juni 2011

AND SHE DID IT AGAIN


selena gomez har gjort det igjen og kommet med en herlig sang.
i love you like a love song baby! 

jobber fra 15-21 i dag. så blir dårlig med blogging. etter jobb kommer kjæresten min hit! can't wait!

HAR DU HØRT SANGEN?
SYNS OM DEN?  

NÅ BOR JEG ALENE

neida. eller joda. i en uke. mamma har reist på hytta, uten meg. så nå har jeg huset for meg selv. eller leiligheten. kall det hva dere vil. he-he. anyways. jeg syns det er ganske deilig å være alene. gjøre hva jeg vil, når jeg vil, se på hva jeg vil på tv, spille musikk så høyt jeg vil, legge meg når jeg vil, stå opp når jeg vil. ååååjaaada, skal virkelig ikke klage. i morgen etter jeg har vært på jobb så kommer kjæresten min hit. ååå gleder meg så utrolig masse til å se han igjen. har ikke sett han på flere uker. faktisk over to uker. savner han helt forferdelig masse, så skal bli så godt å få besøk av han igjen.SYNS DU DET ER DEILIG Å VÆRE ALENE HJEMME?  
HVA GJØR DU NÅR DU ER ALENE?  

ANBEFALES


finefinefinefinefineeeee sangen! vet den er gammel. men den er fortsatt fin!

HAR DU HØRT DEN?
SYNS?  

HVA KLER JEG BEST?


hva syns dere jeg kler best? rett hår eller med krøller? selv syns jeg rett hår, men det er vel fordi at jeg ikke liker at jeg har krøller. haha. syns andre er fine med krøller da, men selv er jeg ikke så veldig fin med det syns jeg. 

HVA KLER JEG BEST?  

SÅNN SER MAN UT I DAG


wops. har ikke rettet ut håret. er ikke ofte man ser meg med krøller. he-heh.

HAR DU KRØLLER? 

fint vær

Skal love dere at det regner bra masse ute... jeg skal på jobb og måtte i tillegg ut og gå i det herlige været! love my life:) blogger fra iPhone så blir ingen bilder desverre. etter jobb i dag skal jeg til Siw. vet ikke hva vi skal for det var visst en overraskelse hihi

SANGVIDEO

har lenge vurdert å lage en ny sangvideo. fikk så mye fin respons på den forrige jeg hadde. er vanskelig å finne en sang jeg kan synge egentlig, så lurer på om dere har noen forslag? helst en som er rolig og hvor de ikke synger så sinnsykt fort. haha, er ikke noen mester i å synge liksom så klarer ikke hvilken som helst sang. 


hurra for arkivbilde...


for de som vil høre den gamle sangvideon så er den her: http://helenessimensen.blogg.no/1270384782_her_er_sangvideoen.html

FORSLAG TIL SANG JEG KAN SYNGE? 
VIL DERE I DET HELETATT HA SANGVIDEO?  

PHOTO


andrea og meg for noen måneder siden! he-he søtt 


LIKE OR DISLIKE: BLONDER


jeg eeeeeeelsker blonder! syns det er så pent! 
hva syns du om blonder?  

VAR IKKE DETTE JEG BESTILTE

sommerferien er her, eller den har jo vært her noen dager allerede for meg, men uansett så har den ikke startet særlig bra med tanke på været. kan ikke si det var sånt vær jeg bestilte i ferien min?! sååå, kan noen gentlig fortelle meg hvor solen har blitt av? ikke det? nei det var det jeg tenkte meg... men håper virkelig at solen kommer snart. egentlig kan det godt regne hele neste uke for min del, i og med at jeg skal jobbe hele uken. men etter neste uke så bestiller jeg sol. hørte du det du der oppe? soooool. jatakk! 

og nå når jeg fant dette bilde av meg fra i fjor sommer, så fikk jeg lyst på jordbær .....
hadde det ikke vært så drittvær kunne jeg gått og kjøpt meg det, men neitakk. 
btw, så mørkt hår jeg hadde i fjor sommer! aldri igjen! 

