september 2012

WHAT'S IN MY MAKEUP BAG


Sminkepung, Bulgaria. Foundation True Match. Hudkrem, The Body Shop.
Isadora Brownzing Powder, Pudderkost, Lindex. Pudder True Match.
Mascara YSL, Dior Show. Leppestift. 

NOEN SOM BRUKER DET SAMME? 

HELGENS BLOGG


http://minah0el.blogg.no

Om dere vil ha litt inspirasjon, så ta en titt innom denne fine bloggen! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

SET THE WORLD ON FIRE

Tonight, we are young. So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun. 

Ååå sykt fin sang! De er så utrolig flinke. Elsker alle coverlåtene dems. Anbefales virkelig å høre! Søk på Boyce Avenue på spotify eller youtube med en gang 

HAR DU HØRT NOEN AV SANGENE DEMS? 

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?


Helgens blogg får eget innlegg, der jeg kommer til å poste noen bilder fra bloggen. Ved å melde deg på sier du automatsik ja til at jeg kan låne bilder fra din blogg og bruke i innlegget. Ha en flott helg alle sammen!! 

ER DU MED? 

PHOTO: FRIENDSHIP


Laget denne kollasjen og satte den utenfor min personlige almanakk, som dere finner HER. Koselig å samle noen venner i samme kollasj syns jeg. 

SYNS OM KOLLASJEN? 

PHOTOS: MORNINGTIME

I dag våknet jeg til sol. Jammen på tide etter alt regnværet som har vært. Ikke at det er så fryktelig varmt ute. I natt har det regnet og regnet så fælt. Hater når det regner om natten og jeg sover alene for da har jeg en trang til å måtte ha på lyset. Aner ikke hvorfor men det er bare sånn. Anyblooooogg, nå skal jeg kose meg med en kopp te og litt frokost, så skal jeg se på en film. Elsker slike morninger! 

PLANER I DAG? 

 

 

NEW IN: MACBOOK SKIN

Jeg syns det er så gøy å pynte opp macbooken min litt, så for en stund siden bestilte jeg laptop skin birds, hentet den i dag og er kjempefornøyd. Vet ikke hva det er med meg og fugler for tiden, men syns det er så pent. Direktelink finner dere HER

SYNS?

VIL DU BLI LINKET?

http://mathildekonstanse.blogg.no

http://amaliesivertsen.blogg.no


http://shjanne.blogg.no

Superfine blogger! Håper dere tar dere tid til å titte innom disse. 

VIL DU BLI LINKET NESTE GANG? 

PHOTOS: MIN ALMANAKK

Har endelig fått en ny almanakk! Har en fra før av men den går ut i desember så passet bra med en ny som jeg kan begynne med i 2013. Elsker disse fra personlig almanakk!

Produktet er sponset av personlig almanakk.

HAR DERE EN SLIK SELV? 

NEW IN: IPHONEDEKSEL


Har endelig mottat mitt nye fine iphonedeksel fra caseapp. Superfornøyd med det! På caseapp kan du designe ditt eget deksel, noe som gjør det veldig personlig og fint. Du kan ha bilder av hva du vil, slik som f.eks mitt deksel hvor jeg har bilde av meg og bestevenninnen min Sara Alexandra. Koselig å ha et deksel som ikke alle andre har, men et som er personlig og unikt. 

Produktet er sponset av Caseapp.

HVA SYNS DERE OM DEKSELET? 

PHOTOS: COLD MORNING

Brrrr, og god morgen. Nå sitter jeg i senga, med verdens beste tøfler og min kjære macbook. Syns det er vanskelig å komme seg ut av senga når det er så sinnsykt kaldt. Heldigvis er det noen timer før jeg behøver å bevege meg ut av døren og videre på jobb, så skal bli her en stund og se en film før jeg må fikse meg osv. Ingenting er bedre enn lazy mornings. Blir spennende å komme på jobb i dag, i og med at Missoni kolleksjonen til Lindex er i salg fra i dag! Så nå må dere løpe og kjøpe og støtte brystkreft.  

