oktober 2011

LEGGER NED BLOGGEN

jeg legger ned bloggen min en stund. vet ikke når jeg kommer tilbake.
kommer nok tilbake med bloggingen, men akkurat nå føler jeg for en pause, vet jeg har kommet med det her før at jeg tar pause. og da har jeg kommet tilbake etter to dager. men denne ganger er det for real. hvertfall en stund.  

håper at dere alle sammen får noen fine dager og uker fremover!
jeg skal hvertfall kose meg på rihannakonsert i stockholm på tirsdag. hejdå 

PHOTO: MEG GJENNOM DE SISTE ÅRENEer hvertfall veldig glad for at jeg ikke har brunt hår, for det er noe jeg virkelig ikke kler. men som dere ser har jeg jo hatt helt blondt hår også, og striper som jeg har nå. men honestly, brunt hår dere? nei det kler jeg ikke. er usikker på årstallene på bildene. men de er ikke nye hvertfall not at all. 

HVILKEN FARGE KLER JEG BEST? BRUNT, BLONDT ELLER STRIPER?  

MEG I DAG

hei dere. i dag er jeg på jobb fra klokken ni til fem. sitter på jobb nå og spiser frokost og drikker verdens beste sjokolademelk!!! er sinnsykt trøtt for har sovet dårlig på grunn av heftig tannverk. gråt meg selv i søvn. neida. joda, nesten. etter jobb i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. ut, slappe av, ut, slappe av? vanskelig valg egentlig. får se hva som skjer! HVA GJØR DERE I DAG?

NEW IN

i går var jeg på jobb fra klokken 15 til 21. hater egentlig å jobbe fra klokken tre fordi at da er jeg på senteret tre kvarter før jeg begynner på jobb, og det ender alltid med shopping. i går ble det også litt shopping. kjøpte meg en knallrosa genser fra gina tricot (elsker den!!!! fordi den er rosa selvfølgelig) også litt småting fra lindex. love my job! 


my love. skulle ikke vært lov å selge knallrosa klær siden da blir jeg nødt til å shoppe! 

øyenskygger fra maybelline. kjøpte også shampoo, negleforsterker og undertøy. men er ikke alt jeg behøver å vise. 

HVA VAR DET SISTE DU KJØPTE DEG? 
SYNS OM MINE INNKJØP? 
 

HVA ER DIN BLOGG?

har ikke blogget på noen dager, har vært på jobb og har ikke hatt tid. litt ironisk siden jeg i forrige innlegg takket dere for søte kommentarer, også stoppet jeg å blogge. heh. beklager det altså. men jeg har altså ikke sluttet å blogge eller noenting, er bare det at når jeg jobber så blir det lite blogging. da var det sagt! 

men anyways. jeg skal sitte en stund med bloggen i dag, men har lite med inspirasjon så om dere vil legge igjen deres bloggadresse, eller adressen til en blogg dere liker, så sier jeg jatakk og tar turen innom og titter. dere kan gjerne legge meg til som venn. liker jeg bloggen deres skal dere ikke se bort i fra at det blir en kommentar eller to. 

HVA ER DIN BLOGG? 
HAR DU EN BLOGG Å ANBEFALE?  

DERE ER SØTE! TUSEN TAKK

må bare si at jeg blir utrolig glad over alle dere som kommer med disse søte kommentarene på bloggen min. vet ikke hva som skjedde, men plutselig ble kommentarfeltet stappet med dobbelt så mange kommentarer som tidligere. det er kjempekoselig! så tusen takk til dere som lyser opp dagen min. tusen takk for at dere legger igjen så mange koselige spor. og håper dere har merket at jeg prøver så godt jeg kan å kommentere på deres blogger også. jeg setter stor pris på at dere bruker tid på å kommentere. thanks! 

arkvibilde. i know. men eneste nye bilde jeg har hvor dere kan se at jeg ser glad ut og smiler. 
så igjen: tusen takk til alle dere søte som leser bloggen min. setter stor pris på det! 

LESER DU BLOGGEN MIN?
HVA SYNS DERE OM BLOGGEN? NOE JEG KAN FORBEDRE?

FØLTE MEG SOM ET BEDRE MENNESKE

som dere kanskje vet så er jeg en stor fan av hotel cæsar. og for dere som følger med der så har dere vel fått med dere at pelle har fått seg fadderbarn? anywaaays. jeg ble sykt inspirert av det og har alltid hatt lyst på et fadderbarn selv, men har aldri tatt meg råd til det. fælt og si, jeg vet. men har ikke hatt egen inntekt. men nå har jeg altså sendt inn til plan fadder og skaffet meg et fadderbarn. jeg har endelig tatt tak i meg selv og gjort noe jeg har hatt lyst til så lenge. det føltes kjempegodt og jeg må innrømme at jeg følte meg som et bedre menneske med en gang. 

dere vet at det er barn der ute som trenger akkurat de pengene som du nettopp brukte på et par sko? de pengene som vi bruker på å fråtse i mat og klær. det er de pengene som kan gjøre et barn langt vekk i bedre form og gi barnet mere glede ved å kanskje sikre dem en utdanning. selvfølgelig kommer ikke jeg heller til å slutte å shoppe. men føler meg kanskje litt bedre når jeg vet at jeg faktisk har gitt bort litt av lønnen min til noen som virkelig trenger det. ting er så lett for oss her i norge, men tenker vi egentlig nok på de som har det vondt i andre land? de som ikke har utdanning, mat, klær. nei det tror jeg ikke vi gjør. jeg må si jeg beundrer alle som tar seg råd til å gi 250 kroner i måneden for å hjelpe. som jeg sa har jeg ikke tatt meg råd til det tidligere, men med en gang jeg hadde trykket på "bli fadder" knappen, så følte jeg meg virkelig som et bra menneske! 

nå er jeg bare utålmodig og venter spent på velkomstpakken min. jeg gleder meg veldig til å få den. er spent på hva barnet heter, hvor hun bor, hvor gammel hun er og hvordan hun har det. gleder meg til å kunne hjelpe henne! 

