september 2011

PHOTOS: RESULTAT AV ROMMET

da har jeg fått på plass litt mere på rommet mitt, og er faktisk nesten ferdig. mangler bare en hylle hvor jeg skal plassere bokstaver oppå, og der skal det stå: believe. syns at rommet mitt har blitt ordentlig fint nå i forholdet til det var. kan ikke helt skjønne hvorfor jeg ikke har fikset det tidligere.
heheh, syns bare det skiltet var så fint så måtte bare ha det! 

er hvertfall SUPERFORNØYD med rommet mitt. gleder meg til å henge opp hyllen med believe på!

HVA SYNS DERE OM ROMMET MITT?

FØR OG ETTER BILDE

bare en bitteliten update. i dag har jeg malt, malt, malt og malt litt til. jeg har faktisk malt i nesten 5 timer i dag. ikke rart jeg ikke har rukket å blogge. har også vært og kjøpt nye gardiner og sånn gardinstang eller hva det nå heter. gleder meg til å få alt på plass inne på rommet, og når det er done så blir det bilder til dere. rommet mitt blir såååå fint. jeg lover! dere kommer til å bli grønne av misunnelse. håper jeg hvertfall. men nå er det hellcats, så blir det natten for meg. sliten i øynene. i morgen er det jobb igjen, gleder meg til å komme tilbake til hverdagen. hvertfall for en dag. he-heh. håper tiden går fort, for på fredag kommer dennis til meg. loveyou!

anyways. her kommer før og etter bilder av rommet mitt. herregud hvor stygt det var som grønt og blått. blir kvalm. 

FØR  .. takk gud for at det ikke ser sånn ut lenger! 

ETTER. 

flere bilder kommer når alt er på plass! må si jeg ELSKER fargen på rommet nå. og til dere som lurer så er fargen fransk grå. 

SYNS?

SKAL MALE

i morgen skal jeg male rommet mitt. dere husker kanskje at jeg la ut et innlegg om hvilken farge jeg skulle male det i? nå har jeg altså bestemt meg og valget falt på fransk grå. tror det blir veldig pent inne på rommet mitt i forhold til møbler og alt som er. skulle egentlig male sammen med dennis i helgen, men velger å male i morgen alene sånn at det er gjort før han kommer så kan vi bare kose oss og slappe av i helgen og pleie forholdet. hihi det blir veldig koselig. 

sånn ser fargen på rommet ut nå. den er grønn og blå. ikke pent i det heletatt, så gleder meg masse til å male der inne i morgen. gleder meg som en liten unge! virkelig. blir så bra. 

EDIT : og nei, det er jo ikke fint nå! har jo ikke malt enda he-he 

VIL DERE SE HVORDAN ROMMET MITT BLIR? 

LIKE OR DISLIKE: AUTUMN

selv syns jeg at høsten er en herlig årstid, det har jeg vel sagt før også. syns det er koselig når bladene faller fra trærne med fine farger, når man kan begynne å finne frem varmere klær (jakke, strikkegensere, strømpebukse osv) det beste av det beste er uggs og skjerf da. klarer meg ikke uten. vet uggs er old news, men det er som sagt tidligere dødsgodt å ha på seg. jeg liker høsten kjempegodt, om jeg skal være ærlig. selvfølgelig er det nedturer med høsten også, som f.eks regnet. det kunne jeg vært foruten. 

weheartit. høsten har virkelig fine farger

SYNS DU HØSTEN ER EN FIN ÅRSTID?

HAPPYGIRL

hei dere. nå er det lenge siden jeg har skrevet et positivt innlegg her på bloggen, men det kommer nå tenk. i går fikk jeg vite at kjæresten min kommer hjem på perm fra militæret. han kommer til meg på fredag og dere kan tro at jeg gleder meg! har jo ikke sett han på almost en måned, så blir utrolig herlig å se han igjen. det reddet virkelig uken min. nå er jeg frøken happygirl, og jeg liker meg selv bedre når jeg er glad og smiler. 

gleder meg så til å se dennis i helgen, dere aner ikke. smil 

ER DU GLAD FOR TIDEN? 

