september 2009

ja jeg har krøller

Jeg føler at jeg har vært ganske flink til å blogge i dag. Hadde endel å ta igjen ettersom jeg ikke har vært no flink til å blogge i det siste. Nå tenkte jeg egentlig bare å slenge inn et god natt innlegg fordi at jeg skal sove nå. Julie kommer til meg i morgen på sleepover, og da må jeg jo være uthvilt.

Jeg føler meg sinnsykt glad i dag. Føler at alt bare har løsnet, og jeg tror ikke jeg har noen bekymringer.
Har ikke hatt det sånn på lenge. Det er kjempedeilig å endelig kunne smile uten å helt vite hvorfor. For jeg vet egentlig ikke hva som har gjort meg så veldig glad. Men føler bare at alt er helt fint nå. Jeg har jo innsett noen ting i dag, og fått klarhet i noe så dette kan jo være litt av grunnen også. Men det fine er jo at jeg er glad!

Nå er det natta på meg, så god natt søte bloggere!
dsc02382
Slenger inn ett bilde av meg med krøllene mine. Sånn ser håret mitt egentlig ut.
Jeg liker de ikke jeg egentlig. De er i veien bare.
Hva syns dere?

når du minst venter det

Snøen kommer når du minst venter det.
Nå begynner virkelig kulden og komme. Da mamma dro på jobb i går var det faktisk 4- . Vi har startet med fyring i peisen allerede, fordi det er så kaldt om kveldene og mamma vil ikke begynne å sette på varmeovnene enda. Syke Syke menneske! På rommet mitt står hvertfall ovnen på littegrann fordi der er det så sinnsykt kaldt. Jeg har til og med begynt å bruke tøfler. Jeg som ALDRI bruker tøfler. Men har funnet de søte tøflene mine nå, og begynt å bruke disse. Har helt glemt hvor deilig det er med tøfler. Really. Dere burde bruke det dere også.
Når jeg våkner om morran får jeg bare lyst til å pakke meg ordentlig godt inn i dynen igjen fordi jeg vet hvor kaldt det er ute. Nå kommer jo snart vinteren. Jeg syns vinteren er en veldig koselig tid egentlig. Vinteren er fin om det snør lett og fint, og snøen ligger fin og hvit på fortauet, når du ser det snør pent når du ser opp mot lyset på lykestolpene. Syns det er så koselig. Jeg liker å sitte og se ut av vinduet når det snør, syns det er så pent å se på. Ikke når det snør sånn kjempemasse, men når snøen detter fint ned mot bakken og du liksom føler at vinteren blir fin. En annen ting som er koselig på vinteren er å sitte forran peisen og kjenne varmen gjennom helle rommet, se det brenner koselig i peisen og du kan sitte med en kopp kakao og se en koselig film mens peisen gnistrer og ser fin ut.
Skjønner meg ikke på alle som sier at de HATER vinteren. Det finnes da masse koselig ved vinteren også. Jeg syns det er en koselig årstid jeg, selvom det er kaldt og kan bli masse snø. Selvfølgelig er det kjip om du har snø opp til magen når du er ute og går på vinteren, er ikke det jeg mener er koselig. Men når det er sånn passe med snø. Også såklart, snøen er ikke fin når den er våt og sørpete. Det er ikke no hyggelig. Det syns ikke jeg heller.
Men tenk da. Vinter, jul, nyttår. Det er jo koselig. Er det ikke?
Juletiden nærmer seg. Innkjøp av gaver. Julekos. Julesanger. Julegodteri. Og ikke minst koselige juleprogrammer som f.eks julemorgen. Ikke at jeg ser så mye på det lenger, men husker jeg elsket det når jeg var liten. For meg er julen en fin tid. Man tilbringer den med familie og venner og prøver å få det så hyggelig som mulig. Julen er en tid alle burde være snille mot hverandre og ta vare på hverandre. Virkelig, jeg gleder meg til jul. Julekaker. Julebaksten.
Dere kan ikke si dere hater dette? 
Noen som er enig med meg? Eller er vinteren bare helt tragisk?

dsc2374
Man kan finne frem luen og bruke den når håret ikke vil høre på deg.
tfler
Dette er mine søte tøfler som jeg snakket om. "You Can't Afford Me"


får ikke bestemt meg

Jeg sliter virkelig, vet ikke hvem av jakkene jeg skal velge. Syns begge er så sinnsykt fine, men kan bare velge en av dem noe som gjør det veldig vanskelig. Derfor spør jeg dere: HVEM AV DE SYNS DERE ER FINEST?

