juli 2011

PHOTO: FLOWERS

YOU LIKE?


mamma er veldig flink til å bruke penger, og i dag så kjøpte hun litt til meg på body shop. snille mamma. thank you so! 

LIKER DU PRODUKTENE TIL BODY SHOP? 

PHOTO: OSLO


HEHE, vet jeg ikke er noen mester til å bruke speilrefleks, meeen bedre enn ikke no. 

HVA HAR DERE GJORT I DAG?  

DEILIG

sykt herlig på aker brygge

HADE BRA


da tar jeg turen til aker brygge sammen med mamma. blogger når jeg kommer hjem. tar faktisk med meg speilreflekskameraet mitt ned til oslo i dag, så da blir det helt sikkert noen bilder også. ikke værst. jeg som aldri har det med meg noen steder nesten. hejdå 

GOOD MORNING

klokka er 11:20 nå når jeg skriver dette innlegget. jeg har faktisk allerede dusja, og det er godt gjort til å være meg altså. skulle gjerne sovet en time til jeg. dagen i dag skal tilbringes sammen med mammaen min. vi skal ta turen downtown too oslo. der skal vi bare kose oss på aker brygge og spise litt og ta litt bilder. blir nok en veldig koselig dag. lenge siden jeg og mamma har gjort noe sånt sammen. 


mamma er nå ganske søt da. og brun. unfair. så brun er hun omtrent året rundt. 

HVA SKAL DU I DAG?

SOVE MED BAMSEN

men nå skal jeg fikse meg også sove søtt i noen timer. kanskje med søte drømmer også. i wish! forresten, søt bamse jeg har ikke sant? i knooow, verdens søteste! SIER DU NATTA TIL MEG?

PHOTO: WRITTEN IN THE SAND


i love you

VIL DU BLI VURDERT?


ja. arkivbilde 

tenkte jeg skulle vurdere en blogg eller to i løpet av de neste dagene, så meld dere på om du vil ha en vurdering av din blogg. er ingen vurderingsekspert, men klarer å fortelle hva jeg selv syns er bra og mindre bra ved en blogg.

VIL DU BLI VURDERT?  

PHOTO: PRINCESS
fikk disse to søte skiltene av mamman min i dag. skal henge de opp på rommet når jeg har malt det. 
syns de var supersøte og gleder meg til å henge dem opp! og forresten; tilbake til forrige innlegg, ja jeg fikk møte kjæresten min i dag. og det var helt fantastisk og se han igjen!

SYNS?

KLARER DERE GJETTE?

jepp, dere hørte riktig! jeg har hatt en perfekt dag! riktig nok har jeg vært på jobb, noe som heller ikke var spesielt ille i dag. koser meg med mine søte kollegaer. var stille i dag så fikk pakket opp litt varer osv. ikke verst til å være lørdag! meeeen det som toppet hele dagen min, kan dere gjette hva det var? hihihih tipper dere som leser bloggen min vet det ganske godt om dere tenker dere om! ett hint: looooooove. 

smilte som dette da dagen min ble tommel opp! 

HVA TROR DU GJORDE DAGEN MIN PERFEKT? 
HATT EN FIN LØRDAG?  

HER HAR DERE MEG

koser meg på jobb med bigbite. sjokk! HVA GJØR DU?

HEJDÅ

nå er det tid for jobb. skal jobbe fra 09:00 til 17:00. har et lite håp om å få se kjæresten min i dag mens jeg er på jobb. han skulle kanskje på jessheim sammen med de han er i militæret sammen med, så får virkelig håpe at jeg får se han. vet jo ikke når vi får sett hverandre igjen så hadde vært veldig herlig.

 
da drar jeg på jobb. blogges senere i dag. jeg lover! 

HVORDAN TILBRINGER DU LØRDAGEN DIN?

SIER DU NATTA?

totally nødt til å legge meg nå. jeg er trøtt, og skal på jobb i morgen klokken 09:00. 
håper dere får en fortsatt fin kveld/ natt, og at dere får sove godt når natten kommer til dere.
vil samtidig takke alle dere søte som kommenterer og leser bloggen min. det er kjempekoselig. thank you!

