oktober 2009

har hun virkelig sånt hår?

...... Ja tenk at hun har det! og her er det:
212255
212318
Her har dere det virkelige håret mitt. Det er krøllete!
Mange sier at jeg burde slutte og rette ut håret mitt, og heller ha disse naturlige krøllene mine henge og slenge. Men jeg vet ikke helt jeg. Jeg liker dem liksom ikke så godt.
Vet jeg har lagt ut innlegg om krøllene mine før, men jeg bare hadde lyst en gang til.
HVA MENER DERE?

sånn ser jeg ut nå

I dag er det halloween, og jeg sitter bare hjemme og ser på filmer og koser meg. Nå går "A Cinderella Story" på tven også, har nok sett den sånn ca tusen ganger, but i love it! Den er så søt. Og Hilary Duff er en kjempeflink skuespiller, også elsker jeg jo Chad da! I stad skulle jeg poppe popcorn, for det er det eneste godiset jeg har her hjemme som jeg har lyst på. Det enste jeg har! Og hva skjedde? Joda, jeg klarte selfølgelig å brenne den! Så nå sitter jeg og koser meg med melon. Det er jo egentlig veldig deilig da!
This is me now :
melon namnamogså her har dere smilet mitt. smitter det?

HVA GJØR DERE I KVELD?
SETT A CINDERELLA STORY?


DET ER FREKT?

I dag er det jo som kjent HALLOWEEN. Oh scary? Jeg må innrømme at jeg ikke skal gå halloween i dag, tror nok at jeg er blitt litt for gammel for det altså. Men selvfølgelig, værsegod små barn. Gå halloween. Have fun. Når jeg var liten, eller mindre, da elsket jeg halloween. Jeg gledet meg like mye til å gå halloween hvert år. Jeg samlet meg med vennene mine, vi kledde oss ut og ringte på masse dører for å tigge godteri. Hvor frekt er ikke det egentlig? Jeg syns det er litt frekt jeg. Tigge godteri fra andre folk. Men selvfølgelig er det gøy, det er jo det. For de litt mindre hvertfall.  Jeg skal ikke sitte å hakke på de som skal gå halloween, det er ikke det som er meningen. Jeg har jo gjort dette like mye selv. Jeg bare sitter her nå og tenker på hvor frekt det egentlig er når man tenker over det. Knask eller knep. Tenk om man ikke har godteri, da får man jo ofte svi. Nei, jeg syns halloween har gått litt over grensen jeg. Med eggkasting på dører osv.
Jeg skal holde meg hjemme i dag og slappe av med noen filmer og godteri, som jeg har kjøp og ikke tigget på dører.
halloween

SKAL DERE GÅ HALLOWEEN?
HVA SYNS DERE OM HALLOWEEN?

THIS ONE

.... SKAL JEG HA
kjooole

HVA SYNS DERE?

DEN GANG DA ...

.... Livet var en dans på roser og du levde uten bekymringer.
Det jeg snakker om er selvfølgelig den gangen da man var liten. Jeg savner å være liten. Livet var helt herlig. Man levde livet og visste ikke hva bekymringer var. Man tok på seg noen klær, lekte litt i sandkassen og blåste fullt og helt i om kjolen du hadde på deg ble møkkete.
Ble den møkkete, ja da ble den møkkete.
Den eneste gutten i livet ditt var pappa, og kanskje den lille bamsen du hadde som du kalte noe sånn som "Teddy". Det var guttene i ditt liv, og du visste ikke om noe annet liv enn med pappa som helt. Tenk så deilig det hadde vært om ting var sånn enda. Ingen bekymringer med gutter, bare deg og pappa. En annen ting du slapp å tenke på da du var liten var baksnakking. Du lekte med de barna du fant, og dere hadde det gøy sammen. Det var ingenting som het at hun og han var ikke nok populær. Nei, det var bare barn. Og i dine øyne var ett vennskap stort og morsomt. Et vennskap i dag er også stort, men allikevel savner jeg sånn vennskapene var da jeg var liten. Da man ble bedt i barnebursdager med kaker og brus. Nå blir man bedt i bursdagsfester med alkohol og fyll. Det er ikke det samme. Jeg savner kakene og brusen, utkledningsbursdagene. Prinser og prinsesser.

Når man var liten, det var da man drømte om å bli politi og prinsesse. "Når jeg blir stor skal jeg bli prinsesse"  sa man med ett stort smil om munnen. Den drømmen ble fort knust når man ble eldre og forsto litt mer. Man skjønte at prinsesse var ikke noe man bare kunne bli ved å knipse med fingrene. Nei, det skal nok mye mer til. Nå, når man har blitt eldre så skjønner man mer og man ser annerledes på ting enn det man gjorde den gangen man var små. Jeg personlig savner den tiden jeg var liten , og alt var fantastisk!

heleneliten

SAVNER DERE Å VÆRE LITEN?

ganske sykt, hæ?

Nå sitter jeg hjemme og venter på mamma. Vi skal ha lasagne til middag i dag. En av mine yndlingsretter!

Det jeg egentlig skal snakke om nå er faktisk hotel cæsar! Det har jo gått i så utrolig mange år nå, og jeg må ærlig innrømme at jeg tror jeg har sett nesten alle episodene. Jeg ser på det hver dag, og nå som jeg og mamma har sånn at vi kan ta opp programmer, så blir det til at vi må ta opp episodene vi ikke får sett. Ganske sykt, hæ?
Jeg bare lever meg så inn i den serien. Den er så virkelig liksom. Føler som jeg kjenner alle der kjempegodt, og at de liksom er familien min eller noe, bare at jeg ikke får sett dem irl men bare på tv. Jeg ler, gråter, smiler, blir lei meg. Alt skjer når jeg ser hotel cæsar! Når Liv døde her om dagen f.eks. Herregud, jeg gråt. Jeg ble kjempe lei meg. Det er nesten skummelt hvordan jeg lever meg inn i den serien. Men det blir vel sånn når jeg har fulgt med på det siden det startet?
Jeg hadde en favoritt i cæsar, men hun har sluttet og det er veldig trist. Det var Benedicte. Jeg digget henne opp og ned! Jeg digget henne skikkelig, men så sluttet hun. Trodde ikke jeg kom til å fortsette å se cæsar da hun sluttet. Men klarte jeg å slutte? Nei. Jeg kommer til å se på hotel cæsar helt til det ikke går lenger!
hotelcaesar

SER DERE På HOTEL CÆSAR?
HVOR LENGE HAR DERE FULGT MED?

