august 2011

HELLCATSweheartit

forrige uke startet en serie på TV FEM som heter hellcats. jeg elsker sånne serier, så måtte jo selvfølgelig se på det. sitter og ser på det nå også. er nok en serie jeg skal følge med på hver uke. 

FLERE SOM SER PÅ HELLCATS?  

SMELLS LIKE HEAVEN


// Lacoste - Touch of pink  // Dolce & Gabbana - The one

HVLIKE PARFYME/PARFYMER BRUKER DU?

GAVE FRA MAXFACTOR
// fargen er 625

for noen dager siden (forrige uke kanskje) så fikk vi besøk av en kjempesøt jente fra maxfactor på jobben. så snill som hun var ga hun meg to nye maxfactor-produkter.  en ny leppestift og en kajal. er superfornøyd med begge deler, og utrolig glad for at jeg fikk dem slik at jeg kunne teste de ut. absolutt noe jeg anbefaler til dere også. 

SYNS? 

FENGENDE


har fått denne helt på hjernen. hva syns dere om den? hørt den før? 

PHOTO


meg og camilla i bulgaria i sommer. miss it!

SYNS OM BILDE?  

SANGVIDEO TIL DERE

video:whiitehorse


jepp, har lagt ut denne før, men skrev akkurat ett innlegg om dere er keen på videoblogg, så mens jeg tenker over hva jeg kan videoblogge om så legger jeg ut denne sangvideoen. (nei, har ikke laget den nå). har lagt den ut før også, men her kommer den igjen til dere som vil høre. og ja, jeg er klar over at taylor swift synger i bakgrunn. hi-hi 

sangen jeg synger er taylor swift med white horse. den er nydelig! 

VIDEOBLOGG

er dere keen på at jeg skal ha en videoblogg? er jo år og dag siden sist jeg hadde det. i såfall, hva skal jeg ha videoblogg om? kanskje jeg bare skal ta det på sparket. i don't know. dere bestemmer! 

oldish arkivbilde. men har på den søte morgenkåpen min der. tipper den blir tatt i bruk igjen snart nå som høsten nærmer seg med stormskritt! brrrrrrrr. 

SKAL JEG VIDEOBLOGGE? noe du vil jeg skal videoblogge om?

JEG FÅR SADFACEweheartit. 

sitter og ser på water for elephants nå sammen med mamma. har vel kommet sånn omtrent midt i filmen tenker jeg. sånn ca hvertfall. til nå syns jeg den er ganske fin, men blir så lei meg av dyreplageri. noe av det verste som finnes er faktisk dyreplageri. og når han i filmen slår på elefanten med en stang får jeg lyst til å slå han like hardt tilbake for å vise han hvor vondt det er. brutalt, jeg vet. men ååå, dyreplageri er grusomt. vet det bare er film, men sånt skjer i virkeligheten også og det gjør vondt i vite. 

HAR DU SETT WATER FOR ELEPHANTS? 
SYNS OM DYREPLAGERI?  

KJÆRESTEBESØK = NULL BLOGGING

i helgen har jeg rett og slett ikke blogget fordi jeg har hatt kjærestebesøk. prioriterer tid med kjæresten min i stedenfor å sitte med dataen og blogg hele helgen når han er her. men nå er jeg alone og en ny uke starter igjen i morgen så da blir vel bloggingen bedre også tenker jeg. i helgen har jeg og dennis egentlig bare slappet av. var en tur ute med mamma i går også ble det endel filmtitting. resten av denne kvelden skal jeg tilbringe i sofaen med enda en film. ja, jeg er lat. i know. 

beste gutten! 

 HVA HAR DERE GJORT I HELGEN? 

HVA ER DERES MENING OM HENNE?


selv har jeg absolutt ingen formening. men hva syns dere? 

LIKER DERE SANGEN? 

