september 2010

DETTE BLIR DEILIG

i kveld gleder jeg meg faktisk til å legge meg. mamma var og kjøpte ny pute og dyne til meg idag, så har jeg luftet på rommet mitt og alt er helt herlig. er så deilig å legge seg når alt er nytt. gleder meg så sinnsykt! har hatt en slafsete dyne i flere år nå, så blir deilig å ha ny dyne hihih. 

deilig med ny dyne og ny pute og byttet sengetøy! yey me.

LIKER DU Å SOVE NÅR DU AKKURAT HAR BYTTET SENGETØY?
LIKER DU DET VARMT ELLER KALDT PÅ ROMMET NÅR DU SKAL SOVE?

LIKE OR DISLIKE: LEPPESTIFT

jeg bruker egentlig aldri leppestift. ikke når jeg skal ut på byen engang. men det hender vel at jeg tar den på en sjeldent gang. syns det er pent med lyse farger, på folk som kler det. så må nok si LIKE. 
BRUKER DU LEPPESTIFT? isåfall, hvilken farge?
LIKE OR DISLIKE?

GÅR TING I MOT DEG OGSÅ?


skulle ønske jeg kunne smile som dette hele tiden. 

noen ganger så går ikke ting helt min vei. egentlig så skjer det ganske ofte at ting ikke går som jeg vil. føler noen ganger at livet mitt er dømt til å misslykkes, selvom jeg vet at det ikke er sant. jeg har verdens beste familie, og de beste vennene. så sånn sett så lever jeg et kjempefint liv. men det er bare noen ganger jeg føler at ting bare detter og detter lenger og lenger ned i søla. føler at det er så mye jeg ville gjort og sagt annerledes når det kommer til enkelte ting. men tiden går altfor fort, og plutselig så er det for sent.

FØLER DU AT TING IKKE GÅR DIN VEI NOEN GANGER?
ER DU FORNØYD MED LIVET DITT SÅNN SOM DET ER NÅ?

HAR TID NÅ


beklager at jeg ikke har blogget i dag. jeg har ikke hatt muligheten. våknet litt for sent i dag tidlig, så rakk ikke å blogget på morningen. og på skolen har vi bare vært i salongen og gjort behandlinger og øvd, så hadde ikke med pcen på skolen heller. men nå er jeg hjemme og har tid til bloggen og dere.

GJORT I DAG?
VAR DU PÅ SKOLEN?

JEG SIER NATTA, GJØR DU?


dette er lotte. hun sover med meg i sengen hver natt. 

nå skal jeg finne senga for å sove. eller, jeg har vel igrunn funnet den allerede siden jeg sitter der nå. skal se bittelitt på tv før jeg sovner tenkte jeg. er megatrøtt. godnatt:) 
ER IKKE LOTTE SØT? he,he,he
SKAL DU LEGGE DEG SNART?
HVA ER DET SISTE DU GJØR FØR DU LEGGER DEG?

HOT OR NOT: KJENDIS


selv digger jeg han. han har sinnsykt mange bra sanger, og har vel igrunn alltid hørt på han jeg. så er jo filmen 8 mile bra også! sett den?

HVA SYNS DU OM EMINEM?
LIKER DU NOEN AV SANGENE HANS?

MISUNNELIG


karina og meg. misunner karina som er i egypt med kjæresten sin nå. håper du koser deg. glad i deg:)

HAR DU EN VENN SOM ER I SYDEN NÅ?
VIL DU TIL SYDEN?

SMINKER DU DEG?

idag startet vi å lære om sminke. det er så utrolig gøy og spennende å lære om farger og alt sånt. jeg gleder meg sinnsykt masse til å begynne å sminke hverandre ogsånn. som dere kanskje vet så har jeg jo lyst til å bli stylist, så derfor syns jeg jo dette er kjempegøy! også har vi fått en stor, fin bok om bare sminke. og den er skikkelig fin og heter "VAKKER" . gleder meg til å titte mere i den osv. skole er gøy dere!:)


Dette er boka som vi bruker i makeup-timene våre.

SMINKER DU DEG?
HVORDAN SMINKE BRUKER DU TIL VANLIG?

HØRT DENNE?


DIGGER DEN!

HØRT SANGEN FØR?
LIKER DU DEN?
HAR DU NOEN SANGTIPS?

LIKE OR DISLIKE: STRØMPER


weheartit. 
jeg syns at de med hjertene på var dødssøte! skikkelig og. 
HVA SYNS DU?
VILLE DU HATT NOEN AV DE?
ISÅFALL HVILKEN AV DE?

SIER DU NATTA?


nå skal jeg legge meg. imorgen skal vi begynne å lære sminke på skolen! jeg gleder meg så syyykt. blir så utrolig spennende og gøy å lære om sminke og farger og alt sånn. gleder meg faktisk til skolen!

LIKER DU Å DRIVE MED SMINKE?
SIER DU GODNATT TIL MEG?

DU ER RAR, MEN HERLIG


bestevenner, du og jeg. glad i deg

HAR DU EN BESTEVENN SOM ER LITT SPESIELL, MEN PÅ EN HERLIG MÅTE? hahaha

VIL DELE DETTE MED DEREBasshunter - saturday

digger sangen, og ville dele den med dere. spiller den mye om dagen. anbefaler dere å høre den. den er bra. og bilde var bare et bilde av øyet mitt jeg tok med for å ikke ha et bildeløst blogginnlegg. 

HAR DU HØRT DEN?
HVA SYNS DU?
HVILKE SANGER HØRER DU PÅ FOR TIDEN?

HOT OR NOT: KLÆR


google.

syns den genseren/tunikaen var kjempesøt. kunne godt hatt en sånn selv jeg.
HVA SYNS DU?
HOT OR NOT?

ØNSK MEG LYKKE TIL?


passet ganske bra med dette bilde, fordi jeg er trøtt og vil egentlig bare ligge i senga mi.

nå skal jeg dra til skolen. skal ha kroppsbehandlinger i hele dag faktisk. skal bruke produkter fra nimue. det blir gøy. gleder meg til å bruke ett annet merke enn dermalogica og decleor. skal ha prøve siste time da.
etter skolen i dag skal jeg faktisk på jobb på lindex. første dagen min på jobb. jeg gleder meg egentlig bare til å komme i gang jeg. blir så gøy! imorgen skal jeg vel bare få litt informasjon og snakke litt og sånne ting, men gleder meg.  ØNSK MEG LYKKE TIL DA? :)

HVA SKAL DU I DAG?
ØNSKER DU MEG LYKKE TIL?

