november 2009

blogg.no er klikk

Jeg får ikke blogget fordi at blogg.no går så sinnsykt sakte.
Håper at det er bedre imorgen :-)

ER DET KLIKK HOS DERE OGSÅ?

NY HEADER

Nå har jeg laget meg en ny header. Jeg hadde ikke tenkt til at det skulle bli to stykker sånn ved siden av hverandre, men den ble så veldig stor og dratt når jeg tok den i større.
heeeeader


HAR DERE NOEN FORSLAG OM HVA JEG KAN GJØRE?
HVA SYNS DERE OM HEADEREN?

SOFIE TORBLÅ

I dag hadde vi norsk tentamen på skolen. Jeg syns egentlig at det var ganske vanskelig jeg. Klarte ikke å konsentrere meg ordentlig, og følte at det bare gikk rett i dass. Men får vel håpe at det bare er magefølelsen som sier at det gikk dårlig.

Etter skolen i dag dro jeg til Sofie Torblå. Det var utrolig koselig å finne på noe med henne, og håper det ikke blir så lenge til neste gang. Vi fikk besøk av Marius, også ble det film "Dangerous Water". Filmen var skikkelig bra. Filmen handlet om haier og greier. Jeg er ikke no særlig glad i haier, men filmen var drit bra.
sofie torblsofiie
Er hun ikke søt?<3333 loveu

HAR DERE SETT DANGEROUS WATER?

I EN IPOD KAN ALT SKJE

Nå skal jeg faktisk legge meg og lese litt i new moon, så skal jeg sove. Kanskje greit å være opplagt til imorgen når det er norsk tentamen. Nå starter tentamens styret, og det er alltid like kjedelig. Selvom jeg syns norsk tentamen er greit, så betyr ikke det at jeg liker engelsk tentamen like godt.
Etter skolen i morgen skal jeg være med Sofie, gleder meg bigtime!
i ipod
Man ser mindre smart ut inni en ipod!
Jeg syns jeg ser litt ut som hufsa i mummitrollet. Når jeg var mindre hatet jeg hufsa, jeg gjemte meg når hun kom frem på tvskjermen. Syns hun er smålig ekkelt enda faktisk.

SYNS DU HUFSA VAR SKUMMEL FØR?
ELLER KANSKJE DU SYNS DET ENDA?

OUTFIT FAKTISK

Jeg er kjempe dårlig på å legge ut outfit bilder, så jeg tenkte at jeg skulle legge ut outfit'n fra i går nå.
Det er et kjempe dårlig outfit bilde, men jeg bare følte at jeg måtte slenge det inn. Alle ser vel at det er en bukse og en genser?

p2111091332Julie likte dette bilde av meg.

ootfitEt misfostret forsøk på en outfit. Jeg hadde dårlig tid. skylder på det.
Buksen er fra Cubus
Genseren er fra Gina Tricot
Singletten er fra Cubus

HVA ER I PAKKEN TRO?

dsc2644
Hva for noe spennende er oppi her da tro?

På utplasseringen fikk jeg og Julie en pakke hver fordi det var siste dagen før jul og fordi at de vi jobber med er så utrolig koselige og snille. Det er den tredje gaven vi har fått i løpet av disse ukene, og selvfølgelig er det koselig å få gaver fra praksisplassen vår.

Når vi fikk posen med gaven i på fredag ble vi som to små kids på julaften. Vi sa takk og hade og ønsket menneskene god jul og takket for oss for denne gang. Vi løp nesten bort til trikken bare for å få åpnet gaven litt fortere.
Oppi posen fant vi dette, alt fra Babor:
dsc2639
En søt og brun sminkepung fra Babor. Tipper at den er ganske dyr egentlig, siden det er Babor,
men er det noe oppi mon tro?
Selvfølgelig måtte vi ta en titt oppi den, og der fant vi dette:
dsc2643
Den hvite er en bodylotin, og den grønne er shower gel. yummi.

LIKER DERE Å FÅ GAVER UTEN Å VITE DET?

