september 2013

PHOTOS: COCOA WITH MARSHMALLOW

I dag sto jeg tidlig opp, faktisk så tidlig som 08.30. Dette er tidlig for meg når jeg faktisk har fri fra jobb. Klokken 9 var jeg allerede ute av døren før dagens powerwalk. Det var forfriskende godt å komme seg ut så tidlig. Når jeg kom hjem igjen lagde jeg meg god frokost, og en kopp med varm kakao. Ikke så sunt, men skikkelig godt når man er kald i kroppen! Topp kakaoen med marshmallow, og jeg skal love deg at den smaker himmelsk. Perfekt på en kald høstdag


 Yumyum!  

HATT EN FIN DAG? 

PHOTOS: THIS AMAZING WEEKEND

Hei! Søndagen er her allerede, denne helgen har gått så fort. Fredagen jobbet jeg kveldsvakt, og da den vakten var ferdig hadde jeg endelig helg jeg også! I går kom Camilla til meg, noe som var utrolig koselig. Vi koste oss med reker og vin, Harry Potter film og tv på kvelden. En perfekt lørdagskveld med andre ord! I dag har vi faktisk vært på fjelltur, eller skogstur. Liker å kalle det fjelltur i og med at det kun er oppoverbakke hele veien opp til toppen. Turen vår gikk til ett tårn som ligger her jeg bor. Utrolig tungt å gå opp, men vi klarte oss utrolig godt. Superspreke og flinke jenter, om jeg skal si det selv. Når vi kom hjem igjen fra tur så var vi merkelig nok utrolig kalde inni kroppen, så da smakte det VELDIG godt med varm kakao med litt marshmallow oppi. 

Tøffe Camilla gikk opp i toppen av tårnet! Jeg har vært der en gang, og har ikke tenkt meg opp dit igjen! Hehe. Høydeskrekk much. 

Tusen takk for en utrolig fin helg, Millah 

HATT EN FIN HELG? 

FRIDAY MORNING

God fredagsmorgen! 

I dag er det endelig fredag. Veldig etterlengtet for min del. Skal først på jobb 13-21 i kveld, men så er det endelig helg for meg også! Merker på hele meg at det skal bli utrolig deilig med noen dager fri nå. Har blitt endel jobbing de siste ukene. For de som ikke vet det så jobber jeg på Lindex Jessheim storsenter, og vi har hatt to butikker, altså en barnebutikk og en egen butikk med dameklær. Nå har vi holdt på med flytting av barnebutikken i en evighet føles det ut som, og det har ikke bare vært lett. Utrolig morsomt, spennende og slitsomt. Nå er vi så og si ferdig med å flytte barnebutikken, og det blir kjempefint! 
Nå før jobb skal jeg kose meg med frokost mens jeg skal se på første episode av Glee, sesong 5. Endelig var ventetiden over! Er en så utrolig koselig og fin serie som jeg bare må følge med på. Skal virkelig kose meg nå

Helgen min skal jeg bruke på å tilbringe tid sammen med bestevenninnen min Camilla. Gleder meg masse til å være med henne igjen. Har ikke hatt spesielt mye med tid til venninner i det siste, så denne helgen skal jeg virkelig nyte hundre prosent, og mer enn det! 

PLANER I HELGEN? 
FLERE SOM ELSKER GLEE?  

SHE'S WAITING FOR SUPERMAN

 

She's waiting for superman, to lift her up and take her anywhere. 
Show her love and climbing through the air.
Save her now before it's too late tonight. 
She's waiting for superman. 

BUSY WITH NO ENERGY LEFT, THANK GOD IT'S SUNDAY

God søndag dere! 

