desember 2011

GODT NYTTÅR TIL DERE FRA MEG

Hei dere søte blogglesere. I skrivende stund er jeg egentlig litt stresset, men tar meg tid til å skrive et innlegg allikevel. Er ikke jeg snill kanskje? Har blitt lite blogging de siste to dagene. Har jobbet, og vært litt busy retten og sletten. Anyblooooog, dette er nok det siste blogginnlegget fra meg i 2011. Det er bittelitt rart å tenke på. Håper dere følger meg videre i 2012, for det skal virkelig bli mitt år! Gleder meg så mye til et nytt år. Gleder meg aller mest til å gå inn i det nye året sammen med min søte bestevenninne Sara Alexandra  som jeg tilbringe både hele dagen og kvelden med. Vi skal spise god mat (som Sara skal få lov til å lage til meg. He-he. Okei da, kanskje jeg hjelper til), sååååå skal vi nok finne på noe sprell tenker jeg. Ser frem til en herlig kveld hvertfall! Kamera er med så bare gled dere! Håper dere får en flott feiring, for det skal jeg! Kos dere i kveld, og godt nyttår til alle dere søte! 

NEW IN
alt er fra eyelipsface. og kostene er de beste jeg har prøvd! billig og bra. det er ikke verst. anbefales! 
og nei, produktene er IKKE sponset. 

HAR DERE NOEN FAVORITTER FRA ELF?
SYNS? 

DAGENS QUOTE


"If you can't love me now don't love me later, when my later is much greater"

SKULLE GJERNE HOLDT SENGA I DAG

Hei dere. Som dere kanskje har fått med dere så har jeg vært syk de siste dagene, og jeg er fortsatt kvalm. Skjønner ikke hva det er for noe. Men i dag skal jeg faktisk komme meg på jobb allikevel. Kan bli spennende å se om jeg holder ut der i 8 timer om kvalmen ikke gir seg. Har hvertfall sluttet å kaste opp da. En positiv ting. He-he. Har faktisk ikke vært utenfor døra siden mandag. Blir kanskje godt med litt luft i dag da. Bortsett fra at været er crappy.

Skulle gjerne holdt senga så jeg blir helt frisk, but of we go to work.

Anyways, håper dere er er friske og får en fin dag alle sammen!  Også må jeg bare si tusen takk for alle de søte kommentarene jeg har fått i det siste. Det er kjempekoselig! Dere er herlige. Thankyou. 

HVA GJØR DERE I DAG?  

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Siden jeg er syk har jeg sittet og tenkt ut noen nyttårsforsetter. Har ikke hatt noen ordentlige nyttårsforsetter på kjempelenge fordi jeg aldri klarer å holde dem uansett, men i år skal jeg klare det. Eller neste år blir det jo siden vi fortsatt er i 2011. He-he jeg er så morsom. Neida. Joda.
Anyways: 2012 skal bli det beste året! 


Jeg skal ta vare på meg selv.
Altså håret mitt, huden min osv.  Jeg skal være flinkere med hårkur, spise mindere godteri (pga huden min), rense huden hver eneste dag og ta ansiktmasker osv. 

Jeg skal bli flinkere til å være med venner. Skal spesielt klare å møte Sara oftere. I 2011 har jeg egentlig holdt meg litt mer unna vennene mine enn jeg har vært med dem, så dette må jeg skjerpe meg på. Jeg vil være med mere ut, ha flere overnattinger, filmkvelder, og rett og slett bare "henge" med dem. 

Jeg skal glemme dumme ting fra 2011, og tenke positivt. Legge alt bak meg!  Har skjedd så mye i 2011 som er trist og dumt. Jeg er veldig flink til å la ALT gå innpå meg, og der blir det værendes. HAr nå bestemt meg for å gi meg med det, og legge alt fra tidligere bak meg og begynne på nytt. 

