juli 2012

PRETTY LITTLE LIARS

Har blitt helt hekta på pretty little liars. Sesong 1 kjøpte jeg for noen måneder siden, og så den ferdig på en helg. Begynte å se sesong 2 på TVFEM, men så orket jeg ikke vente en uke på hver episode, så igår bestemte jeg meg for å begynne å laste ned. Nå blir jeg sittendes å se på det dagen lang! Er jo så utrolig spennende. Beste serien! 

HVA ER DERES FAVORITTSERIE? 
FLERE SOM LIKER PRETTY LITTLE LIARS?  

PS: IKKE AVSLØR NOE I KOMMENTARFELTET!!!!!!!!!!

SWEET DREAMS

 - Sweet dreams and sleep tight, don't let the bedbugs bite. 

PHOTOS: TODAY

I dag var første dag av ferieuken min. Ikke stort jeg orker å gjøre pga bruddet i tåa. Bare jeg går litt føles det som jeg har løpt flere mil. Blir sliten av ingenting. Heldigvis var det sol og fint vær i dag, så dagen har jeg tilbringt ute sammen med babyen min, macen selvfølgelig. Jeg har lastet ned The Vow og sett på den. Sykt fin film! Anbefales virkelig. Har også lastet ned Like Crazy, så tenkte jeg skulle se på den nå. Gleder meg til mamma kommer hjem fra jobb, er fryktelig ensomt å være hjemme alene. Pleier å trives hjemme alene, men nå har jeg bare syns det har vært forferdelig ensomt, haha!  

Her har jeg tilbrakt dagen. Ikke så feil å sitte ute når man kan sitte i en "sofa" . Liker livet! 

HATT EN FIN DAG? 

DAGENS QUOTE

"Peace begins with a smile" 

KOSELIG MED BRUDD I TÅA

Hei dere! Beklager dårlig blogging i helgen, men det har gått i ett hele tiden. I går var jeg sammen med jentene hos Andrea, før vi beveget oss ut for å sjekke utelivet på Jessheim. Hadde en superherlig kveld. Alltid koselig å være med de man ikke ser så ofte. Jentekvelder slår aldri feil! 

Hurra for iphone bilder. 

Gårsdagen endte med brudd i tåa da. Sånn går det når man løper i ett mørkt rom, og rett inn i oppvaskmaskindøra som selvfølgelig sto nede. Ikke bra og absolutt helt forferdelig vondt!!!!!!!!! Så dagen i dag har jeg tilbringt på Ahus. Koselig. 

HVORDAN VAR DERES LØRDAG? 

RISE AND SHINE

Spurte hva dere vil jeg skal blogge om, og det var noen som sa at jeg skulle blogge mer om hverdagen min, så da starter jeg med det i dag. I dag var det deilig å våkne og vite at jeg har ferie. Ferien min starter ikke før på mandag men jobber ingenting før det så for meg startet den i dag. Skal bli godt å ta livet med ro i en uke. Denne uken har gått i ett hele tiden. Har jobbet, også har jeg tilbringt endel tid sammen med familie. Sov hos tanten min etter jobb på onsdag, og i går var jeg sammen med pappa. Koselig! I morgen skal jeg endelig være med jentene igjen. Gleder meg masse til å se dem igjen, etter kjempelang tid. 

Været er ikke akkurat mye å skryte av, hadde fint vær i går, men å få det to dager på rad er for mye å be om. 

Her skal jeg tilbringe mange timer nå på dagen. Det er godt! 

Nå skal jeg finne meg litt frokost, så skal jeg slenge meg ned i sofaen med pretty little liars

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

LOVE YOU ALL

Ville bare lage ett lite innlegg spesielt til dere. Setter så stor pris på at dere kommer innom bloggen min og legger igjen spor etter dere. Statestikken min har økt de siste dagene, så ser jo at det er flere som er innom nå enn tidligere. Det er kjempekoselig! Får også veldig mange søte kommentarer av dere, som jeg blir veldig glad for. Man får jo aldri nok komplimenter. Tusen takk for at dere er så søte. Loveyouall!

