desember 2009

JEG VIL HA MANDEL I GRØTEN

klokken tolv kom mamma hjem fra jobben, og som vi alltid gjør da er å spise julegrøt med mandel oppi. nam! jeg får aldri mandelen. det er ikke tull engang. fikk den ikke i år heller. håper jeg får den hos mormor i riskremen senere i kveld. jeg vil også ha mandel ):

nå har jeg kost meg forran tven og sett på julefilmen jack frost. den er så fin den filmen. jeg ser den hvert eneste år og den er like fin hver gang. smelt. jeg har faktisk tatt noen bilder for å vise dere at vi har julestemning her hjemme.

julegrøten som jeg ikke fikk mandelen i ):

julenissen som står ute på terrasen hihi

julestjeeeeeeeerneaw

julehus

og til slutt!

SNØ! hva er vel julaften uten snø?

HAR DERE SNØ?
FIKK DU MANDELEN I GRØTEN?
DET KAN IKKE BLI BEDRE

i går var det lille julaften, og bare 1 dag til julaften. i dag er det faktisk julaften, noe som jeg allerede har nevnt. hehee. jeg skal faktisk ikke snakke om julaften i dette innlegget, men lille julaften som var i går!

jeg og mamma har noen tradisjoner på lille julaften. detter en noe vi gjør hvert år, og har gjort det så lenge jeg kan huske. den første tradisjonen er at vi alltid steker skinkesteik til middag. dette er uten tilbør. vi har bare lefse ved siden av. det er kjempegodt! og den tradisjenen som jeg liker best er at jeg alltid får en gave av mamma lille julaften! og det fikk jeg også igår. det er kjempekoselig å få en gave lille julaften også. det er liksom en liten start på julaften føler jeg. vi har faktisk enda en tradisjon og det er at vi finner frem godteri og legger i skåler og setter frem på bordet. kan det bli en bedre lille julaften? alt dette gjør vi mens det er juleprogrammer/filmer på tven. det kan ikke bli bedre altså!

dere lurer kanskje på hva jeg fikk i gaven i går da? og det skal jeg fortelle dere. jeg fikk jan thomas' styling guide! dette er en helt herlig gave både fordi at jeg liker styling, og går hudpleie. og fordi at jeg elsker jan thomas!


HAR DERE NOEN KOSELIGE JULETRADISJONER?

JEG FÅR VEL SI DET JEG OG

GOD JUL TIL ALLE SØTE BLOGGERE!
jeg håper dere får en helt herlig jul og at dere får ALT dere ønsker dere i kveld. dere må kose dere alt dere klarer, og husk ; nå i julen er det lov å spise så mye godis som man vil uten å få dårlig samvittighet, så KOS DERE! jeg gleder meg til dere legger ut bilder av hva dere har fått sånn at jeg kan se hihi.


Denne kjolen skal jeg ha på meg i kveld! gleder meg til å pynte meg.


HVOR SKAL DERE FEIRE IDAG?

JEG FIKK GAVE I STRØMPA

I dag våknet jeg halv 10. jeg sover aldri lenge på julaften for da skal jeg ha med meg søte juleprogrammer på tven. sånn er det hvert eneste år, og jeg liker det. jeg er kjempefan av julen. den gir så mye glede og kos. i kveld skal jeg og mamma til mormor og feire jul. jeg gleder meg kjempemasse til all den gode maten, gavene, kosen og alt sammen. tenk at det er julaften allerede. det har gått kjempefort. det er helt sykt!

da jeg våknet i dag så gikk jeg ut av døren min, og da merket jeg at det var noe på håndtaket på andre siden av døren. JULESTRØMPE tenkte jeg. og det var det.
Her er den søte julestrømpa mi som hang på døren min!

MEN HVA VAR DET OPPI STRØMPEN?
Godteri selvfølgelig! namnam


MEN DET VAR IKKE DET ENESTE. Jeg fikk batteri til digital kameraet mitt. endelig. det har jeg ønsket meg kjempemasse! tusen takk nissen :)


LOVEYOU!<3<3<3

FIKK DERE STRØMPE AV NISSEN I DAG?
FIKK DERE GAVE?

jeg er random

nå stikker jeg til jessheim for å møte mikael, så skal jeg være litt med pappa senere.
jeg kommer hjem i kveld en gang, så vi snakkes cuties!


bare ett random bilde jeg tok av meg selv nå

HVA SKAL DERE I DAG?