1502136615021368
NUMMER 1

ELLER
russejakkeruuuss
NUMMER 2

Jeg vet virkelig ikke. Vær så snill og hjelp meg. Si deres mening, hva som helst!


Istid 3 og vond rygg

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har så sinnsykt vondt i ryggen. Det er så vondt, bare jeg rører på meg får jeg vondt. Jeg våknet sånn i dag, så skjønner ikke hvor det komemr fra. Hadde jo ikke vondt da jeg la meg i går, så det må ha kommet i løpet av natten. Vondt er det hvertfall.
Noen som har tips til hvordan man blir bra i ryggen?

Jeg hadde besøk av Trond i dag. Det var kjempekoselig.
Trond og jeg skulle se på den nye skrekkfilmen ORPHAN. Men han hadde lastet den ned med spansk tale og uten tekst, så det kunne vi jo bare glemme. Haha. Trond er så flink ass.
Jeg kan jo ikke spansk, og det kan vel ikke han heller.
Vi så på Istid 3 istedenfor. Endelig fikk jeg også sett den. Ååå for er utrolig herlig film. Dere som ikke har sett den må bare se den altså. Sid er så søt, og han finner tre egg og får dinosaur babyer. HERLIGHET jeg tror jeg sa hvert femte minutt under hele filmen; åååå så søt, tnåå så skjønn, awww, herreguuud. Tror det gikk sånn under hele filmen. Haha. Men den var virkelig søt altså. Imorgen skal jeg se den engang til sammen med Julie, fordi at Trond glemte igjen filmen her hos meg. woho. Det var veldig fint egentlig. Så har jeg og Julie noe å se på når det blir sleepover tomorrow! Gleder meg allerede til å se filmen en gang til.
helenetrondsepia
Her er et gammelt bilde av Trond av meg, fra da vi var sammen. Er så glad vi er gode venner<3

Har dere sett istid 3?
Hva syns dere?

wherever you are

Laava - Wherever you are


Dette er sangen jeg hører på mest i dag. Jeg syns den er så sinnsykt fin.
Har dere ikke hørt den, så burde dere høre den. Den er kjempefin!
Vet den er veldig gammel. Har hatt den i flere år, men digger den selvom.

When I feel blue, I think of you, cause you're true,
Wherever you are.
Near or far, you still are my shining star.
Sometimes it's mad, things get bad, and I'm sad,
Wherever you are,
there is light, by my side I feel alright.

Because our love is big, bigger then the two of us.
And words can not describe, how I miss you so much.

I feel love in your arms, and I feel love when im with you.
I feel love in your eyes, wherever you may be.

You make me high; I can fly, touch the sky,
Wherever you are.
I feel free in ecstasy, just you and me.
You save my day, pave the way, and you stay,
Wherever you are.
In my heart from the stud we'll never part.

Because our love is big, bigger then the two of us.
And words can not describe, how I miss you so much.

I feel love in your arms (in your arms), and I feel love when im with you.
I feel love in your eyes, wherever you may be (wherever you may be)
(Wherever you are...)
(I feel love)

La la la la la la la la la la la la la la la

(Wherever you are)


Hva syns dere om sangen?

love dosn't go my way

Jeg har funnet ut at kjærligheten ikke er noe for meg.
Hvorfor sitter man og venter på den store kjærligheten egentlig? Når man tror man har funnet den, så ender det bare med at noen blir såret, og det viste seg at: nei, man var ikke ment to be allikevel.  Selvfølgelig, jeg sier ikke at det er sånn med alle. Men sånn er det med meg, og mitt lovelife. Jeg tror rett og slett ikke at livet mitt er skapt for kjærligheten jeg. Såklart, den kommer sikkert når jeg minst venter det. Men akkurat sånn som ting er nå så vil jeg ikke at den skal komme. Jeg har det helt fint sånn som ting er nå egentlig. Jeg trenger ingen kjæreste som forteller meg hvor søt og god jeg er. Nei, det holder med at jeg har gode venner som får meg til å  føle meg bra. Jeg har venner som jeg stoler på, som er verdens beste. Trenger man mer enn det?
Selvfølgelig er det koselig med en kjæreste, men for min del klarer jeg meg veldig fint uten. Det har jeg hvertfall funnet ut nå. For bare noen måneder siden visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men nå, ja nå har jeg det veldig bra faktisk. Så lenge man klarer å være venn med den du en gang var sammen med, så går ting mye lettere. Hadde det ikke vært for at vi var såpass gode venner nå, vet jeg ikke hvordan ting hadde vært. 