HVOR MYE SKAL MAN GODTA?

Når man har blitt behandlet som om man ikke eksisterer i flere måneder og godtatt det hver eneste gang fra samme personen, når skal man da si at det holder? Det er faktisk ikke så lett å vite når nok er nok, men nå har jeg satt en stoppe og skal ikke lenger godta mer. Jeg har bestemt meg for å overse, ikke snakke, ikke se. Jeg bare orker ikke mere bullshit, og nå skal jeg virkelig vise at nå holder det.
Vi var en gang bestevenner, men du har blitt til en jeg egentlig ikke kjenner lenger.
fvghbjnkmjnhbgvf
Dette er ekte vennskap.

HAR DERE EN PERSON SOM BEHANDLER DERE DÅRLIG?

DIGG DA ELLER?

Jeg har så sinnsykt lyst på en rosa eller babygul onepiece. Har egentlig lyst på grå også. Får liksom ikke bestemt meg for hvem farge jeg vil ha. Onepiece er så utrolig deilig, jeg prøvde Julie sin og jeg hadde ikke trodd at den skulle være så digg. Nå må jeg bare skaffe meg en! Jeg ønsker meg onepiece til jul. Really.
rosa onepiecegul onepiece
Bildene er hentet fra onepiece hjemmesiden.

HvA SYNS DERE OM ONEPIECE?
HAR DERE EN, ELLER HAR LYST PÅ?

VIL LESE DIN BLOGG

Jeg tenkte å ta en sånn "vil lese din blogg" runde igjen jeg. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet, sånn at jeg kan gå inn og lese og kommentere.
Men i tillegg til dette, så vil jeg bare si at det hadde vært veldig koselig om noen av dere kan lese og kommentere litt i min blogg også. Håper at så mange som mulig legger igjen adressen til bloggen sin. Det hadde vært kjempe fint.
blogg
Jepp, bildet er litt gammelt. Fra den tiden jeg var blond.

VENNER LANGT VEKK

Hei alle små.
Nå har jeg akkurat våknet. Endelg er det helg. Det trengte jeg nå. I dag har bestevenninnen min Julie bursdag. Jeg skal dra til henne senere i dag og det blir kjempekoselig.
Igår var jeg og Julie på siste dagen på utplasseringen i oslo. Heldigvis for oss så får vi være der etter jul også, og jeg gleder meg allerede faktisk. Det er så koselig å være på spa. Vi fikk gave i går. En babor sminkepung, og to produkter. De er så snille der :-)

Etter jobb i går møtte jeg Solveig og Max i oslo. Det var utrolig godt å se Solveig igjen. Hun bor i bodø, så jeg ser henne veldig sjeldent. Nå hadde jeg ikke sett henne siden sommerferien, og det er jo lenge siden. Vi var på dolly dimples og spiste som vanlig, også kikket vi litt rundt. Var like trist å si hade i dag som det pleier å være.

bladblad
Jeg liker å dekke til ansiktet mitt med blader. det er kult.

HAR DERE VENNER SOM BOR LANGT VEKK?
SKAL I HELGEN?


teite vaffel

Nå sitter jeg og Charlotte på skolen, vi har storefri nå. Charlotte og jeg kjøpte en vaffel i kantina, og den var ikke no god i dag. I tillegg har den gått opp til å koste 10 kroner! Den vaffelen der er ikke verdt 10 kroner. det var 10 kroner rett ut av vinduet. Ikke at ti kroner er så kjempemye penger, men anyways.
vaffel

LIKER DERE VAFFEL?

NOTATER VS LESE

Nå skal jeg øve til muntlig prøve i hudpleie som jeg har i morgen. Gruer meg kjempemasse egentlig, for jeg er ikke så veldig flink til å stå å snakke om noe i flere minutter. Vi skal lære oss et helt kapittel, og når vi kommer inn i rommet foran lærern skal vi trekke en lapp og på den lappen står temaet som vi skal snakke om. Det betyr jo at jeg må kunne alt i kapittelet fordi jeg ikke vet hvem av de forskjellige temaene jeg får. det er kjempevanskelig.