HVEM KUNNE TRO AT HOTEL CÆSAR VAR EN SÅ STOR INSPIRASJON? 
ER DU FADDER?  

GLEDER DU DEG?åååe. fant disse to herlige bildene på weheartit. fikk sinnsykt julestemning av dem, det må jeg ærlig innrømme. har allerede drukket min første julebrus i år, og den smakte utrolig godt. men kjenner meg selv og jeg kommer til å bli lei julebrusen før desember kommer. he-he. det slår aldri feil. vi begynner snart med julestemning på jobben også, jeg jobber i klesbutikk og der kommer det jo juleklær og julemusikk ganske tidlig. det er herlig! 

gleder meg til alle julegledene som venter fra første advent og utover resten julen. julekos. julegaver. familien. venner. julemat. julestemning. julesnø. juleshopping. julelunsj. julenisse. julefilmer. julesanger. julekalender. julekuler. julegodteri. mest av alt gleder jeg meg til kjærestekos fordi dennis endelig kommer hjem på perm fra militæret. tror julen i år blir den beste på flere år. jeg gleder meg! 

GLEDER DU DEG TIL JUL?
HVA LIKER DU BEST VED JULEN?  

SWEET DREAMS

nå skal jeg se litt på tv. også blir det natta på meg. skal ikke legge meg senere enn klokken 00.00. det tenker jeg hver dag, men det skjer jo aldri. men i dag skal jeg hvertfall prøve. håper dere får en kjempefin natt med søte drømmer. jeg skal nå hvertfall drømme om prinsen og prinsessen. altså meg og dennis. og til dere som lurer: ja, han får meg til å føle meg like heldig og glad som en prinsesse. ntå. så klissete jeg er. men er jo en grunn til at jeg har princess skilt over senga mi da. ikke sant? heheh. morsomt. 

håper dere får sove godt og at dagen i morgen blir superfin. god natt søte mennesker. 

JA JEG BLIR FRUSTRERT. SINNSYKT!

i dag er det mandag. ny uke, nye muligheter. igjen. de siste dagene har jeg egentlig hatt endel ting å tenke på, men tar ikke det på bloggen. håper hvertfall at de neste dagene og ukene blir bedre. er kun en uke igjen til jeg drar til stockholm på rihanna konsert! oh my som jeg gleder meg. kan det ikke bare bli mandag med en gang?

også er det to uker til jeg har bursdag og blir altfor gammel. dere tror vel jeg blir rundt 14,15,16 år. men det er soooo wrong. jeg blir 21. unnskyld. må bare si det: jeg blir utrolig provosert når folk tror jeg er 15 år! ser jeg virkelig ut som en 15 åring? isåfall holder jeg meg utrolig godt! om jeg holder meg like godt når jeg er 80 år skal jeg søren meg ikke klage. not at all. takk for meg, og min frustrasjon. 

nå skal jeg spise frokost også blir det å se på ungkarskvinnen. addicted. 

en uke til jeg ser denne herlige dama på scenen i stockholm! er det rart jeg gleder meg? 

LIKER DERE RIHANNA?
SKJØNNER DERE AT JEG BLIR FRUSTRERT? 

BLOGGES KUN OM TO SANGER OM DAGEN

hvertfall nesten. for tiden føler jeg at det bare er to sanger som går igjen og igjen og igjen og igjen på bloggene jeg er innom. enten er det innlegg om rihanna sin nye sang "we found love", ellers er det justin bieber "mistletoe. ikke missforstå meg, for jeg liker begge sangene utrolig godt selv. men tenkte å dele en annen sang med dere i dag. den er gammel, men den er utrolig fin.

HAR DU MERKET DET MED SANGENE DU OGSÅ? at det nesten bare blogges om we found love og mistletoe. hihi
HVA ER DIN FAVORITTSANG FOR TIDEN?  

PHOTOS: MY BEDROOM

både i forrige innlegg, og i innlegg tidligere så har jeg fått forslag om å vise dere rommet mitt. har vist rommet mitt før, men har fått endel flere lesere etter dette så da viser jeg det igjen etter deres ønsker. håper dere liker det. her har vi favorittplassen min. senga mi er helt sinnsykt god, og jeg må innrømme at jeg elsker den! inn skyvedøren har vi skapet mitt, der jeg oppholder klær, sko, vesker osv. elsker det! 


dette er bare en bitte bitte bitte liten del av klærne i "walk-in-skapet" mitt. 

HVA SYNS DERE OM ROMMET MITT? 
ER DET NOE MER DERE VIL SE?  

PHOTO: AUTUMNjeg har null blogginspirasjon om dagen. beklager det veldig. gjerne inspirer meg dere.


