oktober 2013

PHOTOS: ADORABLE LITTLE KITTYCATI går var jeg og mamma en tur på metro på lørenskog. Mamma kjøpte en rosa ballerinamus til lille Fia, og denne syns jo selvfølgelig jeg var kjempemorsom. Fia derimot syns den var teit. Stakkars katten som ble tvunget til å leke med meg. Skal ikke være greit for sånne små. 

HAR DU NOEN DYR? 

HAPPY FRIDAY

God morgen, og happy friday! 

I dag er det endelig fredag dere! Allerede klokken 10 i dag tidlig hadde jeg støvsugd og fikset meg. Flink? Mamma blir hvertfall glad vet jeg. Denne fredagen skal jeg bruke på jobb, helt frem til klokken 21.00 i kveld. Med mine flotte kollegaer så går nok dette helt fint! Håper bare ikke vi har fått inn noe nytt som jeg blir forelsket i, for det skjer nemlig altfor ofte. Men sånn er det vel å jobbe i klesbutikk? Shopaholic much.... 

Litt for glad i teddy? 


Er det forresten flere som følger med på sesong 5 av glee? Herlighet. Den serien er så fin. I dag var den tristeste episoden jeg har sett av noen serie noen gang. Som de fleste kanskje har fått med seg så har en av hovedskuespillerne i serien dødd, og i dag sendte de en episode for å minnes han. Må innrømme at tårene kom fort, haha. Det var kjempetrist! 

Håper dere får en fantastisk fredag, og helg!

PLANER I HELGEN? 

HELENE TIPSER: MAT

Mamma og jeg laget tyrkiske kjøttboller til middag her om dagen! Det er så utrolig godt at jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. 

Du trenger:
Karbonadedeig
2-3 fedd hvitløk
En halv løk
Krydder (koriander, salt, pepper, chili)
1 egg
1 ss sitronsaft 

 Det første man gjør er å blande kjøttdeigen og egget godt, deretter tilsetter man resten av ingrediensene. La gjerne farsen hvile noen minutter før den formes til små kjøttboller. Stek kjøttbollene og voila! Enkelt og greit. Til tomatsaus har jeg brukt en boks med tomater i biter som bare er kokt opp. Dette smaker helt himmelsk! Anbefaler virkelig alle å prøve dette. 

HAR DU NOEN GODE OPPSKRIFTER TIL MEG?
ØNSKER DERE FLERE OPPSKRIFTER?  

LESE DIN BLOGG?Nå som det er høst har det lett for å bli litt dårlig med blogginspirasjon. Tenkte kanskje det ville vært kjekt med noen nye blogger å titte innom. Kanskje jeg får noen ny inspirasjon og nye tips. Legg meg gjerne til som venn så jeg kan følge bloggen din videre. 

HVA ER DIN BLOGG? 

PHOTOS: AUTUMNIngen tvil om at høsten har pene farger i år. Autumn 

LIKER DU HØSTEN? 

PHOTOS: MY NEW HAIR

Hei dere! 

Fikk ett innfall forrige uke, og fant ut at jeg bare måtte farge håret brunt. Det er sånne innfall jeg bare får, og da er jeg bare nødt til å gjøre det. Resultatet ble faktisk overraskende bra, om jeg skal si det selv! Er veldig fornøyd med mitt nye brune hår. Har jo hatt brunt hår mange ganger før også, men ender alltid opp som blond igjen. Nå har jeg bestemt meg for å få ett friskt og langt hår, og valgte derfor å slutte med denne blekingen som rett og slett dreper håret mitt. Er superfornøyd! HVA SYNS DERE? 
KLEDDE JEG BRUNT HÅR?  

INSPO: MATTHEW WILLIAMSON

 God morgen! Mitt første blogginnlegg i oktober, tiden bare har flydd av gårde. Har ikke hatt tid til blogg den siste uken dessverre. Dagene har vært fylt med jobb, jobb og enda mere jobb. Føler jeg kun har jobbet og sovet. På fredag var nyåpningen av butikken, og det var stor stas! Vi jentene er så utrolig fornøyde med den nye butikken vår, og nå er det kjempegodt å være ferdig og alt går på skinner. På nyåpningen på fredag var vi så heldige og jobbe med Kathrine Sørland, som er fashion advisor for Lindex. Det var selvfølgelig stas å ha henne på besøk i vår nye, flotte Lindexbutikk. Jeg trodde virkelig ikke at det var mulig at hun var penere i virkeligheten enn på tv, men der tok jeg feil! Herlighet for en flott og herlig dame. Butikken vår var jo også en av butikkene som fikk Matthew Williamson kolleksjonen.


10 prosent av salget av denne kolleksjonen går til rosa sløyfe, noe som er veldig bra! Oktober er jo en rosa måned, der man skal ha fokus på å støtte kreftforeningen. Vi på Lindex selger alt mulig av rosa sløyfe produkter. Pins, reflekser, armbånd. Dette går til en god sak, og personlig syns jeg det er viktig at alle støtter dette. Neste gang kan det jo være oss selv. Syns personlig kolleksjonen er ganske spesiell, men er jo litt gøy at Lindex får muligheten til å få slike kolleksjoner

NOEN SOM HAR SKAFFET NOE FRA KOLLEKSJONEN?
SYNS OM DEN?