Jeg tror at alt for mange bruker tiden sin på å finne den store kjærligheten. Jeg tror det er bortkastet tid. Den rette kommer når du minst venter det tror jeg. For alt du vet kan det være en av dine beste venner som en gang kommer til å bli den personen du setter høyest i livet. Hvem vet. Jeg har hvertfall funnet ut at jeg skal slutte å lete etter den store kjærligheten. Enten kommer den, ellers kommer den ikke. Det er to valg liksom. Men jeg tror ikke du finner den ved å lete etter den hver dag heller. Det hjelper ikke å være desperat.
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg startet å skrive dette innlegget, det kom av seg selv. Jeg stresser hvertfall ikke med å finne kjærligheten, og det burde heller ikke dere andre gjøre. Den kommer. Ta det rolig.
loveeuggs

Nå vil jeg spørre dere: HVA MENERE DERE OM UGGS?
Selv syns jeg at mange typer uggs er veldig søte. De er gode og ha på og ser ut som tøfler egentlig. Jeg liker det!
Selv har jeg lyst på uggs som er i likhet med disse:
uggs

Hva syns dere om disse? Jeg syns de er veldig søte jeg.
Er det noen andre vintersko dere kan anbefale?

good morning

Hei og god morgen til dere!
Nå er det en dag mindre til jeg får mobilen min. Jeg klarer seriøst ikke å vente mer. Blir gal av det her. Hvorfor kan jeg ikke bare få den nå med en gang?  Det som er dumt er at jeg ikke kan begynne å bruke den når jeg får den da, fordi at jeg bytter abonnement og det tok visst en stund å få byttet over nummeret osv. Jeg vil ha djuice og ny mobil i dag!
Tror jeg får mobilen på fredag, da skal jeg sitte og beundre den helt til jeg kan begynne å bruke den. Jeg har aldri hatt en så fancy mobil før! Har bare hatt sånn vanlige sony ericsson mobiler, og det er jo kjedelig. Alså, jeg liker sony jeg, men er bare gått veldig lei og ville prøve noe nytt. 

Nå skal jeg fikse meg litt og finne no klær å ha på meg, så blir det frokost.
take a trip with me

Hvilken mobil har dere?

ny mobil

I dag har jeg bestilt meg ny mobil og nytt abonnement faktisk.
Gleder meg sinnsykt til mobilen min kommer i posten. Gleder meg som en liten unge på julaften. Mener det.
For en gangs skyld skal jeg faktisk bytte ut sony ericsson med LG! Jeg har alltid elsket Sony, men nå ville jeg prøve noe nytt og jeg fant en mobil jeg hadde veldig lyst på. Mobilen heter LG KU990i og ser sånn her ut:
viewtypinkpl
Jeg må si at den er veldig fancy. Digger utseende på den. Virkelig.
Men så elsker jo jeg rosa da, så er kanskje ikke så veldig rart.
Så nå blir det LG og Djuice nonstop på meg. Endelig.

Har noen av dere denne mobilen?
Hva syns dere om den?The ugly truth

Nå sier jeg hei for første gangen på veldig lenge. HEI !
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke blogger for tiden. Har bare ikke orket, eller hatt tid tror jeg. Har egentlig gjort veldig mye siden sist jeg blogget om dagene mine. Det har vært endel shopping, jentekveld med gamlejentene mine, festing og bare kos med vennene mine. SOg for ikke å snakke om skolen da. Den har jeg også vært på. Men nå er det jo høstferie, og det syns jeg er veldig veldig deilig. Litt fri til å slappe av. Jeg har prøvd å finne meg utplasseringsted, men seriøst da, det er jo helt umulig. Enten så har de elever, ellers tar de ikke imot liksom. Hva skal jeg gjøre da? Ender vel opp på skolen jeg. woho.

