august 2010

BEDROOM WALLSnå skal jeg gå å legge meg. jeg aner ikke hvor mye bloggning det blir fra meg i morgen, for først skal jeg på skolen også skal jeg sove hos camilla. savner henne. blir koselig det. tviler på at vi får bruke nettet så masse på skolen i morgen. det er egentlig ganske kjedelig, menmen. håper dere får en super dag i morgen. og en herlig nattesøvn. 

SIER DU NATTA TIL MEG?
SOVNER DU SENT?

LIKE OR DISLIKE: KJOLEhva syns dere om sånne kjoler? jeg syns de er kjempesøte. 

LIKE OR DISLIKE?

GLEDET MEG SOM EN UNGE

i kveld begynner one tree hill på TV FEM. gjett om jeg gleder meg. alle snakker om at de har sett episodene på internett og det og det skjer osv. jeg har ikke giddi å sett det på nettet, for jeg syns det er mye bedre å se på tv med tekst og bra kvalitet og alt sånn. gleder meg hvertfall som en liten unge på julaften til å se på det idag. har gledet meg så lenge, og endelig starter det igjen. også digger jeg såklart sophia bush. hun er nydelig! 


FLERE SOM SYNS HUN ER PEN?
SKAL DU SE ONE TREE HILL IDAG?

DINE DRØMMER, KJEMP FOR DEMalle mennesker har drømmer. har de ikke? jeg har hatt mange drømmer i løpet av livet. da jeg var liten drømte jeg om å bli en vakker prinsesse når jeg ble eldre, men når jeg etterhvert ble eldre så innså jeg at prinsessedrømmen min ville forbli en drøm. nå drømmer jeg om å jobbe med sminke, derfor går jeg på hudpleie linjen. jeg har hatt mange drømmer opp gjennom årene, men nå har jeg fastsatt mine drømmer, hvertfall når det gjelder enkelte ting. 

har du en drøm som du vil oppfylle? ikke gi opp drømmene dine! drømmer er noe av det viktigste. man skal kjempe for drømmene sine for å få de oppfylt, ikke hør på hva andre vil du skal gjøre. du skal følge dine egne drømmer. det er tross alt ditt liv. det er du som lever det, ingen andre.

HAR DU EN DRØM SOM DU VIL OPPFYLLE?
HAR DU TRO PÅ DRØMMENE DINE?

"DU SKRIVER SÅ MANGE INNLEGG"

mange kommenterer og skriver at "DU SKRIVER SÅ MANGE INNLEGG OM DAGEN" .. grunnen til at jeg skriver mange innlegg om dagen er at jeg prøver å få tilbake leserne mine. har gått en stund uten å blogge, og jeg mistet kjempemange lesere. og når jeg nå har tid til å blogge mange innlegg, så gjør jeg det fordi at det er ikke hver dag jeg har tid til å blogge. blogger så mye som mulig jeg, for jeg liker selv når folk oppdaterer bloggen sin. 

weheartit. bilde passer ikke til innlegget, men syns bilde var så fint. 

HVA SYNS DU OM BLOGGERE SOM OPPDATERER BLOGGEN OFTE?
HVA SYNS DERE EGENTLIG OM MIN BLOGG?

HADDE DU OGSÅ BLITT FLAU?

jeg ble utrolig flau i stad. jeg ante fred og ingen fare da jeg satt i sofaen med den lille, og da mener jeg lille, pysjen min. pysjen består av en singlett og en hipster med hello kitty på. jeg satt her og skulle til å reise meg da jeg ser at det står en mann utenfor vinduet vårt på verandaen min. må innrømme at jeg ble utrolig flau og jeg droppet å reise meg. hehehe. grunnen til at han var der er at huset vårt driver å blir malt, og han er en av malerne. utrolig pinlig da. 

sånn ser pysjen ut. jeg dropper å vise hipsteren tror jeg, hehehe. 

HAR DU EN FLAUSE Å FORTELLE MEG?
HADDE DU BLITT FLAU OM DU VAR MEG? 

FRA EN LESER

jeg fikk et spørsmål om hvilke html koder jeg bruker, og jeg fant ut at jeg kunne dele dette med dere. men istedenfor at jeg begynner å skrive alle html kodene så er det mye greiere om dere går inn hvor jeg fant de selv og titter der, det er mye mer oversiktelig.de kodene jeg har brukt finner dere på denne bloggen: http://benedictehh.blogg.no/1237305484_html_koder.html jeg har faktisk bare brukt koder herfra. 

De kodene jeg har brukt er: 
- ENDRE BAKGRUNNSFARGE PÅ OVERSKRIFTENE. 
- STØRRE PROFILBILDE.
- STØRRE OVERSKRIFT PÅ ARKIV, KATEGORIER, INNLEGG osv. 
- HVOR MANGE SER PÅ PROFILEN DIN NÅ. 
- FÅ BORT NAVNET OVER HEADER. 
- FÅ BORT BLOGG.NO UNDER HEADER. 


BRUKER DU MANGE HTML KODER?

HOT OR NOT: STIL


weheartit. 

hva syns dere om dette? hot or not?

GOD BEDRING?

da jeg våknet idag var jeg ikke en smule bedre enn igår. ble ikke no skole på meg idag. dumt egentlig, siden vi skulle vokse idag. men jeg orker rett og slett ikke. hater at jeg skal få fravær allerede, men sånn er det bare. nå har jeg stått opp, men tror igrunn at jeg sovner igjen ganske snart. føler meg helt utslitt. tror jeg skal sette meg i stua og se en film eller noe. skal hvertfall bare slappe av i hele dag. 

random bilde. tror ikke dere vil se meg akkurat nå.