SIER DU NATTA TIL MEG?  

ET "MÅ HA" PÅ SOMMEREN


HE HE HEH, måtte jo ta bilde med is.

når solen kommer og sommeren er her så er det en ting jeg bare må ha, og det er selvfølgelig is. har så mange favorittiser, så jeg klarer faktisk ikke å velge ut en. syns det er så mange gode. egentlig så er vel omtrent all is godt? er det ikke det?

HAR DU EN FAVORITT IS? HVILKEN?
GLAD I IS? 

DAGENS BLOGG


http://lenasofiiie.blogg.no/

dagens blogg i dag ble http://lenasofiiie.blogg.no/ . selv leser jeg bloggen hennes og syns at hun har en veldig fin blogg. ett enkelt og greit design, og kjempefine bilder. hun blogger jevnlig og har veldig bra innlegg. anbefaler dere til å ta en titt på bloggen hennes hvertfall. hun er en kjempesøt jente og en flink blogger. 

LESER DU BLOGGEN HENNES?

MEN HEI, JEG SMILER DA

jeg må jo ha ett forferdelig fint liv som bruker en hel uke på å sitte foran blogg.no og blogge. hm. kanskje jeg burde vurdere å få meg ett liv snart? kjøpe meg ett for 50 øre eller noe. tror ikke det hadde vært dumt. men bare så det er sagt så jobber jeg jo i morgen og til uken, så da har jeg vel kanskje ett liv allikevel? det vil tiden vise, så vi får se hvor utrolig herlig og flott liv jeg får etterhvert. men har gjort litt annet enn blogging da. har jo fått meg nytt rom. woop woop. det var visst det eneste. hejdå 

men hei, jeg smiler som dette selvom da, ser dere? HE HEH......


HAR DU ETT LIKE KJEDELIG LIV SOM MEG I SOMMER?  
HVA GJØR DU I SOMMER? 

HOT OR NOT: STARS AND STRIPESelsker topper, t-skjorter osv med stars and stripes på. denne toppen har jeg kjøpt på gina tricot, og må si at jeg har bukt den veldig masse etter at den ble ny i klesskapet mitt. syns det er kjempekult med en jeans shorts til f.eks.

HOT OR NOT?

SKAL DERE GRILLE?

i dag har vært min siste fri dag etter tre uker med ferie fra jobben. i morgen klokken 09:00 er det på igjen med jobb. for de som ikke har fått det med seg så jobber jeg på jessheim storsenter på lindex. gleder meg nesten litt til jobb i morgen. gleder meg til å se igjen noen kjente fjes og kollegaene mine. det blir koselig tror jeg. i tillegg får jeg kanskje se kjæresten min i morgen også. det hadde jo vært helt perfekt. savner han. men det har vel hele bloggverden fått med seg nå. tulla, ikke hele da. nå venter jeg på mamma for vi skal nemlig grille i dag. sol og fint vær, og da blir det alltid grilling på menyen. klager ikke da. 


FLERE SOM SKAL GRILLE?
NOEN ANDRE SOM HAR JOBB?  

LIKE OR DISLIKE: KJENDISføler det er mange ulike oppfatninger av selena gomez. noen liker henne ikke fordi hun er en disney channel stjerne, mens andre liker henne ikke fordi de har bieberfever og er bitte litt sjalu fordi at det er henne og ikke dem selv som har fått æren av å nusse på søteste justin bieber. selv syns jeg hun er kjempepen og hun har faktisk endel fine sanger. liker spesiel "love you like a love song". kjæresten min er veldig søt når han synger den, eheh. yes! 

LIKER DU SELENA GOMEZ? 
ER DU EN AV DE MED BIEBERFEVER SOM GJERNE SKULLE NUSSA JUSTIN BIEBER?  

