november 2010

PHOTO


meg og fine pusekatten til kine.

SYNS OM BILDE?

JEG LIKER JULEN JEGweheartit.

det er så utrolig koselig å se på pynta julegater syns jeg. i dag er det 1 advent, så nå tipper jeg at julepynten begynner å komme frem på ulike senter ogsånn. det er jo kjempekoselig. jeg elsker jo julen. alt som har med julen å gjøre. julelys, juletrær, julemat, julegaver, familiekos. det er så utrolig fint med jul.

LIKER DU JULEN?
SYNS DU DET ER KOSELIG MED JULEGATER SOM ER PYNTA?

AWESOME KVELD

jeg hadde en awesome kveld i går. det var skikkelig koselig. var på julebord med mange gode venner, og noen jeg ikke kjente fra før av, men som jeg ble kjent med. kjempekoselig! hadde en super kveld og natt. ble sent men var utrolig gøy. morsomste kvelden jeg har hatt på lenge tror jeg. god mat, god stemning og herlige mennesker. kan det bli bedre enn det egentlig? tror ikke det. håper dette kan bli en tradisjon hvert år. det hadde vært utrolig koselig. 

HADDE DERE EN BRA KVELD I GÅR?

VÅKEN

nå har jeg våknet faktisk. skal fikse meg og sånne ting, spise litt ogsååå skal jeg finne frem klær til i kveld. i kveld skal jeg spise julemiddag med mange gode venner. gleder meg kjempemasse. årets første julemiddag er alltid den beste! dette blir en kjempeherlig dag og kveld. 

hei dårlig bildekvalitet. woopwoop

HVA SKAL DERE I DAG?
ER DU GLAD I JULEMAT?

LIKE OR DISLIKE: BLONDER


photo// meg.

LIKE OR DISLIKE?

DIN BLOGGADRESSE?

nå har jeg tenkt til å blogge for fult igjen. jeg har blogget veldig lite i det siste. men skal prøve å bli flinkere ogånn nå. håper jeg får tilbake noen lesere også. nå trenger jeg egentlig bare flere blogger å lese, så skriv din bloggadresse i kommentarfeltet, så stikker jeg innom!:)

HVA ER DIN BLOGG?

GLAD

hei. jeg er glad nå. har klart å bli ferdig med en bigtime oppgave som skulle leveres. nå kan jeg slappe av før det blir jobbings på lindex i kveld. herlig

BLIR DU HAPPY NÅR DU ER FERDIG MED LEKSER?

DO YOU LIKE THE WAY I DO YOU


gammel, men jeg blir aldri lei. den er så sinnsykt fin. hør den om du ikke har hørt den. anbefales.
jay sean in my heart!

HAR DU HØRT DEN FØR?
HVA SYNS DU?

BLOGGLYSTEN TILBAKE?

jeg tror blogglysten min er på vei tilbake. har hvertfall blogget litt de siste dagene. jeg vil bare si at jeg syns det er kjempekoselig at jeg fortsatt får kommentarer, selvom jeg har vært borte en stund. setter stor pris på det. 


SYNS DU JEG SKAL KOMME TILBAKE OG BLOGGE FAST IGJEN?

MUAH


suss!

FRØKEN SMILEY

nå ser jeg på film og tar fotbad. jeg fikk sånn fotbad maskin ting til bursdagen min. kjempedeilig faktisk!


hei smiley

SYNS DU FOTBAD ER DEILIG?JEG BLIR SÅ FIN PÅ BILDER

i dag tok vi klassebilde og portrett bilder på skolen. jeg er jo alltid like fin på sånne skolebilder. eller ikke. grugleder meg til å se bildene. kan jo bli ganske så spennende. håper på noen fine bilder, men det er veldig lite sannsynlig at det skjer da. ufotogen til tusen!


sånn ser jeg ut i dag da. heheh, fotografen sa at jeg hadde et nydelig dukkeansikt.

BLIR DU ALLTID LIKE FIN PÅ KLASSEBILDER DU OGSÅ? ironiiiiiiiii da vettuuu

SAVNER Å BLOGGE

jeg savner faktisk å blogge. savner kommentarene deres og flere hundre lesere hver dag. nå har jeg mista de fleste leserne mine. men det er jo min egen skyld det da. jeg lover å være tilbake til bloggen min fast ganske snart. men nå fremover blir det bare noen innlegg sånn innimellom. motivasjonen er ikke på topp og dagen som går er heller ikke på topp. noe som gjør det litt vanskelig å blogge.HAR DU OFTE BLOGGPAUSER?


FIGHT

i'm so tired of fightin'
ER DERE LEI AV NOE FOR TIDEN?