ER DU SYK?
ØNSKER DU MEG GOD BEDRING? hihihhi

KOSE DYNA OG PUTA

nå skal jeg finne sengen. håper jeg får en bedre natt denne natten enn jeg hadde natt til i dag. wops, dette ble mye natt. men dere skjønner hva jeg mener. nå har jeg fjernet sminket, vært på do (hehehe) og pusset tennene mine, så nå blir det natta her hos meg. skal virkelig kose dyna og puta mi nå ja. 

denne sengen ville jeg gjerne hatt på mitt rom. herlig eller? 

NÅR SKAL DU LEGGE DEG?
SIER DU NATTA TIL MEG?

ER DU LEI DEG?


noen ganger så kommer denne følelsen av leihet opp. da man føler seg lei av egentlig alt mulig. veldig ofte blir man jo lei seg. det er jo veldig mange grunner som gjør at mennesker blir lei seg. krangling er en stor del av veldig mange menneskers hverdag, inkludert min egen. egentlig er jeg ganske lei av å krangle. faktisk så hater jeg å krangle, det regner jeg igrunn med at de fleste andre også hater. klart er det gøy å diskutere noen ganger, men når det ender med krangling så føler man seg veldig liten, hvertfall gjør jeg det. 

ER DU LEI DEG FOR NOE NÅ?
HVORDAN ER HUMØRET DITT?

HVORFOR BLIR ALLE SYKE NÅ?

dagen i dag startet egentlig ganske forferdelig. kastet jo opp i natt, så har egentlig vært kvalm i hele dag. ikke så utrolig deilig. på skolen idag var vi i salongen, noe som passet meg utrolig dårlig når jeg har vært kvalm. fikk massasje av kine, hodebunns, armer og rygg. det var kjempedeilig. kine er så herlig. kine sier: hvem er det som synger? er det han derre gaute områsen? heheheh ler. 

etter skolen dro jeg og mamma til mormor og bestefar. søskenbarna mine kom dit også, kjempekoselig. jeg spiste litt for mye kake og ble enda mer kvalm. herlig  ...... syns at alle blir dårlige for tiden jeg, er du også syk?

min kule fetter. herlig kvalitet på bilde da. noot. på tide med ny mobil kanskje. men mamma vil ikke gi meg. nedtur. har funnet ut akkurat hvilken mobil jeg vil ha også!

HVA HAR DU GJORT I DAG?
ER DU SYK?

HOT OR NOT: KJOLE


weheartit. 

syns det var søtt jeg. hihi, hva syns dere? hot or not?

SÅNN SER JEG UT IDAG


jepp. dette er meg idag. litt sånn fake a smile, men det får duge. 
dette ble et raskt innlegg for nå skal mamma kjøre meg til bussen. hejdå

ER DU LIKE TRØTT SOM MEG?
SKAL DU PÅ SKOLEN?

FOR EN DRITTNATT

nå har jeg stått opp og skal fikse meg. har hatt en skikkelig drittnatt. for det føste fikk jeg jo aldri sove, så jeg ble liggenes å se på disney channel. zack and cody og waverly place. haah. og for det andre så kastet jeg opp. å kaste opp er seriøst det værste som finnes. men får prøve å dra på skolen, kan ikke starte å få fravær allerede. 

så søte hihi. 

HAR DU SOVET GODT I NATT?
Er DU ENIG I AT Å KASTE OPP ER FORFERDELIG?

SIER DU NATTA?

nå sier jeg natta og går og finner senga mi. først skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg imorgen, det er jo like vanskelig hver gang. etter skolen imorgen reiser jeg til oslo til mormor og bestefar. skal spise middag der sammen med de og søskenbarna mine. blir kjempekoselig. 

skulle egentlig vise et bilde av bare senga mi, men det beste jeg fant var et bilde med pynt, nemlig linda som også er en av mine bestevenner. jeg er veldig glad i henne. 

SKAL DU PÅ SKOLEN I MORGEN?
SNART SOVE?

LIKE OR DISLIKE: STRØMPEBUKSE


weheartit. 

jeg syns det er litt søtt med strømpebukser som har sånne små trykk på seg, som f.eks som hjertene på denne. hva syns dere? kunne du gått med det selv?

HOT OR NOT?

JEG HAR NY HEADER

 IKKE BRY DERE OM DESIGNET AKKURAT NÅ, DRIVER Å FIKSER. DERFOR SER DET LITT ROTETE UT. BEKLAGER DETTE. 


HVA SYNS DERE OM DEN NYE HEADEREN?

EDIT: JEG FÅR IKKE TIL DESIGNET MITT. fml

GREIT FOR DERE?

jeg føler at jeg har veldig mye HOT OR NOT og LIKE OR DISLIKE. jeg syns det er ganske greit, siden jeg har jo andre innlegg innimellom også. men nå lurer jeg egentlig på hva dere syns. kanskje dere syns det er litt kjedelig og ensformig? ikke vet jeg, så derfor spør jeg dere. selv syns jeg at den funker helt greit som den er nå, har jo blogg vs blogg, bloggvurderinger, bilder og tekster med meninger og følelser. men er jo kjekt å vite hva andre synes om den også. 

dere vet. sensurering av øynene er kult. 

SYNS DERE BLOGGEN MIN ER GREI?
BLIR DET LITT MYE AV DET SAMME?

HOT OR NOThva syns dere? jeg syns det er kult. 
HOT OR NOT?

