august 2012

TODAYS OUTFIT

Topp, HM devided // Shorts Cubus // Converse 

Har kommet vel frem til Tyrkia nå, og blir borte en uke. Håper dere får en herlig uke, så blogger jeg når jeg kommer hjem igjen. Følg meg gjerne på instagram helenesimensen. Kommer til å poste bilder der mens jeg er borte. Bloggen blir ikke oppdatert før jeg er hjemme igjen. Kos dere hjemme i Norge søte leser

SYNS OM ANTREKKET? (skulle gjerne vist det på men dro hjemmefra 04.00 i dag tidlig så var en smule trøtt!!) 

PHOTOS: GOODBYE NORWAY

Da har jeg pakket og er klar for avreise i morgen. Eller klar og klar, blir vel til at jeg endrer oppi kofferten min en gang til tenker jeg, som alltid. Men er hvertfall så og si klar! Gleder meg nå. Gleder meg til sol og varme, god mat, bading, drinker og herlige mennesker. Gruer meg litt til flyturen siden jeg er en smule i dårlig form, men håper det går bra. Blir vel uansett bra når jeg er fremme på hotellet og kan hilse på alle som jobber der igjen! Var jo der i Juni også, på samme plassen og hotellet som jeg skal til nå. Noen vi ble kjent med den gangen kommer også ned mens vi er der! Livet smiler i dag, og antakeligvis en hel uke frem i tid også! Mens mine kjære lesere er på skolen, ligger jeg i varmen og steker, heheh måtte bare!! For de som lurer skal jeg til Icmeler i Tyrkia, herlig sted. 

HAR DERE VÆRT I TYRKIA FØR?  

NEW IN

Var en tur på senteret her om dagen sammen med Annette, og da fant jeg disse to på Cmyk. Best av alt var at det var 70% på dem og det ble tilsammen 54 kroner. Må si at det var litt av et kupp. Den lille lå oppi den store, så de selges sammen. Veldig praktisk. Syns de var kjempefine jeg, og selvfølgelig elsket jeg at det var salg! 

SYNS?

DAGENS QUOTE

Ser for meg at det er veldig mange jenter som tenker slik. At de må passe på å se pen ut, fordi de er redd for hva andre skal synes om dem (gutter også helt sikkert.) Men når det er sagt er det viktig å tenke på at man er fin på sin egen måte, alle sammen. Du er fin akkurat som du er, og må alltid huske å være deg selv, hele tiden. Føler du ikke for å gå med sminke en dag, så la det være, fin er du både med og uten. Er du nedfor en dag og føler deg lite fresh og pen, så ta en tur til speilet og smil til deg selv og tenk "i dag var jeg jammen søt", man skal nemlig aldri se seg selv i speilet og tenke at man er stygg. Det er absolutt ikke sunt, og ikke er det sant heller. Ta på deg ett smil, vær positiv og tenk positive tanker om deg selv. Da går dagen så mye lettere. Smil for deg selv på gata, og jeg skal nesten love deg at du får noen smil tilbake. DU er vakker, akkurat som du er. Det må man aldri glemme 
NOEN SOM FØLTE SEG LITT BEDRE NÅ?

PHOTOS: MIN FINE NOTATBOK

Har endelig fått min fine notatbok fra personlig almanakk. Er superfornøyd! Gleder meg masse til å få min almanakk nummer to også, siden min snart går ut på dato. Heheh, høres ut som jeg snakker om en matvare, men dere skjønner vel hva jeg mener. For jeg håpe. 

SYNS OM DEN? 

Produktet er sponset. 