SVIKTET MEG?

Jeg føler at ingen leser bloggen min lenger. Jeg får nesten ingen kommentarer lenger, og det er igrunn veldig kjedelig. Før fikk jeg jo masse, og nå får jeg kanskje noen få om dagen om jeg er heldig. Vet jeg har blogget lite i det siste, men nå har jeg jo startet opp igjen fordi jeg er blitt mye friskere. Håper virkelig at dere kan begynne å kommentere igjen, det hadde vært koselig. Jeg vil ikke miste leserne mine.
HVEM LESER BLOGGEN MIN?
p21100916230003
Følte meg litt brun der. wiho!

what a life

Hei bloggen!
Nå har jeg vært inne siden søndag. Har ikke beveget meg ut av døren siden søndag. Aner dere hvor kjedelig det er? Jeg føler meg som en fange, i mitt eget hjem. Nå er jeg faktisk ikke så veldig dårlig lenger da, føler meg mye bedre. Og det var jammen på tide. Really. I helgen skal jeg slappe av hjemme tenkte jeg, slik at jeg er helt frisk til mandag så jeg kan gå på skolen igjen. Jeg savner alle sammen! Savner å le, savner å ha det gøy. What a life!
sotami

HVA SKAL DERE I HELGEN?

BLE DU GLAD NÅ?

Jepp. Tenkte bare å legge inn noen bilder av meg selv. Siden jeg kjeder meg, og siden jeg ikke har lagt ut disse bildene tidligere som egentlig var planen.
hehehehe. Et veldig meningsløst innlegg, men jeg måtte bare! Jeg bruker altfor lite bilder i innleggene mine, og i dette blir det kanskje litt for mye bilder, og litt for lite tekst men sånn ble det nå.

SKAL JEG BRUKE MER BILDER?

THATS A SECRET

Dere hadde vel kanskje håpet at jeg skulle dele mine innerste hemmeligheter med den overskriften der, men det hadde jeg nok ikke tenkt til. Ville vel heller snakke om dette med hemmeligheter!
Når jeg tenker meg om, så er det faktisk helt utrolig hvor fort ting sprer seg. Det sprer seg like fort som en skogbrann. Vet en det, så vet plutselig alle det etter bare kort tid. Det er kjempeskummelt og man burde egentlig passe på hva man forteller til folk. Selvfølgelig deler du dine innerste hemmeligheter med dine beste venner, men er det alltid like lurt? Nei, det tror jeg faktisk ikke. Jeg har jo opplevd det selv også, at ting jeg har fortalt blir sagt videre. Man tror ikke det kommer til noen andre, men tro meg. Det gjør det som regel alltid. Man sier en ting til en venn og sier "Du må love og ikke si det til noen andre. Ingen kan få vite det" vennen din ser på deg og smiler betryggende og sier "Selvfølgelig skal jeg ikke si det. Du er min beste venn. Hemmeligheten din er trygg hos meg"  Altså, jeg sier ikke at ALLE forteller ting vidre, men det er veldig mange som gjør det. Så tenk to ganger før du forteller noe ingen burde vite!
ww11secret
HAR DET SKJEDD MED DEG AT TING DU HAR FORTALT HAR GÅTT I EN RING RUNDT OM?

høsten

rar
Jeg syns høsten er en veldig koselig årstid egentlig, man kan leke seg med alle de fine bladene som daler ned fra trærne. Selvfølgelig regner det mye på høsten, noe som er mindre kult. Men ellers er høsten helt grei syns jeg. Jeg syns bladene er så fine på høsten, får lyst til å bare lage meg en hule med blader og flytte inn i den. Haha!

HVA SYNS DERE OM HØSTEN?

fisk uten vann

Hei bloggen!
Jeg er fortsatt syk, og det er kjempe kjedelig. Helt utrolig at jeg sier dette, MEN: Jeg ville heller vært på skolen enn å ligge hjemme og føle meg som en fisk som ikke har mer vann igjen i akvariumet sitt! Ja, det føles faktisk så ille. Null tull.
Jeg føler meg faktsik en god del bedre i dag da, og det er bra. Jeg har funnet ut at jeg har smittet endel av mine venner, fordi jeg ikke var klar over at jeg var syk. Så, unnskyld til dere jeg har smittet, får ikke håpe noen av dere har blitt alvorlig syke av svineinfluensaen. Anyways, nå sitter jeg hjemme og drikker litt te og tenkte faktisk og sette meg ned og se en koselig film. The notebook. Den filmen er så herlig at jeg kan ikke beskrive den med ord engang, og jeg gråter hver gang jeg ser den. Den er så søt. Dere må bare se den om den er usett, dere vil ikke angre. Hvertfall ikke om dere liker sånne søte, følsomme filmer sånn som jeg gjør.
lets smile
Kan ikke si jeg føler meg sånn her nå, men er lov å late som.

HAR DERE SETT THE NOTEBOOK?
HVA SKAL DERE FINNE PÅ I DAG?

SAY WHAT? MUNNBIND?

Jeg beklager lite blogging i helgen, men jeg har rett og slett ikke orket å sitte på datan. Orker det ikke nå heller, men ville bare fortelle dere at jeg faktisk lever. Såvidt hvertfall. I helgen har jeg vært skikkelig dårlig. Har bare sovet og kastet opp. Har også hatt en haug med feber, pustevansker, hoste og veldig vond hals så igår tok mamma meg med på sykehuset for å ta noen prøver. Og tror dere ikke at jeg har svineinfluensa eller? Joda. Og ikke nok med det nei! Jeg har halsbetennelse også :- (
På sykehuset igår fikk jeg ikke sitte i samme venterom som alle andre heller, jeg måtte sitte i ett annet rom også måtte jeg ha på meg munnbind! Seriøst, jeg følte meg som en fange. Det var kjempe ekkelt. Munnbind er sånt man ser på film og tv, hadde aldri trodd at jeg skulle bruke det noen gang. Men joda, nå har jeg jammen opplevd det også. Jeg har blitt sykmeldt fra skolen hele uken, og skal bare ta livet med ro. Får ikke anstrenge meg eller noenting, og det tror jeg at jeg skal klare helt fint siden jeg ikke gjør noe annet enn å sove. Har vel vært våken i tja, 7 timer tilsammen siden lørdag. Ikke klarer jeg å spise noe særlig heller, har ikke spist noe annet enn litt puffet ris på lørdag. Nå skal jeg prøve å spise litt, så får vi se hvordan det går. Unner ingen å bli dårlig slik som jeg er nå.
Ønsk meg god bedring?
Har dere hatt svineinfluensa?

