november 2011

RETTETANG// rettetang fra phillips

i bursdagsgave fikk jeg ny rettetang av mamma. jeg må si at jeg ble overraskende imponert av den. har vært litt skeptisk til å bytte rettetang fordi den jeg hadde fra før av er sinnsykt bra. elsker den, og vet at vennene mine er helt enig. heheh. anyways. rettetangen jeg hadde fra før av har jeg vært utrolig fornøyd med, men den begynte å bli litt "slitt" og gjorde at håret mitt også ble litt ødelagt. derfor ønsket jeg meg ny, og heldigvis fikk jeg det. var litt skeptisk til å bytte som sagt, men jeg elsker den! håret blir kjempefint av den, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! så thank you mamma.

RETTER DU HÅRET DITT?
HVORDAN RETTETANG HAR DU? 

PHOTOS: CURLSsånn er håret mitt etter jeg har dusjet og tørket håret. jeg retter ALLTID ut håret mitt for jeg er ikke noe glad i krøllene mine i det heletatt. men tenkte dere skulle få se dem allikevel! hihi

HVA SYNS DERE? 
BURDE JEG DROPPE RETTETANGEN OFTERE?

BLIR EN KOSELIG TIRSDAG

i dag skal jeg til jessheim storsenter for jeg skal på date med camilla. vi skal dra og spise pizza, så blir det vel kanskje litt julegaveshopping. jeg tror også at jeg skal prøve og finne meg en ny kjole for jeg skal nemlig på julebord med jobben på lørdag. har bare rosa eller hvite kjoler, som jeg har brukt hundre og femti ganger før. kanskje greit å finne en ny tenker jeg da. før jeg skal møte camilla skal jeg bare slappe av. fikse meg og spise frokost. livet er herlig! 

HVA SKAL DERE FINNE PÅ I DAG DA? 
 

THE LONGEST FRIENDSHIP

sara og jeg har vært bestevenner siden vi gikk på barneskolen. helt siden 2 klasse faktisk. vi har kjent hverandre i 13-14 år, og det er faktisk over halvparten av så lenge vi har levd. i løpet av alle disse årene har vi opplevd ganske masse sammen. vi var f.eks på verdens koseligste tur sammen med mødrene våre. da kjørte vi bil gjennom hele verden følte jeg. den gangen virket alt så stort. vi var i frankrike, italia, tyskland og hundre steder til. vi var i disneyland i paris. det var helt sinnsykt morsomt. husker vi koste oss veldig der. har også vært i gøteborg sammen, liseberg. vi har vært på hytteturer, hatt overnattinger. er utrolig glad i den jenta. er glad for at vi har kontakt, selv etter 13-14 lange år. har selfølgelig hatt perioder hvor vi har snakket lite sammen, men det har forbedret seg og det er jeg superglad for. jeg elsker henne. hun er virkelig en av de beste personene jeg vet om. er utrolig heldig som har henne. håper vi får kjeeempemange flere fine år sammen. i'm looking forward to it. 

på bildene over var vi rundt 11-12 år, og de er fra da vi var på road trip gjennom utlandet. tre av bildene er fra frankrike og disneyland, mens det helt nederste er fra monaco. en herlig tur. søte var vi hvertfall! og disse bildene er en måneds tid gamle. har vel forandret oss endel da. sara, du er den venninnen som jeg har som jeg har kjent lengst. har vært her for deg i 13-14 år, og skal fortsette med det så lenge jeg finnes. i love you, now and forever. 

Bloggen til Sara: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/ 

HAR DU EN VENNINNE DU HAR KJENT I MANGE ÅR? 
SYNS DU VI HAR FORANDRET OSS?  

