november 2012

JULEGAVE TIPS TIL DERE

God morgen søte lesere! Dagen i dag skal tilbringes på jobb. Tiden går så fort der nå som folk har begynt å handle julegavene sine. Tiden bare flyr av gårde, og det er så gøy! Gleder meg til å jobbe i dag. Vi har fått veldig mye fint på Lindex nå, som er perfekte julegaver! Siden jeg jobber der så tenkte jeg å legge ut noen bilder som jeg fikk på mail i dag, bare for å tipse dere litt. Håper det faller i smak hos noen.


Dette er jo typiske gaver man f.eks kan gi til venninner, tanter og mødre. Alltid deilig å få et par gode sokker eller en pysjamas. 


Vi har mye fint til småsøsknene deres, søskenbarn og tantebarn også. Syns klærne på dette bilde er superherlig på små barn! 

Ta en titt innom Lindex når du er i gang med julehandelen, eller titt innom www.Lindex.no og start allerede i dag 

Lykke til med julehandelen

ER DERE GODT I GANG MED JULEHANDELEN? 

NEW IN: MARILYN MONROE VEGGKLOKKE

Klokken er kjøpt i Sverige, husker ikke navnet på butikken dessverre. 

Denne klokken fikk jeg av mamma til bursdagen min. Jeg var med og kjøpte den, for jeg valgte den ut selv! Jeg har aldri i hele mitt liv ønsket meg en klokka før tror jeg, men da jeg så denne så ropte den på meg og jeg var bare nødt til å ha den! Snille mamma kjøpte den da til bursdagen min, og dere aner ikke hvor glad jeg ble. Tror denne er noe av det fineste jeg eier. Den er utrolig vakker. Klokken er av glass, så jeg er fryktelig redd for den. Om den går i gulvet begynner jeg å gråte. Marilyn Monroe er vakker

HVA SYNS DERE OM KLOKKEN? 

FRIDAY IS MY FAVORITE F WORD

God morgen kjære lesere. I dag er det endelig fredag. Tenker det er flere enn meg som er glad for det. Friday is my favorite F word. I dag skal jeg tilbringe fredagen på jobb 14-21. Blir en lang dag. Før jobb i dag skal jeg prøve en hel haug med klær. Lindex har 30% på hele butikken nå, så da må jeg jo benytte meg av det. Det burde dere også gjøre, vi har masse fint nå! Løp og kjøp alle sammen. Etter endt vakt i dag skal jeg komme meg hjem, og nyte fredagskvelden. I morgen er det endelig CHRIS BROWN konsert! Herregud, som jeg gleder meg. Skal sammen med Sara Alexandra, og tre andre søte venninner. Det blir kjempebra! 


 Ha en fin fredag! Husk at Lindex har 30% på hele butikken frem til lørdag. Vi har fått masse fine varer.

 HVA ER DERES PLANER I HELGEN? 
NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ CHRIS BROWN I MORGEN?  

VIL DU BLI ANBEFALT?

http://fashi0ndoll.blogg.no

Denne jenta har en utrolig fin blogg. Bildene er store og klare, og hun i seg selv er sykt fotogen! Anbefaler dere virkelig å ta en titt. Masse inspirasjon å hente på denne fine bloggen! 

VIL DU BLI ANBEFALT?

PHOTO: ME AND MYSELF

PHOTOS: GIRLS NIGHT

Feiret bursdagen min på lørdag, ble ikke tatt så veldig mange bilder. Som vanlig blir kameraet litt glemt. Men her er hvertfall noen av bildene som var mest brukbare. Hadde en superfin kveld

SYNS OM BILDENE?

KONKURRANSE

Vinnerene av begge konkurransene mine er trukket, og vinnerene er kontaktet! Bedre lykke neste gang til dere andre. 

Innlegget kan ikke kommenteres.

LIKE DIAMONDS IN THE SKY

Ikke så veldig ny sang lenger, men jeg elsker den! Er jo ingen hemmelighet at jeg er stor Rihanna fan. Husker konserten hennes i Stockholm i fjor, herregud noe så bra. Ingen tvil om at jeg skal på konsert igjen så fort hun kommer til Norge igjen. Rihanna er virkelig flink 

HVA SYNS DERE OM SANGEN?
LIKER DERE RIHANNA? 

THIS SICK TUESDAY

I dag våknet jeg kjempetidlig fordi jeg var sykt kvalm. Og selvfølgelig endte det med at jeg måtte kaste opp. Opptil flere ganger. Sikkert kjempefint for dere å vite! Neida. Men poenget mitt er hvertfall at jeg har blitt syk, og skal tilbringe hele dagen i sofaen sammen med Vampire Diaries og filmer. Elsker slike dager, selvom jeg kunne spart meg for å være syk da. Det liker jeg absolutt ikke. Hater virkelig å kaste opp, det er jo det verste som finnes. 


Skal kose meg med disse filmene. Ååå gleder meg sånn til å se Breaking Dawn part 2 på kino!! 

FLERE SOM ER SYKE?
PLANER FOR I DAG?

HUSK KONKURRANSEN MIN HER!!

KONKURRANSE - MELD DEG PÅ!