Søndagen er her allerede, og i morgen er det en ny uke. Føler helgen bare har flydd i fra meg med jobbing. Uken blir også fylt med full uke med jobbing fra mandag til fredag! Må innrømme at jeg gleder meg ekstremt masse til jeg får helg neste uke, og endelig to dager med fri. Føler verden bare har rast sammen rundt meg for tiden. Ingenting går min vei og jeg hadde virkelig trengt en ferie med selvpleie. Drømmer meg langt bort og skulle ønske jeg skulle på ferie langt vekk snart. Men nei. Gleder meg hvertfall til neste helg som jeg skal tilbringe med min beste Camilla. Har jo ikke noe liv for tiden, så venner har jeg ikke hatt overskudd til i det heletatt den siste tiden. Blir godt med bestevennkos!! 

Bildene er fra weheartit  

I dag har jeg vært i Charlottenberg sammen med mamma. Kjøpte meg et SUPERFINT bilde av Marilyn Monroe. Selvfølgelig. Får aldri nok av den dama. Hun pryder alle vegger på rommet mitt, vakker er hun! Nå venter jeg på at klokken skal bli 20.00, så jeg får sett på Robinson. 

HAR DERE DET TRAVELT FOR TIDEN? 

 

MY NEW CANON CAMERA

    

Bestilte meg nytt kompaktkamera fra canon her om dagen, jeg er superfornøyd! Trengte virkelig ett nytt kamera, som er litt mindre enn speilrefleksen. Jeg personlig syns det er veldig slitsomt og drasse med meg speilrefleksen hvor enn jeg går, mens ett lite kompaktkamera kan jeg ha i veska til alle tider. Supersmart! Nå som jeg har begynt å blogge igjen så føler jeg at dette var en god investering! Kameraet har 16 megapixler, 8x optisk zoom (kan noen forklare meg hva det er???) og wifi! Det er jo ett supersøtt kamera også, siden det selvfølgelig måtte være rosa 

HVA ER OPTISK ZOOM? (ja, jeg er dum når det kommer til sånne elektriske greier) 
SYNS OM KAMERA?  
FORSLAG TIL VIDEOBLOGG?  

VIL DU BLI LINKET?

http://sarai94.blogg.no . Denne jenta har en flott blogg! Fine bilder, og hun er superinspirerende med sine fine antrekk og sminketips. Ta gjerne en titt! 


VIL DU BLI LINKET NESTE GANG? 

 

TIME TO GET UP FROM BED, IT'S FRIDAY

Hei dere søte mennesker! 

Da var fredagen her allerede. Noen er heldige og tar helg i dag, mens jeg er nok mindre heldig. Jobber kveldsvakt i dag, noe som betyr at jeg er hjemme klokken 22.00 i kveld, og i morgen er det jobb igjen fra 11.00 til 19.15, så dette blir ikke mye til helg for denne jenta, MEN ser positivt på det og tenker at neste lønning kommer til å bli bra. Har blitt mye jobbing i det siste, vi driver med ombygging på jobben, og det er ikke barebare å flytte en butikk. Masse som skal kastes, flyttes, bæres, rigges og ja, gudene vet hva vi ikke skal. Med andre ord er det ganske hektisk og ikke minst slitsomt. Blir veldig spennende og gøy med ny butikk da, gleder meg masse til vi er ferdige! Til de som ikke vet det så jobber jeg på Lindex, på jessheim storsenter. Har vel kanskje ikke så mange lesere som bor i ullensaker??? 


 
Nå ble det mye jobbsnakk. Var jo egentlig ikke det jeg skulle skrive om nå, men alle kan vel snakke seg bort. Føler disse "godmorgen-innleggene" mine blir helt like hver dag. Det sier vel litt om hvor mye jeg egentlig har å blogge om? Uansett, nå skal jeg ordne meg og spise frokost før jeg setter meg ned og ser på "i gode og onde dager", haha. Sinnsykt tragisk serie egentlig, men må liksom se hver episode allikevel. Vanemenneske.
 


Ååå min søte lille kattepus koser seg inne nå som det er så kaldt og surt ute. 

Håper dere får en kjempefin fredag og helg  

HAR JEG NOEN BLOGGLESERE FRA ULLENSAKER? 
HVA SKAL DERE I HELGEN?  