JEG ER SÅ PEN UTEN SMINKE


frøken pretty without makeup. og ja det er svart ved øynene(som kan se ut som maskara), men det er fra jeg farget vippene mine, og det ble litt bom for dere som lurer!

nå skal jeg faktisk legge meg. eller først skal jeg se på parenthood, men helt ærlig så tror jeg at jeg kommer til å sovne ganske fort. er skikkelig trøtt så. sovnet bittelitt mens jeg så på two and a half men. haha, jeg som ville se på hele episoden. typisk meg.

SIER DU NATTA?
SER DU PÅ TV?

OK, JEG LER

heheh unnskyld men dette blir ett latterlig innlegg. jeg bare føler for å le litt sammen med dere nå. grunnen er egentlig bare det at jeg hørte noe veldig morsomt. og jeg bare må le. BOOM SHAKALAKA.


bare fordi jeg ler. stygg hahah

LER DU VELDIG MYE?
FØLER DU FOR Å BLOGGE OM HELT UINTERESSANTE TING INNIMELLOM?

LIKE OR DISLIKE: LEPPOMADE

 


dette er leppomaden jeg bruker hele tiden. fikk den av en dame på kurset på fredag. just love it!
selv bruker jeg leppomade hele tiden, og jeg klarer meg bare ikke uten! syns det er behagelig og jeg må bare ha det. hvertfall på vinteren syns jeg leppomade er et must! vet det er mange som ikke takler noen form for leppomade, lipgloss osv på leppene. så, hva er din mening? må du ha leppomade?

SYNS DU LEPPOMADE ER ET UST PÅ VINTEREN?
BRUKER DU LEPPOMADE DAGLIG?

SÅNN SER JEG UT NÅ


bare for å vise dere hvor kult jeg syns at det er å tenke på at kvelden skal tilbringes med prøveøving om arbeismiljøkonflikter +++++ jippi. jeg er glad.

HVORDAN ER DITT HUMØR AKKURAT NÅ?

VIRKELIG ELSKER Å ØVE. GJØR DU?

nå kommer snart skolebussen min. gleder meg til å komme meg hjem. skal jo spise kylling til middag hahah. i dag må jeg øve til prøve. jeg virkelig elsker å øve til prøve. det blir nok gøy. haha. føler dere ironien eller? håper det.


bare fordi jeg ikke har noen andre bilder. er jo på skolen.

ER DU PÅ SKOLEN?
HAR DU NOEN PRØVER DENNE UKEN?
PLEIER DU Å ØVE MYE TIL PRØVER?

JEG ER FAKTISK VENNELØS

sitter på skolen nå. savner virkelig å gå i A klassen sammen med de beste jentene. føler meg skikkelig ensom og alene i min egen klasse. føler at jeg ikke passer helt inn, siden alle er så gode venner fra før av. men får vel klare det i 1 år. er ikke så veldig mye å få gjort med det. eneste jeg kan gjøre er å bli bedre kjent med de i min egen klasse. men det er ikke så utrolig lett. jeg er liksom endel av a klassen, og det vet jo alle i min klasse. føler jeg blir litt utenfor.


savner å gå i klassen til denne søte jenta. linda, du er søt.

dere tenker kanskje: å herregud, hun klager. men hallo? det er faktisk ikke så utrolig motiverende og koselig å ikke ha en eneste venn i klassen sin. har faktisk gått i denne klassen siden skolestart.
OG NEI JEG HAR IKKE BYTTET KLASSE AV EGEN VILJE. grunnen til at jeg går i en annen klasse er at jeg først ble satt på venteliste, og da jeg kom inn ble jeg bare satt der det var ledig plass, altså i b klassen og ikke min gamle klasse.

HAR DU MANGE VENNER I KLASSEN DIN?
SYNS DU DET ER LETT Å FÅ NYE VENNER?

GOD MORGEN SØTE SMÅ

nå har jeg stått opp. får det litt travelt nå, så dette blir bare et hasteinnlegg. men bedre enn ikke noe vel? nå skal jeg sminke meg og fikse meg og styre og ordne det jeg må før jeg og mamma skal dra. dere skjønner det at jeg sitter på med mamma til skolebussen siden vi drar samtidig. liker det. håper alle får en strålende dag. det håper jeg at jeg får selv også, bare smerten i halsen går vekk. halsen min dreper meg akkurat nå.


skal forresten bruke uggs for første gang i år. can't wait!

HVA SKAL DU I DAG?
TAR DU SKOLEBUSS TIL SKOLEN?

HOT OR NOT: NEGLELAKK


google.

jeg har alltid neglelakk jeg. mest rosa eller blank. klarer ikke gå uten neglelakk, for føler neglene ser så kjedelige ut da. så neglelakk er et must for meg faktisk. det var etter at jeg begynte på hudpleielinjen at jeg begynte med neglelakk da. før kunne jeg ikke fordraaa å ha det på meg. haha. men nå: LOVE IT!

BRUKER DU OFTE NEGLELAKK?
ÅSSEN FARGE LIKER DU BEST?
HOT OR NOT MED NEGLELAKK?

VI LIKER VEL REKLAME DERE?

nå sitter jeg og ser på mamma mia. eller akkurat nå er det reklame da. det var jo ikke noe nytt når det gjelder tv 3. ikke nok med at det er masse reklamepauser, men hver pause varer jo i hundre år i tillegg. elsker det. FØLER DERE IRONIEN??? reklame er livet dere, er dere ikke enig?


så glad for reklameeeeee. frøken søt da eller. næt

REKLAME ER LIVET JA?
SER DU MAMMA MIA?

ENDELIG KAN JEG BRUKE DETTE IGJEN!

nå er det høst, og snart kommer vinteren. da kan jeg begynne å bruke uggs igjen. gleder meg faktisk til det, for det er så sykt deilig å ha på seg. tror jeg må skaffe meg et par nye i år. mine er litt slitne etter vinteren i fjor, men de funker enda. kan også begynne å ta frem luene mine, og fleecegenseren min(som jeg igrunn allerede har tatt frem. OG brukt faktisk) har faktisk brukt boblejakken min allerede også jeg. hallo kalde norge liksom. 


endelig kan jeg bruke dette igjen. gurimalla som jeg gleder meg!