I samarbeid med https://frydaze.com holder jeg en konkurranse for dere der dere kan vinne et deksel til mobilen.

Dere kan velge mellom deksler fra dems galleri, eller du kan lage ditt eget deksel hvor du selv legger inn bilde du vil ha på ditt personlige deksel. Det kan være bilde av f.eks deg selv, vennebilde, kjæreste bilde osv. Å ha et personlig deksel er jo veldig koselig, et deksel som ingen andre har. Du kan velge deksel til mange typer telefoner, og ikke bare til iPhone. (Samsung Galaxy, HTC, Sony Ericsson +++) 
Dette er jo også en perfekt julegave for de som ønsker å gi bort til jul. Lykke til 

Dette må dere gjøre for å delta: 

Lik frydaze på facebook HER!
- Legg igjen en kommentar med NAVN OG MAIL, slik at jeg kan kontakte vinneren. 

PHOTOS: BIRTHDAY PICTURES

Igår feiret jeg bursdagen min sammen med mine flotte, herlige venner. Er så glad for at jeg har så fine venner som gjør dagene mine så mye bedre. Hadde en veldig vellykket og fin bursdag i går. Koste meg kjempemasse sammen med jentene både hjemme hos meg og ute på byen. Tusen takk for at dere ville feire med meg! 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Nå er klokka over tolv, og datoen viser 10 november. Endelig har jeg bursdag. 22 år gammel, fortsatt ung men føler meg gammel. 

THIS IS A GOOD DAY

Ønsker dere en herlig dag. Selv har jeg en happyday og skal komme meg på jobb nå. Lønna er inne og bursdag om to dager som jeg skal feire med de flotte jentene mine. Livet smiler!

Ha en fin torsdag søte lesere.

KONKURRANSE - MELD DEG PÅ!

I samarbeid med Personlig Almanakk så holder jeg en konkurranse for dere. Konkurranser er jo alltid kjekt ikkesant? 

I denne konkurransen kan dere vinne en egen personlig almanakk. Det som er så fint med denne er at dere selv kan velge hvordan dere vil at den skal se ut. Dere kan også velge startmånede selv, noe som er veldig kjekt! Dere kan pynte boken deres med ett eget bilde som forside også. En personlig almanakk er jo kjempefint nå som det snart er et nytt år. Da kan dere holde styr på ulike gjøremål og f.eks lekser, innleveringer og prøver. Alltid kjekt å holde styr på det, og veldig kjekt med en fin og ny almanakk til det nye året!
Slik ser min ut. Lykke til til alle som deltar! Er jo også en fin julegave om du ønsker å gi den bort til jul.

Dette må dere gjøre for å delta: 
Lik personlig almanakk på facebook HER!
- Legg igjen en kommentar med NAVN OG MAIL, slik at jeg kan kontakte vinneren. 

PHOTOS: INSTALATELY

Følg meg gjerne på instagram, da blir jeg glad @helenesimensen.  

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM? 

IT'S A GOOD MONDAY MORNING

Lat morgen. Sleepy. Seng. Dyne. Serie. The Vampire Diaries. Te. Herlig morgen 

HAR DERE EN FIN MANDAG? 

PHOTOS: WALKING IN A WINTER WONDERLAND

Jeg elsker den første snøen som daler, men når den har vært hos oss en stund og det blir altfor mye så blir jeg fort lei også. Men akkurat nå er det nydelig ute. Jeg håper den holder seg og at det kommer litt mer slik at jeg får gleden av snø på bursdagen min i år. Siden det var så pent ute her om dagen tok jeg på meg uggsene og  skjerf, også tasset jeg ut i snøen. Måtte bare få tatt noen bilder av den første vintersnøen

ER DERE GLAD I SNØ?

WAKING UP TO ANOTHER DAY

God morgen fine lesere. Endelig fredag sier jeg bare! Er fortsatt ikke helt i tipptopp form, så er deilig med helg nå. Våknet opp til regn i dag, trist at snøen bare regner borte. Det blir så ekkelt ute, slafsete og fælt. Det er det jeg ikke liker med vinteren. Håper det slutter å regne snart, slik at det blir fint ute igjen. Var ute og tok noen bilder her om dagen, da det faktisk var fint ute. Skal vise dere senere. Nå skal jeg lage meg noe frokost, slappe av forran tven og drikke te. Det er en deilig morgen det! I helgen ser jeg endelig Sara igjen også. Dette blir en kjempeherlig helgPLANER FOR FREDAGEN? 

PHOTOS: BRUDESMINKE

Kommer bedre bilder så fort jeg får bildene fra photoshooten av Kine.

Hei dere. I går var jeg med Kine til imageakademiet. Hun sminket meg og krøllet håret mitt, fordi hun skulle ha prøve. Temaet var brudesminke. Det ble utrolig bra om jeg skal si det selv. Hun er utrolig flink, og tror at hun ble fornøyd selv også. Skulle ønske jeg tok meg tid til å krølle håret mitt hver dag, syns det var ganske fint! Synd det tar så lang tid, også syns jeg det er vanskelig å gjøre det selv.

HVA SYNS DERE OM HÅRET OG SMINKEN?