Jeg skal slutte å være dumsnill. Har vært altfor dumsnill i 2011. Alle vet hvor dumsnill jeg er. Alle vet at man kan leke med følelsene mine fordi jeg er så naiv og dumsnill at jeg lar de gjøre det. Men det må ta slutt! 

Jeg skal stole mer på meg selv. Jeg stoler aldri på meg selv. Om andre sier at jeg tar feil, ja da tror jeg at jeg tar feil. Selvom jeg kanskje har rett. 

Jeg skal slutte å tro på alt jeg hører, til det motsatte er bevist. Jeg er veldig flink til å tro på alt folk sier, uansett hvor rart og unaturlig det høres ut. Om noen sier til meg at den og den har gjort det og det, så tror jeg på det uansett hva. Men er det ikke bedre å la være og heller finne ut av ting selv? 

HAR DERE NOEN NYTTÅRSFORSETTER? 
HVA SYNS DERE OM MINE?  

JULEGAVER DEL 2


et nydelig skilt. 

en oppbevaringsboks. lokket har blitt bittelitt ødelagt. fml 

utrolig skjønne og gode tøfler. 

pysj overdel fra lindex og shorts fra gina tricot. 

SYNS?

DAGENS QUOTES


" We are all of us stars, and we deserve to twinkle" 

DERE VET DEN FØLELSEN

Dere vet den følelsen man får når man våkner opp av heftige magekramper og vet at man kommer til å kaste opp? Ja, den følelsen våknet jeg opp til en time før jeg skulle stå opp i dag. Var kjempekvalm når jeg la meg i går, men tenkte at det går over, men neida. Jeg hater virkelig å kaste opp. Det er det verste jeg vet. Skulle egentlig vært på jobb i dag, men det kunne jeg bare glemme. Er utrolig ofte kvalm. Hm. Burde kanskje sjekket det hos en lege snart. Anyways. Siden jeg er dårlig i dag blir jeg sengeliggendes og da blir det dårlig med blogging fra min side. 

Siden jeg er dårlig får jeg tilbringe dagen på min favorittplass da. Nemlig i senga mi.  

Håper dere er friske og raske alle sammen. Gjerne ønsk meg god bedring så jeg kan smile litt. 

FLERE SOM ER SYKE?

KVELDENS OUTFIT
overdel lindex // pysjshorts gina tricot. 

Dagen i dag har jeg tilbringt sammen med familien min hos mormor. Spiste god mat og dessert. Nå har jeg sett litt på en film, og sitter bare og slapper helt av. Nyter siste fridagen før det er jobb igjen i morgen. Skal vel se på en film til og spise litt godteri. Har vel egentlig spist nok godis i julen, så kanskje jeg skulle latt det være. hi-hi. men julen er til for å kose seg, er den ikke?

LIKER DERE Å HA PÅ PYSJ? 

JULEGAVER DEL 1


sminkefjerner.hårkur.neglelakker.øyenskygger.ring.ansiktsmasker.sminkepung.mascara.leppestift. 

qlinique sminkesett. 

neglelakk fra isadora. den er på bilde over og men der så man fargen veldig dårlig. 

DEL 2 kommer senere. 

PHOTOS: SLITEN JENTE"It was one of those moments of perfect tiredness" 

JULEGAVEN FRA MAMMACanon eos 1100D

Nå kan pappa få tilbake speilrefleksen som jeg har "lånt" av han i noen år. Hadde Nikon D40, men nå har jeg fått meg en ny baby som bare er min. Nå blir det helt sikkert flere bilder til dere og bedre blogging fra min side. Tusen takk mamma. Jeg er glad i deg! 

Fikk veldig masse fint. Er så fornøyd med gavene mine. Kunne ikke fått noe bedre! Tusentakk. 

VIL NOEN SE RESTEN AV GAVENE MINE? 
HVA HAR DERE FÅTT TIL JUL?

PHOTOS: MEG SELV PÅ JULEKVELDENda er man fikset og klar for julekvelden. bedre bilder kommer i morgen! 