SCHOOL

det er virkelig rart å ikke gå på skole, men samtidig veldig godt. ettersom jeg har gått hele 5 år på videregående var det kanskje på tide å bli ferdig der også, tror dere ikke? for dere som lurer (sikkert ikke mange av dere som gjør det, men sier det allikevel) så har jeg gått to år på restaurant og matfag, fant ut at kokk ikke var noe for meg så jeg begynte på helse og sosial, og deretter hudpleie. utdannet som hudpleier nå, og jobber for tiden på lindex. planen fremover er å fortsette i min herlige jobb, også får tiden vise hva som skjer. blir jo antakeligvis imageakademiet (makeup-skole) neste høst. can't wait! om jeg kommer inn da såklart. 

dette bilde tok jeg forresten under eksamenforberedelser før sommeren. he-he, dere brydde dere nok...... 

GÅR DU PÅ SKOLE?
HVILKEN LINJE/KLASSE?  

FACEBOOKSIDEN MIN: http://www.facebook.com/pages/helenessimensenbloggno/147033965377434
si fra om du følger meg, så følger jeg deg tilbake.

JESSICA ALBA


her snakker vi pen! hun er amazing for å si det mildt. er dere ikke enig i at hun er dødspen? 

PHOTO: BESTFRIEND


you make me smile frøken ekeberg. me likes you a lot. 

MED APOTEKET PÅ SLEP

nå er jeg våken. hva skal man finne på i dag da tro? formen er egentlig ikke noe særlig bedre heller. blir vel til at jeg slapper av og ser en film eller to. kanskje tre. neida. jeg vet ikke jeg. tror egentlig at jeg skal sove masse!!!!
skulle virkelig ønske jeg var frisk så jeg slapp å være inne all the time. denne dritt hosten min altså. halsen min er jo helt ødelagt, og værre blir den jo av at jeg hoster som en eller annen tulling. sucks to be me right now, really. sucks to be sick hvertfall. men nå kom mamma hjem fra butikken med hele apoteket på slep. nesten. tusen takk mamma! nå skal jeg bli frisk!

nesespray for barn. i know. hater virkelig nesespray, så den for barn er litt bedre.

FLERE SOM ER SYKE? 

FACEBOOKSIDEN MIN: http://www.facebook.com/pages/helenessimensenbloggno/147033965377434
si fra om du følger meg, så følger jeg deg tilbake.

KJÆRESTE I MILITÆRET ER IKKE ALLTID LIKE LETT

blir noen tunge og lange dager denne uken. har ikke sett kjæresten min på over en uke, og ser han heller ikke før til helgen. siden han er i militæret så får vi heller ikke snakket veldig mye sammen, og resten av denne uken skal han være ute i skogen og får ikke ha mobilen sin med seg. det betyr at jeg ikke engang får snakket med han. dere tenker kanskje at det ikke er noe problem og blablabla, men lover dere at det ikke er så lett. i tillegg er jeg jo syk, så hadde jo vært utrolig fint å ha han her til å passe på meg hi-hi. men neida. heldigvis har mamma kommet hjem fra syden i natt. da slapp jeg ensomme dager (om ikke hun forlater meg igjen og reiser på hytta). blir forhåpentligvis frisk snart, da er det ikke like ensomt å være alene, og da kan jeg jo også dra ut og finne på ting. for ett langt og uinteressant innlegg. nok klaging nå. sweet dreams 

i love you, boyfriend

HAR DU EN KJÆRESTE SOM DU SAVNER? 
HVOR OFTE SER DU KJÆRESTEN DIN?

FACEBOOKSIDEN MIN:
 http://www.facebook.com/pages/helenessimensenbloggno/147033965377434
si fra om du følger meg, så følger jeg deg tilbake.

PHOTO: ME, MYSELF AND Idet nederste bilde er ikke redigert, og på det øverste har jeg redigert fargene litt bare. 

HVILKET SYNS DU VAR FINEST? 

LIKE OR DISLIKE: GENSER

ny genser som kommer til gina tricot. tipper den skal få bo i garderoben min. 