I'M A LITTLE CRY BABY

God morgen! Vet jeg er dårlig på bloggfronten om dagen, unnskyldte meg for det i forrige innlegg også, men har ikke blitt noe bedre. Jeg er fortsatt syk, noe som er utrolig kjedelig siden jeg reiser til Tyrkia på lørdagen. Jeg blir en liten cry baby nå. Skal til legen halv elleve i dag, for å se hva som er galt, og om jeg ikke får dra utenlands vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Blir så sadface av å være syk. I tillegg skal jeg jobbe i dag, noe som jeg egentlig syns er kjempebra i og med at det har vært lite jobb i det siste pga ferie og sykmelding. Akkurat nå går livet bare helt feil vei. MÅ BLI FRISK SÅ JEG KAN DRA TIL TYRKIA! ugh. klageinnlegg x1000, unnskyld. 

Min bestevenn og jeg.... 

ER DERE FRISKE?
PLANER I DAG?  

SICK GIRL

Hei dere! Beklager igjen for dårlig blogging i det siste. Jeg vet det. I helgen hadde jeg rett og slett ikke ork, om jeg skal være ærlig. Lørdag var jeg jo som dere vet sammen med noen venninner etter jobb, og søndag lå jeg ganske dø rett ut fordi jeg har blitt sinnsykt forskjølet, og det samme gjorde jeg i går. I dag er jeg litt bedre, og skal ned til Oslo en tur sammen med Annette. Hva vi skal forblir en liten hemmelighet en liten stund til, men det kommer nok frem før dere aner det. Nå er det frokost og sminke som står for tur. 

Har forresten verdens søteste tallerken og kopp, om noen lurer på hvor det er fra så er det kjøpt i Disney World i Frankrike. 

Også må dere hilse pent på min beste venner disse dagene. *host host* 

Håper dere får en kjempefin tirsdag! 

HVA SKAL DERE I DAG?
NOEN SOM BLE NYSGJERRIG?  

VINN PARFYME

Nå holder blogg en konkurranse igjen, og denne gangen kan du være en av de heldige som får prøve den nye parfymen til Taylor Swift. Selv har jeg kjempelyst på denne parfymen, og hadde vært veldig gøy å kunne få vinne en. Jeg er ganske sikker på at denne parfymen lukter kjempegodt, så hadde ikke vært så ille å hatt den i samlingen min. Jeg jobber jo også på Lindex, så hadde jo vært litt gøy om jeg kunne fått testet den før vi begynner å selge den i butikken. 

 

 

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

sw12ws

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tenkte å ta en liten anbefalingsrunde igjen. Bloggen eller bloggene som blir valgt ut denne gangen havner i det faste innlegget mitt som heter "Tre blogger". Hver gang jeg har anbefalingsrunde finner jeg nemlig noen blogger som jeg blir fast leser av. Veldig gøy med nye blogger å se på! Meld dere på da vel, så kanskje dere får en ny leser. Kommer til å gå innom alle som melder seg på, og kommenterer. 

ER DU MED? 

PHOTOS: LAST NIGHT


I går var jeg på jobb igjen, etter en uke med sykmelding. Det gikk overraskende bra, med tanke på tåa. Men har selvfølgelig fortsatt litt vondt. Etter jobb i går fikk jeg besøk av noen kjempesøte jenter. Utrolig koselig! Vi koste oss med taco og god drikke. Hadde en veldig koselig kveld 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

BLOGGFRI

Tar en bloggfri helg. Håper dere får en kjempeherlig helg 

PHOTOS: FLOWERS
// photo. canon eos 1100d

Om noen skulle lure så er blomstene ekte. Syns de er så fine! 

HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?
SYNS OM BILDENE?  

MY PINK MACBOOK

I går dumpet det inn en pakke fra ebay til meg. Endelig! Den var ikke helt slik jeg hadde håpet, dekselet altså. Men er jo greit å ha noe som beskytter på macen da. Og rosa slår jo aldri feil heller! Den ser mere rød ut på bildene enn det den er, den er egentlig knall rosa! Vurderer å kjøpe en i babyrosa også. 

SYNS? 