LIKER SØNDAGER

føler jeg skriver det samme hver eneste søndag. he-he. pelspledd, søndag og frustrerte fruer. det samme som jeg gjør hver eneste søndag. bare fordi jeg elsker frustrerte fruer. 

HVA GJØR DERE PÅ SØNDAGER?

PAKKE I POSTENi dag kom det pakke til meg i posten, og jeg tenkte bare: åneeei, hva har jeg bestilt meg nå som jeg har glemt?!?! men så var det pakke fra maxfactor som jeg har vunnet. det var så utrolig morsomt å vinne. jeg vinner aldri noenting så ble kjempeglad. trengte virkelig å få en god nyhet nå, hi-hi 

VINNER DU OFTE? 

BABY, I MISS YOU

i dag er det 19 dager siden jeg så dennis. det er faktisk ganske vondt og savne noen så masse som jeg savner han.  det som er enda værre er at jeg har null anelse på når jeg får se han igjen, det kan ta opptil 2 måneder, og det gjør veldig vondt å tenke på. forholdet til meg og dennis har utviklet seg litt nå etter at han dro fra meg, det har blitt mye sterkere og med tiden blir det nok enda sterkere også i og med at vi må lære oss og komme gjennom veldig tunge tider såpass tidlig i forholdet vårt. og believe me, det er veldig tungt. det er kanskje vanskelig for dere å se for dere, om dere ikke har opplevd noe lignende selv med en kjæreste eller noen andre som betyr masse. og til dere som ikke vet det, så er dennis i militæret i bardufoss, og det er grunnen til at vi ikke sees veldig mye. men det finnes positive sider også, det jeg sa med at forholdet blir sterkere og når vi først sees så blir det kjempeherlig. vi rekker å savne hverandre masse, og det styrker endel. jeg savner han hvert minutt, hver dag. men tenker fremover og drar frem det positive. selvom jeg har dager hvor ting er vanskelig, så smiler jeg fordi han er en fantastisk gutt og jeg vet at han kanskje kommer hjem til meg snart. 


together forever, never apart. maybe in distance, but never in heart. 

SAVNER DU NOEN?  dette spørsmålet kommer igjen og igjen he-heeh!

ROCKEETER


where we go we don't need roads, where we stop nobody knows♥

DENNE UKEN

denne uken kommer det til å bli lite blogging, grunnen til dette er at jeg skal jobbe hver eneste dag helt frem til lørdag. skal prøve å få blogget litt, men tror ikke det blir veldig store oppdateringer fra meg denne uken desverre. håper alle får en kjempefin uke, så blogges vi! 
 

he-he, her er min plan for denne uken. som dere ser blir det masse jobb. faktisk BARE jobb. det er da enda godt at jeg trives utrolig bra på jobben min, ellers hadde dette vært en veldig kjedelig uke. men jobben min er jo trossalt best, med de beste kollegaene, så jeg klager ikke hi-hi 
tirsdag: work 13.30-21
onsdag: work 15-21
torsdag: work 16-22
fredag: work 12-18
lørdag: work 10-18 

nesten som dette ser jeg ut nå. kanskje på tide å fikse seg før jobb! hejdåååå

SKAL DU NOE SPENNENDE DENNE UKEN? 

 

MORGENFUGL

i dag er jeg morgenfugl. nå skal jeg fikse meg og spise frokost før jeg turer til toget og til min kjære arbeidsplass, lindex. og ja, jeg trives veldig bra på jobben. har herlige kollegaer og ingenting er vel bedre enn det? jobber fra klokken 12 til klokken 19 i dag. egentlig en veldig grei vakt syns nå jeg. får sovet litt lenger, og allikevel kommer jeg ikke veldig sent hjem. skal ikke klage da nei. anywaaaaays, kos dere i dag! 

her skulle det vært bilde av meg fra i dag, men det rekker jeg ikke å ta desverre.. 
 