TRIST FØR JUL

i dag fikk jeg vite at Brittany Murphy er dø. det syns jeg er utrolig trist fordi at jeg alltid har digget henne. det er jo kjempetrist at sånt skal skje før jul. julen er liksom en familietid, og alle skal være glade.
hun var en kjempebra skuespiller og hun er kjempesøt. filmer som jeg blandt annet liker med henne er just married og uptown girl. Brittany døde av hjertestans bare 32 år gammel. hvor fælt er ikke det da? det er grusomt.
hvil i fred, Brittany Murphy!


FLERE ENN MEG SOM LIKER HENNE?

MINE ØNSKER

HVA ER DERES ØNSKELISTE I ÅR?

Min er:
- parfymer
- twilight-bøkene
- batteri til kameraet mitt (som jeg vet at jeg får)
- fleece genser med flagg (som jeg også vet at jeg får)
- sminke
- spenner og strikker
- penger
- gavekort
- tightser
- eos lipbalm
- spill til nintendo wii

hm. det var alt jeg kom på som jeg har ønsket meg nå.
ønskelitsten min er ikke så veldig spennende i år, men jeg håper at nissen vil gi meg noe av det jeg ønsker meg.
HAR DERE NOEN AV DE SAMME ØNSKENE?

christmas time

tenk at det er 21 desember allerede. tiden har gått så sykt fort. jeg syns ikke det er så lenge siden at det var 2 måneder til jul, og nå er det plutselig bare noen få dager. jeg gleder meg kjempemasse til julaften. da skal jeg kose meg med familien. mest gleder jeg meg selvfølgelig til pakkene selvom det kan høres litt barnslig og teit ut, men pakker er kjempekoselig. jeg gleder meg også til de jeg er med skal åpne pakkene fra meg. håper jeg har vært flink til å velge gaver i år. jeg syns gaver er vanskelig å kjøpe, det er seriøst like vanskelig hvert eneste år.

hjemme hos oss er julen fremme for lengst. mamma er sånn mega jul fan, så her kommer nissene frem så fort som mulig ja. derfor har jeg hatt julestemning kjempelenge. rommet mitt har jeg ikke pyntet enda, og det er en skam. jeg har hengt opp en stjerne i vinduet, og hengt opp gardiner som det står : god jul på. men det er ikke en eneste nisse her.

i det siste har jeg vært dårlig på bloggingen, og dette er jo på grunn av alt styret som skal ordnes til jul. jeg har vært på senteret altfor masse, og jeg er enda ikke helt ferdig med gavene så i dag skal jeg på senteret med mikael og gjøre meg ferdig. senere i dag skal jeg møte pappa og vi skal ut å spise. det gleder jeg meg til. blir koselig.
på søndag reiser jeg til hemsedal til hytta sammen med søskenbarna mine og mormor og bestefar. det blir kjempedeilig å komme seg litt bort. da skal jeg kose meg heftig og bare slappe av.

hahlol. det er meg for noen år siden i jula. leker kul med tiara og greier. drit søtt

HVA SKAL DERE I ROMJULA?
GLEDER DERE DERE TIL JULAFTEN?

FERDIG MED JULEGAVENE?

rawrr jeg er en tiger!

jepp. idag lærte vi teatersminke på skolen fordi at vi skal smine barn på nannestad dagene i sommer. det var kjempegøy å sminke i dag. jeg og julie sminket hverandre. jeg må innrømme at jeg sleit litt og det var ikke så utrolig lett, men vi ble da veldig søte tigere.

mm. jeg ser litt gal ut. liker det sånn jeg

helenetiger. pass deg, jeg kan bite

Julie & meg. SØTE JA?

HVA SYNS DERE?

trooper - jetplane

the future such a long away
do you know there's only one way home
ohhh, did you knoooow ..
you been dreaming on flying away
you been hoping for better days <3

NY HÅRSVEIS

I dag har jeg hatt en ganske okei dag egentlig. dagen startet med at jeg måtte gå til bussen, det snødde og det var glatt. heldigvis gikk jeg ikke rett ned på rompa i dag som igår da høhø. på skolen i dag drev vi bare med manikyr, utenom i engelsken for da så vi på "love actually" også hadde jeg og julie fremføringen om hannah montana som vi faktisk fikk 4+ på. yey! ble egentlig ganske fornøyd med det jeg. jeg leste alt uten ark i dag, og det ble litt stammete og jeg glemte noen ord osv, og allikevel ble det 4+. det er ikke værst vel? det er første gangen jeg har tørt å slippe meg helt løs på en engelsk fremføring uten noen ark. stolt!