KAN MAN SELGE MENNESKER PÅ FINN.NO?

unnskyld meg, men nå kommer det et innlegg som kanskje er litt slemt. men noen ganger så må jeg bare få det ut, og dette er min blogg som jeg bruker på å uttrykke følelser og whatever, så nå må jeg bare. 

enkelte mennesker vil man bare selge på auksjon for null kroner, eller gi bort på finn.no. sånn føler jeg for enkelte personer akkurat nå, og jeg er ganske sikker på at andre har følt det samme som meg om en eller annen. jeg bare blir så irritert noen ganger, og da får jeg stygge tanker i hodet mitt. er egentlig veldig snill. men akkurat nå føler jeg for å åpne salg av mennesker på finn.no!

weheartit. så sur føler jeg meg nå 

SKULLE DU ØNSKE DU KUNNE SOLGT NOEN PÅ FINN.NO NOEN GANGER? 

VIL DU HA VURDERING?

jeg skal trekke ut en eller to blogger som skal få en bloggvurdering av meg. om du ønsker å vite hva som er bra med bloggen din så er det bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet! 
SKRIV DIN BLOGGADRESSE I KOMMENTARFELTET. 

ja har brukt bilde før, men hadde ingen andre akkurat nå.

VIL DU BLI VURDERT?

ALL THE TIME


weheartit. 

de fleste har vel noen i livet sitt, eller hvertfall har hatt noen som de tenker på mer enn noe annet. selv har jeg masse som surrer rundt i hodet mitt hele tiden, men såklart er det alltid en spesiell som er der så og si hvert minutt. 

ER DET NOEN DU TENKER PÅ SPESIELT MYE?

BLONDT ELLER BRUNT?


som dere vet så har jeg stripet håret mitt og fått det ganske blondt, nå lurer jeg egentlig på hva dere syns jeg kler best?

hva syns dere? BLONDT ELLER BRUNT?

TRØTT SA DU?

tenk at det er søndag allerede. helgen går så altfor fort. imorgen er det skole allerede, og da kommer jeg vel hjem med vondt i hodet igjen. elsker det. virkelig. dagen i dag skal jeg bruke til å slappe av, også kommer mormor og bestefar senere fordi at mamma og bestefar har bursdag i dag. da blir det kake og boller. namnam. beste med bursdager er jo den gode maten og alt det usunne. hahah.  gratulerer til dem. veldig glad i begge to. 

mamma og meg. hihi, gratulerer med dagen mamma <3

KJENNER DU NOEN SOM HAR BURSDAG I DAG?
HVA SKAL DU I DAG?
ER DU LIKE TRØTT SOM MEG?

FIN I PYSJ

ja, jeg vet jeg har veldig oppfinnsomme overskrifter. 


jeg har søt ny pysj! tok bilde til dere nåååå.

nå skal jeg fikse meg for natten. er kjempetrøtt så er på tide å finne senga nå føler jeg. blogger nok mere i morgen. ny dag , nye muligheter. godnatta, og sov godt. 

SYNS DU PYSJEN VAR SØT? btw så hører det til en sånn trusehipsterting.
SKAL DU SOVE SNART?

JEG ER SØT MED POPCORN


hei, jeg heter helene og jeg liker popcorn. gjør du?

HOT OR NOT: STIL


weheartit.

jeg syns det var kjempekult. hva syns dere?

FÅR JEG LESE DIN BLOGG?

som jeg sa istad så har jeg hatt en bloggpause. nå kjeder jeg meg, og har igrunn kommet litt ut av bloggverden. derfor har jeg lyst til å tilbringe min kjære lørdagskveld foran pcen sammen med blogg.no. så da er det bare å legge igjen dine spor i kommentarfeltet, og legg meg gjerne til som venn.

oi. bilde ble litt stort. men jaja. 

SKRIV INN DIN BLOGG, SÅ SKAL JEG TA EN TITT OG KOMMENTERE LITT. 

LIKE OR DISLIKE


weheartit.

jeg syns det er kjempekult med strømpebukse/tights under shorts. men bare om man faktisk kler det. jeg har det faktisk på meg selv akkurat nå, heheh.
HVA SYNS DERE? LIKE OR DISLIKE?
KUNNE DU BRUKT DET SELV?


BLE DU GLAD NÅ?

etter en litt kort bloggpause er jeg tilbake. skal hvertfall prøve på det. nå sitter jeg hjemme og kjeder meg, og da fant jeg ut at det er litt greit å åpne bloggen igjen så har jeg noe å gjøre hvertfall. 

et av de nyeste bildene av meg. som dere ser så har jeg blitt ganske blond nå, men er fremdeles mange farger i håret mitt. det kan man tydelig se i fletta mi. ganske morsomt egentlig.


NOEN SOM ER GLAD JEG ER TILBAKE?
HVA GJØR DU?

TIDEN ER INNE FOR .....

EN BLOGGPAUSE .....
jeg tror tiden er inne for en liten bloggpause. skolen har begynt igjen, og det er så mye stress. beklager dette, men skal prøve å komme tilbake så fort som mulig. har bare ingen lystmulighet til å blogge noe særlig for tiden. 


prinsesse helene. hehehe fint. 

HAR DU TATT EN BLOGGPAUSE NOEN GANGER?

I LIKE YOUHAR DU MANGE BESTEVENNER?

LIKE OR DISLIKE: STIL


weheartit.

LIKTE DU DETTE?
KUNNE DU GÅTT MED DET?
LIKE OR DISLIKE?

