juni 2012

KOSER MEG I TYRKIA

I dag landet jeg i Tyrkia, det har dere vel kanskje fått med dere! Koser meg kjempemasse, og været er på topp. Vet jeg sa jeg skulle ha med macbooken, men slik ble det ikke. Tror det blir lite oppdatering fra meg denne uken. Håper dere får en herlig uke kjære lesere! Følg meg gjerne på instgram: helenesimensen. Kommer til å poste bilder der. Hadebra så lenge<3

PHOTOS: IN MY SUITCASE

Har faktisk klart å pakke ferdig. Det er ikke verst til å være meg! Har også klart å ikke dra med meg så altfor mye. Har nemlig en uvane med det, at jeg alltid tar med meg altfor mye. Om jeg skal pakke for bare en helg så ser det ut som jeg skal være borte i ett år eller noe. Jeg er virkelig ikke flink til å pakke, men i dag føler jeg at jeg har vært ganske flink om jeg skal si det selv. Har kun tatt med klær jeg vet jeg kommer til å få brukt for (tror jeg hvertfall), og kun nødvendige andre ting. Solbriller osv, det må man jo ha i Tyrkia. Også skal jeg selvfølgelig ha med meg babyen min (macbooken), slik at jeg forhåpentligvis kan få oppdatert mine kjære lesere. 

PAKKER DERE ALLTID FOR MYE SLIK SOM MEG? 

TYRKIA NEXT

Okei, ikke før i natt da, men er ikke lenge igjen nå! 

Her skal jeg tilbringe den neste uken! Kan ikke si at det ser så fryktelig vondt ut altså. Skal tilbringe en uke i Tyrkia, Icmeler sammen med min kjære mamma. Blir deilig å komme bort litt. Slappe av og nyte ferien. Gleder meg veldig nå. Hotellet og stranda ser jo helt smashing ut. Gledergledergleder meg! Vi skal nok kose oss masse. Strand, bading, sol, god mat og god drikke. Hva er vel bedre enn det? Her i Norge ser det ut som det blir en fryktelig dårlig sommer i år, så å dra en uke til syden er ikke feil.

SKAL DERE TIL SYDEN I ÅR? HVOR? 

VIL DU BLI ANBEFALT?

Valgte ut tre blogger fra anbefalingsrunden jeg hadde her om dagen. Veldig mange fine blogger! 

http://fredrikr.blogg.no/


http://ssevilhaug.blogg.no/


http://solasa.blogg.no/

Ta en titt på disse tre bloggene da vel. De fortjener en titt!

VIL DU BLI ANBEFALT?
LESER DU NOEN AV DISSE SELV?  

PHOTOS: WHEN I'M BORED

Koselig med kjempestor kropp og lite hode da. Syns jeg var fryktelig sjarmerende her. Romvesen. Det er det jeg egentlig er. Photobooth er gøy!!

I dag skal jeg ta sol før jobb, kjenner jeg trenger litt brunfarge nå. Ikke at jeg blir no spesielt brun. Trist egentlig. Jobber helt til klokken 00.00 i dag, fordi senteret absolutt skal ha nattåpent. Grrr. Orker ikke det. Joda. Drar forresten til Tyrkia om 2 dager nå. Kan det ikke bare bli lørdag nå! Eller vent, ikke helt enda da, siden jeg virkelig trenger hele dagen i morgen til å pakke. Mhmm, jeg er treg når det kommer til pakking. Pakker sikker 5 ganger før jeg virkelig blir helt ferdig. Pakker ut av kofferten så mange ganger, forså og pakke det ned igjen, med litt mindre klær, eller mer. 

HVA SKAL DERE I DAG?

ANBEFALING: HÅRPRODUKT

Farouk Pearl Complex

Farouk Pearl Complex er en hårolje. Den bygger opp slitte tupper, uten å tynge håret. Selv bruker jeg den etter jeg har dusjet, og håret blir helt silkemykt og deilig. Har jo lenge sliti med slitt hår, men syns faktisk at denne hjelper slik at håret mitt ser mindre slitt ut. Denne kan man f.eks kjøpe hos frisøren, slik som jeg har gjort. Oljen reparerer håret, og gir næring og kan brukes til alle slags hårtyper. Den kan også brukes på huden faktisk. Ikke dyre testet. 

HAR NOEN AV DERE PRØVD DEN? 
HAR DERE ETT HÅRPRODUKT Å ANBEFALE?  

