desember 2010

LONER PÅ NYTTÅRSAFTEN


hei, jeg heter helene og jeg er loner på nyttårsaften. godt nyttår til dere alle sammen.

NY PC

åååå endelig skal jeg kjøpe meg ny pc. jeg gleder meg. kan ikke vente meeeer. skal ta toget klokken 3 sammen med isabell. blir koselig. jeg trenger virkelig ny pc nå. selvom jeg har to stykker fra før av. men den ene er stasjonær, og den andre er en skolepc som ikke er helt god, så derfor må jeg bare ha en ny. 

isabell og meg for litt siden. haha søtt

VIL DU HA NY PC?

SKAL PÅ JOBB

jeg er trøtt og kjenner vel egentlig at senga hadde vært det beste alternativet i dag. meeeen jeg skal på jobb. måtte begynne fire timer tidligere pga det er så mange som er syke. så jeg skal jobbe fra 12 til 9 i kveld. vedder for at det er maaaange som kommer og skal bytte julegavene sine. tjohei. 


HVA SKAL DU I DAG?

GODNATT


brother from another mother! 
nå skal jeg sove. imorgen skal jeg på jobb i 8 timer, så kanskje greit å få seg litt søvn da? 

NATTA SØTE BLOGGERE

LEI AV JULEMAT?


tenkte bare jeg ville fortelle dere om julen min. julen min har vært kjempebra. den beste på så lenge jeg kan huske. jeg har jobbet endel nå i julen, så har fått super mye julestemning! julaften jobbet jeg også, og det var kjempekoselig. var litt morsomt å se på alle de folkene i butikken som var superstressa fordi de ikke var ferdig med julegavene sine enda. haha. folk er treige. på kvelden på julaften så kom mormor, bestefar, onkel og de to søskenbarna mine på besøk. vi spiste god julemat og koste oss kjempemasse. jeg fikk forresten mest gaver i år, noe jeg syns er veldig morsomt siden jeg er den eldste ungen, haha! 1 juledag var det middag hos mormor som alltid. var også innom onkel og tante for å hilse på de også. koselig. 2 juledag var jeg hos pappa og spiste. ååå som jeg elsker julen! masse familietid og kos. og forresten så er jeg superlei av julemat, så i kveld blir det taco til middag!

ER DU LEI AV JULEMAT?

I TOTALLY LOVE HER

nå sitter jeg i senga mi under det herlige pelspleddet jeg fikk av mamma til jul og ser på one tree hill sesong 2 som jeg fikk av pappa til jul. overlykkelig. nå mangler jeg bare to sesonger av one tree hill, og de skal jeg kjøpe meg så fort som mulig.  jeg elsker one tree hill, and i totally love sophia bush! 

sophia bush! penere finnes ikke. 

LIKER DU ONE TREE HILL?

LIKER MORGENKÅPA MI!nå har jeg tenkt til å legge meg snart. sitter her i den søte rosa morgenkåpa som jeg fikk av mine søte mamma til jul. elsker den. jeg har vel så og si flyttet inn i den. den er så god! 

HVA GJØR DERE?
HAR DU EN MORGENKÅPE?FAMILIETID

nå skal jeg til pappa og lillebror for å spise middag. blir koselig. elsker julen, for da får man liksom hatt litt kosetid sammen med hele familien. julen er jo en familietid. har virkelig vært sosial denne julen. har sett så og si nesten alle i familien min. ikke værst. jeg liker julen. 
HVA SKAL DU I DAG?
KOSER DU DEG MED FAMILIEN I JULEN?


LEI AV SPYDIGHET

er så lei av at folk skal være så spydige. ja jeg ser liten ut, nei jeg ser ikke ut som jeg er 20 år, men tro det eller ikke: jeg ble 20 år i november. dere kan kommentere så mye dere vil om at jeg ikke kan være 20 år, men det gjør meg ikke yngre uansett. greit at man skal tåle kritikk osv når man har en blogg, og jeg får ikke mye kritikk, men når det kommer til alderen min så pøser det på. har ikke folk bedre ting å gjøre?

hei jeg heter helene, og nei jeg er ikke 14 år.

SYNS DU ENKELTE FOLK HAR LITE Å GJØRE?

PHOTO: MEG PÅ JULAFTEN


hei og god jul. hihi. dårlig med blogging de siste dagene, men det er jo juuuul. 