GLEDER DU DEG TIL Å KUNNE BRUKE UGGS IGJEN?
ER DET NOEN PLAGG DU SER FREM TIl Å TA I BRUK NÅR DET BLIR KALDERE?

LIKE OR DISLIKE: SIDECUT


google.

LIKE OR DISLIKE?
VILLE DU HATT DET SELV?

VI ER SØTE IKKE SANT?


meg og charlotte. ilu

ER VI IKKE SØTE? he he he

GLAD I KAKE?


weheartit.

se på den kaka der da. flere enn meg som fikk lyst til å smake på den? den ser utrolig søt ut, men veldig god sikkert. jeg er igrunn ikke så veldig glad i kake jeg. men akkurat nå fikk jeg lyst på. jeg er mer glad i boller og is. hihi.
ER DU GLAD I KAKE?
HVA ER DIN FAVORITTKAKE?

HAR DU HØRT DENNE?
Nelly - Just a dream

sangen er superfin syns jeg da. hører masse på den for tiden. den er søt

HAR DU HØRT DEN?
HVILKEN SANG HØRER DU MYE PÅ FOR TIDEN?

NEI JEG HAR IKKE HAIR EXTENTIONS

jeg har fått veldig mange spørsmål av dere hvor dere spør: har du hair extentions? og svaret er at: nei, det har jeg ikke. så da vet dere det også:)

TRODDE DU JEG HADDE DET?
HAR DU HAIR EXTENTIONS?

ER DET SANT?

ikke for å skryte, men må innrømme at jeg ble litt glad da jeg våknet og så at jeg er på 1 plass over bloggere i eidsvoll der jeg bor. jeg tenkte bare: hæææ?
syns jeg er kjempemorsomt, og jeg håper vel egentlig at jeg klarer å holde meg der. men detter vel fort ned igjen om det er dager jeg ikke får blogget ogsånn. men uansett så syns jeg det er kjempegøy.

og tusen takk til alle dere som er innom bloggen min og som kommer med søte kommentarer. setter kjempestor pris på det. dere gjør det gøy for meg å blogge, så takk!:)

ER DU PÅ TOPPLISTEN DER DU BOR?

SIER NATTA TIL DERE


bare fordi jeg er så sinnsykt kreativ med bilder. he he he

nå skal jeg finne senga mi, og sove søtt. håper dere får en fin natt og drømmer søte drømmer. godnatta.
SIER DU NATTA?
SKAL DU SOVE SNART?

HOT OR NOT: SKO


weheartit.

syns at disse skoene var skikkelig søte. kunne lett hatt de selv.

HOT OR NOT?
KUNNE DU HATT DE SELV?

ER DU OGSÅ SYK?

ja. det dere ser her er altså mitt liv. alt av halstabletter og hostesaft og nesespray. det er så herlig å være syk. eller ikke. nå er jeg kjempelei av å være syk. har vært dårlig en stund nå, og venter egentlig bare på å bli frisk.

ER DU SYK?
SIER DU GOD BEDRING?

MIN NYE ROSA MOBIL

jeg har fått meg ny mobil. selvfølgelig er den rosa. jeg er veldig fornøyd med den til nå hvertfall. syns den er kjempefin og søt. så er den utrolig god å skrive meldinger med. love it!

HVORDAN MOBIL HAR DU?

ANBEFALING: LEPPEBALSAM


leppe balsam fra nimue.

i går hadde vi nimue kurs på skolen. det var egentlig ganske spennende. vi fikk vite om ulike produkter, og i tillegg fikk vi kjenne på dem. alle fikk hver sin leppebalsam og body lotion også. deilig. jeg har hvertfall fått en ny favoritt når det kommer til leppomader. den er virkelig helt fantastisk! den mykgjør leppene utrolig godt, og jeg syns den funker veldig. vil anbefale den til dere. jeg er usikker på prisen, siden vi fikk den gratis. men den er fin!

HAR DU PRØVD DEN?
HVA ER DIN FAVORITT LEPPOMADE?

HER JOBBER JEG

som mange av dere kanskje husker så har jeg vært på endel jobbintervjuer i det siste. endelig har jeg faktisk fått meg jobb. jeg har fått jobb på lindex på jessheim storsenter. begynner der på tirsdag, og gleder meg kjempemasse til det. skal bli deilig å få brukt for egenskapene sine, og rett og slett få noe å gjøre. jeg ser veldig frem til å starte hvertfall:)HAR DU JOBB? isåfall, HVOR?

LESE DIN BLOGG?

kjedelig lørdag. helgen min er ødelagt pga jeg er syk, så jeg har absolutt ingenting å gjøre. jeg har også vært litt ute av bloggverden denne uken, og vil gjerne ha noen nye venner og nye blogger som jeg kan lese.

så legg igjen din bloggadresse, så skal jeg ta turen innom. kanskje du får en kommentar eller to også!:)

HVA ER DIN BLOGGADRESSE?

LEGGER DU MEG TIL SOM VENN?

VIL DU HA MASSASJE?

jeg vil bare beklage dårlig blogging disse dagene. jeg har egentlig ikke gjort noenting, men jeg er syk. har igrunn bare vært på skolen også kommet hjem og sovet. har seriøst vært helt ødelagt. jeg fikk 5- på praktisk prøve i massasje da. så bare si ifra om du har lyst på massasje av meg! hahah. uansett. ble kjempeglad da jeg fikk 5-. for det første var jeg skikkelig dårlig den dagen vi hadde den. følte at alt bare gikk rett i do rett og slett. jeg sto der og følte meg helt borte. men tydeligvis klarte jeg meg bra da:)


google.

KAN DU MASSASJE?
SYNS DU JEG FIKK EN GREI KARAKTER TIL Å VÆRE SYK?