På søndag dro jeg til kusina mi, Monica. Det var kjempekoselig. Har ikke vært med henne på så sinnsykt lenge. Har faktisk ikke sett henne siden jul! og vi bor en halvtime unna hverandre. Det er ganske sykt egentlig. Hver gang vi er sammen virker det som vi aldri har vært fra hverandre. Vi har det alltid så gøy sammen. Monica er så sinnsykt søt.
Vi var på kino sammen med Martine. "The Ugly Truth" så vi på. Den må alle sammen se. Jeg døde hvert 5 minutt av latter liksom. Det er ikke tull engang! Den var sinnsykt morsom, og jeg syns den var bra. Kathrine Heigl er jo kjempepen og en bra skuespiller. Hadde en veldig fin kveld, med to små søte jenter!

dfghj
xoxo, helene simensen

ny header

Nå har jeg fått meg en ny header. Den er det Therese som har laget til meg. Jeg syns den var kjempefin!
Tusen takk for headerene, Therese! Ble veldig fornøyd. 
Tilsammen laget hun fire stykker, og disse skal dere få se her:
195545Nummer 1
blyneNummer 2
heeeiheleneneNummer 3
mmNummer 4

Hvilken syns dere er finest?

Ta en titt på Therese sin blogg:  http://thereseefalaokarlsen.blogg.no

xoxo, helene simensen

update!

Nå er jeg skuffet over meg selv. Really. Jeg er veldig lei for at jeg har blogget så utrolig lite i det siste. Det skulle ikke vært lov engang. Beklager dette virkelig. Men nå tenkte jeg å komme med en liten update da.
Siden sist har jeg shoppet utrolig masse. Har brukt altfor mye penger egentlig.
Noe av det jeg har kjøpt er:
beinene
Bukse fra cubus 500 kroner
innkjp
Hvit lue fra cubus 80 kroner
Briller fra marked 50 kroner
Gul lue fra urban 100 kroner
dsc2349
Sko fra Sverige 74 kroner
dsc2351
Jeg husker ikke hva sminken kostet.
Men det er hvertfall to mascaraer, pudder og sånn som gjør øyevippene lenger.
dsc2353
Hvit topp fra Only 150 kroner
Gul genser fra Only (150 kroner?)
klr
Genser fra Gina Tricot 149 kroner
Også er det buksen fra Cubus.

Hva syns dere?
Hva likte dere best?

xoxo, helene simensen

 

"du er så løs"

I dag hadde vi ansiktsmassasje på skolen. Det var Julie som masserte meg. Hun er så flink.
Jeg er sinnsykt kilen under haka og i halsen osv, og derfor er det litt småekkelt syns jeg, siden det kiler så masse.
Midt under massasjen i dag så begynte jeg selvfølgelig å le, så sa jeg til Julie:
Helene: Julie, du må gjøre det hardere. Du er så løs.
Herregud. Jeg trodde jeg skulle dø av latter. Jeg vet det høres helt sykt ut, men det var litt gøy. De ordene bare datt ut av meg. Really. Men Julie er ikke noe bedre hun da:
Helene: gleder du deg?
Julie: nei
Helene: hvorfor ikke?
Julie: fordi jeg vill ikke bli skitten
Vi har smålig teit humør. Men noen må ha det også.

Har dere fått ansiktsmassasje før?
etterveksten
Dette er meg. Jeg ligner på et troll.

xoxo, helene simensen

videoblogg fra oslo

Som dere kanskje har fått med dere så var jeg i oslo i går, og her kommer en liten film som julie har filmet.
Vi ser jo helt retard ut, men syns filmen var ganske søt jeg.
Jeg visste ikke at Julie filmet. Her er resultatet. Og ja, jeg har en helt forferdelig latter på den videon her når Julie sier at hun filmer. Jeg vet det.
video:film fra oslo

jeg & julie som synger

video:helene
og julie synger

Haha. Jepp jeg fant dette klippet på mobilen min, og tenkte å dele det med dere. Man hører nesten bare meg, men jeg syns vi var veldig flinke. Haha. ilu juli

xoxo, helene simensen

herlig lue!

I dag har jeg vært i Oslo med klassen. Vi var på Kick Off. Det var et slags selvtillitskurs vil jeg kalle det. Tror jeg. Jeg syns egentlig at det var helt greit å tilbringe noen timer i en kino sal og høre på noen mennesker skravle og snakke om diverse ting til oss. Det var et veldig spennende kurs. Det ble snakket om mye. Mye om selvtillitt, og vennskap.  Han ene fra robinson var der og holdt et foredrag for oss. Jeg klarer ikke å skrive navnet hans, men har tatt bildet sammen med han da som dere skal få se. Men har ikke bilde på datan enda, fordi at det ble tatt med Julie sitt kamera.
Etter foredragene osv dro jeg, Karina, Julie, Siw, Nadia, Linda, Annette, Charlotte og Kine ned til byen. Der ble det shopping og mat. Vi spiste på peppes pizza, og det var kjempekoselig. Vi tok også endel bilder i dag som jeg skal legge ut. Jeg kjøpte meg to nye luer, to par briller og en ny singlet. Singletten kjøpte jeg egentlig bare ford at jeg trengte en gul singlet som matcher til den ene lua jeg kjøpte som også er gul. Hahah. Jada, jeg er  litt glad i dette med matching. Den gule lua jeg kjøpte måtte jeg bare ha, den var så fin i fargen og ja, helt herlig.