PHOTOS: TODAY'S MAKEUP


Følte jeg datt ned i sminkepungen i dag, med rød leppestift. Det er absolutt ingen vane at jeg bruker rød leppestift. Syns det er veldig pent på andre, men har ikke helt klart å vende meg til det selv. Bruker veldig mye leppestift til vanlig, men det går mer i lyse farger. Bildene er nofilter, og selvfølgelig iphone. Sløv.  

BRUKER DERE LEPPESTIFT? 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

♥ Bor du for deg selv?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg bor hjemme hos mammaen min. Skulle veldig gjerne flyttet for meg selv, men med de boligprisene og husleiene som er nå, er det ganske håpløst når jeg ikke har fulltidsjobb dessverre.

♥ Har du søsken?

Ja, jeg har en lillebror på 8 år som heter Kristian. 

♥ Hva er dine drømmer for fremtiden? 

Jeg drømmer om å få meg en snill og god kjæreste, en fin leilighet og jeg har lyst til å bli makeupartist. 

♥ Har du lyst til å gifte deg? 

JA, absolutt! Jeg ønsker meg ett stort prinsessebryllup! 

♥ Hvordan trives du i jobben din?

Jeg trives veldig godt i jobben min, å jobbe med klær er absolutt gøy! 

♥ Hva er din favoritt årstid? 

Jeg ELSKER høsten! Alle fargene, gode varme klær og jakker, bladene som faller fra trærne, varm kakao og bøker på kalde dager. 
 

♥ Hvilken skole går du på? 

Jeg går ikke på skole nå, er ferdig utdannet som hudpleier. Gikk på Nannestad VGS, men det er allerede to år siden nå. 

♥ Har du kjæreste?

Nei dessverre.... 

♥ Kan du skrive litt om bestevenninna di, Sara Alexandra? Når kommer du og besøker meg og Aria? 

Bestevenninna mi Sara, hun er verdens rareste vesen. Vi har en humor som bare vi to forstår tror jeg. Hun er en av de venninnene jeg har hatt lengst, noe jeg er takknemlig for. Elsker deg da vettuuuu. Kommer på besøk bare du inviterer meg jeg hihi. 

Ta gjerne en titt innom Sara sin blogg http://saraalexandra.blogg.no 

ANOTHER LAZY MORNING

God morgen 

Nå sitter jeg i senga mi og hører på Sweet Dreams listen min på spotify, er så deilig med rolige sanger når man har våknet. Da slapper jeg skikkelig av! Sto opp for en halvtime, deilig å stå tidlig opp selvom jeg ikke begynner på jobb før klokken 14.00. Elsker som sagt å ha god tid før jobb slik at jeg kan lage en god frokost og se på serier, filmer eller opptak på tven. Det å ha god tid og ikke stresse er noe jeg virkelig trenger. Om jeg starter dagen med å stresse skal jeg love dere at dagen min blir crappy. Nå skal jeg lage meg frokost, også skal jeg se på ungkarskvinnen fra mandagen før jeg fikser meg til jobb. Herlig morgen 

HVA ER DERES PLANER I DAG? 

NEW IN: THE PERFECT LIP SCRUB Har mottatt en lip scrub fra merket Sara Happ. Den er virkelig helt utrolig! Kunne spist den opp, haha. Den både lukter og smaker (ja, du leste riktig) utrolig godt. Leppene blir også veldig myke og gode av den. Syns hvertfall den funket på meg. Deilig med en skrubb til leppene nå som kulda begynner å komme. 

HAR DU PRØVD DEN? 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Her kommer flere av svarene på spørsmålsrunden. Enjoy 

♥ Hvor redigerer du bildene dine? 

Jeg redigerer bildene mine i pixlr express, og picmonkey. Superlett! 

♥ Mener å huske at du jobber i klesbutikk? Gjør du det enda? Hvordan er det?

Ja, det stemmer. Jeg jobber på Lindex, noe jeg har gjort i 3 år nå. Trives utrolig godt med å jobbe i klesbutikk, det er det ingen tvil om. Det er spennende og lærerikt. Elsker å jobbe i serviceyrket, hjelpe mennesker og se dem smile av god service. Det er utrolig gøy! Eneste minuset er at jeg har litt vanskeligheter med å styre meg når det kommer til shopping.....