HVILKEN HEADER?

må bare si tusen takk til http://studentpike.blogg.no/ som har laget så mange fine headere til meg, og i tillegg juleheadere. syns det er kjempekoselig at noen tar seg tid til å lage det til meg. hun laget faktisk hele 11 headere til meg, og det setter jeg virkelig stor pris på. nå har jeg endel headere jeg kan bytte på å bruke, så kanskje jeg får litt endringer på bloggen oftere. har plukket ut noen til avstemming nå, og resten kommer nok frem senere. tusen takk! må også si takk til siri (hun har ikke blogg) som laget nummer 6, og http://sun96niva.blogg.no/ som laget nummer 4.

1

2

3

4

5. den jeg har nå, som jeg laget selv.

6


TUSEN TAKK! 

HVILKEN HEADER SYNS DERE JEG SKAL HA? 

HOT OR NOT: LIPSTICK


// lipstick estee lauder 702

i går drev jeg og rotet litt i en skuff jeg har med sminke som jeg aldri bruker. tenkte kanskje jeg ville finne noe spennende der, og det må jeg si at jeg gjorde. fant denne herlige leppestiften fra estee lauder. kan ikke tro at jeg ikke har brukt den tidligere. hm. kanskje jeg fikk den da jeg virkelig ikke kunne fordra leppestifter? ikke vet jeg. men nå fant jeg den, elsker den og kommer nok til å ha den med meg både hit og dit. love it!

SYNS OM FARGEN?  

LIK FACEBOOKSIDEN MIN DA? http://www.facebook.com/pages/helenessimensenbloggno/147033965377434?ref=ts 

DAGENS QUOTE


"Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world" Marilyn Monroe

elsker virkelig marilyn monroe sine ord. hun var virkelig herlig! inspirerende. fantastisk. på en dårlig dag kan det faktisk hjelpe meg å lese noen av hennes kloke ord, for de gjør meg glad og får frem smilet mitt med en gang. dere burde virkelig prøve det dere også. hun har virkelig mange fine qoutes. just google it. read. and smile. i promise you: it's worth it. 

ER DU GLAD I QOUTES? 
BLIR DU GLAD OG INSPIRERT AV NOEN?  

SWEET DREAMS


May tomorrow be filled with hope, love and faith. Night people.

HOT OR NOT: NEGLELAKKkjøpte meg den neglelakken i går. syns den er utrolig stilig. den er jo fin frem mot jul når man skal pynte seg litt ogsånn. og jeg har jo kjøpt meg så mange gensere med glitter i så er jo greit å ha noe på neglene som passer til. 

HVA SIER DERE? 

CHRISTMAS SPIRIT

i dag er det første søndag i advent. det er så fint å vite at nå er det kort tid til julen virkelig kan starte. jeg har nå tjuvstartet endel da. har jo allerede bakt lussekatter, det gjorde jeg og kine allerede 9 november. da så vi på julefilmer, hørte julemusikk og bakte lussekatter. sinnsykt koselig! jeg har hatt julestemning veldig lenge i år, og syns det er utrolig koselig å glede seg til jul. elsker at folk har begynt å pynte husene sine med julelys og stjerner i vinduene ogsånn. det lyser opp dagene mine. syns alt er så koselig å fint i tiden frem mot jul. på torsdag er det første desember allerede, og da blir det kalender åpning. gleder meg. jeg har snart ikke telling på hvor mange kalendere jeg har. (ja, jeg er fortsatt et lite barn. holder ikke med en kalender. hihi) har faktisk endt opp med 4 julekalendere i år. de skal dere få se litt senere denne uken. har vært en tur på jessheim i dag og hørt på jenny jensen julekonsert og julegateåpning. 


 

HAR DERE JULESTEMNING? 
BLIR DU ET LITE BARN SOM MEG NÅR JULEN NÆRMER SEG? 

