oktober 2010

NATTA

nå sier jeg godnatt. er kjempetrøtt, og i morgen er det jo skole igjen såååå kanskje lurt å legge seg uansett. har hatt en super dag med avslapping og besøk av mormor og bestefar. koselig:) 

enda ett kattepus bilde. men det er sånn jeg ser ut nå, for jeg har ikke vasket av meg sminken enda, så det får dere bare leve med. godnatt

SKAL DU PÅ SKOLEN I MORGEN?

DAGENS BLOGG


dagens blogg ble http://mathildde.blogg.no/
supersøt jente. ta en titt innom vinneren da vel :) 

LESER DU BLOGGEN HENNES?
TAR DU EN TITT?

PHOTO: LOVE YOU


weheartit.  so true

LIKER IKKE HALLOWEEN JEG


nå sitter jeg og slapper av. mormor og bestefar dro for litt siden. julie ringte meg i stad. det var kjempekoselig.
det har vært endel unger her i dag ogsånn. huff. jeg er ikke no glad i halloween jeg, men allikevel måtte jeg bare sminke meg som en katt. bare for moro skyld.
uansett, nå skal jeg snart se på linni meister på tv 2 bliss. hun er så søt og morsom. 

LIKER DU HALLOWEEN?
SKAL DU SE PÅ LINNI MEISTER PÅ TV 2 BLISS?

HADDE LETT KYSSA HAN JA!


hadde ikke sagt nei takk til å kysse denne kjekkasen her nei. 
han er så sinnsykt kjekk at jeg får vondt. gammelt bilde av han da, men syns fortsatt at han er kjekk! 
ville gjerne kysset han jeg, ville du? 

HADDE DU SAGT NEI TIl ET KYSS AV LEONARDO DICAPRIO?

LIKE OR DISLIKE: SKO


selv kunne jeg ikke gått med dem tror jeg. så jeg må si dislike på meg selv hvertfall. 
LIKE OR DISLIKE UGGS MED LEOPARD PRINT?

INNKJØPENE


kjøpte alt på lindex for rabatten min. kjøpte også deodorant og en bh, men det gadd jeg ikke å ta bilde av, haha. 
skjerfet - 99 kroner. 
mascaraen - 129 kroner. 
depend neglelakk - 25 kroner. 
true match - husker ikke hva den koster, men tror det er rundt 169 kroner eller noe. 

HAR DU SHOPPET I HELGEN?

SÅNN SER JEG UT PÅ HALLOWEEN
mitt fantastiske forsøk på å lage hjemmelagde katteører. hahhasom sagt så har jeg bare fikset meg til halloween fordi alle andre gjør det og rett og slett for moro skyld. jeg kjedet meg, og leste alle overskriftene her på blogg.no om alle som skulle gå halloween og kle seg ut. jeg skal ikke gå halloween, bare ville gjøre noe ut av dagen ved å kle meg ut litt jeg også. sååå.

FIN KATT IKKE SANT? ha ha ha.

ET HINT: JEG SKAL HA ØRER

når jeg sjekker hjemsiden så er hele siden dekket med det-er-halloween overskrifter. jeg hadde ingen planer om å være noenting på halloween, men plutselig dukket mitt kreative hjørne opp og jeg lagde meg noen deler til et slags kostyme selv! så da skal jeg faktisk kle meg ut bittelitt jeg også. kun for moroskyld egentlig. ikke at jeg skal være skummel da, for det skal jeg ikke. ET HINT: JEG SKAL HA ØRER! hahh, veldig vanskelig å gjette. mjau! 

jaaa, vet. har brukt det før. men kommer nye bilder etterpååå!:) 

HVA TROR DU JEG SKAL VÆRE? 
SKAL DU KLE DEG UT I DAG?

BLI DAGENS BLOGG?

bare fordi det er noen dager siden sist jeg hadde dagens blogg. har jo blogget ganske lite de siste dagene pga mye skole og jobb. har ikke hatt tid desverre. men dette fortalte jeg jo i går også. uansett, jeg setter i gang dagens blogg igjen, så er det bare å melde seg på. denne gangen blir det helt tilfeldig hvem dagens blogg blir fordi jeg skal bruke www.random.org til å trekke ut en vinner for meg!:)


BRUKER WWW.RANDOM.ORG TIL Å TREKKE EN VINNER!

MELDER DU DEG PÅ?
NATTA

jeg skal legge meg nå. trøtt og sliten etter jobb i dag. i morgen skal jeg bare slappe av hele dagen. det trenger jeg nå. skal sove så lenge som mulig, hihi. mormor og bestefar kommer en tur, det blir kjempekoselig. er så evig glad for at de har "flyttet hjem" igjen. da ser jeg dem litt oftere :)

hahah arkivbilde fordi jeg er lat og ikke orker å ta et nytt bilde av meg selv nå. that's life.

SIER DU NATTA TIL MEG KANSKJEEEE?