HVA GJØR DERE I DAG?
KALDT HOS DERE? 

PHOTOS: BEAUTIFUL OWL

Da jeg var i Tyrkia i sommer kjøpte jeg dette søte uglesmykket. Er ikke en jente som bruker noe særlig med smykker, men dette måtte jeg bare ha. Syns det var så fint. Har ikke begynt å bruke det enda, men finner vel en anledning hvor det passer inn en gang. Hihi. Prisen er jeg dessverre usikker på, men som sagt er smykket kjøpt i Tyrkia og det er ikke spesielt dyrt der. 

SYNS OM UGLESMYKKET MITT?

NEW IN

Bestilte litt hjem fra makeupmekka forrige uke, alt sammen kostet 20 kroner, altså per stykk. De rosa kostene var i samme pakke så de kostet 20 kroner tilsammen. Utrolig billig, nye koster trenger jeg alltids så det var kjekt at det var så fin pris. Veldig fornøys hvertfall. 

BESTILT FRA MAKEUP MEKKA FØR?
SYNS?  

PHOTOS: JENTEKVELD

Tyrkisk kjøttdeig med pitabrød. Snacks. Michael som griser med mat. Camilla

På torsdag tok jeg turen til min kjære Camilla. Var kjempekoselig å se henne igjen! Vi bor jo like ved hverandre men sees sjeldent pga jobb. Dumt egentlig siden vi alltid har det så koselig sammen. Koste oss med god mat, snacks også så vi på film. Standard oss når vi er sammen. Kjempekoselig! 

SYNS OM BILDENE? 

VIL LESE DIN BLOGG

Søndag, ingenting å gjøre og planen er å bare slappe av. Elsker søndager hvor jeg kan slappe helt av og ta livet med ro. Hadde vært kjekt om dere ville legge igjen bloggadressen deres, slik at jeg kan titte og kommentere på noen nye blogger. Alltid fint med ny inspirasjon. Kanskje jeg finner en ny favorittblogg også. Legg meg gjerne til som venn slik at det blir lettere for meg å følge bloggen din videre.

Ha en fin søndag!

HVA ER DIN BLOGG?  

LADY GAGA FAME

Nå holder blogg.no en konkurranse der man kan vinne parfymen til Lady Gaga. Dette er den første sorte parfymen som er laget, og det i seg selv er jo superkult. Selv er jeg en kjempestor fan av Lady Gaga, og syns det hadde vært kjempestas å kunne fått testet denne parfymen. Lady Gaga er noe for seg selv, hun er annerledes og utrolig tøff. Hun tørr å være seg selv, noe det står stor respekt av. Skal også på Lady Gaga sin konsert i Norge i desember, og da hadde det vært ekstra morsomt å kunne spraye på seg parfymen hennes også. Jeg krysser fingrene for både meg selv, og alle dere andre som har meldt dere på konkurransen. 

 

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

la22ga

MISSONI KOLLEKSJONEN TIL LINDEX

25 september er det klart for Missoni kolleksjonen hos Lindex. Dette er en ganske stor og viktig kolleksjon for Lindex. 10% av alle salgene vil gå til brystkreft, og dette er veldig viktig! Missoni er et familieprodukt, hvor det er tre damer som jobber sammen som ett team. Altså bestemor, mamma og datter. Klærne til Missoni består av et såkalt sikksakkmønster, samt sommerfuglmønster, av forskjellige farger. Det er egentlig en ganske spesiell mote, men skal love dere at klærne sitter sinnsykt bra på de som virkelig kler det! 

Kommer også noen klær til barn, og ikke bare voksne! 