Dette kjøpte jeg idag:
innkjp
Hvit lue fra Cubus - 79 kroner.
Briller fra en sånn bod - 50 kroner.
Gul lue fra Stress - 100 kroner.
gul singlett
Gul singelett fra B-young - 50 kroner.

Hva syns dere om dagens kjøp?

xoxo , helene simensennoen som vil hjelpe meg?

Jeg har utrolig lyst på en ny header, men jeg er ikke noe flink til å lage de selv.
Hadde blitt kjempe glad om noen av dere der ute i bloggnorge kunne hjulpet meg.
Fargene jeg vil ha er rosa, hvit eller brun. Eller en blanding av disse.
Hadde vært kjempe takknemlig om noen kunne laget noen forslag til meg. Jeg VET at det er mange av dere som er kjempeflinke. Så vær så snill? Lag en header til meg?
Headeren kan dere sende på mail til: lulu90@live.no.

Her er bildene dere kan bruke:
hhhheeihelene

blyne

hhelenenene

mm Om dere bruker dette bilde, så vær så snill og ikke snu det.

Vær så snill, anyone?

xoxo, helenesimensen

nye klasser?

Helt siden skolen startet har det vært noen i klassene på hudpleie som har hatt lyst til å bytte klasse. Altså noen i min klasse vil bytte til B klassen, og noen i B klassen vil bytte til A. Og dette er jo selvfølgelig kjempe greit det. Jeg syns at de som vil bytte skal få bytte, slik at alle trives mest mulig.
 Er dere ikke enig i det?
Uansett. Hele dette bytting av klassen styret har havnet helt på trynet. Det har blitt så tragisk at dere aner virkelig ikke. Når jeg er på skolen så er det 7 jenter jeg er mest med, og alle disse går på hudpleie. Eneste problemet er at Nadia går i B-klassen, mens de andre går i min klasse. Nadia søkte om å bytte klasse, og vi trodde jo at dette skulle gå bra. Uten problemer. Men nå har dette med klassebytting bare blitt til et kjempe digert problem. Grunnen til dette er at lærerne får det til å høres ut som at det er "min gruppe" sin feil at det er problemer fordi at vi er så mange og de andre elevene i klassen føler seg utenfor. Men jeg kan bare ikke skjønne at lærerne kan komme til oss og si at de andre elevene er tilsidesatt av oss! Vi har da aldri sagt at de ikke får være med oss. Kommer de bort så kaster vi dem ikke vekk som om de er noen vi absolutt ikke vil ha noenting med å gjøre! Det er ingen i noen av klassene som går alene. Alle har noen å gå med. Så jeg bare fatter ikke hva som er problemet.
Men det som er blitt hele greia nå er at lærerne har funnet ut at vi kanskje skal sette opp begge klassene på nytt. Hva i alle dager er vitsen med det? Vi har nettopp kommet ordentlig inn i klassen, så skal det bli helt nye klasser bare fordi at noen av oss er så mange som er sammen i en klasse? Jeg trodde faktisk at det bare var bra at det var såpass mange som gikk sammen. Men tydeligvis ikke. Jeg blir bare så oppgitt. Så igår måtte alle skrive ned 3 ønsker om hvem de vil gå i klasse med! Det var ikke akkurat lett å velge 3 av de 7 jentene jeg er mest med. Det var kjempe vanskelig, og det gjorde skikkelig vondt! Syns det er skikkelig barnehageopplegg. Blir seriøst gal i hodet av dette!
Det som er værst med dette er at jeg nesten er hundre prosent sikker på at vi 8 blir splittet til fire og fire i hver klasse. Jeg skjønner ikke hvorfor de må gjøre dette.

Hva syns dere om dette?
jjuliehhelenemmongo

xoxo, helene simensen

tyrkisk pepper

Nå tenkte jeg å ta en sånn VS ting igjen. Det er så lenge siden jeg har gjort det.
Er forsåvidt lenge siden jeg har blogget også.

Hva syns dere er best?

33070
Tyrkisk pepper ?


img440231696992f

Melkesjokolade ?

