november 2013

KOSEKVELD

Dette har vært en LANG dag. Lørdagen min har vært tilbringt på jobb, fra 11 til 19. Var veldig veldig godt å komme hjem og slenge seg i sofaen og bli der for å si det sånn. Misforstå meg ikke, jeg elsker jobben min, men er fortsatt utrolig deilig å komme hjem og ta livet med ro etter en stressende lørdag. Nå sitter jeg og koser meg med godteri, haha. Føler det er velfortjent akkurat i dag, det er trossalt lørdag. I morgen er det endelig 1 desember. Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg som en liten unge   

PHOTOS: LUNCH WITH MY GIRL

I dag har vært en lang, men koselig dag. Sov utrolig godt i natt, så var helt uthvilt da jeg våknet i dag, litt trøtt, men følte meg bra. Var og spiste lunsj på Egon med Camilla i dag, før turen gikk videre til jobb. Tittet også litt i butikker, for jeg vil ha en ny julekjole. Men hvor er alle de fine kjolene? Finner absolutt ingenting i butikkene for tiden..... Det er så typisk når jeg virkelig trenger noe. Eller som Camilla sa "har ikke du nok kjoler?" heheh joda, har vel det. Uansett, har hatt en veldig fin fredag, både med Camilla og på kveldsvakt på jobben.   


Fineste Camilla 


Nam!  Hva er vel bedre enn is som du kan dytte så mye godis og jordbær du bare vil oppi? 

Helene: Det er litt flaut å ta bilde av isen... Er man blogger så er man blogger. 

HATT EN FIN FREDAG? 

DEN SISTE MÅNEDEN

Siden sist har jeg gjort litt av hvert. Bestevennkos. Gode frokoster. Bruno Mars konsert. Feiret bursdagen min. Festet. Tatt selfie bilder. Snøen har vært her ett døgn. Kost med lille Aria. Vært i Sverige på harrytur. Jobbet. Jobbet litt mer. Vært med familie. Sett masse på tv. Shoppet (altfor mye). 

GJORT NOE GØY DEN SISTE TIDEN? 

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


Er det bare jeg som gleder meg til desember og alt det herlige som hører til? Jeg er absolutt en desemberjente. Blir som ett lite barn når desember kommer, og julen nærmer seg. Vet ikke hva jeg skulle gjort om det plutselig ble til at jul ikke skulle være mer, haha. Lite sannsynlig, men herregud så trist det hadde vært. I år er jeg ferdig med julegaver før desember i det heletatt rekker å komme, noe som egentlig er utrolig deilig å tenke på. Er det noe jeg syns er vanskelig så er det å kjøpe julegaver.  

JulepyntJuletreJulelysKakaoPepperkakerSnøVinterDesemberFrostJulefilmerFamilieJulematDen årlige osloturen med familienJulaftenVarme og gode klærGaverGledeJulemusikkJulestemning 

FLERE SOM GLEDER SEG TIL JUL? 

A CUP OF TEA IS THE ANSWER TO EVERYTHINGRyddet litt på rommet i går og fant verdens søteste tekopp blandt skrotet mitt. Den var jo nydelig! Pusekatt og voffsen. Så søte.  

ENDA EN HELG ER SNART OVER

Helgen har vært så bra! I går var jeg på jessheim storsenter og spiste lunsj med mamma og fetteren min på egon. Supergodt! Aldri feil med mat på Egon. Etter det var det julegaveshopping med Dennis, og nå er jeg endelig ferdig med alle julegaver. Hurraformeg! Det er jammen ikke verst, jeg som alltid er seint ute. Eneste som mangler nå er å pakke inn, men det er jo egentlig ganske koselig. Hadde en superkoselig kved i går også. Ble litt vin i hyggelig selskap med søte jobbjenter og en haug med andre, haha. Koste meg veldig! 
Nå skal jeg snart komme meg avgårde til mormor. Der blir det god middag, og kjenner jeg hun rett så har hun nok fikset med dessert og kaker også. Søte mormor. 

SATURDAY

I dag er det endelig lørdag! Skal ut med noen søte jenter fra jobb i dag. Gleder meg massemasse! Nå skal jeg komme meg til jessheim med mamma og min kjære fetter. Skal spise litt mat og shoppe resten av julegavene. Null stress, bare kos. Kjøpte genseren på bilde her om dagen, elsker den. Den er utrolig god å ha på seg, også er den egentlig litt kul syns jeg da. Kanskje litt spesiell? 