HAR DERE FINT ELLER DÅRLIG VÆR? 

HADDE ALDRI TRODD JEG SKULLE KJØPE DENNE

i går så var jeg på jobb på lindex. var på kids avdelingen og det er så mye søte ting der. i går mens jeg drev og ryddet litt så fant jeg en supersøt hatt! jeg har aldri vært noe glad i hatter, vet ikke hvorfor men har bare aldri likt det så godt. men i går, da jeg fant den hatten på kids så tenkte jeg at den måtte jeg jo bare ha! tenkte at det kanskje var greit å ha en hatt på sommeren, og spesielt i bulgaria, så da kjøpte jeg meg en hatt da. he-he-he. 


he-he-he. kan ikke si jeg kler den! men skal bare bruke den i syden uansett. haha 

HAR DU EN HATT? 
LIKER DU HATTER?


DAGENS BLOGG


skulle ha postet dette innlegget 21 juni, men bedre sent enn aldri eller?
uansett. dagens blogg ble søte sandra. bloggen hennes er verdt å ta en titt på. sandra har mange lesere nå, men hun fortjener absolutt og få noen flere, så titt innom da vel.
http://sandracb.blogg.no/ 

LESER DU BLOGGEN TIL SANDRA? 

hei

sliten.no

BILDERESULTAT AV MAKEUP PRØVEN


For noen uker siden så hadde jeg sminkeprøve på skolen. skulle sminke en kveldsmakeup og deretter få karakter på det, og resultatet ser dere på bildene her. karakteren min ble 5, og jeg ble kjempefornøyd! 
Jeg har sminket og modell på bildene er bestevenninnen min Camilla. Tusen takk for at du stilte opp! 

HVA SYNS DERE? 


PHOTO


jenta mi! 


VIL DU BLI DAGENS BLOGG?skriv bloggen din da vel? 
jeg titter innom alle som kommenterer. kanskje du er heldig og får en kommentar også 

HVA ER SOMMER?

nå er det sommerferie! endelig. har vel hatt det noen dager allerede. men er ikke før nå at det har gått opp for meg at det faktisk er sommerferie, og null mer skole. det er virkelig herlig å ha ferie! selvom det blir endel jobbing. håper at sommeren gir meg masse sol. jeg vil ha sol, sene kvelder med venner, kjærestetid, bading, grilling, shopping, slappe dager osvosv. for det er vel det sommer er? 

HÅPER DU PÅ MASSE SOL I SOMMER?
HVA ER SOMMER FOR DEG? 
SUPERFORNØYD

i dag har det vært avsluttning for alle avgangselever på nannestad videregående skole. som dere vet så har jeg nå fullført 3 år på VGS, og er nå ferdig utdannet hudpleier. det er veldig deilig å være ferdig med skole, og tror nok ikke jeg skal gå noe mer skole ever again! kanskje det blir noen sminkekurs osv, eller kaaaanskje makeupskole etterhvert. men vi får se. nå er jeg hvertfall ferdig utdannet og skal love dere at det er utrolig herlig! er utrolig fornøyd med vitnemålet mitt også. har over 4 i snitt, og da skal jeg ikke klage. kunne ikke fått noe bedre vitnemål tror jeg. var trist å si hade til jentene i dag, men vet at jeg kommer til å se mange av dem igjen. kanskje ikke alle, men de jeg er mest med ser jeg nok om ikke så lenge. har vært tre herlige år sammen med de beste jentene! ER DU FERDIG PÅ VGS?

FORNØYD MED KARAKTERENE DINE?  

SWEET DREAMS? TROR IKKE DET NEI

åååååååååå omg! blir gal av det voldsomme bråket som er her ute. prøver å sove, men det er ikke så utrolig lett når det er konsert borti her eller hva det er fornoe. bråker gjør det hvertfall. og jeg kommer aldri i verden til å få sove mens de driver og hoier og skriker og synger som gærninger! ååå lol for ett herlig liv jeg har. unnskyld. må bare klage litt. vil sove. 