♥ Hvilke artist hører du mest på?

Det er veldig vanskelig å svare på. Det varierer så veldig! Men nå for tiden går det mye i Rihanna og Miley Cyrus. 


♥ Hva skal til for at du skal lese en blogg? 

For at jeg skal lese en blogg må bloggen inneholde store, fine og klare bilder! Det må være ett fint og ryddig design, hvor det er lett å finne frem. 

♥ Vil du ha kjæreste? 

Tja, kan vel ikke nekte for at det hadde vært fint. Jeg begynner å bli "gammel" og føler det er på tide at jeg snart finner den "rette" hahah....  

♥ Er du forelsket i noen nå?

Nja, betatt kanskje? 


♥ Hva er din favoritt drikke? 

Det må nok bli iste.

♥ Om du skulle dratt på en øde øy, og bare kunne tatt med deg en ting, hva ville du tatt med? 

Oj, jeg tror faktisk det ville vært lepomade, siden jeg er sinnsykt avhengig. 

♥ Hvor handler du klærne dine? 

Siden jeg jobber på Lindex blir det til at jeg handler en god del av klærne mine der, men handler også mye på Gina Tricot, Bikbok og Cubus. 

NOE DERE LURER PÅ? 

I LOVE LAZY MORNINGS

 Hallo og god morgen til dere! God morgen! Nå sitter og ser på Safe Haven. Nydelig film! Jeg elsker Nicholas Sparks filmene, ser dem gang på gang og blir aldri lei. Har laget meg en god frokost, nemlig havregrøt med rosiner. Så nå skal jeg sitte og nye frokosten min og en kopp te mens jeg ser på film. Elsker late og lange morninger før jeg skal på jobb.  

LIKER DERE LATE MORNINGER? 
STRESSER DERE MYE FØR JOBB/SKOLE?  

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 

♥ Hvilke land har du vært i, og hvilke likte du best?

Jeg har vært i Monaco, Luxembourg, Hellas, Portugal, Frankrike, Tyskland, Italia, Sveits, Bulgaria, Kroatia, England, Danmark, Sverige, Spania, Tyrkia. Jeg har reist så mye rundt, så har helt sikkert klart å glemme noen land nå. Mitt andre hjem er Tyrkia, så Icmeler må nok være min favoritt ♥ Tre drømmedestinasjoner og hvorfor?

Jeg har alltid ønsket å reise til Hawaii, nettopp fordi det ser helt utrolig ut! Våkne opp i Hawaii og ta turen til en hvit strand med helt utrolig vann. Har også en drøm om å gifte meg på en strand i Hawaii, men det tror jeg nok bare forblir en stor drøm. Drømmedestinasjon nummer 2 er USA. Jeg vil reise på en rundtur rundt om i USA, blandt annet til Miami, New York, Hollywood, LA, Las Vegas osv. Herlige strender, fantastiske shoppingmuligheter og selvfølgelig fine restauranter og cafeer. Tror jeg hadde kost meg ihjel i USA, og aldri dratt hjem igjen. Har også lyst til å reise til Nicaragua og besøke fadderbarnet mitt. Selvfølgelig ikke barebare å reise dit, men det hadde vært a dream come true for meg. Det å få møte det lille barnet som man har sendt brev med, det hadde bare vært fantastisk. 

♥ Storby eller syden?

Ååå denne er faktisk vanskelig. Liker jo både strand og vann, og shopping. Klarer faktisk ikke å velge, hihi. 

♥ Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

En typisk dag for meg består av jobb. Begynner jeg tidlig på jobb starter dagen med å stå tidlig opp, ta en dusj, spise frokost og fikse meg. Etter jobben da er det litt forskjellig hva jeg finner på, men som regel drar jeg hjem, spiser middag også tar jeg kanskje en liten powerwalk før det er hjem igjen og se på alt mulig av teite programmer på tv. Tvslave much? Begynner jeg sent på jobb så står jeg opp tidlig nok til å få en lang og deilig morning. Jeg hater å stresse, og elsker å ha god tid! Jeg lager en god frokost som jeg nyter en lang stund mens jeg ser på film/serier/tv. Fikser meg, drar på jobb også når turen endelig går hjem igjen så er det avslapping på skyhøyt nivå før jeg finner sengen og sier godnatt. 