SYNS?

I WISH YOU ALL THE BEST

God morgen dere. Er kanskje ikke så mange av dere som er våken allerede, men jeg skal på jobb klokken åtte så da må man tidlig opp. Nå er jeg egentlig klar til å dra. Har fått julestrømpe av nissen liker jeg å tro, selvom jeg vet at det er mamma som er denne såkalte nissen i år. Anyjul, jeg gleder meg til mat, familiekos og gaver i kveld. Ingenting er bedre enn julekvelden. Men først venter blide og stressa kunder, herlige kollagaer og fem timers jobb. Kos! 


Men nå får jeg komme meg av gårde til jobb snart og tjene litt penger. Blir godt når januar lønningen kommer. Cash is king. Og forresten: ikke tro dere ikke hørr mer fra meg i dag. Jeg har noe på lur, så stay tuned. 

Ønsker dere alle en riktig god jul. Håper dere får en super dag og kveld og at dere får alt dere ønsker dere. hi-hi! 


PHOTOS: DAGENS GAVER
hver eneste lille julaften gir jeg og mamma gave til hverandre, og det gjorde vi også i dag. jeg fikk det som dere ser over her. ble kjempefornøyd. jeg elsker jo grått for det passer så fint på rommet mitt. tusen takk mamma. og til dere som kanskje tenker "får hun ikke gave på julaften. så kjedelig" , joda selvfølgelig får jeg det! vi bare syns det er koselig å gi små gaver på lille julaften også. det gir litt julestemning. 

SYNS? 

DAGENS QUOTE


"From home to home, and heart to heart, from one place to another. The warmt and joy of chrismas brings us closer to each other" Emily Matthews. 

i dag er det lille julaften. julestemningen min forsvant plutselig så brått her om dagen. men nå ser det ut til at den er på god vei tilbake igjen. jeg gleder meg som en unge til i morgen (kanskje fordi jeg er en unge. neida. joda. hvertfall på denne tiden av året). i dag skal dagen gå i kos. skal støvsuge rommet mitt og hjelpe mamma litt i huset, slappe av, pakke inn de siste gavene, fylle godteskåler og kose meg. blir vel noen julefilmer også kanskje. åååå jeg elsker desember. 

HVA GJØR DERE LILLE JULAFTEN? 
OG VAR IKKE DEN QUOTEN VELDIG FIN?  

SOMETHING ON YOUR MIND?

hei dere. tenkte jeg skulle kjøre i gang med en spørsmålsrunde. nå er det over ett år siden jeg hadde spørsmålsrunde, og siden den tiden har jeg fått endel flere lesere. tenkte kanskje det var noe dere lurte på. men vær litt seriøse da dere, gidder ikke svare på useriøse spørsmål. så er det sagt. spør i vei! 

sinnsykt vakker kollasj da, dere! jeg er så pro i picasa at det er helt vilt. eller ikke.... 


jeg svarer på videoblogg, så håper det gir dere litt mer lyst til å stille spørsmål. hi-hi 

SPØRSMÅL?

KEEP SMILING


" Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about" Marilyn Monroe. 

Følte at denne quoten passer bra i dag etter mitt tåplige sinnainnlegg i går. Tenker jeg på denne fine setningen så går nok dagen mye bedre i dag. Det får vi hvertfall håpe. Ikke sant? Tror jeg har hatt den før, men i dag trengte jeg den virkelig så det skader vel ikke å poste den en gang til. Den er jo fin, trossalt! Håper dere får en super dag, søte små, og at denne quoten kanskje fikk dere til å smile, selvom dagen kanskje er bittelitt grå. 

SMILER DERE I DAG?

tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, om noen vil? 