Nå lurer jeg på: HVORDAN LÆRER MAN BEST? VED Å LESE BOKA, ELLER SKRIVE NOTATER FRA BOKA SOM MAN KAN LESE PÅ? Please , hjelp meg.
sgylese
så gøy syns jeg at det er å lese!
bokbok

ja. jeg syns at øving er kjempemorsomt!

det er så typisk!

I dag skulle jeg og julie ha fremføring om Hannah Montana i engelsken. Julie hadde laget en fin powerpoint, og jeg hadde skrevet om the movie og greier. Satt oppe til sent i går kveld for å gjøre ferdig alt, kom på skolen i dag, jeg og julie satt og øvde kjempemasse. men tror du vi rakk å fremføre i dag eller? neeeeida. det er så typisk det. jeg som ville fremføre i dag og greier, men nei. det kunne vi bare droppe. får vel fremføre neste gang istedenfor da. hmf.
hannahmontana

LIKER DERE HANNAH MONTANA?

FRUSTRERTE FRUER

I går hadde jeg en gjettekonkurranse her på bloggen min. Jeg lovte å skrive ett innlegg om svaret igår, men jeg glemte det rett og slett. Nå har jeg satt meg ned i sofaen og er klar til å skrive om svaret på min yndlingserie som er: FRUSTRERTE FRUER. Det er veldig mange serier jeg liker, så det var ikke så lett å velge en av dem egentlig, men valget falt på frustrerte fruer. Jeg har sett hver eneste episode siden det startet på tv, og hver gang det er sesongslutt blir jeg like lei meg. Nå gleder jeg meg sinnsykt til det starter igjen. Min yndling i serien må være Gabrielle Solis som spilles av Eva Longoria. Hun er bare herlig. Hun er kjempepen og jeg digger henne.
gabriellesolis

frustrertefruer

LIKER DERE FRUSTRERTE FRUER?
HVA ER DERES YNDLINGSSERIE PÅ TV?

I LIKE THIS


HEI JEG HETER HELENE OG JEG LIKER SNØEN!

heleneute

HVA SYNS DERE OM VINTER OG SNØ?

SKOLE: HOT OR NOT?

Nå sitter jeg på skolen. Har akkurat hatt norsk, og nå skal vi ha samfunnsfag faktisk.
ER SKOLE HOT OR NOT?
kulesteklassen

don't let the bedbugs bite

Nå skal jeg faktisk legge meg. Eller, jeg skal ikke sove da, men jeg skal begynne å lese twilight - new moon boken min som jeg fikk til bursdagen min. PÅ NORSK! Gleder meg så sykt til å starte å lese den, så nå skal jeg pusse tenner og bare legge meg godt under dynen og lese. Vedder for at det blir en sen natt siden jeg sikkert ikke klarer å legge den fra meg med det første hihi. kisses :-*
new moon

HAR DERE LEST NEW MOON?

SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO

Nå tenkte jeg å snakke om noe som angår alle(eller hvertfall de fleste). Nemlig skolen. Jeg syns det er helt greit å gå på skolen, selvom jeg innimellom kjenner at jeg blir veldig lei. Skulle gjerne vært uten denne tiden som jeg har i vente på skolen fremover nå. I dag skulle vi hatt praktisk prøve i massasje, noe som ble utsatt fordi at lærern vår ikke kunne komme på skolen i dag. Tror de fleste ble veldig glade fordi at det er altfor mye som skjer nå. I morgen er det innlevering av ett prosjekt, fremføring i samfunnsfag om samisk kultur og prøve i gym. Det syns jeg er veldig mye på en dag. Onsdag skal vi gjøre behandling på folk vi ikke kjenner. Det har vi aldri gjort før så det kan bli veldig spennende og skummelt. Really. Vi skal også ha fremføring i engelsk. Torsdag skal jeg ha muntlig prøve. DET MÅ JEG SI AT JEG GRUER MEG TIL! Jeg hater muntlige prøver og fremføringer og alt sånt.