YOU GUYS MAKE ME SMILE

Vil bruke dette innlegget til å takke for alle de søte kommentarene jeg har fått de siste dagene. Er veldig mange av dere som har kommentert om håret mitt, og alt er bare positivt. Blir kjempeglad for å høre at dere syns jeg kler det. Var veldig skeptisk til brunt hår i starten, for jeg elsker å være blond. Men nå begynner jeg å vende meg til å være brunette. Blondes have more fun, men det er feil. Brunetter kan ha like mye gøy dem? Joda. Det tror jeg nok. Jeg stortrives hvertfall som brunette nå. Syns det er kjempedeilig å slippe etterveksten min. Og det at dere sier så mye fint om håret mitt, det gjør meg så glad. Tusen takk for at dere er så herlige!

Men kom til å tenke på at dere syns jeg ser så veldig ung ut, SER JEG ELDRE UT MED BRUNT HÅR? 

 // Beklager gjenbruk av bilder, men har ikke fått tatt så mange bilder etter jeg farget håret brunt. Dere overlever vel

PHOTOS: FACELOOK TODAY

// Bildene er redigert i picmonkey.com 

SYNS OM BILDENE? 

DAGENS QUOTE


"A girl doesn't need anyone that doesn't need her" Marilyn Monroe. 

GOOD MORNING

Ville bare titte innom for å ønske dere en herlig mandag! Selv skal jeg jobbe til klokken 16.00. Dumme katten min vekket meg tidlig i dag så er kjempetrøtt, vil sove! Men får håpe dagen min og blir fin. Ha en fin dag alle søte!

Innlegget er skrevet fra iPhone, derfor iPhone bilde.

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tenkte å ha en anbefalingrunde igjen. Det er en stund siden sist nå. Mange blogger som fortjener litt mer oppmerksomhet, så dette er jo en fin mulighet. Kanskje jeg også finner noen nye blogger å lese. Tenkte å anbefale 2-3 blogger, som jeg syns er fine. Bare å melde seg på! 

ER DU MED? 

VURDERING

// Trykk HER for å komme til bloggen. 

Martine har en kjempefin blogg! Hun har en nydelig header, og flott design. Hun blogger om hverdag, outfit, bilder osv. Hun har alltid bilder i innleggene sine, og de har god kvalitet og er store. Selvfølgelig ett stor pluss at hun også er flink til å oppdatere bloggen sin, og kommentere tilbake! Anbefaler dere å ta en titt på bloggen hennes hvertfall. Jeg elsker den! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

NEW IN


Skrubbehansker og ansiktskrem, The Body Shop. Håndkrem, Vita. Bikinioverdel, Bikbok. 


Hvit topp, Lindex. 

Som dere sikkert har fått med dere så reiser jo jeg til Tyrkia neste helg. Derfor har det jo blitt endel innkjøp i det siste. Men jeg klager ikke jeg, men lommeboken gjør det, dessverre. Denne uken skal jeg ikke bruke spesielt mye penger, nå må jeg lære meg å spare! Syns forresten at den bikinioverdelen var nydelig! 

SYNS? 

PHOTOS: I TURNED TO BROWN

I går hadde jeg ett "lite" uhell med hårfargingen min. Skulle farge den stygge etterveksten min lys, men endte opp som en gulrot, altså helt oransj/gult. Jeg brast ut i gråt, selvfølgelig. Klokken var allerede 16.00 og stengetiden var jo om to timer. Ingen frisører hadde mulighet og tid til å fikse det, så dermed måtte jeg kjøpe meg hårfarge. Denne gangen ble det brunt. Er faktisk kjempefornøyd selv. Hadde planer om å farge håret brunt etter turen til Tyrkia uansett, men så ble det før i stedenfor. Shit happends. Ble virkelig lei meg da jeg så den oransje fargen, men nå er jeg fornøyd, så ingen skade skjedd egentlig. 

Først mitt misslykka forsøk på lysere ettervekst:
Er det rart jeg begynte å gråte? Nei, tror ikke det. 


Så, da har jeg blitt brunette da dere. Uvandt egentlig, men blir vel vandt til det. 

HVA SYNS DERE? 

PHOTOS: BIRTHDAY

Dette innlegget vil jeg bruke til å gratulere min kjære bestevenninne, Camilla så mye med dagen som var 11 juni. Håper du koste deg like mye som jeg gjorde, med grilling, kaker og godt selskap. Nå har du blitt stor jente, hele 22 år. Men du er fortsatt liten i mine øyne. 

NOEN SOM BLE FRISTET? 

VIL LESE DIN BLOGG

Jeg trenger flere blogger å lese. Trenger litt ny inspirasjon til min nye start med bloggen. Legg meg gjerne til som venn slik at det blir lettere å følge bloggen deres videre. Jeg titter innom alle bloggene som kommenterer, og legger igjen spor fra meg der. Kanskje jeg får en ny favorittblogg? 