BARE ELSKER AT DET BRÅKER NÅR JEG SKAL SOVE .........  


TRENGER DU STILLHET NÅR DU SKAL SOVE?  

PHOTO


photo by me 


SYNS OM BILDE? 

I'M BACK

blogget ikke igår fordi at jeg først var på skolen, og deretter ble jeg med kine hjem fordi jeg skulle på jobb og ikke gadd å vente på senteret alene. klokken 17-22 jobbet jeg, og skal love dere at det var stress, mye folk og MYE å gjøre! folk strømmer jo til senteret som gærninger når det er nattåpent, det er helt vilt altså. skikkelig stress! men jeg lever fortsatt da. heldigvis! når jeg kom hjem var jeg super sliten. men jeg overlevde det også jeg. i dag har klassen vært hos silje og grillet. siste skoledag i dag. ganske trist egentlig. på mandag er det avsluttning og da får vi vitnemål også er det ferieeeee. 

ble et arkivbilde desverre......

HAR DERE FÅTT SOMMERFERIE?
FINT VÆR HOS DERE?  

DØGNRYTME, HVOR?


nå skal jeg legge meg. er egentlig ikke så veldig trøtt, pga den stygge døgnrytmen min. har jo hatt fri her og fri der pga eksamen ogsånne ting. så disse dagene hvor jeg faktisk skal på skolen, da får jeg ikke sove. i morgen skal jeg på skolen kun for å få farget vipper og bryn faktisk. det blir deilig å få de farget igjen! så skal vi levere bøkene. og etter det er vi ferdig forhåpentligvis. etter skolen i morgen blir det jobbings på lindex. 


sweet dreams and sleep tight, don't let the bedbugs bite. 

NOT GOOD ENOUGH?


det er veldig mange mennesker som ikke har det bra med seg selv. det kan være av ulike grunner, noen har kanskje blitt mye mobbet, mens andre bare har fått det inn på seg at de ikke er bra nok. selv mener jeg at man skal være fornøyde med den man er, uansett hva. vet det er vanskelig, for har ikke den beste selvtillitten selv heller, men skulle ønske jeg hadde det. selvtillitten min har blitt veldig mye bedre med årene, og jeg håper og tror at den ikke blir noe verre. men uansett, det er mange som sliter med dårlig selvtillitt. folk føler seg rett og slett ikke bra nok (sånn som dere ser på bilde over av sophia bush). det er ikke rart folk sliter med selvtillitten når man ser på tv og i blader for tiden. man får jo på følelsen av at for å være bra nok så må man være modelltynn og i tillegg pen. syns det er helt teit hvor fikserte folk er på dette, selvom det ikke er rart. men vær så snill, vær fornøyd med den du er! vær fornøyd med hvordan du ser ut, uansett hva alle andre sier. de som sier at du er noe annet enn det du er, det er de som ikke har det bra med seg selv, nettopp fordi de behøver å rakke ned på andre for selv å ha det bra.

HEHE, btw, vet at det blir litt rart av meg å legge inn dette innlegget når jeg nettopp har skrevet i forrige innlegg at jeg skulle ønske jeg så ut som sophia bush! MEN, det er sånt man bare skriver. uansett, dette innlegget er mer ment til at folk som blir mobbet heller skal se forbi mobberene og være fornøyde med seg selv anyway! 

HAR DU BRA SELVTILLITT? 
HVA ER DIN MENING OM MOBBING? 

SKULLE GJERNE SETT SÅNN UThvem syns vel ikke at sophia bush er en av verdens peneste? 