LIKTE DERE GENSEREN? 
KOMMER DU TIL Å SKAFFE DEG DEN? 

DETTE GJØR MEG GAL

i går laget jeg meg en ny header, men jeg får ikke til å legge den inn sånn at jeg IKKE ødelegger designet mitt. legger jeg den inn så blir designet mitt utrolig kjedelig. beklager altså, men jeg måtte bare bytte tilbake til det gamle designet mitt til jeg får til å legge inn den nye headeren. grrrr. dette med design får jeg bare ikke til. 

anyways, her er den nye headeren. (som jeg ikke får til å bruke. yey) 

SYNS OM HEADEREN? 
HVORDAN LEGGER MAN INN HEADER UTEN Å ØDELEGGE DESIGNET?

SICK GIRL

nå sto jeg opp (for en halvtime siden) kan sove hele dagen nå som jeg er syk. bare jeg legger meg ned så kan jeg sove i flere timer, uansett hvor mye jeg har sovet om natten. halsen min er ikke noe bedre, og jeg hoster som en gal. kan ikke jeg bare bli frisk? helst nå med en gang. tusen takk på forhånd. 


tror jeg skal tilbringe dagen i senga mi. host-host.

FLERE SOM ER SYKE? 

NYTT DESIGN OG HEADER

ok, jeg har prøvd å fikse ny header. men som dere ser så er den ikke akkurat perfekt. skal prøve å få laget en ny i morgen. den jeg har nå var bare sånn 1-2-3-ferdig. og designet mitt ble bittelitt ødelagt da jeg byttet. men orker ikke fikse mer nå, så tar det tomorrow. beklager rot med header og design altså, fikser mer i morgen. sweet dreams.
by the way så tar jeg gjerne i mot headere. just so you know.
 

MOVIETIME

ligger i sofaen nå og ser på film på tv2 zebra. filmen som går der nå er 17 again med zac efron. han er jo i grunn ikke så værst og se på heller. har sett filmen flere ganger før, men syns den er morsom og søt, så skader ikke å se den en gang til. har uansett ikke noe bedre å gjøre.

weheartit.

HAR DU SETT 17 AGAIN?

GÅTT UT PÅ DATO KANSKJE?

wops. fant akkurat ut at jeg har hatt samme design, med den samme kjedelige og oldish headeren helt siden desember ifjor. kanskje på tide å få fikset litt på designet, og få laget en ny header? headeren min nå er jo dødskjedelig. men så lenge jeg ikke klarer å lage header så blir den værendes sånn til noen snille bloggere tilbyr seg å lage til meg. he-heh.

og dette bilde er jo eldgammelt. på tide å bytte det også kanskje...litt sykt at jeg har hatt samme design siden 19 desember. woho. for en herlig blogger jeg er. 

ENDRER DU DESIGNET DITT OFTE?
SYNS OM DESIGNET MITT EGENTLIG? 

MAKEUP-SKOLE

neste uke skal kine og jeg til oslo for å ta en titt på imageakademiet. for dere som ikke vet hva det er så er det en makeup skole i oslo. siden jeg har gått hudpleie på skolen (noe jeg gikk nettopp fordi jeg er interessert i sminke) har jeg utrolig lyst til å gå på en skole hvor alt handler om nettopp sminke. det skal bli utrolig morsomt å dra og se på skolen. skal få en omvisning hvor vi skal få se rundt på skolen og lokalene ogsånn. det blir nok spennende. på imageakademiet har jeg lyst til å ta utdannelsen som visagist. visagist er akkurat det samme som makeupartist, bare at om man går makeupartist lærer man om teatersminke med skadesminke osv i tillegg. 


gleder meg veldig til å søke på imageakademiet. håper bare jeg kommer inn!


ER DU INTERESSERT I MAKEUP? 
HADDE DET IKKE VÆRT GØY Å GÅ PÅ MAKEUP-SKOLE? 