Jeg selv jobber i Lindex, og gleder meg masse til kolleksjonen kommer! Det blir kjempespennende. Vi på Lindex jessheim er ganske stolte av å kunne selge Missoniproduksjonen. Det er ganske stort for en butikk på landet å få et kjent motemerke. 08.00 - 10.00 tirsdag 25 september, vil butikken vår ha en gratis frokost hvor alle våre kunder kan få seg en matbit, samt drikke. Det skal være eksklusivt og stort, derfor åpner butikken klokken 08.00 denne dagen, og er selvfølgelig åpent til 21.00 som vanlig. Siden 10% av salgene av Missoni klærne går til brystkreft er det ikke mulig å få noen som helst rabatter på klærne, og ordinær pris vil gjelde. 
Kombinerer du disse klærne med riktig tilbehør og jakker blir det veldig stilig! Utrolig kult på de som virkelig kan å kle seg. Det kommer også diverse tilbehør som sminkepung, skjerf, hansker osv. 

Dere som er opptatt av mote, og bor i nærheten av Jessheim må ta turen innom for en hyggelig handel hos oss! Viktig å huske at Lindex støtter brystkreft med denne kolleksjonen. 

HVA SYNS DERE OM KOLLEKSJONEN?
NOEN SOM HAR HØRT OM MISSONI FØR?
 

TAYLOR SWIFT WONDERSTRUCK


Jeg var med i bloggkonkurransen om å vinne Taylor Swift sin parfyme Wonderstruck! Ble superglad da denne kom i postkassen min. Superfin flaske også lukter den i tillegg ganske godt. Fikk også med en body lotion. Det er jo supert nå som høsten og vinteren kommer, da man har lett for å bli litt tørr! Herlig med vinnerlykke

FLERE SOM VANT? 

tay12utvalgt

VIL DU BLI LINKET?

Plukker ut 2-5 blogger som blir linket i eget innlegg. Når du sier ja til å bli med i linkerunden, sier du samtidig ja til at jeg kan låne bilde fra din blogg 

ER DU MED? 

BLOGGANBEFALING

OH HAPPY DAY


Bilde er redigert i pixlr express om noen skulle lure. 

Ååå, elsker dager hvor jeg kan slappe av, selvom jeg også må rydde litt. Senere i dag drar jeg til Camilla. Gleder meg! Er lenge siden jeg har sett henne nå. Rart man aldri sees når man bare bor 20 minutter unna hverandre med bil, ikke det engang. Men sånn går det når det er jobb og vi driver med hvert vårt. I dag skal vi hvertfall være sammen, blir kjempekoselig! 

HVA GJØR DERE I DAG?

PHOTOS: ME, MYSELF AND I

Hei dere! Håper alle har en fin onsdag. Kvelden min skal tilbringes på jobb, så blir ikke mye oppdatering i dag, men det er dere vel blitt vandt til nå den siste tiden. Er ikke så lett å få gjort alt på en gang. Har ett liv utenom bloggen også, og har dager hvor jeg bare må legge den til side. Høres nesten ut som jeg forteller dere at jeg tar pause fra bloggen, men det gjør jeg ikke.

HVA GJØR DERE I DAG? 
HAR DERE DAGER HVOR BLOGGEN BLIR NEDPRIORITERT?  

GONNA BE SO STARSTRUCKED

Føler meg så heldig nå! I dag ble billetter til Chris Brown konserten i Oslo Spektrum lagt ut, altså forsalget. Og gjett hvem som fikk billett da? Jo, det var selvfølgelig meg! Herregud er så utrolig glad nå. Skal dra sammen med Sara Alexandra og 3 andre venninner. Det blir superkoselig! Har så mye å se frem til. Skal jo på Lady Gaga i desember, og Justin Bieber i April også. Så har tre konserter å se frem til. Klarer ikke vente lenger, blir gal! Er i lykkerus, ingen tvil om det
Lady Gaga 6 desember 2012 // Justin Bieber 16 April 2013

Chris Brown 17 November 2012. 

Åååå, gleder meg!!!!


SKAL DERE PÅ NOEN AV KONSERTENE? 

DAGENS QUOTEHA EN SUPER LØRDAG!

Tar en liten pause i dag. Denne dagen blir en smule stress, og jeg skal være uten data så. Skal ned til Oslo med Annette for å titte litt i butikker, før vi skal videre til Sara Alexandra for så å fikse oss og ha det litt festlig sammen. I kveld er det Sensation White, så det blir gøy! 
God helg, håper dere får en super helg, det skal jeg! 