I'M ALIVE

i det siste har jeg vært veldig usikker. jeg har vurdert flere ganger å slette hele bloggen min, og heller lage en ny den dagen jeg finner ut at jeg har lyst til å blogge igjen. meeen allikevel så vil jeg liksom ikke slette den fordi at da kommer jeg sikkert til å angre heftig. hm. men som dere ser: jeg lever enda! når jeg begynner å blogge igjen vet jeg ikke. kanskje i morgen, kanskje til uka, om to uker. jeg aner virkelig ikke.
HEI


lenge siden jeg har blogget. har skjedd mye i det siste. jeg har også hatt bursdag faktisk. 
ville bare si ifra om at jeg fortsatt lever. til dere som lurer.

 

STOPPER Å BLOGGE FOR EN STUND

jeg vil bare si beklager. jeg vet ikke når jeg kommer tilbake til bloggen. det har skjedd ting som ikke egner seg her og som er litt vanskelig for meg. jeg kommer sterkere tilbake når ting har ordnet seg og kommet på plass. som sagt så vet jeg ikke når jeg er tilbake, men håper at det ikke er så lenge til. håper jeg ikke mister alle leserne mine, håper noen av dere fortsatt er her når jeg er back on track. 

kommer tilbake når ting ikke er så tommel-ned !
en opptur er at jeg har bursdag på onsdag ihihhi

VIL DU FORTSETTE Å LESE BLOGGEN MIN NÅR JEG ER TILBAKE?

BLOGGPAUSE

sorry, men nå har det blitt lite blogging, og tror ikke det blir så mye mer denne helgen. i morgen skal jeg jobbe, så skal jeg på bursdagsfest osv, kanskje jeg får blogget på søndag. men blir hvertfall bloggpause frem til søndag eller mandag!:)

KUNNE KLART MEG UTEN DENNE DAGEN!

vil bare si at den dagen her kunne jeg klart meg fint uten. for en tragisk dag. og ja, jeg har vært en elendig blogger også, i know. men i dag har bare ikke vært min dag. så nå skal jeg legge meg og håpe at jeg står opp på riktig ben i morgen. godnatt

HAR DU HATT EN DRITTDAG I DAG?

I HATE LOVE


I hate goodbyes 
I hate these tears in my eyes 
I hate myself for the way i feel about you everytime 
I've had enough 
I'm sick of wishing he was around me every day, every night 
its way too much 
I hate love yeahhyeahhh 
I hate love yeahh woooo

ENIG?

TANNLEGEN

tannlegen, fml

PEPPERKAKEnam, jeg spiser pepperkaker.
nå kommer julestemningen til meg ja. det er såååå koselig.PEPP

GLEDER DU DEG TIL JUL?
HAR DU SPIST PEPPERKAKER I ÅR?

KAN IKKE TRO AT JEG VISER DETTE BILDE


hahahah jeg ler meg i hjel. kan ikke tro at jeg tørr å legge ut det her. men jeg måtte bare. har aldri turt å legge ut bilder av meg selv hvor jeg ser helt forferdelig retard ut, men nå bare måtte jeg. har satt sammen en hel haug med bilder som er mindre fine, så værsegod, kos dere og le. det er dette vi kaller UFOTOGEN!

ER DU LIKE UFOTOGEN SOM MEG?
LO DU LITT NÅ?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


velger ut med www.random.org, så meld dere på da vel. 
MELDER DU DEG PÅ?

PHOTO: FRITIDSPROBLEMER


linda + julie + helene = fritidsproblemer

HAR DU FRITIDSPROBLEMER?

JEG ER TRØTT


da legger jeg meg. er så utrolig trøtt at det skulle ikke vært lov. fml, jeg som skulle se på en film som jeg fikk låne av heidi også. a walk to remember. får vel se den en annen dag da. 

HAR DU SETT A WALK TO REMEMBER?
SI NATTA TIL MEG DA?

JEG ER SÅ GLAD OG STOLT


i dag er jeg så glad. jeg fikk 6'er på en innleveringsoppgave i førstehjelp, og en 5'er på rollespill med mellissa og laila. føler meg litt flink når jeg får så høye karakterer!  åsså 6'er da. hadde jeg aldri trodd! blir litt stolt av meg selv når jeg får til noe så bra. dagen lir så mye bedre.

FÅR DU MASSE BRA KARAKTERER?
ER DU FLINK PÅ SKOLEN?

TENK SÅ FORT TIDEN GÅR

tenk så fort tiden går. jeg syns det akkurat var sommer jeg, og i dag er det 1 november allerede. jeg har faktisk bursdag snart også! har bursdag 10 november. jeg ønsker meg snø på bursdagen min. føler ikke at bursdagen min blir noe fin om det ikke er litt snø. så krysser fingrene mine for at snøen kommer ordentlig til det. tihi. 

sånn vil jeg at det skal se ut på bursdagen min 10 november. snøøøøøø

NÅR HAR DU BURSDAG?

ÅSSÅ SÅ FIN DAAAA


utrolig fin sang. anbefaler deg til å høre den om du ikke har hørt den!

HAR DU HØRT DEN FØR?
HAR DU EN SANG Å ANBEFALE MEG?

LIKE OR DISLIKE: KLÆR


weheartit.

LIKE OR DISLIKE?