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

tenkte at jeg skulle velge ut en blogg i dag. fordi jeg har lite og gjøre, og fordi det er en veldig god stund siden sist jeg gjorde det. bare meld deg på i kommentarfeltet, så velger jeg ut en blogg litt senere i dag. jeg kommer til å gå inn på alle bloggene som melder seg på, og antakeligvis kommentere hos dere. sååå, vil du ha en kommentar så meld deg på her da vel. 

husk at jeg kommenterer og leser bloggen til alle som melder seg på.
og den jeg velger ut som "vinner", får ett innlegg på min blogg hvor jeg anbefaler bloggen.  

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

PHOTO: LOVEweheartit. elsker disse to bildene. syns de er så utrolig herlige. 

LIKE?SLEEP

ååååe. bare elsker å ikke få sove om
natta. beste som finnes. eller ikkee. kom hit med sovetabletter, anyone? mhm, rart jeg ikke får sove i en så fin seng, i knooow HE HE. btw så blogger jeg fra iPhone så blir litt rart. PLEIER DU Å SOVNE FORT?

PARFUME - THE FRAGRANCE OF BEAUTY


elsker disse to parfymene. kjøpte meg nye flasker da jeg var i bulgaria fordi begge to som jeg hadde hjemme var tomme. flaks for meg så er det sinnsykt billig for parfyme nede i bulgaria, så det var herlig. 

HVILKEN PARFYME BRUKER DU?
LIKER DU NOEN AV DISSE?  

HAR DU IPHONE?

nå er jeg overlykkelig fordi nabogutten har hjulpet meg med å bytte ringetone på iphone. har alltid lurt på hvordan jeg kan få vekk disse stygge og standard ringetonene som er der fra før av, og alle sier "nei det går ikke an". men kjære søte blogglesere og alle dere andre der ute: DET GÅR Å BYTTE RINGETONE PÅ IPHONE. 

jada. vet jeg har lagt ut bilde av denne tidligere i dag også, men blogger man om iphone så blogger man om iphone.

om noen av dere lurer på hvordan så er det bare å spørre meg, hjelper mer enn gjerne. men en ting må jeg bare si, og det er at det er sinnsykt latterlig komplisert! 

HAR DU IPHONE?
LURER DU PÅ HVORDAN DU FÅR DET TIL?

JEG BLIR ALDRI EN TOPPBLOGGER

jeg kommer aldri til å bli noen toppblogger, og det er heller ikke planen. det har aldri vært planen, og kommer heller aldri til å bli det. jeg blogger for meg selv, og selvfølgelig for de få som tar seg tiden til å følge med på bloggen min. tror ikke jeg har veldig mange faste lesere, men det får så være. jeg blogger for å ha ett sted og dele mine tanker og for å ha ett sted hvor jeg kan skrive om det jeg vil og se tilbake til å kanskje le litt av senere. en blogg for meg er en slags dagbok, en åpen dagbok som hvem som helst kan se, men det er ingen som skal komme og fortelle meg hva jeg skal blogge om, for det er noe jeg velger helt selv. jeg elsker å lese andre blogger, i tillegg til å blogge selv. jeg føler selv at jeg er veldig flink til å kommentere, og det håper jeg at mange av dere andre bloggere setter pris på. 


men skal innrømme en ting, og det er at jeg syns det er bittelitt morsomt å være på 31.plass på mest aktivlista.  

LESER DU MIN BLOGG ELLER ER DU BARE INNOM? 
HVORFOR BLOGGER DU? FOR Å KOMME PÅ TOPPLISTEN? 

SOPHIA BUSH


weheartit.

jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: sophia bush er en av verdens nydeligste.
hun er dødspen, og hun er i tillegg en veldig god skuespiller. spesielt i one tree hill.

LIKER DU ONE TREE HILL?
SYNS OM SOPHIA BUSH?

