juli 2010

SJEKK DET UT SJEKK DET UT


weheartit... 

NYDELIG IKKE SANT?

INGEN MOTIVASJON

lite blogging på meg for tiden, men motivasjonen er ikke helt på topp. stikker ut med nadia osv i dag, herlig :) 

HVORDAN FÅR DU MOTIVASJON TIL Å BLOGGE?

SÅPEBOBLEjeg er absolutt ingen proff fotograf, men jeg liker å ta bilder så nå fikk jeg lyst til å dele dette bilde med dere. syns igrunn det var litt søtt hehehe

HVA SYNS DU OM BILDE?
LIKER DU Å TA BILDER?

VI MÅ SNAKKE SAMMEN OM BENTE

for noen dager siden så hadde jeg en veldig merkelig drøm. jeg drømte at mobilen min ringte, men jeg tok den ikke fordi det var et nummer som jeg ikke hadde. litt senere fikk jeg melding av mikael: ta telefonen da din pyse. det er jo bare meg. vi må snakke sammen om noe viktig. jeg ringte til mikael og det første han sa var: vi må snakke sammen om bente. jeg sa hæ? og mikael fortsatte: det du har gjort er veldig alvorlig helene, du kan bli anmeldt og satt i fengsel for det. du kan til og med bli HENGT! mikael var virkelig sinna på meg. etter det der våknet jeg. 

jeg fortalte om drømmen min til vennene mine, og alle syns at jeg hadde en syk drøm. jeg lurte egentlig på hvem bente er, og hva i alle dager jeg hadde gjort henne, men det fant jeg ut dagen etter:
Linda sendte meg melding, og det skumle er at hun hadde drømt om meg og denne bente. jeg og bente var på vei til syden, og bente hadde tatt med seg en rotte inn på flyet. da hadde jeg blitt sint og prøvd å åpne vinduer og det som var for å kaste ut denne rotta. også var linda der som flyvertinne for å prøve å roe meg ned, men jeg skulle absolutt ha den rotta ut av flyet. da begynte jeg å gå fremover i flyet, også stupte flyet nedover. da våknet linda. 

så da fikk jeg jo på en måte svar på hva jeg gjorde mot bente. jeg tok jo rotta hennes OG styrtet et fly. ehehe.

her er rotta til bente. 

vet det ble et langt innlegg, men det er verdt å lese altså om du vil ha en god latter!:)

DRØMMER DU SYKE DRØMMER INNIMELLOM?

TENKER DU PÅ MEG, SOM JEG TENKER PÅ DEG?

tenker du på meg, sånn som jeg tenker på deg? tror det er noe vi jenter spør oss selv om innimellom. hvertfall så gjør jeg det nå og da. kanskje ikke akkurat nå, men tidligere og sikkert inn i fremtiden så kommer vel spørsmålet frem igjen. når man er forelsket f.eks men vet ikke om den andre føler det samme, da kan det skje at det spørsmålet kommer frem. kjærligheten er vakker, men samtidig så utrolig sårendes. oss to for alltid osv. er det virkelig sånn når man er så ung? selvfølgelig er det noen som klarer det. no offence. men har da sagt de ordene selv jeg "deg og meg for alltid" men ble det sånn? neeei. det er en stund siden jeg fikk sagt det, men det har skjedd. tro det eller ei. kjærlighet gjør blind, noe som ikke er like bra. kjærligheten kan beskrives med mange ord, både fine, og utrolig triste. TENKER DU NOEN GANG DEN TANKEN OM AT DEN DU TENKER PÅ TENKER PÅ DEG OGSÅ? oi. det ble mye tenker. ehehe. 

HOT OR NOT: BEST WAY

nå har torbjørn og helfner fra paradise hotel kommet ut med en sang. så nå lurer jeg på hva dere syns om den. selv syns jeg egentlig at sangen er litt søt, og jeg må ærlig innrømme at : JA JEG HAR DEN PÅ HJERNEN. men hør på den da folkens. den er faktisk ikke så ille. 


ER SANGEN HOT OR NOT?
HAR DU HØRT DEN FØR?

INGEN SKOLE PÅ MEG I ÅR

jeg kom ikke inn på skole, og nå er jeg skikkelig lei meg egentlig. jeg har høyere snitt enn mange jeg kjenner som kom inn, men bare fordi jeg ikke har skolerett lenger pga jeg har gått flere år på vgs så kom alle inn før meg. andre inntaket var klart idag, og jeg kom ikke inn da heller. så nå er siste sjanse om noen ikke møter opp første skoledag. jeg blir så irritert. hva skal jeg liksom finne på uten en utdannelse da? 

en tegning jeg tegnet i paint med meg og gjengen. kommer til å savne og ikke gå i klasse med dere!:(

HVA SKAL DU GÅ PÅ VGS?
HVILKEN KLASSE STARTER DU I?