NOE DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM? 
SETTER DERE PRIS PÅ LESERNE DERES?  

TRE BLOGGER

http://inekriistin.blogg.no/ INE, DU MÅ BLOGGE MER hihi 


http://carolinecf.blogg.no/


http://emfo.blogg.no/

Bildene er lånt fra dems egen blogg. 

LESER DU NOEN AV DISSE? 
SI EN BLOGG DU LIKER?  

KONKURRANSE

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet. Bedre lykke neste gang til dere andre

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

PHOTOS: HOME DETAILS

NOE DERE LIKTE? 

ANBEFALING: SWEET LEMON

Sweet Lemon er en body lotion fra The Body Shop. Jeg har brukt denne lenge. Har den også i jordbærlukt. Disse kremene fra Body Shop lukter utrolig godt. De trekker raskt inn i huden, slik at du slipper å føle deg klissete etter å ha smurt deg med den. Det er veldig positivt for de som hater å føle de har noe på huden, slik som jeg gjør. Den gjør huden kjempemyk, og frisk. Jeg er veldig stor fan av body shop sine produkter generelt, syns de har veldig mange bra produkter. Kan kjøpes på The Body Shop til 149 kroner. 

Jeg har veldig tørr hud, etter å ha vært i Tyrkia. Men når jeg bruker denne så blir huden glatt og myk, og jeg slipper i tillegg å flasse! Vil anbefale denne kremen om du har tørr hud, og har lett for å flasse. 

PRØVD DEN? 
LIKER DERE THE BODY SHOP PRODUKTER?  

DAGENS QUOTE


"Be happy and love life. You only live once" 

WE STAY TOGETHER

Ett år har gått siden det man aldri ville tro kunne skje i Norge, faktisk skjedde.  Husker det som om det var i går. Alt var så uvirkelig. Hele verden stoppet nesten opp. Alle så triste ut og nyhetene var fulle av sorg. Facebookstatusene var uhyggelige hvor folk skrev de savnet noen som hadde blitt borte fra verden. Det var en gutt fra skolen min, og hjemstedet mitt som ble borte fra oss den dagen. En skikkelig glad gutt. Husker han alltid tok samme skolebuss som meg. Han smilte bestandig. Etter det jeg har hørt av mine venner som kjente han, er at han alltid satt andre forran seg selv, alltid var glad og bestandig positiv. Utrolig urettferdig at dette skulle skje. Det er uvirkelig. Året har gått fort, kan ikke tro at det allerede er ett år siden. Dette er en vond dag for Norge. En dag som kommer til å bli husket. Men Norge står sammen i tykt og tynt, det har vi vist nå. 
Bilde tok jeg i fjor.

Hvil i fred Fredrik, du er savnet 

NOEN TANKER? 

THIS MAKES ME HAPPY

Tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om hva jeg gleder meg til fremover. Har så mange planer, så mye jeg vil gjøre og så mye som jeg gleder meg til. I løpet av året har jeg allerede gjort mye gøy. Har f.eks vært i både bodø og kristiansand sammen med Sara Alexandra. Jeg har vært i Tyrkia. Jeg har vært på vestlandet, og mye mer. Men året er enda ikke ferdig, og mye mer skal skje. 

 Tyrkia i August. Klarer snart ikke vente mer. Er ikke mange ukene siden jeg var der, men å dra tilbake er LYKKE!  Sensation White i September. 

 Feire bursdagen til Annette og Charlotte i September. 

 Bodø i Oktober sammen med Sara Alexandra

 Uteliv turer. 

 Kosekvelder med gode venner. 


Bildene er fra sist jeg og Sara var i bodø.

 Paris i November sammen med Sabine, Sara og Josip. Om det ordner seg og går etter planen. Noe jeg håper!