DERE BESTEMMER

jeg har to nye headere som vurderer å bytte til. er bare litt usikker på hvilken av de jeg skal bruke. trenger derfor deres hjelp, så håper dere har lyst til å hjelpe meg litt. 
det står mellom disse to:


Nummer 1


Nummer 2

Det blir en av de to, ellers beholder jeg den jeg har nå som er enkel og grei!:)

HVILKEN HEADER LIKTE DU BEST?
HVILKEN SKAL JEG BRUKE?

LIKE OR DISLIKE: AYLAR LIEselv digger jeg henne. jeg vet at det er mange som ikke har så mye til overs for aylar, men jeg syns hun er en sinnsykt pen jente. har lest boken hennes, og etter jeg leste den likte jeg henne bare enda mer. anbefaler dere å lese boken hennes hvertfall.

LIKE OR DISLIKE?
HAR DU LEST BOKEN HENNES?

HEI


tok dette bilde av meg når jeg og jentene drev med festligheter igår! 
sorry for kjempedårlig blogging. beklager. men dagene går så fort og jeg får bare ikke tid. skal prøve å blogge litt etterpå. legge ut noen bilder ogsånt! så stay tuned.

HAR DU LITE TID FOR TIDEN?

LIKER DU BIGBITE?

nå skal jeg snart dra. skal først til jessheim og levere noen papirer på lindex som hun sjefen trenger, så etter det skal jeg kjøpe meg en bigbite og ta bussen til skolen. vi starter klokken 2 idag fordi vi skal ha kveldsåpent. er absolutt ikke så veldig gira for det. er ikke i form i det hele tatt, men jeg må dra. har nesten ikke stemme og nesa mi har aldri vært tettere, hahah!


sånn ser jeg ut i dag. har forresten ikke fikset håret enda, haha. pent. ikke at dere ser håret mitt så godt da men. kanskje like greit det.

LIKER DU BIGBITE?
SKAL I DAG?

 

KOSELIG Å BLI SYK IGJEN

har kommet meg hjem fra oslo. har blitt dårlig igjen. ble plutselig skikkelig forskjølet. det var det siste jeg trengte nå. thanks! håper det går fort over. orker ikke gå rundt å være dårlig nå. MEN er fornøyd med innsatsen på aftenposten idag. vi klarte å selge 18 abbonementer. kanskje ikke superbra, men er hvertfall fornøyd. nå er vi liksom ordentlig i gang med russeforberedelser.sykt deilig.

nå skal jeg legge meg. kan sove litt lenger imorgen. faktisk helt til klokken 10. blir deilig å få flere timer med søvn. føler jeg trenger det nå. begynner ikke på skolen før klokken 2 imorgen. skal ha kundekveld. første kvelden i år. kan bli spennende det også. jeg skal farge vipper og bryn til to kunder, nappe og ta spesialmaske. føler meg ganske trygg på det så håper det går bra! 

godnatta. haha! :)

ER DU SYK?
NÅR STARTER DU PÅ SKOLEN I MORGEN?

SKAL TIL OSLO OG TJENE PENGER

nå er jeg hos linda sammen med kjæresten hennes. jeg og linda skal snart dra til oslo og møte jentene. vi skal selge aftenposten så vi får penger til russebilen vår. håper vi klarer å få solgt litt:)

HVA DRIVER DERE MED?
GJORT I DAG? 

HOT OR NOT: LIPGLOSS


weheartit.

jeg er veldig glad i å bruke lipgloss, men bruker egentlig mest eos eller lypsyl. men må nok si at lipgloss er hot. 
BRUKER DU OFTE LIPGLOSS?
HOT OR NOT?

DETTE BLIR EN SLITSOM DAG

da stikker jeg til bussen. håper jeg får plass. ehehe. skal møte nadia på bussen, så skal vi møte annette på eidsvollverk for å ta toget til oslo. dette blir en laaaang dag. først kick off med klassen, så skal jeg og jentene jobbe i aftenposten. kommer ikke hjem før ved 11 tiden i kveld. da er jeg helt sikkert helt dævvsliten tenker jeg.


rekker ikke ta noe nytt bilde til dereeee.

HVA SKAL DU IDAG?
ER DU MYE SLITEN FOR TIDEN?

LEGGER MEG ALLEREDE

nå skal jeg faktisk legge meg. jeg vet, klokka er bare litt over ni, men jeg er så sliten og trøtt. imorgen blir en superlang dag også. skal først til oslo med klassen på sånn "kick-off" så etter det skal jeg og jentene mine være 6 hele timer i oslo og bare loke rundt før vi skal på jobb i aftenposten. vi har nemlig startet med russedugnad og har fått en jobb hos aftenposten. blir spennende. kommer hjem i morgen kveld en gang. 

SIER DU NATTA TIL MEG?
HAR DU JOBB?
SKAL DU PÅ KICK OFF IMORGEN?

ANBEFALER DENNE SANGEN


loveit! spilles masse på min ipod disse dagene. burde høres :)

HAR DU HØRT DEN?
HVA SYNS DU?
HAR DU EN SANG Å ANBEFALE?

PHOTO


linda og meg. ilu

HVA SYNS DU OM BILDE?
TAR DU MASSE BILDER?

HOT OR NOT: MAC


weheartit.

HAR DU MAC?

 

SIER DU NATTA TIL MEG?


ilu linda

nå skal jeg legge meg. er trøtt og sliten. imorgen blir det skole igjen, og etter det skal jeg bare hjem og sove. resten av uken blir det masse å gjøre, så trenger å slappe av i morgen. håper uken går fort, sånn at jeg kan få helg. gleder meg masse til å være med jentene i helgen. love it!

SKAL DU SNART SOVE?

SIER DU NATTA TIL MEG?

EN NY ANBEFALING

idag vil jeg anbefale dere solpudder. solpudderet mitt er fra Isadora og heter bronzing powder. jeg er litt usikker på prisen siden jeg fikk det av karina. jeg syns at det er litt for mørkt, så derfor bruker jeg det kun i kinnene som rouge. siden det er litt skimmer i pudderet så gir det en fin glans i kinnene. 


dark tan, heter fargen. 

BRUKER DU DETTE PUDDERET SELV?
HAR DU ET PUDDER Å ANBEFALE? 
HVA ER NESTE TINGEN DU VIL JEG SKAL ANBEFALE?