♥ Hva ønsker du å jobbe med senere (drømmeyrke) ?

Mitt drømmeyrke er å bli makeupartist. Før jeg kan bli det må jeg gå på makeupskole, noe jeg ikke helt har klart å få meg til å gjøre enda. Utdannelsen min er jo hudpleier, der vi også har lært endel om makeup. Fant ganske fort ut at det var sminke jeg ville jobbe med. Grunnen til at jeg ikke har startet på makeupskole enda er at etter 5 år på vgs blir man veldig skolelei, og jeg har rett og slett ikke orket tanken på noe mer skole enda. ♥ Hva er den fineste sangen du vet om, akkurat nå?

Akkurat nå syns jeg Miley Cyrus med Wrecking ball er veeeeeldig fin. Den går på repeat om og om igjen. 

♥ Lyst å få besøk av en liten bergenser snart? :*

JA! Absolutt hihi. La oss ta en Ine og Helene helg asap!!! hihi ;* 

♥ Tre must-haves for deg innen mote nå i høst?

Ååå det er så mye fint nå. Jeg ELSKER høstmoten. Tre must-haves for meg denne høsten er store, gode strikkegensere, boots og høstjakken (som jeg allerede har kjøpt og elsker!!!) ♥ Hva gjør deg glad?

Det er veldig mye som gjør meg glad, men en ting som virkelig makes my day er når en vilt fremmed smiler til meg på gaten. Det er så utrolig hyggelig! Om jeg har en skikkelig crappy dag hjelper det virkelig på humøret å få ett smil. En annen ting som gleder hjerte mitt er når jeg får brev fra lille fadderbarnet mitt. Da kommer gledestårene frem før jeg rekker å åpne brevet. Det å få brev fra en liten jente i andre enden av den store verden er så koselig. Det er happiness det! Ellers blir jeg glad av venner, familie, kjærlighet, komplimenter, fine dager, lønningsdag (hehehe!!!). 

♥ Når begynte du å blogge? Hva liker du ved blogging? 

Jeg begynte å blogge i 2009 tror jeg. Begynner å bli noen år siden. Det jeg liker ved blogging er all inspirasjonen jeg får, og alt jeg får delt med andre. En annen ting er alle de koselige kommentarene. 

♥ Hvilken blogg er din favoritt? Og hvorfor? 

Ååå jeg har så utrolig mange blogger som jeg leser, klarer absolutt ikke å velge ut en favoritt. Men noen av de jeg leser fast er inekristin, martine, saraalexandra, martheborge.

Resten av spørsmålene kommer senere. Håper dere ble fornøyd med svarene.  

NOE DU LURER PÅ? 

THIS RAINY MONDAY

 Rise and shine! I dag er første dagen med skikkelig høstvær. Det er surt og litt kaldt, samtidig som det blåser helt forferdelig og regner. Brrrr. Deilig å sitte inne med en deilig lunch og en kopp te nå. I dag sto jeg opp klokken 06.00, fordi det var personalmøte på jobben. Det er typisk med møte når det er eneste dagen denne uken jeg har fri. Just my luck. Etter møte i dag kjøpte jeg med nye gummisko, det var en nødvendighet, og absolutt fornuftig. Nå skal jeg slappe av noen timer, før det blir ut å ta powerwalken, enten det regner eller ikke.  

For dere som vil se hva jeg gjør på regnfulle dager så ta en titt på videon min på instagram hihi! helenesimensen 

HVA ER DERES MANDAGSPLANER? 

THIS IS YOUR CHANCE TO ASK

Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde. Det har jeg vel ikke hatt på flere år. Dere kan spørre om alt mellom a og å, så svarer jeg om noen dager. Kanskje det blir video om det er interesse for det? 

