desember 2012

THE LAST DAY OF THE YEAR


I dag er det siste dagen av både desember og 2012. Dagen i dag har jeg tilbring på jobb fra 10-16. Snart kommer mormor, bestefar og onkel, vi skal kose oss med kalkun og godt tilbehør. Senere skal jeg og Nadia ta turen til fest hos en annen venninne. Gleder meg til å feire og gå inn i det nye året sammen med vennene mine med godt humør og masse god drikke. Skal kose meg masse, og det håper jeg dere også skal i kveld. Ha en super feiring alle sammen, og godt nyttår til dere. 

NOEN SOM GLEDER SEG TIL FEIRING I KVELD? 

 

PHOTOS: MY BEAUTIFUL LAMPTil jul fikk jeg endelig noe jeg har ønsket meg lenge! Nemlig en ny lampeskjerm. Kanskje dere tenker at jeg er veldig spesiell nå, men se så fin den er da! Har lenge hatt lyst på en slik "lampekjole" til å ha over lampeskjermen, og endelig fikk jeg en som er helt perfekt. Elsker den. Den er enkel og fin, samtidig som den pynter opp nattbordet mitt veldig. 

HVA SYNS DERE? 

READY FOR A NEW BLOG YEARHåper alle har hatt en kjempefin jul, og at nyttårsfeiringen på mandag blir bra! Jeg er tilbake for fult med bloggingen neste uke, gleder meg til å starte opp igjen. Håper jeg har igjen noen av dere snille lesere, selvom jeg har vært veldig fraværende de siste månedene. Nå skal jeg snart dra bort, og senere blir det kino! Gleder meg 

Ny header har jeg fått av Sara Alexandra, bilder har jeg tatt og nye innlegg er skrevet! Alt klart til nytt bloggår. 

HATT EN FIN JUL?

JUST WANTED TO SAY GOODBYE

Har beklaget meg tusen ganger for dårlig blogging, så det skal jeg ikke gjøre igjen. Men det jeg skal gjøre er å ønske dere en kjempefin uke, også vil jeg bare si at meg hører dere ikke fra på en stund. Forhåpentligvis kommer jeg og ønsker dere god jul på lille julaften eller julaften. Håper alle har det fint!! 


Instagram og snapchat blir hyppig brukt @ helenesimensen på begge steder. Gjerne follow og snap meg imens.

Slettet innleggene mine fra i det siste som bare har vært meningsløse, og som jeg bare har slengt inn for å ha noe å blogge om. Skal ikke legge skjul på at blogginspirasjonen min har vært på bånn de siste ukene. Mye jobb, mye generelt siden det er desember. Kommer tilbake når ting roer seg! Og nei, ingen bloggpause fordi jeg har det vondt eller dårlig, livet har smilt de siste ukene, så da gjenstår det å se om det fortsetter slik jeg vil! Hihi, hade bra så lenge 

LADY GAGA VAR AWESOME

Hei dere! Lady GaGa konserten i går var awesome. Hun er virkelig en dame som kan det med å lage show for fansen sin. Merket også hvor glad hun er i fansen, da hun dro flere av dem opp på scenen og ga dem masse klemmer og lot dem synge med henne. Sjalu much!! Det var noen sanger jeg aldri hadde hørt før, men siden hun hadde så utrolig bra show klarte jeg å henge med allikevel. Tror de fleste tok mest av da hun endelig sang de mest kjente sangene sine slik som judas, bad romance, pokerface og paparazzi. Jeg må innrømme at den dama er rå! Alt i alt var det en helt super konsert, dette er noe hun virkelig kan! Ble dessverre ikke tatt så veldig mange bilder, fordi jeg hadde så lite strøm på iphonen. Nedtur...... Før konserten var det en tur på egon, også tok vi en torsdagsøl. Øl midt i uka er ikke helt min stil, haha! 

Ja, som dere ser så var det mest bilder av oss selv, håper på at Camilla sender bildene hun tok av gaga! 

Nå skal jeg komme meg på jobb, ha en super dag   

 FLERE SOM VAR PÅ LADY GAGA I GÅR? 

MY LIFE IS GOOD!

Hei dere! Vet jeg blogger sånn nå og da for tiden. Men har ikke tid til noe mere dessverre. Er veldig mye som skjer fremover, og som har skjedd i det siste, så har blitt endel mindre blogging. Håper dere skjønner det. Jeg legger ut innlegg så fort jeg har tid og ork, og prøver så godt jeg kan å få kommentert tilbake til dere. 

For tiden har jeg det veldig veldig fint! Livet smiler og da er det ikke mere jeg kan be om. Har det helt supert og håper det forblir sånn, for å være sur og lei som jeg var en lang periode for litt siden er ikke noe særlig. Nå er alt helt fint, og akkurat sånn det skal være. 

Nå skal jeg snart komme meg på jobb, hvor jeg forsåvidt skal tilbringe mesteparten av desember. Blir endel jobbing nå som det nærmer seg jul, så da gleder jeg meg til lønning i januar! Syns det er veldig bra å få jobbet såpass mye, siden jeg har de flotteste kollegaene og jeg koser meg på jobb! Jeg er forresten ferdig med julegaver nå, og det er ikke verst til å være meg. Det er kjempedeilig å vite at desemberlønningen min kan brukes kun på meg selv, haha! Ikke misforstå, det er kjempekoselig å kjøpe gaver til andre, men alltid kjekt med en hel lønn man har for seg selv også. 

Såååå glad for tiden. Hehehe 

Håper alle sammen har det kjempefint, og at dere får en super desember!  

HAR DERE DET EKSTRA BRA FOR TIDEN? 
HAR DERE DET TRAVELT I DESEMBER? 

DECEMBER, BE KIND


DesemberSnøJulegledeJulestemningPepperkakeGløggJuletradisjonerFamilieJulehandelJuletreJulepynt Advent KoseligVinter Vakkert Lille julaften JulaftenRomjul BarnetvMatJulekalenderGaverGledeNissenJulekosGodteriKosekvelder 

HVA LIKER DERE BEST VED DESEMBER?