GONNA MISS YOU ALL


kommer til å savne dere så sinnsykt masse når skolen slutter. er flere enn de på bilde jeg snakker om, men disse vet godt selv hvem de er. er så rart å tenke på at skoleåret straks er over, og at vi aldri mer skal gå i samme klasse. har hatt noen kjempefine år sammen med jentene, og håper at det skal bli flere minner selvom alle går hvert til sitt, begynner og jobbe og noen fortsetter på skole. jeg ser hvertfall fremover og håper at vi alle sammen kan samles igjen snart og finne på noe sprell. er kjempeglad i dere alle sammen! 

ER DET NOEN DU KOMMER TIL Å SAVNE EKSTRA MYE NÅR SKOLEN SLUTTER? 

SOMMERFERIE?har to skoledager igjen før det er sommerferie. misunner dere som har fått ferie skikkelig. ikke at jeg får no særlig sommerferie enda siden jeg skal jo jobbe, men deilig å vite at man er ferdig på skolen. har faktisk klart å fullføre 3 klasse på VGS med passe greie karakterer. er ikke sånn superfornøyd. skulle gjerne hatt to 5'ere til, men men. fikk hvertfall 5 på eksamen, og det er jo en egen karakter heldigvis! nå gleder jeg meg bare til jeg kan nyte sommerferien sånn som dere andre. det skal bli så godt, selvom det blir endel jobbing også. men penger er kjekt å ha da. 12 juli stikker camilla og jeg avgårde til bulgaria. vi skal dra alene for første gang, uten noen foreldre til å passe på oss. det blir kjempekoselig. jentene på tur. resten av sommeren skal jeg forhåpentligvis tilbringe sammen med kjæresten, venner og familie. også blir det mye tid på jobb. 

HAR DU FÅTT SOMMERFERIE?
HVA SKAL DU I SOMMER?  

PHOTO: LOVE


you're the reason that i breathe
i want you to know that
if you were to leave, then i couldn't go back
my life will be incomplete without you here
you're the reason that i breathe

GOOD NIGHT

nå tenkte jeg faktisk at jeg skal legge meg. er i grunn ganske trøtt. sweet dreams til alle dere søte blogglesere (om det er noen som leser dette da) har på følelsen av at mange bloggere bare blar ned og svarer på spørsmålene i innleggene, hihi. menmen, sånn er det vel bare. anyways, jeg håper at alle får en god natt. jeg skal hvertfall prøve å ha en god natt. 

miss you

SWEET DREAMS 

PHOTO: SUMMERtok disse bildene i kroatia i fjor sommer, vil til syden nå! 
under en måned til camilla og jeg drar til bulgaria da. gleder meg som en unge! 

SYNS OM BILDENE?

MÅ HA DET, BARE MÅ HA DET


er det noe jeg har mye av så er det lepomader. jeg bruker det hele tiden og kunne aldri i verden klart meg uten det. har det med meg hvor enn jeg går og glemmer jeg de hjemme så går jeg og kjøper meg en ny. neida, eller joda. det er ikke veldig langt unna hvertfall. er helt avhengig av det! 

BRUKER DU LEPOMADE?
ER DET NOE DU ER AVHENGIG AV? 

HOT OR NOT


photo by me

hva syns dere om leopard mønster egentlig? det blir jo mer og mer klær, tilbehør og sko som har dette mønsteret på seg. selv syns jeg det er stilig, men kun i små doser. har heller ikke så veldig mye leopardmønstrete ting. har en topp (den som man ser på bilde) , en kjole, solbriller og en cardigan. spennende for dere å vite tenker jeg, sikkert kjempespennende! yes. 

HOT OR NOT? 

MY NEW BABY

i forrige uke skjedde det noe helt uventet og spontant! jeg skaffet meg nemlig en ny baby, nemlig iPhone 4. jeg som aldri ville ha iPhone for den hadde jeg jo hørt så mye dritt om. men ja, nå har jeg altså skaffet meg det selv allikevel, og jeg må ærlig innrømme at jeg er superfornøyd! kan ikke si at jeg har hatt en telefon som er bedre før, så er rett og slett storfornøyd. om det er noen av dere som har noen kule app's å dele med meg som jeg må laste ned så er det bare å komme med det. tar i mot all hjelp! 


måtte jo selvfølgelig kjøpe med ett rosa deksel da

HAR DU IPHONE?
HAR DU NOEN APP'S ELLER NOE ANNET KULT Å MEDDELE NÅR DET GJELDER IPHONE?  

