollagen jeg har laget, til f.eks bakgrunn. Hadde vært koselig om dere sa ifra om dere låner den 

FLERE SOM ELSKER WEHEARTIT? 

I LOVE SLEEP


Nå skal jeg finne sengen. Hele helgen min skal bestå av jobb, siden senteret nå i desember er søndagsåpent også. Håper dere får en flott helg. Godnatt 

VIL DU BLI LINKET?


Siden det er helg, og desember. Mange fine blogger som fortjener litt oppmerksomhet.  

ER DU MED? 

MILEY CYRUS I BOKS

Våknet i dag til en gladelig melding fra min kjære Sara Alexandra. Hun hadde nemlig fått tak i Miley Cyrus billetter! Det kommer til å bli helt utrolig gøy. Skal reise sammen med Sara og Camilla, mine to beste, så dette blir supert. Folk kan si hva dem vil om Miley, at hun har blitt en smule gal eller hva de måtte ønske å si, men jeg tror allikevel at å oppleve henne på en scene blir amazing. 

FLERE SOM SKAL PÅ KONSERTEN?

LIGHT UP MY ROOM WITH A CROWN

Bestilte meg dette kronelyset på pandoraseske for en stund siden. Tenkte kanskje å gå til innkjøp av noen flere for da jeg fikk det angret jeg veldig på at jeg kun bestilte meg ett lys. Skulle jo absolutt hatt hvertfall to. Superfine. Men vi får vel se på om jeg tenner på det da, syns nesten det er altfor fint til å sette fyr på....   

SYNS?

BELIEVE YOU CAN, AND YOU WILL


Livet smiler om dagen, og jeg er så glad. Alt ordner seg for snille jenter, gjør det ikke? Ingenting ordner seg av seg selv sies det, men dette tror jeg ingenting på lenger. Okei, i noen tilfeller er det vel slik, men absolutt ikke i alle. Nå skal jeg straks ordne meg før det blir jobb i kveld. Nattåpent på senteret i dag igjen. Skjønner virkelig ikke vitsen med å ha nattåpent tre torsdager på rad før jul..... Hvertfall ikke når senteret i tillegg skal være søndagsåpent. Men nå skal jeg slutte å være så negativ, og heller ønske dere alle sammen en riktig så fin dag!  

HAR DU DET BRA FOR TIDEN? 

INSPIRATION: CHRISTMAS SPIRIT

Nå før jul vil dere nok se endel julebilder her på bloggen min. Juletrær, lys og pynt er nok noe av det vakreste jeg ser. Julen er magisk, koselig og vakker. Skulle gjerne hatt julaften akkurat i dag. Julestemningen er på topp, og jeg kan nesten ikke vente. Har en fin tid i møte, og jeg gleder meg til hver eneste dag. Misunner de som får juleferie, det skulle jeg gjerne hatt hvert eneste år. Dessverre for meg jobber jeg, og det blir ingen ferie på meg. Men hva gjør vel det så lenge jeg kan ta opp barnetv og julekalendere på tven? Heheh... Skulle virkelig ikke tro at jeg er 23 år. Oppfører meg som en unge, det kan jeg bare ikke noe for. Jeg er så juleglad  

HAR DERE JULESTEMNING? 

RISE AND SHINE, IT'S MORNING

God morgen!  

Vet ikke hvorfor jeg skriver disse hverdagsinnleggene, det er vel ingen som bryr seg om hvor godt jeg sov i natt eller hva jeg skal spise til frokost. Meeeen here we go allikevel. 

Har endelig klart å få meg ut av senga, så neste på planen nå er å få på seg masken og få fikset seg litt. I kveld blir det jobb på denne jenta. Det er jo ikke noe nytt nå frem mot jul. Må virkelig prøve å ikke shoppe noe i dag. Det er det verste med å jobbe i klesbutikk. Det er altfor lett å kjøpe klær og bruke penger på tull hver eneste dag. Akkurat der har jeg et stort shoppingproblem. Skulle ønske de jeg jobber med nektet meg å få handle. Neida.... Joda. Kanskje jeg bare skal legge bankkortet igjen hjemme? Tror dere jeg klarer det? Det tror nemlig ikke jeg. Heldigvis er jeg ferdig med julegaver da hvertfall, så en liten tommel opp må jeg virkelig gi meg selv. 
FLERE ENN MEG SOM HAR SHOPPINGDILLA?
DERES PLANER I DAG? 