TOMMEL NED FOR EN "FLOTT" DAG

what a daaaaay.

skikkelig tommel-ned dag! virkelig 

edit: og nei. det er ikke på en god måte. håper virkelig dagen i morgen blir bedre. beklager for sånn sinna og teit innlegg men jeg er så sur nå. alle har vel hatt en dritt dag før? jeg bare blir så irritert over enkelte ting jeg hører. det er så mye som går så lett innpå meg, og da ødelegger det hele dagen min. i tillegg sto jeg i nesten to timer ute i kulda etter jobb i dag da jeg sluttet 22.00, fordi togene aldri kom og jeg hadde ingen til å hente meg. stuck på jessheim på kvelden er ikke akkurat kult. og hvertfall ikke ute i kulda. kom meg hjem etterhvert da heldigvis. snille broren til venninnen min hentet meg. thank you. 

HVORDAN HAR DERE DET? 

PHOTOS: CHRISTMAS
tenk at det er 4 dager igjen til jul. tenk at jeg allerede har åpnet tjue gaver i pakkekalenderen min. tenk at det allerede har vært siste søndagen i advent. jeg syns at denne desembermåneden har gått veldig fort. den har liksom bare flydd av gårde. snøen har kommet, julepynten er fremme (den har forsåvidt vært fremme en lang stund nå) og jeg er ferdig med julegavene. jeg har faktisk klart å sende de som skulle sendes også, og det er ikke verst til å være meg skal jeg si dere. nå er det bare  to jobbdager igjen, altså i morgen og torsdag også er det faktisk lille julaften allerede. jeg gleder meg til å være ferdig med jobb på julaften og feire den flotte, vakre juledagen sammen med familien min. 

SYNS DERE DESEMBER HAR GÅTT FORT? 

DAGENS QUOTE


"The secret to beauty is simple - be who you are" Bobbi Brown. 

AGREE? 

VIDEOBLOGG

har laget en kjapp videoblogg til dere. kleint! roter litt med ordene på slutten, men det får gå. 

HAR DERE SETT PÅ CHRIS MEDINA KONSERT? 

KJENDISKJEKKAS


tidligere i dag så jeg på filmen the holiday, med cameron diaz og jude law. elsker den filmen. den er så utrolig koselig og fin. men har faktisk aldri lagt merke til hvor fantastisk kjekk jude law er, før i dag. og i denne filmen er han helt utrolig. hadde alle bare vært som han så hadde nok ikke jeg vært forever alone heller. 

HAR DERE SETT "THE HOLIDAY"? 

PHOTOS: BLONDT VS BRUNT


tror ikke jeg har lagt ut så mange bilder av meg selv med brunt hår på bloggen. isåfall er det veldig sjeldent og lenge siden nå. er vel litt over ett år siden jeg hadde brunt hår. syns jeg kler blondt hår mye bedre egentlig. føler meg mye mer vel med blondt hår. vet ikke hva det er jeg, bare liker blondt mye bedre. 

HVA SYNS DERE JEG KLER BEST?

LIKE OR DISLIKE: LIPSTICK// Maybelline sweet pink 132. jeg elsker denne leppestiften. utrolig pen farge syns jeg. 

DAGENS QUOTE


"If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best" Marilyn Monroe

PHOTOS: ME TODAY

nå sitter jeg på jobb. har pause nå. jobber til klokken tolv siden senteret har nattåpent. kom og kjøøøøp!!! uansett. var så snill at jeg tok bilder av meg selv før jeg dro på jobb i dag! så heldige dere er. null og niks ironi her.HVA GJØR DERE?

 

DAGENS QUOTE


"All little girls should be told they are pretty, even if they aren't" Marilyn Monroe 

VIL DU BLI ANBEFALT?


http://missborstad.blogg.no/ - sandra vant forrige anbefalingsrunde. hun har en kjempefin blogg og er en utrolig søt jente. jeg leser selv bloggen hennes. syns hun har et supert design og hun har veldig fine innlegg med fine bilder. håper at dere tar turen innom, om dere ikke allerede er fast leser av bloggen hennes da. 