TOMORROW: SENSATION

Party. Alkohol. Gode venner. Masse mennesker. Hvitkledd. Musikk. Lyseffekter. 

I morgen er det endelig klart for Sensation White i Telenor Arena. Skal dit sammen med Sara Alexandra. Det kom vel ikke som noe sjokk for dere tenker jeg. Skal også være med noen andre venninner da, så det blir kjempekoselig! Gleder meg hvertfall masse. Blir nok en veldig lang kveld og natt, men gøy blir det nok uten tvil! For dere som sitter der og tenker "hva er sensation?", så er det ett musikkarrangement (om man kan kalle det for det), der alle SKAL være kledd i hvite klær. Har hørt at det skal være masse bra lyseffekter og bra musikk! Så det blir nok en flott kveld. 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 
NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ SENSATION WHITE? 

INSPIRASJON: WANT A TATTOO

Bildene er fra weheartit, men satt sammen av meg. 

Har i over ett år gått å tenkt på å ta tattovering, og har hele tiden visst at det var believe jeg skulle ta. Nå har jeg kommet så langt at jeg har skrevet det på armen min selv, for å vende meg til det, og for å bli helt sikker. Er ganske sikker, det eneste er at jeg er redd. Haha! Redd for å ta den, redd for at det gjør vondt. Jeg og min sinnsykt lave smerteterskel. Kan bli spennende det! 

HAR DU TATTOVERING? 
VIL DU HA?  

FOLLOW ME PLEASE


Følg meg gjerne på instagram: helenesimensen. Da hadde jeg blitt superglad

HVA HETER DERE PÅ INSTAGRAM? 

I LOVE LAZY MORNINGS

Good morning! Håper alle har sovet godt, for det har nemlig jeg. Har en lazy morning i dag, det er så herlig. Har spist frokost, og nå skal jeg se noen episoder med awkward før jeg hopper i dusjen og fikser meg. Elsker slike morninger hvor jeg kan slappe av og ta livet med ro noen timer før jeg må dra på jobb. Love life! 

Håper dere får en kjempefin tirsdag, høres i morgen

HVA LIKER DERE Å GJØRE PÅ MORNINGENE?
PLANER I DAG?  

PHOTOS: LITTLE DOG

Sara og jeg passet denne søte lille kosebamsen i helgen. Veldig kosete, og leken. Utrolig koselig hund 

SØT ELLER HVA? 

PHOTO: APPLE LOVE

Min kjære macbook og iphone. For over ett år siden invisterte jeg i iphone 4, og har ikke hatt noe trøbbel med den. Er så utrolig fornøyd med den. Mye morsomt man kan gjøre med en iphone, også er det i tillegg utrolig praktisk. Apps, nett tilgang, fine deksler, lett å bruke. Blir ikke bedre enn det. Macbook kjøpte jeg i påsken i år, og kan ikke fatte at jeg ikke har gått til innkjøp av en tidligere. Jeg er helt apple frelst, vil aldri bytte til en hp pc eller en sony ericsson mobil igjen, aldri

HAR DU MAC ELLER IPHONE?

PHOTO: MAC BACKGROUND

Sara laget en fin bakgrunn til mac'n min, er kjempefornøyd. Thank yooou! Litt koselig med en litt annerledes bakgrunn da, også med så koselige bilder på. Litt mer personlig

HVA SYNS DERE OM DEN? 

WANT YOUR BAD ROMANCE

Bildene er fra weheartit, mens kollasjen er satt sammen av meg. 

På fredag ble Lady Gaga konsertbillettene lagt ut for salg, og selvfølgelig ble det billett på meg! Så da blir det Lady Gaga 6 desember sammen med mine to søte jenter Sara Alexandra og Camilla. Jeg gleder meg så masse! Tror det kommer til å bli show, så det blir nok supergøy! Hun er jo en smule crazy. Er glad for at vi fikk billetter hvertfall, må jo få med oss Frøken Gaga når hun er i Oslo, siden vi ikke fikk sett henne sist hun var her. Hun er bra spesiell, men syns hun har endel bra sanger og hun er flink. 