KJÆRLIGHET OG DRAMA


weheartit. 

åååå er det en serie som jeg elsker så er det one tree hill. det er kjærlighet og drama på ett sted, akkurat perfekt for meg! jeg elsker drama på tvskjermen, men i virkeligheten kunne jeg godt vært uten. men er jo alltids litt drama her og der. men anyways, one tree hill in my heart. og lucas og brooke, mmmm!

LIKER DU ONE TREE HILL?

FINT VÆR?

våknet i dag og tenkte: yes, fint vær er så deilig! jeg tuslet bort til vinduet, og hva var det jeg så? jo det var grå himmel og masse regn. fml. jeg som ville ha sol i dag. men neida. denne flaksen min altså. men ønsker meg sol resten av uken da, om det er mulig. tviler jeg sterkt på men er det ikke lov å drømme da? er jo meldt flomvarsel og alt da, så tror nok jeg må lete ganske lenge etter den sola.

weheartit

ER DET FINT VÆR HOS DEG? 

MY LIFE BE LIKE

livet smiler til meg for tiden. kan ikke gjøre annet enn å smile selv. sommeren har kommet, sommerferien nærmer seg og jeg har en super kjæreste. dere har vel kanskje lagt merke til at bloggen min har blitt en slags "helene's-love-life" - blogg? sånn har det visst bare blitt. jeg har det helt herlig for tiden, og dennis er jo en av de største grunnene til at livet mitt smiler sånn for tiden. har virkelig kommet inn i en periode med happy days og hvor tankene mine bare handler om en ting, nemlig kjærlighet. så kliss å skrive, men det er faktisk sant.

frøken smiley

HVORDAN ER DITT HUMØR FOR TIDEN?  

LIKE OR DISLIKE


selv liker jeg rosa lepper veldig godt. har så mange rosa leppestifter at jeg klarer ikke å holde styr på dem! 
denne er vel den fineste jeg har syns jeg. 

LIKER DU ROSA LEPPER?  

PHOTO: ME+YOU


i love you

HATT EN HERLIG HELG

fra lørdag til i dag så har jeg kost meg med kjæresten min. på lørdag var vi i oslo for å feire bursdagen til min kjære camilla. vi hadde leid oss hotell, og dro ut på byen. hadde en super kveld med masse herlige mennesker. i går dro dennis og jeg hjem til meg, og han sov her til i dag. vi grilla sammen med mamma, gikk en tur i skogen også slappet vi av med en film. vi så faktisk på dear john, hihi. søteste filmen da!
har hatt det helt utrolig sammen med han disse dagene. var trist at han dro hjem i dag, men ser han jo snart igjen. dennis måtte jo såklart geipe daaaa. ilu

HVA HAR DERE GJORT I HELGEN? 

 

FORNØYD MED EKSAMEN

i dag hadde jeg eksamen i hudpleie. den var praktisk, det vil si at jeg måtte gjøre behandlinger på en random kunde. da det var min tur til å få behandlingene jeg skulle gi begynte jeg seriøst å gråte. jeg ble så lei meg og tenkte at: nå stryker jeg. jeg gråt en del faktisk. lol. klarte bare ikke å holde tårene inne for jeg ble så sinnsykt lei meg. men den gode nyheten er at jeg faktisk besto eksamen med en 5'er! dere skulle sett hvor glad jeg ble. lykkelig! 
nå skal jeg legge meg for jeg skal på jobb i morgen tidlig. kjæresten min kommer og henter meg og blir hos meg til mandag. herregud som jeg gleder meg til å se den gutten igjen! håper dagen i morgen går fort!

gliste vel som det her når jeg fikk vite karakteren!  