Hvordan kan lærerne forvente at vi skal gjøre det så bra på alt av prøver osv når de setter opp alt sammen samme uken? Vi rekker jo ikke å øve like mye til alt når det er så sinnsykt mye å gjøre. So little time, so much to do!
Men vi finner på mye gøy på skolen også da, skal ikke bare sitte å snakke negativt, for det er jo mye positivt med skolen også. Man har venner der som man er glad i og som man kan finne på gøye ting sammen med.
Her kommer noen morsomme bilder fra skoletiden min gjennom tidene:
glad i dere
Jeg er så glad i dere alle sammen!

HAR DERE MYE LEKSER,  PRØVER OG INNLEVERINGER FOR TIDEN?

trenger dere

Jeg blogger og blogger, men dere kommenterer jo ikke, så derfor lurer jeg: ER DET NOE DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM? ER DET NOE JEG KAN GJØRE ANNERLEDES?

Det er kjempe kjedelig å blogge når man føler at ingen leser bloggen. Jeg blogger jo for dere, og litt for meg selv. Det er dere som inspirerer meg til å blogge, men dere må ikke stoppe med det.
Kom med forslag til bloggbedringer da. Jeg tror jeg trenger det nå.
bloggg

HVA TROR DERE?

Jeg tenkte å ta en liten gjettekonkurranse igjen. Syns det er litt gøy å se hva dere svarer.
Vær så snill og gjett da folkens. Dette er gøy! Senere i dag skal jeg skrive et innlegg om hva yndlingsserien min er, men først vil jeg spørre om dere vet hva den er.

SÅ, HVA ER YNDLINGS SERIEN MIN PÅ TV?
heleneehsten
Høsten er fin

ææææ

Hei bloggen!
I dag skal jeg feire bursdag min som jeg hadde 10 november. Skal feire den med familien min og min bestevenn, Camilla. Det blir nok kjempe koselig. Nå har jeg akkurat bakt en kake, og for å være ærlig så er ikke jeg så utrolig flink til å bake at det gjør noe. Røra smakte ikke så veldig godt, så det kan bli spennende å se hvordan kaken blir når den er stekt og ferdig. Må si jeg gruer meg litt. Tenk om den smaker æsj?
Forresten så er det brownies jeg baker. Hihi.

expirationdatebrownies Bildet er hentet fra google. Mine blir vel neppe så fine!
ER DERE FLINKE TIL Å BAKE?
SKAL I DAG?

min fremtidige kjæreste

Min fremtidige kjæreste er selvfølgelig Tommy fra x-factor. Hehe, neida. Men det er vel lov å drømme?
Nå sitter jeg og ser på x-factor, må jo følge med på min favoritt som er tommy. Jeg syns han er kjempeflink til å synge, og han har en sinnsykt bra sjarm og utstråling.
toommy

HVEM HÅPER DERE VINNER?

HVA GJØR DU?

Jeg tenkte å komme med et veldig lite og kanskje litt kjedelig innlegg, men jeg kjeder meg nå. HVA GJØR DU?
karinaheader
Jeg har laget en header til Karina da. Hva syns dere?

EKVALLY

Nå sitter jeg hjemme hos Julie. Vi har akkurat spist middag sammen med lillebroren hennes og en venn av han.
Julie: Adrian? Vet du hva jeg skal kalle deg?
Adrian: Nei?
Julie: Ikke jeg heller.
Adrian: Ekvally? KULT!

Hahaha han er så søt. Han trodde at Julie sa Ekvally når hun sa "jeg vet ikke" .

MISFORSTÅR DU OFTE ORD?

HVILKEN DAG ER DET?