JUMP UP TO GET DOWN

What a wonderful day! Solen skinner og det er varmt. Hva er vel bedre enn det? Nå skal jeg snart dra og møte Annette. Det blir kjempekoselig! Vi er som oftes sammen bare når det er festligheter, og mange venninner samlet, så blir koselig å finne på noe utenom det. Skal en tur til senteret for å shoppe litt, spise også senere skal vi på kino og se på Ted. Håper filmen er morsom. Virker sånn etter det jeg har hørt hvertfall.     

Beklager webcam bilder, men fikk plutselig litt dårlig tid, heheh! Håper dere får og har hatt en kjempefin torsdag

HAR DERE SETT TED? 
HVA SKAL DERE I DAG?  

 

GOT A NEW HEADER

Den gamle, som er laget av Sara Alexandra

Den nye, som jeg har laget selv. 

I går satt jeg og prøvde å lage noen nye headere, jeg er ikke akkurat noen mester i photoshop, så det måtte bli noe enkelt som dere sikkert ser. Har akkurat fått photoshop, og har ikke satt meg så godt inn i det enda. Men har hvertfall prøvd ut littegrann da, er jo greit å kunne. 

HVILKEN LIKER DERE BEST? 
SYNS OM DEN NYE? 

TRE BLOGGER

http://amandaones.blogg.no

http://karolinephotography.blogg.no

http://aashiildaa.blogg.no

Dette er mitt tredje innlegg med tre blogger som jeg leser. Resten av bloggene kan dere finne HER. Kommer flere slike innlegg, for det er igrunn ganske mange blogger som jeg følger med på.

Bildene er lånt fra dems blogg.  Håper det er greit

LESER DU NOEN AV DISSE?
HAR DU EN FAVORITTBLOGG?  

BLOGGVURDERING

http://kellis.blogg.no

Kjempesøt jente, med en utrolig fin blogg. Første man legger merke til når man kommer inn på bloggen er de store, fine bildene. Store og klare bilder gjør bloggen så mye finere syns jeg. Hun har også et veldig fint, lyst og enkelt design, som gjør det lett å lese bloggen hennes. Hun blogger om foto, hverdag, innkjøp, outfit osv. Innleggene hennes består alltid av både bilder og tekst, noe som er kjempebra. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes! 

Innlegget kan ikke kommenteres.

PHOTOS: BUMBLEBEE

Photos // Canon Eos 1100D 


SYNS OM BILDENE?
HVILKET LIKTE DERE BEST?  

NEW IN: CONVERSE

Er en stund siden jeg kjøpte dem, så som dere kanskje ser har de allerede blitt litt slitt. Elsker converse! 

LIKER DERE CONVERSE? 

PHOTOS: MY LITTLE BROTHER

Lillebroren min elsker å bli tatt bilde av, så da må jeg benytte sjansentil å ta bilder og øve litt når jeg er med han. Syns egentlig han er veldig fotogen! 

SYNS OM BILDENE? 

GET UP, IT'S MONDAY

Mandager er vel helst de dagene man vil ligge i senga og håpe at det enda var helg. Dumt at mandag er så langt fra fredag, men fredag så nærme mandag. Men uansett, nå er det ny uke, nye muligheter. Jeg er sykmeldt fra jobb denne uken, på grunn av bruddet i tåa (hm, lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet det nå!!). Det hjalp virkelig med noen dager avslapping og å ha benet i ro, for nå er tåa mye bedre! Etter en uke med fri så skal vi nok se at den er fin igjen til helgen. I wish hvertfall. I dag skal jeg være med pappa og lillebror til hytta i kongsvinger, der er farfar, onkel og tante. Det blir nok kjempekoselig. De driver og bygger der, så blir spennende å se hvordan den ser ut nå, i forhold til da jeg var der sist som nå er rundt 6 år siden om jeg ikke husker feil. Forhåpentligvis blir det bading på meg og min søte bror. 

 Håper dere får en kjempefin mandag, og en herlig start på uken. 