VIL DU BLI ANBEFALT? 

PHOTOS: NOEN VIL BLI JULEGAVE
noen ble ivrige da jeg begynte å pakke inn julegaver. hun skulle absolutt oppi den dumme esken. typisk henne. hun skal alltid hoppe oppi alt som er. hun er nå bra søt da, selvom hun er litt rar. kanskje hun vil pakkes inn og bli en julegave? 

SØT? 

EVEN WHEN SHE WAS SAD


"She was a girl who knew how to be happy even when she was sad" Marilyn Monroe. 

LESE DIN BLOGG?

de siste dagene har jeg mistet veldig mye blogglyst pga jeg har hatt så liten tid til bloggen. derfor trenger jeg litt inspirasjon og hadde blitt veldig glad om dere la igjen deres bloggadresse i kommentarfeltet. gjerne legg meg til som venn også, så er det lettere å følge bloggen deres senere. jeg går innom alle bloggene som blir lagt igjen her, og kanskje det blir en kommentar eller to om jeg liker bloggen din. 

HAR DU EN INSPIRERENDE BLOGG? 

MINE SPONSORPAKKER

i det siste har jeg fått noen pakker i posten. har fått meg noen sponsorer, og har derfor fått sponsorpakker. syns det er kjempegøy å få pakker. blir nesten i litt mer julestemning av det. hi-hi.

www.teleportalen.no - deksler og skjermbeskyttere. har allerede satt på skjermbeskytter og bruker det ene dekselet. er kjempefornlyd og syns det er veldig fornuftig med skjermbeskytter med speil. anbefales! 

www.nfoto.no - deksel til iphone 4. superfornøyd! er jo veldig kjekt å få designe sitt eget deksel vel? noe som ikke alle andre har. syns det er kjempefint og veldig bra kvalitet på det også! på nfoto kan du også velge å legge inn rammer rundt bildene på dekselet om du ønsker det. er mye å velge i og kjempegøy å fikse seg sitt eget deksel. er jo kjedelig å ha likt deksel som alle andre, så det at nfoto tilbyr egetdesignet deksel er jo superbra!

www.blueillume.com - tannbørste som visstnok skal bleke tennene. 

http://nokadietten.no/  har fått en hel eske med produkter fra noka. har ikke begynt å teste disse enda. 

http://www.caredirect.no/ - baby foot er en peeling som skal gjøre føttene myke og gode. gleder meg til å teste den! 

INNLEGGET ER I SAMARBEID MED SPONSORENE MINE OG KAN IKKE KOMMENTERES! 
er det noe dere lurer på så er det bare å sende meg en mail på lulu90@live.no, eller facebook helene simensen! 

I WAS THE PRINCESS

dere vet den følelsen dere får når dere ligger og drømmer, og drømmen virker så ekte, også våkner du og skulle ønske den var sann fordi den var så perfekt? oh. hadde en sånn helt perfekt drøm i natt. så våknet jeg og fant ut at denne fantastiske drømmekjæresten bare var i drømmen min. det var helt forferdelig nedtur. vil tilbake til drømmeland og møte han igjen. lurer på hvem han er! anyways. drømmen var som i et eventur hvor jeg var prinsesse og han var prins. håper jeg er sanndrømt og at han ringer på døra mi i dag. he-heh. in my dreams.


SKULLE DU ØNSKE FINE DRØMMER BLE TIL VIRKELIGHET? 
TROR DERE DENNE DRØMMEGUTTEN KOMMER TIL MEG? hi-hi, er jo lov å håpe. 

 

EN TRAVEL HVERDAG


nå er jeg sliten.no. har vært på jobb i 8 timer i dag. er endel å gjøre i butikken i desember. veldig masse kunder og mye kundeservice. men dagene går jo kjempefort da. syns det er gøy når tiden går så fort. er ikke mye man rekker å gjøre men morsomt er det jo. nå skal jeg nyte kvelden og slappe helt av. er kjempesliten, men som dere ser på bilde så smiler jeg fortsatt. hi-hi. skal jobbe hele denne uken, og torsdag jobber jeg nattåpent helt til klokken 24:00. blir godt når søndagen kommer og jeg kan slappe av. 