SYNS OM BILDE?
HAR DU NOEN FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM? 

NÅR TING BLIR VANSKELIG

jeg har hatt denne bloggen i over to år nå. har hatt tusenvis av bloggpauser. har vurdert å slette den mange ganger. har hatt skrivesperre. har hatt noen bra innlegg. noen random innlegg. og en hel haug med korte, kjedelig og dårlige innlegg. men uansett hvordan min blogg har vært fra periode til periode så har jeg hatt noen faste lesere, og fått veldig mange søte, rørende og koselige kommentarer. tusen tusen takk til dere. har også fått noen negative som jeg har prøvd å heve meg over, og ikke bry meg om. for dette må man takle når man har en blogg ikke sant? anyways.  på bloggen kan man fremstilles som en glad person med null problemer og et perfekt liv, men virkeligheten sier noe annet. jeg er ikke glad 24/7, jeg er ikke feilfri, jeg har problemer som alle andre og jeg er absolutt ikke perfekt. dette er noe jeg vet selv, og noe de som kjenner meg vet. ja, selvfølgelig er jeg masse glad, jeg smiler, jeg hygger meg med venner, jeg smiler når jeg er alene. joda, jeg har det egentlig helt topp jeg. men ting er ikke like lett bestandig, bak smilet på bildene (ikke bare mine bilder, men mange andre bloggere også) så skjules noe mer. noe man ikke klarer å gjennomskue. 

dette ble da et veldig seriøst innlegg. sier ikke at jeg har det vondt nå, det er ikke poenget mitt i det heletatt. ville bare få frem at bak et smil kan det ligge så mye annet man ikke ser. 

HVA GJØR DU NÅR TING BLIR VANSKELIG? 
DELER DU ALT PÅ BLOGGEN DIN?  

VIL DU HA KOMMENTAR?


jeg er med i blogg vs blogg, og hadde blitt superglad om noen av dere ville stemme på meg. jeg gir dere selvfølgelig en kommentar eller to på deres blogg om dere stemmer. thank yoooou. 

VIL DU STEMME PÅ MEG? http://malindh.blogg.no/1319225405_deltakerne_i_blogg_vs.html

DEILIG MED FRI


god morgen dere. jeg ligger i senga mi og ser på ungkarskvinnen. det er herlig å ha fri på fredager. det må jeg si. selvom jeg elsker jobben min så syns jeg det er utrolig godt med fri på fredager. i morgen skal jeg på jobb da. det blir fun. dagen i dag skal gå på å slappe av. i kveld skal jeg lage lasagne til min kjære mamma også blir det tv resten av kvelden. det er jo trossalt idol i dag. yesyes. 

HVA ER DERES PLANER FOR HELGEN? 

THIS IS ME TODAY
dere trodde kanskje at bildene på forrige innlegg er meg fra i dag, men det er det ikke. var bare noen random bilder som jeg tenkte jeg kunne dytte inn for å ha med noen bilder. bildene over her derimot, det er meg i dag. faktisk ikke redigert heller. det er jo helt utrolig at jeg legger ut bilder av meg selv som jeg ikke redigerer. eheh. neida. joda. men anywaaays. nå skal jeg spise middag, så etter det skal mamma få lov til å være snill og kjøre meg til jobb. blir litt godt å jobbe igjen i og med at jeg ikke har jobbet siden mandag. ha en fortsatt fin dag og kveld dere også!

HAR DU JOBB? ISÅFALL HVOR? 

LIKER IKKE MØRKET JEG


hei dere. i dag er det nattåpent på senteret, så i dag skal jeg jobbe helt til 00.00. det er egentlig helt greit det altså. men gruer meg til å gå alene gjennom skogen midt på natta. det må jeg si. ettersom jeg er den mest mørkredde personen i verden. husker sist dennis var her og vi gikk hjem på kvelden. he-he. han bare mobba og lo av meg fordi jeg skvatt av den minste ting. nåja, mørket er skummelt. så sånn er det.
nå skal jeg kose meg med ungkaren (ikke noe sjokk), så skal jeg spise litt frokost og slappe av noen timer før det blir jobb klokken 18.00. 

HVA ER DERES PLANER I DAG?
ER DERE MØRKREDD? 

ER DERE LIKE AVHENGIG?


pcen min, iphonen, pelspleddet og puta mi! vet ikke hva jeg skulle gjort uten. som dere kanskje ser så er jeg fryktelig glad i rosa. heheh, syns at pcer og mobiler blir så mye finere med en gang de er rosa. neida. joda. jeg er en rosajente. så lenge det er rosa så liker jeg det. er det ikke rosa så vil jeg ikke ha det. haha. neida det var tull altså. så ille er jeg ikke. men syns rosa er en fin farge.

ER DU GLAD I ROSA? 
AVHENGIG AV NOE AV DETTE DU OGSÅ? altså pc, mobil, pute eller pelspledd. 

PHOTO: ME TODAY


oi.. ser ut som jeg har den verste etterveksten på flere meter. men det har jeg ikke. om dere ser nærme ser dere stripene mine.

nå har jeg stått opp og fikset meg. skal lage meg frokost nå. toast igjen. ikke noe sjokk. etter frokost blir det å se på ungkarskvinnen. fortalte jo i går at jeg har begynt å se på det, så må jo se det i dag også. gleder meg. det er egentlig ganske morsomt. selvom hele konseptet er dødsteit da. senere i dag skal jeg vaske litt klær og rydde litt kanskje. om jeg gidder. rydda jo i går også.  