HAR DERE JOBB?

LIKE OR DISLIKE: HØSTEN

jeg liker høsten. nei, selvfølgelig liker jeg ikke høsten når det pøsregner, regner litt til, og regner enda mer. eller det er helt okei at det regner, men helst ikke når jeg skal ut og gå. men ja, jeg liker høsten. syns det er kjempekoselig med bladene som detter ned fra trærne i ulike farger, og jeg syns det er koselig når det er litt smålig kald og man kan finne frem de deilige uggsene sine og traske rundt med dem. det er virkelig herlig. gleder meg til den dagen hvor jeg kan ta på meg uggs for første gang i høst. cant wait faktisk! og ja, jeg vet at uggs ikke er spesielt fint, men hallo, det er sinnsykt deilig og ha på beina.

 uggs is my life på kalde dager.  kjøpte meg disse forrige uke. gleder meg til kalde dager nå, uten regn!

LIKER DU HØSTEN OG UGGS? 

PHOTO: FRIENDSSYNS OM BILDENE? 

4 MÅNEDER

i dag er det 18 september og dennis og jeg har vært kjærester i 4 måneder. det har vært noen utrolig fine måneder, og jeg har det virkelig kjempebra sammen med dennis. første gangen vi møttes så følte jeg med en gang at det var noe der, noe helt spesielt. love at first sight. har aldri trodd på det før, men jeg gjør det nå. klissete å si, men det er fakta. disse månedene har gått veldig fort, tiden bare flyr. gleder meg til å tilbringe enda mere tid sammen med han. syns det er leit å ikke få være med han i dag, men som dere vet (noen av dere hvertfall) er han jo i militæret i bardufoss, så er ikke bare å ta seg en svipptur. håper han kommer hjem til meg snart. savner han utrolig masse når vi er fra hverandre, men det gjør forholdet enda sterkere og blir jo bare kjempeherlig når vi endelig sees igjen. dennis betyr så veldig mye for meg, og jeg er så glad for at jeg har klart å finne en så herlig og god gutt. jeg elsker deg gutten min. you are my dream come true

 

HVA GJØR DU FOR Å TAKLE SAVN? hadde satt pris på tips:):)
HAR DU KJÆRESTE? 

MAXFACTOR

har nå meldt meg på en ny konkurranse som maxfactor har. de skal dele ut maxfactor produkter til 200 bloggere. jeg har aldri flaks på sånn vinnegreier, men er jo verdt et forsøk da. hadde jo vært supergøy å få produkter fra maxfactor. jeg som elsker sminke hi-hi. meld dere på dere også da vel? ønsker alle som er med lykke til! melder du deg på?

maxsample

PHOTO: PRINCESSaaah, gleder meg veldig til å henge disse to søte skiltene opp på veggen på rommet mitt. en gang etter neste helg skal jeg male rommet mitt i fransk grå, og det kommer til å bli så veldig fint. gleder meg skikkelig til å få ny farge på veggen, bli ferdig inne i mitt kjære "walk in closet", få opp skilt og diverse annet nytt stæsj på veggene. ååå det blir så bra! dere burde glede dere til resultatet. seriøst! hihi. can't wait. skiltene er forresten kjøpt på confetti. løp og kjøp. de er jo kjempesøte! 


LIKER DU Å FIKSE OG ORDNE PÅ ROMMET?  

HOTELLTUR I OSLO


ovenfor ser dere bilde av meg og annette i russetiden! ahh, savn da eller.... 

i morgen tar jeg turen ned til hovedstaden for å feire bursdagen til søte annette (som jeg er på bilde med). jentetur på byen slår aldri feil en gang i blandt. jeg trenger virkelig noe annet å tenke på så gleder meg veldig til å være med jentene igjen. vi skal sove på hotell der nede (selvom vi bare bor en halvtime unna). grunnen til at vi velger hotell er at det er kjempekoselig, og fordi det ikke er like lett å komme seg hjem fra oslo på natten! gleder meg til å se de søte jentene igjen, og til å få tankene vekk fra triste ting.