LYKKERUS

første skoledag var helt grei. veldig mye beskjeder og info. og en haug med ark. jeg er ganske glad nå, fordi at a og b klassen skal for det meste være en samla klasse. det er bra for min del fordi alle de beste vennene mine går i a, mens jeg såklart må gå i b. syns det er veldig fint at vi skal være mye sammen i år. så slipper jeg å miste kontakt med jentene. lykkerus


dette er min søte lotte som sover i sengen min om natten. godnatt!

FORNØYD MED DAGEN DIN?
SKAL DU SOVE SNART?

LIKE OR DISLIKE: STIL


LIKE OR DISLIKE?
KUNNE DU GÅTT SÅNN?

SÅNN SER JEG UT FØRSTE SKOLEDAG

det var ikke så lett å komme seg opp av senga klokken 07.00 i dag etter en lang sommerferie hvor jeg har sovet lenge. men jeg har sovet godt i natt da, og jeg er faktisk ikke så veldig trøtt. merkelig nok. nå har jeg sminket meg ferdig, og skal fikse litt på håret mitt tenkte jeg. 

okeida, så ser jeg ganske trøtt ut i dag haha. 

BEGYNNER DU PÅ SKOLEN I DAG?
ER DU TRØTT?


WISH ME LUCK?

nå skal jeg finne senga faktisk. skal stå opp klokken 7 i morgen, for da er første skoledag. det kan bli både spennende og rart. det blir rart å gå i ny klasse, når jeg vet at alle vennene mine går i den andre klassen og jeg er alene i b klassen. men får bare gjøre det beste ut av det, og smile og være positiv så går det vel bra. håper bare jeg klarer å få et fint skoleår. 


dette skal jeg ha på meg i morgen, men om det regner blir det tights i stedenfor shortsen. 

BEGYNNER DU PÅ SKOLEN I MORGEN?
ØNSK MEG LYKKE TIL I NY KLASSE?

LIKE OR DISLIKE: SMYKKERLIKE OR DISLIKE?

SYNS DU JEG LIGNER PÅ EN MUS?


et litt annerledes bilde av meg selv. hm, syns jeg ser ut som en mus. 

SYNS DU JEG LIGNER EN MUS PÅ DETTE BILDE? hahah random

HOT OR NOT: KJOLE


weheartit.
jeg syns at dette var en kjempesøt kjole, så jeg går for hot.

HVA SYNS DU OM BLOMSTRETE MØNSTER PÅ KJOLE?
KUNNE DU BRUKT DENNE KJOLEN SELV?

HEI, DU VAR SØT


altså, hallo. han er søt, er han ikke?
det måtte jo bare være et bilde av selveste taylor lautner i dette innlegget, sier seg jo selv når man ser hva innlegget heter. jeg har ikke ord for hvor søt jeg syns den gutten her er. 

HVA SYNS DU OM HAN?

DITT ØNSKE?


weheartit.

SKULLE DU ØNSKE DU VAR FAVORITT JENTA TIL EN SPESIELL PERSON?

GLEDER DU DEG?

dette er den siste fridagen min denne sommerferien. sommeren har gått altfor fort syns jeg, vil ha mer ferie. i morgen starter jeg siste året på hudpleie, jeg gleder meg, og gruer meg samtidig. gruer meg fordi jeg ikke vet om jeg får lov til å bytte klasse, og gleder meg fordi at endelig får jeg fullført et skoleår til og bli ferdig på skolen. gleder meg også til å få være med vennene mine igjen. det beste med skolen er jo venner.


dette er skolen min. som jeg har gått på endel år nå.

NÅR STARTER DU PÅ SKOLEN?
GLEDER DU DEG?

WHAT IS LOVE?hva er kjærlighet for deg?
har du kjæreste, eller er forelsket? 

HOT OR NOT: SKO

weheartit.

syns disse skoene var kjempesøte jeg. hva syns dere?

HOT OR NOT?`
VILLE DU HATT DE SELV?

LESER DU BLOGGEN MIN?

jeg har mistet masse lesere, og det syns jeg er kjempesynd. jeg vet jeg ikke har vært så flink til å blogge de siste dagene, men jeg har vært så opptatt rett og slett. skal prøve så godt jeg kan å blogge mer, men jeg blogger så mye jeg kan. nå lurer jeg på hvem som egentlig leser bloggen min, og hvem som er fast leser, eller bare er innom. 


LESER DU BLOGGEN MIN?
HVA SYNS DU JEG BURDE ENDRE PÅ?

LIKE OR DISLIKE?


weheartit. 

jeg syns den toppen var drit søt. hva er deres mening? 
LIKE OR DISLIKE?

HVOR HØY TROR DU JEG ER?KLARER DU Å GJETTE HVOR HØY JEG ER? 

HAR STRIPET HÅRET
igår stripet jeg og linda håret til hverandre, og her ser dere resultatet. håret mitt er egentlig veldig mye lysere i virkeligheten, men det ser ganske mørkt ut på bilder. jeg er kjempefornøyd. endelig er jeg blitt ganske blond igjen. 

HVA SYNS DERE?

STRIPING AV HÅR


det begynner å bli blondt allerede!  

nå sitter linda hos meg, vi har nettopp tatt i fargen i håret mitt, for jeg skal få enda mer lyse striper. håper det blir fint. etterpå skal jeg stripe linda sitt hår. det blir gøy. 

HVA GJØR DU?
VIL DERE SE RESULTATET? 

SUMMERTIME

nå stikker jeg til toget for å møte linda i lillestrøm. endelig får jeg sett henne igjen etter nesten 2 måneder. hun skal sove her i natt, det blir kjempekoselig. vi skal til jessheim på shopping, så skal vi bare kose oss. det er forresten ganske fint vær ute i dag også. herlig! derfor passer dette bilde bra. 

meg og linda rett før skoleslutt. hhi søtt. selvom jeg ser bra teit ut egentlig.