Beklager at jeg ikke har med noen bilder, men jeg har ingen bilder som passer til dette syte innlegget mitt.

MIKROBIOLOGI

Nå skal vi snart ha prøve i mikrobiologi. Jeg syns at det er et kjempe vanskelig tema,
men får vel håpe at det går bra vel.
image0002 1
Kjempe fint bilde ikke sant? hahaha. Forresten så er bilde redigert altså

Ønsk meg lykke til? :-)

WHAT DO YOU THINK?

Som dere kanskje har fått med dere så har jeg hatt en "LAG EN HEADER TIL MEG" - runde.
Jeg har valgt ut noen av de jeg har fått, som jeg skal legge ut her så kan dere fortelle meg hvilken av dem som er finest og hvilken dere syns jeg skal bruke. Jeg tar fortsatt imot headere om noen har lyst til å lage. Send til: Lulu90@live.no.

siljeemilieheader 1

saraqumariheader 2

heaaaderhelenee 3

mmheader 4

dsc03920header 5

3 6

helene1 7

HVILKEN HEADER LIKER DERE BEST?

American History X

I dag har vi hatt en såkalt "filmdag" på skolen. Først så vi en kjedelig film i norsken som jeg ikke skjønte noenting av, ikke husker jeg hva den het heller så det er jo greit. I samfunssfagen så vi på AMERICAN HISTORY X. Jeg har sett filmen før, og jeg må si at jeg syns den var like bra i dag. Jeg syns filmen har en veldig bra handling, og den er rett og slett kjempebra.
americanhistoryx
HAR DERE SETT DENNE FILMEN?
HVA SYNS DERE?

UPDATE

Nå er det mandag, og en ny uke har startet. Jeg har hatt en helt grei dag egentlig, selvom jeg savner helgen veldig mye.
I helgen var jeg på besøk hos Camilla, bestevenninnen min. Det var kjempe koselig. Vi spiste god middag, også så vi på Hannah Montana the movie. Virkelig en søt film. Hadde ikke sett den før nå i helgen. Det er for dårlig altså. De fleste har vel sett den nå? Etter film, mat og alt mulig annet satt vi oss for å spille PS3. Vi spilte Sonic. Ååå husker han så godt fra jeg var liten. Det lille blåe piggsvinet. Søtt. Jeg hadde en veldig fin kveld hos Camilla & Michael. Da jeg skulle hjem på søndag sleit jeg med toget. Jeg satt ute på kløfta en time alene etter å ha tatt bussen i en time. Toget kom jo ikke når det skulle, så jeg måtte ta ett annet tog hjem og alt ble bare kluss. Heldigvis at mamma kunne hente meg på Eidsvoll Verk :- )

HAR DERE SETT HANNAH MONTANA THE MOVIE?

p18100900380001p18100900380002p18100900380003

HER ER BILDENE

Nå har jeg fikset meg ferdig, ryddet rommet mitt litt og så har jeg kjedet meg litt.
Dere vet hva som skjer når jeg kjeder meg ikke sant? Jepp, riktig. JEG TAR BILDER!
Dere husker kanskje at jeg nevnte i går at jeg har kjøpt meg en ny jakke? Nå har jeg tatt bilde av den så dere kan få se:
jakke

p17100913300003 HEHE JA JEG SER HELT RAR UT I ANSIKTET.
solhelene SEEEE! Det er sol ute.
yeeeØye bilde må også til.

HVA SYNS DERE OM JAKKA MI?
HAR DERE SOL?


se på dette

Nå har jeg endret litt på designet mitt, jeg syns det var så rotete slik som det var tidligere.
Jeg har ikke gjort så store endringer, for jeg er ikke no flink med html koder og sånt, men har hvertfall endret litt på fargene og skriften da. Syns egentlig at den ble mye bedre slik som den er nå, den ser mer ryddig ut. Gjør den ikke?
Jeg skal sette meg inn i html kodene etterhvert, har jo brukt noen av dem tidligere.
dsc03920
shiet. jeg er så søt. hehehe.

HVA SYNS DERE OM DET NYE DESIGNET?
ER DET KJEDELIG ELLER ER DET GREIT?

SKJER A BAGERA

God morgen , bloggen.
Nå sitter jeg i senga mi og vurderer å lage meg litt frokost. Mamma har dratt til Sverige så jeg er alene hjemme. Senere i dag skal jeg en kjempe liten tur på Jessheim, så skal jeg ta bussen kvart på fem til Camilla. Jeg skal sove hos Camilla i natt, og det gleder jeg meg til som alltid. Camilla og jeg har det alltid så koselig sammen, vi har vært venner siden 5.klasse nå og det begynner å bli en stund. Er så glad i den jenta :-)
dsc04377Dette er meg og Camilla for 1 eller 2 år siden.

I går satt jeg og blogget veldig veldig veldig mye, så jeg tenkte at jeg skulle sjekke lista "mest aktiv" på blogg.no. Jeg sjekket lista nå nettopp, og jeg er faktisk på 17.plass. Det hadde jeg aldri trodd. Jeg syns jo at det er litt morsomt jeg da, for det er ikke vær dag jeg havner på den lista siden det har blitt så lite blogging for tiden. Da jeg så at jeg var på 17.plass ble jeg litt glad. Det er jo litt reklamering for bloggen å være på den lista, siden da er det lettere for bloggere å se bloggen din. Jeg har jo hele tiden snakket om hvor teit topp listen er, men jeg føler ikke at topp listen er den samme som mest aktiv. På toppen av "mest besøkende" listen så ligger det jo blogger som får 3 sifret tall med besøkende og kommentarer vær eneste dag, mens på aktiv listen så havner du om du har vært aktiv med bloggingen din. Jeg personlig syns det er gøy å komme på mest aktiv listen, men på topp listen behøver jeg absolutt ikke å være.

HVA MENER DERE OM TOPPLISTEN?
HVA SKAL DERE I DAG?