HVA GJØR DERE I DEG? 

PHOTOS: FLOWERS

Siden mamma har fått så mange fine blomster i hagen så lekte jeg meg litt med speilrefleksen. Jeg burde egentlig begynne å ta mere bilder av sånne ting, slik at jeg kan bli litt flinkere med fokus og alt sånn. Kan ikke skryte på meg at fotografkunskapene mine er så veldig bra, men jeg prøver. Uansett er det pene blomster! 

SYNS OM BILDENE?
HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?  

PHOTOS: SUMMER VACATION

Tyrkia, Icmeler.

Vestlandet.

Feiret bursdagen til Kine. 

Yoghurt heaven med Sara Alexandra. 

Uteliv sammen med jentene. 

Har alt i alt hatt en kjempefin sommer. Kommer en del 2 også, i og med at jeg ikke er ferdig med ferien enda. Skal jo til Tyrkia igjen 25 august! Gleder meg så masse!! 

HATT EN FIN SOMMER?
HVOR HAR DERE VÆRT I SOMMER? 

PHOTOS: FRIDAY'S DINNER

Spennende overskift, i know. Føler bloggen ble en smule matblogg i dag. Tok jo bilde av frokosten også. Det er jo så utrolig spennende å se hva jeg spiser, ikke sant? Heheh. Neida, men en gang i blandt er det vel greit. Syns mat er gøy å ta bilde av, merkelig nok. Anywaaays, mamma og jeg har kost oss med reker til middag i dag. Syns det er så godt på loff med agurk oppå. Nå skal jeg se på Gossip Girl sesong 5. Kjenner jeg meg selv rett så ser jeg vel ferdig sesongen i løpet av helgen. Elsker Gossip Girl!!!!! 

HATT EN FIN DAG? 
LIKER DERE SJØMAT?

KONKURRANSE

Konkurransen jeg hadde med Personlig Almanakk er nå avsluttet, og vinneren har blitt kontaktet. Kommer til å ha flere konkurranser etterhvert, så bedre lykke neste gang til alle dere andre

 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

VERA WANG - PRINCESS

Dette er min favorittparfyme. Grunnen til det er veldig enkel. Utseende på selve flasken er sukkersøt, den heter princess og i tillegg til dette lukter den himmelsk. Den lukter søtt, men samtidig ikke altfor søtt, men litt friskt. Utrolig god parfyme hvertfall, som jeg virkelig kan anbefale. Jeg vet ikke prisen dessverre, kjøpte min på taxfree, men husker ikke hva jeg betalte for den. Men parfyme i seg selv er jo ikke akkurat det billigste du kan kjøpe, så om du skal ut og reise i sommer så se etter den på taxfree. Anbefales! 

HVA ER DERES FAVORITTPARFYME? 
PRØVD DENNE?

PHOTOS: MY MORNING

Good morning sunshines. Siden jeg er sykmeldt så blir dette en stusselig fredag. Egentlig helt greit for min del, siden jeg liker å slappe av og gjøre akkurat som jeg vil. Dagen i dag skal jeg tilbringe for det meste i senga eller i stua med blogg, film og serier. Skulle egentlig dratt til Sara Alexandra i dag, men planene ble endret siden jeg må holde meg i ro og ikke gå så mye pga tåa, menmen. Senere i dag skal mamma og jeg spise god fredagsmiddag, så blir det vel godteri og enda mere film. Love my life

HVA SKAL DERE I DAG?

VIL DU BLI VURDERT?

Dette har vært en sykt lang og teit dag, har blitt sykmeldt og har null blogginspirasjon. Derfor tar jeg en vurderingsrunde, så legger jeg ut vurderingen i løpet av helgen! Håper dere har hatt en herlig dag og får en kjempefin kveld. Jeg er tilbake i morgen

VIL DU BLI VURDERT? 