JEG HAR VÆRT EN DÅRLIG BLOGGER

jeg vil bare fortelle dere om hvorfor jeg har blogget så utrolig dårlig de siste dagene. grunnen er at jeg har først vært på skolen, og rett etter det så har jeg vært på jobben. både torsdag og i går jobbet jeg rett etter skolen. har vært på jobben i dag også. det var endel folk ogsånn innom lindex i dag, så var endel å gjøre. jeg har forresten shoppet litt med rabattene mine på lindex i dag. det er så gøy med rabatter! 

VIL DERE SE INNKJØPENE MINE?
HVA GJØR DERE I HELGEN?

HOT OR NOT: ARMBÅND


weheartit.

syns det var et kjempesøtt armbånd! ville hatt det selv.
HOT OR NOT?

KAN JEG BRUKE DETTE BILDE?


sånn ser russelappen min ut. er litt usikker på bilde. om jeg skal bruke det bilde eller et annet. derfor lurer jeg på hva dere syns om dette bilde. 

SYNS DERE JEG KAN BRUKE DET BILDE PÅ RUSSELAPPEN?
ER DU RUSS 2011?

ELEVBEDRIFT
dette er jentene i min bedrift som heter freshness:)

HAR DERE ELEVBEDRIFT PÅ SKOLEN?

JEG KOMMENTERER SOM TAKK

jeg har blitt valgt ut til å være med i blogg vs blogg. hadde satt kjempepris på om dere ville stemme på meg. hadde blitt glad. legg igjen en kommentar her hos meg om dere stemmer, så skal jeg kommentere hos dere som takk!:)

HER ER LINKEN HVOR DERE KAN STEMME PÅ MEG:
http://malenefannyandrea.blogg.no/1288286375_de_to_utvalgte_i_blog.html

STEMMER DU PÅ MEG? :)

NY SANG AV JAY SEANJay Sean - Like This, Like That. kjempefin sang. dere burde høre den, anbefales.

da stikker jeg på jobb. kommer hjem i kveld en gang. ved 10 tiden tenker jeg, så da blir det vel kanskje litt blogging. håper alle får en super fin kveld i dag. heheh, forresten: ganske ufint bilde av meg, men bedre enn ingenting.

HAR DU HØRT SANGEN FØR? HVA SYNS DU OM DEN? 
LIKER DERE JAY SEAN?

JOBB I DAG


om en times tid så skal jeg gå til toget for jeg skal på jobb på lindex i dag.
idag er det nattåpent på senteret, så regner med at det sikkert kommer masse folk. 
jeg jobber bare til klokka 21.00 i dag jeg da, og det er egentlig greit siden jeg tenkte jeg skulle legge meg tidlig i dag sånn at jeg er uthvilt til i morgen. ikke at jeg skal noe spennende i morgen men uansett. haha:) 

HVA GJØR DERE I DAG?
HAR DU JOBB? HVOR?

LIKE OR DISLIKE


weheartit. syns den var dødssøt jeg. hva syns dere? 

LIKE OR DISLIKE?

I'M IN PAIN


weheartit.

ca sånn som på bilde ser jeg ut nå. dødstrøtt. skulle egentlig vært på skolen, men neidaaa. får vel gi penger til operasjons dagsverk i stedenfor jeg da. forresten så er jeg sinnsykt støl i dag. kan ikke huske sist jeg var så støl! jeg har så vondt i hele kroppen at jeg vil grine. eller, kanskje ikke grine, men dere skjønner poenget mitt. i'm in pain!

SYNS DU DET ER VONDT Å VÆRE STØL?
HVA GJØR DU?

NATTA + MORGENDAGEN

nå skal jeg legge meg. i morgen er det od dag på skolen vår. jeg skal bare være på skolen. gidder ikke betale penger, så da blir det skole istedenfor. det er egentlig helt okei for meg det. vi slutter sikkert tidlig uansett, sånn som vi gjør hvert eneste år. etter skolen skal jeg på jobb på lindex fra klokken 17.00 til 21.00. kommer vel hjem ved ti tiden, og da blir det blogging. vet ikke hvor mye blogging det blir i morgen, men håper på littegrann da. 

ja jeg vet, har brukt bilde før. men det får dere bare leve med.

HAR DERE OD DAG PÅ SKOLEN I MORGEN?
SIER DU NATTA?

BLOGG VS BLOGG


http://mtominek.blogg.no/ vant blogg vs blogg denne gangen. denne gangen trakk jeg ut to blogger som jeg leser, og som jeg personlig liker veldig godt. siden marielle fikk flest stemmer så skal jeg gi henne en vurdering.

jeg har lest marielle sin blogg siden jeg fant den for første gang. bloggen hennes fanget min interesse med en gang. det som fanget meg først var den fine headeren hennes husker jeg. hun har alltid like fine headere, hver gang hun bytter. marielle skriver utrolig fine, meningsfylte innlegg og hun skriver på en slik måte som jeg liker å lese. bildene hun bruker er også utrolig fine. kvaliteten på bildene er superbra, og kjempebra tatt. såklart litt dårligere kvalitet på webcam bilder, men forventer ikke noe annet heller. uansett så bruker hun svært lite webcam bilder. jenta er utrolig pen og jeg virkelig digger bloggen hennes. hun oppdaterer, har fine bilder, legger ut noen sanger, har fin header+design OG hun skriver bra. mer kan man ikke forvente, og derfor vil jeg gi henne toppkarakter selvfølgelig!