"JEG SKAL BE HELENE JEG"

awww jeg må bare fortelle dere hvor søt lillebror Julie har. Jeg tror han er veldig glad i meg. Julie sier at han er det hvertfall. Han er så utrolig søt når jeg er der. Julie sier at han tøffer seg for meg. Aww. Adrian, som da er lillebroren til Julie skulle ha barnebursdag, og dette må dere se:
Julie: Adrian? Hvem skal du be i bursdagen din?
Adrian: Jeg skal be Helene jeg.

tnåå hvor søtt er ikke det da? Jeg syns det var herlig!
adrian
ER IKKE HAN SØT?

Im the one to bring your body comfort, comfort

OMARION FEAT LIL WAYNE - COMFORT
Jeg digger jo Lil Wayne da. Syns han er skikkelig bra!

Denne sangen har jeg blitt helt hektet på. Jeg syns den er veldig bra!
HVA SYNS DERE? 

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Nå har jeg bestemt meg for å herme etter Maiken, og tar en sånn "JEG VIL LESE DIN BLOGG" .
Jeg sitter her og leser di samme bloggene om og om igjen. Nå vil jeg ha noen nye blogger å lese.
I kveld har jeg min egen lille bloggkveld, så da er det jo fint å få noen flere blogger å lese.
Legg igjen deres blogg adresse, så skal jeg lese og kommentere!
heaaaderhelenee

DERES FAVORITT?

Nå sitter jeg hjemme i sofaen med potetgull, villa brus og sjokolade. Jeg er kjempe sunn i kveld. Men det er jo tross alt fredag, så det er vel lov å være litt usunn da eller? høhø.
Jeg sitter og ser på x-factor nå, syns det er veldig gøy jeg egentlig. Vet ikke hvem jeg håper vinner, og hvem jeg liker best enda. Men jeg syns at hun Stine Therese er veldig flink og søt også  Chand er jo tøff.
xfactordommere
HVEM ER DERES FAVORITT?
HVA SYNS DERE OM DOMMERNE?

CANADA GOOSE

Jakken er selvfølgelig veldig fin, det skal jeg ikke si noenting på, MEN den er jo sinnsykt dyr.
Jeg har selv kjøpt meg en "wannabe" canada goose jakke, og jeg ELSKER den. Jeg syns at det er like greit å kjøpe en wannabe. Man sparer masse penger, pluss at de som ikke er ekte også er fine.
Klart det hadde vært gøy å hatt en ekte, men når du finner etterlignere som også er fine så ser jeg ikke helt poenget i å kaste bort flere tusen på en jakke. 
canadagoosepaka

HVA MENER DERE OM CANADA GOOSE?
HAR DERE EN "WANNABE"?

TRIKK I OSLO

..... ER IKKE HELT MIN OG JULIE'S BESTE SIDE!
I dag var det utplassering igjen. Jeg og Julie tok bussen fra Gardermoen klokken 09.00. Vi fikk komme litt senere i dag, så derfor dro vi med 9-toget. Da vi sto og ventet på toget så kom det to "skal vi danse - kjendiser". Altså to av danserne! Jeg ble jo helt på tuppa, og det ble Julie også så derfor satt vi oss liksågodt på setene rett ved dem inne på toget. Haha stalkere? aldriiiiii. Da vi kom ned til Oslo skulle vi finne trikken vi skulle ta. Vi gikk ut fra oslo s og nedover trappene, og da kom det selvfølgelig en trikk. Vi løp mot trikken, og Julie løp bare ut i veien og ble nesten påkjørt av den. Hun er ikke redd for trikken nei! hehehe. søtt. MEN, vi rakk den da. Trikken altså. Vi bare hoppet inn på den, uten å egentlig vite om det var riktig trikk. Det kom vi ikke på før etter vi hadde kjørt en stund. "Hm. Er det egentlig riktig trikk? Dette tok så lang tid"  Syns vi satt der en hel evighet, men vi kom frem etter en halv time med trikken. Da vi kom frem så fikk vi veibeskrivelse frem til hotellet hvor vi skulle være i Gabels Gate. Vi gikk og vi gikk, men tror dere ikke vi klarte å gå helt feil da? Det endte med at vi måtte gå tilbake og spørre om veien IGJEN! flinke jenter ja.
Da vi endelig kom frem til hotellet så fikk vi se på at en dame fikk sminkeveiledning. Det var kjempe spennende å kunne se på hvordan de proffe legger på sminken. Kjempe gøy! Etter utplasseringen måtte vi ta trikk tilbake også, vi visste ikke hvilken trikk det var vi skulle ta hjem igjen heller og da vi så at det kom en trikk løp vi som bar det for å rekke den og det gjorde vi. Det endte bra den gangen også :- )
fghjkl
Nå sitter jeg hjemme og slapper av. Skal snart spise taco.
HVA SKAL DERE I KVELD?

JEG HAR KORTE BEIN

Nå har jeg ikke blogget på noen dager faktisk. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist egentlig. Tror faktisk ikke det har skjedd noe spennende som jeg kan brette ut om.
Jeg og Charlotte var på elevrådsmøte i dag da, også fikk vi høre at det ikke er sikkert at varaen får være med på overnattingsturen som vi skal på. Da ble jeg litt lei meg. Jeg vil da ikke reise dit helt alene og ikke kjenne noen. Så stusselig. Jeg ville jo ha med Charlotte. Vi skulle jo få det så gøy. Krysser fingrene for at hun får være med hvertfall :- )

I dag hadde vi gym på skolen.  Det var gøy det, helt til vi skulle begynne å hoppe over sånne hekk greier som de gjør på tv. Da fikk jeg litt panikk, for aldri i livet om jeg kom til å klare det. Den tingen var jo nesten like høy som beina mine. Jeg har jo så sinnsykt korte bein også da. Jeg er lav! men liker det.  Egentlig skulle vi ha samla bein når vi hoppet, men det klarte jo selvfølgelig ikke jeg da, MEN poenget er at jeg faktisk kom meg over! Jeg datt en gang da, og det var nok litt av ett syn.
140
Det var sånne vi skulle hoppe over. Dere kan jo se det for dere. JEG hoppe over sånne med mine små bein.