HOT OR NOT: NORGEPLAGG

når jeg sier norgeplagg så tenker jeg først og fremst på t skjorter da. jeg syns det er litt kult med tskjorter hvor det er et norsk flagg jeg da. det har jo nesten blitt litt mote også å gå med hullete jeans bukser og en hvit tskjorte med et norsk flagg på. det var hvertfall veldig mange som gikk sånn i fjor. 


jeg tenkte egentlig på en helt hvit t-skjorte med flagget på, men det fant jeg ikke. 

HOT OR NOT MED NORSK FLAGG PÅ T-SKJORTE?

HENRIK

har ikke tid til å blogge nå, så dette blir bare et kjapt innlegg. blogger nok mere senere i dag. nå skal jeg fikse meg også skal jeg dra og møte henrik. det blir koselig. vi blogges

er ikke denne søt? det er en alpakka hihi

HVA SKAL DERE I DAG?

TAR MAN KVELDEN DA?

før jeg kan ta kvelden må jeg finne den stygge mobilladeren min. jeg begynner seriøst å grine om jeg har glemt den på hytta i solør altså. fml. finner den jo ingen steder jo. kjære lader, hvor er du. jeg har sånn fin flaks bestandig jeg. nå hadde jeg tenkt til å legge meg litt tidlig for en gangs skyld, men alltid skal noe komme i veien! 


bare fordi jeg har lakket neglene med den neglelakken nå. 

GODNATT.

HATER DU NÅR DU IKKE FINNER DET DU LETER ETTER?

VURDERING: MADELEN

etter min første vurdering av blogger så fikk jeg noen spørsmål om å vurderer flere blogger, så nå har jeg vurdert madelen sin blogg også. http://madeleeeen.blogg.no/ :)jeg liker designet til madelen veldig godt. det er enkelt og greit og har få farger, noe som jeg syns gjør det veldig ryddig og fint. madelen har ingen header, men jeg syns ikke det gjør så mye fordi at hun har så mange store bilder i bloggen sin.
madelen har med bilder i alle innleggene sine, noe som gjør at man får mere lyst til å se på bloggen hennes. hun er utrolig flink til å ta bilder også. hun tar bilder av ting hun har gjort og vært med på. jeg liker bildene hennes veldig godt. 
jeg liker madelen sin blogg utrolig mye, og jeg leser den og følger med på den. syns hun er en kjempeflink blogger med fine innlegg. hun er også en utrolig søt jente.

jeg vil gi bloggen hennes en 5'er :)

HVA SYNS DU OM VURDERINGEN? 
VURDERER DU BLOGGER?

JEG GRÅTER


jeg gråter. neida jeg gjør ikke det, men jeg gjorde det da jeg så Dear John. da jeg var på hytta i hemsedal så jeg på Dear John. og det er den søteste og tristeste filmen jeg har sett. jeg gråt seriøst gjennom nesten hele filmen, den var liksom så søt og så trist på en gang. jeg virkelig liker den filmen. så den to ganger på rad, det sier jo litt. kommer nok til å se den flere ganger også. anbefaler alle å se den!

HAR DU SETT DEAR JOHN?
VIL DU SE DEN?

HOT OR NOT: FRUSTRERTE FRUER

vet jeg har hatt det her før, men nå starter det snart og tenkte jeg skulle ha en hot or not frustrerte fruer igjen selvom. er en stund siden jeg har hatt det nå uansett, så har jo nye lesere og greier. selv digger jeg frustrerte fruer. siste episoden idag, det er kjempetrist syns jeg. syns det er så gøy. men det kommer vel tilbake får man håpe. 

LIKER DU FRUSTRERTE FRUER?
SER DU PÅ DET?

COLA VS PEPSI MAX

nå tar jeg en liten VS igjen. jeg er bittelitt usikker egentlig, men tror jeg må si pepsi max! 

HVA ER BEST AV PEPSI MAX OG COLA?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

har vært lenge på ferie nå, og nå skal jeg være hjemme helt til skolen starter. derfor trenger jeg din blogg så jeg har noe å lese på og kommentere på. så om du ønsker deg kommentarer på din blogg så er det bare å legge igjen adressen din i kommentarfeltet så skal jeg ta en titt på bloggen din. legg meg til som venn om du ønsker det også, så kanskje jeg kan bli en fast leser. 


bare et random jordbær bilde fordi jeg liker jordbær. 

HVA ER DIN BLOGG?

"DU ER BARE EN VANLIG JENTE"

nå sitter jeg og koser meg med en film som heter starstruck. det er en disney channel original movie. filmen er så utrolig søt. seriøst. har ikke sett ferdig hele enda, så jeg sitter fortsatt og glor da. den er virkelig søt. den er egentlig ganske trist også, hvertfall til nå. 

dette må ende her jessica, for du er bare en vanlig jente. ganske trist at man kan si sånt. selvom det bare er film. huff. syns det er skikkelig trist jeg. det værste er at det kan være sånn i virkeligheten også. man ser etter en helt spesiell person, så finner man ut at den og den er ikke bra nok. sykt. 

HAR DU SETT STARSTRUCK?
SER DU PÅ DISNEY CHANNEL NOEN GANGER?
FØLER DU AT DU IKKE ER BRA NOK INNIMELLOM?