SKAL DERE PÅ LADY GAGA KONSERT?
NOE DERE GLEDER DERE TIL? 

PHOTOS: HELL OF A NIGHT

Hadde en fin kveld i går med fine mennesker. Lekte noen drikkeleker, tok litt bilder og hadde det gøy. Aldri feil med en liten hjemmefest! Kom litt flere enn forventet, så det ble en smule trangt, men da flesteparten dro så var vi passe med folk igjen og da ble det såklart tatt bilder. Sang også singstar, spilte guitar hero og spiste pizza. Kjempekoselig kveld. Håper dere hadde en like fin lørdag som meg.

HADDE DERE EN FIN LØRDAGSKVELD?

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tenkte å ha en liten anbefalingsrunde igjen, mange blogger som fortjener å bli sett. Kanskje jeg får en ny favoritt?  

VIL DU BLI ANBEFALT? 

CALL IT LOVE

Er hos min kjære Sara Alexandra i helgen. Var på tide med litt bestevenntid igjen. Vi passer på den søte lille hunden dere ser på bildene. Mye morsomt har vi det med den. I dag har vi vært ute å gått en lang tur med han. Så flinke vi er. Har også vært hos naboen til Sara og fått servert pannekaker til frokost. Ikke hver dag man blir bedt på frokost som gutter har laget. Det var veldig koselig. Senere i kveld så kommer det noen mennesker, så blir det en aldri så liten hjemmefest. Noen ganger er det like greit med hjemmefest i stedenfor å dra på byen, sparer penger gjør man også. 

HVA GJØR DERE I DAG?

NEW IN

Topp, Gina Tricot. Elsker den!

Collegegenser og joggebukse, Bik bok. Deilig nå som høsten kommer!

Facial Cleanser og Day Cream, The Body Shop.

Genser, Gina Tricot. Syns den var utrolig stilig med sånne detaljer på skuldrene. 

Gikk litt amokk på shopping i går, er egentlig helt blakk også, men var nødt til å kjøpe meg noe nytt. Aldri feil med nye ting i garderoben. Når høsten sniker seg innpå så er det godt med litt nye klær. Kjøpte jo blandt annet joggebukse og collegegenser, og det er noe jeg virkelig trengte nå. Har bare en joggebukse og den har blitt ganske stygg nå. 

SYNS? 

GOTTA GET UP ON FRIDAY

I dag er jeg smilende, glad og føler meg helt topp. Happygirl much sa du? I går var jeg på en liten shoppingrunde, og da blir jeg alltid glad. Shopping og nye klær er aldri feil, så siden jeg i dag kan gå med noe nytt blir jeg selvfølgelig happy. Skal vise dere innkjøpene mine ved en senere anledning. Nå skal jeg komme meg på jobb, hvor jeg skal være helt til klokken seks i kveld. Håper dagen går fort, for etter jobb skal jeg til verdens beste Sara Alexandra. Skal være hos henne hele helgen. Ååå gleder meg så masse til å være med henne en hel helg igjen. Det er så lenge siden sist. I kveld skal vi kose oss med film og bare jentekveld. Livet smilet.
Høsten kommer. Syns det er litt smålig koselig jeg da. Så lenge det ikke regner selvfølgelig.

Håper dere har en like fin dag som meg, og at dere får en herlig helg! Det skal jeg ha 

HVA SKAL DERE I HELGEN?
FLERE SOM ER HAPPY I DAG?  

NEW IN: PARFUME

Chanel Candy  

HAR DERE EN FAVORITTPARFYME?