DET LØNNER SEG MED BRA KARAKTERER

idag  hadde vi fremføring på skolen, og jeg og min gruppe fikk faktisk 5. det er første karakteren jeg har fått i år, så ble jo veldig veldig fornøyd med en 5'er da! når jeg kom hjem så hadde mamma kjøpt oreokjeks til meg siden jeg er så flink. aww. er ikke hun snill?
etterpå kommer det en ny anbefaling på bloggen min, men denne gangen blir det ikke anbefaling av blogg.
stay tuned! 

yummi. tusen takk mamma!:)

LIKER DU OREOKJEKS?
ER DU FLINK PÅ SKOLEN?

LIKE OR DISLIKE: SKO


weheartit.
jeg syns at de var kjempesøte, men jeg kunne ikke brukt disse selv. jeg hadde nok ikke klart å gå med dem.
men fine er dem. bare altfor høye for meg. 


LIKE OR DISLIKE?
KUNNE DU BRUKT DISSE SELV?

FREMFØRING

nå sitter jeg på skolen. skal snart ha fremføring om arbeidskonflikter. jippiii. blir alltid sjelven i stemmen og alt når vi har fremføring. koselig! 

random bilde. har ikke noen andre at the moment. 

ER DU PÅ SKOLEN?
LIKER DU Å HA FREMFØRING?

HAR FÅTT MEG KJÆRESTE

nå tenkte jeg egentlig at jeg skulle legge meg. er sliten og tror jeg trenger litt søvn. helgen har gått altfor fort, men den har vært veeeldig koselig. har faktisk fått endel ut av denne helgen. skulle jo egentlig bare slappe av hjemme i helgen, men har vel egentlig ikke slappet av hjemme i det hele tatt. haha, flinka! ser frem til neste helg allerede, selvom det ikke blir mye "slappe av" da heller. 


slenger inn et bilde av kjæresten min. (in my dreams) ilu

HAR DU SLAPPET AV NOK I HELGEN?
VIL DU HA LENGER HELG?  
TAYLOR LAUTNER ER HOT RIGHT?

HOT OR NOT


weheartit. 
jeg digget den stilen der. spesielt genseren. loveit!
stemmer du på meg her forresten? 
http://donnalouise.blogg.no/1284298564_kandidater_til_mneden.html#comment

HVA SYNS DU?
LIKTE DU DET?

MÅNEDENS BLOGG

jeg har blitt valgt ut som kandidat til månedens blogg hos http://donnalouise.blogg.no/, og hadde blitt sinnsykt takknemlig om dere gadd å stemme på meg. om dere syns jeg har en bra nok blogg osv. setter stor pris på stemmene til dere som gidder. 
du kan stemme på meg her:
http://donnalouise.blogg.no/1284298564_kandidater_til_mneden.html#comment


Legg igjen en kommentar og si at du har stemt, så kommenterer jeg bloggen din som takk!:)

VIL DU STEMME PÅ MEG?
LIKER DU BLOGGEN MIN?

ANBEFALING AV BLOGG


donna louise har en utrolig fin blogg, og det vet hun også at jeg syns. hun har en veldig fin header, og designet hennes kan man ikke klage på. jeg elsker måten hun skriver på, bildene henne legger ut, og det beste av alt er at hun varierer hva hun skriver om. variasjon er kjempeviktig for at folk skal gidde å lese bloggen, derfor går jeg ikke lei av hennes blogg. en annen ting som er kjempe bra er at hun kommenterer tilbake. det gjør henne jo til en enda bedre blogger. selv mener jeg hvertfall at for å være en god blogger så må du gidde å ta deg tid til å kommentere på leserne sine blogger også. donna louise virker som en kjempe hyggelig jente, og jeg kommer til å fortsette å følge bloggen hennes. selv har jeg fulgt med på bloggen hennes kjempelenge, og det håper jeg at noen av dere andre også vil gjøre. keep up the good work, cutie! 

LESER DU BLOGGEN HENNES?
HVA SYNS DU OM DEN? 

HER ER JEG

nå har jeg kommet meg hjem fra jessheim. har vært og sett på varg veum på kino. syns den var kjempebra jeg egentlig. nå sitter jeg og slapper av i sofaen. vurderer å legge meg tidlig i dag jeg. men det skjer vel ikke ehehe. 

dette koser jeg meg med nå hihi 

HAR DU SETT VARG VEUM?
NOEN KINOFILMER Å ANBEFALE?

OUTFITdette har jeg på meg idag. nå drar jeg snart til jessheim. blogger vel når jeg kommer hjem igjen tenker jeg.
kommer hjem i kveld en gang. skal på kino med camilla og trine-lise. skal se den nye varg veum filmen. siden jeg er totally blakk så fikk jeg penger av mamma til kino. tusen takk. glad i deg:) 

HVA SKAL DERE IDAG?

HOT OR NOT: UGGS


jeg ser at folk har begynt å bruke uggs allerede. har egentlig vurdert litt å finne frem mine selv, men tror jeg venter litt til. hva syns dere om uggs egentlig? jeg liker det kjempegodt. de er søte, og utrolig gode å bruke. kommer nok til å bruke det like mye i år som i fjor. 

HVA SYNS DU OM UGGS?
HOT OR NOT?
HAR DU DET SELV?

I GÅR VAR IKKE MIN DAG

i dag er det lørdag. jeg må innrømme at jeg syns det er veldig deilig med helg nå. har aldri i verden lengtet så fælt etter helg. uken har vært så stressende og lang, så nå var det sinnsykt deilig å endelig få litt fri. neste uke blir like stressende tror jeg. mye som skjer for tiden. altfor mye faktisk. stress med skolen og alt mulig. i går hadde jeg en skikkelig dritt dag. følte at ingenting gikk min vei. heldigvis har jeg gode venner. julie kom og ga meg en klem, og da klarte jeg ikke holde tårene inne lenger.huff. jeg er så sykt sliten. var deilig å kunne sove litt lenger i dag. 

julie <3 hun støtter meg i tykt og tynt. ilu

HAR DERE OFTE DAGER DERE IKKE KLARER Å HOLDE TÅRENE INNE LENGER? 
DEILIG MED HELG? 