UTEN DEG FØLER JEG MEG NAKEN

en ting jeg ikke kan leve uten er mobilen min. har den med meg hvor enn jeg går, og har jeg den ikke med meg føler jeg meg med en gang litt naken og føler at jeg virkelig har glemt noe. mobilen min er noe jeg trenger, enten jeg har penger på korte eller ikke. må bare ha den sånn at jeg vet at folk kan få tak i meg. 

min kjære baby.

EN BRUKELIG TING DU IKKE KLARER DEG UTEN? mobil, ipod, tv osv. 
 

VIL LESE DIN BLOGG

i kveld har jeg på følelsen av at jeg kommer til å ha fryktelig lite å gjøre. det eneste jeg skal i kveld er å grille med mamma, også etter det blir det veldig rolig. så tenker det blir endel bloggtid i kveld. jeg vil ha mer inspirasjon, og trenger derfor nye blogger. leser de samme bloggene om og om igjen, ikke at det er noe galt i det, men hadde vært fint med noen nye også. er du heldig får du en kommentar eller to også. 


LEGG IGJEN DIN BLOGGADRESSE? GJERNE LEGG MEG TIL SOM VENN OGSÅ. 

LOVESTORY

jeg tenkte at jeg skulle fortelle dere om hvordan jeg og dennis, kjæresten min ble kjent. selve historien er egentlig ganske så morsom, og søt. det syns hvertfall jeg. det hele startet i mai faktisk. og som dere vet så var jeg jo russ i mai, og det var altså i russetiden jeg og dennis ble kjent. dere tenker kanskje: wow, det er ikke lenge siden. og nei, det er det ikke. men til tross for at vi kanskje ikke har kjent hverandre så lenge så føles alt veldig rikitg og vi har det veldig bra sammen. 

6 til 8 mai i år var jeg på russetreff i lillehammer. årets happening i mine øyne. vi festet og hadde det veldig kult. jeg og venninnene mine hadde leid oss inn i leilighet på ett sted som heter nordseter, litt unna treffet. på kvelden på både fredag og lørdag gikk turen ned til treffet for å møte mange tusen andre russ, i håp om å ha det døskult (noe vi også klarte). allerede første kvelden møtte jeg dennis. det er faktisk helt tilfeldig at vi møttes. han hadde planer om å gå til russebilen sin for å hente seg litt drikke, og i det han går forbi oss hever charlotte hånda og roper "HIGH FIVE" og dennis stopper opp, og slik begynte det hele. i starten ble jeg bare stående der, sa ikke ett ord, helt til det ble russekort utdeling. jeg ga han mine to, og jeg fikk hans. ogsånn begynte vi å snakke. jeg fortalte at jeg er født i 1990, og han trodde jo såklart ikke på meg (akkurat som alle andre!), faktisk så måtte han se legitimasjon. flaut. etter litt forsvant alle vennene mine, og de forlot meg med han. tenk at de forlot meg med en vilt fremmed! det er jeg selvfølgelig sjeleglad for nå. tilbrakte hele kvelden sammen med han, men etter noen timer var det på tide å komme seg hjem. "Jeg ser deg aldri igjen" husker jeg at jeg sa. "Joda, om jeg får nummeret ditt så". vi vekslet nummer, sa hade og dro. dagen etter sendte han faktisk god morgen melding. hvor søtt er ikke det? kvelden kom, og det var på tide for oss jentene å komme oss ned på treffet igjen. jeg sendte dennis melding "hvor er du?" han var i vanland, og jeg spurte om vi skulle møtes og det gjorde vi. tilbringte hele denne kvelden sammen med han også. etter denne kvelden visste jeg at han var en utrolig herlig gutt, og at jeg hadde så lyst til å møte han igjen. jeg visste jo at vi aldri kom til å sees igjen, for sannsyngliheten for at vi kom til å holde kontakten var jo så liten. men som vi har sagt til hverandre hundre ganger så var det kjærlighet ved første blikk, og selvfølfelig møttes vi igjen! neste møte var enda ett russetreff, en uke etterpå, på tryvann. før dette hadde vi sendt meldinger jevnlig hele uken og jeg hadde allerede klart å bli glad i gutten. på tryvann pøsregnet det, men vi holdt sammen under ett telt hvor vi sto og snakket og hadde det veldig koselig. 