HVA ER DIN BLOGG? 
HVOR FINNER DU INSPIRASJON?  

NEW IN


Hvit og rosa bhtopp, Cubus. Blondeshorts, Gina Tricot. Blå og rosa genser, B-young. Hårfarge, Cubus 

Mens jeg har hatt bloggpause har jeg egentlig brukt litt tid på shopping også. Reiser jo til Tyrkia neste helg, så har vært nødvendig shopping. Sommerklærne mine fra i fjor er dødsstygge og ikke noe jeg har planer om å bruke mye i år, så derfor var det nødvendig med litt nytt i sommergarderoben. Alltid herlig med nye sommerklær da, er det ikke? 

SYNS?  

THE LAST FEW DAYS

Hei på dere. Har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. De siste dagene har jeg ikke vært helt meg selv. Derfor har jeg heller ikke blogget. Har ikke vært noe spesielt som har vært galt, har bare vært sliten og jobbet mye, som har gjort at jeg rett og slett ikke har klart å sette av tid til bloggen. Men nå er jeg back on track, kan ikke love at det blir like mye blogging som før, men jeg er hvertfall her. De siste dagene har jeg vært i bursdag til min kjære Camilla, jeg har vært på kino og sett LOL sammen med Sara og jeg har jobbet. Ikke så spennede. Har også bestilt tur til Tyrkia, med avreise om 8 dager. Gleder meg til å komme bort litt. Blir godt med en sydentur.  I helgen har jeg endelig frihelg. Det er faktisk 3 helger siden sist jeg hadde fri. Håper å tilbringe lørdagen med søte Sara, men formen er fryktelig dårlig. 

HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE? 
NOEN SOM HAR SAVNET MEG?  

ANBEFALING: MOVIETIME


// Bildene er hentet fra weheartit, kollasjene er laget av meg. 

Har dere sett filmen LOL med Miley Cyrus? Ikke det? Da anbefaler jeg dere å se den. Hvertfall om dere liker typiske "jentefilmer" med kjærlighet, drama og tårer. Dette var den perfekte filmen for meg. Jeg elsker slike filmer, og i tillegg er jeg Mileyfan, så selvfølgelig falt filmen i smak hos meg. Vil ikke røpe for mye av filmen, så derfor skriver jeg heller ingenting om den. Jeg er så flink til å røpe alt som skjer når jeg først setter i gang. Men kan si så mye som at jeg likte den veldig godt, og den skal absolutt havne i dvdhylla mi blandt favoritter. 

HAR DERE SETT LOL? 

HADE BLOGGEN

Må bare si beklager for dårlig blogging. Igjen! Har ingen energi til overs dessverre. Vil ikke blogge bare for å blogge, jeg vil blogge bra og sånn som det er nå blir ikke innelggene mine bra. Har ikke ork til å sette meg ned å skrive lange og inspirerende innlegg akkurat nå. Håper dere fortsatt er der når jeg er tilbake

Lik gjerne facebooksiden min HER!! Om dere vil vite når jeg er tilbake. 

EDIT: har mange forhåndskrevne innlegg til dere, så er nok snart tilbake! 

YOUNG, WILD AND FREE

Ville bare forklare litt angående innlegget jeg skrev om meg selv, siden jeg så at det var så mange som ble sjokkert over alderen min.


"How old would you be if you didn't know how old you were?"
 

Ja, jeg er snart 22 år. Jeg er født i november 1990. Jeg føler meg absolutt ikke så gammel. Jeg har mange yngre venner, jeg oppfører meg ikke like voksent som mange andre på min alder. Men vet dere hva? Jeg trives. Jeg trives med å se ung ut. Vet dere hvor mange fordeler det er med å se ung ut eller? Jeg har spart endel penger på det nemlig. Buss, tog og kino for eksempel. Jeg kan enda si på bussen at jeg skal hit og dit, og de spørr om jeg er barn. Det fine med å se så ung ut er at jeg holder meg ung lenger. Tenk dere når jeg blir eldre, og mine venner kanskje ser ut som de er 5 år eldre enn meg selv. Fordel x titusen. Det er jo faktisk værre å se 5 år eldre ut, enn å være det! Har dere tenkt på det? Jeg har lest at de som ser unge ut, kan både le sist og leve lenger. Selvfølgelig er dette en fordel. Ja, jeg må vise legitimasjon bestandig når jeg skal noe med aldersgrense på, men hva gjør vel det? Det tar kanskje 2 sekunder av tiden min å vise bankkortet. Jeg er fornøyd med å se ung ut. Fornøyd med å ikke oppføre meg som eldre enn jeg føler meg. Jeg føler meg ikke gammel, så hvorfor skal jeg da oppføre meg som om jeg er det? 