HAR DERE HOPPET OVER SÅNN FØR?
FÅR DERE TIL?

i need you guys

Jeg trenger fortsatt deres hjelp, og håper at det er noen flere bloggere som har lyst til å hjelpe meg. Jeg har fått inn noen header, men jeg venter egentlig på at dere skal komme med flere bidrag jeg. Er det ingen flere som vil hjelpe meg med header?  Hadde vært kjempe fint om dere sendte bidragene deres til mailen min: Lulu90@live.no. Setter pris på at dere hjelper meg. Vær så snill. Om det er flere som vil prøve seg så ligger det bilder i header innlegget jeg la ut for noen dager. Her er noen flere bilder dere kan bruke:
blåøyne
heihelenee
h to the hhelene
heheh

Farger som kan brukes er: Rosa, hvit, brun og svart.skal vi ta en tur?

I dag er det faktisk akkurat en måned til jeg har bursdag. Eller det er forresten søndag i dag da, så da er det jo en dag mindre også. woho. jeg har bursdag 10 november, så vet dere det. Håper at dere klarer å huske det. Jeg lurer virkelig på hva jeg kan ønske meg til bursdagen min. En ting jeg ønsker meg er nytt batteri til digitalkameraet mitt fordi at batteriet jeg har vil ikke lade, så ønsker jeg meg usb kabel og minnekort til mobilen min. Mer enn det vet jeg faktisk ikke. En tur til syden kanskje? Aldri i livet at jeg får det, men det er vel lov å håpe og drømme? Jeg har så lyst til å dra til Hawaii. Det er så fint der, og det ser så sinnsykt deilig ut. Hadde også vært gøy å dra til alle stedene i USA. Hollywood, Los Angeles ogsånn. Det hadde vært helt utrolig! Jeg og Camilla har snakket om å reise til Hawaii sammen til sommeren eller noe. Håper virkelig at vi får dratt, for jeg tror vi hadde fått det sykt kult der sammen! Vi bare tar en tur til Hawaii liksom. Hihi

HAR DERE VÆRT I HAWAII?
HVA ER DERES DRØMMEREISEMÅL?

hawaii
Vet jeg har brukt dette bilde før. Men er det ikke HERLIG?

to små stjerner

Jeg tenkte jeg skulle ta en VS igjen. Denne gangen står det mellom to Disney Channel stjerner.
Grunnen til at jeg valgte nettopp disse to er jeg egentlig ikke helt sikker på. Men de begge har jo kommet ganske langt i kjendisverden selvom de ikke er så gamle noen av dem. Begge har spilt i film, og serier på tv. Også er begge to veldig flinke til å synge!
HVEM LIKER DERE BEST?

selenagomezSELENA GOMEZ?

hannahmontana MILEY CYRUS?

FROGNERSOSSER

I går var min første dag på utplasseringen. Jeg og Julie er utplassert på Beths Beauty i Oslo, på Frogner.
Det var utrolig gøy og jeg trives kjempegodt der etter første dagen. Salongen var utrolig fin. Det var så bra miljø der og alt var gjort så veldig fint der inne. En hel haug med produkter i alle hyller og skap, alt fra kremer til sminke til shampoo.
Jeg fikk gipsmaske behandling av en dame som jobbet der. Det var utrolig deilig. Fikk med meg masken av ansiktet mitt hjem. Haha tenkte jeg skulle henge den opp på veggen, bare for moroskyld liksom. Var hvertfall kjempemorsomt å kunne få behandling av en som er proff. 
Når jeg og Julie skulle i butikken på frogner merket vi hvertfall at de fleste rundt der var sosser. Det var liksom sosser overalt, og jeg må innrømme at vi følte vi fikk noen rare blikk av folk. Vi gikk jo der med en hvit uniform da, så vel ut som sykepleier eller noe tenker jeg. Jeg har ingenting i mot sossete folk, for jeg er jo ganske glad i den stilen ogsånt selv, men det at de ikke kan se ordentlig på folk, det var ikke helt bra syns jeg. Har aldri vært omringet av så mange sosser på ett sted. Inne i salongen også kom det veldig mange snobbete mennesker. Det var veldig gøy å se hvordan menneskene som kom inn i salongen så ut, og oppførte seg. Det var ikke lite med louis vuitton og andre dyre merker for å si det sånn, OG det var ekte. Ikke no fake her i gården nei.
caap

HVORDAN STIL HAR DERE?

BRANNALARMEN

Rett etter at vi hadde startet på skolen i dag gikk brannalarmen. Alle stormet ut av klasserommet og gangene var fulle av folk. Det er så typisk at brannalarmen skal gå når det har begynt å bli kjempe kaldt ute. I dag er det jo kjempekaldt også.
Uansett, da vi hadde gått ut kom det fra Julie: Jeg syns at dette er koselig jeg. Tenk at så mange folk gjør en ting sammen. Det er jo kjempe koselig. Julie er søt! 
Og til dere som tror at Julie er gæern etter alt jeg har sagt om henne, DET ER HUN!
julie love herself

HAR DERE NOEN RARE FOLK I KLASSEN?

VIL DERE HA EN GOD LATTER?

For dere som vil ha en god latter, dere må bare se denne videoen her. Den er til å dø av. Jeg ler meg ihjel av den!
Vet den er gammel, og mange har sikkert sett den hundre ganger før, men jeg må bare legge den ut. Jeg vil dele min egen humor med dere! Jeg dør hvertfall av den!
Jeg satt på skolen i dag med jentene og vi så på denne, vi satt og lo oss i hjel. Fikk den på hjernen og greier.
Dette må dere bare se:


LER DERE LIKE MYE SOM MEG?
HAR DERE SETT DEN FØR?