NEIDA, JEG SLUTTER IKKE Å BLOGGE


i går skrev jeg ett innlegg om hvor lite blogginspirasjon jeg har, men fikk veldig mange kommentarer med forslag om hva jeg kan blogge om så har bestemt meg for at jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsette. er veldig takknemlig for alle forslagene dere skrev på innlegget mitt, det gjør ting litt lettere. 

PHOTOS: INSTAGRAMprøvde en app på iphonen som heter instagram, syns den var litt morsomt fordi det var så mange effekter der som man kan legge på bildene sine. syns bildene ble ganske fine også. kunne spart meg for den svarte rammetingen osv, men men. har du iphonen, burde du laste ned instagram. 

SYNS OM BILDENE?
HAR DU PRØVD INSTAGRAM PÅ IPHONE? 

SKAL MAN SLUTTE Å BLOGGE?

jeg har virkelig null inspirasjon til å blogge. jeg vet aldri hva jeg skal blogge om, og derfor har det bare kommet unødvendige og tragiske innlegg fra meg for tiden. vurerer nesten å kutte ut med bloggingen en stund fremover til jeg faktisk har noe å blogge om. eneste jeg blogger om er jo meg selv og kjæresten min. tipper dere blir bra lei av det også. kan ikke være særlig spennende å lese bloggen min lenger. GIVE ME INSPIRATION!

 jeg elsker virkelig å blogge, men hva gjør man når man har null inspirasjon? 

ALL ALONE

i dag er det lørdag, og planene for i dag er mange. jeg skal både ditt og datt. skal ha den morsomste lørdagen noen gang. lover dere. neida. jeg bare tuller. planene i dag er zero og jeg skal sitte hjemme og glo i taket. neida, eller joda. blir vel til at jeg ser på filmer (sjokk) . kjenner det er ganske ensomt å være hjemme alene. syk er jeg også. kjennes ut som jeg svelger glasskår. har så sinnsykt vondt i halsen. kom og gi meg halstabletter anyone? 

arkivbilde, i know. men for det første vil dere ikke se meg nå, og for det andre så blir det vel til at jeg ser på en eller to eller alle disse filmene i dag. igjen. blir jo aldri lei. neida, skal vel ikke se alle. men hvertfall en av dem. 

HVA ER DERES PLANER FOR LØRDAGEN?

 

STOLT SKOLEGUTT


lillebror er ikke særlig happy over å bli tatt bilder av, så ser ikke så stolt ut her da, men det var han! og beklager for det jeg gjør med meg selv på bilde. men ja, engangstilfelle. promise! 

i dag hentet jeg lillebroren min på skolen. store gutten har begynt i første klasse, og skal si at det var stas. han var en stolt skolegutt i dag da han ble hentet. var ivrig på å vise frem alt han har fått av ark og bøker på skolen i dag. det var morsomt å se at han har blitt så stor. lekser hadde han fått også, han skulle spisse en fargeblyant og tegne en tegning. må si at det er hardt å gå i første klasse. he-he 

HAR DU SMÅSØSKEN? 

OUTFIT OG TOG

sitter på toget nå. skal en tur til legen klokka 13:00, og etter det går turen videre til spenst. ja, faktisk! det er ikke til å tro, i know. etter spenst skal jeg og pappa hente broren min på sfo også skal vi hjem og feire bursdag siden pappa har bursdag i dag. jepp, da var turen til spenst forgjeves.
eheh prøvde å ta et lite outfitbilde, men det var ikke så lett på toget

HVA SKAL DERE I DAG?

A WALK TO REMEMBER


sitter og ser på "a walk to remember" før jeg skal finne senga mi. 
den filmen er så sinnsykt søt, og utrolig trist. gråter hver gang. gråter omtrent av alle filmer jeg. flaut. 

SETT A WALK TO REMEMBER?