HATT EN FIN JUL?
FIKK DU MYE FINT?

FALL

i'll be on the top just watching you fall.

SE HVA JEG FIKK I DAG


rihanna billettene har kommet. jeg er glad. selvom det er 1 år til konserten. men uansett. happy. 

LIKER DU RIHANNA?

MY HEARTS ADDICTED


fine fine fine sangen. 

HØRT DEN FØR?

KLAR TIL JOBB


da er jeg klar til jobb. ååå, blir koselig å jobbe. liker å jobbe nå i jula med all den fine julemusikken og alle de søte menneskene som handler fine julegaver. hihi. jeg stortrives med jobben min hvertfall. lindex<3

HVA SKAL DU I DAG?

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS


william moseley. i love yoooou, så må si LIKE. eller, LOVE!
og forresten så er det han som spiller i narnia. hiih, er en grunn til at jeg elsker narnia. haha
er han ikke kjekk kanskje?


HAR DU JULESTEMNING?

tenk at i dag er det siste søndag i advent. hvor har desember blitt av egentlig? syns tiden bare har løpt fra meg jeg. føler jeg ikke har hatt desember i det hele tatt. hoppet over alle dagene i desember og havnet rett på 19. men en ting er sikkert, JEG HAR TUSENMILLIONERGRAM MED JULESTEMNING! mer enn jeg noen gang har hatt. i dag skal jeg på jobb og få enda mere julestemning. hihi. tro det eller ei, men det er på jobben julestemningen min kommer frem. sikkert pga julemusikken og alle folkene som kommer og kjøper julegaver. hihi. aw. koselig å jobbe i butikk altså. anbefales!HAR DU JULESTEMNING?
FØLER DU AT DESEMBER BARE HAR FLYDD AVGÅRDE?

DAGENE FREMOVER

søndag: jobb.
mandag: skole, jobb.
tirsdag: skolen, mormor sin bursdag.
onsdag: skole, jobb.
torsdag: jobb.
julaften: jobb, kos!

lurer på når jeg skal få kjøpt julegaver! hei, jeg sliter.   


HAR DU MYE Å GJØRE NÅ FØR JUL?
FERDIG MED JULEGAVER?

DAY 6

Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv.

oi. om de blir så interessante gjenstår å se.

1. jeg heter helene simensen. (det har sikkert ingen av dere fått med dere)
2. jeg har akkurat blitt tjue år.
3. jeg bor langt uttpå landet, nærmere kalt dal.
4. jeg er født i oslo, hvor jeg bodde til jeg gikk i 5 klasse.
5. jeg har en lillebror som heter kristian og han er verdens søteste.
6. jeg elsker sminke og alt som har med det å gjøre.
7. jeg går hudpleielinjen på nannestad vgs.
8. før jeg gikk hudpleie prøvde jeg meg på restaurant og matfag i 2 hele år. og ja, jeg angrer. selvom folka var digge!
9. en dag skal jeg til hawaii.
10. jeg jobber på lindex voksenbutikk og kids.
11. i got a crush on william moseley og taylor lautner.
12. jeg og taylor lautner er gift.
13. vennene mine kaller meg blond.
14. jeg er 1.57 cm "høy".
15. jeg har en katt som heter fia.
16. når jeg flytter for meg selv skal jeg ha meg en hund.
17. favorittmaten min er taco og lasagne.
18. jeg er glad i heffalompen.
19. jeg klarer alltid å ødelegge mobilene mine.
20. jeg har bare hatt 1 forhold som har vært helt seriøst. når det kommer til gutter altså.
21. jeg er ganske flink på skolen. (ikke for å skryte eller noe. he he he)
22. favoritt tvseriene mine er frustrerte fruer og one tree hill.
23. jeg er en av de som følger med på hotell cæsar.
24. jeg elsker twilight sagaen!
25. favorittdrikken min er. hm. pepsi max? eller solo?  
26. jeg elsker romantiske filmer som "dear john". 
27. jeg er kjempesjenert.
28. jeg er altfor glad i å bruke penger.
29. jeg skal bli rik og flytte til new york.
30. jeg er avhengig av mobil, data, kamera og ipod! 

min aller beste venn!


INTERESSANT? tror ikke noen gidder å lese alt det der. men en utfordring er en utfordring.