I dag er det tirsdag og jeg har faktisk bursdag. Det har vært kjempe koselig med bursdag. Alle klemme jeg har fått og alle gratulasjonene. Det er så koselig det! Mamma vekte med på sengen i dag tidlig med bursdagssang og frokost. Jeg fikk parfyme og såper, også fikk jeg nye sko. Selvfølgelig fikk jeg uggs som jeg har ønsket meg. Tusen takk mamma! På skolen fikk jeg en søt søt tegning av julie. Det var kjempe koselig. Hihi.
bursdag

JEG HAR BURSDAG

..... TOMORROW!
I morgen har jeg bursdag, og jeg føler at jeg blir altfor gammel. Jeg vil virkelig ikke bli gammel. Føler ikke at jeg er voksen nok til å bli 19 år! Det er så utrolig rart å tenke på at JEG blir så gammel! 19 år liksom. Hvem hadde trodd det?


HVOR GAMMEL SER DET UT SOM JEG ER?

fint uttrykk av meg

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om helgen min jeg. Har ikke fått blogget fordi at jeg har ikke vært hjemme faktisk. På lørdag dro jeg tidlig til Julie fordi at jeg skulle sove hos henne. Da jeg kom frem til henne kom Anette også. Vi skulle nemlig dra på kino! hihi. Det var meningen at Mikael skulle være med også, men han kom seg ikke hjem igjen. Haha surpompen! Han ble så sur. så gøy!
Jeg, Anette og Julie dro på kino da. Filmen vi så på het a christmas carol. Den var egentlig litt skummel syns jeg da, men den var veldig søt på slutten. Det var den virkelig. Etter filmen måtte vi vente på jessheim i en og en halv time på bussen fordi at bussene bare går annenhver time på lørdag. Siden vi måtte vente så lenge ble det til at vi tok en hel haug med bilder. Haha bilder er tidsfordriv. Really.Orker ikke legge ut alle bildene. Er så sinnsykt mange av dem. Men legg merke til at jeg har samme uttrykk på alle bildene. Det er litt morsomt. Jeg har seriøst det uttrykket på halvparten av bildene vi tok på lørdag! 

HVA GJORDE DERE I HELGEN?

HER ER SVARET

Jeg hadde en gjettekonkurranse hvor dere skulle gjette yndlingsfargen min. Her kommer svaret!
Jeg er veldig glad i veldig mange farger, men så er det disse babyfargene som er helt herlige! Jeg vet ikke helt hvem av de som er finest, men jeg veldig glad i babyrosa. Babyfargene er litt søtere enn vanlige farger fordi at de ikke er så skarpe syns jeg.

Nå sitter jeg hos Julie sammen med www.anettelouisehei.blogg.no. Vi skal snart ta bussen til jessheim for å dra på kino. Det er jo kinodagen i dag og halv pris på billetter! woho. 
babyrosa

HVA ER DERES YNDLINGSFARGE?

VET DERE DETTE?

Jeg tenkte jeg skulle ha en liten gjettekonkurranse igjen! Det var så morsomt sist gang da dere gjettet på høyden min.
Denne gangen lurer jeg på: HVA ER YNDLINGSFARGEN MIN?
heleneespeiil
Et ganske så gammelt bilde!

LEGGER UT DET RIKTIGE SVARET SENERE I DAG!

er det sant?

For noen dager siden skulle jeg sjekke om jeg hadde fått karakter på en oppgave jeg hadde levert i engelsk, jeg følte at oppgaven gikk skikkelig dårlig, og håpet egentlig på at det ikke ble satt karakter på den. Oppgaven gikk ut på å skrive ett brev til noen du kjenner om en ny hobby du har fått deg i New Zealand. Jeg var syk da jeg gjorde dette, og derfor tenkte jeg med meg selv at det ikke gikk så bra. Jeg gikk inn på itslearning og sjekket og jeg fikk jo helt sjokk! Jeg fikk 5! Jeg har aldri i hele mitt liv fått en 5'er i engelsk uten å få hjelp av noen.

HER ER LÆRERNS TILBAKEMELDING:

Vurdering5
Kommentar

Dear Helene!

Thank you very much for your piece of writing! Your postcard is well-structured and the content is perfect! I am so happy you did this task!

There are some small grammatical mistakes that I underlined in red!

Keep up your good work!

Regards,

Barbra


HVORDAN KARAKTERER HAR DERE?