PHOTO: MUFFINS


på mandag hadde kusina mi bursdag, og da bakte jeg muffins til henne. de ser kanskje litt mislykket ut, men tro meg: de var faktisk ganske gode! det sa både hun og fetteren min også. så får vel tro dem, right? prøvde å pynte de litt fint da, men det var igrunn ikke så veldig lett. men jeg gjorde så godt jeg kan da hvertfall. kan ikke forvente mere da? prøvde hvertfall å være en snill kusine. 

SYNS DU DE SÅ GODE UT?  

JEG VANT FAKTISK


i helgen da dennis var hos meg så var vi på tivoliet på jessheim. jeg pleier aldri, og da mener jeg aldri å vinne noe som helst på sånne teite boder hvor man kan vinne bamser og sånn tull. men i helgen klarte jeg faktisk å vinne den søte bamsen jeg holder på bilde. he-he. kjempesøt. 

LIKER DU TIVOLI? REST OF MY LIFE


ahh, bruno mars. han har så mange herlige sanger at jeg vet ikke hvor jeg skal starte når jeg skal høre på musikken hans. blir nesten forelska på nytt når jeg hører den musikken hans. tekstene hans er så utrolig fine. 

"as i stand here before my woman,
i can't fight back the tears in my eyes.
oh, how could i be so lucky,
i must've done something right.
and i promise to love her,
for the rest of my life" 

LIKER DU BRUNO MARS? 
HVILKEN SANG ER DIN FAVORITT MED HAN? 

LIK FACEBOOK SIDEN MIN, SÅ LIKER JEG DIN OM DU HAR: http://www.facebook.com/pages/helenessimensenbloggno/147033965377434?sk=wall&filter=2

THIS IS HEAVEN


i dag var planen å bare slappe av hjemme med søte kjærlighetsfilmer. filmene dereser på bilde er noen av mine favorittfilmer. jeg elsker jo lovestory's da. er jo utrolig koselig å se på sånne filmer. spesielt sammen med kjæresten sin da, men han er jo ikke her nå. buhu. siden mandag har jeg hatt besøk av mine kjære søskenbarn, men de dro hjem for en time siden så nå er jeg all alone. mamma er i syden, så jeg er alene hjemme til mandag (om ikke hun blir der en uke til). er egentlig ganske deilig å ha leiligheten for seg selv. ikke noe mas i det hele tatt. jeg kan gjøre akkurat som jeg vil. heaven. 

LIKER DU Å HA TID FOR DEG SELV?
HAR DU SETT NOEN AV FILMENE OVER?

PHOTO


i love you like a love song, baby

JASON DERULO


vet ikke hva det er, men jeg klarer bare ikke å motstå sangene til jason derulo. kanskje fordi han er sinnsykt flink? for han er jo det. han har så utrolig mange fine sanger. kan høre på han dag inn og dag ut. blir ikke lei av han. som han synger selv; in my heeeead. må si han er i mitt hode også. he-he. 

LIKER DU JASON DERULO?

FRØKEN SMILY

i dag er det mandag og en ny uke har startet. denne uken har jeg planene klare faktisk. i dag får jeg besøk av mine to søte søskenbarn, som skal være her helt til onsdag. vi skal feire bursdagen til kusina mi, så skal kose oss med taco og muffins i kveld. man må jo ha noe godt å spise når det er bursdag, right? nå skal jeg snart sette i gang og bake. lurer på hvordan det skal gå. jeg som er så flink til å bake. he-he. 

åja, må bare nevne det at livet smiler til meg for tiden, så da smiler jeg tilbake. gliiiiiiis. 

HVA SKAL DU I DAG?

LOVE YOU LIKE A LOVE SONG, BABYhar hatt en utrolig herlig helg sammen med kjæresten min. på fredagen var vi bare hjemme hos meg og så på film. i går så var vi på jessheim i mange timer. var en tur på tivoliet sammen med pappa og lillebroren min, så spiste vi middag på peppes med mamma og en venninne av henne. helgen har hvertfall vært kjempefin. dagene sammen med dennis er alltid så bra. han gjør meg glad, og jeg føler meg så heldig som har han. hihi så klisje, men så sant. 