Jeg for min del må nok si tyrkisk pepper. Jeg syns at det er kjempe godt!

xoxo, helene simensen

Konkurranse

Jeg og Julie har startet en liten msn konkurranse. Det er faktisk veldig vanskelig. Men jeg SKAL vinne det her.
Konkurransen går ut på dette:
- I en hel uke skal vi ikke skrive noen smilyer til hverandre på msn.
- Om vi skriver en smily så skal man tegne en strek på armen sin.

Dette høres kanskje kjempe lett ut, men vet dere hva? Det er det ikke. Disse smilyene kommer faktisk helt ut av det blå, uten at du merker det eller tenker over det. Jeg må nesten skryte litt og fortelle at jeg faktisk leder.
Jeg har 3 streker, mens Julie har klart å skaffe seg 11 streker! Haha.
Etter at det har gått en uke, altså neste tirsdag (siden vi startet igår) da skal jeg fortelle dere hvordan dette gikk, og hvem som tapte!

Vi har ikke funnet ut hva den som taper må gjøre, eller om den må gjøre noe.
Så dere kan jo komme med forslag.
Hva syns dere at den som taper skal gjøre?

202029
Her er et bilde av meg og mine tre streker. Bare for å si det så fikk jeg enda en strek akkurat nå for to sekunder siden!

xoxo, helene simensen

Jeg ble reddet fra døden i dag

Heihei bloggere.
Ja jeg vet det har blitt lite blogging denne uken. I'm sorry.
I dag har jeg vært på skolen. Det var en skikkelig koselig dag egentlig. I engelsken løsnet nerden i meg og jeg ropte ut svarene høyt hele tiden. Nesten litt pinlig. Men det er jo greit med da, man får vel kanskje gitt ett godt inntrykk til læreren? Hihi. Kanskje jeg kan få en bra karakter. Jeg syns engelsk timen i dag var ganske morsom egentlig. Eller, den var hvertfall helt grei syns jeg. Jeg og Linda var skikkelig nerder med oppgavene også. yeeey me!

Uansett. Jeg holdt på å dø i dag. Det trodde hvertfall Julie, så hun reddet meg.Eller hvertfall trodde hun at hun var en hero som reddet meg fra døden. Hun er så utrolig søt.
Vi gikk fra butikken, jeg var helt i mine egne tanker og plutselig så griper Julie tak i armen min og kommer med en skrike lyd og begynner å løpe fremover mens hun fortsatt holder tak i meg i armen. Jeg skjønte jo ingenting. Eneste jeg så var en bil som svingte inn ett sted på motsatt side av hvor vi sto, så jeg kunne ikke skjønne hva hun drev med. Så etter hun hadde slippet meg så sa hun bare ;oi. Jeg trodde vi skulle bli påkjørt. Det var så sinnsykt komisk ass. Lover dere. Dette høres sikkert helt teit ut. Men hadde dere vært der , og om dere hadde kjent Julie så hadde dere skjønt hvorfor dette her var utrolig gøy. det værste av det hele var jo egentlig at Karina og Linda også var med, men at jeg var den eneste Julie tenkte på å redde fra bilen som skulle "kjøre" på oss.
Jeg må jo tydeligvis være veldig viktig for henne. Liker å håpe på det. Hun er jo en av mine beste!

Her kommer noen bilder fra i dag:
dsc02573 Julie og meg
dsc02576 Siw, Julie og meg


Har dere blitt "reddet" fra døden?
xoxo, helene simensen

robinson ekspedisjonen 2009

Endelig har Robinson Ekspedisjonen begynt igjen. Jeg har faktisk fulgt med på det i alle sesongene som det har gått.
Jeg syns robinson er spennende, og det er gøy å se hvordan utforsringer dem får. Jeg gleder meg skikkelig til neste søndag allerede. Syns det er litt kult at det skal være sånne "terrorfolk" der som kan stjele og gjøre hva de vil. Det kan bli skikkelig spennende å se hva dem gjør. Jeg tror aldri at jeg hadde klart å overleve på den øya. Selvom vannet og stranden ser helt ubeskrivelig ut! Kunne gjerne reist dit på en ferie. Men med mat og alt sånt.
Hva syns dere om Robinson?
Ser dere på det?
robinsonekspedisjonen

xoxo, helene simensen

mgp junior

Nå sitter jeg og ser på mgp junior. Syns disse små er så søte jeg. Hihi.
Jeg syns han Jørgen med "din egen vei" var kjempe fin. Han hadde en kjempe fin stemme og teksten var fin.
Så var han jo søt da. Med glimt i øyet. Jeg håper han vinner hvertfall!