PUPPEKLÅEREN

I dag har jeg vært på skolen. Det har egentlig vært en helt herlig dag. Det startet med at jeg møtte Linda i fugleberget. Vi begynner ikke før halv 11 på onsdager, men jeg og Linda må allikevel ta skolebussen som er på skolen kvart på ni. Det er egentlig kjempekjipt, men det funker også. Vi satt i fugleberget og plutselig så jeg Julie kom tusslende utenfor vinduet glad og fornøyd. Jeg så på Linda og sa: Jøss, der kommer Julie. Linda så på meg med et rart blikk og vi begynte å le. Julie er så glemsk! Hun hadde jo såklart glemt at vi begynte halv 11 idag, og hun bor jo der vi har skole så hun kunne jo ha sovet til klokken 10.00 eller noe. Jeg sa til Linda at nå kommer Julie til å bli drit sur for at vi ikke har sagt i fra, og jeg hadde helt rett. Julie kom bort til oss og ser forbauset på oss og sier: Sitter dere her? Skal vi ikke ha time da? Jeg og Linda braste sammen i latter og jeg ser på Julie og sier: JULIE! det er onsdag i dag. Og hun bare: NEI FAEN! ÅÅÅÅÅ. SÅ HAR DU IKKE SAGT NOE! .. Hjelpes, jeg trodde jeg skulle dø av latter. Hun er så fjern noen ganger, men samtidig kjempesøt. Tror ikke hun hadde det så ille på skolen med oss allikevel :- )

DETTE MÅ DERE LESE!
Fra 12.30 til 15.30 i dag hadde vi timer i salongen! Jeg elsker disse timene. Jeg går jo på hudpleie, og da er det jo en selvfølge at salongtimene skal være morsomt! Det beste i dag var at jeg skulle få behandling fordi at jeg ga bort sist. Det er så herlig å ligge i den stolen og få behandling så lenge og tenke på at alle andre på skolen sitter i et varmt og kjedelig klasserom og har matte , eller noen andre fellesfag mens jeg får behandling. Jeg fikk ansiktsbehandling av Julie. Det er ansiktsmassasje, rens og nakke og skuldermassasje. Det var kjempedeilig!
Mot slutten av massasjen tror jeg at Julie begynte å kjede seg litt, og fikk helt andre tanker inn i hodet sitt. Plutselig så hun en annen vei, og det endte med at hun var nær puppen min. Jeg ble jo helt satt ut, for jeg skvatt og jeg tror Julie ble drit flau. Eller, jeg VET at hu ble flau. Hun ble helt knall rød i ansiktet. Eneste hun klarte å si var: NEEEEEEEEI. Vi lo så sinnsykt av det. Herregud! Dette var ikke alt, etterpå når jeg skulle kle på meg så kommer det fra Julie: Skal jeg hjelpe deg? Og da ble hun jo også flau. Først tar hun meg på puppen, også spør hun om hun skal kle på meg etterpå. Det kommer så mye rart ut av den jenta! Dere aner ikke!
julie og heleneeilu
Dette er meg og Julie i sommerferien.

HAR DERE OPPLEVD NOE LIGNENDE?

headerkonkurranse

Jeg tenkte at jeg ville ha en liten headerkonkurranse. Eller det blir jo ikke noen ordentlig konkurranse, men den som vinner og gir meg den headeren jeg har lyst på får ett innlegg i min blogg hvor jeg takker :)
Jeg håper at mange vil delta, for sist jeg spurte om headere var det nesten ingen som meldte seg, og det er litt kjedelig. Håper dere har litt mer lyst nå. Jeg tar imot alle headere dere kommer med, og velger ut den jeg liker best.
Fargene jeg vil dere skal bruke i headeren er hvit, rosa og brun. Enten en av fargene, eller flere. Grunnen til at jeg vil ha disse fargene er at det er disse jeg bruker i designet mitt. Jeg skal fornye designet etterhvert også.
SEND BIDRAGET DERES TIL LULU90@LIVE.NO og emnet skal være HEADERKONKURRANSE

Her er bildene dere kan bruke:
dfghj

heleneeeeh

klr

heleneye

take a trip with me

Håper på mange bidrag :)

VIL DERE LAGE HEADER TIL MEG?

JEG ER MED I FOTOKONKURRANSE

Nå har jeg meldt meg inn i fotokonkurransen til Elise. Jeg syns konkurranser er veldig gøy jeg.
Bloggen til Elise er: www.elisebethinaa.blogg.no
Her er mitt bidrag:
dsc04357
Dette er jo meg selv da jeg var blond. 
kristian
Så er det lillebroren min, Kristian.

HVILKET BiLDE LIKER DERE BEST?
ER DERE MED I NOEN KONKURRANSER? ISÅFALL, HVOR?

jeg har vært sporty

Jepp, du leste riktig. JEG HAR VÆRT SPORTY I DAG!
De to siste timene i dag hadde vi nemlig gym! Og jeg syns jo at gym er gøy, så det er helt greit for meg. De som ikke hadde løp 2000 metern måtte  løpe den i dag, og jeg kan ikke si at jeg misunte dem det fordi at det snødde ute, og de måtte løpe den ute. Herregud så sinnsykt kaldt det må ha vært. Jeg er bra glad for at jeg løp den forrige gang og ikke måtte det i dag som det snødde. Stakkars mine søte klassebuddies.
Uansett, jeg hadde gym inne i dag. Og det skal jeg si dere, det var en veldig hard gymtime.
Først måtte vi løpe rundt i gymsalen for å varme opp, også hadde vi sånn basketballtrening ting. Jeg og Charlotte var sammen, og det var morsomt.Veldig mye latter og glede da ja. Haha. Vi måtte løpe mye frem og tilbake med ballen, sprette den og gjøre alt mulig rart du kan tenke deg. Så hadde vi masse masse løping. Vi løp og løp, trodde aldri jeg skulle bli ferdig jeg ass. Vi løp, læreren blåste i fløyta, vi løp igjen, lærern blåste, vi fikk pause, løp og sånn holdt det på en evighet følte jeg. Men etter timen var det deilig å vite at man har vært FLINK!
p06100914500003
Meg og min kjære gympartner. Søte Charlotte.

HAR DERE VÆRT AKTIVE I DAG?

se på dette!

Nå har jeg blitt utfordret av www.maikenjohnsen.blogg.no

1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor.
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
5. Så utfordrer du fem til.

1.
1.  jeg heter Helene Venås Simensen.
2. Jeg har en lillebror som heter Kristian.
3.  Jeg liker frustrerte fruer.
4. Jeg vil bli stylist.
5. Jeg digger Lene Alexandra og Jan Thomas.
6. Mange spør meg om jeg bor i Bodø, men det gjør jeg ikke. Skulle ønske jeg gjorde det mange ganger.
7. Jeg har veldig mange venner som betyr masse for meg.
8. Jeg er veldig glad i alt som har med hud og hår å gjøre. Sminke, hårprodukter, renseprodukter.
9. Jeg har verdens rareste venn som heter Julie.
10. Jeg er ikke no glad i spagetti, men ELSKER makaroni!