HVA ER DERES PLANER I DAG?
ER DERE PÅ SKOLEN?  

SWEET DREAMS, SLEEP TIGHT
nå skal jeg legge meg. selvom jeg har fri i morgen er det litt deilig å legge seg tidlig og forhåpentligvis stå litt tidlig opp og få littegrann ut av dagen. har ikke store planer i morgen, men syns det er litt godt å stå opp tidlig og få i seg frokost til normal tid. også må jeg huske ungkarskvinnen da! viktig. ehehh. godnatt dere søte. sov godt. 

litt trist at det ser ut som jeg har den største monsternesa på bildene da. har ikke det. tror jeg da hvertfall. 

SIER DU NATTA TIL MEG KANSKJE? 

LIKE OR DISLIKE: SKJERF


skjerf fra indiska. husker ikke prisen. 

jeg har lagt min elsk over dette skjerfet som jeg kjøpe i fjor. må innrømme at jeg bruker det veldig mye. syns det er så fint, og det er utrolig godt å ha på også. liker det hvertfall kjempegodt. syns det er så deilig å ha skjerf nå som det er høst. hvertfall når det blåser kaldt osv, da er det veldig godt å ha noe i halsen. hehhe høres ut som en gammel bestemor "pass på at du har noe varmt i halsen". neida. 

BRUKER DERE OFTE SKJERF? 
LIKER DU SKJERF?  

PHOTOS: MY BEDROOM DETAILS


skiltet mitt over senga som jeg har vist dere før. 

hylla mi som jeg også har vist dere før. 

ene nattbordet mitt, som jeg selvfølgelig må pynte opp med dennis. og bamser. elsker heffalompen.

så har vi kommoden min som er stappa med sminke og ulike produkter. 

også er jeg svak for kjærlighetsfilmer da. dette er vel noen få av de tusen jeg har. 

ER DET NOE MER DERE VIL SE? 
LIKTE DU DET?  

YOU'RE THE REASON THAT I BREATHE

dennis og jeg har vært kjærester i fem måneder i dag. tiden går så utrolig fort. syns vi nettopp ble sammen jeg, men så har vi allerede vært sammen i fem måneder. jeg føler meg utrolig heldig som har en så skjønn og snill gutt som han. det gjør jeg virkelig. han er der for meg og gjør dagene mine fine uansett hvor langt borte han er fordi han sier så fine ting til meg. rart og si det, men når helgene kommer så gleder jeg meg nesten til de er over slik at en ny uke kan starte og jeg kommer en uke nærmere til å kunne se han. det er tungt å være så langt borte fra hverandre, men man må bare tenke fremover og positivt så ordner alt seg. dennis, jeg elsker deg. håper du kommer hjem til meg snart. 


hihih hvor søt er ikke han da? 

ER DU I ET FORHOLD? (og der kom det spørsmålet igjen..... søtt) 
LIKER DU Å FÅ SØTE LAPPER?  

GAVE FRA MORMOR

på søndag var jeg innom mormor en tur og spiste middag. det er så godt og ha mormor og bestefar hjemme i oslo igjen. de bor for det meste på hytta i hemsedal, og da er det ikke stort jeg får sett til dem. litt trist egentlig. skulle ønske jeg fikk tilbringt mere tid sammen med dem. men nå er de hvertfall endelig hjemme igjen, og blir vel boendes hjemme til snøen sånn nesten har forsvunnet på nyåret. endelig kan dennis få møtt dem også. bare han får perm fra militæret. 

fikk disse tre søte bildene av henne. som dere kanskje vet har jeg pusset opp rommet mitt, og jeg tror disse blir kjempefine på veggen min. har snart bursdag, og allikevel får jeg gave nå. har verdens søteste mormor altså. hun er så god. vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. 

FÅR DERE OFTE GAVER? 
HAR DERE EN HERLIG MORMOR? 

GOOD MORNING SUNSHINE

god morgen alle sammen, god morgen far og mor. neida, skal ikke synge for dere, skal spare dere for det. heheh. håper alle sammen har hatt en super morgen, for det har jeg. hvertfall til nå. tulla. er dødstrøtt og så sulten at jeg dør. så nå skal jeg lage meg toast, og kan ikke vente til den er ferdig altså, det blir godt! etterpå skal jeg ordne meg litt og vente på at ungkarskvinnen skal begynne. har aldri likt det der ungkarsgreiene, men nå har jeg faktisk fått litt sansen for det. bare fordi jeg syns at hun ungkarskvinnen er så søt. hun er jo som tatt ut av et eventyr jo. så søt som en prinsesse. hahah neida skal ikke overdrive. joda, skal det. 

ser ut som noen (altså meg. snufs) må rydde rommet sitt i dag. kanskje på tide? for en skam. blir flau...... 

men da får dere ha en super tirsdag og en herlig uke! kos dere! 

HVA ER DERES PLANER I DAG?
HAR DU OFTE ROTETE ROM?  