THIS LAZY MORNING

I dag er en slik dag jeg gjerne kunne ligget i sengen hele dagen. Høsten sniker seg på, og ute er det vind og kaldt. Personlig liker jeg høsten, når det ikke regner selvfølgelig. Gleder meg til jeg kan begynne å gå med uggs, og kjenne at man er litt varm på beina. Frister å dra dem på seg når man skal bevege seg ut av døren etterpå, men vi får se. Er hvertfall ikke spesielt varmt i dag, så nå koser jeg meg med en kopp te før jeg skal gjøre meg i stand og komme meg ut av døra 

KALDT HOS DERE?

PHOTOS: CLOSE UP

Som bloggere flest liker jeg å ta bilder, og noen ganger så blir det endel bilder av meg selv. Selvgod x 10000. Neida, heehehe  

THE WORLD IS CRUEL

Vil skrive ett innlegg til minne om Sigrid. Ord blir fattige. Det er utrolig trist at mennesker kan være sånn. Kondolerer masse til familien som har mistet to ungdommer på 1 år. De mistet Fredrik på Utøya som gikk på skolen min, og Sigrid som nå også ble borte fra verden. The world is a cruel place.  Rest in peace, Fredrik og Sigrid<3

DAGENS QUOTENEW HEADER

Den gamle.

Den nye. 

Siden jeg har farget håret laget jeg en ny header, den er bare midlertidig siden jeg skal smiske litt med Sara i helgen og få henne til å lage en ny til meg. Jeg er jo ikke akkurat en ekspert i photoshop, jeg bare tar ett bilde og setter på en enkel tekst. Kjedelig sa du? ja. Men får håpe Sara er i sitt snille hjørne i helgen

HVA SYNS DERE?

NEW IN: SHOES

Kjøpte meg to par Toms i Tyrkia. Fake eller ikke, fine er dem uansett! Ca 100 kroner pr stykk. Kjøpte ett par sist jeg var der også, og det er veldig god kvalitet så da kan de være så fake de bare vil 

LIKER DERE TOMS?

PHOTOS: NEW HAIR

Stripet håret mitt blondt i Tyrkia. Er så utrolig fornøyd nå! Har aldri vært så fornøyd med hårfargen min før tror jeg. I tillegg var det syke priser hos frisøren der, helt vilt billig! Både jeg og mamma stripet håret, og mamma klippet sitt i tillegg og alt dette kom på ca 600 norske kroner, for oss begge tilsammen. Hun brukte forresten foliestriper og ikke hette, noe jeg likte veldig godt! Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg vel til å bli ganske så blond snart. Trives jo trossalt med litt blondt i håret. Men skal la håret mitt forbli slik det er nå en stund til. Er kjempefornøyd 

HVA SYNS DERE OM HÅRET? 

 

NEVER GIVE UP
PHOTOS: ICMELER BEACH

Ååå stranden i Icmeler er utrolig vakker. Selv er jeg ikke så superglad i å bade i sjøen, er ikke så glad i å få sand overalt, men pen å se på og herlig vann er det jo 

SYNS OM BILDENE? 

MY WEEK IN TURKEY

Hello Norway. Natt til i går kom jeg hjem igjen fra Tyrkia, Icmeler. Skulle ønske jeg kunne være der fra sesongen starter i mai og helt til den slutter i oktober. Har hatt en amazing uke hvertfall sammen med herlige folk. Har nå vært i Icmeler på samme hotellet to ganger i sommer, og jeg vet ikke om ett sted som jeg trives bedre. Det er rett og slett ett helt utrolig sted. Menneskene som er så hyggelige og behandler deg som venner, maten, været, ja alt! Er så mye jeg kommer til å savne, og er veldig kjedelig å tenke på at jeg ikke får dratt tilbake før i mai. Da skal jeg være i to uker!! Altfor lite med bare en uke når det er så herlige mennesker der. Ahhh, vil dra tilbake, blir jo helt heartbroken av å være hjemme igjen. Heehhe! 

Kommer til å legge ut flere innlegg med bilder fra turen, så det blir mer oversiktelig hva jeg har gjort.

VÆRT I TYRKIA FØR? 

MY NEW WALLET

Lommebok // Tyrkia, ca 80 kroner.

SYNS?