2.
dsc00235
Dette er ett av mine beste minner! Bilde er av meg og Trond. Som er eksen min. Grunnen til at dette er et av mine beste minner er at jeg husker denne dagen som om det var i går. Trond hentet meg hjemme, og vi dro langt vekk og kjøpte en is. Han ville ikke engang si hvor vi skulle. Det var kjempe spennende, og jeg husker det så godt. Vi endte opp et sted ved en sjø hvor det var masse fine steiner som vi satt på og snakket og bare hadde det kjempefint! Jeg har alltid drømt om det, og ble så glad da han tok meg med. Dette var på halvtårs dagen vår, og jeg fikk et kjempe søtt kort også!

3.
jess ass p
Dette er et bilde jeg liker veldig godt. Bilde er av meg, Annika og Camilla. Vi var liksom trekløveren da vi gikk på restaurant og matfag. Husker det så godt. Vi hadde bringebærsaus krig. Haha. Og selvfølgelig måtte vi ta bilde av det! Jeg liker disse to jentene. Annika ser jeg ikke så mye lenger, og det er veldig synd.

4.
å herrejesus
Hahahaha jeg dør hver gang ser ser dette bilde. Jeg liker det absolutt ikke! Og ja, det er faktisk MEG! For mange mange år siden. Den tiden det var in med trutmunn og peace! Jeg blir flau når jeg ser det her. Men for dere som kanskje syns jeg har trutmunn på bilder nå, så ser dere at jeg faktisk har vært 1000 ganger værre. Dette er et fint fjortiss eksempel! Vedder for at dere ler nå!

Jeg utfordrer:
Elisebethinaa.blogg.no
Theresefalaokarlsen.blogg.no
Marcusek.blogg.no
Juliejk.blogg.no
Mallo88.blogg.nohot or not

Det er veldig mange steder de selger pelsvester nå. Jeg syns det er kjempefint. Har veldig lyst på en selv, fordi jeg syns at det ser veldig bra ut i ett antrekk. MEN, jeg ville hatt fuskepels, og ikke ekte såklart.

pelsvestt

HVA SYNS DERE OM PELSVESTER?
EKTE ELLER FUSK?
HAR DERE EN PELSVEST?

dette er min fobi

Jeg tenkte at jeg skulle snakke litt om edderkopper nå jeg. Bare for å snakke om et tema, og ikke bare fortelle dere hva jeg gjør hele tiden. Så nå blir temaet EDDERKOPPER. Grunnen til at jeg valgte å snakke om edderkopper er ikke akkurat fordi at jeg elsker dem og syns de er så sinnsykt søte, men det er vel heller tvert i mot. Jeg kan ikke fordra edderkopper. Jeg er livredd dem, og har skikkelig edderkoppfobi. Jeg kan ikke skjønne meg på folk som ønsker seg edderkopp i bursdag gave. Aldri i livet om jeg hadde ønsket meg en egen edderkopp. Nei og nei, jeg fatter det bare ikke. Ikke er de søte, og ikke er de no koselige å se på.

For ikke så lenge siden, en dag jeg skulle gå på do ante jeg fred og ingen fare. Men gjett hva jeg så på badegulvet? Joda, det var en edderkopp. Og den var IKKE liten. Den var kjempe stor og jeg ropte på mamma med en gang, for jeg tør ikke å drepe dem selv engang. Jeg dreper ikke edderkopper, men det gjør mamma. Mamma hentet en sånn insektspray for å  spraye på den så den døde, og gjett hva som skjedde da vi spraya på den? Det klarer dere aldri å gjette, så jeg sier det. Edderkoppen begynte å løpe, også etterlot den seg en hel haug med unger! Alså, jeg mener ikke sånn 5 stykker eller no. Det var vel hvertfall 20. Så plutselig hadde vi altså masse edderkopper på badet. Heldigvis for oss at dem bare sto på samme sted, så vi fikk jo fjernet dem. Men herregud, dere aner ikke hvor sykt ekkelt det var. Jeg trodde jeg skulle kaste opp. Det var bare så sykt kvalmt!

dsc02671 Denne edderkoppen hadde jeg og Monica på rommet hennes sist jeg sov der. Den var så stor og ekkel.

LIKER DERE EDDERKOPPER?
ER DERE REDDE SOM MEG?


har dere sett søtere?

Jeg så igjennom noen gamle bilder jeg har på datan i stad, også fant jeg disse to søte bildene.
Jeg måtte bare legge dem ut her i bloggen. På bildene er det bilde av Kristian, som da er lillebroren min på pappa sin side, fordi at vi ikke har samme mamma. Han er jo blitt litt eldre sine disse bildene ble tatt da, men han er fortsatt like søt og herlig. Jeg er kjempeglad i han selvom jeg ikke ser han så veldig ofte, men ser han jo innimellom.

Se så søt han er da!

dsc0377
kristian

HAR DERE SØSKEN?

hejhå

Det er så kaldt og guffent i dag. Jeg orket ikke å gå opp av senga før klokka var 2 eller noe. Jeg bare lå og så på tv og slaska helt. Det var så deilig å bare kunne slappe av og vite at jeg ikke skal noen ting i dag. Det gikk i disney channel på tven. Jeg hadde ikke no bedre å se på. Hehe.
Nå sitter jeg egentlig bare på datan og hører på musikk, jeg har ryddet inn i kommoden som jeg fikk av mormor og bestefar faktisk. Er ikke helt ferdig enda, for vet ikke helt hva jeg skal ha i alle skuffene. Oppå kommoden skal jeg sette all sminken min, hårspray, kremer, parfymer osv. Så får jeg samlet alt det på ett sted hvertfall.
Senere i dag skal jeg se på robinson. Det gleder jeg meg til. Det er liksom høydepunktet på søndager. Håper det skjer no kødd der i dag. Hihi.