HOT OR NOT: CHRIS BROWN


selv digger jeg han. jeg syns han har masse bra musikk, og det har jeg syntes siden jeg hørte om han første gang. må nok ærlig si at han er hot! 

ER CHRIS BROWN OG MUSIKKEN HANS HOT OR NOT?

BACK

da er jeg tilbake fra ferie. jeg har både vært på hytta i hemsedal, og på hyttetur i solør med masse herlige venner. det har vært noen fine uker det her. jeg vet hvor kjedelig det kan bli å lese om hva jeg gjorde der og der, så derfor skal dere få slippe et langt innlegg med ting som jeg har gjort mens jeg har vært borte. har hvertfall hatt en utrolig herlig helg på hyttetur nå, og gleder meg allerede til neste sommer når jeg og vennene mine skal tilbake igjen. lovely. 


michael, kristoffer, meg og lars. 

nå som jeg er hjemme fra ferie så skal jeg faktisk være hjemme helt til skolen starter. skal jo finne på ting osv men jeg skal ikke reise langt av sted. blir deilig å få vært litt hjemme. føler jeg har vært borte i hele sommer jeg. 

GJORT I SOMMER?
HVA GJORDE DU I HELGEN?

HYTTETUR

nå har jeg vært på hytta i over en uke, kom hjem med bussen igår men dro rett hjem til camilla hvor jeg skal være til i morgen. i morgen stikker vi på hyttetur med herlige folk. blogges når jeg kommer hjem på mandag :) 


summer 

HVA GJØR DERE?

HOT OR NOT: CHAD MICHAEL MURRAY

jeg digger han. syns han er dritkjekk, og han er en veldig dyktig og flink skuespiller syns jeg. han er vel mest kjent fra one tree hill, en serie som jeg elsker. tipper det er flere av dere som elsker både serien og han. har jeg rett? 


HVA SYNS DU, HOT OR NOT? 

HALLOHALLO

hei. lenge siden jeg har blogget nå. jeg er på hytta, og nettet mitt vil ikke åpne bloggen min. kjempedumt. savner å blogge. nå sitter jeg på internettkafè sammen med mamma. håper dere har det herlig i ferien. det har hvertfall jeg. masse fint vær og koselige mennesker. familie er jo alltid koselig da hihi. liker hytteturer og jeg da. komme seg litt bort er ikke så dumt det heller. eneste dumme er at jeg mister mange lesere når jeg ikke får blogget. håper dere kommer tilbake når jeg er hjemme igjen. 

idag kom julie og familien hennes på besøk på hytta. de har vært i florø så da stoppet de innom oss. kjempekoselig å se dem igjen. 

oooooog, jeg kom ikke inn på skole heller. fml. står på venteliste. kjempekjedelig, men håper jeg kommer inn når andreinntaket er. 


vet bilde ikkehar noe med innlegget å gjøre, men jeg har glemt kabel til kamera hjemme. så får ikke lagt over bildene før jeg kommer hjem desverre. 

ER DU PÅ FERIE?

MYE FINT VÆR HOS DEG? 

PROMISE

jeg skulle ha trukket blogg vs blogg i dag, men jeg rekker det ikke. jeg skal straks reise til hemsedal på hytta, så har ikke tid. men har nett sånn av og til på hytta, så lover å få trukket ut bloggen så fort som mulig. bare vær tålmodig, det er trossalt sommerferie. men jeg skal få gjort det altså. promise. 

et bilde jeg tok på hytta i fjor sommer.

HVA GJØR DERE?
HVA SYNS DU OM BILDET? 

HOT OR NOT: OTH


jeg elsker one tree hill, så jeg sier hot. men i mine øyne skulle det bli lucas and brooke. sadface

HVA SIER DU, HOT OR NOT MED ONE TREE HILL?

HER ER DET

syns at sokkene bare var så utrolig søte at jeg bare måtte ha dem. 
alt er kjøpt på HM, men alle sokkene er kjøpt i barneavdelingen på HM (babyavdelingen faktisk)

HAR DU SHOPPET I DAG?
HVA SYNS DU OM MINE KJØP?

HOT OR NOT: JORDBÆR

nå har jeg spist masse jordbær og sett en film som heter "uten anger" på TV FEM. nå er det pause i filmen, skal vel se ferdig resten når den starter igjen tipper jeg. den var fin, samtidig litt rar. jeg liker jordbær, gjør du?

LIKER DU JORDBÆR?
HVA GJØR DU? 

BLOGG VS BLOGG: PÅMELDING

bare fordi jeg kjeder meg så starter jeg med en ny blogg vs blogg. dere kan melde dere på så mange ganger dere vil, da har dere større sjans til å komme videre. når jeg velger vinner denne gangen så skal jeg skrive opp tall på lapper og trekke, så om dere melder dere på mer enn en gang så har dere større sjans til å komme videre.