LESER DU HENNES BLOGG?
HVA SYNS DU OM VURDERINGEN?

VIL DU BLI VURDERT?


meld deg på da vel!:)

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS


selena gomez. jeg digger henne. hun er en sykt flink skuespiller og artist. også er hun utrolig pen! så jeg må nok si like.

LIKE OR DISLIKE?

DAGENS BLOGG


http://justdanceitsgonnabe.blogg.no/

eieren av dagens blogg, som jeg egentlig skulle ha trukket ut her om dagen ble http://justdanceitsgonnabe.blogg.no/ . hun har en superfin blogg, et herlig design og hun skriver fine innlegg. hun bruker også kjempemange fine bilder, og oppdaterer ofte. headeren hennes er sykt fin også, og hun er kjempesøt. jeg leser bloggen hennes fast, og syns hun er en flink blogger. ta en titt innom bloggen hennes dere også da vel:)

LESER DU BLOGGEN HENNES?

EN GANG TIL, SÅ SPYR JEG

i dag hadde vi dermalogica kurs hele dagen. jeg tror at det kurset kunne vært både spennende og morsomt om hun dama bare kunne vært litt kul. ikke kul. men liksom, litt mer engasjerende og morsom da. hun sa de samme tingene hundre ganger, pluss at vi hadde akkurat et likt kurs i fjor.med samme dama. facemapping ditt, og facemapping datt. alt hun sa var facemapping og skinbar. hører jeg de ordene en gang til i dag så spyr jeg! hahah. nei huff. så negativ jeg er. men unnskyld meg. en positiv ting var at vi fikk to produkter da. enzympulver og en krem. det trenger man jo alltid.BLIR DU RASTLØS NÅR DU HØRER PÅ NOEN SOM SNAKKER I TIMESVIS?
FØLT AT DU VIL SPY PGA DU BLIR SÅ LEI AV DE SAMME ORDENE HELE TIDEN?

JAKKEN TIL MILEY


weheartit. 
hva syns dere om jakken til miley da? selv kunne jeg ikke brukt den, men syns den ser bra ut på miley. men hun kler jo det meste uansett da.

LIKTE DU JAKKEN TIL MILEY?
KUNNE DU HATT DEN SELV?

LIKE OR DISLIKE: UGGS


selv elsker jeg uggs. vil ikke leve uten dem på vinteren. love. 

HAR DU UGGS?
LIKE OR DISLIKE?

BLOGG VS BLOGG

DE TO DU KAN STEMME PÅ ER:


http://mtominek.blogg.no/

OG


http://linafox.blogg.no/

stem på den bloggeren du syns fortjener å vinne. vinneren får en anbefaling eller en vurdering av meg.
HVEM STEMMER DU PÅ?

 

LIK GRUPPA VÅR PÅ FACEBOOK?

vi har startet med ungdomsbedrift på skolen. vi skal tjene inn penger til klassetur, og det vi skal gjøre er å gjøre behandlinger på folk i salongen. de som har lyst kan like gruppen vår på facebook, så kommer det mer informasjon der. det er mulig å bestille time hos oss og få f.eks ryggmassasje!

her er en liten del av salongen vår som vi har på skolen. 

hadde satt stor pris på om dere ville like gruppen vi har laget på facebook: http://www.facebook.com/pages/Nannestad/Freshness-Ungdoms-bedrift/160469573984504

VIL DU LIKE GRUPPA VÅR PÅ FACEBOOK?
HAR DERE UNGDOMSBEDRIFT PÅ SKOLEN?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


meld deg på da vel :)

NATTA


finner senga og sier natta til alle dere søte som leser bloggen min.
god natt. håper alle får en super natt.

SIER DU NATTA TIL MEG?
SKOLE I MORGEN?

PHOTO: WINTERmåtte jo ta litt bilder av den første snøen som dalte ned på himmelen. love it!

TOK DU BILDER AV DEN FØRSTE SNØEN?
HVA SYNS DU OM BILDENE MINE?

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS


emma watson fra harry potter. syns dette bilde av henne var kjempepent. hun er jo utrolig søt da. også så fotogen som hun er. hva syns dere om emma watson?

LIKTE DU BILDE?
LIKE OR DISLIKE?

SNØ I HÅRET

husker dere jeg klaget over at alle fikk snø men ikke jeg? bare noen timer etter jeg klaget så kom snøen hit også, og selvfølgelig måtte jeg ut å ta noen bilder. jeg syns den første snøen er så sykt pen. det beste som finnes når vinteren nærmer seg er den første snøen. så jeg er superglad for at det har kommet snø. vi er jo nærmere jul også når snøen kommer.


hehe, åsså så søt som jeg er med snø i håret da. hahah

LIKER DU SNØEN?
SYNS DU DEN FØRSTE SNØEN SOM KOMMER ER KOSELIG?