GJORT I HELGEN? 


HAPPYGIRL


har ikke noe annet å si enn at jeg er glad! sinnsykt happy right now. og i morgen kommer kjæresten min. kan ting bli bedre nå? neeeei det tror jeg ikke. nå skal jeg sove for i morgen er det jobb igjen før kjærestetiden setter i gang hihi. sweet dreams!

HVORDAN ER DITT HUMØR? 

SÅ KOSELIG SOM JEG ER

så koselig som jeg er så ringte jeg jobben og spurte om de trengte noen flere på jobb i dag, og det gjorde dem heldigvis. så klokka fem begynner jeg på jobb og skal jobbe til klokka ti. i kveld er det nattåpent på jessheim fordi at jessheimdagene har startet. i helgen kommer kjæresten min til meg, så da skal vi vel ta en tur på jessheimdagene tenker jeg. litt greit at jeg skal jobbe i dag, for da går tiden litt fortere til helg. herligherlig. elsker uansett jobben min så gleder meg til å jobbe i kveld. 

og sånn ser jeg ut i dag. skulle tatt bedre bilde, meeeen rekker ikke for nå skal jeg dra. 

HVA SKAL DU I KVELD? 

THE NOTEBOOKthe notebook er en helt nydelig film om jeg skal si det selv. har sett den mange ganger, men blir aldri lei. det er en helt sinnsykt klissklass film, altså romantisk. syns den er kjempefin. den er både søt og sørgelig. akkurat sånn jeg liker det. samme med dear john. herlig film! begge filmene må bli sett. 

HAR DU SETT THE NOTEBOOK? 

HUN ER AWESOMElady gaga er jo rå da. det er hvertfall min mening, har ikke noe mer å si enn at hun er awesome. 

LIKER DERE LADY GAGA?

GOOD MORNING SUNSHINEi dag skinner faktisk solen på himmelen. det er så utrolig deilig. nå skal jeg sette meg ut, og planen var å holde meg der i hele dag. jeg trenger virkelig å nyte den lille solen vi får i sommer.

HAR DERE SOL I DAG? LESERSPØRSMÅL: HAR DU EXTENSIONS?det er veldig mange som spør om håret mitt. om jeg har hair extensions, om hvor jeg kjøper håret mitt osv osv. sånne typiske extensions spørsmål. men har sagt det før, og sier det igjen: nei, jeg har ikke extensions. begynner jo å lure når folk skal spørre så fælt. ser håret mitt virkelig så fake ut? jeg har ingenting i mot extensions altså, ikke misforstå meg, men bare syns det er ganske utrolig at man skal spørre om jeg har det, siden jeg ikke har det. bare lurer på hvor uekte det egentlig ser ut. om jeg skulle brukt extensions hadde det nok blitt veldig stygt! 

BRUKER DU EXTENSIONS? 
TRODDE DU JEG HADDE EXTENSIONS? 

SYKT HVOR AVHENGIG MAN BLIR

merker hvor viktig pc har blitt i løpet av årene. husker da jeg var mindre og vi ikke hadde internett engang. når jeg tenker tilbake på det nå så skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte meg uten. eller på en måte forstår jeg det jo for jeg visste vel såvidt hva internett var og hva man kunne gjøre på nettet. men sånn som ting har forandret seg gjennom årene så vet jeg ikke helt hvordan det skulle gått om jeg måtte leve uten internett eller data. er jo helt dataavhengig. det går vel mest i facebook og blogg.no. helt sykt hvor mye tid jeg bruker med dataen når jeg først har den. BRUKER DU MYE TID MED DATA OG INTERNETT?