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?
HAR DERE FINT VÆR?

HOT OR NOT: STIL


weheartit.

HVA ER DERES MENING? 
KUNNE DU GÅTT SÅNN?
HOT OR NOT?

NATTA?

nå skal jeg finne senga mi, imorgen skal jeg være med linda. skal dra til lillestrøm og møte henne der, så skal vi en tur til jessheim og titte litt. senere skal vi dra hjem til meg og kose oss meg taco, godteri og sikkert film eller noe. blir kjempekoselig. savner linda masse. har ikke sett henne siden skolen sluttet så. blir så fint å se henne igjen. 

jeg laget til linda i sommerferien hihi 

HVA SKAL DU IMORGEN?
SYNS OM BILDET?

FIKK MIN FØRSTE DRITT KOMMENTAR PÅ BLOGGEN

må bare få sagt en ting. jeg fikk en ganske teit kommentar på bloggen min, som jeg ærlig må innrømme at provoserte meg litt. greit nok at jeg skal tåle kritikk osv når jeg blogger, men det går an å begrense hva man skriver til folk. det var en som skrev til meg at det ikke ser ut som jeg er 19 år, og hun lurte på om jeg var sikker på at jeg ikke jukset på alderen. for det første så er det vel ikke min skyld at jeg er lav, liten eller whatever, og for det andre så er det vel ikke min skyld at jeg ser ung ut? uansett, bedre å se ung ut enn å se gammel ut vel? jeg vet jo selv at jeg ikke ser ut som en 19 åring, jeg oppfører meg ikke som en engang, men hallo, er det noe å kommentere? jeg er meg selv, lik det eller ikke!:) måtte bare skrive et innlegg om det, syns igrunn at det var litt morsomt. litt uhøflig å spørre om sånt da, hvorfor i alle dager skulle jeg ha lyvd om alderen min? 


ja, har brukt bilde tidligere, men har ingen andre akkurat nå. 

SYNS DU DET ER TEIT Å SLENGE DRITT PÅ ANDRES BLOGG?
HVA MENER DU OM DET HUN SKREV TIL MEG? 
SYNS DU JEG SER LITEN UT?

JEG LEKER FJORTISS PÅ BILDE


hehehehe nei, jeg pleier ikke å ta sånne bilder med peace tegn osv. jeg gjorde det da jeg var yngre, men har vel kommet over det stadiet der igrunn. selvom peace tegnet såklart kommer frem når jeg skal tulle litt på bilder. sånn som på dette bilde. eheh veldig vakkert. håper dere skjønner at dette er tull! 

TAR DU BILDER MED PEACE TEGN ELLER ER DU OVER DET STADIET?
ER DU KOMMET OVER FJORTISS TIDEN? 

HOT OR NOT: NEGLELAKK


weheartit. 
jeg elsker neglelakk. jeg bruker det faktisk hele tiden. blir mest rosa, siden jeg er glad i rosa. hihi

BRUKER DU OFTE NEGLELAKK?
HOT OR NOT?

THIS BOY, THAT GIRL


HØRT DEN FØR?
HVA SYNS DU?

HOT OR NOT: STIL


weheartit.  hm, bloggen min har blitt en liten hot or not blogg merker jeg.

jeg syns at dette var skikkelig fint og herlig, hva syns dere? 

HOT OR NOT?
KUNNE DU BRUKT DETTE SELV? 

HEJDÅ

nå stikker jeg til butikken sammen med mammaen min. vi skal kjøpe god mat og feire litt at jeg har kommet inn på skolen allikevel. jeg ble så glad, og nå skal vi kose oss med masse godt hihi. blogger senere 

det går ikke å laste opp bilder jo. hm, sucks


SKAL DU KOSE DEG I DAG?
SKAL I KVELD?

LIKE OR DISLIKE: STIL


dette er en stil som jeg syns er utrolig kul! 

LIKE OR DISLIKE?

LATTERKRAMPE PÅ BILDER ER GØY

i går hadde jeg en kjempefin dag sammen med søte julie http://julieelenvei.blogg.no/ . 
var hos henne klokken 3, og vi slappet egentlig bare av. det ble tatt et par bilder også, fordi at lillebroren til julie ville være fotograf med speilreflekskamera mitt. senere dro jeg og julie med bussen til jessheim for å møte mikael. vi gikk til tivoliet, men fant ut at vi ikke gadd å være der så vi bare var rundt på senteret som var nattåpent. jeg skulle ta halv 11 toget hjem, men det gikk såklart ikke så da måtte jeg vente til 23.32 på toget. heldigvis møtte jeg på helene og tonje som skulle ta samme tog. kjempekoselig. 

bare fordi vi er stygge ehehe
HVA SYNS DU OM BILDENE?
FÅR DU OFTE LATTERKRAMPE PÅ BILDER?

VIL DU GRATULERE MEG?

JEG ER SÅ GLAD NÅ! jeg har ikke ord for det. som dere kanskje har fått med dere har jeg vært en smule deppa fordi jeg ikke har skolerett og kom derfor ikke inn på hudpleie som jeg hadde søkt. men nå ringte de meg fra skolen, og gjett hva? JEG HAR FÅTT PLASS! jeg er så glad. jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. dette blir enda et herlig år med mye moro og masse herlige venninner. jeg gleder meg sykt til skolestart nå. jeg kan ikke være riktig klok, som gleder meg til skolen. men jeg bare har bare vært så redd for å gå uten skoleplass, men nå er jeg bare superglad. 

fredag den 13, har plutselig blitt min lykkedag! 

sånn ser jeg ut når jeg er glad! og sånn kommer jeg til å smile i hele dag og veldig lenge fremover. 