allerede 18 mai i år ble vi sammen. ja, jeg vet at det gikk utrolig fort. men finner man kjærligheten, så hvorfor vente? og vi holder fortsatt sammen. nå har vi vært sammen i over 2 måneder, og jeg kan med hånden på hjerte si at det er de to beste månedene jeg har hatt på så lenge jeg kan huske. dennis får meg til å føle meg bra. som dere vet så har han reist i militæret nå, men vi har snakket om det og det her skal vi klare sammen. han har blitt en veldig viktig del av meg og mitt liv, og det skal jeg ikke gi slipp på. vet dere sikkert lurer på hvordan jeg kan si noe sånt etter såpass kort tid, men jeg vet selv hva jeg føler og ingen kan fortelle meg at jeg ikke kan si sånt enda. når jeg og dennis er sammen så har vi det utrolig herlig, og jeg kunne ikke hatt det bedre. tiden fremover blir vanskelig, med tanke på at han er i militæret. men har man tro på noe og vil noe så ordner alt seg.
og alt ordner seg for snille jenter, gjør det ikke? 

i love you, pusen. 

oi. det må være første gangen i min blogghistorie at jeg har skrevet ett så langt innlegg. 
lurer på om noen i det heletatt gidder å lese hele. uff 

HAR DU KJÆRESTE? 

ENKELTE EIER IKKE HJERNE

sola kom jo selvfølgelig når jeg nettopp har klaga over at alle andre bortsett fra meg har sol. og da jeg hadde store planer om å sette meg ut så måtte det jo selvfølgelig komme noen for å klippe gresset. for det første så bråker det helt forjævlig (unnskyld stygt ord, men true) og for det andre så begynner jeg å klø i øynene av nyklipt gress, så da ble det innetid på meg allikevel. gidder hvertfall ikke sitte ute når noen flyr frem og tilbake og klipper gressplenen vår. ehh. hallo. kunne kanskje gjort det litt tidligere i dag da, og ikke nå som sola kommer og man vil sitte ute. noen har visst ikke så stor hjernekapasitet.  slemt sagt? jada. men jeg ville jo sitte ute i stillhet og ikke høre på en gressklipper som bråker værre enn musikken på full guffe. og når man tror han har forsvunnet så kommer han jammen meg tilbake igjen. fml

så fort disse skyene her blir borte blir det perfekt ute. håper på grilling senere i dag. 

BLIR DU LETT IRRITERT OVER SMÅ TING? 

SOL OG VARME?
alle skriver om hvor fint vær dem har og solen som skinner på himmelen,
men hvor i alle dager er solen hos meg da? nei den har vi ikke sett. send meg sol!
måtte se på bilder fra bulgaria, for jeg har helt glemt hvordan det var å ha sol. selvom vi hadde sol i går. he heeh

og btw: ser folk skriver at jeg skal kose meg videre osv når jeg legger ut bilder fra syden, men jeg er ikke i syden lenger. har vært hjemme i over en uke nå. bare mimrer og viser dere bilder

HAR DERE SOL? 

PHOTO: SHISHA

en ting jeg ikke har blogget om etter jeg kom hjem fra bulgaria er vannpipe, eller shisha som de kaller det der nede. da camilla og jeg var i bulgaria så måtte vi bare prøve vannpipe, grunnen til det er at vi så alle andre gjorde det og tenkte derfor at dette var gøy, noe det også var. det var helt utrolig morsomt å prøve. den ene dagen hadde vi vannpipe med frukstsmak, mens den andre dagen tok vi med jordbærsmak. det var egentlig ganske godt i tillegg til at det var utrolig morsomt. må bare vise dere noen bilder, for moroskyld. og til de som ikke har lest teksten over; det er ikke farlig, og det er bare frukttobakk (altså du kan velge ulike smaker innen frukt osv) 

HAR DU PRØVD FØR?
SYNS OM BILDENE?