DETTE SKAL JEG BEGYNNE MED

jeg hadde et innlegg for litt siden hvor jeg spurte dere om jeg skulle begynne med noen anbefalinger. det var mange av dere som sa at jeg skulle anbefale blogger, så nå har jeg en blogg jeg gjerne vil anbefale dere å lese (den kommer etterpå) ... 
det kommer flere anbefalinger senere. ikke bare anbefaling av blogger, men tenkte å begynne med litt sminke anbefalinger ogsånt.

 hva syns dere om dette?

ANBEFALER DU OFTE BLOGGER, ELLER ANDRE TING?
HVA SYNS DU OM AT JEG SKAL BEGYNNE Å ANBEFALE?

PHOTO: ME


ehehhe. dette bilde ble tatt på klasseturen til nordbytjernet på tirsdag. jeg blir virkelig alltid like fin på bilder. vakkert.
det var en kjempekoselig tur, og vi tok en hel haug med bilder. jeg er selvfølgelig like vakker på de andre bildene.

HAR DERE VÆRT PÅ TUR MED KLASSEN I ÅR?
BLIR DU ALLTID LIKE "FIN" PÅ BILDER?

HOT OR NOT: HØSTjeg syns at høsten er en kjempekoselig årstid. men det er egentlig mest fordi at jeg elsker bladene. jeg elsker å se alle de fine bladene med fine farger på i sånne store, digre hauger som ligger rundt omkring. disse haugene er faktisk utrolig gøy å hoppe i også. bilde over er fra i fjor da jeg og julie var i oslo og hoppet i bladhauger. hehe, det var koselig. må gjøre det i år også, julie. 

LIKER DU HØSTEN?
SYNS IKKE DU AT BLADENE ER KOSELIGE PÅ HØSTEN?

TUSEN TAKK

jeg har blitt nominert av søte lise lotte. veldig koselig det! http://liselotteo.blogg.no/
så tusen tusen takk! :) Hva må du gjøre om du blir nominert?
Den som blir nominert må poste et innlegg som dette, med bildet, og takke den som nominerte deg.
I tillegg til dette skal du skrive 7 faktasetninger om deg selv og igjen nominere 7 andre bloggere

Her er mine 7 faktasettninger
- jeg er født og oppvokst i oslo. 
- jeg bruker nesten bare tights. 
- jeg bor sammen med mammaen min.
- jeg er ikke så glad i spagetti, men elsker makaroni. 
- jeg skal gifte meg med taylor lautner. 
- jeg sender over 3000 meldinger i måneden. 
- jeg vil bli stylist. 

nå ødelegger jeg nominasjonen litt egentlig, men jeg vil at de som vil skal skrive et likt innlegg som meg. så om du ser på deg selv som en Beautiful Blogger, så post et innlegg du også. 

HAR DU BLITT NOMINERT FØR? 


LIKE OR DISLIKE: STIL


weheartit. 


LIKE OR DISLKE?
KUNNE DU GÅTT SÅNN SELV?
HVILKET PLAGG LIKTE DU BEST?

GOODNIGHT


kine og meg 

nå skal jeg finne senga mi og sove. er kjempetrøtt og sliten. imorgen skal jeg på skolen, og etter det blir det et jobbintervju på lindex. så, ønsk meg lykke til? 

SKAL DU PÅ SKOLEN I MORGEN? 
SIER DU NATTA ELLER LYKKE TIL? hihi

SO LITTLE TIME

jeg må beklage dårlig blogging disse dagene. men grunnen er selvfølgelig skole. igår var vi på nordbytjernet, også kom jeg ikke hjem før sent. og idag var vi på militær leir, så var jeg på jobbintervju etter det. jeg er skikkelig sliten om dagen, og orker ikke sitte med dataen hele tiden. men skal prøve å bli flinkere. merker at jeg mister lesere også, det er jo ganske kjedelig. 

photo av meg.

HVA DRIVER DU MED?
BLOGGER DU MER ENN DU EGENTLIG ORKER?
HVA SYNS DU OM BILDE?

PHOTO: YOU AND ME


linda og meg på tjernet igår. ilu 

HVA SYNS DU OM BILDE?

HOT OR NOT: TIGHTS


google.

selv bruker jeg som regel bare tights. jeg elsker å ha på meg det. syns det er så behagelig og deilig å ha på seg. tror nok kanskje at de fleste er enig med meg der, men er jo ikke sikkert alle liker tights.

BRUKER DU OFTE TIGHTS? 
HOT OR NOT? 

ITS GONNA BE A BUMPY RIDE

Mohombi - Bumpy Ride. 
Denne sangen spiller om og om igjen på ipod'n min disse dagene. jeg digger den, virkelig.

I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl lemme rock you rock you like a rodeo
Its gonna be a bumpy ride

HAR DU HØRT DEN FØR?
LIKER DU DEN?
HVA ER DIN FAVORITT SANG FOR TIDEN?

ØNSKER DU MEG LYKKE TIL?

hei og god morgen. nå har jeg dusjet og sminket meg. mangler bare å fikse håret mitt. får vel gjøre det også haha. idag skal vi til sessvollmoen militær leir med klassen. skal få grillmat osv der. etter det skal jeg på enda et jobbintervju. på dressmann faktisk. nå må jeg gå, blogges senere i dag. 

bare for å slippe bildeløst innlegg. 

ØNSKER DU MEG LYKKE TIL?
HVA SKAL DU IDAG?

JEG SIER NATTA

jeg er sliten. trøtt. og tett i nesa. nå skal jeg legge meg og sove godt. dagen i dag har egentlig vært ganske bra. som jeg fortalte i forrige innlegg så har jeg vært hos linda og på jobbintervju. vi var også på nordbytjernet med klassene på hudpleie både 2 og 3 året for å "BLI KJENT" . det var egentlig ganske koselig. tok endel bilder, men orker ikke å legge de inn akkurat nå desverre. skal gjøre det imorgen!:) ER DU SLITEN?
ELLER TRØTT? 

PHOTO: YUMMI


photo av meg.

nå har jeg vært på jobbintervjupå spa. det var ganske gøy faktisk. følte det gikk bra. før jeg var der så var jeg hjemme hos linda. vi lagde middag. heheh ganske mislykket egentlig, men men. pannekakene ble gode, men tomatsuppa kokte over. haha herlig. 