LIKER DEG


jeg liker deg. hvertfall nå på vinteren. godnatt

DAY 5

Dag 5 - En del av livet ditt du savner.

egentlig skulle jeg skrive om en del av livet mitt som jeg ikke savner, men jeg valgte å gjøre det om til en del jeg savner i stedenfor fordi at jeg syns det var litt vanskelig å finne ut hva jeg ellers kunne skrive.

jeg savner den tiden hvor jeg var liten. da alt var så mye lettere enn nå. da dagene ikke bestod av bekymringer, baksnakking og dritt. jeg savner virkelig å være liten. tenk så lett alt var før da. pappa var den eneste gutten i dine øyne, og alt du drømte om var å bli prinsesse som i eventyrene. du slapp å tenke på alle slags bekymringer, du slapp å tenke på hvordan du så ut til en hver tid, du slapp å tenke på hva du skulle ha på deg osv. deilig. savner å kunne leke i sandkassa sammen med mine bestevenner. haha, sært, ja jeg vet. men det er jo kjempekoselig da. jeg savner å kunne være på lekeplassen i flere timer. savner å leke. jeg er jo egentlig en veldig barnslig jente da. tenk så mye ting har forandret seg fra da du var mindre. tenk så mye DU har forandret deg.
skulle gjort mye for å starte livet på nytt igjen, bare for å få leve som liten igjen. 

mamma og meg da jeg var liten. søt? jeg vet. 

SAVNER DU Å VÆRE LITEN? 

DAY 4

Dag 4 - Ditt syn på religion.

På ungdomsskolen så var kristendom det morsomste faget jeg visste. jeg har egentlig alltid syns at KRL har vært et spennende fag, og jeg fikk ganske gode karakterer i det også. i KRL lærte vi en hel del om ulike religioner som finnes, og det er egentlig ganske spennende å vite hvordan tradisjoner og andre ting som andre religioner har. sånn som i norge da, så feirer vi jul, mens det er andre religioner som ikke feirer jul men feirer andre ting. jeg har ingenting i mot religion. jeg mener at man skal få lov til å tro på hva man vil, og leve etter den religionen man er oppvokst i. (eller hvordan jeg skal forklare det. hm) bare sånn btw så digger jeg buddhismen. jeg har alltid vært en liten "fan" av buddhismen. syns det er en kjempe spennende religion jeg. 


HVA ER DITT SYN PÅ RELIGION?
ENIG MED MEG?

MYE Å GJØRE

uff, dårlig blogging. skal blogge senere i kveld. lover. da kommer også utfordringsinnleggene. glemte det i går, så nummer 4 og nummer 5 kommer senere i dag. bare å glede seg, ehehhh. nå skal jeg i butikken med mamma, hente gaven min fra solveig, lage lasagne, spise. såååå blogge. kos dere imens.


bare fordi jeg syns bilde er koselig. kine sin pusekatt og meg. brukt bilde før, i knooow. men bare rekker ikke finne noe annet for nå må jeg løpe, hejdååå. 

DRIVER DU MED EN UTFORDRING PÅ BLOGG?

HADE

skal på kurs i bærum med klassen i dag. vi skal til dermanor. det blir sikkert spennende. i kveld skal vi ha lasagne til middag. skulle ønske det var middagstider akkurat nå, men får vel vente. jeg er sulten, så håper vi får spise litt frokost før vi reiser. pain å være sulten. haha. hade


HVA SKAL DU I DAG?
LIKER DU LASAGNE?

HAPPILY EVER AFTER


ja hadde det bare vært sånn så:) 

ER DU LYKKELIG SAMMEN MED KJÆRESTEN DIN ELLER ER DU SINGEL?

MEG I DAG + HÅR


jepp, sånn ser jeg ut i dag.  forresten så ser dere håret mitt litt bedre på dette bilde da. fargen osv liksom.
nå skal jeg snart gå til bussen for å ta buss til skolen med annette. vi begynner ikke før 3 pga vi skal ha sånn kundekveld i dag. forresten så ser dere håret mitt litt bedre på dette bilde da. fargen osv liksom. 

HVA SKAL DU I DAG?

GODNATT

nå skal jeg legge meg. i morgen kan jeg sove litt lenger fordi jeg ikke begynner på skolen før klokken 3. vi skal ha kundekveld i morgen så det er derfor. det blir vel koselig det. jeg har øyebetennelse da. hm. kanskje ikke så lurt å drive med noen kunder da egentlig. får se hva som skjer. nå er det natta hvertfall.


nattakyss. haha, random, men vet du vil ha.