HAR DERE MYE Å GJØRE FOR TIDEN PÅ SKOLE/JOBB?

DO YOU LOVE CHRISTMAS?


// privat. 

tenk at i dag er det allerede tredje søndag i advent. det er ikke veldig lenge igjen til jul nå. jeg gleder meg kjempemasse. tiden kommer til å gå så fort fordi jeg skal jobbe veldig mye frem mot jul. jeg elsker julen. syns det er den koseligste tiden på året. man gleder andre, og man får gleder selv. alt er så fint med julen syns jeg. har fått så sykt mye julestemning også. det har jeg hatt i over en måned.

GLEDER DU DEG TIL JUL?
HAR DU JULESTEMNING?  

DAGENS QUOTE


"All a girl really wants is for one guy to prove to her that they are not all the same." Marilyn Monroe

PHOTOS: DESEMBERKOS
i dag har jeg vært i oslo sammen med mine herlige søskenbarn, mormor og mamma. har hatt det utrolig koselig. vi har traska rundt i oslo sentrum i nesten åtte timer. det holder i lange baner for min del egentlig. vi har vært og spist kjempegod mat og vi har vært på kino og sett blåfjell 2. utrolig søt film faktisk. har også fått kjøpt inn endel julegaver. 

SYNS OM BILDENE? 

SMILE BECAUSE IT HAPPENED


"Don't cry because it's over, smile because it happened" 

du vet den følelsen du får når du bare må smile. du vet ikke hvorfor, men du smiler allikevel. den følelsen er så ubeskrivelig. jeg får ofte sånne øyeblikk, og da føles livet så komplett. du vet at når du smiler når du er alene, så sies det at du er lykkelig? jeg har begynt å tro på det. og det er virkelig en stor fremgang for meg. det er perioder i livet hvor alt går galt, og du føler at ingenting du gjør strekker til. i over en måned har jeg hatt den følelsen, men ser virkelig en stor fremgang nå. de som kjenner meg eller har fulgt bloggen min vet at jeg har hatt det litt tøft den siste måneden og derfor er det virkelig herlig å kunne si at jeg føler meg bra. smil!

og forresten så tok jeg dette bilde i en sånn situasjon hvor du bare tenker "yes!!!". derfor var det kanskje litt merkelig. men er jo kjedelig med disse -happyface- arkivbildene mine bestandig. så here you go. 

HVORDAN HAR DERE DET? 
NOEN SOM ER GLAD PÅ MINE VEGNE? hi-hi 

LIKE OR DISLIKE: RING// ring fra lindex 

SYNS?

DAGENS QUOTE


"Just because you fall once, doesn't mean you're fall at everything. Keep trying, hold on, and always trust yourself, because if you don't then who will?" Marilyn Monroe

ENIG? 

WORKING GIRL


i dag har dagen min gått i jobb. kjempekoselig og fint som alltid. nå har jeg fri helt til søndag, og det skal nytes. gleder meg kjempemasse til lørdag for da skal jeg tilbringe dagen i oslo sammen med søskenbarna mine, mormor og mamma. vi skal handle julegaver, spise middag også kanskje kino. det er liksom en liten juletradisjon vi har. det er utrolig koselig. familien min er best! anyways. nå skal jeg legge meg. skal se en episode med one tree hill først da. siden jeg elsker den serien. 

HVA GJØR DERE NÅ?
HVA SKAL DERE I HELGEN?  