NEW IN: PINK MAKEUP BRUSH KIT


Kjøpte meg noen søte makeupkoster for en stund siden. Supersøte syns jeg, selvfølgelig siden de er rosa. Dere vet, liker bare ting om de er roooooosa. Kostene er veldig myke, men må ærligtalt si at jeg ikke har testet dem enda. For min del er kostene litt for små, hvertfall pudderkostene. Så tenkte å bruke de som pynt på sminkebordet mitt.  

HVA SYNS DERE?

PHOTOS: IPHONE MOMENTS

Tenkte jeg skulle starte å legge ut "iphone moments" igjen som jeg gjorde tidligere. Fikk mye bra respons på det da jeg la ut jevnlig med disse innleggene før, så prøver med det igjen. 


Starter med en rekke selfies. Er det noe jeg er flink til så er det å ta bilder av meg selv. Over halve bildegalleriet på iphonen består vel av megmegmeg. 


1. Louise og meg på en liten snurr.
2. Marita og meg. Og neida, vi er ikke fjortiss, vi bare later som. Neida. Vi er det.
3. Louise er så søt på dette bilde, så det måtte jeg bare ta med. Hihi  


4. Enda mer selfie av meg. Dette bilde havnet på instagram og skulle være et godnattbilde for å vise at jeg også kan legge ut bilder av meg selv uten sminke som alle andre. 
5. Rommet mitt er ferdig pyntet til jul. 
6. Ja, jeg har pakkekalender i en alder av 23 år. Takk mamma  


7. Kathrine Sørland og meg på jobb. Den dama er helt utrolig herlig! 
8-9 Bytur med familien min.  


10. Pepperkakebaking med mamma. Som dere ser er jeg helt rå til å pynte, hahaha... 
11. Happytime når jeg fikk vite at Miley Cyrus kommer til Norge! Gjett om jeg skal dit. 
12. Selfies, igjen. Har det alltid like gøy i eget selskap. 

ER DETTE NOE JEG SKAL FORTSETTE MED? 
FLERE SOM VIL PÅ MILEY CYRUS KONSERTEN?  

JULEMYSTERIET - FINESTE JULEBOKEN


I flere år har jeg lett etter en bok på nett. Det er ikke barebare når man ikke vet boktittelen eller forfatteren skal jeg si dere. Husker denne boken fra skolen, da det var vanlig med høytlesning i juletiden. Det eneste jeg husket var at boken handlet om en jente og at det var noe med en leketøysbutikk og et lam. Thats it. Det sier jo ikke så veldig mye. En dag i forrige uke fant jeg endelig boken på nett. Tydeligvis ikke mye som skulle til for å glede denne jenta, for jeg ble så lykkelig! Bestilte boken selvfølgelig med en gang, og har allerede klart å lese meg inn i den. Man leser ett kapittel for hver dag i desember, fordi kapittlene går fra 1 desember til 24 desember. Virkelig en fin julebok som jeg absolutt anbefaler dere. 

NOEN SOM HAR LEST BOKEN? 

LØRDAGSKOS MED FAMILIEN

I går tilbringte jeg hele dagen i Oslo sammen med familien min. Det var søskenbarna mine, mormor, mamma og meg. Hvert år har vi det som en juletradisjon at vi må til byen en gang før jul for å shoppe og spise middag. Hadde en superdag, og koste meg masse. Selv er jeg ferdig med julegaver, så ble ikke mye shopping på meg. Vi spiste middag på en restaurant som heter Mr.Hong. Anbefales virkelig å prøve! De har så utrolig god mat. Spiste meg nesten ihjel i går, lover. Da desserten kom var jeg så mett, men siden den smakte himmelsk måtte jeg jo bare få den i meg.


Ser ikke dette himmelsk ut? Vel, det var det hvertfall. 


Og til slutt noen selfies av oss da. 

Hadde en superkoselig lørdag, og det håper jeg at dere også hadde! 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

 

 

LESE DIN BLOGG?Føler jeg gjerne skulle hatt noen nye blogger å titte på. Dette året har bloggen min gått veldig opp og ned, med pauser i hytt og pine. Nå er jeg inne i en god bloggperiode, og derfor trenger jeg noen nye blogger for å få litt inspirasjon til videre blogging. Legg meg gjerne til som venn så det blir lettere å følge bloggen din videre. 

HVA ER DIN BLOGG?

KONKURRANSE

Har avsluttet konkurransen, og vinneren er kontaktet. Bedre lykke neste gang til dere andre 

NEW IN: GLOSSYBOXFikk pakke i posten i dag fra glossybox. Aldri feil med litt nytt. Har forresten shoppet en hel haug med klær de to siste dagene også. Kanskje det kommer ett innlegg med det ved en senere anledning.