BLOGGVURDERING


http://purevanity.blogg.no/

vil bare starte med å si at headeren er supersøt, det samme er jenta. 
hun skriver lange og fine innlegg, med passende bilder. bildene hennes er kjempefine og det samme med designet.  jeg syns hun har en kjempefin og bra blogg. jeg savner ingenting, og har heller ikke noe negativt å si. jenta skriver bra, og er kjempesøt. 

vil bare si at jeg er ingen jente som er så flink til å si negativt om andre blogger. syns at alle skal få ha bloggen sin slik som de vil, og jeg for min del syns at den er fin akkurat sånn.  
LESER DU BLOGGEN HENNES?
ER DU ENIG I AT ALLE HAR EN FIN BLOGG PÅ SIN EGEN MÅTE?

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG


meld deg på i kommentar feltet om du har lyst til å være med. trekker ut to stykker senere i dag. 
MELDER DU DEG PÅ?

BROTHER FROM ANOTHER MOTHER

i dag har jeg vært på kino sammen med dennis. da jeg skulle kjøpe billetter så spurte hun damen om jeg hadde legitimasjon. så utrolig irriterende. det er 15 års aldersgrense, og jeg blir spurt om legitimasjon! bare for å kjøpe en kinobillett. det var litt nedtur. forresten så var det fritt vilt 3 vi så på. den var faktisk helt grei, alle sier den er dårlig men den var ikke så dårlig som alle skal ha det til syns jeg:) det er koselig å ha dennis på besøk. han skal sove her til i morgen. hihi.

dennis. brother from another mother. 

HAR DU SETT FRITTVILT 3?
HAR DU GOD KONTAKT MED SØSKENBARNET DITT?

HER JOBBER JEG


til dere som lurer så jobber jeg her!
nå skal jeg dra på jobb. klokka er bare ti over syv, på en lørdag. meeeen gleder meg til etter jobb idag, for da kommer fetteren min på besøk. blir koselig. nå må jeg fikse meg ferdig og dra. ha en flott dag dere!:)

HVA GJØR DERE I DAG?

SIER DERE NATTA TIL MEG?

nå skal jeg legge meg. i morgen skal jeg jobbe på lindex. etter jobb kommer fetteren min, dennis. vi skal hjem og spise taco, så skal vi på kino og se på fritt vilt etter det. gleder meg til å se den filmen. alle sier den er dårlig, men jeg må se den uansett! haha:) 


SIER DU NATTA?
HVA SKAL DU I HELGEN?
SETT FRITT VILT 3?

DAGENS BLOGG


http://martineoseen.blogg.no/ supersøt jente med en kjempefin blogg. ta deg tiden til å ta en titt innom da vel. da hadde hun sikkert blitt kjempeglad! 

LESER DU BLOGGEN HENNES?
TAR DU EN TITT INNOM?

BLOGGVURDERING


http://andreajonasdal.blogg.no/

jeg syns at bloggen til andrea er superbra.  hun skriver bra, har fine innlegg og hun har masse fine bilder. jenta oppdaterer bloggen sin ofte, noe som også er kjempebra. designet hennes er enkelt og greit, noe som gjør bloggen hennes oversiktelig og lett å lese. jeg har egentlig ikke noe negativt å si om andrea sin blogg. den er fin, ryddig, enkel og har en kjempefin header. hva mer kan man ønske seg da? toppkarakter til andrea sin blogg fra meg hvertfall. 

sånn btw: hun ligner på miley cyrus på dette bilde! sykt søt:)

LESER DU HENNES BLOGG?
SYNS DU HUN LIGNER LITT PÅ MILEY CYRUS?

HOT OR NOT: JAKKE


weheartit.

syns den jakka var skikkelig søt! kunne gjerne hatt en sånn selv jeg. hihi
LIKTE DU JAKKA?
HOT OR NOT?

JEG KLARER DE UTROLIGSTE TING

jeg klarer de utroligste ting. jeg må ha vært så sinnsykt trøtt når jeg kledde på meg i dag tidlig. dere skjønner det at jeg kom nettopp hjem fra skolen. så gikk jeg inn på badet for å gå på do og skifte litt osv. så fant jeg ut at jeg hadde på meg pysjen min under alle klærne mine. hvor trøtt er man ikke om morran da a? når man ikke husker å ta av seg pysjen FØR man tar på  seg nye klær? smart. 

ER DU TRØTT OM MORRAN?

GJØR DU MYE RART NÅR DU ER TRØTT?

LIKE OR DISLIKE: KJENDISLIKE OR DISLIKE?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


meld deg på om du har lyst til å bli dagens blogg. jeg trekker ut etterpå. meld dere på da vel:)

NOE MÅ JEG JO GJØRE!

jeg trøstespiser is nå bare fordi at det snør hos alle andre enn hos meg. gud må virkelig hate meg som gir snø til alle bortsett fra til meg som ønsker det mer enn noen andre! fml :(


tommel ned for trøstespising og null snø ..........