NOE DU LURER PÅ? 

PHOTOS: SWEET LIKE CANDYÅååååå har du sett noe så herlig før? Det ser jo bare dødsgodt ut? Når det er sagt så må jeg innrømme at det kun pryder øynene. Dette var ikke noe som jeg likte. Aaaaaltfor søtt! Føltes som jeg dyttet en pose med sukker inn i munnen, og det er uten å overdrive, MEN fargene er jo herlige. Rosa sjokolade, det måtte jeg jo selvfølgelig kjøpe. Må også innrømme at jeg betalte 200 kroner for en liten pose med denne grusomme smaken. Bortkastet? Jaja, fikk hvertfall noen bilder å friste dere med. 

SYNS DU DET SER GODT UT? 

NEW IN: HØSTJAKKE


For noen uker siden kjøpte jeg meg ny høstjakke. Ble forelsket med en gang! Måtte bare ha den. For min del er den litt i overkant dyr, men jakke er jo faktisk en nødvendighet. Når det er sagt hadde jeg problemer med å velge farge, og endte derfor opp med samme jakke i to ulike farger. Luxusproblem much?! Kjøpte jakken i medium, men kunne fint hatt small siden den er utrolig stor i størrelsen, men siden jeg var desperat etter å kjøpe jakka og de ikke hadde mindre størrelse så ble det sånn. Fin er den uansett!!!

Er det forresten noen interrese for at jeg skal ha en spørsmålsrunde? 
SYNS?
HAR DERE KJØPT HØSTJAKKE ENDA? 

FRIDAY IS MY FAVORITE F WORD

Hei, og god helg! Har endelig fått kommet meg hjem fra jobb, spist middag og nå sitter jeg og ser på The voice som selvfølgelig måtte bli satt på opptak så jeg kunne få det med meg. Endelig har jeg frihelg! Det skal bli så deilig. Skal en liten tur på shopping i morgen tror jeg, men ellers skal helgen brukes på å slappe helt av. 

PLANER FOR HELGEN? 

NEW IN: THIS SMELLS LIKE HEAVEN


I sommer gikk jeg amok på Victoria's Secret, og dette er bare to av de tingene som fikk bli med meg hjem. Da jeg beveget meg inn i butikken trodde jeg at jeg var kommet til himmelen hvor alt var rosa. Luktet seriøst himmelsk der inne. Så mye gode dufter! 

HAR DU DENNE? 

PHOTOS: ME, MYSELF AND I IN A BORING TIME

God ettermiddag! 


Hva er vel en blogg uten bilder av eieren? Heheh neida, bare tuller. Kjedet meg bare en smule før jobb i stad, og hva gjør man da? Jo da tar man bilder av seg selv og spammer folk på snapchat. Stakkars mennesker som har meg på snapchat når jeg kjeder meg. Nå i denne stund er jeg nok på jobb, måtte forhånsskrive ett innlegg til dere. Blogglysten er tilbake og da må jeg jo prøve å holde det gående. Alle som har fulgt bloggen min en stund vet jo hvor mange bloggpauser denne bloggen har hatt. Men nå skal jeg prøve så godt jeg kan å holde det gående i en lang stund. 

HVA GJØR DU NÅR DU KJEDER DEG? 

GOOD MORNING SUNSHINE

Hei og god morgen!Torsdagen er her, og i morgen er det endelig en etterlengtet helg. Hvor deilig er ikke det da? Det skal bli utrolig deilig kjenner jeg. Tror ikke jeg skal gjøre noenting i helgen, trenger virkelig noen dager hvor jeg kan slappe helt av, så det blir godt! Nå skal jeg nyte havrepannekakene mine og en kopp te mens jeg ser på ungkarskvinnen fra mandagen og gode og onde dager. Koselig og herlig morgen Klokken 14 går turen til jobb. Ha en flott torsdag dere!

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 
JOBB ELLER SKOLE?  

