oktober 2012

FRIENDS ARE BORN, NOT MADE

I dag skal jeg ta turen til Kine. Lenge siden jeg har sett henne så det blir superkoselig! I morgen skal jeg være med henne på skolen, der jeg skal være brudemodell. Det blir helt sikkert gøy! Kine går på imageakademiet i oslo, og skal derfor sminke meg, ordne håret mitt osv, før det blir en liten photoshoot. Det blir spennende, jeg som er så sinnsykt fotogen, heheh eller ikke. 

Blogges i morgen, ha en fin dag 

NOEN SOM HAR VÆRT BRUDEMODELL FØR? 
PLANER I DAG?  

DAGENS QUOTE"A dream is a wish your heart makes" 

BE WILLING TO BE A BEGINNER EVERY SINGLE MORNING

Good morning sweethearts. Dagen i dag skal jeg tilbringe langt under pleddet mitt sammen med min kjære bok "Fifty Shades Of Grey". Må si at den er så bra som alle sier. Jeg anbefaler den virkelig. Den er litt sånn husmorporno bok, men samtidig er den morsom. Jeg liker den hvertfall veldig godt selv. Er ikke i form, så passer bra å ligge og slappe av med en god bok i dag føler jeg. Må prøve å bli frisk så jeg er "good to go" til en ny uke. Har jeg ikke forresten veldig søte tøfler? Om det kan kalles for det. Gode er dem hvertfall, og for de som lurer så er de fra Cubus. Våknet forresten til masse snø i dag! Så utrolig koselig og fint ute nå. Winter Wonderland. 

Da var det bare å si god bedring til meg selv, også får dere ha en fin dag

NOEN SOM HAR LEST FIFTY SHADES BØKENE? 
PLANER FOR DAGEN?  

NEW IN: MARILYN MONROE DEKSEL

Da mamma og jeg var i sverige forrige uke kjøpte hun Marilyn Monroe deksel til meg. Superfint! Jeg er digger jo henne, hun var en dame med mange kloke ord. Vakker var hun også. 

SYNS OM DEKSELET? 

PHOTOS: THE OLD ME

Drev og tittet litt på gamle bilder av meg selv. Før i tiden brukte jeg bare webcam da. Heheh, før i tiden hører dere. Følte meg gammel nå. Men uansett, syns dere at jeg har forandret meg mye? Det syns jeg. Må innrømme at jeg syns det. Ser jo egentlig ganske liten og uskyldig ut på disse bildene. Det var jeg vel også, selvom det ikke er så altfor mange år siden. Er gøy med gamle bilder da, tenker å kanskje vise noen flere om noen er interessert i det. Kanskje ikke så fryktelig interessant. Men ohh som jeg savner håret og hårfargene på disse bildene. Det var tider det! 

SYNS DERE JEG HAR FORANDRET MEG? 
LIKER DERE GAMLE BILDER?  

PHOTOS: THE FIRST SNOW

I går la den første snøen seg her hos meg. Ikke så veldig mye, men det er så koselig! Nå kan jeg traske rundt i mine fine uggs, varme kåpe og gode skjerf. Jeg krysser fingrene for at det kommer litt mer snart, slik at jeg får snø på bursdagen min 10 november. Hvert eneste år er mitt høyeste bursdagsønske å få snø. Rart det der. Men sånn har det alltid vært. Har jeg ikke snø på bursdagen min blir jeg alltid lei meg. I fjor fikk jeg ikke snø, så håper virkelig at jeg har fortjent det i år da. Nå går vi mot en koselig tid snart, nemlig jul. Jeg gleder meg som alltid! 

HAR DERE FÅTT LITT SNØ?

VIL DU BLI ANBEFALT?

http://tillis.blogg.no

Bloggen til Mathilde har jeg fulgt så lenge jeg kan huske. Hun har et utrolig fint design, og tar kjempefine bilder. Hun blogger om hverdag, bilder, new in osv. Hun virker som en kjempesøt og herlig jente! Anbefaler dere virkelig å titte innom bloggen hennes. Mye inspirasjon og hente der. De utrolig fine bildene hennes inspirerer hvertfall meg. 

NOEN SOM LESER BLOGGEN HENNES?
VIL DU BLI ANBEFALT?  

GUESS WHAT. I'M ALIVE

Lenge siden sist jeg blogget nå. Faktisk to uker siden. Jeg føler at tiden ikke strekker helt til for tiden. Jeg jobber, jobber og jobber, og dager hvor jeg har fri så føler jeg ikke for å finne frem inspirasjonen min og blogge. Så kjedelig jeg er. Høstværet er virkelig her. Det regner, og regner litt til. Håper dere lesere har det fint, og at dere ikke regner bort i høstværet slik som jeg gjør. Ville bare titte innom og ønske dere en god helg. og si at jeg fortsatt lever 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

GOODBYE BLOGGENI'll be back one day, soon or later.

Jeg har virkelig ingen tid til overs for tiden. Har ikke blogget på noen dager nå, og til uken blir det heller ikke tid eller ork. Men jeg kommer tilbake, dere vet jo at jeg alltid gjør det. Det er bare så mye som skjer nå. Har forresten nye farger på bloggen min nå, som min kjære Sara har vært snill å fikse for meg! Greit med en nye farger når jeg starter opp igjen. Det er nok ikke sikkert jeg blir så lenge borte, en ukes tid kanskje, to med den som har vært nå. Er ikke bare bare å blogge! See you  

PHOTOS: AUTUMN AND OUTFIT

Heheh, joggebukse og verdens største genser. Veldig fint.... Neida, men sykt behagelig hvertfall! 


Elsker fargene på høsten! Høsten er en veldig pen årstid syns jeg, utenom da regner pøser ned. Uggsene er tatt frem, og varmere jakker er allerede tatt i bruk. For en herlig tid

SYNS OM HØSTEN? 

DRIVER FORRESTEN OG ENDRER LITT PÅ DESIGNET, SÅ KAN SE LITT ROTETE UT. 

PHOTO: TEA

Sitter og koser meg med en kopp te, og litt tvtitting. Absolutt ikke feil det! 

SYNS OM BILDE?