PLEIER DU Å TRØSTESPISE? haha, jeg er så random.


HAR DERE FÅTT SNØ?

hvorfor er det sånn at det snør hos alle andre og ikke hos meg? hele facebook er stappet med "det snøøøør" . hallo? jeg vil også ha snø faktisk. den første snøen som faller ned på bakken er så utrolig koselig å se på. når snøen kommer så føler jeg at det ikke er lenge igjen til bursdagen min. syns at det kan snø her også jeg.

SNØR DET HOS DEG?
LIKER DU SNØEN?

BEKLAGER

beklager lite blogging i dag, men hadde ikke med meg pcen på skolen fordi at vi har bare vært i salongen også hatt prøve i manikyr. jeg tror ikke den prøven gikk så veldig bra egentlig, men gjorde mitt beste så får ikke gjort noe mer enn det. nå har jeg ryddet og støvsugd her hjemme, så nå blir det straks lasagne til middag. yomyom.
LIKER DU LASAGNE?
HAR DERE MYE PRØVER PÅ SKOLEN?

VIL DU BLI VURDERT?

tenkte jeg skulle vurdere en blogg igjen. har jo hatt endel dagens blogg nå, så tenkte å ta en vurdering nå, og antakeligvis ta dagens blogg igjen imorgen en gang!
VIL DU BLI VURDERT?

HOT OR NOT: UGGS


uggs er noe jeg bare mååå ha på vinteren.
me heart uggs. 

LIKER DU UGGS?
HAR DU UGGS?

HVA ER DIN BLOGG?


vil du at jeg skal kommentere bloggen din, og kanskje bli fast leser? skriv bloggadressen din i kommentar feltet da vel, så skal jeg ta en titt! :) og ja. jeg kjeder meg!

VIL DU AT JEG SKAL LESE DIN BLOGG?

MAKEUP


// google.

nå sitter vi på skolen og lærer om sminke. det er så gøy. og vi har jo en så bra lærer innen dette faget også. 
skal ha om sminke hele dagen. funny.
HVA GJØR DERE PÅ SKOLEN I DAG?

SI NATTA TIL MEG?


nå skal jeg legge meg og sove søtt helt til imorgen tidlig klokken 07.00.
jeg håper at alle får en super natt, med søte drømmer.
forresten så vet jeg at jeg var en skikkelig dårlig blogger i går, derfor ble det litt mer i dag.
lover å få blogget i morgen. forresten skal vi drive med sminke på skolen i morgen, can't wait!

LIKER DU SMINKE?
SKAL DU SOVE SNART?

HOT OR NOT: SKO


weheartit.

HOT OR NOT?
KUNNE DU BRUKT DEM SELV?

AVHENGIG AV MOBIL DU OGSÅ?


mobilen min. den er så rosa og fin, sony ericsson. 
jeg klarer ikke å leve uten mobil. har vel igrunn vært avhengig av den så lenge jeg kan huske. den er med meg overalt. uansett hvor jeg går. bare er nødt til å ha den med meg. glemmer jeg den ved et uhell hjemme, eller finner den ikke med en gang så får jeg virkelig helt fnatt! da blir jeg sur. skikkelig sinna faktisk. så leter jeg vilt etter den. overalt. hahah, jeg er virkelig helt gal etter mobilen min. hemmelig forelsket sa du?

ER DU AVHENGIG AV MOBILEN DIN?
HVORDAN MOBIL HAR DU?

DAGENS BLOGGhttp://sofitorb.blogg.no/ ble dagens blogg, som jeg egentlig skulle trukket ut i går men fikk desverre ikke tid til det for jeg kom ikke hjem før sent. men uansett, sofie ble dagens blogg! sofie har ikke blogget så veldig lenge, så tror hun hadde satt kjempepris på om noen av dere vil ta en titt innom hennes søte blogg og kanskje bli fast leser av den. selv leser jeg den, og hele jenta er jo drit søt! hun har mye humor i bloggen sin, noe som gjør det morsomt å lese innleggene henne skriver!
i like you babeeee.

TAR DU TUREN INNOM BLOGGEN HENNES?
SE HUN IKKE SØT UT? hihih, hun er det

HAR KLIPPET MEG KORT

neidaaa, jeg har ikke det. men prøvde i dag tidlig å få håret mitt til å se kort ut, bare for å se om jeg hadde kledd det. under her kan dere få se resultaet! 

SYNS DU JEG HADDE KLEDD KORT HÅR?
HAR DU LANGT ELLER KORT HÅR SELV?

LIKE OR DISLIKE: SLØYFE


weheartit.

LIKE OR DISLIKE MED SLØYFE I HÅRET?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


skriv din bloggadresse da vel!:) 
VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

NATTA


fin fin fin sang.

nå skal jeg legge meg. i morgen blir det skole igjen. sov god alle sammen!
HØRT SANGEN FØR?
SIER DU NATTA TIL MEG?