MELD DERE PÅ SÅ MANGE GANGER DERE VIL FOR Å HA STØRRE SJANS. lykke til :)

MELDER DU DEG PÅ?

VIL DERE SE?

dette blir bare et kjapt innlegg. har vært på jessheim med annette nå. fikk da kjøpt noe. møtte på en jeg gikk på skole med før også. har ikke sett han på flere år faktisk. kjempekoselig å møte på han igjen. er så koselig når man møtes helt tilfeldig syns jeg. 

nå skal jeg ut og hjelpe mamma med å montere en grill. det kan bli spennende haha. senere blir det grilling og kos. 

bare fordi jeg syns det bilde er fint. 

VIL DERE SE HVA JEG HAR KJØPT? 
HVA HAR DERE GJORT IDAG?

HOT OR NOT: ZAC EFRON


syns igrunn at han er ganske kjekk jeg, så jeg sier hot. 

ER HAN HOT OR NOT?

GOD MORGEN

nå har jeg stått opp og dusjet faktisk. jeg var lys våken klokken 7 i dag fordi jeg klødde meg ihjel i øynene pga den stygge pollenallergien min. blir gal. nå har jeg faktisk husket å ta allergitablett da, og vurderer å ta enda en. 

idag skulle vi egentlig reise til hytta, men siden det er meldt bedre vær her så venter vi med å reise. skal snart til jessheim med annette. det blir koselig. har ikke sett henne siden skolen sluttet jo. 


random bilde av siw, meg og annette. 1 år gammelt. så søte

HVA SKAL DERE FINNE PÅ IDAG?

LÆRER ALDRI JEG. FML

hvorfor skal jeg alltid glemme den dumme stygge allergitabletten min? jeg klør meg jo bare ihjel i øynene når jeg glemmer den. at jeg aldri klarer å lære. fml

random innlegg. måtte bare få det ut. 

KOSEFREDAG

hallohallo. nå sitter jeg i stua sammen med mamma. vi sitter med hver vår pc og bare slapper av. jeg har skaffet meg utorrent nå, fordi jeg trenger noen filmer som jeg kan se på når jeg er på hytta. hadde blitt kjempeglad om noen av dere kunne komme med noen filmforslag. 

google.no 

FILMTIPS?
HVA GJØR DU? 

HOT OR NOT: TWILIGHT


// weheartit

selv har jeg sett alle filmene, og lest bøkene. jeg liker twilight sinnsykt godt, og har sett filmene flere ganger. må nok si at twilight er HOT!

HAR DU SETT ALLE FILMENE? ELLER LEST BØKENE?
HOT ELLER NOT MED TWILIGHT?

HER SKAL JEG TILBRINGE NESTE UKE

hei hå. i morgen reiser jeg til hemsedal på hytta hvor jeg skal være frem til 21 juli. jeg håper at det blir masse fint vær sånn at jeg kan pleie brunfargen min, også håper jeg på at jeg kan få til å bade i elva. haha, selvom det er drit kaldt vann. jeg tror det blir lite blogging der også, men skal prøve å få til noe så godt jeg kan. har bare sånt mobilt bredbånd ting, og det går kjempesakte. marius reiser herfra i dag. har hatt noen koselige dager med han:)


her skal jeg tilbringe neste uke. søte hytta vår

HVA HAR DERE GJORT DENNE UKEN?
NÅR REISER DERE PÅ FERIE?
HAR DU HYTTE?

HOT OR NOT: MILEY CYRUS

syns hun er super pen jeg. og jeg liker mange av sangene hennes veldig godt, så jeg må si hot! 

HOT OR NOT MED MILEY CYRUS?
HVEM LIKER DU BEST AT HUN ER, SEG SELV ELLER HANNAH MONTANA?

SYVSOVER

nå har jeg vært våken en god stund. jeg har dusjet og alt mulig jeg, men marius sover fortsatt. jeg kjeder meg. får ikke til å vekke han heller haha. syvsover. 

jeg vil bade

HVA GJØR DU?
FINT VÆR HOS DEG?

HA EN FIN UKE

som dere kanskje har fått med dere så får jeg besøk av marius i dag, og han skal være her noen dager. tror det blir null blogging på meg mens han er her, for blir vel ikke til at jeg sitter så mye med datan da. kommer kanskje noen innlegg innimellom, men jeg kan liksom ikke love noenting. 

håper alle dere får en kjempefin uke!

unnskyld for random bilde.

HVA SKAL DERE DENNE UKEN?
KOMMER DERE TIL Å LESE BLOGGEN MIN NÅR JEG ER TILBAKE?

VINNEREN

nå har jeg lagt sammen stemmene og det var Stine Elize som vant denne gangen. gratulerer så masse til henne. selv leser jeg bloggen hennes daglig og syns den er kjempebra. 


Bloggen hennes er: http://elizegaa.blogg.no/  . det er verdt å ta en titt :)

HAR DU VÆRT INNOM BLOGGEN HENNES FØR?
HVA SYNS DU OM HENNES BLOGG?