Igår var jeg og mamma hos mormor og bestefar. Det var kjempe koselig. Vi fikk god middag, og is og eplekake til dessert/kaffen. Det ble også spist endel godteri mens vi så på skal vi danse! Jeg håper Triana vinner skal vi danse. Syns hun er utrolig flink, også er hun kjempepen. Håper jo ikke hun vinner på grunn av utseende da, men jeg syns hun er utrolig flink til å danse. Jeg skjønner ikke hvordan de klarer å lære seg all den dansingen jeg. Aldri i verden at jeg hadde klart det.
heleneeeeh
SER DERE PÅ ROBINSON?
ER DET KALDT HOS DERE?

sånn går det når man venter

Nå skal jeg og mamma straks dra til mormor og bestefar i Oslo. Jeg har fikset med ferdig og er egentlig klar til å dra. Vet ikke helt hva mamma surrer med jeg. Mens jeg venter på å dra sitter jeg bare her og loker. Det går i msn, musikk også for moro skyld, fordi jeg kjeder meg så tok jeg noen cambilder for å vise dere hvordan jeg ser ut i dag.
3oktober
HVA SKAL DERE I DAG?
HVA GJØR DERE NÅR DERE VENTER?

jeg gledet meg som en

...... liten unge på julaften til den nye mobilen min skulle komme, og gjett hva? DEN KOM I GÅR!
Nesten det første jeg gjorde da jeg våknet var å løpe ut i postkassen for å se om hentelappen var der, men det var den ikke fordi at posten hadde ikke kommet enda. Jeg som var så spent. Klokken gikk kjempesakte på morran igår, bare fordi at jeg ventet på at posten skulle komme. Jeg sjekket postkassen 2 ganger uten at posten hadde vært der. Jeg tror jeg var desperat eller noe. Men når man gleder seg til noe, så vil man jo at det skal skje med en gang.
Når klokken var blitt halv 2 eller noe, så løp jeg ut i postkassen som en liten unge på julaften igjen. Og endelig! Der var lappen! Jeg løp inn igjen og ropte: JULIE! MOBILEN MIN HAR KOMMET! Julie er misunnelig på meg, så eneste hun sa var; UNFAIR.  Haha Julie da. Jeg vet du vil ha den, men du får nøye deg med den du har.

Etter at Julie hadde dratt hjem løp jeg ned i butikken og hentet mobilen min. Jeg ble så glad da jeg endelig hadde den i hånden. Det eneste dumme var at jeg ikke fikk brukt den, fordi den var bundet til telenor. Når jeg kom hjem igår kveld prøvde jeg for moro skyld å sette inn mitt netcom kort, og det gikk jammen. Da ble jeg glad. Jeg som trodde jeg ikke kunne få brukt mobilen før på torsdag fordi at da begynner telenor simkortet mitt å funke. Jeg har jo byttet abonnement fra netcom til telenor djuice nonstop. Gleder meg til simkortet begynner å funke. Inntil da må jeg fortsette med netcom. Er jo ikke så mange dagene til da. Heldigvis. Jeg elsker mobilen. Folk sier at man blir fort lei den osv, men det får bare være. Jeg liker den og syns den er kjempesøt. Eneste jeg sliter litt med er å skrive siden det er touch, men jeg skal kjøpe meg en sånn touchpenn så blir det litt lettere!
ku990pinkxxl Her er hvertfall den nye mobilen min. Si hva dere vil. i love it anyways.

Hvordan mobil har dere?
Noen som har lik som meg?


3 oktober allerede?

I dag er det 3.oktober, og det er forferdelig kaldt ute. Det er kaldt inne også. Har bare sittet under dynen og sett på tv siden jeg sto opp ved 11 tiden jeg. Det er kjempedeilig å bare kunne slaske forran tven. Senere i dag skal jeg og mamma dra til mormor og bestefar. Onkelen min og bestefar har vært og kjøpt kommode til meg, gleder meg til jeg endelig får meg en kommode på rommet. Det trenger jeg. Har jo et sånt stort skap, walk in skap. Men jeg ville ha en kommode til å ha inne på rommet mitt liksom, og det får jeg i dag. Gleder meg.

Fra torsdag til fredag sov Julie hos meg. Det var kjempekoselig. Vi spiste godis, og så på film. Det ble også endel data. Like always. Men så lenge vi liker å nerde så er det vel greit?
I går var jeg på jessheim med Charlotte. Hun er så søt. Vi spiste på burger king. Hadde en skikkelig date. Hihi. Vi kjøpte ikke no klær faktisk. Det er jo helt utrolig. Haha. Møtte på Camilla og Trine-Lise på Cubus. Lenge siden jeg hadde sett de, så var koselig å tilfeldigvis møte på jentene mine. 
dsc1982
Charlotte er bra søt vet jeg. lovelove
charlottehelene
i love you, baby

Hva gjorde dere i går?

har blitt vurdert

Nå har jeg blitt bloggvurdert av Marita.
Det var kjempe koselig å få en så positiv vurdering. Tusen takk.
Ta en titt innom bloggen hennes: http://maritawillersrud1992.blogg.no

Her er vurderingen Marita ga meg:
Førsteintrykk: jeg digger bloggen hennes. jeg leser den hver eneste gang det kommer noe nytt.
jeg er sikker på at alle kommer til å digge bloggen hennes. hun er en utrolig søt jente.
så bloggen hennes er knall bra.

Header: headeren hennes er kjempesøt, henne er ganske kreativ når det gjelder headere.
å henne har hatt ganske mange fine headere før på bloggen sin. det er noe ved headerene hennes som gjør bloggene hennes spennende å lese.

Skrivemåte: jeg synes Helene skriver kjempebra. hun skriver om det som passer henne.
å virker som henne bruker god tid til blogging, siden henne blogger om det meste, å det er nesten aldri skrivefeil ellernoe som helst, å det som er så bra er at henne prøver å ha kjempemasse bilder. hun tørr å si det henne mener. å det er også kjempeposetivt. som sagt, jeg bare digger bloggen hennes. :)

Design: enkelt å søtt. det passer også til bloggen. passer ganske mye pga headeren hennes.
så jeg synes designet hennes er enkelt men søtt. enkelt design er som oftest lettest.

Helhet: jeg gir Helene en sterk 5, grunnen er ikke fordi jeg vet hvem henne er fra før, men pga måten henne blogger på. jeg digger bloggen hennes å jeg leser så fort jeg ser at det er noe nytt på bloggen hennes. så dere må virkelig ikke tro jeg gir henne så bra bare fordi jeg vet hvem henne er. men det er rett å slett pga bloggen hennes. å at jeg er sikker på at hun inspirerer mange jenter der ute med det henne blogger om, hun er også en kjempesøt jente som vet hva henne gjør. så Helene, jeg digger bloggen din. å jeg anbefaler alle til å ta en titt innom bloggen hennes. ;-)
blyne
Er dere enige i det hun sier?