PAKKE I POSTEN

den følelsen man får når man får en pakke i posten som man har ventet på, den er amazing. jeg fikk denne pakken ganske fort egentlig. bestilte den vel på onsdag tror jeg. noe rundt der hvertfall, og har allerede fått den. ble superglad da jeg så at jeg hadde fått pakke. følte meg som et lite barn på julaften (selvom jeg visste godt hva pakken inneholdt). anyways. jeg leste på en blogg at man kunne designet sitt eget iphone deksel, og selvfølgelig måtte jo jeg det! så nå har jeg verdens søteste deksel med bilde av meg og min kjære camilla. da har jeg henne med meg overalt. hun gjør meg glad, så om jeg har en dårlig dag kan jeg bare se på mobilen og tenke at jeg har en så god venn som henne, så blir forhåpentligvis dagen bedre og! hihi. jeg er bare så supersøt altså. 


min fine iphone. og de prikkene i dekselet er glitter. supersøtt! 
dekselet bestiller man på: http://www.nfoto.no/  

VILLE DU HATT ET SÅNT DEKSEL TIL DIN IPHONE? 
SYNS? 

PHOTO: SISTER FROM ANOTHER MISTER


Promise me you'll always remember: you're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think. Christopher Robin said that to Pooh, and i say the same to you.

WORKING GIRL

hei dere! nå er jeg på jobb. for de som ikke vet det så jobber jeg på lindex. er veldig morsomt nå frem mot jul. tiden går fort, blide mennesker og herlig julemusikk! nå har jeg lunsj og jeg laget meg en salat med kylling. sikkert kjempespennende for dere å vite, men har ikke annet å ta bilde av her jeg sitter. blogger fra iphonen så derfor blir det kanskje litt rart. HVA GJØR DERE I DAG?

DAGENS OUTFITbukse og genser fra lindex. (selvfølgelig siden jeg jobber der! hihi)

HVA SYNS DERE?

PHOTOS: DETAILS IN MY ROOMSYNS?

GOOD NIGHT


sitter og ser på fristet nå. syns de får helt syke fristelser, men det er samtidig litt gøy å se på. syns sånne programmer er sinnsykt underholdende. etter jeg har sett det så tenker jeg at det ikke tar lang tid før jeg legger meg. i morgen skal jeg på jobb igjen. blir nok en fin fredag tenker jeg. 

HVA GJØR DERE?

BLIR MAN SÅRET NÅR MAN ER GODTROENDE?

har du noen gang fått den følelsen av at ting er rett, men samtidig ikke? du ser at ting forandrer seg på en måte du ikke liker, men samtidig så føler du at det er det beste. du tenker kanskje at ting kunne vært annerledes, ved hjelp av litt mer tid eller bare noen ord. men det er lettere sagt enn gjort. plutselig endres alt og du sitter der uten svar på alt du lurer på. har det noen gang skjedd deg at du får noen svar som du vet ikke stemmer? du spør om en ting, du får svaret, men samtidig vet du at det svaret som er gitt, det stemmer ikke med virkeligheten. jeg føler det sånn nå, men jeg vet innerst inne at uansett hva som skjer så kommer jeg til slutt til å få det slik jeg vil. det er noen ting i livet man bare er helt sikre på, sånn vil det vel alltid være. og da er det vel lov å ha troen?

photo // privat 


ER DU EN VELDIG GODTROENDE PERSON? 
TROR DU MAN LETTERE BLIR SÅRET OM MAN ER GODTROENDE?  

PHOTOS: CHRISTMAS ROOM

i år har jeg fått mer julestemning enn noen gang. jeg gleder meg så utrolig masse til desember. jeg elsker desember. all den fine familietiden man får, julegaveshoppingen, alle de fine julefilmene man kan se, julepynten. jeg gleder meg faktisk så mye til jul at jeg ikke klarte å la være å pynte rommet mitt, så nå har jeg gjort det og rommet mitt er klart for desember. det eneste som mangler nå er snøen. hvor er den i år da dere? om dere har snø der du bor så gjerne send litt til meg. tar i mot jeg. hihi. 


jepp, da var rommet ferdig pyntet til jul, så nå kan desember bare komme! vet det er tidlig å pynte, men har så mye å gjøre fremover så var lettest å få det gjort! 

GLEDER DU DEG TIL DESEMBER? 
HVA LIKER DU BEST VED DESEMBER OG JUL? 