SWEET DREAMS

nå legger jeg meg og drømmer søte drømmer i min nye seng og på min nye pute! FØLER JEG HAR LOV Å SAVNE DEG

nå tenkte jeg at jeg snart skulle finne senga (eller den har jeg allerede funnet, siden jeg ligger i den nå). tenkte jeg skulle sove snart og drømme verdens søteste drømmer om prinser og prinsesser. neida, eller jo det hadde igrunn vært ganske koselig. da sover man hvertfall godt da. før jeg sovner skal jeg ta en liten titt på det søte bilde jeg har på nattbordet mitt. helt sykt hvor mye det går an å savne en person etter såpass kort tid. men er jo en litt spesiell situasjon med tanke på at han er i militæret, så føler jeg har lov å savne han. 

SKAL DU LEGGE DEG SNART? 
 

JA, JEG SHOPPET I BULGARIA

har enda ikke lagt ut bilder av det jeg kjøpte meg i bulgaria, så tenkte jeg skulle gjøre det nå. jeg shoppet egentlig ikke så veldig mye, men noe kjøpte jeg da. og du tenker kanskje: wooow, lommeboka og vesken er fake jo. eh ja, selvfølgelig er det fake. jeg har ikke rompa full av penger og har ikke råd til å gjøre meg selv flere tusen kroner fattigere for en ekte merkeveske eller lommebok, så da blir det fake, noe jeg ikke har noenting imot. kjøpte noe mer også, sånn som sminke og en snoopy nattshorts, hihi. 

HVA SYNS DERE?  

MY NEW HOME

for noen uker siden så fikk jeg ny seng av mammaen min. ikke før i går fikk vi endelig satt den opp på rommet mitt og ommøblert og fikset der inne. det var jammen meg på tide. er veldig fornøyd med både rommet mitt og senga. sov kjempegodt i ny seng i natt hvertfall. det var deilig å endelig ha en seng som ikke knirker. 
HVA SYNS DERE? 

TRENGER DU MEG?

FOR JEG TRENGER DEG!
laget akkurat en bloggside på facebook. håper at så mange som mulig av dere har lyst til å bli medlem på siden min. der kommer alle oppdateringer fra bloggen min, slik at det blir enklere å følge med på hva som skjer inne på min blogg. hadde satt stor pris på om dere trykker på liker! tusen takk<3 

http://www.facebook.com/pages/helenessimensenbloggno/147033965377434

 mange av dere bloggerne har vel egne sider på facebook dere også. 
LINK MEG DERES SIDE PÅ FACE, SÅ LIKER JEG DEN, OM DU LIKER MIN SIDE I GJENGJELD. 

ONE OF A KIND


I LOVE YOU! 

HAR DU NOEN SPESIELLE VENNER SOM ALLTID ER DER FOR DEG? 

PHOTO

som dere kanskje vet var jeg i bulgaria sammen med bestevenninnen min, camilla. har enda ikke fått lagt ut bilder fra turen, og det er fordi jeg har brukt datan veldig lite de siste dagene. men nå kommer det noen bilder hvertfall. 
 

legger ikke ut så mange bilder om gangen. vil jo ikke at folk skal bli misunnelige. he he he. vet det ser deilig ut! 

HAR DU VÆRT I BULGARIA FØR?  

VENTETIDEN BLIR SÅ VANSKELIG


Etter noen dager sammen med kjæresten min i lillehammer, var det i går tid for å si hade. 
i 1 år frem i tid skal han være i militæret. jeg vet ikke helt hvordan ting blir fremover. jeg tror at det kan bli veldig vanskelig med tanke på at vi får liten tid sammen. vet at vi skal klare å holde sammen og at ting kommer til å ordne seg og gå bra, men er veldig vanskelig å sitte hjemme som ett spørsmålstegn og tenke "når ser jeg han egentlig igjen?". det kan gå lang tid nå før jeg ser han, selvom han bare er 5 minutter unna meg. vanskelig å vite når han har fri. kan ikke bare ta en svipptur til han liksom, selvom jeg skulle ønske det var så lett. 5 minutter er jo ikke langt, men er ikke sånn det fungerer. men må si at ting hadde vært mye mye verre om han f.eks hadde vært i militæret et annet sted en der han faktisk er. det er jo egentlig veldig flaks. 