NATTA?

HÅRFARGEN MIN BLE SÅNN


okeida, så får dere se fargen på håret ordentlig. tenkte kanskje det var litt teit å bare legge ut et svart hvitt bilde, så da kan dere se fargen her allikevel. det ser litt gult ut øverst, men det er pga skyggen, så vet dere det. 
btw så har jeg bare stripa det, så ble ganske blondt til å være striping. 

SYNS?

SLIK BLE HÅRET


sånn ble håret. beklager svart hvitt men dere ser at jeg ikke har farget det brunt hvertfall. 
jeg har stripet det for å få en litt mindre ettervekst. ble ganske fornøyd jeg da!

HVA SYNS DERE?

FARGE HÅRET

nå sitter jeg med hårfargen i håret og er rastløs. jeg vil se resultatet NÅ! 
HVILKEN FARGE TROR DERE JEG FARGER?

HEI RIHANNA

ååååå jeg er så glad. nå har jeg også fått billett til rihanna konserten i 2011. jeg er overlykkelig. skal ikke på konserten som er i norge da, men i stockholm 1 november 2011. syns egentlig det er greit å dra til stockholm jeg for da får vi en liten tur. skal dit sammen med 3 venninner, så da blir det hotell og konsert. kan ikke vente, gleder meg så utrolig masse. selvom det er 1 år til da. men nå har jeg noe å se frem til. 2011 blir så bra. først russetid, så rihanna. kan ikke bli bedre!


jeg er så overhappy for at jeg skal få se denne dama her live! jeg digger rihanna, jeg digger sangene hennes.
jeg bare kan ikke beskrive hvor glad jeg er.

SKAL DU PÅ RIHANNA KONSERT?
LIKER DU RIHANNA?

DAY 3

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol.

mitt syn på narkotika og alkohol ja. jeg drikker alkohol selv. veldig sjeldent, men jeg drikker alkohol. selv mener jeg at alkohol er helt okei, så lenge man er gammel nok til det. eller altså, det er helt okei for meg å være 17 år og drikke alkohol, men når det går så langt at 14 åringer sitter og drikker seg drita på alkohol, så er det ikke greit lenger. jeg syns ingenting om det i det hele tatt. når det kommer til narkotika så er jeg ingen stor fan av det. det er vel det jeg har å si om narkotika. men en ting er sikkert: alkohol kan gjøre mye med ett menneske, det kan ødelegge en hel del av livet ditt. alkohol kan gjøre at du gjør ting du virkelig skulle ønske du aldri hadde gjort, og det er ikke særlig kult. det er heller ikke så kult å våkne opp med denne tanken i hodet "HVA GJORDE JEG I GÅR?" 

karina og meg på hotellvors.

DRIKKER DU ALKOHOL?
HVA ER DITT SYN PÅ ALKOHOL OG NARKOTIKA? ENIG MED MEG?

DAY 2

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

Om 10 år så har jeg blitt stylist. jeg har en mann og kanskje noen barn. jeg bor i et stort rosa hus som jeg bare elsker! jeg mener det, jeg skal virkelig bo i det huset en dag, om jeg så må kaste ut de som bor der, eller bare tvinge dem til å selge huset sitt til meg. eheh. jeg SKAL bo i det huset. om ikke jeg bor her i norge så har jeg lyst til å befinne meg på et annet spennende sted. kanskje i new york. har jo egentlig litt lyst til å starte en karriere et annet sted enn norge. syns norge kan være litt stusselig og kjedelig, så det hadde vært gøy å bare begynne helt på nytt. er da hvertfall lov å drømme?


HVOR ER DU OM 10 ÅR?

MÅ BARE SI NATTA

ååååå, jeg beklager, men jeg er nødt til å legge ut den anbefalingen av blogg i morgen i stedenfor. skulle jo gjøre det senest i kveld. men vet dere hva? jeg er så sliten og utrolig trøtt så nå tenkte jeg at jeg bare skulle finne senga og legge meg. i morgen skal jeg til oslo med alle de søte jentene i klassen min. vi skal på kurs for noen hudpleieprodukter. blir nok spennende. etter det skal jeg jobbe fra klokken 17 til 21. sååå, vi blogges. 

vakkert bilde fra i sommer. bare fordi jeg har blå tunge. litt hvertfall. 

SIER DU NATTA?

LIKE OR DISLIKE


weheartit.

