juli 2013

MINE SOMMERPLANER

Det første som skal skje er at jeg skal jobbe i 1 og en halv uke til! Tror dette blir en tid som kommer til å gå fryktelig sakte for meg. Når datoen blir 25 Juli er det Rihannakonsert, og ferien min starter for fult. Da blir det endelig to etterlengtede ferieuker i strekk. Lucky! 

25 Juli - Rihanna i Telenor Arena. Var på konsert med henne i Stockholm i 2011, og den var fantastisk! Satser på at denne blir like bra. Gleder meg masse! 

26 Juli - Hemsedal og vestlandet med familien. Hver sommer prøver jeg å ha hvertfall en uke sammen med familien min. Vi pleier å reise til en campingplass på vestlandet, og dit skal vi også i år. Det blir nok deilig med noen late dager med min gode familie. Satser på pent vær. Norge er virkelig vakkert når solen skinner! 


3 August - Spania here we come!! Som jeg skrev ett innlegg om tidligere så reiser Sara og jeg til Palma Nova 3 august. Kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til å tilbringe en uke i varmere strøk med bestis. Det blir så bra!!!! 


Tror nok mine to ferieuker skal bli superfine. Har jo allerede vært en uke i Tyrkia også, så denne sommeren ble det mye planer. Deilig å ha noe å finne på når man har ferie. 

HAR DERE HATT EN FIN SOMMER TIL NÅ? 

DAGENS QUOTE   

PHOTOS: IM GOING TO SPAIN

Hei!

3 august går turen til Spania, nærmere bestemt Palma Nova/Magaluf sammen med min bestevenninne Sara. Ååå som vi gleder oss! Har lenge snakket om at vi skulle ta en sydentur i sommer, men har bare drøyet og drøyet med å bestille, helt til nå. Selv har jeg aldri vært i Spania, så det blir ett nytt land på min reiseliste. Gleder meg til late dager, bading, god mat, masse god drikke og selvfølgelig litt uteliv. Man drar vel kanskje ikke nærme Magaluf på vår alder uten å ta en liten fest? Tror vi kommer til å få en super tur sammen. Sist vi var i syden sammen var vi 13 år, og det er jo en god stund siden. Nå reiser vi på jentetur alene, og det blir herlig! 


Se så herlig da! Er det rart vi gleder oss?? 

Til de som lurer så skal vi bo på Rosa del Mar, mellom Palma Nova og Magaluf. Gjerne gi tips til hvor man kan spise, hvor det skjer ting osv om noen har vært der tidligere. Setter jeg stor pris på! Ingen av oss har vært her før, så om noen har tips sier vi takk  

NOEN SOM HAR VÆRT HER FØR? 
HVORDAN ER PRISENE I SPANIA?  

PHOTOS: MY WEEK IN ICMELER


Beklager iphonebilder, men kamera har blitten smule glemt den tiden jeg ikke har blogget. 

Var en uke i Icmeler, Tyrkia i uke 25. Tredje gangen på samme hotell siden juni i fjor. Det er virkelig helt herlig der! Menneskene der, jeg har ikke ord. De er bare så amazing. Like vondt å dra hjem hver gang. Satser på en tur til i september! Det var en uke fylt med latter, gode minner og masse god mat og drikke. Var veldig varmt til å være i juni, men det var deilig. Om dere skal til Tyrkia så anbefaler jeg absolutt å dra til Icmeler, det er et lite sted, men med veldig mye å finne på, og ikke minst superhyggelige mennesker!! Skal dere til Icmeler så må dere ta turen innom Canary bar, guttene der er sinnsykt gode til å danse og utrolig snille og skjønne gutter.   

NOEN SOM HAR VÆRT I ICMELER? 

LONG TIME, NO SEE

Hei dere! Har dere det fint? Håper det. Lenge siden jeg har vært innom her nå, nå som det er sommer tar jobben veldig mye tid, og er ikke mye tid jeg har hatt til overs de siste månedene. MEN har vært en uke i Tyrkia, noe som var fantastisk! Skulle virkelig ønske jeg kunne vært der hele sommeren, føler meg så hjemme der. Har fått så mange gode venner der, venner for livet. Håper virkelig på en tur til i sommer, eller i september. Har forsåvidt flere ferieplaner i sommer. I uke 32 skal Sara og jeg på jentetur til syden, vi har enda ikke bestilt noe, så vi får se hvor vi havner tilslutt, bare det er sol og varmt så er vi vel igrunn fornøyde. Uken før skal jeg på vestlandet sammen med familien min, men først er det jobbing noen uker til. Satser på fint vær så brunfargen kan komme litt på plass HAR DERE NOEN SOMMERPLANER?