LIKER DU JORDBÆR OG IS? 
HVA SYNS DU OM BILDE?
HAR DU VÆRT PÅ JOBBINTERVJU FØR?

LIKE OR DISLIKE: SHOES


weheartit.
jeg syns at disse skoene var kjempefine! de var utrolig søte og jeg kunne gjerne hatt et par selv.

KUNNE DU BRUKT DISSE SKOENE SELV?
LIKE OR DISLIKE?

OK SÅ BLE DET BILDERok så fikk dere to bilder da. men nå må jeg løpe til toget. 

HVA HAR DU PÅ DEG I DAG?
ER DU SYK?

HEI, SKAL VI BLI KJENT?


jeg har litt dårlig tid så rekker ikke ta no bilde til dere.

idag så skal klassen min og a klssen på nordbytjernet sammen med 2 året på hudpleie. vi skal grille og leke, samtidig som vi skal bli bedre kjent med hverandre. det kan bli spennede, og gøy. skal ta med meg kamera så håper jeg får tatt noen bilder.

HAR DERE HATT "BLI KJENT DAG" PÅ SKOLEN?
HVA GJØR DU?

SIER DU NATTA TIL MEG?


tok dette bilde fra tidligere idag, fordi tro meg: dere vil ikke se meg nå.
jeg er kjempetrøtt nå, og skal finne sengen. får heldigvis sove litt lenger imorgen fordi at vi skal ha "BLI KJENT DAG" og skal være på tjernet. håper været blir bra. ellers kan det jo bli veldig kaldt. hm. håpere dere får en flott natt og at alle får sove godt med søte drømmer. det skal jeg prøve på hvertfall. 
GODNATTA

SIER DU NATTA TIL MEG?
SKAL DU SOVE SNART?

HOT OR NOT: LEPPESTIFT


weheartit. 

HOT OR NOT MED LEPPESTIFT?
HVILKEN FARGE SYNS DERE VAR FINEST?

SYNS SYND PÅ DE ELDRE JEG

jeg syns det er sykt sånn som ting er nå, når det kommer til de eldre. har lest om en mann og en dame som hadde levd sammen siden de var unge. de hadde vært gift i 70 år. så kom dama på gamlehjem, mens mannen var for "frisk" og det var heller ikke plass til han der. syns det er helt sinnsykt jeg. stakkars. så når han trenger plass på gamlehjem så blir han satt på et annet hjem for det er ikke plass der hvor kona hans er. syns det er helt forferdelig. når de har vært vandt til å leve sammen i alle år, og plutselig får de ikke lov lenger fordi det ikke er plass til dem på samme hjem. blir så lei meg av det. 

weheartit.

HVA SYNS DU OM DETTE?
SYNS IKKE DU SYND PÅ DE ELDRE?

ANBEFALINGER?


jeg har ikke så mange anbefalinger på bloggen min. så jeg lurer på om det er noe dere vil at jeg skal anbefale. hvordan sminke jeg anbefaler, hårprodukter, ansiktsprodukter, eller hva som helst egentlig. kom med forslag, så skal jeg fikse innlegg med anbefalinger til dere. 

VIL DERE AT JEG SKAL ANBEFALE?
ER DET NOE DERE ØNSKER MER AV PÅ BLOGGEN MIN?
ANBEFALER DU OFTE TING?

HEI SE PÅ MEG

her var jeg jo dritfin! hihi

frøken smiley

jeg har nå bestemt meg for å legge ut flere bilder som jeg tar med speilrefleksen min. jeg har jo blitt ganske glad i webcam bilder som dere kanskje har merket. grunnen til det er at digitalkamera mitt er ødelagt. men nå skal jeg bli flinkere til å bruke speilreflekskamera istedenfor webcam. kan ikke love at det blir null webcam bilder, men blir nok mindre av dem. 

SYNS DERE DET ER BRA AT JEG SKAL BEGYNNE MED DET? 
TAR DU MASSE WEBCAM BILDER?

PHOTO: WATER


dette tok jeg i sommer. jeg er en amatør fotograf, absolutt ikke flink, men jeg elsker å ta bilder og prøver å ta noen som er fine. men det er ikke alltid like lett syns jeg. men det er kjempegøy. 

HVA SYNS DU OM BILDE?
ER DU FLINK TIL Å TA BILDER?
LIKER DU Å TA BILDER?

FLINKE TIL Å JOBBE

nå sitter jeg på skolen og jobber med gruppeoppgave sammen med siw, julie og thea. vi er faktisk ferdige. så flinke vi er. jobbet hele tiden og greier. syns vi er kjempe flinke jeg.


bare for å ikke ha et bildeløst innlegg....

ER DU PÅ SKOLEN?
ER DU FLINK TIL Å JOBBE MED GRUPPEARBEID?

VÅKEN, OG SÅNN SER JEG UT IDAGåsså så blid. eheheh. du lurer kanskje på hva som skjer med hånda. svaret er enkelt: jeg fant ingen spenne.

nå har jeg sminket meg og fikset håret. har hvertfall prøvd. ikke alltid like lett det der med hår. skulle ønske jeg våknet med ferdigfikset hår jeg. hadde ikke det vært deilig, dere? 

ER DU TRØTT?
SKAL I DAG? 
SKULLE DU ØNSKE DU VÅKNET MED FERDIGFIKSET HÅR?

DERE ER SØTE

nå skal jeg legge meg. tidlig opp og på skolen imorgen så. nedtur. blogger vel mere imorgen tenker jeg. tusen takk for alle søte kommentarer som jeg har fått. setter kjempestor pris på det. dere er kjempesøte, så tusen takk. 

så glad blir jeg når dere er søte. 
NATTA :)

SKAL DU PÅ SKOLEN I MORGEN?
LEGGER DU DEG ALTFOR SENT? det gjør jeg 

BILDE FAKTISK


dette bilde ble tatt av meg i sommer nede ved elva på hytta. 
sminkeløs og ufikset. men samme det hihi :)

HVA SYNS DU OM BILDE?
HAR DU HYTTE?

BLOGG ER GØY


det er gøy å blogge når man plutselig har 22 venneforespørsler. 
selvfølgelig skal jeg godta alle sammen. 
og tusen takk for alle kommentarene jeg har fått de siste dagene. syns det er morsomt å se. 