SKOLESTART - HVORDAN BLIR DET?

nå nærmer det seg skolestart. tipper det er veldig mange bloggere der ute som både gleder seg, gruer seg eller som ikke vil begynne på skolen i det hele tatt. jeg husker det selv etter hver sommerferie. jeg gruet meg alltid like mye og hadde ikke lyst til å avslutte ferien. denne sommeren har jeg ikke det problemet. det er kjemperart at jeg ikke skal begynne på skolen igjen. folk begynner å skrive om skolestart, mens jeg sitter her og tenker "hva skal jeg gjøre for noe egentlig?" ikke godt å si. skal vel bare jobbe på lindex jeg. blir rart å ikke gå på skole, det må jeg ærlig innrømme. men har jo gått hundre år på skolen, så er vel på tide å være ferdig. nå er jeg utdannet hudpleier om noen lurte. 
julie og meg første året på helse og sosial. altså to år siden. forandret oss litt ja. søte!  

HVILKEN KLASSE/LINJE BEGYNNER DU PÅ? 
HVORDAN BLIR DET Å BEGYNNE PÅ SKOLEN IGJEN? 

I WANNA FEEL YOUR KISS FOR REAL


(vet jeg har brukt dette bilde mye. men vi har svært få normale bilder sammen. desverre.)
til helgen får jeg endelig se igjen kjæresten min. da har det gått to uker siden sist jeg så han. "to uker" tenker dere kanskje, at det ikke er lenge og sånn. men for meg er det lenge. føles som jeg ikke har sett han på evigheter. snart har vi vært sammen i 3 måneder. tiden går så sinnsykt fort. i love you, dennis.  

VIL DU HA EN KOMMENTAR?jeg har hatt mange bloggfrie dager nå pga hyttetur. har igrunn null inspirasjon til å blogge for tiden. alt ble bare bort. trenger rett og slett å få blogglysten tilbake, og da trenger jeg også blogger å lese. legg igjen din blogg, og gjerne legg meg til som venn så skal jeg gå og titte og kommentere på bloggen din. 

HVA ER DIN BLOGG?

LESER DERE BØKER?

lenge siden jeg har kommet med en oppdatering nå. mobilnettet er ikke helt på topp egentlig. koser meg i Hemsedal, og bruker store deler av dagene på å lese. er ikke stort annet å gjøre pga været. pleier aldri å lese, men siden mamma kjøpte boka til meg så får jeg vel lese også. er jo twilightfan i tillegg da eheh. LIKER DU Å LESE?

WHO'S IN YOUR BED

om det er en som synger som jeg elsker så er det mohombi. er ikke alle sangene hans jeg liker, men de aller fleste. han er jo så flink. sangene hans er så fengende. who's in your beeeed, in your beeeed, mohombi, mohombi, mohombiiiiiii. seeeer dere det? fengende right?

btw, jeg reiser på hytta nå og der er det ikke nett så kan ikke love noe særlig med blogging. blir bare litt iphone blogging antakeligvis. og vurderingen av blogg kommer når jeg kommer hjem igjen. 

LIKER DERE MOHOMBI? 
HVA SKAL DERE I DAG? 

THIS LONG DISTANCE IS KILLING ME

merker at jeg savner kjæresten min bare mer og mer. vet jeg ikke har vært borte fra han lenge. men det er ganske vanskelig når man er i starten av ett forhold. har jo ikke vært sammen lenger enn litt over 2 måneder, så hadde vel egentlig trengt å pleie forholdet vårt og være sammen mere. men så lenge han er i militæret er ikke alt like lett. ganske rart å vite at han er 5 minutter unna (ikke nå da for nå er han hjemme i lillehammer), føles seriøst som at han er i ett annet land, langt vekk. gleder meg veldig til neste helg, om han får fri. da kommer han til meg. det skal nytes veldig. 

you're so near me, but still so far away. love you

SAVNER DU NOEN?

FRIENDSHIP
my heart would be a deserted city without you. it's like trying to live without air. 

