august 2009

helene, er det snørr?!

I dag har jeg vært på skolen. Jeg dro meg ut av sengen bare fordi vi måtte levere det dumme prosjektet på skolen idag, og gjøre det ferdig. Hadde det ikke vært for det prosjektet så hadde jeg nok holdt meg hjemme i dag. Men det ble altså skole på meg, og det funket helt greit det. Var faktisk en ganske grei dag. Jeg satt med Linda, Julie og Karina i hele dag. Så kom det noen fler og bare slang seg på sånn innimellom.Koselige folkene.
Det ble litt stress på slutten da vi hadde skrevet ut alle arkene, fordi at vi ikke klarte å finne ut rekkefølgen og alt ble bare helt kluss. Til slutt ble det til at vi bare kastet det sammen på bordet og rotet rundt. Herregud som vi sleit. Det må ha sett så dumt ut. Og jeg og Julie var jo så slitne også, så  vi lo jo av alt. Skjønner ikke hva som var så sykt morsomt engang. Haha. Men lo, det gjorde vi hvertfall. Julie er så morsom, så jeg lo vel litt av henne.
Jeg spiste en skolebolle, også fikk jeg litt sånn kliss på fingrene også klarte jeg å ta på dataskjermen etterpå da og dette så jo såklart Julie og hun bryter ut; ææsj, er det snørr? Helene, er det snørr? Og jeg bare; neeeei herregud. Det er skolebollen. Men hu bare lo det vekk og sa til alle; ååå se, Helene har fått snørr på datan sin. Og alle syns jo såklart at det var ekkelt. Men nei, det var ikke snørr folkens!  Vet det var kjempe barnslig, men når man er trøtte og slitne, hva kan man forvente da egentlig?
I kveld har jeg sett greys anatomy. loveit! nå skal jeg legge meg, jeg er blitt ganske så dårlig nå. Håper bare ikke det er svineinfluensa. godnatt! :)

jjulie og anetteJulie og Anette.

karina nerderKarina nerder.

ææsjDen gugga dere ser her er det som Julie kaller snørr! æsj

xoxo, helene simensen

jeg er litt mongo

Nå har jeg forresten kommet på "mest aktiv" listen igjen. Jeg hadde veldig mange besøkende igår, og fikk egentlig utrolig mange kommentarer. Idag våknet jeg jo til 20 kommentarer som jeg ikke hadde sett. Det har aldri skjedd meg før. Syns igrunn at det var litt gøy jeg. Da vet jeg at folk liker bloggen min, og da har jeg jo en grunn til å blogge. Jeg hadde blogget uansett om jeg hadde fått mange kommentarer eller ikke, men det er jo litt ekstra gøy når man ser at bloggen faktisk blir likt. Nå ligger jeg på 26 plass på listen. Har aldri vært så høyt oppe før. Hehe.


monog
Jep. Jeg kan være mongo :)

xoxo, helene simensen

søndagsmorgen

Hei søte bloggere.
Idag er det søndag. Søndag er jo som sagt tidligere den kjedeligste dagen i uka. Det syns hvertfall jeg.
Ikke no shopping, ingenting som er åpnet. Hva skal man finne på?
Det er faktisk sol her i dag da, det er jo deilig. Nå sitter jeg og ser på high school musical 2 på disney. Har sikkert sett den tusen ganger. Og nå ser jeg den igjen. Hehe. Har ikke noe bedre å gjøre på en søndagsmorgen.
Etterpå kommer mormor og bestefar en tur, også skal vi ha god middag i dag. Vi har som regel veldig god middag på søndager. Det er fint. Resten av dagen vet jeg ikke hva jeg skal finne på egentlig. Kanskje jeg stikker ut en tur eller noe.
Hva skal dere finne på i dag?
Har dere sol?

vannet
Bildet passer ikke til teksten. Men dette er ett bilde som jeg har tatt. Har redigert litt på fargene bare.

xoxo, helene simensen

mitt paradis

Har dere noen gang drømt om å bare reise langt vekk? Bare pakke kofferten og dra bort for en stund. Når jeg har mye å tenke på så får jeg lyst til å bare reise så langt vekk som mulig. Bare for å bruke tid på meg selv og mine tanker.
Tenk da, så deilig det hadde vært om man bare kunne dratt avgårde til varmere strøk når man hadde lyst. Bare forsvunnet og blitt litt borte fra alt mulig. Borte fra mas, borte fra tv og alt mulig som man driver med til vanlig.
Ååå kan virkelig ikke tenke meg noe bedre. Jeg  for eksempel kunne tenke meg å dra til Hawaii og bare være der en stund. Ligge på en fin strand og se på det fine vannet, bare ligge der og tenke. Eller rett og slett ikke tenke i det hele tatt. Få alle tanker vekk og bare ligge der. Det hadde vært så sinnsykt deilig noen ganger. Er dere ikke enig?
Grunnen til at jeg har så lyst til å reise til Hawaii er at det er som et paradis i mine øyne. Jeg syns det ser helt perfekt ut der. Det er nydelig vann og helt praktfulle strender. Tenk så deilig da, bade i det fine vannet der.
Jeg og Camilla, vi har en avtale om Hawaii. Vi skal dra dit sammen en gang. Og det kommer til å bli herlig.
Jeg har også lyst til å dra til Maldivene og bo i sånne små søte strå hus nede ved vannet. Det ser så sinnsykt herlig og fantastisk ut. Jeg havner helt i min egen drømmeverden jeg nå. Drømmer meg helt bort til noe som er så langt vekk fra meg. Har dere det sånn noen ganger? At dere bare vil reise bort?
Noen ganger drømmer jeg om å gifte meg på en strand i Hawaii. Herregud for et nydelig bryllup det hadde vært.
hawaii

Hva er deres drømmeparadis?
xoxo, helene simensen

hva liker dere

Nå har jeg prøvd ut noe nytt på bloggen min. Den VS tingen som mange andre også har på sin blogg.
Syns dere jeg skal fortsette med den?
Er det noe mer jeg burde starte med?


Nå sitter jeg hjemme og gjør egentlig ikke så veldig mye. Sitter å kjeder meg på msn. Bra liv ja!
Men hva ellers skal man gjøre da liksom? På en lørdags natt. Det er ikke så mye å gjøre når man sitter hjemme. Orket ikke sette på en film eller noe nå som klokken er så mye uansett. Så da blir det til at jeg blir sittende her på blogg.no og loker da. Det er egentlig gøy det altså. Har fått veldig mange kommentarer i dag. Syns det er koselig at folk har begynt å kommentere på bloggen min. Jeg blir veldig glad av det. Så håper dere vil fortsette med dette.
Hva gjør dere på natten?

helenesimensenn
Dette er et bilde av meg hvor jeg hadde blondt hår. Noen ganger savner jeg det.

xoxo, helene simensen