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

HVILKEN FARGE?

jeg skal male rommet mitt om litt, men er så utrolig usikker på hvilken farge. har valgt uten noen som det står mellom, men jeg har falt litt for fransk grå. syns den er veldig pen, og den passer jo så og si med alt av møbler og farger på tilbehør som f.eks gardiner, sengetøy osv. gleder meg utrolig masse til å få vekk den blå/grønne fargen på veggene mine. den er ikke noe annet enn grusom. 

HVILKEN FARGE SYNS DERE VAR FINEST? 

NEW IN

her om dagen kom mamma hjem med nye sko til meg. sier jo ikke neitakk til det! syns de var kjempefine og har allerede klart å bruke de. på lørdag gikk jeg med de på jobben i 8 timer, og ja jeg ble greit sliten i beina. endte med at jeg måtte gå litt uten sko he-he. men uansett, de er kjempegode og gå i, men kanskje ikke i 8 timer på jobb. but i still love them. 

SYNS?  

LIKER DU FRUSTRERTE FRUER?


søndag, frustrerte fruer på bliss og te. en finfin søndag, fordi jeg elsker frustrerte fruer. 

LIKER DERE FRUSTRERTE FRUER? 

PHOTO: NYTT HÅR


nå har jeg tatt motet til meg og vært hos frisøren. riktig nok ikke i dag, men var der på torsdag. klippet opp håret mitt veldig masse i sidene, også fikk jeg endelig lugg igjen. lengden på håret har også blitt klippet endel (det var på tide i og med at håret mitt var forferdelig slitt. fml) stripet håret blondt også da. var på tide å få vekk litt ettervekst kanskje? yesyes! 

HVA SYNS DERE? 

HEARTBROKEN

noen ganger går ikke ting helt som du håper på, og noen ganger gjør dette noe med deg. du tenker kanskje "var det noe jeg kunne gjort?" men så vet du at det ikke er noe å gjøre med det. akkurat nå går ikke ting helt min vei, og dette gjør det vanskelig å holde bloggen på topp også. jeg har bestemt meg for at jeg skal blogge dager hvor jeg føler for det, men vet ikke hvor ofte det blir. den situasjonen som har oppstått nå er veldig vanskelig for meg og jeg har en hel del og tenke på. er ikke alltid like lett tydeligvis. endelig går livet så fint, men så blir man heartbroken. og nei, det er ikke slutt mellom meg og dennis, langt i fra. så vet dere det! men han blir sendt vekk herfra, for å fortsette militærtiden sin i bardufoss, og dette gjør at vi ikke får sett stort til hverandre. veldig vondt, og veldig vanskelig å tenke på. men vi har snakket masse om det, og skal gjøre det beste ut av det hvertfall. men selvfølgelig skulle jeg ønske ting var annerledes. det skal jeg ikke legge skjul på.

men når man er så glad i en person, som jeg er i dennis, da er man villig til å prøve alt. i love you!

HAR DU HATT EN KJÆRESTE I MILITÆRET?
HVORDAN ER DITT HUMØR FOR TIDEN? 

SLUTTER MED BLOGGEN

på en stund hvertfall ..... kommer tilbake med blogging om noen dager, uker, måneder. jeg vet ikke hvor lang tid det tar før jeg blogger igjen. ha en fortsatt fin kveld dere! 


HEJDÅ 

HERLIG LUNSJBESØK

i dag har jeg vært på jobb fra 09.00 til 17.00. har vært en veldig fin dag på jobben, som det som regel alltid er. har jo trossalt en veldig bra jobb da. for dere som ikke vet det så jobber jeg på lindex på jessheim, kom og si hei, lover å ikke bite. på jobb i dag fikk jeg besøk av kjæresten min, så tok lunsj da han kom. var veldig herlig å se han igjen. er godt når det bare går 1 uke mellom gangene vi sees. pleier jo å gå to uker, og det er litt verre. visste ikke at jeg fikk se han i dag, så var utrolig koselig at han kom. han er virkelig så søt! 