 Bursdagen min 10 november. (Selvom jeg blir gammel) 

 JUSTIN BIEBER 16 APRIL sammen med Solveig og Max. Det blir awesome! (selvom det ikke er i år) Dere legger kanskje merke til at jeg har veldig mye planer sammen med Sara Alexandra. Etter at vi begge begynte å blogge så har vi hatt lyst til å reise både hit og dit sammen, noe har vi klart, men MASSE gjenstår enda. Reising gir faktisk veldig mye inspirasjon til bloggen også, noe som er veldig bra, samtidig som det er utrolig koselig å reise rundt sammen. 

HVA GLEDER DU DEG TIL? 

PHOTOS: YOGURT HEAVEN

Onsdag var jeg med min vakre Sara Alexandra. Vi møttes i osloby, for en liten shoppingrunde. Jeg skulle shoppe egentlig, men var vel igrunn Sara som kom hjem med flest kjøp. Var uansett morsomt å gå på shopping sammen. Det er ikke noe vi gjør ofte, selvom hun bor i oslo og jeg bor like ved. Burde kanskje ta en bytur oftere! Vi tok også trikken til yogurt heaven. Ingen av oss hadde vært der før, men herregud så godt det var! Skal absolutt tilbake dit igjen. Senere dro vi hjem til Sara, bestilte pizza og slappet av. Hadde en utrolig koselig dag! 

VÆRT PÅ YOGURT HEAVEN? 
ER DERE OFTE I OSLO?  

NEW IN

Tame my wild heart top, H&M Divided.  Nagleveske, Lindex. Smile More genser, Monki. Neglelakker, Lindex. Body butter, Vita. Sko, H&M Divided. Bandana, Lindex. 

Jeg har gått litt amokk med shoppingen den siste tiden. Er så mye fint, blir jo så fristet og klarer ikke la være å kjøpe. Synd, men så nødvendig også. Hehehe! Liker å tro det hvertfall. Har faktisk tenkt littegrann logisk og smart da. Toppen, skoene, bodybutteret kjøpte jeg jo pga jeg reiser til Tyrkia, og da trenger jeg det. Veska skal jeg bruke som håndbaggasje til Tyrkia, og selvfølgelig ellers siden den er dritkul! Neglelakkene og bandaen passer til genseren fra Monki. Gleder meg uansett til å bruke alt! Venter også på korte, hvite Converse. Kom til meg! 

SYNS?

TRE BLOGGER

http://mariasanni.blogg.no/


http://mlp.blogg.no/

http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

Dette er bare tre av de bloggene jeg må innom hver eneste dag, er selvfølgelig flere også, men disse er nok topp tre hos meg. Tenkte jeg skulle lage noen flere slike innlegg, med resten av bloggene jeg må innom hver dag. Så stay tuned, kanskje det er din blogg som havner her. 

Bildene er lånt fra dems blogg.

LESER DERE NOEN AV DISSE?
HAR DERE EN FAVORITTBLOGG?  

KONKURRANSE - BLI MED

Iphone 4/4s etui, med plass til bankkort, eller andre kort. 

Tenkte å sette i gang en konkurranse, så da er det bare å melde seg på. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med, og skrive mailadressen din. Samtidig hadde det vært koselig om dere ville dele innlegget, eller like facebooksiden min HER.  Men det er selvfølgelig ingen tvang.

Produktet er kjøpt for egne penger, og er ikke sponset. 

ER DU MED? 

PHOTO: LIPSTICK ON MY LIPS

Da jeg var hos Kine i helgen så ville hun ta leppestift på meg, i en veldig rød farge. Jeg pleier vanligvis bare å ha en farge som såvidt syns, for jeg syns ikke jeg kler slike mørke farger. Men for å være ærlig (ikke for å være selvgod, haha!) så syns jeg ikke det var så ille med den leppestiften. 

BRUKER DERE LEPPESTIFT?
SYNS?  

BESTFRIENDS

I dag er eneste dagen jeg har fri fra jobb denne uken, så i dag skal jeg tilbringe dagen sammen med min kjære Sara Alexandra selvfølgelig! Gleder meg masse. Har ikke sett henne på evigheter, og nå drar hun fra meg til Tyrkia også så tenkte vi måtte ha en kosekveld før hun forlater meg. Tror ikke det blir så mye blogging i dag, men håper dere får en herlig dag! 