VIDEOBLOGG

Jeg har tenkt litt på å lage en videoblogg. Det er jo tusen år siden sist jeg hadde en.
VIL DERE HA EN VIDEOBLOGG?
TIPS TIL HVA JEG KAN VIDEOBLOGGE OM?
024038

mitt møte med paradise mats!

Jepp, det stemmer. Mats fra paradise hotel!
Som vanlig på fredager så drar jeg og Julie på utplassering i oslo, og etter det stikker vi selvfølgelig ned til sentrum og titter litt. Da vi var på byporten i dag møtte vi på Mats. Jeg så han , og fikk helt sjokk over hvor kjekk han var i virkeligheten på så kort avstand. Jeg har jo sett han før også, men det var ikke på så nært hold. Jeg fortalte Julie at Mats fra paradise satt på benken og hun ble jo helt i ekstase! Dere skulle sett henne. Hun ble helt gal. "HVOR, HVOR HELENE?!" Da hun så han var han på vei til å gå, Julie løp rett bort til han (faktisk så løp hun rett på han) også tok hun seg på hjertet som om hun var stormforelsket også sa hun: ÅÅÅÅÅ KAN VI TA BILDE MED DEG?  Og jeg har aldri før møtt en fyr som er mer klysete og frekk som han! Han så ikke engang på oss, han så i taket og svarte på en frekk og innbilsk måte: nehhh, trokke det as! Seriøst. Skal ikke han liksom være hyggelig? Vi ble helt sjokkert over holdningen hans og hans frekke måte å svare på. Seriøst, ble skikkelig irritert men santidig ble jeg så flau over Julie. Tenk at hun løp på han og holdt seg på hjertet mens hun spurte. Søtt!

Om dere leste innlegget så ser dere jo hvorfor jeg ikke har noe bilde som passer til dette innlegget! Nettopp fordi Mats var en frekking!

HAR NOEN AV DERE MØTT EN KJENDIS SOM HAR OPPFØRT SEG SÅNN?

nå har det vokst!

.. Jeg har fått langt hår nå syns jeg.
hret mitt

Håret mitt er nesten nede på rompa nå. Jeg tror jeg skal fortsette å spare!
LIKER DERE LANGT HÅR?

DETTE VAR FLAUT

Nå tenkte jeg å fortelle en ganske pinlig situasjon jeg var i igår. Jeg dummer meg jo ut ganske ofte, men denne episoden her er nok en av de flaueste jeg har vært med på i hele mitt liv tror jeg.

Her jeg bor så har vi noe som heter fleexus kort. Det er ett busskort som man legger på en sånn ting på bussen forran ved bussjåføren når man går på. Når man har lagt på dette kortet så skal det pipe og lyse grønt om kortet er gyldig, og rødt om det ikke er gyldig. Som vanlig legger jeg kortet på og tenker ikke noe over det, men i går da jeg la det på så peip det ikke i maskinen, og det lyste hverken grønt eller rødt! Jeg la det på igjen og prøvde alle mulige veier, men det peip aldri. Bussen var veldig full, og det var flere folk bak meg som skulle på bussen. Jeg sto der og følte meg så dum. Det var så flaut! Jeg kom meg på etterhvert og gikk og satte meg. Da åpnet jeg plastlommen, og gjett hva? DEN VAR TOM. Busskortet mitt var ikke der engang. Det er ikke rart at maskinen ikke peip av en tom busslomme!
flexus

HAR DERE SÅNT BUSSKORT?
OPPLEVD DETTE FØR?

godnatt

Nå sitter jeg på skolen og har samfunnsfag. Vi ser på kautokeino opprøret filmen. Jeg har sett den før og syns ikke den er så sinnsykt fengende og spennende, så jeg orker ikke å følge med. really.
Så nå legger man seg på gulvet for å sove.

HAR DERE SETT FILMEN?