LIKE OR DISLIKE UGLESMYKKER?

DAY 1

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

tja. hvor skal jeg starte? jeg har ikke kjæreste for tiden. har ikke hatt kjæreste siden tidlig tidlig tidlig i år.trives egentlig godt som singel, men selvfølgelig skulle jeg ønske at jeg hadde en kjæreste. blir misunnelig på alle som får fine ting av kjæresten sin og som kan skrive at man har det så fint sammen med gutten sin. det får meg til å savne den tiden jeg hadde kjæreste selv. jeg hadde et forhold som varte i 1 år og 4 måneder. det er vel det jeg har hatt som er mest seriøs, og ellers har det bare vært sånne småforhold som har vært ganske useriøse. så ja, nå er jeg singel og det er igrunn rimelig kjedelig.  men får ikke gjort så mye med det. hvor er drømmegutten? venter egentlig bare på at han skal dukke opp når jeg minst venter det jeg. 


ER DU SINGEL ELLER I ET FORHOLD?

 

JEG PRØVER EN JEG OG

fant en utfordring som jeg syns kan være ganske spennende å starte med. kan ikke love at jeg skriver like mye hver dag, men jeg lover å gjøre så godt jeg kan hvertfall. har sett at ganske mange har en eller annen form for utfordring på sin blogg, så er vel på tide at jeg tar en jeg også.

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

HAR DU TATT NOEN UTFORDRINGER?
VIL DU TA DENNE?

DET LUKTER JUL

nå lukter det jul i huset vårt. deilig. jeg og mamma har vært og kjøpt medisterfarse, så vi steker medisterkaker nå. mmm. jeg virkelig elsker julen. har så julestemning nå at det er ikke mulig. har aldri før hatt så mye julestemning som i år. tror det har litt å gjøre med at jeg jobber på storsenteret og der spilles det julemusikk hele tiden og er masse juleting rundt omkring. julelys, nisser og alt du kan tenke deg. og julegata på jessheim er bare helt sykt fin. awh. jeg liker julen og alt som har med julen å gjøre jeg. julemat, julemusikk, juleshopping, juletre, julepynt, julelys, julebrus, julegaver, julestemning, julaften, lille julaften osvosv. nå bare gleder jeg meg til julaften jeg. det er ikke lenge igjen nå dere! og forresten så har jo mamma pyntet huset fult av juleting da, så det er kjempekoselig.

og sånn ser det ut når man ser ut av kjøkkenvinduet. awh, elsker det!

HAR DU JULESTEMNING?
GLEDER DU DEG TIL JULAFTEN?

FML


auuu. jeg har fått betennelse ved øyet igjen. skjønner ikke hva det kommer av. det kommer og går hele tiden.
fml. svir og er rødt og klør. livet er herlig dere. 
åja. bilde ja. dere skal få slippe å se betennelsen min, eheh. hm. fin humor.  

NOEN RÅD MOT ØYEBETENNELSE?
HAR DU HATT DET FØR?

LOSING YOU


jay sean - lights off. elsker sangen. elsker setningen! 

LIKER DU JAY SEAN?
SYNS IKKE DU OG DEN SETNINGEN STEMMER GANSKE BRA INNIMELLOM?

NISSEN LIKER IKKE MEG

hvert eneste år setter mamma opp en slags nissedukke på kanten av den sofaen jeg sitter mest i, og hvert eneste år hater den meg like mye. den er skummel. den ser stygt på meg, den hopper på meg og jeg begynner å bli ganske redd den faktisk. det er noe ved den nissen, noe som jeg ikke liker. men så lenge mamma absolutt skal ha den dumme nissen i sofaen hvert eneste år så får jeg vel bare leve med det. jeg som vanligvis elsker nisser. sadface. hey, dere er enige i at den ser litt skummel ut? 

SYNS DERE NOEN NISSER ER SKUMLE?
HADDE DERE BLITT IRRITERTE PÅ DEN NISSEN I SOFAEN MIN? haha random.

SØTE OG MINDRE SØTE

nei uff, nå må jeg sove. god natt alle søte og mindre søte. ehehe, tullaaa. 

mindre søt 

NATTA

VIL DU BLI ANBEFALT?


jeg tenkte å anbefale en blogg i løpet av kvelden eller i morgen.
legg igjen din bloggadresse om du har lyst til å bli linket og anbefalt på min blogg. bare for moro skyld! hih 

VIL DU?