I WILL NEVER LET YOU FALL


weheartit.com

fant dette bilde på weheartit. syns det var så søtt at jeg bare måtte legge det ut. det må være noe av det søteste jeg har sett. jeg må innrømme at jeg føler det sånn for et par mennesker ja.

FØLER DERE DET SÅNN TIL NOEN?

HOT OR NOT: LACOSTE


selv syns jeg lacoste er litt kult. eller kan vel ikke bruke ordet kult, men jeg kan si at jeg liker lacoste. selv kjøper jeg nesten alltid noe lacoste når jeg er i utlandet. både fake og ekte. jeg bryr meg egentlig ikke så veldig mye om det er fake eller ekte, bare det ser fint og bra ut. det har vært kjempebra kvalitet på alt av lacoste som jeg har kjøpt hvertfall. og det er vel det som teller? selv har jeg noen par sko, parfymer, caps, t-skjorter osv. jeg liker lacoste, derfor sier jeg at det er hot. og forresten så lukte parfymene supergodt!

LACOSTE, HOT OR NOT?
HAR DU NOE LACOSTE SELV?

HOT OR NOT: CASCADA


så lenge jeg kan huske så har jeg hørt på cascada. jeg syns hun har veldig mange søte og fine sanger, og jeg liker henne veldig godt jeg egentlig. syns hun er utrolig pen også. syns at de siste sangene hun har kommet med er helt herlige. så jeg sier at cascada er hot!

DERES MENING? 
ER HUN HOT OR NOT?

IRONIC

nå har jeg og mamma akkuratt sett på gode og onde dager. jeg har blitt litt hekta jeg, og det er mamma sin skyld. hun tar det opp hver dag og da blir det til at jeg også ser på det. merker at det ikke er bra, for jeg blir jo sur og lever meg sånn inn. 
nå er jeg egentlig veldig trøtt, så jeg vurderer faktisk å legge meg. i morgen kommer marius hit, og da blir det nok ganske lite blogging på meg siden han skal være her noen dager. 


ganske sant ikke sant?

HVA SKAL DERE DENNE UKEN?
LESTE DU TEKSTEN PÅ BILDE? isåfall, er du enig? 

JEG HAR VURDERT

Karoline spurte om jeg hadde lyst til å vurdere bloggen hennes, og siden jeg ikke har noe annet å gjøre akkurat nå så gjorde jeg det. her kommer vurderingen til http://b0llla.blogg.no/

Design:
Jeg syns at Karoline har et veldig fint og enkelt design. Hadde hun hatt en header så hadde designet blitt enda bedre, men ellers syns jeg designet er veldig bra. 

Bilder:
karoline har med bilder i innleggene sine som viser hva hun har gjort og det er bra. syns også at det er bra at hun har innlegg med inspirasjons bilder. 

Innlegg:
hun skriver mange innlegg om dagen, noe jeg syns er veldig bra når man blogger. hun varierer innleggene sine, og har også blogg vs blogg som gjør bloggen litt mer spennende. hun har et innlegg som viser hvordan man legger inn youtube filmer på bloggen. mange bloggere lurer på dette, så det er veldig smart og ha med noen tips sånn som karoline har. karoline har også lite skrivefeil, og dette trekker henne oppover.

Alt i alt:
Jeg liker karoline sin blogg veldig godt, og jeg leser den til daglig. Hun er en veldig søt jente, og hun skriver bra.
jeg vil gi bloggen hennes en 5'er fordi jeg mener at henne har en veldig fin blogg. Det eneste jeg savner er en header. 

HAR DU VÆRT PÅ KAROLINE SIN BLOGG? 
HVA SYNS DU OM VURDERINGEN? forresten så er det min første vurdering.

IT'S NOT WHAT I FEEL FOR YOU


det er alltid noen mennesker i verden man føler noe spesielt til. om det er en spesiell venn, familie, kjæreste eller det kan også være husdyret ditt. vet mange sier "det er jo bare ett dyr" men det er så mye mer enn bare ett dyr. er faktisk endel mennesker som har husdyret sitt som den viktigste skapningen som lever i verden. og det syns jeg er kjempesøtt. for meg er det nok venner og familie som er viktigst, selvom fia også betyr kjempemasse. 

HVEM BETYR MEST FOR DEG? 

DENNE ER FAKTISK KUL

jeg har aldri vært noen fan av sanger hvor flere sanger er satt sammen til en. en slags remix av hundre tusen sanger liksom. men i dag så viste linda meg en, og nå har jeg fått den helt på hjernen. den er faktisk utrolig kul. den er utrolig bra satt sammen, og musikk videoen er dødstøff. håper dere tar dere tid til å faktisk høre på den. det er verdt det!


HVA SYNS DERE OM SANGER SOM ER MIXA SAMMEN? 
SYNS DERE DET KAN BLI SLITSOMT? 