Ha en herlig dag kjære lesere!

HVA GJØR DERE I DAG? 

HVORDAN JEG REDIGERER MINE BILDER

Har fått endel spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, etter at jeg begynte med noe nytt. Var også en leser som ville jeg skulle lage innlegg om det, så selvfølgelig gjør jeg det! Jeg redigerer altså bildene mine gratis på nettet, enkelt og greit, ikke noe hokkuspokkus(?). http://www.picmonkey.com/ er siden jeg bruker. 

Dette er bilde FØR redigering. Utrolig hvor kult ett "bombilde" kan bli! 

Dette er bilde ETTER en enkel redigering. 

Det jeg gjør er å gå inn på DENNE siden, laster opp bilde og da ser siden slik ut: 
Det du gjør da er å trykke på effects, som er det ikonet med "glass" på helt til venstre. Så kommer mange effekter opp, den jeg bruker heter dusk. 

Du trykker på effekten du vil ha, trykker apply og save. Enkelt og greit! 

Mitt første innlegg jeg har laget som er sånn "vis hvordan du gjør det-innlegg". Håper det var greit forklart og at det var til hjelp for noen. Om det er noe mer dere har lyst til at jeg skal blogge om så er det bare å skrive det i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få ordnet det. 

HVOR REDIGERER DERE BILDENE DERES? 

 


 

PHOTOS: MY BEDROOM

Etter forespørsel om å få se rommet mitt, har jeg nå fått somlet meg til å lage ett innlegg. Kanskje ikke så veldig spennende, men hva gjør jeg ikke for dere? Heheh! Vet jeg har vist rommet mitt tidligere også, men har fått endel nye lesere etter den tid. Er veldig fornøyd med rommet mitt. Det er lyst og fint, akkurat slik som jeg liker det. 

NOE SPESIELT DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM? 
SYNS?  

ONE LITTLE UPDATE

God morgen! Jeg har faktisk nettopp stått opp. Føler meg lat, men er så godt å ligge og slappe av i senga. I dag skal jeg jobbe senvakt på jobb, 16-21. Det kan bli spennende siden hodet mitt gjør vondt og nesa er tett. Ikke bra. Har gått sånn i noen dager nå, utrolig kjedelig. I går hadde jeg en utrolig lærerik dag på jobb, jeg måtte nemlig endre hele key-area området alene, noe jeg aldri har gjort før. For dere som ikke vet hva det vil si så er det at jeg la opp helt nye bord med klær. Veldig spennende og morsomt faktisk. (Selvom det var MYE bretting av klær). Etter jobb i går lette jeg jessheim rundt etter korte, hvite converse i størrelse 6. Hopeless, for ingen hadde. Jeg ble en smule trist, så måtte hjem og bestille på nettet. MEN, på nettet kostet de 650, og det var fri frakt, så da sparte jeg 50 kroner også. Hurra! 

Siden dette allerede ble et veldig oppdaterende innlegg så kan jeg fortsette med å fortelle at i morgen skal jeg tilbringe dagen sammen med Sara , og jeg gleder meg! Siden hun reiser fra meg og blir borte i Tyrkia i to uker, så må man jo ha en liten kosekveld. 

Nå skal mac'n bli godt brukt, og tekoppen nytes før det blir fiksing og reising til jobb. Ha en fin dag!

HVA ER DERES PLANER I DAG? 

DAGENS QUOTE

"With true friends you can act childish" 

ER DERE LITT BARNSLIGE? 

PHOTOS: WE ARE YOUNG

Koste meg masse i bursdagen til Kine i går sammen med herlige mennesker. Ble til at vi tok endel bilder (veldig mange), noe som var veldig gøy! Vi spiste god mat, dessert og så på film. Tulla og tøysa, lo og snakka. Utrolig koselig å samles, synd at det er så sjeldent 

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

PHOTOS: GIRL WITH A BALLOON

SYNS OM BILDENE? 