jeg håper at tiden din i militæret blir veldig fin dennis. du og jeg skal klare det her. avstanden er jo ikke lang, er bare ventetiden som gjør det vanskelig. jeg kommer til å savne deg big time. er utrolig glad for at jeg har deg. disse månedene vi har hatt sammen har gått så fort. over to måneder allerede, men mange flere skal det bli. det vet jeg. jeg er utrolig glad i deg, gutten min. håper at vi sees igjen veldig snart. i love you! 


HATER DU Å VENTE LIKE MYE SOM MEG? 

HVIL I FRED, FREDRIK

i løpet av helgen og de siste dagene er det mye som har skjedd. jeg som selv bor like ved oslo, må ærlig innrømme at jeg er veldig glad for at jeg har tilbringt de siste dagene i lillehammer hos kjæresten min. alt som har skjedd påvirker alle sammen her i norge, man hører om det overalt, leser om det, og selvfølgelig går veldig mange av tankene våres til alle døde, skadde og pårørende. hvertfall gjør mine det. 

etter den forferdelige hendelsen på utøya mistet eidsvoll en blid og glad gutt. selv kjente jeg ikke fredrik, men vi gikk på samme skole og tok samme skolebuss. inntrykket jeg har av fredrik er bare gode ting. han virket som en veldig bra gutt, og utifra det jeg har hørt fra mine nærmeste venner så har jeg all grunn til å ha ett slikt inntrykk. fredrik hjalp alle rundt seg når man trengte det, han ga alltid ett smil og var en utrolig snill og hyggelig gutt.  syns det er utrolig trist å tenke på at selv eidsvoll som er så lite, skal bli rammet så mye. har veldig mange venner som kjente fredrik godt, og det gjør meg vondt å vite at disse har dårlige dager nå. i går var det fakkeltog her i eidsvoll, og folk la blomster og lys ved eidsvollbygningen for å hedre alle etter denne tragedien. veldig rørende å se alle blomstene som lå der oppe. tårene kom ganske fort. uansett, hvil i fred, fredrik. det er mange som tenker på deg nå. 

Hvil i fred, Fredrik Schjetne. Eidsvoll savner og tenker på deg!  

PHOTO

bulgariakos

KOSER MEG I BULGARIA

nå ligger Camilla og jeg ved bassenget. kjempedeilig, selvom det er syyyykt varmt

FREMME I BULGARIA

er vel fremme i Bulgaria. Camilla og jeg sitter på vingbussen på vei til hoteller. livet er herlig!

OG NORGE SKAL VÆRE RIKT?!

herregud. jeg er litt oppgitt og frustrert nå. det må jeg ærlig innrømme. jeg så nettopp på nyhetene, og der handlet det om en jente på 4 år som er multihandicap. for at kommunen skal spare penger så legger de den lille jenta ut for anbud, slik at ulike pleietilbud kan by på henne. hvor sykt er ikke det? norge skal være ett så rikt land, også behandler de henne sånn. de kunne jo liksågodt lagt henne ut for salg på finn.no. det hadde vært like forferdelig. syns det er helt sykt jeg! selge henne på den måten der. hva er galt med folk? blir så sadface ... 
 
HVA SYNS DU OM DETTE?  