HAR DERE LAGT MERKE TIL DETTE?

hihi jeg syns det er så morsomt. når jeg leser at noen har lagt ut spillelisten sin så sjekker jeg nesten alltid, nettopp fordi jeg trenger ny musikk. og det som da er så gøy, det er at nesten alle jeg går inn på har Madcon med Glow på listen sin. selv digger jeg sangen og syns den er utrolig bra. hører veldig masse på den selv. HAR DU LAGT MERKE TIL DET SAMME SOM MEG? 
LIKER DU MADCON MED GLOW?

HOT OR NOT: LADY GAGAselv liker jeg musikken hennes. syns hun har veldig mange bra sanger, og det gjør vel til at jeg må si hot! 

HVA ER DIN MENING? HOT OR NOT? 

ROT HER OG ROT DER

hei og god morgen. solen har ikke tittet ordentlig frem på himmelen enda. jeg som hadde tenkt til å ligge ut og bli brun i dag, men neida. får vel heller begynne å rydde rundt omkring i huset jeg da så mamma blir glad siden jeg får jo snart besøk. i morgen eller onsdag kommer marius og blir hos meg noen dager. det blir nok kjempekoselig. hihi.

weheartit.com. ca sånn ser vel rommet mitt ut også. jeppda 

HVA SKAL DERE I DAG?
ER DET SOL?

OPPGITT

huff og huff. nå er jeg bare oppgitt og orker ikke blogge. noen ganger skulle jeg ønske at ting var så mye annerledes enn nå. virkelig. hva skjer med verden egentlig? 

var ikke jeg søt som mindre? 

Blogger nok mer i morgen. 

ER DU OPPGITT OVER NOE?

BLOGG VS BLOGG: DELTAKERE

Dette er de tre bloggene som dere kan stemme på som vinnere. alle tre har veldig fine blogger som jeg liker utrolig godt. stem på den dere vil skal vinne. 
STEM PÅ DEN DERE LIKER BEST

HURDAL

hallohallo. nå er jeg hjemme igjen fra julie. det ble til at jeg sov der, derfor har det ikke blitt noe blogging i dag og veldig lite igår. da jeg kom til julie var vi en stund ute for å spille noe som heter kubbe spillet. jeg og jim vant selvfølgelig da. så flinke som vi er heheh. senere på dagen dro vi med familien til julie for å bade i hurdal. det var utrolig koselig. ble endel rare bilder osv hehe søtt. på kvelden slappet vi bare av med film og tv og veldig god mat. nemlig taco! 

julie og meg på stranda
meg og søte hunden
vann

mm føtter. deilig 

HVA GJORDE DERE I GÅR?
HAR DERE FINT VÆR?

BLOGG VS BLOGG: PÅMELDING

nå stikker jeg til julie. vet ikke når jeg kommer hjem igjen, så vi blogges enten i kveld eller i morgen. 
jeg tenkte at det er lenge siden jeg har hatt blogg vs blogg, og derfor setter jeg i gang med en nå. meld dere på, så velger jeg ut de som får være med i morgen. så bare meld dere på i kommentar feltet. 


MELD DERE PÅ BLOGG VS BLOGG!

ER DU MED?

MORNING

helloooo. ser dere, jeg er tidlig oppe for en gangs skyld. wow. jeg har faktisk rukket å dusje allerede og klokken er ikke mer enn ti på halv 11. stolt av meg selv nå ja. neida eheh. nå skal jeg fikse meg og kanskje spise litt frokost før jeg drar videre til julie. bloggen hennes: http://julieelenvei.blogg.no/ om dere vil ta en titt.

solen prøver å titte frem på himmelen bak skyene, og det håper jeg at den klarer snart slik at det blir grilling og kos ute i dag. det blir nok kjempekoselig. sommerferie er virkelig herlig.
og forresten: ikke glem å stem på meg i blogg vs blogg om dere vil at jeg skal vinne da, det gjør dere her: http://martinebergan.blogg.no/1278102778_blogg_vs_blogg_.html#comment   tusen takk til alle dere som har stemt, og til dere andre som kanskje vil stemme på meg.


bare slenger med et bilde jeg tok i kroatia. gud som jeg savner syden. 

ER DU VÅKEN?
ER DET SOL HOS DEG?

IKKE GLEM MEG DA

men nå skal jeg finne senga og puta mi. jeg skal sove. må tidlig opp i morgen for jeg skal ta bussen til julie halv 1. og har jo masse å fikse før jeg stikker dit. må jo tross alt fikse meg først. haha. uansett, imorgen blir det nok veldig lite blogging fra min side. håper dere ikke glemmer bloggen min av den grunn. 

godnatt alle dere søte bloggere. håper dere får en super natt og en fin dag i morgen.

SKAL DU LEGGE DEG SNART?
HVA SKAL DU I MORGEN?

BLOGG VS BLOGG

jeg er med i blogg vs blogg på denne bloggen: www.martinebergan.blogg.no
hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg, så håper noen av mine lesere har lyst til å være snille og gi meg en stemme. om dere vil stemme på meg så kan dere trykke her: http://martinebergan.blogg.no/1278102778_blogg_vs_blogg_.html?c=1278104280740  :) 


ER DU SNILL OG STEMMER PÅ MEG?