GOOD SUNDAY MORNING

God morgen alle sammen! Nå er det søndag, det visste dere vel ikke. Heheh. Anywaaays, jeg elsker søndager, og denne skal også elskes. Dagen i dag skal gå til film, tv, blogging og avslapping rett og slett. Har gjort noe hele helgen, så å få en siste dag å slappe av på før det blir fult kjør med jobb til uken er ikke feil. Skulle egentlig ryddet på rommet i dag, men tror at jeg skal være lat og drøye det. Ikke bra, men det forsvinner jo ikke så kan liksågodt vente med det. Selvom rommet mitt ser forferdelig ut nå. Har ikke ryddet på plass klærne etter tyrkiaturen engang, flink jente. Nå skal jeg sove litt til, orker ikke stå opp riktig enda.
En smakebit fra "photoshooten" vi hadde hos Kine i går. Kommer flere bilder senere i dag! 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?
LIKER DERE SØNDAGER?  

PHOTOS: TODAYS LOOK

Måtte bare forte meg og ta noen bilder (ikke de beste outfitbildene akkurat). Men nå skal jeg dra til Kine og kose meg med fine folk. Ha en fin lørdagskveld søte lesere

SYNS? 

MY SATURDAY PLANS

Ohh, må bare si beklager dårlig blogging. *Slå seg selv i panna*. Hadde planer om å være en flink blogger i går, siden jeg hadde fri fra jobb, men så måtte jeg en tur på jobb allikevel så da ble det ingenting av. Var så sliten når jeg kom hjem igår, og deprimert pga det dårlige været som har vært her, men gjett hva!!! I dag er det faktisk sol. Helt utrolig. I dag skal jeg tilbringe kvelden hos Kine sammen med Thomas og Ida. Gleder meg så veldig mye. Lenge siden jeg har sett dem, så det blir kjempekoselig! Kine har bursdag på mandag så vi skal kose oss med god mat og filmer og feire bursdagen hennes litt i dag! Det blir så herlig å se Kine igjen! Herlige jenta. 

Så siden det er snakk om Kine, og jeg ikke har vist henne noe særlig på bloggen, HERE WE GO: 
En smule gammelt bilde, men søte er vi. 

Fin sa du? ja sa jeg. 

HVA GJØR DERE I DAG? 
SYNS OM BILDENE?  

DAGENS QUOTE

NEW IN

Armbånd, Lindex.

Bandana, Lindex. 

Iphonedeksel, H&M. 

Strikker, Bik Bok. Lipgloss, Lindex. 

Solbriller, Tyrkia. 

SYNS? 

 

 

I BELIEVE IN MIRACLES

Endelig var stresset med å få Justin Bieber billett over, FOR NÅ HAR JEG BILLETT! Dere aner ikke hvor letta jeg er. Har fått golden circle billett, og det var bare flaks! En venninne av de jeg drar med hadde kommet inn på billettservice, og hun hadde kjøpt med ekstra, som vi fikk! Snakk om flaks. Har prøvd siden mandag å få billett, uten hell, så at vi endelig fikk billett var deilig. Nå kan jeg endelig slappe av, og se frem til 16 april. Hurraaaaa! 

FLERE SOM HAR VÆRT SÅ HELDIGE Å FÅ BILLETT? 

PHOTOS: BYRKJELO

Da jeg var på campingtur forrige uke så fant fetteren min og jeg en kulturpark på Byrkjelo. Var egentlig utrolig morsomme figurer der, som vi egentlig lo godt av. Når man er blogger, og finner slike morsomme steder så er det nesten en selvfølge at man må ta bilder, så det gjorde jeg jo. Flaks at speilrefelksen fikk være med på tur. 

SYNS OM BILDENE? 