HER ER SVARET PÅ HØYDEN

I innlegget jeg skrev i stad hadde jeg en liten "GJETTEKONKURRANSE" .
Jeg syns egentlig at det var ganske gøy jeg. Var morsomt å se hvor høy dere tipper at jeg er. Det riktige svaret er faktisk 1.57. Ja, jeg vet jeg er kjempe høy!  1.57 faktisk. Det var noen som tippet riktig, og det syns jeg er ganske morsomt.
dsc04357

SYNS DERE JEG SKAL FORTSETTE MED GJETTING?

UTFORDRING


UTFORDRINGEN GÅR UT PÅ:
 
  1. Skriv 10 ting om deg selv
  2. Legg til ett bilde av dine beste minner og fortell hvorfor.
  3. Legg ut ett bilde du liker og fortell hvorfor
  4. Legg ut ett bilde du IKKE liker og fortell hvorfor.
 - Mitt fulle navn er Helene Venås Simensen
-  Jeg ble født og oppvokst i oslo.
-  Jeg er ikke no glad i spagetti, men ELSKER makaroni.
-  Når jeg ser triste filmer, så klarer jeg ikke slutte å gråte.
-  Når jeg var yngre kalte jeg meg selv for Holly. hahaha jepp
- Jeg er cafèworld frelst. Det er et spill på facebook for de som ikke vet det.
- Jeg vil flytte til hønefoss.
- Min store drøm er å reise til Hawaii.
- Jeg er kjempefølsom. Gråter kjempe lett.
- Jeg har spesielle følelser for en gutt.

charlottehelene
Dette er et bilde av meg og Charlotte. Grunnen til at dette er et av mine beste minner er at Charlotte er en helt utrolig god jente. Bildet ble tatt i oslo på en tur med jentene i klassen. Det var en kjempe koselig dag og det er et minne jeg alltid vil ha. 
juliehelene
Jeg liker dette bilde. Bildet er av min beste venn, Julie også meg. Jeg liker dette bilde fordi at jeg syns det er kjempe pent. Det var Julie som laget det. Tusen takk<3
ettervekst
Jeg liker ikke dette bildet så godt fordi at man ser den stygge etterveksten min så godt.

Jeg utfordrer de som vil.


HVOR HØY ER JEG?

Nå har jeg kommet på en veldig morsom ting å blogge om. Nemlig høyden min. Jeg har sikkert nevn til dere før hvor høy jeg er, men det er jo ikke alle som har fått med seg dette. Jeg er ganske så fornøyd med høyden min, syns den er helt grei egentlig. Men nå lurer jeg egentlig på hva dere tror om høyden min. Det er bare å gjette :-)
HVOR HØY TROR DERE JEG ER?
flyon

today was the day

I dag da jeg våknet ante jeg fred og ingen fare. Jeg slang på meg noen helt vanlige klær, og jeg rakk ikke å sminke meg engang fordi at mamma måtte dra litt tidligere og jeg sitter på med henne til bussen. Ja jeg er lat!  Da jeg ventet på bussen tok jeg på meg litt mascara, og satt bare der og ventet. Det regnet. Faktisk så regnet det endel, men det er vel ganske vanlig på høsten?  Bussen kom etter en stund, og der satt Karina og holdt av plass til meg ved siden av henne. Like always! Hun er så søt. Vi satt og snakket og tiden gikk fort til vi var fremme i nannestad der vi går på skole. Og guess what? joda, der var det SNØ! vi fikk jo helt sjokk, for det var jo ikke snø der hvor vi bor. hmf! I løpet av dagen snødde det bare mer og mer og mer. Det ble helt hvitt på bakken, og sørpete. Jeg syns jo snø er kjempekoselig, men ikke når den blir sånn dum og sørpete sånn som den var i dag.
Jeg hadde på meg mine søteste sommersko, nemlig vans skoene mine. De søte små rosa! Disse passet ikke akkurat til været som var i dag da, så jeg skal love dere at jeg var helt klissklass når jeg kom hjem!
Men må innrømme at den første snøen er koselig.

Dette bildet tok jeg i dag ut av klasseromsvinduet vårt. Veldig sjokkerende at det var så mye snø!