Som Sara Alexandra sa til meg "Du er søt og liten daaaa;* bedre det enn noe annet<3"

BEDRE Å SE UNG OG FRESH UT VEL? 

DAGENS QUOTE

Føler dette er noe mange jenter burde tenke over. Etter hva jeg tror, så er jeg ganske sikker på at mange føler seg mindre pen om de ser en veldig pen jente på gaten. Tror mange tenker at de skulle sett slik ut selv. De skulle hatt de samme klærne. Samme kroppen. Samme håret osv. Men husk at du er fin som du er! 

LETS TALK ABOUT ME, BABY

# Den dagen jeg gifter meg så SKAL jeg gifte meg i en Vera Wang kjole. Koste hva det koste vil! 
# Jeg elsker å se på tvserier. Begynner jeg å se på en serie så klarer jeg nesten ikke å stoppe. 

# Da jeg var liten var jeg veldig redd for hufsa i mummitrollet. 
# Jeg blir sinnsykt fort stressa, så derfor har jeg så og si alltid god tid. Jeg går til toget et kvarter før jeg egentlig behøver fordi jeg innbiller meg at jeg bruker lenger tid enn jeg egetlig gjør. Hver gang. Og jeg er ingen hyggelig person når jeg stresser. Jeg blir sur og masete, og vennene mine kan vel underskrive på at de helst ikke vil være med meg da. 
# Jeg er ikke noe glad i spagetti, men makaroni er noe av det beste jeg vet. Selvom det er samme greia. 
# Jeg kan ikke se/høre på f.eks nyheter mens jeg spiser for da mister jeg helt matlysten. Klarer rett og slett ikke å spise om nyhetene står på. Mister også matlysten med en gang noen snakker om noe ekkelt, eller jeg ser noe ekkelt.
# Jeg elsker å synge. Synger hele tiden når jeg er alene, men ikke fult så mye forran andre. Har jo lagt ut sangvideo på bloggen før da, kanskje det blir flere? 
# Når jeg spørr noen om hvor gammel de tror jeg er så tipper de fleste at jeg er 94 eller 95 modell. Jeg er snart 22 år, og tror egentlig det er mange av leserne mine som ikke er klar over det. 

# Jeg hater dører, det er noe av det ekleste jeg vet.

NOE VI HAR FELLES? 

ANBEFALING: HUDPLEIE

Dead Sea Spa Magik Salt Brushing // Silky Smooth Body Lotion. 

Nå som sommeren nærmer seg så er det viktig å ta vare på huden sin slik at man får en fin og sommerklar hud. Jeg har prøvd mange skrubber og body lotioner opp gjennom livet, men har kun funnet to produkter som jeg virkelig liker. Disse fra Dead Sea Spa Magik er utrolig gode produkter! Skrubben er en saltvannsbrushing og inneholder dødehavssalter. Du får en myk og silkeaktig hud etter å ha brukt den. Det som er så greit med den er at den er lett å bruke, og du kan enkelt ta den med i dusjen. Jeg pleier å bruke saltskrubben først, og etter jeg er ferdig påfører jeg body lotion. Body Lotionen lukter utrolig godt, og gir huden en myk og frisk følelse. Virkelig et herlig produkt. Disse passer for alle hudtyper, og er utmerket for tørr hud! Produktene er ikke dyretestet! KAN KJØPES HER!!HAR DERE PRØVD DISSE?
NOEN PRODUKTER Å ANBEFALE?  

VIL DU BLI VURDERT?


http://mariasanni.blogg.no/

Denne jenta har en amazing blogg. Hun har akkurat hatt en lang bloggpause, men er nå tilbake igjen. Første gangen jeg var inne på bloggen hennes visste jeg at jeg kom til å bli fast leser. Bildene hun tar er utrolige! Hun har et design som jeg syns passer veldig godt nå som det er sommer. Hun blogger mest om hverdag og fotobilder, men har også noen veldig fine innlegg som virkelig burde leses. Anbefaler dere absolutt å ta en titt innom bloggen hennes. Hun er kjempesøt, og veldig flink! 

Hun har forresten skrevet ett veldig viktig innlegg, som jeg tvinger dere til å lese. (Heheh! Håper hvertfall dere tar dere tid til det!) HER!!