FRØKEN NO LIFE

nå er jeg våken. ja faktisk. tenk det dere. grunnen er at jeg skal på jobb, selvom det er lenge til da. men tenkte at jeg skulle stå litt tidlig opp og ha god tid for en gangs skyld. må jo alltid stresse jeg. nå har jeg dusja, også skal jeg spise litt mat også får jeg vel prøve og finne frem makeup så jeg kan sminke meg og tro at jeg ser mye bedre ut etterpå. etter denne jobbdagen så har jeg fri resten av august. morsomt.... er faktisk utrolig kjedelig. hva skal jeg liksom finne på da? glo i taket. det blir nok gøy. skal tilbringe noen dager i hemsedal nå, men etter det blir det lille frøken no life again. oh my, det er så fun. eller bare ikke. menmen. kjæresten min kommer hit antakeligvis neste helg. herregud som jeg savner den gutten. 

lille frøken no life.  

HVA SKAL DERE I DAG?
GJØRE NOE GØY RESTEN AV FERIEN? 

NATTA SØTE BLOGGEREjeg beklager for kjempedårlig blogging de siste dagene. men har vært borte og ahtt ett liv for en gangs skyld. som jeg sa igår har jeg vært hos kine osv, mens i dag har jeg vært på jobb. skal på jobb igjen i morgen også, så blir nok ikke mye blogging da heller tror jeg. nå skal jeg faktisk gå å legge meg. er utrolig trøtt. sweet dreams alle søte!
 

PHOTOhar ikke fått blogget i dag fordi at jeg sov hos kine fra i går til i dag. i går var vi på byen sammen med resten av jentegjengen. var kjempekoselig å se alle sammen igjen! i dag har kine, nadia og jeg vært en tur på stranda. deilig! 

MY HEART IS A DESERTED CITY


"My heart is a deserted city
Since your love moved out
And left me down" 

HAR DU HØRT DEN FØR? 
HAR DU EN SANG Å ANBEFALE? 

DON'T LET THE BEDBUGS BITE


sweet dreams and sleep tight, don't let the bedbugs bite. 

JENTENE

i morgen er det tid for jobb igjen. det er gøy å jobbe så jeg gleder meg. etter jobb skal jeg møte mine to gode venner, nadia og kine. skal bli så koselig. vi skal hjem til kine og spise taco, også skal vi kanskje se en film. på kvelden blir det ut på byen. (ja, jeg vet det er tirsdag) men det er beercall på garteriet og vi har tenkt oss dit. alle fra vennegjengen skal samles igjen, ikke alle da, men omtrent. skal bli så godt å se jentene igjen. har ikke sett de siden skolen sluttet. 

HVA SKAL DERE I MORGEN? 

PUSEKATT
dette er min kjære søte pusekatt. hun er egentlig en veldig merkelig skapning. noen ganger er hun utrolig plagsom og irriterende, mens andre ganger er hun totally søt! eller, søt er hun hele tiden. men dere skjønner. velvel, katter er noen søte dyr da. selvom jeg alltid har ønsket meg en hund, haha. 

HAR DU NOEN DYR? 

PHOTO: HAPPINESS


weheartit

HAR DU DET BRA?

LUNSJ

sitter på jobben nå. spiser frøbaguette med ost og skinke og drikker iste. eller jeg drakk iste, den er tom som dere ser hah. spennende å se hva jeg spiser til lunsj tenker jeg! nei uff, tragisk. men for å ha noe å blogge om på jobb så måtte det bli akkurat dette. desverre.

HVA GJØR DERE I DAG?
HAR DERE SPIST NOE GODT TIL LUNSJ/FROKOST? hah random

GOOD MORNING SUNSHINE

nå drar jeg på jobb. jobber til klokken 16:00 i dag, og etter det skal jeg antakeligvis ta sol. vi får se hva som skjer. kommer hvertfall mer blogging fra meg senere i dag. 

blå himmel i dag. ikke like blå som dette, meeeen det kommer vel. hihi forhåpentligvis etter 16:00. yes!

HVA SKAL DERE I DAG?