SUPERSØT FILM


jeg sitter og ser på eventyr i new york nå. den er bare supersøt, hihi.
SETT EVENTYR I NEW YORK?

LIKE OR DISLIKE: MILEY CYRUS


jeg digger henne hvertfall. liker sangene hennes veldig godt, og hun er superpen! ville gjerne hatt det finefine håret hennes. 

LIKER DU MILEY CYRUS?

TJEN PENGER PÅ BLOGGEN DIN

Tjen penger på moteklær! trykk der og bli medlem av illusion.tjen penger på bloggen din du også!:)

HAR DU NOEN SPONSOR FOR BLOGGEN DIN?

ER DU GLAD? ELLER KANSKJE TRIST?


hvordan er ditt humør for tiden? selv er jeg både glad, forvirret, lei og alt på en gang tror jeg. men er det ikke sånn det er da? det er jo det? det er vel bare sånn at man må ha sånne perioder hvor man er alt på en gang og hvor man egentlig ikke helt vet hvor man skal gjøre av seg? sånn har jeg det nå hvertfall. plutselig er alt kjempebra, men så, 5 minutter etterpå så går bare alt i vasken. ustabilt sa du? ja det tror jeg også. 

FØLER DU NOEN GANGER AT DU IKKE VET HVOR DU SKAL GJØRE AV DEG?
HVORDAN ER DITT HUMØR FOR TIDEN?

DAGENS BLOGG


http://aasenpublish.blogg.no/
er eier av dagens blogg som jeg egentlig skulle ha trukket ut igår, men ikke fikk tid til. hun har hvertfall en kjempefin blogg, og er en kjempesøt jente. ta en titt da vel!:)
LESER DU BLOGGENS HENNES?
TITTER DU INNOM?

HOT OR NOT: GENSER


i går fikk jeg ny genser av mamma. den er kjøpt på zedin og kostet 200 kroner. supersøt nå som vinteren nærmer seg. god og varm er den hvertfall. så har den jo sånn søt hels også, så slipper jeg å bruke skjerf til den. jeg er veldig fornøyd hvertfall, liker den utrolig godt. og ja, jeg så helt teit ut så derfor ble det sensurering av ansiktet.

SYNS DU GENSEREN MIN VAR FIN?
KUNNE DU HATT DEN SELV?

HVA BRUKER DU SØNDAGEN TIL?


nå sitter jeg hjemme og slapper av. tenkte jeg skulle se litt på one tree hill, og senere i dag skal jeg sikkert se noen filmer ogsånn. deilig med søndag. i morgen er det skole igjen. det kan bli spennende, av ulike grunner. 
hadde forresten er kjempefin kveld i går med camilla. vi serverte i 50 årslaget til pappaen til trine-lise. det var koselig:) 
HVA BRUKER DERE SØNDAGEN TIL?
SKOLE I MORGEN?

PHOTO: HØST


awww, noe så koselig! 
SYNS IKKE DU HØSTBLADENE ER KOSELIG?

jeg aner ikke hvordan dette innlegget blir, jeg bare prøver meg på mobilblogging. nå sitter jeg og c

445105-1-1287259589910.jpg
jeg aner ikke hvordan dette innlegget blir, jeg bare prøver meg på mobilblogging. nå sitter jeg og camilla på ett lokale langt uti skogen. er servitør i selskapet til pappaen til venninnen vår. har spist så mye mat vi nå, hahaa. HVA DRIVER DERE MED?

HEJDÅ

nå skal jeg dra til camilla. skal sove hos henne i natt. senere i dag skal vi servere i 50 års laget til pappaen til trine-lise. det blir helt sikkert morsomt. gleder meg hvertfall. det kommer sikkert noen flere innlegg senere i dag. tenkte jeg skulle prøve å mobilblogge. det kan bli spennende. haha!

HVA SKAL DERE I DAG?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

skal ha dagens blogg i dag også, så nå er det mulig å melde seg på igjen! om noen lurer på hvorfor jeg har dagens blogg hver dag så er det fordi at jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger når jeg har spurt om jeg skal ha det. derfor har jeg det hver dag. prøver å ha det hvertfall. 

skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, eller bare skriv at du vil være med.
VIL DU VÆRE MED?

SAVNER DU NOEN?


weheartit. 

venner og kjærester kommer og går når du minst venter det. jeg har opplevd å miste endel venner, av ulike grunner.  trenger ikke nødvendigvis å være pga krangling, men rett og slett bare det at man mister kontakten. det å miste kontakten med noen gjør vondt. når man går der og føler seg som luft ved siden av hun/han som en gang var din bestevenn. 

SAVNER DU NOEN?

NATTA


GODNATT!