JEG LIKER DETTE. GJØR DU?


jeg anbefalte en krem fra the body shop i stad, og her er noen flere favoritter. den lange flasken der er en sprayrens som man renser makeup-kostene med, så er det en shower gel med jordbærlukt, leppomade og en krem til. jeg virkelig elsker body shop. de har så utrolig mye gode produkter, også lukter alt så sykt herlig også. man må jo bare like det. har blitt mye body shop blogging i dag, men må jo anbefale dere gode produkter! 

NOE DERE LURER PÅ ANGÅENDE NOEN AV PRODUKTENE? 
HAR DU PRØVD NOE AV DETTE?  

NEW IN


topp // lindex 

votter // lindex krem // the body shop 

SYNS? 

HOME SWEET HOME


tok faktisk bilde av meg selv til dere i dag. sara sa jeg måtte begynne med det, så here we gooooo. 

nå har jeg kommet meg hjem fra jobb, og er stappmett fordi mamma og jeg har spist god pizza. hotel cæsar går på tv nå, så sitter selvfølgelig klistra til skjermen og ser på det. avhengig sa du? ja, jeg er det. klarer faktisk ikke å slutte å følge med på det. helt sykt. uansett. har hatt en kjempefin dag på jobben. har jo verdens beste jobb så det skulle jo bare mangle. hvordan kan man ikke trives når man jobber i klesbutikk liksom? hihih. kjøpte meg litt nytt i dag. det kom jo ikke som noe sjokk. tenkte å vise dere litt senere. eller i morgen. håper alle har hatt en like fin dag som meg. 

HVA HAR DERE GJORT I DAG? 
SER DERE PÅ HOTEL CÆSAR?  

DENNE ER LOVE!


// body shop. 

den kremen her fra body shop er min favoritt. den lukter sitron, og syns at den lukten er utrolig behagelig og forfriskende. jeg er egentlig ingen fan av kremer som lukter så sykt masse, for jeg syns det blir for intenst og ekkelt, men akkurat denne elsker jeg. huden blir myk og god, og i tillegg føler man seg litt kvikk pga lukten. kan jo ikke bli bedre enn det. anbefaler dere å prøve den om dere ikke har gjort det før. den finnes i flere lukter også, og jeg har et par av de også, liker dem like godt. 

HAR DU PRØVD DENNE? 
LIKER DU THE BODY SHOP PRODUKTENE?  

SWEET DREAMS


nå skal jeg legge meg. i morgen skal jeg endelig på jobb igjen. ja, jeg sa endelig, tro det eller ei! jeg trives utrolig godt på jobben min, og syns det er kjempemorsomt å jobbe, så selvfølgelig gleder jeg meg. for dere som ikke har fått det med dere så jobber jeg på lindex. går det an å ikke elske jobben sin når man jobber i klesbutikk? 

sov godt da søte mennesker. hihi

GÅR DERE PÅ SKOLE ELLER JOBBER DERE? 

JEG ER AVHENGIG


ja dere leste riktig, jeg er avhengig. har begynt å spille sims 3 igjen. har perioder der jeg syns sims er gøy, og andre perioder hvor det ikke er spesielt gøy. nå kan jeg sitte i flere timer og bare spille og bli sur om det ikke går som jeg vil. det er veldig gøy, tidsfordriv og småkjedelig. (ja, det er litt kjedelig, men klarer ikke slutte selvom) 

HAR DU SIMS 3? 

BROWNIESMUFFINS


heheh veeeeeldig fine da, ikke sant? neida, tuller 

i dag etter at jeg og sara hadde våknet så satt vi i gang med å bake brownies. heheh. vet ikke helt hva jeg skal si om dem. de var kjempegode da, men kan vel innrømme at de ikke ble spesielt fine å se på. vi skal nok ikke åpne noe konditori eller noe lignende hvertfall. holder vel med hobbybaking. gode var de nå hvertfall. 

LIKER DU BROWNIES? 

JEG VIL LESE DIN BLOGG

nå har jeg kommet hjem etter en herlig helg, og nå resten av kvelden tenkte jeg å ta livet med ro og lade opp til work i morgen. siden jeg har lite å gjøre så tenkte jeg å bli sittendes akkurat her og lese blogger. kanskje få litt inspirasjon osv til bloggen min. legg igjen din bloggadresse, så tar jeg turen innom

om jeg liker bloggen din så blir det nok en kommentar eller to også på dere. legg meg gjerne til som venn så er det lettere å følge dere videre. 

HVA ER DIN BLOGG? 

 

PHOTOS: GIRLSNIGHT


vi er nå ganske søte da! 

nå er jeg hos sara. har ikke sett henne på kjempelenge, så i dag skal vi ha skikkelig jentekveld. kjempekoselig å være hos henne igjen! nå skal vi slappe av med film og godteri. har også kjøpt inn til browniesbaking, så kanskje det blir litt baking også. dere må kose dere resten av kvelden dere også.

HVA GJØR DERE I KVELD?

HELGENS PLANER

fredagen er her, og det vil si heeeelg. vel, er ikke helg for meg riktig enda. først skal jeg på jobb fra 09-17, og deretter blir det helg. i helgen er jeg faktisk full av planer! det er ikke ofte. etter jobb i dag drar jeg til linda, og sover der til i morgen. skal en tur ut sammen med noen andre venninner. i morgen skal jeg sove hos en venninne som jeg ikke har vært med på altfor lenge, det blir kjempekoselig å se sara igjen. hihi. blir nok ikke så masse blogging fra min side i helgen, men det overlever dere nok. dere må ha en kjempefin helg hvertfall, for det skal jeg! 

arkivbilde. rekker ikke noe annet nå. må dra på jobb! kos dere. 