Charlotte er søtHer ser dere litt av skoen min. Ganske våt.

Dette driver jeg med på skolen. høhøHAR DET KOMMET SNØ DER DU BOR?

pent?

Jeg satt og så på noen bilder på google, også kom jeg over dette her.
Jeg syns egentlig at bilde er ganske så pent.
HVA SYNS DERE?
2004044845

hey hoe

Hei bloggen.
Tenk at helgen er over og at det er søndags kveld allerede. Ganske sykt.
Jeg har jo hatt helg helt siden forrige helg jeg da, på grunn av halsbetennelsen min og den beryktede svineinfluensaen. Noen ganger ønsker man seg litt fri fra skolen, og det har vært kjempedeilig å være en hel uke uten skole, MEN det har samtidig vært så utrolig kjedelig at dere aner ikke. Jeg har jo ligget hjemme en hel uke. Har ikke vært utenfor døren siden forrige søndag. Altså 1 hel uke! Det betyr en uke uten frisk luft, en uke uten vennene mine og en hel uke uten shopping! Jeg savner faktisk skolen nå, og gleder meg til å se igjen alle sammen på skolen i morgen. Jeg savner alle kjempe mye, og dere aner ikke hvor godt det skal bli å omgås folk igjen. Mamma er jo grei nok å omgås, men en uke med mamma uten å se noen andre, det er laaaaang tid. Ikke noe frekt mot mamma altså, jeg bare syns det er koselig å bytte på hvem man er med. Jeg har jo ikke akkurat vært det beste selskapet for mamma heller da. Har som regel bare sovet jeg. Sovet i en hel uke! Det er ikke vondt det heller da. Selvfølgelig har jeg ikke sovet en uke i strekk, men det har blitt endel soving. Nå har jeg og mamma akkurat spist pizza som vi bestilte. NAM! Nå venter jeg egentlig bare på at klokken skal bli 20.99 for da skal jeg jo selvfølgelig se på Robinson.
Se på disse søte tøflene til Camilla.

Jeg er så glad i deg Julie. Miss you og gleder meg til å se deg imorgen!

Jeg er søt, eller hva? hahaha veldig!
HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?
SER DERE PÅ ROBINSON?

bring it on!

Nå har jeg hatt en "jeg vil lese din blogg" runde. Jeg skal love dere at jeg fikk mye å gjøre, men jeg syns blogging er gøy og jeg blogger jo ikke bare for å skrive innlegg selv, men også for å kommentere på andres blogger. Jeg kommer nok til å ha flere sånne runder, men ikke før om en liten stund tror jeg! Det tar utrolig lang tid.
Nå har jeg kjempelyst til å se en av bring it on filmene som jeg har her hjemme. Egentlig har jeg lyst til å se den nye som kom for ikke så lenge siden, men den har jeg desverre ikke enda, så det må vente. Kjempekjedelig!
Jeg elsker alle bring it on filmene. Jeg syns det er så gøy å se på dansingen og alt.Disse er de to bring it on filmene som jeg liker best!


HAR DERE SETT BRING IT ON FILMENE?
HVA SYNS DERE?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Ja du leste riktig. Jeg har lagt ut et "JEG VIL LESE DIN BLOGG" innlegg. Grunnen til dette er at jeg ikke har noenting å gjøre i dag og i kveld, og derfor har jeg tenkt til å tilbringe kvelden forran pcen sammen med blogg.no . Jeg vil gjerne ha noen nye blogger å lese, og kommentere. Alt dere trenger å gjøre er å skrive inn deres bloggadresse i kommentar feltet, så skal jeg besøke bloggen din og kommentere på den. Håper dere vil hjelpe meg så jeg har noe å gjøre!
bhbyhg

SOVER DERE ?

.... NATTA
Sov godt mine søte bloggere. Jeg kjenner jeg har vært altfor mye våken nå, så dette er slutten. Nå kvelder jeg, og god natt til alle!
024038
This is me, and i'm ready for the bed with my kosykosybamse!

SOVER DERE?