RISE AND SHINE

Nå har jeg vært oppe 1 time allerede. Det er ikke likt meg i det heletatt. Nå sitter jeg på jobben til mamma, noe jeg skal gjøre i over en time til. Etterpå skal jeg til legen med tåa mi igjen. Går ikke så veldig bra å jobbe, så sa dem på ahus at jeg helst ikke skulle jobbe allikevel, så da får vi håpe jeg får en sykemelding da. Kjedelig for meg som trives så godt med jobben min, men blir vel ikke borte så altfor lenge får vi håpe. 
Beklager iphone bilde, men det var det beste jeg kunne finne siden jeg ikke er hjemme. 

HVA GJØR DERE I DAG? 

SVARER PÅ ALLE SPØRSMÅL SENERE I DAG! SUPERTREGT NETT HER SÅ MÅ VENTE TIL JEG KOMMER HJEM  

DAGENS QUOTE

"You see the magic in fairytale, you can face the future" - Danielle Steel 

THE PRINCESS DREAM

Jeg drømmer fortsatt om å være en prinsesse. Akkurat slik jeg drømte om da jeg var liten. Da man trodde det var mulig å leve i ett eventyr. At disneyfilmene med prinser og prinsesser faktisk var mulig i det virkelige liv. At drømmeprinsen kom ridende på en hvit hest. At man alltid ble reddet av helter. Hvor fint hadde det ikke vært å ha det slik da? Lurer på når drømmeprinsen min skal dukke opp. Når skal jeg få lov til å føle meg som den heldigste prinsessen i verden? Ohh, drømmer meg bort uten en prince charming, og ingen hvit hest. Kan ikke noen kaste litt magisk tryllestøv over meg? 

ER DERE LIKE DRØMMENDE SOM MEG? 

 

ANBEFALING: TV SERIER

Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars handler om de fire venninnene Aria, Spencer, Hanna og Emily. Venninnen dems døde, og nå gjør de alt dem kan for å prøve å finne morderen. Ikke så lett med alle hinderene de møter på veien av en såkalt person som kaller seg for A, som sender jentene tekstmeldinger. Veldig spennende serie, som kan bli en smule skummelt her og der. Venter i spenning på nye episoder! 

The Lying Game. 

The Lying Game er en dramaserie. Serien handler om to tvillingsøstre som gjerne vil finne sin biologiske mor. De ble avskilt da de var små, og sendt til ulike familier. De finner hverandre og bestemmer seg for at hun ene skal ta over hennes plass, mens hun andre skal reise for å finne moren dems. Egentlig ganske spennende serie! Mye som skjer som man ikke kunne tenke seg. Så ferdig sesong 1 på 4 dager. Klarte nesten ikke stoppe å se. 

Gossip Girl. 

Gossip Girl er midt i blinken for de som liker kjærlighet, drama, tårer, svik og alt du kan tenke deg. I denne serien finner du det meste egentlig. Jeg kjøpte meg sesong 1-4 på dvd, for hadde aldri sett det før, og må si jeg ble fryktelig hekta med en gang. Tok ikke lang tid før jeg fikk sett det ferdig. Nå venter jeg på sesong 5 i posten så jeg kan se mer av Chuck, Blair, Nate, Jenny, Dan, Serena og alle de andre!

LIKER DERE NOEN AV DISSE? 
HVA ER DERES FAVORITT SERIE? 

WONDERFUL MORNING

Good morning, and good day everyone. I dag er det tirsdag (det visste dere ikke!!!!!). I dag skal jeg på jobb igjen, etter en uke med ferie. Føler egentlig ikke at det har vært noen ferie, kunne liksågodt bare vært en uke med sykmelding på grunn av bruddet i tåa. Utrolig kjedelig at det skulle skje når jeg endelig har ferie. Men hallooo, det er typisk min flaks. Det er sånn det er å hete Helene Simensen, just my luck. Anyblooog, nå skal jeg spise frokosten min, fikse meg og se en film før jeg beveger meg til jobb. Gruer meg litt til å gå rundt på jobben, håper det går bra med tåa. Føler meg en smule sadface når jeg tenker på det. Savner virkelig å jobbe, selvom jeg håper uken går fort slik at jeg endelig kan se min kjære Sara Alexandra igjen!