PHOTOS: THE GUARDIANHva er vel bedre enn å sitte inne en kald høstkveld med en kopp kakao og kanskje en fin bok? Gleder meg til å fortsette lesingen i denne boken på kalde høstkvelder. Nicholas Sparks er jo herlig!

LIKER DU Å LESE BØKER? 

VIL DU BLI LINKET?

http://martinesliv.blogg.no. Ta gjerne en titt innom Martine sin blogg 

VIL DU BLI LINKET NESTE GANG? 

PHOTOS: MY NEW BEDROOM

Om dere lurer på hvor noe er fra så er det bare å spørre, hyllene og nattbordet er fra jysk

Har gjort en liten makeover på rommet mitt. Kastet ut en stor bokhylle, og kjøpt en stor puff, nye hyller og nytt nattbord. Må legge til at nattbordet skrudde jeg sammen helt selv, haha! Syns virkelig jeg var flink. Trenger ingen kjæreste når jeg er så handy selv. Syns rommet mitt ble vedlig girly og fint nå. Trengte en liten makeover. 

SYNS? 

#soverom #interiør #filmer #detaljer 

EARLY MORNING

Good morning sunshine

 


God morgen dere! Akkurat nå sitter jeg og nyter en deilig frokost, mens jeg ser på gode og onde dager. Den serien er jo helt tragisk, men allikevel må jeg bare følge med. Tar det opp hver eneste dag, og har gjort det de siste årene. Må le litt da, elsker en så tragisk serie hihih. Deilig med en rolig og lang morgen, det er det beste jeg vet. 

HVA GJØR DERE I DAG?

 

INSPO: PRETTY PINK

Er det en side jeg elsker så er det weheartit. Så mange fine og søte bilder! 

SUNDAY IS FUNDAY

Hei dere, og god morgen!I dag er det søndag, og slutten på en nokså slitsom uke for min del. Helgen min har ikke gått til noe annet enn jobbing, det samme med uken. I dag skal jeg tilbringe dagen i sofaen, hvor jeg skal ligge i hele dag hadde jeg planer om. Med frustrerte fruer på tven er søndagen perfekt!!  Blir vel en liten powerwalk litt senere da, akkurat på den fronten kan man ikke ligge på latsiden. 

LIKER DERE SØNDAGER? 

MY TATTOO: BELIEVE

Det er veldig mange som har lurt på om tatoveringen min er pga Justin Bieber, og jeg kan på en måte forstå hvorfor folk kan tro det. Tattoveringen min er på armen, og det står så mye som Believe. Tenkte med dette innlegget at jeg skulle fortelle dere hvorfor jeg tok den, og hva den betyr for meg. 
Tatoveringen min har jeg hatt lyst til å ta i veldig mange år, og dette er noe de som kjenner meg godt vet, og NEI den er ikke pga Justin Bieber. Grunnet min store sprøyteskrekk har den bare forblitt en stor ønsketenkning i mange år, og aldri blitt noe av, før nå selvfølgelig. Jeg vet ikke hva som gikk av meg men fikk ett kick og bestemte meg for at nå skulle jeg ta den, koste hva det koste vil og til tross for skrekken min. Grunnen til at valget mitt falt på Believe er at det for det første er et pent ord. Det har en stor betydning, og et viktig budskap. Det å tro er bestandig viktig, det å være positiv og ha en tro på at alt går bra til slutt, det er noe som er veldig viktig for meg. Har hatt perioder i livet mitt der jeg har hatt mye motgang, og ting var veldig vanskelig. Behøver ikke gå mer inn på det, men støtte fra venner og familie har alltid hjulpet. Fikk alltid høre at ting ville bli bedre, så lenge man hadde troen på det, og det ble det. Så grunnen til mitt valg av tatovering er enkel: Alt du behøver er å "believe". 


HAR DU TATOVERING? 
SYNS OM MIN?  

VIL DU BLI LINKET?

Tenkte jeg skulle ha en liten linkerunde. Har nettopp startet å blogge igjen, så inspirasjon og noen nye blogger hadde vært kjekt å se

ER DU MED?