For de som lurer på hva glossybox er så kan dere gå inn HER og titte. 

FÅR DERE GLOSSYBOX? 

KATHRINE SØRLAND PÅ BESØK

GOD MORGEN 

I dag er det torsdag, og det betyr at det ikke er så lenge til helg! I helgen har jeg faktisk fri, så jeg gleder meg masse. Før det blir helg skal jeg jobbe både i dag og i morgen. Det er nattåpent på Jessheim storsenter i dag, og det betyr at jeg blir stuck på jobb helt til klokken 24.00 i kveld. Hos oss er det handle for 400,- og få 100,- i rabatt i hele dag. For dem som ikke vet det jobber jeg på Lindex. Kathrine Sørland kommer også i dag og gir julegavetips og antrekkstips. Bor du i nærheten må du gjerne komme innom og hilse på, og handle selvfølgelig! Ikke hver dag Kathrine Sørland er på Jessheim. Veldig gøy at hun tar seg tid til å være i vår butikk. Det er andre gangen på 2 måneder at hun tar seg turen til oss. Hun er jo så utrolig pen. Du trodde kanskje det ikke var mulig at hun var penere i virkeligheten enn på tv? Vel, da tok du feil. 


På bildene over ser dere noe av det vi har å tilby i Lindexbutikkene for tiden. Vi har masse fine julegaver, og mye fine antrekk til deg selv til julen. 

Nå skal jeg fikse meg og slappe av litt, før jeg skal komme meg på jobb litt senere å være starstrucked over at Kathrine Sørland er der. Kom innom da vel!! 

DERES PLANER I DAG? 

Husk konkurransen min HER. 

KONKURRANSE - MELD DEG PÅ

I samarbeid med Personlig Almanakk er jeg så heldig å holde en konkurranse for dere før jul. Det dere kan vinne er en egendesignet almanakk. Denne er helt super! Du velger selv hvordan den skal se ut, og du kan pynte den opp med dine egne bilder. Veldig kjekt å ha nå som det snart er ett nytt år. Har du en fra før av så er det jo en fantastisk julegave også. 
Konkurransen avsluttes på søndag. Lykke til 

Dette er min almanakk som jeg er superfornøyd med! 
 
Lik gjerne personlig almanakk på facebook, og instagram @personligalmanakk. 

ER DU MED? 

PHOTOS: CHRISTMAS DETAILS
Teddy fikk endelig tilbake bamsevennene sine når desember nærmer seg. Man blir aldri for gammel for søte bamser.

Pyntet til jul forrige uke. Er jo ingen hemmelighet at jeg liker å være tidlig ute med julepynten. Har også en stjerne i vinduet, og røde gardinger. Den beste tiden på året er desember. Ikke bare julaften, men hele desember. Julestemning har jeg fått for lenge siden, og det er så herlig. Kommer flere bilder av juleleiligheten en annen dag, dette var bare en bitteliten smakebit. 

Kommer en konkurranse litt senere, så bare følg med 

FLERE SOM HAR PYNTET TIL JUL? 

PHOTOS: MY HOMEMADE CHRISTMASPIG


I dag har mamma og jeg laget hjemmelagde julegriser. Det var egentlig veldig enkelt, og veldig gøy. Syns det er koselig å lage litt sånt når man har tid. Morsomt å ha. Min gris til venstre, og mamma sin til høyre på bilde. Må innrømme jeg lo godt da mamma viste meg sin..... Ikke at jeg skal skryte på meg at jeg er så sinnsykt god til å lage griser, men klarte virkelig ikke å holde meg. Enda godt at hun lo selv. De var jo veldig søte da, eller hva?  

HVA SYNS DU? 

SUNDAY IS FUNDAY IN DECEMBER

I dag er det endelig 1 søndag i advent, og i tillegg så er det 1 desember. Nå som det er desember blir jeg ett lite barn igjen, noe jeg selvfølgelig elsker. Våknet tidlig i dag, tente lys og spiste deilig frokost sammen med mamma. Julefrokost hører til 1 søndag i advent. I år har jeg også pakkekalender, eller jeg og mamma deler. Vi har 12 pakker hver, noe som er veldig koselig. I dag var det min tur til å åpne pakke, og det er jo alltid gøy!!! Hehe. Mamma og jeg har hatt juleverksted i dag, hvor vi lagde isoporgriser og kremmerhus. Det var gøy, og kom mye latter ut av det. Fin 1 søndag i advent  


Kommer bilde av grisene litt senere. De ble veldig søte   

HATT EN FIN DAG?