VIL DU BLI VURDERT? 
LESER DERE BLOGGEN HENNES?  

VIDEOBLOGG: TIL LESERNE MINE

Videoblogg er ikke helt min greie, men værsegod. og igjen: Tusen takk til alle leserne mine

SKAL JEG HA MER VIDEOBLOGGER? 

DAGENS QUOTE

"If you can make a girl laugh, you can make her do anything" Marilyn Monroe.

Har egentlig aldri før tenkt over hvor mye det betyr at en person får deg til å le. Men da jeg så denne quoten så begynte jeg faktisk å tenke litt på det. Det er jo igrunn ganske viktig at de du er med kan få deg til å le, ellers kan det jo fort bli kjedelig. Hvertfall når det kommer til kjærligheten, selvfølgelig også blandt venner. Men tenk på det da, ett forhold uten humor og latter, det er ikke bra. Jeg personlig ler jo så og si av alt. Med min dårlige humor er det ikke noe problem å få meg til å le. Jeg har vel ikke helt vokst fra barnehagestadiet enda. Joda, nesten. 

LER DERE MYE? 

HAR FORRESTEN LAGET EN VIDEOBLOGG TIL DERE. NOEN OM GLEDER SEG TIL Å SE? 

SUMMERPLANS

Denne sommerferien har jeg egentlig ikke store planene. Jeg skal jobbe store deler av sommeren, og har bare 3 uker med ferie. Den første uken min med ferie skal jeg antakeligvis tilbringe i Tyrkia sammen med min kjære mor. Det blir nok en litt spontan tur, i og med at vi ikke har bestilt enda. Om det ikke blir Tyrkia så reiser vi bare opp til Hemsedal. Jeg skal også tilbringe tid sammen med mine besteforeldre og søskenbarn. Vi skal reise til hytta i Hemsedal, også skal vi til Sogn og Fjordane på campingtur. Dette er noe jeg virkelig ser frem til! Gleder meg som en liten unge. Dere tenker kanskje at det er rart å glede seg så fælt til en campingtur, heehh, men det er koselig altså! Siste uken min tror jeg at jeg faktisk skal tilbringe i Tromsø. Håper hvertfall at ting går etter planen. Dere lurer kanskje på hva jeg skal gjøre der, men det får dere nok bare vente å se. Hihi! Har også et stort ønske om å få kommet meg en tur til bodø i løpet av sommeren. 

Disse bildene er fra i fjor sommer da Camilla og jeg var i Bulgaria alene for første gang! Amazing og herlig tur. 

HVA ER DERES PLANER FOR SOMMEREN? 

NEW IN

Spenne // Lindex. 


Topp // Lindex. 


Pudder // Lindex. 

SYNS? 

NEW IN: MY BIKINI

Fant ut at jeg måtte ha ny bikini i år, og da ble det denne. Den er selvfølgelig fra Lindex. Syns den var veldig søt i fargen, jeg.

SYNS? 

VIL DU BLI VURDERT?

http://anhthut.blogg.no/

Vinneren av forrige vurderingsrunde ble denne fine jenta. Hun har et stilrent og flott design, noe som gjør at man får lyst til å se mer på bloggen. Hun oppdaterer bloggen sin ofte, noe som jeg syns er veldig viktig for å ha en bra blogg. Hun blogger om hverdag, innkjøp, outfit, tips osv. Hun bruker mange, fine bilder, som også er store og klare. Personlig syns jeg hun har en kjempebra blogg! 

 

VIL DU BLI VURDERT? 

 

INSPIRASJON: DREAM CATCHER


// Bildene er hentet fra weheart it, kollasjene er laget av meg 

Ååå, syns drømmefangere er så pene å se på. På weheartit er det så utrolig mange fine bilder av dem. De er nydelige! Drømmefangere stammer jo fra indianere (tror jeg). Jeg har hvertfall lest at det er indianere som begynte å lage disse. De skal hjelpe deg med å huske de gode drømmene dine, mens den skal hindre deg i å få vonde drømmer. Skulle gjerne hatt en slik selv for å se om den funker. 

SYNS? 

DAGENS QUOTE

"And I want to make it worth the fight"

Det er alltid viktig å huske på det ordtaket der. Når det er noe du ønsker å kjempe for, så må du alltid spørre deg selv og tenke over om det er verdt det. Er ikke alle ting som er like mye verdt å kjempe for. Mennesker som får deg til å føle deg liten, trist og lei f.eks. Men du skal alltid holde deg oppe og holde deg sterk. Er det noe du virkelig har lyst til og kjempe for så gjør det. Man klarer det man vil. 

ENIG?