ER DU GLAD?
VIL DU GRATULERE MEG? ehehe

BEVEGER DU DEG UT I DAG?

bare så dere vet det så er det fredag den 13 idag. siden jeg har så mye uflaks ellers, så tror jeg at jeg tilbringer dagen min hjemme og kvelden min sammen med min søte mamma idag. blir ikke no tur ut på meg i dag nei. men resten av dere får kose dere!:) 


REGNER DET HOS DERE?
SKAL DU UT I DAG?

FOR Å VISE DERE MINE NYE BRILLER

jeg er kjempesliten og orker ikke blogge om dagen min akkurat nå. den har vært så lang, men utrolig fin. så tenkte å dele den med dere. men det blir ikke før imorgen. nå sier jeg god natt! 

bare for å ha et bilde. og for å vise mine nye briller til dere. fikk de av julie da hun hadde vært i london. tusen takk hihi. 

LIKER DU Å FÅ GAVE FRA VENNER SOM HAR REIST?
GJORT I DAG? 

HOT OR NOT: KJENDISLeonardo Dicaprio. selv syns jeg han er skikkelig hot. har vel igrunn alltid likt den kjekkasen der. hihi. 

så, hva sier dere?
HOT OR NOT?

NÅR JEG KJEDER MEG TAR JEG BILDER AV MEG SELV

nå skal jeg snart ta bussen til julie, vi skal være litt hos henne før vi tar en tur til jessheim på tivoliet. vi må jo nesten sjekke hvordan tivoliet er ogsånn. eheh. når det først skjer noe her vi bor så må vi få det med oss. hvertfall noe av det. og ja. jeg kjedet meg litt så da ble det bilder til dere. sånn ser jeg ut i dag. så vet dere det. og om noen lurer så er genseren kjøpt på gina tricot. den er skikkelig herlig. 

LIKER DU TIVOLI?
SKAL I DAG?

blogg vs blogg vinner: http://aanna.blogg.no/

HOT OR NOT: SLADDER

når jeg sier sladder så tenker jeg på kjendis sladder som står i ulike blader. bryr du deg egentlig om hva kjendisene har på seg, hvor de er til en hver tid, hvem de dater osv? jeg bryr meg egentlig svært lite om det, men må innrømme at ja, jeg leser sladder.

bare fordi jeg liker han veldig godt, og vi skal bli kjærester. mwihihi

LESER DU SLADDER?
SYNS DU SLADDER OM KJENDISER ER HOT ELLER NOT?

blogg vs blogg vinner: http://aanna.blogg.no/

JEG ER SUPERNYDELIG


jeg har nettopp stått opp og er supernydelig uten sminke. yey me! 

HVA GJØR DERE?
HVA SKAL DU I DAG?

blogg vs blogg vinner: http://aanna.blogg.no/

HOT OR NOT: FILMselv elsker jeg romantiske filmer, selvom jeg alltid gråter bittelitt hihi.dette bilde er hentet fra en film som heter dear john, og jeg må innrømme at jeg gråt gjennom nesten hele filmen. den var så utrolig fin og søt og trist. den var alt på en gang liksom.  hva mener du om romantiske filmer?

HOT OR NOT MED ROMANTISKE FILMER?
HVA ER DIN FAVORITT FILM?

blogg vs blogg vinner: http://aanna.blogg.no/

VINNEREN AV BLOGG VS BLOGG


http://aanna.blogg.no/

Anna Osnes vant blogg vs blogg denne gangen, så gratulerer til henne :)
HAR DU VÆRT INNOM BLOGGEN HENNES?

MEG TODAY


HEI. sånn ser man ut i dag

nå skal jeg dra å ta solarium. har vært rundt omkring og levert jobbsøknader, så nå er jeg litt sliten. blogges når jeg kommer hjem igjen. 

HVA GJØR DU?
HAR DU JOBB?

LIKE OR DISLIKE?


weheartit.com

syns dette var ganske søtt jeg. hva syns du?

LIKE OR DISLIKE?
KUNNE DU BRUKT DETTE SELV?

HVA ER DIN FAVORITT?


for øyeblikket har jeg denne sangen på hjernen, så tenkte å dele den med dere! den er sykt fin. 

HVA SYNS DERE?
HØRT DEN FØR?
HVA ER DIN FAVORITT SANG FOR TIDEN?

HOT OR NOT: SKO


da jeg og julie var i ski, så jeg på disse skoene. jeg må innrømme at de er sinnsykt fine! hadde så lyst til å kjøpe dem, men hvem er det som ikke har penger når man finner fine ting? jo det er meg det. jeg virkelig elsker disse skoene. kjøp de til meg? vær så snill. hadde kanskje sliti litt med så høye sko, men still! 

HOT OR NOT?
VILLE DU HATT DISSE?

IKKE STYGG, MINDRE PEN

hei og god morgen, alle store og alle små. søte og stygge. hm. neida. bare tuller, fortsatt litt trøtt. alle vet at det ikke finnes stygge mennesker. det er stygt å kalle noen for stygg, så om du skal kalle noen stygg så har jeg lært at man skal si at de er litt mindre pen. så usaklig start på et innlegg, men det er truuuue. 

anyway. jeg har stått opp, og nå skal jeg koke meg te og spise litt frokost, før jeg skal rydde litt osv. det er så gøy å rydde så dette er noe jeg virkelig setter pris på at mamma ber meg om å gjøre, så tusen takk mamma. 

dette er lotte. min søte hund som får ligge i sengen min hver natt. i dag våknet jeg av at hun slikket meg på kinnet, og vill ut på luftetur. 