HAR DU GJORT NOE KOSELIG I DAG?  

IN MY MAKEUPBAG


True Match foundation rose ivory // Smashbox primer 

Isadora solpudder Dark tan // True Match pudder golden beige 

Glo Minerals eyebrow/higlight 

Glo Minerals eyebrow/higlight 

Loreal architect 4D // Loreal Volume Million Lashes 

Maxfactor Silver Spark 

Dette er sminken jeg bruker hver dag. Eller hvertfall når jeg skal ut av huset. Bruker også leppestift, som jeg har skrevet om i ett innlegg litt lenger ned.  Primeren fra smashbox anbefaler jeg forresten veldig. Selvom den er sinnsykt dyr, så er den utrolig bra. Øyebrynsfargene fra Glo Minerals er også et must syns jeg! 

BRUKER DU NOE AV DET SAMMEN? 
NOEN DU VIL JEG SKAL SKRIVE OM? 

TIRED OF THIS

har så mange ubesvarte spørsmål, så masse man lurer på, så masse man vil vite. sånn tror jeg det er i alles liv, og ikke bare mitt. men ellers har jeg det supert! just so you know. og nei, det var faktisk ikke ironi. jeg har det veldig fint, er bare enkelte ting som irriterer meg.

jeg er som regel frøken smiley altså.

sweet dreams, søte bloggere

PHOTO: AT THE MOMENT


sånn ser jeg ut nå. fryktelig vakker om jeg skal si det selv. kjenner dere ironien i det? hope so. 

i dag har jeg vært sammen med linda, som noen av dere kanskje har fått med seg. vi har vært på shopping. eller linda har shoppet, og jeg har bare vært med. elsker å være blakk. neida, eller jodaa. kjøpte meg noen småting da. ikke veldig spennende men ting jeg trenger. truser, bh, shampoo, balsam og qtips. gjorde virkelig storhandel i dag må jeg si. yes. snart big brother, så er det natta. jobbhelg i helgen. penger er ikke feil! 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

COLOUR YOUR LIPS


Viva La Vida 20 Light Pink // Viva La Vida 18 Fudge // Maxfactor 625 // ? // Maxfactor Lipfinity ?

Jeg har fått helt leppestiftdilla. Jeg må liksom ha noe på leppene mine, ellers føler jeg at det er noe som mangler. Er veldig glad i rosa somd ere kanskje ser, men samtidig glad i litt lyse farger. Ja jeg vet det er fjortiss med lyse lepper, men den som jeg har er ikke så utrolig lys som det kanskje ser ut til, så den er igrunn veldig pen.  forresten så har jeg flere enn de som jeg har på bilde altså, men orket ikke gå på jakt.

SYNS?
NOEN SOM LURER PÅ HVA MER JEG HAR I SMINKEPUNGEN? 

NEVER APART


Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart. 

blir endel kjæreste-blogging, det merker dere sikkert. prøver så godt jeg kan å blogge om andre ting også. men når jeg ikke finner noe å blogge om så dukker denne såkalte kjæresteinspirasjonen opp i hodet mitt, sånn er det bare. er vel lov å vise at man er glad i kjæresten sin, er det ikke?

HAR DU KJÆRESTE?

HEJDÅ

i dag er det torsdag og snart helg. eller ikke no helg for meg siden jeg jobber både fredag og lørdag. men anyways. i dag går turen til jessheim hvor jeg skal tilbringe litt tid sammen med linda. har ikke møtt henne siden siste skoledag før ferien, og vi har ikke funnet på noe på sikkert ett år. savner henne, så det blir kjempekoselig å se henne igjen. hejdååå, blogges senere. 

linda og meg sommeren i fjor. babyface

HVA SKAL DERE I DAG?