 HAR DERE NOEN PLANER FOR HELGEN DA? 

PHOTO: FLOWER

syns det er kjempegøy å ta bilder, og prøve å ta fine bilder. syns det er vanskelig å få bildene mine til å bli bra, men jeg prøver hvertfall. 

SYNS? 

LIKE OR DISLIKE: RIHANNA


og den sangen her er så fin.

om bare to uker og noen dager så skal jeg på jentetur til stockholm for å dra på rihanna konsert! jeg gleder meg så utrolig masse at jeg har ikke ord jeg. tror det blir en utrolig bra konsert, og ikke minst tur. rihanna er jo dødsrå og flink, så dette blir fantastisk. bare det å få se henne i virkeligheten. ååååå bli 1 november nå! 

LIKER DERE RIHANNA?
SKAL DU PÅ RIHANNA KONSERT?  

HVEM ER JEG?

Skriv 30 interessante fakta om deg selv. 

1. jeg heter helene. (woow, det visste dere nok ikke) 
2.  har en lillebror som heter kristian.
3. jeg har en kjæreste som heter dennis.
4. jeg er mørkredd. 
5. er avhengig av både data og iphonen min. 
6. elsker rosa og grått. 
7. er ikke noe glad i å bruke smykker. 
8. takler ikke å spise mens det er nyheter på tv. 
9. mister følelsen i hendene om det snakkes om blod osv. f.eks: på skolen når det ble snakk om blod og ting inni kroppen osv, så skrev jeg automatisk styggere med en gang fordi jeg ikke klarte å holde blyanten omtrent. (ja jeg er rar)
10. jeg elsker frustrerte fruer. 

11. har alltid ønsket meg en hund.
12. har verdens beste jobb. nemlig lindex!
13. er utdannet hudpleier.
14. fikk ganske bra karakterer på skolen.
15. er altfor glad i håret mitt. (he-he-heh, teit, i know)
16. for noen år siden var jeg utrolig opptatt av øyevippene mine. mistet jeg en så var det totally krise!!!!!!
17. jeg har veldig mange gode venninner. 
18. har hytte i hemsedal. 
19. har vært i utrolig mange land.
20. jeg elsker makaroni, men er ikke noe glad i spagetti. (jeg er rar. igjeeeen)
21. jeg eier en søt iphone 4. som er den beste mobilen jeg har hatt ever!
22. har så og si alltid vært veldig opptatt av sminke.
23. er stor fan av sophia bush.

24. jeg elsker disney. alt som har med disney og gjøre.
25. har hatt lyst til å flytte til bodø.
26. vil gå på makeupskole.
27. har et utrolig bra forhold til to av søskenbarna mine, de betyr kjempemasse for meg og vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem.
28. jeg er mormors lille jente.
29. jeg har lett for å ta ting veldig lett innpå meg.  
30. jeg er veldig følsom. gråter veldig lett. gråter av så og si det mest


heheh, vet ikke om dette var så interessant.

ER VI LIKE PÅ NOEN PUNKTER? 
SI EN TING OM DEG SELV. 

KOSEKVELD

kosekveld hos camilla i dag med taco, brownies og godteri. blogger mer i morgen:)

PHOTO: AKKURAT NÅ

working girl! sitter på jobb og spiser middag slash lunsj. HVA GJØR DERE?

I HATE GOODBYES

i kveld var jeg på gardermoen for å si hade til dennis. han har hatt perm en ukes tid, men i går dro han tilbake igjen til bardufoss. var utrolig godt å se han igjen i kveld, selvom jeg så han for ett par dager siden bare. nå er det bare å vente på å få se hverandre igjen. kanskje vi ikke sees før jul, og det er utrolig kjipt. jeg er jo den største sippejenta dere kan få tak i her på jord, gråter for alt og ingenting (ja det er sant), så klarte jo såklart å begynne å gråte da vi sa hade, og det gjorde jo alt bare mye verre. gjør virkelig vondt å si hade når man vet at det er så lenge til man sees igjen. største ønske mitt er at han kommer hjem til bursdagen min i november. krysser fingrene for det, og det må dere gjøre også. hihi. 
we can be miles apart, but no matter where you are, you're always in my heart. i love you bigtime. 

HVORDAN SYNS DU DET ER Å SI HADE TIL NOEN DU IKKE SER PÅ LENGE?

HERLIG MED UGGS IGJEN

nå sitter jeg på toget. skal på jobb fra ti til seks i dag. gleder meg faktisk til å jobbe i dag. er forresten dødskaldt ute, så i dag er første dagen at jeg bruker uggs. må si det var herlig å ha på seg igjen! savnet dem litt om jeg skal være ærlig. HVA GJØR DERE I DAG?

PHOTO: OUTFIToutfit er noe jeg aldri legger ut, og vet ikke om jeg kommer til å gjøre det veldig mange flere ganger heller. det er ikke helt min greie det der med outfit, men siden jeg tok bilde av det i dag så kan jeg liksågodt poste det her. dårlig bilde men det får dere klare dere med. hihih. som sagt: outfit er ikke helt meg.  

SYNS? 