PHOTOS: FINT ROM?jeg har egentlig ikke så veldig mye å si, annet enn at det var på tide å rydde rommet. kommer bilder av resultatet senere i dag. kan ikke forstå hvordan jeg klarer å få det så rotete. jeg blir flau. shame on meeee.

HAR DU OFTE ROTETE ROM? 
VIL DERE SE RESULTATET AV RYDDINGEN? 

DAGENS QUOTE ++


A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left. Marilyn Monroe. 

først må jeg bare si at jeg beklager dårlig og lite blogging denne uken. jeg har jobbet hver dag og har vært veldig sliten når jeg har kommet hjem. julehandelen er på gang for folk på senteret, og det er mye stress. jeg blogger så mye jeg kan og prøver å være flink, men er ikke alltid like lett! såååå må jeg legge til at anbefalingene av bloggene kommer etter helgen, også venter jeg på noen headere som også blir lagt ut for avstemming. sååå stay tuned da dere, selvom jeg er boring.  

HAR DERE MYE Å GJØRE FOR TIDEN? 

www.JEG-HAR-IKKE-EXTENSIONS.NO

det er ikke mange leserspørsmål jeg får, men når jeg først får er det om håret mitt! 

har sagt det rundt tusen ganger før, men enda får jeg veldig mange spørsmål om håret mitt. dere spør meg om hvor det er kjøpt og cm og alle mulige extensions spørsmål. men igjen: jeg har ikke extensions. håret mitt er totally real. da jeg gikk på barneskolen, eller ungdomsskolen (husker ikke helt) så klippet jeg håret mitt veldig kort. etter det har jeg bare spart og spart og spart. jeg har klippet tuppene mine selv, og har vært hos frisøren veldig sjeldent.  har egentlig ikke mange hårtips til dere, for det er ikke mye jeg gjør med håret mitt. men hårkur er viktig! håret mitt har bare vokst sykt fort og masse de siste årene. vet ikke hva som skjedde. 


så håret mitt er fra www.jeg-har-ikke-extensions.no. 

BRUKER DERE EXTENTIONS?
ER DU EN AV DE SOM TRODDE JEG HADDE DET?  

NYTT DESIGN

ikke akkurat så veldig spennende design. jeg er absolutt ingen designbygger, men ville prøve noe nytt. hadde jo hatt det samme designet med den samme headeren i 1 år nå, så var vel kanskje på tide å bytte? anyways, tror jeg skal fikse litt mere på det og få det litt penere. er jo veldig enkelt og greit nå, men skulle virkelig hatt en superfin header. om noen vil lage en header til meg så let me know. tar gjerne imot design også altså. HVA SYNS DERE OM MITT KJEDELIGE OG ENKLE DESIGN? 
NOEN SOM VIL LAGE HEADER TIL MEG?  

DAGENS QUOTE


weheartit 

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
Marilyn Monroe . 

ER DU ENIG I DET HUN SIER? 

NEW IN

den tiende november hadde jeg bursdag, og jeg fikk så utrolig masse fint. ønsket meg masse pynteting til rommet mitt, for det trenger jeg både nå og den gangen jeg flytter. har nå fått somlet meg til å ta bilder så nå skal dere få se noe av det. resten kommer nok senere, eller en annen dag.


SYNS? 
ER DU GLAD I PYNTETING? 

ANBEFALE DIN BLOGG?


lenge siden jeg har anbefalt noen blogger, så tenkte jeg skulle ta en liten anbefalingsrunde. kommer til å anbefale mellom en og tre blogger, så det er bare å skrive din bloggadresse så skal jeg titte på den. jeg skal gå innom alle bloggene som melder seg på, og plukke ut noen som jeg liker. håper det blir mange fine blogger. legg meg gjerne til som venn, så kan jeg følge bloggen din videre også. 

VIL DU BLI ANBEFALT?