 HVA LIKER DERE Å GJØRE PÅ MORNINGEN? 
FLERE SOM SKAL JOBBE I DAG? 

KISS ME GOODNIGHT

PHOTOS: LEOPARD

I det siste har jeg blitt en smule leopardfreak. Syns det er utrolig stilig om man kombinerer det og bruker det riktig. Jeg liker ikke når det blir for mye av det, men i små mengder syns jeg det kan være kjempefint. Selv har jeg ikke så veldig mye klær i leopard egentlig, blir vel mest tilbehør. Men har en leopardkjole som er utrolig søt, og det dere ser på bildene over her.

LIKER DERE LEOPARDMØNSTER?  

HUSK KONKURRANSEN MIN HER!!  

HAR FÅTT BLOGGVURDERING

Har fått en bloggvurdering HER. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes! 

Det hun skrev står under her: 
Den andre heldige var http://helenessimensen.blogg.no. Gratulerer til deg også! Hun skrev som følger : Jeg er med!  Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har lyst til å vite hva jeg gjør bra og dårlig ved bloggen min. Hadde vært en fin måte for meg til å vite hva jeg kan forbedre også. Helene hadde også en veldig fin grunn til å fortjene det! Jeg elsker bloggen hennes. Spessielt fordi jeg er forelsket i designet og headeren hennes! Hun er utrolig flink til å blogge og legger ut fantastiske og variable bilder med veldig god kvalitet. Det jeg savner hos Helene er litt mer tekst. Men det som redder dette er at bildene hennes er veldig beskrivende i seg selv 

Alltid koselig å bli vurdert! Setter jeg kjempestor pris på. Tusen takk! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

KONKURRANSE - PÅMELDING

Hei! I samarbeid med Personlig Almanakk så holder jeg en konkurranse for dere. Konkurranser er jo alltid kjekt ikkesant? 

I denne konkurransen kan dere vinne en egen personlig almanakk. Det som er så fint med denne er at dere selv kan velge hvordan dere vil at den skal se ut. Dere kan også velge startmånede selv, noe som er veldig kjekt! Dere kan pynte boken deres med ett eget bilde som forside også. En personlig almanakk er jo kjempefint nå som det snart er skolestart også. Da kan dere holde styr på ulike gjøremål og f.eks lekser, innleveringer og prøver. Alltid kjekt å holde styr på det! 

Slik ser min ut. Lykke til til alle som deltar!  

Dette må dere gjøre for å delta: 
- Lik personlig almanakk på facebook HER!
- Legg igjen en kommentar med NAVN OG MAIL, slik at jeg kan kontakte vinneren.  

ER DU MED? 

 

I'M JUST A GIRL

VIL LESE DIN BLOGG

Jeg trenger inspirasjon, nye blogger å lese og rett og slett noe å bruke søndagen min til. Titter innom alle som legger igjen bloggen sin, og legger igjen spor etter meg på bloggen. Kanskje jeg finner en ny favorittblogg? Legg meg gjerne til som venn så det blir lettere å følge bloggen videre også. 

HVA ER DIN BLOGG?
EN BLOGG DU LIKER Å LESE?  

MAXFACTOR MASCARA

For noen uker siden så fikk jeg denne mascaraen i posten, fra maxfactor. Kjempemorsomt at jeg var så heldig som fikk teste denne! Dette er en volummascara som skal fremheve øyenfargen din. Selv syns jeg at denne var veldig fin, og har brukt den endel siden jeg fikk den. Den gir bra med volum og klumper heller ikke vippene. Jeg er fornøyd med den! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

 

 

mx12cara

NEVER TRUST

HVORDAN FÅ LESERE

LESERSPØRSMÅL # 1 

Kan du skrive et innlegg om hvordan du fikk så mange lesere når du var ny på blogg?