PHOTO: ME, MYSELF AND I


er ganske sjeldent at jeg legger ut nye bilder av meg selv her på bloggen. må vel egentlig skjerpe meg littegrann føler jeg for at dere skal gidde å være her inne. ikke at bilder av meg er så spennende å se på da, men er vel kjedelig med arkivbilder hele tiden tenker jeg. he-heh. 

GOTTA LOVE FRIDAYS

nå sitter jeg i sofaen og skal se på ungkaren. merkelig hvor mye rart man begynner å se på mens man har fri. har aldri brydd meg om ungkaren før, men så det her en dag med dennis og etter det har jeg bare fulgt med. nå er det jo slutten da, og han skal velge mellom to jenter. så har jo ikke fått med meg veldig mye da. i kveld skal jeg selvfølgelig se idol også skal jeg og mamma spise taco. det gjør vi forsåvidt hver eneste fredag, så det var jo ikke noe sjokk. he-heh. 

bilde tatt i skrivende stund. ikke verst bare det. ha-hah

HVA ER FAVORITT FREDAGSMATEN DERES? 
SKAL DU SE IDOL? 

SHE LIVES IN A FAIRYTALE


mangler bare slottet. he-heh. tenk å bo her da dere. kan tenke meg at det er fint der inne. skulle gjerne bodd i et slott jeg, sammen med drømmeprinsen. alle fine eventyr ender jo med at prinsen og prinsessen gifter seg, og lever lykkelig i alle sine dager i slottet. herregud, jeg drømmer. man blir aldri for gammel til det vel? så her er jeg, har drømmeprinsen, behøvde ikke kysse en frosk engang. men mangler slottet og prinsessekrone. 

vær så snill og fortell meg noen morsomme, fine, herlige drømmer dere har da. er koselig å høre om! 

PLEIER DU OG DAGDRØMME? ISÅFALL OM HVA? 

SJOKOLADEMASKE ER IKKE MIN STIL

nå har jeg tatt meg en dusj, og har tatt både hårkur og ansiktsmaske. hårkuren er jeg egentlig veldig fornøyd med. ansiktsmasken taklet jeg ikke å ha på huden mer enn noen få minutter. grunnen til det er at den luktet så utrolig masse sjokolade slash kakao. jeg ble i grunn ganske kvalm av den så kommer ikke til å bruke den igjen. selvom jeg har en til, men den kan dennis få. HE-HEH! vi kjøpte de sammen så er egentlig hans uansett. 

ble forresten dagens blogg her: http://crazycute.blogg.no/1317921984_dagens_blogg_ble_hele.html  syns det var kjempekoselig. tusen takk! 

HAR DU PRØVD NOEN AV DE PRODUKTENE? 

PANCAKES

nå sitter jeg og ser på alle elsker raymond på tv3. syns det er morsomt innimellom. venter egentlig bare på at klokka skal bli halv åtte for da begynner hotel cæsar endelig. ja, jeg er avhengig av det. til middag i dag skal vi ha pannekaker. blir spennende å se hvor bra det går å steke dem. hvertfall om det er jeg som skal steke. vet ikke hvor vellykket det blir. men godt er det nå hvertfall anyways. pannekaker med is, blåbær syltetøy og sukker. mmmm.

btw: ja jeg slettet det innlegget hvor dere gjettet alderen min, for syns det er litt flaut at noen tror jeg er 14-16 år.

LIKER DERE PANNEKAKER? 

HOT OR NOT: GENSERnå som høsten har kommet og vinteren bare er noen skritt unna så er det på tide å pakke seg inn i strikkegensere. det har hvertfall jeg begynt med. jeg elsker strikkegensere. syns det er så utrolig deilig og behagelig og ha på seg. kunne virkelig ikke overlevd vinteren uten dem. må ha de, bare må ha de. he-heh 

LIKER DU STRIKKEGENSERE? 

TAKE ME AWAY

Et sted du vil flytte til eller besøke.

oioioi. er så mange steder jeg har lyst til å besøke, så klarer ikke å bare nevne et sted. har alltid hatt lyst til å ta turen til USA og besøke alle de flotte stedene der. florida, miami, hollywood, los angeles, you name it! også har vi hawaii og bora bora da. skikkelig luxusferie. sole seg, bade, drikke fine paraplydrinker og bare kose seg. det er livet det! også har vi london da, hvor jeg vil dra og shoppe. har vært der før, men tar mer enn gjerne turen tilbake igjen dit. 


london

bora bora 

ER DET NOEN STEDER DU VIL BESØKE?

BLOGGDRONNINGA

da var den aktive bloggdronningen tilbake igjen. neida, tuller bare. men må si jeg har tatt av litt med denne bloggingen i dag. har jo faktisk skrevet endel innlegg til dere, og det er ikke hver dag jeg har mer enn 1-2 innlegg om dagen. men som dere kanskje har skjønt: JA, JEG HAR KJEDET MEG EN SMULE I DAG.  syns det er ekstra gøy å blogge når dere er så søte og snille som bruker tid på å kommentere hos meg. syns det er morsomt å se, så thank you all. dere er så søte så. nå har jeglagt meg for å se på en film "raise your voice" med hilary duff. den er så fin. har sett den sikkert en million ganger, men jeg elsker den. 

men igjen: tusen takk til alle dere søte bloggere som titter innom bloggen min. 

HAR DU SETT FILMEN? 
HAR DU EN MENING Å DELE OM BLOGGEN MIN? 