Husker da jeg gikk i 7-8 klassen. Da lagde jeg og Annika en sang som vi skulle synge i mgp junior også! Haha.
Fatter ikke at vi syns den var fin engang. Menmen. Vi var jo små, og søte da. Egentlig så var jo sangen ganske søt.
Da vi var små skrev vi masse sanger sammen, jeg og Annika. Om drømmegutten og djevler og alt mellom himmel og jord. Jeg må seriøst finne igjen den boken vi skrev ned alt i.

Ser dere på mg junior?
Hvem syns dere er finest?

xoxo, helene simensen

er dere snille?

For en uke siden formaterte trond datan min. Jeg fikk beskjed om å flytte over bildene mine og sånt til en eller annen disk ting slik at jeg ikke mistet alt jeg hadde. Men jeg tenkte jo ikke på å flytte over musikken min også, så den har jeg altså mistet. ALL musikken min er vekk. Det er helt krise for meg, for jeg er avhengig av musikk. Jeg trenger musikk tips av dere sånn at jeg får lastet ned noe til å ha på dataen og på ipoden min. Hva er vel et liv uten musikk?

Kan dere være så snill og skrive ned noen musikktips til meg? Da er dere super snille altså!
Dere kan jo f.eks skrive ned den sangen dere hører mest på nå for tiden.
Både nytt og gammelt funker! Så, vær så snill. Jeg ber dere.
helenekid
Her har dere ett veldig gammelt bilde av meg. Tjaa, skal vi si ca 3 år gammelt? Hvertfall 2!

xoxo, helene simensen

Stakkars Even

Hahaha. Jeg må bare fortelle dere noe morsomt som skjedde.
Lillebroren til Julie hadde besøk av en som het Even. Også på morran så fikk de besøk av en som het Fredrik. Etter at Fredrik, Even og Adrian hadde lekt litt hjemme, så sa plutselig Adrian at de skulle gå ut.
Jaja, tenkte vi. Det var jo greit. Så vi tenkte jo ikke no mer over det ikke sant. Vi satt oppe og ante fred og ingen fare. Plutselig hørte vi noe nede, og mamman til Julie gikk ned. Der nede satt Even helt alene. Haha stakkars gutt. Adrian og Fredrik hadde bare dratt ut. Små gutter altså. De er så søte!

Nå skal jeg se på One Tree Hill. Love it!
Ser dere på det?
oth

xoxo, helene simensen

hello big lips!

Hei bloggen.
Beklager at jeg ikke har blogget. Men her kommer det en oppsummering.
Igår møtte jeg Julie og pappan hennes. Vi skulle søke etter praksisplass. Vi dro til Jessheim spa, og jeg trodde jeg skulle gå i spinn. Det var så utrolig pent der, dere aner ikke. De hadde alt mulig altså. Badstu, boblebad, produkter, treningsrom, massasjerom og alt. Jeg kan ikke sitte å ramse opp alt som var der engang, for jeg husker ikke. Men det var hvertfall så utrolig fint der, og jeg håper virkelig at jeg får utplassering der, det hadde vært som en drøm!

Julie og jeg så på orps the movie i går faktisk. Den var morsom. Hihi.
Vi lagde sånne store lepper også. Sånn med flaske. Herregud som vi så ut. Det var bare helt utrolig stygt.Jeg kommer ikke over hvor fælt det var. Haha. Det var ikke særlig godt heller. Jeg syns det gjorde skikkelig vondt. Det svidde, dunket og jeg trodde leppene mine skulle falle av. Jeg mistet helt følelsen og det var kjempe ekkelt. Men det var veldig morsomt. Vi brukte laaang tid på å få det til, for vi lo for det meste bare. Da vi sugde på den flasken så kom det plutselig noen rare lyder og alt ble bare til humor. Så da datt flasken av, og vi måtte starte på nytt. Haha. Men tilslutt fikk vi det til. Etter tre kvarter eller noe. Det var vel kanskje lenger enn det også. Når vi endelig ble ferdig så var det; HELLOOO BIG LIPS!  Jeg har bilder som jeg skal legge ut også.
De kommer her, så bare gled dere!
helenejuliestorelepper Vakkert ikke sant?

helenelepper

Hva syns dere?
Har dere prøvd dette selv?