Etter skolen i dag stakk jeg til frisøren. det er uvandt å ha kort hår syns jeg. ingen syns at håret mitt er no spesielt kort, men jeg syns det er kjempekort. hva er galt med meg da? sikkert bare det at jeg er så vandt til å ha lenger hår. jeg aner ikke jeg.
 
HVA SYNS DERE OM DEN NYE SVEISEN DA?

Ja, jeg vet jeg har korte negler. men vi får ikke ha så lange i denne perioden på skolen pga terminprøvene i massasje!

SE MIN KJOLE

I går køpte jeg meg en ny kjole. Jeg måtte bare ha den!
Denne var også outfiten på gårsdagens party som befant seg på dal. Det var en super kveld!

Kjolen er fra Voice Of Europe og prisen var 174 kroner! :)

HVA SYNS DERE OM KJOLEN?

FETCH PÅ NETTBY

FACEBOOK VS NETTBY?
Hvilken av disse chattesidene liker dere best? Jeg for min del tror jeg må si facebook. er kjempelei av nettby, men samtidig så klarer jeg ikke å la være å være der. for dere som lurer så heter jeg FETCH på nettby. dere kan jo ta en titt innom profilen min om dere har lyst.
nå skal jeg fortsette med litt av de mange tusen leksene vi har nå. okei, det var å overdrive litt, men vi har en hel haug med prosjekter og alt mulig. er veldig lei av det nå.
faaace

nettby

SÅ, HVA ER BEST? FACE ELLER NETTBY?

JEG MØTTE OBAMA

hehehe neida. jeg gjorde ikke det. jeg syns egentlig det er rimelig sick hvordan folk oppfører seg bare fordi at han kommer til landet her. veiene blir stengt  i oslo fordi at han ikke skal være i trafikken og alt mulig. hvor tragisk er ikke det? greit at han er obama liksom, men det trenger vel ikke å bli så mye oppstyr fordi han kommer hit? folk er redde for terrorister og alt mulig jo. det er ganske sykt. han er jo bare en vanlig mann sånn i utgangspunktet. jeg har hørt at de har satt opp rakettskytere eller hva det er for noe på gardermoen sånn at de skal skyte ned flyene som prøver å lande når obama skal tilfelle det er terroriser. altså, det er vel å gå litt langt eller? hva om det flyet lander på nannestad vgs for eksempel. er vi liksom mye mindre verdt vi andre da som kan risikere å få ett fly i hodet? nei ass. jeg syns det er så tullete. også at de har snurpet igjen komlokkene i oslo der han skal gå! hva er det for noe a? han detter jo ikke igjennom der! jeg blir gal av det jeg. han er jo ikke verdens viktigste heller da, selvom det kan virke sånn akkurat i dag. særlig for oss som bor i oslo området. jeg mener ikke å sitte å snakke dritt om obama altså, det er ikke det som er poenget. poenget mitt er at vi lager så mye styr bare fordi at en mann ved navn Obama kommer til hovedstaten i Norge. Men jeg skjønner jo greia med at det kan komme terrorister og at vi må være forsiktig og alt sånn. det er ikke det. jeg bare syns det blir så mye styr ut av en mann liksom.
men ja. obama er sikkert en koselig mann han.
whoisbarackobama
Mange kommer sikkert til å reagere på dette innlegget mitt om obama. men man må da få lov til å si sine egne meninger. har jo ikke sagt noe slemt mot selve obama :)

ER DET NOEN SOM SKJØNNER POENGET MITT ELLER ER DERE TOTALT UENIGE?

ALL ALONE? REALLY?