DE ER SÅ SØTE ALLE SAMMEN

nå sitter jeg og mamma og ser på tangerudbakken på tvnorge. syns det programmet er så utrolig koselig. de er jo så søte alle sammen. syns det er så fint at det faktisk er laget et sånt program, jeg. tangerudbakken er absolutt verdt og se på. når det kommer på samledvd så skal jeg lett skaffe meg alle sammen. he-heh.
etterpå skal jeg se på thomas gjertsen, jeg seriøst ler meg ihjel av det programmet. sinnsykt gøy program!  

SER DU PÅ TANGERUDBAKKEN?

BESTFRIENDS

min aller beste venn er camilla. vi har vært venner siden 6 klasse, og det kommer vi nok alltid til å være. på ungdomsskolen var det kun henne og meg, og det er vel det som har gjort at vi har knyttet et så sterkt bånd i mellom oss. vennskapet vårt betyr kjempemasse for meg, og hun er en kjempe herlig jente. vi har opplevd så utrolig masse sammen. har vært i italia sammen, bulgaria, liseberg, mange hytteturer, jentekvelder osv. camilla er nok den jeg har delt mest med gjennom livet mitt. hun er som en søster for meg, og vi står sammen i tykt og tynt, uansett. camilla, du er min aller beste venn, og du skal vite at du betyr så utrolig masse for meg (klissete, i know). i love you, bestfriend.

HAR DU EN VENNINNE SOM ER SOM EN SØSTER FOR DEG?

SELVTILLIT

Et problem du har. 

et problem som jeg har er dårlig selvtillit. sliter utrolig mye med det, og det er pga jeg ble mobbet på barneskolen, og at jeg ikke var "pen nok" på ungdomsskolen. det er lenge siden, men det er sånne ting som graver seg inn og blir sittendes i deg i lang tid. jeg har alltid hatt veldig dårlig selvtilitt. den har vel blitt noen hakk bedre etter at jeg begynte på videregående, men den kunne nok vært jekket opp ganske så mange hakk til. det er ikke så lett å "lide" (om jeg kan kalle det det) av dårlig selvtilitt. er så masse som ødelegges pga det. det verste er vel kanskje når folk ser på meg, og jeg automatisk tenker at de glor fordi det er noe galt med meg. til og med når folk jeg kjenner ser på meg, så føler jeg at det er noe. det er egentlig et ganske stort problem for meg, for det blir ganske slitsomt i lengden. 

edit: leste gjennom innlegget, og kommentarene deres. virker som jeg har det helt forferdelig. he-he. jeg har ikke det altså. er ikke sånn at jeg tenker på selvtilliten min hele tiden, jeg klarer meg kjempefint uten en selvtillit på topp. 

HVORDAN ER DIN SELVTILLIT? 

DAG 1: FORHOLDET DITT

Fortell om forholdet du er i eller singeltilværelsen.

som de fleste sikkert vet (hvertfall dere som leser bloggen min/kjenner meg osv) så har jeg kjæreste. dennis og jeg har vært sammen i litt over 4 måneder nå, og jeg stortrives sammen med han. dennis får meg til å smile og le, og jeg kan virkelig være meg selv sammen med han. vi snakker om alt, og sammen med han føles alt så riktig. jeg håper og tror at dennis og jeg har en fin fremtid i møte, som vi skal tilbringe sammen, og det er virkelig noe jeg skal satse fult og helt på nettopp fordi han er en utrolig herlig og fantastisk gutt. i love you, boyfriend. 

ER DU I ETT FORHOLD ELLER ER DU SINGEL?  

GOD MORGEN

hei dere. i dag er det onsdag, og det er jo ukas høydepunkt for da er det jo alt mulig på tv på kvelden. gleder meg! i dag skal jeg bare slappe av. er litt slapp i dag, så skal bare daffe i dag. tenkte å begynne med en sånn "utfordring days ting". men tar min egen lille vri. er egentlig sånn 30 dagers, men har valgt og plukke ut noen, og heller bare bruke det som inspirasjon til å blogge. kommer nok flere av dem på samme dag osv, bare for å ha noe å blogge om. 

kanskje jeg skal se en film? 

HVA SKAL DERE I DAG?
HVA SER DERE PÅ TV PÅ ONSDAGER? 

PHOTO: BELIEVE


photo by me 

husker dere hylla jeg snakka om at jeg skulle få opp på veggen på rommet mitt? her er den hvertfall! dennis og mamma satt opp hylla i helgen, og jeg og dennis var og kjøpte bokstavene også. syns det ble kjempefint. var det siste som manglet for at rommet mitt skulle bli ordentlig fint. nå kan jeg ikke være annet enn fornøyd! 

HVA SYNS DERE OM HYLLA? 

HERLIG HELG

har ikke blogget i helgen fordi at jeg har hatt besøk av kjæresten min. var utrolig herlig å se han igjen. ventet på han på gardermoen da han kom med flyet, og da jeg så han så ble jeg så utrolig glad. har hatt den beste helgen på så lenge jeg kan huske. har virkelig kost meg sammen med dennis. nå driver han og mamma og setter opp skapet på rommet mitt, og etterpå skal jeg og dennis på kino og se på "friends with benefits". blir nok gøy! 

GJORT I HELGEN?
HAR DERE SETT "FRIENDS WITH BENEFITS"?