RIHANNA MADE MY MONTHkjøpte denne på konserten, men har litt vanskeligheter med å bruke den for syns den er for fin. er redd for å vaske den tilfelle den blir stygg, så derfor skal denne plantes trygt og fint på veggen min! 

i begynnelsen av november så var jeg i stockholm sammen med min søte bestevenninne. (vet det er sent å blogge om nå, men har bare ikke kommet så langt pga bloggpausen, you know) anyways, i stockholm var vi på rihanna konsert, som var dødsbra. utrolig flaks for oss at hun faktisk kom, i og med at hun avlyste konserten sin både dagen før og dagen etter den vi var på. må innrømme at jeg følte vi hadde sinnsykt flaks akkurat da. rihanna er jo som de fleste vet en rå dame! hun hadde veldig bra sceneshow på konserten, og jeg må si at jeg skjønner nå hvorfor jeg digger henne så masse som jeg gjør.rihanna made my month! 

LIKER DERE RIHANNA?
VÆRT PÅ KONSERT? 

IN MY DREAMS


Sometimes, it's like people are a million times more beautiful to you in your own mind. true story! 

nå skal jeg kose putene mine og pelspleddet. kjenner det skal bli deilig. håper at jeg får noen fine drømmer i natt. har hatt så mange rare og merkelig drømmer i det siste. drømmer som virker så sanne, men som ikke er det og ikke kan bli det alikevel. noen ganger skulle jeg ønske at jeg var sanndrømt og at ting var akkurat som de var for en stund tilbake. selvom det er veldig mange ting som gjør at jeg samtidig ikke vil at ting skal bli det samme, men være akkurat sånn som nå.

håper alle får sove godt i natt, og får bedre drømmer enn noen gang. godnatt! 

PHOTOS: CLOSE UP


if everyone cared, no one would cry 

MAN LIKER TWILIGHT ELLER?

skal se på twilight med mamma nå! gleder meg veldig masse. skulle egentlig vært med venninnene mine på byen i dag men har ikke vært i form så tar en rolig kveld med mamma og twilight! håper filmen lever opp til forventningene mine hihi!HAR DERE SETT DEN NYE TWILIGHT FILMEN?
LIKER DERE TWILIGHT?

FRIDAY

er så deilig med helg nå. i dag har jeg ikke gjort veldig mye egentlig. har vært litt slapp ogsånn i dag så har vært deilig å slappe helt av. har bare sitti på rumpa foran datan og tven i hele dag. slask sa du? har sett på ungkaren. syns det er så morsomt fordi at det er så sinnsykt masse drama der. nå er det kun to jenter igjen der, og jeg håper at emily vinner. supersøt jente! really. kvelden min har gått i taco, idol og senkveld som er på tv nå. er så glad isak og vegard gikk videre i idol i dag. love them! 

og sånn så man ut i dag. frøken happyface

HATT EN FIN FREDAG? 

HVA ER DIN BLOGG?GIVE ME SOME INSPIRATION. ja. dere som leser bloggen min vet om min lange bloggpause, og nå trenger jeg inspirasjon sånn at jeg kan komme med mange fine innlegg til dere. legg meg gjerne til som venn. skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta turen innom og titte. liker jeg bloggen din så ramler det vel inn noen kommentarer fra meg.  dere kan gjerne legge igjen adressen til en blogg dere liker også. 

HVA ER DIN BLOGG? 
EN BLOGG DU FÅR INSPIRASJON FRA?  

PHOTOS: WINTER
var ute og tok meg en runde med speilrefleksen min. elsker å ta bilder! og nå som det er så pent ute så er det også utrolig morsomt. syns det er så veldig pent ute nå. jeg elsker vinteren! kan ikke få sagt det nok altså. venter bare på snøen jeg. vinteren er så utrolig koselig. man kan pakke seg inn i varme og gode klær, man kan sitte inne under pelspleddet og se på en koselig julefilm. ååååe. vil ha snø nå. 

HVA SYNS DERE OM BILDENE? 