FÅR DERE MANGE VENNE FORESPØRSLER?
GODTAR DU ALLE?
ER DU FAST LESER AV MIN BLOGG?

LIKE OR DISLIKE: SKO


weheartit. 

jeg tror ikke jeg kunne brukt den. den er ikke helt meg. så jeg tror jeg går for dislike.
KUNNE DU BRUKT DENNE?
LIKE OR DISLIKE?

VILLE DU LEVD I ET EVENTYR?


noen ganger skulle jeg så gjerne ønske at livet mitt var som i eventyrene. at livet mitt var en perfekt historie i en av disse eventyrbøkene som finnes. der jeg var prinsessen, eller rett og slett helten. der jeg fikk alt jeg ønsket meg og hvor jeg bare kunne leve som jeg ville. ikke det at jeg ikke kan leve som jeg vil nå, men føler at i virkeligheten må man ta flere vanskelige valg enn det man behøver i fine eventyr. i could really use a wish right now!

skulle virkelig ønske at mitt liv også endte som i denne boken. eventyrlig og magisk.

SKULLE DU NOEN GANGER ØNSKE DU LEVDE I ET PERFEKT EVENTYR?
HVA ER ET PERFEKT LIV FOR DEG?
DRØMTE DU OM Å BLI PRINSESSE DA DU VAR MINDRE? 

bildene er fra weheartit.

HANDLER DU HER?jeg handler mesteparten av klærne mine på gina tricot. syns de har utrolig masse kult og fint der, samtidig som de har masse som er søtt. liker den butikken utrolig godt. det eneste dumme er at veldig mange går med de samme klærne derfra, men sånn er det vel med de fleste andre butikker også. men merker det mest med klær fra gina tricot. 

HANDLER DU PÅ GINA TRICOT?
HVA ER DIN FAVORITT BUTIKK?

VÅKEN?

nei jeg er egentlig ikke så utrolig våken. er veldig trøtt, men har faktisk stått opp. kan jo ikke sove bort hele dagen heller. i dag skal jeg slappe av hjemme. akkurat som igår. skal se på noen filmer med mamma og bare kose meg egentlig. burde rydde i klærne mine, men det kan vente noen dager, eller uker. vi får se når jeg orker. er jo ikke helt frisk heller. det gjør meg ganske sadface og sliten egentlig.

såååå våken ser jeg ut! sånn ca. bilde er ikke tatt nå

ER DU VÅKEN?
SKAL I DAG?

MÅ BARE GRÅTE

nå har jeg og mamma sippa litt til the last song, så nå skal jeg finne senga mi og sove. flink jeg har blitt til å legge meg tidlig. ikke værst bare det. imorgen skal jeg bare slappe av hjemme. forberede meg til jobbintervjuer til uken. gruer meg. så må jeg vaske hudpleieuniformen min i morgen da. skal selvfølgelig blogge litt også. dere er ikke kvitt meg enda. 

også var det overskriften. det er fordi at jeg bare mååå gråte når jeg ser the last song. klarer egentlig ikke holde tårene inne i noen sånne trist/søte filmer. husker linda og jeg sippa no sykt da vi var å så den på kino med julie og kine. cute!

weheartit. miley cyrus er så pen. enig? 

SETT THE LAST SONG? GRÅT DU?
ER DU FLINK OG LEGGER DEG TIDLIG? 
HAR DU JOBB?

LIKE OR DISLIKE: JAKKE


denne fleece jakka har jeg tenkt til å ha. syns den er kjempesøt og fin. 
liker fargene utrolig godt også. gleder meg til den kommer:)

HVA SYNS DU OM DEN? LIKE OR DISLIKE?
VILLE DU HATT SÅNN SELV?

ER DET IKKE SINNSYKT?

Barbiedukker. det er ikke sånn små jenter skal se ut!

jeg syns det er helt sykt hvor mye rart folk finner opp. som for eksempel "little miss perfect". jeg fulgte med på det før, og jeg syns det er helt sinnsykt hvordan de duller og ordner på jentene sine for at de skal se ut som en perfekt liten barbiedukke. småjentene blir sminket og stylet opp, enten de vil eller ikke. foreldrene er sykelig opptatt av å ha perfekte unger og når ungen ryker ut så blir moren mer lei seg enn det selve ungen blir. man kan se på flere av barna at smilet dems er "fake a smile". det er ikke alle jentene som vil være sånn engang, men blir tvinget av foreldrene. dette kaller jeg galskap! foreldre som er så PR-opptatt at de tvinger ungene sine til missekonkurranser fra de er 2-3 år. SYKT! virkelig sykt! jeg mener at barn skal leke og ha det gøy, de skal bli møkkete og grise seg til og ikke bli sminket som en barbie!
 
jenta ser ikke spesielt lykkelig ut

HVA SYNS DU OM DETTE?
HAR DU SETT PÅ LITTLE MISS PERFECT?

DENNE JENTA ER SØT!


dette bilde fant jeg på julie sin blogg her om dagen. det er ett år gammelt eller noe. syns at bilde er utrolig søtt jeg. jeg og julie har opplevd så utrolig masse sammen på de få årene vi har kjent hverandre. ble kjent med julie da jeg byttet til hennes klasse på helse og sosial. først trodde jeg at hun ikke likte meg, og hun trodde at jeg ikke likte henne. ganske komiskt egentlig siden vi ble jo bestevenner etterhvert. julie er en utrolig herlig jente. hun sier kjempemye rart, sånne ting som man absolutt ikke glemmer. jeg er veldig glad i den jenta. ilu 

HAR DU EN HERLIG BESTEVENNINNE?
HVA SYNS DU OM BILDE?

ER DET VERDT Å GRÅTE FOR?


jeg har på følelsen av at jenter ofte gråter over gutter. men har du noen gang tenkt på det at han ikke er verdt at du gråter over han? hadde den gutten vært en gutt som faktisk var verdt dine tårer, så hadde han ALDRI fått deg til å gråte i utgangspunktet. gutter som sårer deg og får deg til å gråte er faktisk ikke verdt tårene dine. det føler hvertfall jeg. for om han var verdt det, hvorfor ville han da såre deg? 

GRÅTER DU OFTE OVER GUTTER?
ER DU ENIG MED MEG?