PLANER FOR LØRDAGEN? 

 

THE BLING RING

En time siden jeg kom hjem fra jobb. Endelig er det helg! Var så godt å komme hjem i dag, har vært så sinnsykt trøtt i hele dag. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, koser meg med popcorn, cola og filmen The Bling Ring. Aldri sett den før, så var vel på tide. Emma Watson spiller i den. Er så rart å se henne spille i annet enn Harry Potter, haha. Hun er så pen og har blitt så mye eldre. NOEN SOM HAR SETT THE BLING RING? 

SELFIES OF THE DAYHA EN FANTASTISK FREDAG OG HELG 

TGIF

Hva er vel bedre enn å våkne opp og vite at det er fredag, og i tillegg frihelg? Skal riktignok jobbe i kveld, men i morgen er det fri og da skal jeg ut med noen jenter fra jobben. Det blir superkoselig! Nå skal jeg straks komme meg i dusjen og fikse meg til jobb. MEN først må jeg se ferdig new girl. haha avhengig much? 

For ett fint bilde... Sorry 
God helg 
21 NOVEMBER

I dag er det 21 november allerede. Tiden går så fort, skjønner ikke hvor dagene blir av. Vil gratulere min søte Julie med dagen i dag, håper du får en super dag! 

Nå sitter jeg fremdeles i pysjen og koser meg med frokost, og new girl. Blitt helt hekta på den serien og er snart ferdig med episodene som har kommet ut av sesong 3. Problemet mitt når jeg begynner å se en serie er at jeg ikke klarer å stoppe haha. Må snart ordne meg litt, for skal på jobb. Nattåpent på senteret i dag, tipper det kommer til å være sinnsykt masse å gjøre i kveld. Da går hvertfall tiden fort.Ha en fin dag!  

RISE AND SHINE

God morgen!  

I dag er det jobb igjen for denne jenta. Selvom det er litt kjedelig å jobbe så sent på kveld, så gjør det ingenting siden jeg har så herlige kollegaer å tilbringe kvelden med. Jeg har det så fint for tiden. Livet smiler endelig og det er så deilig. Når man kan både legge seg, og våkne med ett smil om munnen så tyder vel det på at man har det ganske bra. Nå skal jeg se på litt new girl og spise frokost, før jeg må komme meg i dusjen og få fikset meg litt før jobb. 

g5bG64kCDR

Håper dere får en fantastisk dag!   FLOWERS ARE THE SWEETEST THING GOD FORGOT TO PUT A SOUL IN


   

WHAT A LOVELY MORNING

God morgen! 

Denne dagen har startet fantastisk, jeg fikk nemlig sovet så lenge jeg ville. Jeg pleier alltid å stå tidlig opp, uansett om jeg har fri fra jobb eller ikke. Men i dag orket jeg rett og slett ikke å dra meg ut av sengen, så ble liggende en stund, faktisk til nærmere halv 11. Dagen blir kortere, MEN man må få lov å ligge lenge innimellom. Denne dagen skal tilbringes i sofaen sammen med tvserier og filmer. Hørtes veldig lat ut nå, haha, men akkurat i dag er eneste dagen denne uken med fri, så føler for å ta det med ro i dag. FLERE SOM HAR FRI I DAG? 

LONG TIME, NO SEE

Long time no see. Nå har det gått en måned siden sist jeg var her inne og la igjen noen ord. Skjønner ikke hvor tiden blir av, den bare flyr fra meg. Den siste måneden har det skjedd litt forskjellig, blandt annet har jeg vært på Bruno Mars konsert, og jeg har fylt hele 23 år. Har også jobbet en god del, og tilbrakt litt tid sammen med gode venner. 

Nå venter jeg bare på snøen. Hvor blir den av? Midten av november og fortsatt ingen snø. Liker ikke alt dette regnet jeg, kunne gjerne hatt snø istedenfor. Men bare det er snø på lillejulaften og julaften så skal jeg vel være fornøyd. Fy søren så stusselig om det ikke kommer snø. 


Og til dere som har glemt hvordan jeg ser ut.... Vel, her er jeg.