LIKER DU Å RYDDE? 
SKAL I DAG?
NÅR STO DU OPP?

LIKE OR DISLIKE?nå har jeg kommet hjem fra en tur til eidsvollbygningen med mamma. vi dro for å gå en tur og ta litt bilder. kjempekoselig. kanskje jeg legger ut flere av bildene senere. hhih.

HAR DU VÆRT PÅ EIDSVOLLBYGNINGEN?
LIKTE DU BILDENE?

HOT OR NOT: RINGER


weheartit.com 

selv har jeg ikke så mange ringer, og jeg bruker det aldri. men syns det er kult på andre, så jeg går for hot.

HVA MENER DU?
HOT OR NOT MED RINGER?

BARE EN UPDATE

nå ligger jeg og julie i senga hennes med hver vår data. vi har vært litt rundt omkring i dag. var en tur på jessheim, så stakk vi videre til ski storsenter. var en kjempekoselig og morsom tur hihi. når vi kom hjem spiste vi spagetti og dolmio saus med kjøttdeig. det var godt. senere ble det film: ONE MISSED CALL. den var skummel : (

sorry for bildeløst innlegg, men jeg har ikke min egen data.LIKER DU SPAGETTI?
HAR DU SETT ONE MISSED CALL?

SÅNN SER JEG UT I DAG

nå skal jeg dra med bussen til julie. i dag skal vi kanskje ta en tur på ski storsenter for å handlelitt. blir koselig. jeg skal sove hos julie til imorgen, så vet ikke helt hvordan det blir med bloggingen i dag, men skal hvertfall få blogget i morgen. håper dere får en fin dag, så blogges vi :) 

dette er meg AKKURAT NÅ. hahah. 

HVA SKAL DERE I DAG?

LIKE OR DISLIKE?


weheartit.
jeg syns at dette var skikkelig søtt jeg. hva mener dere? 

ER DU SOM MEG?

data er noe de fleste har for tiden, og veldig mange bruker den altfor mye. inkludert meg selv såklart. føler at jeg ikke gjør noe annet enn å sitte med dataen min når jeg er hjemme. men liksom, hva annet skal man finne på? men må innrømme at altfor mange timer av døgnet mitt går bort til dataen.

HVOR MANGE TIMER I DØGNET SITTER DU MED DATAEN DIN? 
SYNS DU AT DATAEN GJØR DEG LATERE?

UNNSKYLD MEG, MEN .....

unnskyld meg, men nå er jeg usunn igjen. sitter her og dytter i meg potetgull, også har jeg akkurat spist en solo is! huff. det er jo søndag idag. man skal ikke spise godteri på søndager, men får skylde på at jeg har ferie da. har faktisk vært og tatt sol også. det var utrolig deilig egentlig, men vaaaaarmt. 

weheartit. dette kaller jeg godteri hihi

også en sang til dere som vil høre på det.

HVA GJØR DU NÅ?
ER DET LOV Å VÆRE LITT USUNN NÅR DET ER FERIE?

LIKE OR DISLIKE?


weheartit. 

jeg syns det var skikkelig sukkersøt, så jeg må si LIKE!
HVA SIER ER? LIKE OR DISLIKE?
KUNNE DU GÅTT SÅNN?

BLOGG VS BLOGG: HVEM VINNER?

nå har jeg brukt random.org til å plukke ut to blogger som skal konkurrere for å vinne. stem på din favoritt for at den du liker best skal vinne.  her er de to finalistene: 

Begge jentene har en veldig fin blogg!

HVEM STEMMER DU PÅ?

HJEMME FRA LONDON

endelig er min kjære julie hjemme fra london. savner henne masse og gleder meg til å se henne igjen. skal sove hos henne en dag til uken, antakeligvis i morgen. det blir kjempekoselig å se henne igjen. da skal vi kose oss. har ikke sett julie så mye i sommer. man reiser jo hit og dit også blir det til at man ikke ser hverandre. trist, men sånn er det når det er ferie. 

julie og meg for noen måneder. 

HAR DU VÆRT MED MANGE VENNER I FERIEN?
ER DET NOEN DU SAVNER EKSTRA MYE I FERIEN?TRIST HVOR FORT TING FORANDRES

noen ganger når jeg setter meg ned for meg selv og tenker så kommer jeg på hvor mange jeg egentlig savner. famile, venner og bekjente. det er så mange man mister igjennom livet. folk blir plutselig som luft og dere snakker ikke sammen lenger. når jeg tenker på dette så tenker jeg at livet er virkelig urettferdig. hvorfor kan man ikke være like gode venner som man alltid har vært, sånn hele tiden? det er trist å se hvor fort ting forandrer seg uten at noe egentlig har skjedd.


SAVNER DU NOEN?

HOT OR NOT: STILsyns den stilen her er så utrolig søt. 

HVA MENER DERE?
HOT OR NOT?

AVHENGIGHETS SKAPENDE

god morgen. nå har jeg akkurat våknet faktisk. kjenner at jeg har bittelitt vondt i hodet, men det går vel over. sola skinner faktisk på himmelen idag, tro det eller ei. det gjorde den forsåvidt i går også da. det er ikke mye jeg får ut av sola siden jeg har fått meg playstation 3 og da blir det til at jeg bare mååå spille. bra liv! 

weheartit. skulle ønske jeg kunne dra å bade et sted.

ER DET SOL HOS DEG?
BLIR DU FORT AVHENGIG AV SPILL? 
SKAL I DAG?