Tja skal vi se, jeg har hatt bloggen min siden 04.07.2009. På den tiden så kan jeg vel innrømme at bloggen min var bånn i bøtta. Lesere var det ikke mange av og bildene mine kan jeg heller ikke skryte av. Har ikke hatt så mange lesere så veldig lenge egentlig, var vel ikke før i fjor en gang at det begynte å komme seg litt oppover. Hvordan klarte jeg det? Det er ikke så vanskelig, du må bare prøve å være en aktiv blogger. Bruk store fine bilder, ha et ryddig design og ikke minst: TA VARE PÅ LESERNE DINE. Svar på spørsmål, kommenter tilbake. Klarer du det skal jeg garantere deg flere lesere. Skal ikke si at jeg alltid er like flink. Er selvfølgelig perioder hvor jeg også har mindre lesere, er mindre aktiv, kommenterer lite. Men leserne kommer alltid tilbake igjen, om du bare går inn for det. 

 

NEW IN FROM JAPAN

Camilla har vært i Japan, og da fikk jo jeg gave. Kjempekoselig med gaver! Fikk en danbo, løsvipper og lim til vippene. Nå må jeg bare lære meg å sette på løsvipper, for det er ikke akkurat min sterkeste side. Men syns disse vippene så veldig fine ut. Tusen takk

SYNS?

Måtte bytte til ett gammelt design, pga problemer med det nye. Så dette er midlertidig! 

FRIDAY. FAVORITE F WORD

Det er så deilig med stille og rolige fredagskvelder. Sitter i egne tanker, og holder på med mitt, mens mamma holder på med sitt. Nå skal jeg kose meg med pistasjis med daimtopping. Har bestilt meg tre bøker av Camilla Lackberg, og tenkte jeg skulle starte på den dere ser på bilde nå. Snøstorm og Mandelduft. Har aldri vært noe spesielt glad i å lese, men ser for meg at det er koselig å ha en bok på stille og kjedelige kvelder, hvor regnet plasker ute ogsånn. Høres koselig ut hvertfall. 

HVA LIKER DERE Å GJØRE PÅ FREDAGER? 
NOEN SOM LIKER Å LESE?  

PHOTOS: THIS WEEK

Onsdag dro jeg til min søte Linda, var så lenge siden jeg hadde møtt henne! Superkoselig å tilbringe dagen sammen med en så god venninne. Vi spiste god mat, bakte muffins og proppet i oss en haug med godteri. Ble også til at vi så noen filmer og tittet på The lying Game. Tilslutt sovnet vi begge i sofaen til torsdag. Koselig! 

Torsdag etter jeg kom hjem fra Linda så kom Camilla til meg. Hadde heller ikke sett henne på lenge, pga ferie. Camilla har vært i Japan og selvfølgelig fikk jeg gave. (Som jeg kommer til å vise i eget innlegg senere). Hadde en veldig fin kveld sammen med henne. Vi spiste hjemmelaget pizza, så på Pretty Little Liars og filmer. Bakte også muffins og spiste godteri. Så som dere skjønner har jeg vært utrolig sunn denne uken. Men jeg har jo trossalt ferie, og brudd i tåa så vi sier at det er lov. 

Ren macskjerm vet jeg. Heheh! 

Har hatt noen kjempefine dager med søte venner. Nå er det helg og jeg skal ikke gjøre noenting. Begynner å jobbe igjen til uka så håper at tåa mi kan bli bra snart. Selvom det ser dårlig ut! 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

 Skal forresten kommentere tilbake på de andre innleggene mine nå, har ikke glemt dere, har bare ikke hatt tid. Beklager