ANBEFALING AV BLOGG


http://maudsblogg.blogg.no/
jeg vil bare anbefale denne bloggen her. leser den hver dag, og jenta er utrolig søt. hun skriver veldig mange fine innlegg, og har masse fine bilder. jeg anbefaler bloggen fordi jeg liker den utrolig godt, og fordi jenta fortjener at flere titter innom bloggen og kommenterer ogsånn. da blir hun sikkert kjempeglad. jeg håper at dere titter innom og ser på bloggen hennes. forresten så er designet hennes kjempefint og det samme med headeren. titt innom bloggen hennes da vel! skriver ikke anbefalingen fordi hun har meldt seg på noe anbefalingsinnlegg eller noe, skriver den bare rett og slett fordi jeg digger bloggen hennes!:) 
HAR DU VÆRT INNOM BLOGGEN HENNES?
HVA SYNS DERE OM ANBEFALINGEN?

DAGENS BLOGG


http://synnechristin.blogg.no/
er eier av dagens blogg. ta en titt innom bloggen hennes da vel!:)
HAR DU VÆRT INNOM HENNES BLOGG FØR?

RESULTAT AV MIN KJEDSOMHET


når jeg kjeder meg så betyr det at det ender med at jeg tar bilder av meg selv. her er resultatet av min kjedsomhet. hahah. veldig vakkert. 

HVA GJØR DU NÅR DU KJEDER DEG?

HAN ER FANTASTISK!


nå sitter jeg og mamma og ser på x-faktor. eivind er selvfølgelig favoritten! han er jo bare helt herlig da. kjempeflink også er han jo utrolig søt også da. han er fantastisk rett og slett. jeg har en favoritt til, og det er mo. digger begge to!
HVEM ER DIN FAVORITT, ELLER FAVORITTER? 
SER DU PÅ X-FAKTOR?

VIDEOBLOGG


haha, bare fordi jeg kjeder meg og tenkte å være litt snill og lage en ny videoblogg siden jeg aldri har det. og grunnen til at jeg ikke ser så mye i kamera er fordi at jeg syns det er kjempeflaut! men, kos dere.

LAGER DU OFTE VIDEOBLOGG?
SKAL JEG LAGE FLERE?

LIKER DU DENNE?


nye sangen til erik og kriss. selv liker jeg den ganske godt. har fått den helt på hjernen jeg. 
LIKER DU DEN?
HADDE DU HØRT DEN FØR?

ALLE GLEDER SEG TIL LADY GAGA

omg. i helgen er det lady gaga konsert. alle skriver om hvor fett det blir å dra dit og hvor mye de gleder seg. så sitter jeg her og har ikke billetter engang! åååå, fy søren. har så sinnsykt lyst til å dra på lady gaga jeg også! er sikkert hundre år til neste gang hun kommer til oslo. men tro meg, jeg skal på lady gaga konsert en gang i livet! det er jo noe man bare MÅ oppleve i løpet av livet. hvertfall om man digger lady gaga. og selvfølgelig digger jeg lady gaga. å guud, vil bare gråte. gruer meg til å lese på alle bloggene hvor folk skriver om hvor bra konserten var i morgen og søndag! fml. 

kan ikke noe for det, men jeg elsker henne! 

LIKER DU LADY GAGA?
ER DU EN AV DE HELDIGE MENNESKENE SOM FÅR OPPLEVE LADY GAGA I OSLO I HELGEN?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

siden jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger med å ha dagens blogg, så har jeg tenkt til å prøve å ha det hver dag. derfor blir det en ny dagens blogg i dag også. meld deg på om vil bli dagens blogg!


MELDER DU DEG PÅ?

LIKER DU DENNE KJOLEN?


weheartit. 

når jeg sitter og titter på weheartit så finner jeg så utrolig mange fine bilder. jeg likte det bilde her kjempegodt, og jeg likte også den kjolen. syns kjolen var supersøt jeg. ville gjerne hatt den selv! 
LIKTE DU KJOLEN?
TITTER DU MYE PÅ WEHEARTIT?

GOD MORGEN


bilde er fra en dag jeg og camilla drev og tulla litt, det er grunnen til peace tegnet!:)
nå er jeg våken. ligger i senga og ser på disney channel, haha. har kosa litt med pusekatten min som ligger på badet og sover. aww! hun er søt. nå skal jeg vel lage meg litt mat snart tenker jeg. om jeg ikke sovner igjen da. 
ER DU VÅKEN?
HAR DU HØSTFERIE?

JEG HAR ALLTID DEN GENSEREN TYDELIGVIS


camilla og helene ute og leker! alle ser jo hvem som er meg, for jeg syns jeg har den tigers genseren på alle bilder jeg legger ut nesten, ganske morsomt å tenke på, siden jeg syns egentlig aldri at jeg bruker den. men det gjør jeg jo tydeligvis da når jeg ser på bilder. haha! nå skal jeg legge meg, og sove søtt tenkte jeg. ber til gud om at kattepusen min ikke mjauer og piper i natt fordi hun vil ut. tusen takk. 