LIKE OR DISLIKE?


weheartit.

jeg syns det her var ganske stilig jeg. kunne brukt det om jeg kledde sånne skjorter, men det gjør jeg ikke. 

LIKER ELLER MISLIKER DU DETTE?
KUNNE DU GÅTT MED DETTE SELV?

DERFOR BLOGGER HUN IKKE


som jeg nevnte for dere i et innlegg i går så syns jeg at Martine Solberg har en utrolig fin blogg. noen av dere lurer kanskje på hvorfor hun ikke blogger nå, og grunnen til dette er at hun er i kragerø og der har hun ikke nett. jeg snakket med martine i dag, og da fortalte hun meg dette. når hun kommer hjem igjen så er bloggen oppe og går, og da blir det nok mange fine innlegg fra denne søte jenta. jeg anbefaler dere denne bloggen :)

bloggen hennes er verdt å titte innom, så det håper jeg du tar deg tiden til. 

LIKER DU BLOGGEN HENNES?
TITTER DU INNOM?

JEG GA OPP NÅ

nå ga jeg opp etter en lang dag og kveld med ps3'n min. har fått game over ett par hundre ganger kan man vel si, og må ærlig innrømme at jeg hadde lyst til å kaste hele greia i gulvet mange ganger. men siden jeg ikke er så voldsom så gjorde jeg jo såklart ikke det. hallo, det hadde tatt seg ut. hehehe jeg merker at jeg begynner å bli ganske trøtt egentlig. 

se så pen da. ja, jeg er nerd i dag. 

HVA GJØR DU?
HVA HAR DU GJORT I DAG?

DETTE ER GØY

nå skal jeg gjøre noe gøy, nemlig spille final fantasy på playstation 3. mamma var så snill og kjøpte spill og PS3 til meg idag. hhi glad i deg. hun ville ha det selv også, så da var det jo greit. ble et inpuls kjøp. det liker man

HAR DU PS3?
SPILLER DU NOEN SPILL? som f.eks sims 
HVA GJØR DU?

"DET SOM GJØR AT DU LEVER"

veldig mange får hjertet sitt knust i tusen biter. det skjer en gang i alles liv. eller ikke bare en gang, kanskje to eller tre. kanskje fire eller fem. det jeg skal frem til er at vi har ikke et hjerte som er bygget av betong, føles heller ut som det er bygget av glass, siden det er så utrolig lett å knuse det. et eneste lite ord kan få noens hjerte knust. er det ikke rart? at det skal så lite til for å ødelegge hjertet ditt. det som gjør at du faktisk lever. det som holder deg i gående. 

HAR DU FÅTT DITT HJERTE KNUST NOEN GANG?
ER DU GLAD ELLER  TRIST AKKURAT NÅ?

PENT?


weheartit ... 
hva syns dere om dette antrekket? jeg syns det var både stilig og pent jeg, men lurer på hva dere syns. 

KUNNE DU GÅTT MED DETTE?

HOT OR NOT: Å GRILLE

unnskyld for kjempe dårlig blogging i dag. men det har sine grunner. jeg og mamma dro for å kjøpe playstation 3, og dermed så ble jeg sittende forran tven og spille. nerd, jeg vet. men det er faktisk utrolig gøy. nå skal vi snart grille kylling, det gleder jeg meg masse til.

google.no.

ER GRILLMAT HOT OR NOT?
LIKER DU Å GRILLE?

tusen takk til dere som har stemt på meg i blogg vs blogg. hadde blitt glad om flere ville stemme: http://blackdoll.blogg.no/1281145693_finalistane_av_vsen.html .. tusentakk :)

ER DU EN ENGEL?

jeg er med i blogg vs blogg på denne bloggen: http://blackdoll.blogg.no/1281145693_finalistane_av_vsen.html ..
hadde satt utrolig stor pris på om dere ville stemme på meg. da hadde jeg blitt kjempeglad.tusen takk :) og som takk for at dere stemmer skal jeg selvfølgelig gi noe tilbake ved å kommentere på deres blogg. så let me know om du stemmer da!:)


VIL DU VÆRE EN ENGEL OG STEMME?

JEG TENKER PÅ MYE RART

har bare noen spørsmål til dere. jeg er en jente som lurer på veldig mye rart, og som tenker ganske mye. og akkurat nå tenker jeg på hvordan bloggen min egentlig er og hvem som er fast leser eller som bare stikker innom.


HVA SYNS DU OM BLOGGEN MIN? noe du savner eller noe jeg skal ha mindre eller mere av?
ER DU FAST LESER, ELLER TITTER DU BARE INNOM?

VI KAN LATE SOM AT DET ER LOV

klokken nærmer seg tolv allerede jo. (den er sikkert over tolv når jeg poster dette innlegget) jeg merker at jeg faktisk begynner å bli bittelitt trøtt, men tror ikke at jeg får sove riktig enda. i kveld har jeg stappet i meg med godteri siden jeg er så utrolig sunn når jeg har ferie. heldigvis er det fredag idag, så vi kan jo late som at det er lov. 

merker at det frister å finne senga nå. 

HVA GJØR DU?
HAR DU SPIST MASSE GODTERI I DAG?

HOT OR NOT: LADY GAGA

mhm, har hatt det en gang tidligere også. men tar en til. selv syns jeg lady gaga har mange bra sanger, men hun er kanskje litt merkelig. men still, jeg liker henne og må nok si hot! og forresten så syns jeg hun er ganske så søt på dette bildet.


HOT OR NOT MED LADY GAGA?
LIKER DU MUSIKKEN HENNES?