BAD MORNING

Denne dagen kan virkelig bli spennende. For det første skulle jeg stå tidlig opp, noe jeg ikke klarte, og da blir jeg en smule sur på meg selv. Hehee! For det andre så ble det ikke justin bieber billetter på meg i dag heller, begynner snart å gråte. Neida, men er veldig kjipt. Får jeg ikke billett i morgen så jaaa, har ikke ord. Men som Solveig sa "alle gode ting er tre", så vi får håpe det blir billetter  morgen som er tredje dagen vi prøver. Vær så snill og kryss fingrene for meg da? Trenger det! 

Skulle egentlig gjerne ligget i senga i hele dag føler jeg, latskap og forferdelig døgnrytme. Men jobben kaller i dag også. 

Også er dette været her i dag. Ikke noe å rope hurra for det heller akkurat. 

HADDE DU EN BRA START PÅ DAGEN I DAG? 
HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?  

BLOGGINGEN VISER RESULTATER

Ligger nå på første plass på topplisten i Eidsvoll. Ikke så veldig stort kanskje, siden eidsvoll er en liten plass. Syns det er litt gøy at jeg ligger på første uansett hvor stort eidsvoll er eller ikke. Har vært lite på toppen der i det siste, siden bloggingen min var fryktelig skammelig en liten periode, men har prøvd å skjerpe meg nå, og det viser resultater. Morsomt! Vil si tusen takk til alle dere søte lesere som er innom og som legger igjen spor på min blogg. Love you all  

LIGGER DERE PÅ NOEN TOPPLISTE? 
ER DET NOE DERE VIL HA MERE AV PÅ BLOGGEN?  

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Tenkte jeg skulle ta ukens blogg igjen, nå som det er en stund siden sist. Skulle jo egentlig ha det hver uke, men fant ut at jeg heller tar det en gang i blandt. Vinneren av ukens blogg får eget innlegg med en liten vurdering/anbefaling med linking til sin egen blogg her hos meg. Bare å slenge seg med, så trekker jeg en vinner på søndag. 

ER DU MED? 

ANBEFALING AV BLOGG

http://rikkeja.blogg.no/

Bloggen skrives av en søt jente som heter Rikke. Hun blogger om hverdag, meninger osv. Bildene hun bruker er også veldig fine! Anbefaler dere å ta en titt. 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

JEG ER OVERLYKKELIG!

Dere aner ikke hvor glad jeg er! 25 august reiser jeg tilbake igjen til Tyrkia, Icmeler. Har akkurat vært der, men blir ikke feil å reise tilbake. Skal til samme hotellet også. Gleder meg så utrolig masse til å komme tilbake igjen til Tyrkia. Det blir bare herlig. Er så glad for at alt gikk etter planen, og at jeg får dra tilbake. Kunne ikke blitt en bedre sommer det her. To ganger til Tyrkia i sommerferien, det er ikke feil det altså. Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har dratt til Tyrkia tidligere i livet. Sara som alltid har sagt hvor fint og bra det er, men neida, jeg har aldri blitt med! Dumme meg. Men uansett, nå blir det jogging og soling før Tyrkiaturen i August. Herlighet, gleder meg som en liten drittunge. 

Hit skal jeg, Prince, Icmeler, Tyrkia. Gledes! 

Ble en smule happygirl da jeg fikk vite at vi drar tilbake til Tyrkia igjen i august ja. 

HVA GJØR DERE I SOMMER? 

PHOTOS: CAMPINGLIVET

Dette er plassen vi var på. Reed Camping. Utrolig nydelig plass! 

Megselv, onkel, verdens beste mormor og søskenbarnet mitt. 

Min kjære fetter og mamma på de to nederste bildene. 

Fra mandag til torsdag var jeg med familien min en tur til Sogn og Fjordane. Vi var på en campingplass som heter Reed Camping. Har vært der flere ganger. Utrolig fin plass. Norge kan virkelig være vakkert. Norsk natur er jo utrolig pent, om man bare tar seg tid til å se på den. Syns det er så morsomt å se snøen som ligger på fjelltoppene midt på sommeren. Hadde en veldig flott tur sammen med min kjære familie. Det var meg, mamma, besteforeldrene mine, onkel og mine to søte søskenbarn som jeg er utrolig glad i. Har kost meg kjempemasse. Var også en tur i Sandane og i Sogndal. Takk for en herlig uke! 