TAKK MAMMA

i dag da mamma kom fra jobb hadde hun kjøpt nye ørepropper til ipoden min. det var noe jeg virkelig trengte. mine kjære apple ørepropper har blitt litt fucked, og gått litt fra hverandre og litt sånn. så dette trengte jeg. tusen takk mamma. 
nå har vi grillet og spist jordbær. namnam. imorgen skal jeg til julie. vi skal finne et sted og grille, eventuelt bade og litt sånt. stikker vel kanskje til tjernet om været er som i dag. 
HVA SKAL DERE I HELGEN? 
HAR DU IPOD? 

WANNA BE YOUR FLOWER

det ble ikke så mange vellykket bilder, så blir ikke så veldig mange dere får se. beklager det altså. men tror dere klarer dere fint uansett jeg. når jeg kjeder meg så tar jeg bilder. og ganske ofte blir det av meg selv. jeg aner ikke hvorfor, men det blir bare sånn. jeg kan ikke si at jeg er superfan av meg selv selvom. 


ja, jeg liker meg i gresset. LIKER DU DEG I GRESSET?
HVA SYNS DU OM BILDENE? 

HAR TATT BILDER

nå har jeg vært ute og tatt litt bilder ogsånn. legger ut bildene etterpå. nå kommer snart mamma hjem så da skal vi grille og kose oss. kos dere videre. jeg blogger igjen snart :)

old bilde som minner meg om sommer

SKAL DU GRILLE IDAG?
LIKER DU Å TA BILDER?

VÆR SÅ SNILL SØTE SMÅ?

vær så snill og stem på meg da? jeg har jo ingen stemmer enda. det er litt trist. men laga den jo i dag så kanskje ikke så veldig rart. hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg. si fra til meg om dere stemmer så skal jeg kommentere på bloggen din som takk. TRYKK PÅ LINKEN FOR Å STEMME PÅ MEG.

VIL DU STEMME?

PUSEKATTEN ER VARM

jeg er tydeligvis ikke den eneste som syns det er varmt. i stad skulle jeg ut for å hente mobilen min på bordet på verandaen. og bak tørkestativet i skyggen fikk jeg øye på en svart skikkelse. og gjett hva det var. hihi det var pusekatten min, fia. stakkars pusen. hun syns sikkert det er kjempevarmt med all den pelsen. hun ligger hvertfall i skyggen som en slappfisk. så søt da. ER HUN IKKE SØT?
HAR DU NOEN DYR? 

JEG ER OPPFINNSOM VETTU

nå har jeg tatt en liten pause fra solingen. det er jo kokvarmt ute. jeg orket ikke sitte i den steika lenger jeg. men stikker vel ut igjen en tur ganske snart tenker jeg. tenkte å vise dere outfiten i deg. vet jeg har lagt ut det samme bilde før, men det er det jeg har på meg i dag så tenkte at det ikke gjorde noe. heheh. veldig oppfinnsom jeg skjønner dere. 

outfit'n for i dag ser slik ut. også må jeg bare få legge til at julie tror jeg har extentions på bilde. men det har jeg ikke. syns det er litt morsomt, for det må jo bety at håret mitt blir lenger. wee

HVA HAR DU PÅ DEG I DAG?
HAR DU EXTENTIONS?

DETTE ER MEG I DAG. MUSA

hehehe jepp. nå har jeg tatt bilde for å vise dere hvordan jeg ser ut idag. virkelig vakker må jeg si. eller ikke. jeg skal ut å sole meg nå, og grunnen til at jeg har en sånn superkul caps på hodet mitt er at jeg skal prøve å unngå å få sol i øynene, og jeg har ikke lyst til å ha solbriller når jeg soler meg for da får jeg jo sånne stygge skiller i ansiktet. woopwoop. 


hehehe hallo sura 

noen ganger så syns jeg at jeg ser ut som en mus. 

jeg kan vel ikke skryte på meg at dette er de fineste bildene som er tatt av meg akkurat. men det får dere bare leve med. sånn ble det idag. 

SKAL DU SOLE DEG?
BRUKER DU CAPS NÅR DU SOLER DEG?
LIGNER JEG PÅ EN MUS? hehehe

HVORDAN DAG BLIR DETTE?

nå er jeg våken faktisk. i dag var planen og dra for å bade og grille med jim, julie og victoria. men jeg vet ikke helt hva som skjer enda. så vi får se hva dagen i dag vil bringe. nå skal jeg hvertfall sette meg ut i sola. ti dagersvarselet sier at det skal bli en hel sol i 10 dager fremover. herlighet, det er godt. 

weheartit


HVA SKAL DERE I DAG?
ER DET SOL?

NIGHTYNIGHT

nå sier jeg godnatt. tenkte å legge meg nå. kanskje sette på en film. tror igrunn jeg kommer til å sovne men. 
imorgen håper jeg på fint vær og bading og grilling med jim, julie og victoria. herlig. 

godnattt.

HVA SKAL DU IMORGEN?