Da har elise hjulpet meg med koden til headeren. endelig. tusen takk for det vennen<3
Jeg tenkte jeg skulle legge meg nå. er kjempetrøtt og skal tidlig opp imorgen. vil ikke på skolen i morgen egentlig. alle de jeg er mest sammen med i klassen har fri imorgen på grunn av disse teite tentamens gruppene og alt mulig, så jeg blir vel sittendes alene jeg da eller? hm. uansett, nå legger jeg meg. så blogges vi tomorrow. gnait :*
024036
jeg og målfrid says good night


DONE

sånn. nå har jeg skiftet headeren min. igjen. jeg trenger fortsatt koden som gjør at headeren kan være mindre uten at den kommer flere ganger. kan noen vær så snill og gi meg den koden? headeren min er altfor stor sånn som den er nå.

annette oig heleneheaderrnummer 1
heeeadernummer 2

HVEM LIKER DERE BEST?BROKEN RECORD

Jason DeRulo - broken record <3
Kjempeherlig sang. Dere burde høre den.


girl you've been good to me for so long
and i know what i did was wrong
but this time, this time, this time, Im'a change
i wont lie to you no more
i know you heard this song before
but this time,this time, this this time,is not the same

take a, take a, take a, another chance
i know i don't deserve to have your love ever again
but i need you baby yeahhh...
how can i make it, make it, make it up to you
your wish is my command give me your hand and i'll do
cuz it hurts me when you say,

i sound like a broken record, record, record
a broken record, record, record
all the times i said i was gonna change
im'a sound like a broken record
a broken record, record, record
every time i lie, your ears bleed with pain
form the sounds of a broken record

i didn't know what i had till you left
since you've been gone my life's been a mess
i'm sorry, sorry, sorry i'm too blame
the times you took me back, it got worse
wish i could take back all the hurt
i'm sorry, sorry, so sorry, i'm ashamed.

please, take a, take a, take another chance
i know i don't deserve to have your love ever again
but i need you baby, yeahhh...
how can i make it, make it, make it up to you
your wish is my command give me your hand and i'll do
cuz it hurts me when you say,

i sound like a broken record, record, record
a broken record, record, record
all the times i said i was gonna change
im'a sound like a broken record
a broken record, record, record
every time i lie, your ears bleed with pain
form the sounds of a broken record

HAR DERE HØRT DEN?
HVA SYNS DERE? 

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg har vært litt borte fra blogg.no i det siste, og har gått glipp av hva som har skjedd rundt omkring. Hadde vært kjempe fint om dere kunne kommentere litt hos meg, og lagt igjen deres BLOGGADRESSE i kommentarfeltet mitt slik at jeg kan besøke din blogg og kommentere litt der. Jeg leser og kommenterer om dere legger igjen bloggen deres hos meg. Om dere ønsker en fast leser til så kan dere jo legge meg til som venn :)
helenepysj
et random gammelt bilde.

VIL DU AT JEG SKAL LESE DIN BLOGG?

Da fikk jeg vel sjokolade da

Glupe spørsmål fra charlotte som er så smart.

Charlotte: Hva fikk dere i kalenderen i dag da?
Nadia: Vi har ikke pakkekalender vi.
Helene: Jeg har bare sjokolade kalender jeg.
Charlotte: Jeg har heller ikke pakkekalender. Ja? Hva fikk du i kalenderen din da Helene?
Helene: Da fikk  jeg vel sjokolade da.
Alle ler!

loveu
ilu smartass!

HVA ER KODEN?

kan noen si meg hva koden for at headeren ikke repeteres er? jeg syns kanskje headeren er litt stor, men kan ikke ta den mindre fordi at da begynner bilde på nytt bortenfor og det vil jeg ikke.
hva er koden for å unngå dette? hadde vært kjempekoselig om noen kunne fortelle meg det.
tusentakk :)
httu55
glad i dere. randombilde

NY HEADER

jeg bare slang inn en ny header jeg. den andre var ikke no spesielt fin lenger syns jeg. skal endre på den jeg har nå også og skrive bloggnavnet på bilde, men jeg lurer på hva dere syns om headeren jeg har nå.
HVA SYNS DERE?
TRENGER JEG Å ENDRE DEN?

annette oig heleneheader
ilu annette<3

i kveld skjer det!

wops. unnskyld for lite blogging i desember. jeg har hatt kjempemasse lekser og veldig mye å gjøre så jeg har rett og slett ikke hatt tid. beklager dette, men nå er jeg tilbake igjen for fullt. idag har jeg hatt fri fra skolen fordi jeg og jentene tok studiedag. kjempedeilig med en dag fri. det må jeg si. trengte det veldig nå.

nå skal jeg gå til toget og møte camilla på jessheim. vi skal se NEW MOON! jeg har ikke sett den enda så det er på tide. gleder meg som en liten unge på julaften jeg nå.
Har dere sett new moon?
Hva syns dere?


heeeelenenenene
Bare ett bilde av meg fra helgen. hei brunkrem