SHE IS STRONG. SHE SURVIVES"He taught her how to feel the butterflies over and over again, but the smile on her face suddenly disappears when the butterflies dies. But then she thought: She is strong. She survives"

NEW INtommel opp for ny jakke. den var egentlig veldig dyr, men heldigvis hadde jeg flaks og det var salg! som dere kanskje så på bloggen min i går så falt snøen i går, og enda mer kom det i natt. jeg har ingen ordentlig vinterjakke så var nødt til å kjøpe meg ny. synd at jeg alltid må finne dyre jakker. men salg er tingen. skulle tatt bedre bilder til dere, men det var ikke så lett. men senere i vinter så kommer det nok bedre bilde. 

DET ER IKKE EKTE PELS!!!!!!!

SYNS?

PHOTO: WALKING IN THE WINTER WONDERLAND


som jeg skrev tidligere i dag så har vi altså endelig fått snø her hos meg også, så nå i kveld tok jeg med mamma ut på en liten kveldstur. ganske koselig egentlig. med snøen sm daler ned og alle de fine lysene i vinduene til folk, og ikke minst på buskene utenfor husene. jeg elsker vinteren. 

VIL DU BLI ANBEFALT?


http://lenasofiiie.blogg.no/ - fra første gangen jeg var inne på bloggen hennes så har jeg likt den! hun har en supersøt og fin header og et veldig ryddig og fint design. hun er flink til å oppdatere bloggen sin og har med store og fine bilder i alle innleggene. utrolig søt jente, med en kjempefin blogg som fortjener å bli sett. dere burde absolutt ta en titt på bloggen hennes om dere ikke allerede har vært der inne. 

VIL DU BLI ANBEFALT? 

 

PHOTOS: SNOW
nå har endelig snøen kommet hit også, og da måtte jeg selvfølgelig ut og ta noen bilder. blir spennende å se om den blir liggendes eller om den forsvinner igjen. jeg elsker snø, så for min del håper jeg den er kommet for å bli. ingen ordentlig desember uten snø. 

SYNS? 
ER DET SNØ HOS DERE? 

SMILE TO THE WORLD


"Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about." Marilyn Monroe

ER DU FLINK TIL Å VÆRE POSITIV OG SMILE? 

YOU PUT A SMILE ON MY FACE

åååå nå i det siste har jeg virkelig fått veldig mange søte kommentarer fra dere. vil bare lage et innlegg til dere slik at jeg får sagt hvor hvor utrolig stor pris jeg setter på det. syns det er kjempekoselig og rørende med så mange fine kommentarer. det motiverer meg at dere engasjerer dere i bloggen min, og det gjør meg kjempeglad. tusen takk for at dere er så herlige og snille alle sammen. kunne ikke hatt bedre lesere enn dere! jeg håper også at dere merker at jeg kommenterer tilbake. jeg prøver så godt jeg kan å være flink til å kommentere for å vise at jeg legger merke til dere alle sammen.

så igjen: tusen takk for at dere er så søte! 
LESER DU BLOGGEN MIN? 

MY FAVORITE SHOES
elsker dem! fikk de av mammaen min for en stund tilbake. de er godt brukt nå for å si det sånn. kjempegode å ha på. jeg er egentlig ingen fan av høye sko, men etter jeg fikk disse så har jeg begynt å like det veldig godt. har lyst til å kjøpe meg hundre par til. 

SYNS?

NEW INi dag har jeg vært på jobb, og selvfølgelig klarte jeg ikke å la være å kjøpe med meg noe i dag heller. det kom jo ikke som noe sjokk da. men er så fornøyd med innkjøpene mine! jeg er så flink til å bruke penger. virkelig. forresten så er alt fra lindex. var jo ikke noe sjokk det heller akkurat. hi-hi

SYNS? 

PHOTOS: PUSEKATTpusekatten min koser seg under pleddet i senga mi. er hun ikke søt kanskjeeeee? jo det er hun. verdens søteste. selvom hun noen ganger ikke liker meg, og jeg ikke liker henne. sånn som på natten mens jeg sover og hun vekker meg. da er jeg ikke spesielt glad i henne. men hun er verdens beste. hun er sykt spesiell. det vet alle de som har møtt henne. pappa sier hun oppfører seg som en liten unge fordi hun "snakker". heheh. spesiell og skjønn katt. love! 