VIL DU HA BALLONG OG PEPPERKAKE?

i dag har jeg vært på jobb. jeg jobbet på lindex kids i dag. i dag var det 30% i på alle varer i hele butikken så det var kjempemasse folk innom i dag. jeg fikk i oppgave å være nisse i hele dag. ehehe. jeg måte gi alle barna ballonger og pepperkaker. nissedrakta var veldig stor så jeg drukna jo litt i den da. men det var egentlig litt gøy å være nisse. "hei, vil du ha ballong og pepperkake?" hehehe. barna drev og pekte på meg og viska om nissen. småflaut. 

sånn så jeg ut på jobb i dag. hadde bukse også da. fin? 

HVA HAR DU GJORT I DAG?
HADDE DU LIKT Å VÆRE NISSE I BUTIKK EN HEL DAG?

LIKE OR DISLIKE: SKO


hm. vet ikke helt hva jeg skal si jeg, men jeg ville nå ikke brukt de selv. 

KUNNE DU BRUKT DISSE?
LIKE OR DISLIKE?

SIER DU NATTA KANSKJE?


nå skal jeg straks legge meg. imorgen blir det jobb igjen. fra 14 til 19. det er grei vakt det da egentlig.
håper alle får en super natt og en kjempefin dag i morgen. 

HVA SKAL DU I MORGEN?
SOVE SNART?

HEI KJEKKEN


william moseley. i love yooooou 

KJEKK IKKE SANT?

ATLE SKULLE JO VINNE!

HVA SKJER MED NORGEEEEEEEE? ATLE SKULLE JO VINNE :((((((((((((

DIN BLOGGADRESSE?


bare fordi jeg har lite å gjøre resten av kvelden så kan dere gjerne legge igjen bloggadressen deres sånn at jeg kan titte innom din blogg og kanskje kommentere litt om jeg finner noe spennende. legg meg gjerne til som venn også om du føler for det. men skriv hvertfall adressen din da, så får du besøk! hihh

HVA ER DIN BLOGGADRESSE?
KJEDER DU DEG?

HVEM VINNER?


nå ser jeg på x-faktor sammen med mamma og mormor. selvfølgelig heier jeg på atle! han er så flink, og han er skikkelig kjekk i tillegg da. hihih, må jo heie på han. 

SER DERE X-FAKTOR?
HVEM HÅPER DU VINNER?

JOBB SA DU?


jepp. nå skal jeg på jobb på lindex. skal jobbe på lindex kids i dag. det er så koselig det. jeg begynner ikke på jobb før klokken 13.00 i dag, var deilig å få sove litt lenge. blogger vel mer når jeg kommer hjem i kveld tenker jeg. håper dere får en superfin lørdag. kos dere, det skal jeg!:) 

HVA SKAL DU I HELGEN?
HAR DU JOBB? HVOR?

HEI JEG ER GLAD

SIER BARE HEI 6- PÅ TVERRFAGLIG TERMINPRØVEPROSJEKT MED KINE! 
ok. måtte bare skryte litt, men jeg er så glad. kine og jeg lagde en film om sminking og hygiene på prosjektet som vi hadde fremføring om i dag og vi fikk 6- faktisk. kjempehappy jeg nå. og stolte av oss. nå ble det mye skryting, men hallo, det er da lov å skryte litt når man får så bra karakter? 


FÅR DU OFTE BRA KARAKTERER?

TRUE OR FALSE?


kunne ikke vært mer enig. 

BRB. TERMINPRØVE

må lese til terminprøve. brb ..... noen timer. 


HAR DU TERMINPRØVER NÅ FOR TIDEN?

ANBEFALING: SMASHBOX


smashbox primeren min kom i posten i dag. jeg er overlykkelig!
den er så sinnsykt god. man får kjempemyk hud av den. for dere som lurer på hva en primer er så er det en slags underlagskrem som du kan legge på huden før du eventuelt tar på deg makeup. primeren dekker små linjer og porer.
jeg liker den utrolig godt, og anbefaler den til dere!:)

Edit: jeg bestilte den fra www.coverbrands.no , og den kostet 375 kroner.

HAR DU PRØVD DENNE FØR?
BRUKER DU PRIMER? isåfall, hvilken?RUSSEBILDE MITT


russebilde mitt. hm. kan ikke si jeg er heeeeelt fornøyd. 