NEW IN: CLOTHES AND SHOES


Skjorte, Gina Tricot // Bukse, Gina Tricot // Sko, Shoeday 

Forrige uke brukte jeg opp resten av lønningen min på shopping. Smart, jeg vet. Men når jeg finner noe jeg liker så må jeg bare ha det. Skoene fikk jeg sponset av pappa, og skjorta av mamma, så ble ikke så ille dyrt allikevel da. Er man shopaholic, så er man shopaholic

SYNS? 

RISE AND SHINE, IT'S MORNING

 Hei dere! 

Ukene går så fort, i dag er det allerede onsdag. Tommel opp for det! I dag skal dagen min tilbringes på jobb i åtte lange timer, før turen går rett hjem til senga igjen. Føler vel egentlig for å ligge i senga i hele dag, men jobbe må man jo.


Nå skal jeg nyte en deilig frokost sammen med en kopp te, og bare slappe av med tvtitting før turen går videre til lindex, som er jobben min. 

Ha en fantastisk dag!

GÅR DU PÅ SKOLE ELLER JOBBER? 

PHOTOS: DINNERTIME


Mamma har så mye fine detaljer. Bare se på den søte duken! I dag har jeg laget middag til mamma. I håp om å prøve å være litt sunn så ble det laks i dag, med babygulrøtter og potet. Utrolig godt! Vet at ikke alle syns matbilder er så fryktelig spennende, men for meg er det inspirerende å se matbilder på blogger, så håper at jeg kanskje kan klare å inspirere noen selv via min blogg også. 

TIPS TIL EN INSPIRERENDE MATBLOGG? 
HAR EN DU KANSKJE EN SPENNENDE OPPSKRIFT SELV? 

MY SUMMER IN PICTURES

Den første ferieuken min i juni var jeg i Tyrkia sammen med mammaen min, vi var i Icmeler, mitt andre hjem. Skrevet om turen HER.


Uke 31 var jeg en tur på vestlandet sammen med familien. Hadde en super tur! Som man ser er jeg jo veldig glad i å ta bilde av meg selv, så det er nesten det eneste jeg har bilde av fra turen. (Lurer på hvorfor det alltid er sånn, haha!) Vi bodde på campingplass og hadde noen flotte dager der med avslapping og litt fisking på de andre. Det er så deilig å slappe av og koble ut tankene helt på en rolig og fin plass sammen med familien. 


Uke 32 var Sara Alexandra og jeg en uke i herlige Spania. Det var en kjempefin tur, og vi koste oss masse. Vi tok blandt annet tatovering, noe som gjorde helt forferdelig vondt! Men syns det ble søtt med en liten vennskapstatovering. Ble noen turer ut på barstreet'n i Magaluf, bading, soling, partybåt, god mat, god drikke og alt som hører syden til. Tilbringte også endel til i Katmanduparken, hvor vi kunne være 12 år igjen. Kjempegøy var det! 

Ellers i sommer har jeg for det meste jobbet. Har også vært på Rihanna konsert, som var helt utrolig bra!

HAR DERE HATT EN FIN SOMMER? 
GJORT NOE SPENNENDE I SOMMER?  

PHOTOS: HELLO AUTUMN

September er kommet, og høsten sniker seg sakte men sikkert på. Er det en årstid jeg elsker så er det høsten. Får man en høst med litt solskinn, og uten så mye regn så er høsten en perfekt årstid. Luften blir kaldere, men allikevel behøver man ikke fryse. Gode tjukke gensere, og en god høstjakke er redningen på høsten. Hva er vel bedre enn å tulle seg inn i en god genser med en kopp varm kakao og en film? Det er perfekt på høsten. Selv elsker jeg høstfargene! Bladene og trærne er så vakre og fine å se på. Føler meg som en liten unge, men det å lage en stor haug med masse fine blader, og deretter kaste seg selv oppi den, den følelsen kan ikke beskrives. 

FLERE SOM LIKER HØSTEN? 
HVA LIKER DERE VED HØSTEN?