xoxo, helene simensen

vi er bare gale

I dag var egentlig en veldig morsom dag på skolen. Tilbringte hele dagen min med jentene i klassen og de er så herlige! Digger klassen min for tiden. Eller hele tiden egentlig. 
Vi lekte med sånn lego greier i dag, mimeleken og gjorde mye rart. Syns det har vært en morsom "leke" dag. Har jo blitt endel oppgaver osv også, men det funket fint.
I morgen har vi fri fra skolen for å finne praksis sted. Det gleder jeg meg til. Jeg og Julie skal dra rundt sammen og se om vi finner noe. Vi har allerede ringt ett sted som virket veldig interesserte, så det blir gøy. Der har de ALT av spabehandlinger osv. Hadde vært så kult om vi fikk plass der. Så i morgen er det Helene & Julie POWER!
Her er hvertfall noen av bildene fra i dag. Vi er bare gale:
beeeeiiin Julie syns det ser rart ut at jeg har fingrene sånn, men det får gå.
dsc02523 Julie og Laila med legoen
dsc02525 Karina søte lille
dsc02529 Juliepulie med de fineste blå øynene
helenejulie Sånn går det når det blir tatt bilder av meg og Julie. ilu
dsc02532 Og dette er Anette. Hun er bare gal og søt.

xoxo, helene simensenmassasje

Nå har vi oppgaver på skolen om massasje. Vi skal skrive hva som er viktig å tenke på når vi skal massere noen. Under her ser dere det jeg har skrevet til nå:

Oppgave 2. Hva tror du er viktig å tenke på når du skal massere andre?

Når man skal massere andre så er det viktig å tenke på holdingene dine. Du skal massere på en rolig og avslappende måte slik at den du masserer får ro og en mest mulig avslappende behandling. En annen ting som er viktig er også at du forteller om du må forlate kunden din for å hente noe f.eks slik at kunden vet hele tiden hva du gjør. Når du masserer noen skal du ikke snakke masse, men svare med korte svar som ja og nei.

Hva syns dere er viktig når man skal massere andre? Noe annet enn det jeg har skrevet?166getspahawaii1

xoxo, helene simensen

hva syns dere?

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg har tatt med speilrefleks kameraet mitt. Jeg vet at jeg er laaaangt i fra sånn kjempe flink. Men jeg syns det er kjempe gøy å ta bilder hvertfall.
Dere må trykke på bildene for å se dem ordentlig

blomst Blomsten til mamma

mammamamma på tur ved vannet

vannet Dette er et vann ved hytten vår i Hemsedal

bloomsten En blomst i mormor sin hage

landskap Elven nede ved hytten

Hvilket bilde likte dere best?

xoxo, helene simensen

Raise your voice

Hallo alle søte bloggere.
Jeg er sløv på bloggingen i det siste, grunnen til dette er at jeg fortsatt er syk og føler meg virkelig ikke i form.
Jeg orker ikke å sitte på dataen og blogge, det må jeg bare si unnskyld for. Men så snart jeg er frisk så kommer det blogginnlegg oftere. Det lover jeg.
I dag har jeg egentlig bare ligget rett ut og sett på filmer. Jeg så på Raise Your Voice i stad. Ååå den filmen er herlig. Det er Hilary Duff som har hovedrollen. Jeg elsker den filmen. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett den, det kan vel ikke telles på to hender engang. Dere må se den om dere ikke har sett den, den er skjønn.
Filmen handler om en jente som heter Terri. Hun elsker å synge, og har lyst til å starte på en sånn skole ett annet sted. Faren hennes nekter henne det, men hun drar allikevel. På denne skolen møter hun en gutt, og etterhvert liker de hverandre.  Aww, hvor herlig er ikke det? Gutten i denne filmen spilles av Oliver James, og som kjent så er jo han utrolig fin da. Ja, jeg vet det var kjempe teit forklart om filmen. Men som sagt, jeg er syk og orker ikke sitte å blogge sånn komplisert nå. Men nå kom jeg hvertfall frem med noe.
raiseyourvoiceposter2004raiseyourvoice012

Har dere sett denne filmen?
Hva syns dere om den?

xoxo, helene simensen

syk

Nå sitter jeg hjemme. Dro ikke på skolen i dag, og det tror jeg var like greit. Jeg er blitt skikkelig dårlig nå. Orker ingenting. Nå har jeg akkurat sett en film på TV2 Filmkanalen. Ååå den var så søt. Hello sister, Goodbye life het den. Skikkelig fin film.  Anbefaler dere å se den.
Nå skal jeg se flere filmer og slappe. vi blogges!

xoxo, helene simensen