LIVING THE GOOD LIFE IN BULGARIA

jaaaaa, fra i morgen og en uke frem i tid skal camilla og jeg leve det gode liv i bulgaria! hvor herlig er ikke det? i morgen er dagen! endelig. husker da det var flere måneder igjen, og nå er det liksom i morgen vi drar. gleder meg så utrolig masse til å dra til bulgaria sammen med verdens beste camilla. det skal bli så bra! vi skal bo på et utrolig fint hotell, det ligger 150 m fra sentrum, og 200 m fra stranda så hotellet vårt ligger utrolig bra til da kan man si! har aldri vært i syden uten foreldre før, så kan bli spennende, men camilla og jeg klarer oss. det gjør vi alltid! 

vi skal nok klare å leve godt her ja! 

HAR DU VÆRT I BULGARIA? 

HADE BRA

i dag er det bare 2 dager igjen til jeg og camilla stikker fra dette landet her. vi reiser en uke til bulgaria og det skal bli så sinnsykt godt. sene kvelder, god mat, gode drinker, sol, bading, blablabla. klarer ikke vente mer snart. kan det ikke bare bli tirsdag akkurat nå? SKAL DU TIL SYDEN I SOMMER? 

DINE PLANER FOR SOMMEREN? 

IKEA

merker at det er ganske lett å få blogget når jeg har blogg app på iphonen. bra for dere da! eheh. er på vei til IKEA nå med mamma. skal få nytt skap osv for vi skal ordne walk in skapet mitt! yey! da får skoene og klærne mine ett nytt hjem. SYNS DU IKEA ER GØY? skulle blitt posta i stad men klikkaaa

SJOKK DA

sitter på jobb og koser meg med big bite. sjokk.... big bite med ost og skinke. ikke noe sjokk det heller. nå er pausen snart over og da blir jeg working girl! uff, grusomt bilde men det var det beste jeg fikk til så da kan dere jo tenke dere haha... HVA GJØR DERE I DAG?

JOBB

sitter på på jobben nå og spiser frokost. begynner ikke på jobb før klokken ti så da rakk jeg å spise litt. ikke dumt! jeg spiser jo aldri frokost. ikke at denne frokosten ble så spennende da men. haha, knekkebrød med ost. bedre enn ikke noe da. og forresten; HURRA FOR SOL I DAG!!!

PHOTO

ville bare si beklager for utrolig dårlig blogging for tiden, men som noen av dere vet (de få som leser bloggen min) så har jeg vært hos kjæresten min de siste dagene. har kost meg masse og vi har det så bra sammen. love is in the air! hihi. btw, jeg har fin ettervekst, i know!

test

test

TOG ER GØY

sitter på toget på vei til kjæresten min. blir fint å tilbringe noen dager i lillehammer hos han. er ca en time igjen med toget, men det går fort. blir herlig med kjærestetid! selvon jeg kommer til å sovne fort fordi jeg har vært på jobb på lindex i dag og er bittelitt trøtt og sliten. btw så blogger jeg fra min kjære iphone så blir null bilder desverre. HVA HAR DERE GJORT I DAG?

LIKE OR DISLIKE


oreokake fra egon. herregud, det er så sinnsykt godt! 
spiste det for noen uker siden.

LIKER DU OREOKAKE? 

KJÆRESTETID OG LITE BLOGGING

er noen dager siden jeg blogget nå, men har faktisk en veldig god grunn denne gangen. kjæresten min har vært på besøk hos meg siden mandag, og han dro hjem i går. har hatt noen helt superfine dager sammen med han og har derfor ikke prioritert dataen. har heller prioritert kjærestetid jeg. på tirsdag var vi først en tur på senteret, bare for å titte litt og senere dro vi på peppes og spiste pizza. kjempekoselig! har også sett på noen filmer. har hvertfall kost meg masse disse dagene! helt utrolig herlig å ha en så søt og god kjæreste. i morgen etter jobb ser jeg han igjen, og da skal jeg være hos han til tirsdag. blir nok lite blogging fremover. men dere overlever vel! hihi. 

ja, dere har vel sett dette bilde tuuusenmillioner ganger. men jeg liker det! skal prøve å få tatt noen nye bilder i helgen. 

HVA HAR DU GJORT DENNE UKEN? 
LIKER DU KJÆRESTETID?