NEW IN
i går var jeg i sinnsykt shoppinghumør og klarte selvfølgelig å bruke litt for mye (neida, altfor mye) penger. jeg jobber jo som noen av dere vet på lindex, og det gjør meg blakk. jeg kan gå rundt og rydde i klærne også plutselig "oi, denne var fin, den må jeg ha". sånn går jobbdagene mine. jeg rydder, finner noe jeg liker og jeg kjøper det. i går tok jeg med meg alle genserene vi har omtrent med glitter på. er jo kjekt å ha nå som desember, jul og nyttår nærmer seg. er det ikke? og dere, det er 25 % på all sminke fra loreal nå på lindex! så løp og kjøp! 

HVA SYNS DERE? 

DAGENS QUOTE

 

if you can't love me now don't love me later when my later' is much greater.

jeg så denne på en status på facebook for en stund tilbake, også fant jeg ut at det er fra en sang. elsker sangen, og må si jeg blir litt forelsket i den setningen. det er jo veldig sant det som blir sagt! for de som lurer så er det fra denne sangen: chris martin - paper loving. anbefaler dere å høre sangen. den er veldig søt og fengende egentlig. 

SYNS?

PHOTO: I'M JUST BEING MYSELF


det er viktig at man tørr å være seg selv. uansett når, hvor og med hvem. man skal jo like den man er, og man skal ikke prøve å være noen andre enn den man virkelig er. alle er spesielle på hver sin måte. alle er bra nok på hver sin månte.
så hvorfor prøve å være noen andre, når du allikevel er bra akkurat som du er? 

MY NEW LIFE IS SO MUCH BETTER

nå er det nok av "helene er i en vond tid". fremover skal jeg tenkte positivt og glemme alt det negative. jeg skal kose meg på jobb, kose meg med venner og jeg skal kose meg med familien min. nå er vi en dag nærmere desember, og desember for meg er den måneden som jeg syns det er viktig å være positiv og glad. desember er en måned hvor man skal glede seg over seg selv og andre. man skal smile og le. nettopp derfor har jeg valgt å gjøre om livet litt. tidligere ble jeg fort sur, jeg bekymret meg mye, jeg gråt en hel haug og jeg furta altfor ofte. nå skal den lyse siden av meg få skinne igjennom og vise seg fult ut, for jeg er jo egentlig verdens gladeste jente! (når jeg først vil!) litt flaut om jeg kommer med negative og sutrete innlegg etter dagens preik. men må vel innse at negative dager kan forekomme anyways.
men har fokusert altfor mye på det negative, så nå er det på tide å bli frøken positiv igjen! 

klarer jeg å være like glad som her så tror jeg livet mitt blir supert! 

TROR DERE IKKE JEG FÅR DET BEDRE MED DENNE INNSTILLINGEN? 

BACK ON TRACK

hei dere. nå har jeg slettet endel innlegg, hadde egentlig tenkt til å slette alt som er og starte forfra, men fant ut at da ville jeg angre så derfor slettet jeg bare enkelte innlegg. i'm back on track (får vi håpe!) 

lenge siden sist jeg blogget nå. livet har ikke gått helt etter planen, så derfor har jeg rett og slett ikke orket. men nå begynner ting å bli bedre, så tenkte jeg skulle starte opp igjen. skal nå hvertfall prøve også får vi se hvordan det går. mye som har skjedd siden sist jeg blogget. har blitt singel, har vært på rihanna konsert, har vært med mine søte gode venner som alltid stiller opp for meg og jeg har blitt 1 år eldre. har også tilbringt endel tid sammen med familien min, og det har vært godt. familie og venner er alltid fint når ting ikke går din vei, det er hvertfall sikkert. masse ting i livet som svikter, men familien og de nærmeste vennene stiller alltid opp for meg. så glad jeg har dem når ting blir vanskelig. (selvfølgelig i fine stunder også da!) 

NOEN SOM HAR SAVNET MEG? hihih