SKAL DU SOVE SNART?
SIER DU NATTA TIL MEG?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

i morgen så trenger jeg noen blogger å lese, for da har jeg ingenting å finne på. har lyst på noen nye blogger og lese, og som jeg kanskje kan bli fast leser av. så om du har en blogg du vil dele med meg, så skriv den ned da sånn at jeg kan titte innom og kanskje kommentere litt!
legg meg til som venn, sånn at jeg kan følge bloggen din videre om du ønsker det. 

skriv bloggen din, legg meg til som venn, og kanskje du får deg en ny fast leser!:)

BLOGG VS BLOGG


http://minah0el.blogg.no/

OG


http://absolutcarina.blogg.no/

STEM PÅ DEN BLOGGEN DERE LIKER BEST OG VIL SKAL VINNE! 
BEGGE TO HAR EN KJEMPEFIN BLOGG:)
HVEM STEMMER DU PÅ?

DAGENS BLOGGhttp://leneececilie.blogg.no/
er eier av dagens blogg. hun har en superfin blogg som jeg liker veldig godt. designet hennes er fint, hun skriver fine innlegg og har fine bilder. jenta er supersøt. anbefaler dere å ta en liten titt innom bloggen hennes, kanskje legge igjen en kommentar også! tipper hun hadde blitt glad da. uansett, gratulerer så masse til deg lene cecilie! :) 

LESER DU BLOGGEN HENNES?
SKAL JEG HA DAGENS BLOGG I MORGEN OGSÅ?

HOT OR NOT: SKO


weheartit.

kjempekule sko syns jeg! også digget jeg fargen da. men tror nok ikke jeg kunne godt med de selv, da hadde jeg nok brekt beinet tipper jeg, og det vil jeg jo ikke, haha! 
SYNS DU DE VAR KULE?
KUNNE DU BRUKT DE SELV?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


alt du trenger å gjøre er å skrive at du vil være med, eller skrive bloggadressen din i kommentarfeltet. jeg trekker ut både blogg vs blogg, og dagens blogg senere i dag. så meld dere på da vel.

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

ZAC VS TAYLOR


zac efron 

taylor lautner

HVEM ER KJEKKEST?
HVEM LIKER DU BEST?

SIER DU NATTA TIL MEG?


bilde ble tatt i fjor vinter. jeg vil ha bittelitt snø igjen jeg da. gleder meg til den første snøen kommer, men når den har vært her litt så kommer jeg sikkert til å klage over den. det gjør jeg hvert år. haha. men uansett så gleder jeg meg akkurat nå. men nå skal jeg sove. kan faktisk sove litt lenger i morgen. det blir deilig!

SIER DU NATTA TIL MEG?

EHH, HVOR SKAL DU?

karina har fått lappen og skulle kjøre meg hjem fra skolen idag. hun ber meg forklare veien, og jeg spør om hun vet hvor grendehuset er, og såklart visste hun det. vi fortsetter og kjøre også kjører hun forbi veien opp mot grendehuset, og jeg bare: ehh, hvor skal du? og hun bare: grendehuset er jo der borte. hahaha, så var det misjonshuset det da. vi lo så sykt. høres kanskje ikke så gøy ut nå, men tro meg, det var kjempegøy! når vi snudde for å kjøre riktig så sto det to menn og fikset noe ved veien, og karina stoppet. han ene vinket for å vise at vi kunne kjøre, og karina fikk litt problemer med det og ble litt satt ut og bare: nei vent litt a. så ble vi ståendes der da, hahah.


karina og meg

LER DU MASSE MED VENNENE DINE?

LIKE OR DISLIKE: TOPP


weheartit.

jeg har lest rundt omkring på blogger at det skal være kult og ìn å gå med sånne korte topper som viser magen nå for tiden. hva syns du om denne trenden? syns du at det er fint med sånne korte topper?

LIKE OR DISLIKE?
KUNNE DU GÅTT SÅNN SELV?

WHAT HAPPENED TO US


fine fine sangen. nadia viste meg den i dag, og jeg må si jeg liker den utrolig godt. denne skal få plass på ipoden min for å si det sånn! asap. 

LIKTE DU SANGEN?

PHOTO: DETTE KOSER JEG MEG MED


haha,veldig klar for mat sa du? pent .....

BLE DU LITT SULTEN OG FIKK LYST PÅ PIZZA?

LIKE OR DISLIKE: WINTER

nå nærmer vinteren seg, den har vel allerede kommet til noen steder. snart kommer den vel hit til meg også. jeg syns vinter er helt greit, men kunne godt vært litt varmere enn flere kuldegrader. syns at snøen er koselig når den er sånn lett, og ikke våt og slafsete. det som er koselig på vinteren er å sitte inne forran peisen mens snøen daler lett ned fra himmelen. vinterfølelse. og jeg håper så vilt at det snør på julaften! det må jo snø da, ingen julaften uten snø.

weheartit. 

LIKER DU VINTER?
SYNS DU OGSÅ AT DET SKAL SNØ PÅ JULAFTEN?

SEE THAT GIRL


har den helt på hjernen nå. hør den! :)

HØRT DEN FØR?
SI EN BRA SANG?

SIER DU NATTA?


haha, måtte bare. godnatt, sov godt :) 

SIER DU NATTA?

SANT ELLER USANT?


weheartit.

TRUE?