DU ER RAR


hehehe jeg liker deg.
unnskyld linda, men jeg måtte bare legge ut det bilde her. jeg vet du er glad i meg selvom.

ER HUN IKKE SØT?
HAR DU EN VENN SOM ER EKSTRA RAR?

JEG ADVARER DERE HVERTFALL

om du ikke vil vite noe som skjedde i eclipse, så IKKE LES DETTE INNLEGGET :) advarer deg. jeg skriver hva jeg vil på bloggen min, og nå føler jeg for å uttrykke mine følelser, så om du ikke vil høre noe om eclipse så må du bare la være å lese vidre, så slipper du å si til meg "ikke si sånt på bloggen" 


nå har jeg vært å sett på eclipse. og jeg blir så lei meg. bella skal jo være sammen med jacob. omg. jeg føler for å bare hoppe inn i filmen og gjøre så de blir sammen. eller forresten ville jeg vel heller tatt han selv. han er jo rådeilig. men uansett. bella og jacob skal jo være sammen. hun skal jo ikke gifte seg med edward. edward er kjempe herlig han også, men ååå. det er liksom bella og jacob. vet at twilight er BELLA OG EDWARD. men jeg vil at det skal være bella og jacob. seriøst. kan hun ikke bare gjøre som jeg vil så jeg slipper å klage over det her på bloggen. heheheh. sorry, men dette måtte jeg bare få ut. alt i alt var filmen superbra. jeg digget den og gleder meg til å se den på kino med marius neste uke. bryr meg ingenting å se den to ganger på kino.den var jo så søt. og hallo, er det bare meg eller er rosalie veldig pen? det er jo sånn det skal være.
 


HVEM VIL DERE AT BELLA SKAL VÆRE SAMMEN MED?
FØLER DERE SOM MEG? 

forresten så er jeg forelsket i taylor lautner. vi skal så gifte oss en dag. bare så dere vet det.

SIER HADE

nei, sier ikke hade fordi jeg skal slutte å blogge for de som kanskje trodde det. overskriften er jo sånn typisk "jeg slutter å blogge" overskrift. dere er nok ikke kvitt meg enda nei.

men nå skal jeg snart stikke til toget for å dra til jessheim. skal på kino sammen med camilla, julie og jim. også skal kanskje vitcoria være med. det blir så koselig det her. gleder meg hvertfall kjempemasse. blogger nok mer i kveld når jeg kommer hjem fra kinoen. 


det var en gammel kinosal hhi søt

HVA SKAL DU I KVELD?
BLOGGER DU MYE OM SOMMEREN? random spørsmål egentlig.

HOT OR NOT: SOMMERKJOLER

jeg syns at kjoler er noe man bare må ha på sommeren.  det er løst og lett og ha på seg og man blir ikke så veldig fort varm og klam når man har kjole. jeg har endel sommerkjoler selv, og jeg syns det er veldig koselig å ha på kjole når solen titter frem. 

weheartit.com

HOT OR NOT MED KJOLE PÅ VARME SOMMERDAGER? 

GRUNNEN TIL MINE KORTE INNLEGG

må bare få sagt en ting. jeg føler at jeg skriver noen innlegg som er utrolig korte. men nå skal jeg altså komme med grunnen. grunnen til at innleggene mine kan bli litt i det korteste laget (eller de er forsåvidt alltid ganske korte) er at jeg føler at flere faktisk gidder å lese. jeg føler at man heller vil lese korte og enkle innlegg enn innlegg som er flere sider lange. NO OFFENCE TIL DERE SOM HAR LANGE INNLEGG ALTSÅ, men det er altså grunnen til mine korte innlegg. føler rett og slett at flere gidder å lese innleggene før de skriver kommentar. sånn, da var det sagt. da slipper dere å lure på det noe mer. 

okei. jeg må innrømme at det bilde var morsomt. weheartit er tingen.


SYNS DERE INNLEGGENE MINE ER GREIE?
ELLER VIL DERE JEG SKAL SKRIVE LENGER INNLEGG?


NÆMMEN ER DET DEG

i dag er sola på besøk gitt. tenkte bare "næmmen jøss" da jeg så den. så nå blir det endringer i planene mine, skal sette på en vaskemaskin, så skal jeg sette meg i sola. dusje ogsånn kan jeg gjøre senere. jeg trenger sooool. så da stikker jeg faktisk ut jeg nå. kanskje jeg lager frokost først. hm


jeg liker det bilde her så godt. 

ER DET SOL HOS DEG?
SOLER DU DEG MASSE?

HEY HOE

nå har jeg tenkt til å vaske klær, dusje, lage frokost ogsååå finne klær til å ha på meg. ikveld blir det eclipse med jim, julie og camilla. det har jeg sagt endel ganger, men jeg gleder meg så utrolig sinnsykt masse. herregud! også må jeg bare legge ved et bilde som viser hvor fin jeg er på mårran. ikke le

hey hoe. virkelig vakker på mårran.

HVA SKAL DU IDAG?
HAR DU SETT ECLIPSE?