VÆRT I SOGN OG FJORDANE? 
SYNS OM BILDENE?  

NEW IN FROM TURKEY

Uggs. Vera Wang. Dior show. Armbånd. Toms. Kjøpte meg også en utrolig herlig drømmefanger! Gleder meg til å vise dere den. 

Klarer dessverre ikke å huske prisene. Men skoene er much billigere enn i Norge hvertfall. Kjøpte også ett par med solbriller! 

SYNS OM INNKJØPENE? 

PHOTOS: MY DREAMCATCHER

Kjøpte meg en nydelig drømmefanger på et marked i Tyrkia. Utrolig pen! Har ønsket meg en lenge, og var fast bestemt på at jeg skulle kjøpe en om jeg fant i Tyrkia. Den henger egentlig i vinduet på rommet mitt da, men hang den på veggen da jeg skulle ta bilde, for da syntes den best. Superfin er den! 

HVA SYNS DERE OM DEN? 

MONDAY MORNING

I dag er det mandag igjen. De to siste ukene har det vært helt fint med mandager, siden jeg har hatt ferie og våknet opp i både Tyrkia og på hytta. Men denne mandagen er annerledes. Ferien min er slutt og jeg begynner på jobb igjen i dag. I dag blir også billettene til Justin Bieber konserten i april lagt ut på bieberfever, og Solveig skal skaffe billetter til oss på Diamond Circle. Er helt i ekstase. Stresser så fælt og bare venter og venter på å få beskjed om at billettene er i boks! Får også vite i dag om det blir Tyrkia igjen i august. Om alt går etter planen blir jo dette litt av en lykkedag! 


Nå skal jeg kose meg med mac'n før jeg drar videre på jobb. 

Håper dere får en herlig mandag kjære lesere! 

HVA GJØR DERE I DAG?
NOEN FLERE SOM HAR FÅTT/VIL HA BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER?  

VIL LESE DIN BLOGG

Trenger litt ny inspirasjon, og noen nye blogger å lese. Kanskje en ny favorittblogg? Legg meg gjerne til som venn, slik at det blir lettere å følge din blogg. Jeg titter innom alle bloggene som blir lagt igjen her. Enten det er din egen, eller om du har noen andre du vil anbefale. 

NOEN BLOGGER Å ANBEFALE? 
HVA ER DIN BLOGG?  

DAGENS QUOTE

"A smile is the prettiest thing a girl can wear"

Smil og vær glad for hver dag som går, positivitet er noe av det viktigste som finnes. Om man bare er positiv, har et smil på lager og prøver å være glad så går alt mye bedre. Selv på vonde dager. Jeg vet selvfølgelig at det ikke er lett å smile hele tiden, og holde positiviteten oppe til en hver tid, men det går an å prøve. Et smil er det peneste man kan ha på seg sies det. Du trenger ikke sminke for å være pen, du trenger ikke se ut som en barbie for å være pen og du trenger ikke se ut som en modell. Alt du trenger er et lite smil 

NOEN SOM ER ENIG? 

PHOTOS: TYRKIA DEL 2

Har dere noen som helst anelse om hvor nydelig det er i Tyrkia? Jeg har ikke ord. Kan ikke fatte hvorfor jeg har vært så skeptisk! Om du er skeptisk til tyrkia så legg fra deg den skeptisen og reis dit så fort som mulig. Jeg angrer for at jeg ikke har dratt dit tidligere!  Flere bilder fra Tyrkiaturen finner dere HER. 

SYNS OM BILDENE? 