HAR DU NOEN DYR?
SYNS? 

DÅRLIG SAMVITTIGHET

Hei dere! Nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg får dårlig samvittighet ovenfor dere lesere når jeg ikke blogger! Begynner det ikke å bli litt ille da? i dag er jeg på jobb, og deretter er det julebord med mine herlige kollegaer, derfor blir det dårlig med blogging. Får håpe iPhone blogging blir helt okei da.

HVA GJØR DERE I DAG?
FÅR DERE DÅRLIG SAMVITTIGHET OM DERE IKKE BLOGGER?

PHOTO: I'M ALREADY BETTER THAN THEM


"When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them"  Marilyn Monroe. 

ANBEFALE DIN BLOGG?

tenkte jeg skulle ta enda en anbefaling jeg, så om dere vil så meld dere på da vel! under her kommer anbefalingen fra forrige gang. meld dere på på en ny runde da. 


http://keths.blogg.no/ 

kjempesøt jente, med en kjempefin blogg. hun har en utrolig stilig header med veldig fine bilder, og jeg liker designet hennes veldig godt. hun skriver fine innlegg og oppdaterer bloggen sin veldig ofte! det er jo kjempepositivt! har du ikke tittet inom bloggen hennes før, så gjør det nå da vel. 

VIL DU BLI ANBEFALT?  

THIS WEEK

har ikke vært så superflink til å blogge denne uken. har vært endel jobb og mye å gjøre. men i dag er det fredag og jeg tar livet med ro. tirsdag var jeg på senteret med camilla og vi spiste pizza på ciao bella. kjempegodt! camilla fikk også en kaffe latte fordi hun fikk feil pizza. ellers har jeg hatt to drittdager denne uken, både onsdag og torsdag følte jeg at ingenting gikk min vei i det heletatt. men nå er ting bedre. gleder meg bare til mormor kommer i dag, hun blir til i morgen. det blir utrolig koselig å ha henne på besøk. idol, taco, mormor, mamma og godteri. gleder meg! er utrolig sliten så skal bli deilig å slappe av. har forresten fått tre sponsorer, forteller mer om det senere! jeg har også kjøpt meg litt nye ting som jeg tenkte å vise dere! i morgen er det jobb, før det blir julebord med jobben og ut med jentene etter det. tror dette blir en fin helg til tross for mine dårlige dager for tiden. vurderer å kjøpe meg nye sko i helgen også!

 

blogganbefalingen kommer i løpet av dagen forresten! skulle jo lagt den ut for evigheter siden. beklager det, men i dag kommer den!

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

PHOTOS: DAGENS PAKKEfikk dette søte skiltet av mamma i pakkekalenderen i dag. love it!

HVA SYNS DERE? 

 

IT'S CHRISTMAS TIME!

neida. ikke helt christimas time enda, men det er jammen ikke lenge til! i dag er det 1 desember allerede. har ikke gledet meg så mye til desember på så mange år jeg kan huske. det eneste som mangler nå er jo snøen ute da. får ikke spesielt desemberfølelse av vind og regn. men får håpe snøen titter frem om ikke så altfor lenge. jeg vil jo bruke uggs og fleecegenseren min. gi meg snø. nåååå. siden det er første desember i dag, og jeg har fått pakkekalender av mamma (ja faktisk!!!!) så tenkte jeg å starte med noe nytt her på bloggen "DAGENS PAKKE". så første pakken kommer jeg til å vise dere etterpå. 

aw. søte kalendere må jeg si. litt barnslig da kanskje, siden jeg er så gammel. he-he. men jeg blir et lite barn når julen nærmer seg, så sånn er deeeeet. også pakkekalenderen får dere se senere! 


HVORDAN KALENDER HAR DERE?