HVA SYNS DERE?

COMPLICATED

 Why is everything, with you so complicated?
Why do you make it hard to love you-
While I hate it?
Cause if you really wanna be alone, I,
Would throw my hands up cause baby I tried
But everything with you is so complicated.

SYNS DU LIVET ER KOMPLISERT TIL TIDER? 
HVORDAN ER LIVET DITT AKKURAT NÅ?

PHOTO


et bilde av guttene fra julebordet jeg var på. syns bilde er så fint så måtte bare legge det ut. kjekkaser!

ARE YOU?SKULLE VÆRT BRUCAS

ser på one tree hill før det er natta. er kjempetrøtt. 
i morgen har jeg fri så jeg skal en tur til remi. hihi :) natta

eneste jeg ikke liker ved one tree hill er at lucas og brooke ikke er brucas lenger!

HVA SKAL DERE I MORGEN?
LIKER DU ONE TREE HILL?

DAGENS BLOGG


http://f0tballjentaa.blogg.no/
dagens blogg ble denne søte jenta sin blogg. grunnen til det er at hun har en kjempefin blogg. liker designet hennes godt og hun skriver fine innlegg. hun vurderer blogger, og varierer hva hun skriver om.
hun fortjener å bli sett, så ta en titt innom bloggen hennes da vel. 

LESER DU BLOGGEN HENNES?

SIER DU NATTA?


jeg føler selv jeg har blitt flinkere til å blogge i det siste. har hvertfall gjort mitt beste for å prøve å få tilbake noen lesere og for å blogge oftere. nå skal jeg snart sove siden jeg skal jobbe fra 10 - 18 i morgen. senere på kvelden skal jeg sove borte, det blir koselig. blogger mer på søndag etter jobb. før jeg sovner skal jeg kåre dagens blogg da. 

HVA SKAL DU I MORGEN?

PHOTO: MEG SELVVIL DU BLI DAGENS BLOGG?


MELD DEG PÅ DA VEL. VINNEREN FÅR EN ANBEFALING.

MELDER DU DEG PÅ?

HVA ØNSKER DU DEG?

jeg syns det er kjempevanskelig å vite hva jeg kan ønske meg til jul. jeg sliter like mye med det hvert eneste år. så nå hadde jeg egentlig håpet at dere kunne fortelle meg hva dere ønsker dere, så kanskje jeg kan få litt inspirasjon av det! hadde vært supert hvertfall. thanks!:)

kine sin katt og meg 

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?
SYNS DU DET ER VANSKELIG Å SKRIVE ØNSKELISTE?

JESSHEIM STORSENTER

liker at det endelig er helg. selvom jeg har hatt fri fra skolen hele uken for å jobbe med prosjekt. i helgen skal jeg jobbe både lørdag og søndag. skal jobbe i lindex barneavdelingen i morgen. awww, elsker å være der. søte barn, søte klær. neste uke har jeg terminprøve. gruer meg!


på lindex på dette senteret jobber jeg! jessheim storsenter. 

JOBBER DU?
HVA SKAL DU I HELGEN?

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS


Mandy Moore er utrolig pen syns jeg. hun er liksom så naturlig forhold til veldig mange andre kjente jenter. 
dessuten har hun en helt utrolig fin sangstemme og er en kjempeflink skuespiller. 

LIKER DU MANDY MOORE?
SYNS DU HUN ER PEN?

A WALK TO REMEMBERjeg ser på a walk to remember nå. den er så utrolig fin den filmen. 
Mandy Moore - Only hope

HAR DU SETT FILMEN?
HVA SYNS DU OM DEN?

AMAZING


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are.

 

NOVEMBER GIKK FORT

ååååå. 1 desember. jeg elsker desember og julen. det har jeg sagt før, men sier det igjen nettopp fordi det er 1 desember i dag. skjønner ikke hvor november har blitt av jeg, det har gått sinnsykt fort må jeg si. men snart jul da. hihi deilig.


SYNS DU NOVEMBER GIKK FORT?
LIKER DU DESEMBER?

KINE KOMMER. NATTA

nå kommer straks kine. vi har fri fra skolen i dag for å jobbe med prosjekt. før vi skal jobbe med prosjekt skal vi nok sove en time eller to. eller tre. trøtt jeg. god natt :)


bare fordi katten til kine er skjønn. 

HAR DERE PROSJEKT PÅ SKOLEN NÅ?