MY SUMMER IN TURKEY

Forrige uke så tilbringte jeg tiden min i Tyrkia sammen med mammaen min. Vi var på et utrolig fint hotell. Jeg har alltid vært en tyrkiaskeptiker, men fy søren for et utrolig flott sted! Menneskene på hotellet var så herlige. Mennesker du nesten føler du har kjent hele livet. Jeg storkoste meg! Jeg har aldri følt meg så hjemme på et hotell før. Blir antakeligvis en tur tilbake i august/september, selvfølgelig til Icmeler og det samme hotellet vi var på nå. Savner alle som jobber der allerede. Skulle ønske jeg aldri behøvde å dra hjem. Skal heldigvis tilbake igjen i august/september, om alt går etter planen. Håper virkelig at jeg får dratt. Hadde vært toppen av lykkerus. 

Ååå, ser dere hvor glad jeg var der nede i Tyrkia eller? Smilte jo dagen lang. Stort savn! Lengter tilbake. Vil alle krysse fingrene for at jeg kan reise tilbake i august? Thankyou

HVILKET LAND TRIVES DERE BEST I? 

NEW IN - NEW FAVORITE

Vera Wang Parfyme, Taxfreen i Tyrkia. 

På vei hjem fra fine Tyrkia kjøpte jeg meg ny parfyme. Hadde aldri luktet på den før, men fysøren så godt den luktet. Planen var egentlig å kjøpe med den jeg egentlig bruker fra før av, men nå har jeg en ny favoritt. Selve flaska er jo dødssøt! Den er jo skikkelig nydelig. Parfymen lukter utrolig godt også. Den har en litt søt duft, men samtidig virker den veldig frisk. Jeg elsker den! 

HVA ER DERES FAVORITT?
PRØVD DENNE?  

VIL DU BLI ANBEFALT?

De jeg valgte ut fra forrige anbefalingsrunde ble disse to bloggene

 http://fiskerfrue.blogg.no/


http://annikenl.blogg.no/

 Setter i gang en ny anbefalingsrunde nå, bare å melde seg på i kommentarfeltet. 

ER DU MED?

PHOTOS: TYRKIA DEL 1

Fra hotellrommet og ned mot restauranten og bassenget. Herlig! 

Bassenget. 

Ali og Kaya, superflinke til å danse. Også så søte gutter! 


Mamma og meg. Føler meg så blek ved siden av hu som blir brun bare hu ser på sola. Bildene fra Tyrkia kommer i flere deler. 

SYNS? 
VÆRT I TYRKIA FØR?  

MAX FACTOR MASCARA

Blogg.no holder nå en konkurranse der du kan vinne en ny mascara fra Max Factor. Denne skal sperre opp øynene dine og fremheve din egen øyenfarge. Syns det høres veldig spennende ut og håper virkelig at jeg er en av de heldige som får sjansen til å prøve denne nyheten. Hadde vært kjempegøy! Ønsker alle dere som er med lykke til 

mx12cara

CHUCK AND BLAIR, PERFECT

// bilder fra weheartit, kollasj laget av meg. 

Ååå. Har dere sett på Gossip Girl, så vet dere godt hvem Chuck og Blair er. Personlig syns jeg at de er så sinnsykt søte. Kjærligheten dems er utrolig! Selvfølgelig har de ups and downs som alle andre, men allikevel syns jeg det blir søtt. De passer perfekt sammen. De er som Romeo og Julie. Det er liksom de to, ment to be. Vet jo at dette bare er skuespill, men tenk å ha det sånn selv. At alle ser på dere og bare "åå, disse to er ment to be". Lurer på om jeg noengang vil finne den rette. Har kun hatt to lange og ordentlig seriøse forhold, men ser jo hvordan det endte opp. Alone, again. Drømmeprins, hvor er du? Når skal du komme og hente meg? Neida. Er jo ikke slik det er i det virkelige liv, men er vel lov å drømme? Isåfall drømmer jeg foralltid. Denne jenta er forever alone.

SER DERE PÅ GOSSIP GIRL? 
NOEN SOM ER FOREVER ALONE SOM MEG?  

VÆR SÅ SNILL OG IKKE AVSLØR NOE !!!!!! har ikke sett sesong 5 enda.