BLE DU FORNØYD MED EKSAMEN?
HVA SKAL DU I HELGEN?  

HATE YOU

har sovet så dårlig i natt. det var en mygg her når jeg skulle legge meg, og siden jeg ikke ville sove før den var dø så fikk jeg jo aldri lagt meg! hate you, din dritt. blir så irritert. har våknet hundre tusen ganger i natt også. liker ikke det for nå kommer jeg til å være totally gone i hele dag. yey! nå skal jeg på skoeln og forhåpentligvis finne det dumme navnskiltet mitt, og gjør jeg ikke det så er det: byebye eksamen stå karakter. neida. men joda. 


HATER DU MYGG? 
SOVET GODT I NATT? 

KILL ME, SWEET DREAMS

nei uff. jeg får vel legge meg nå. problemet mitt er bare at det er utrolig varmt her så tror egentlig ikke at jeg får sove. jeg har også endel ting å tenke på som gjør det enda værre å sove. tenker på eksamen og at jeg har mistet navnskiltet mitt. herregud er det mulig? nå blir jeg trukket sikkert en hel karakter bare pga det stygge navnskiltet! jeg ber til gud om at jeg finner det på skolen imorgen, ellers kan jeg bare gå å dø. neida, men dere skjønner hva jeg mener. blir så frustrert. eksamen er så viktig, og jeg har klart å miste navnskiltet. flott altså. i morgen skal jeg øve til eksamen på skolen, det trengs. føler meg så absolutt IKKE klar. kill me.

men får prøve å sove og drømme søtt om pusen min. love is in the air, det har dere vel fått med dere? 

bilde er fra weheartit. selvfølgelig!  sweet dreams 
 
ER DET VARMT HOS DEG? 

 

FLY ME AWAY

TO A BETTER PLACE! 

hvor herlig hadde det ikke vært å dra til paris nå? var i paris for mange mange år siden. det er utrolig fint der, og jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne dratt tilbake dit. paris er jo en kjærlighetsby, så hadde jo vært koselig å dratt dit sammen med en gutt. ikke med hvilken som helst gutt da, men kjæresten min. hadde ikke gjort noe å dra vekk fra alt av eksamens mas og stress, og bare komme seg vekk litt og slappe helt av. 

HAR DU VÆRT I PARIS?

BEGYNNER Å GRÅTE


begynner seriøst å gråte av den sangen her. vet ikke hvorfor, men den er bare så utrolig fin. får tårer i øynene med en gang jeg hører den. nydelige sangene! amanda seyfried er jo skjønn og da. 

SYNS DU SANGEN ER FIN?  

LA DEM VÆRE BARN DA?!

sitter og ser på "LITTLE MISS PERFECT" nå. syns det er helt sinnsykt hvor mye foreldrene presser disse små barna. de har såvidt begynt på skolen, enkelte har ikke startet på skolen engang. foreldrene styler dem opp med selvbruning, tonnevis med sminke, falske tenner, falske vipper og de får barna til å trene. det tar jo helt av. jeg blir helt sjokkert over hvordan disse små barna bare føyer seg etter foreldrene. de kommer med sine fake a smile bare for å tilfredstille foreldrene sine. man ser jo at enkelte av dem ikke har lyst til det engang. de er jo bare små, de skal være små, de skal ikke være barbiedukker som blir presset til å bruke sminke og få håret tupert til tusen! 
taper ungene blir foreldrene (spesielt mødrene) så sure at de klager og gidder såvidt se på barna sine. skjønner ikke at det er mulig jeg. kan de ikke få lov til å være barn?  


de er ikke barn vettu, de er barbiedukker! 

HVA SYNS DU OM LITTLE MISS PERFECT? SYKT IKKE SANT? 

EKSAMENSTID

eksamenstiden nærmer seg og jeg sitter med hodet ned i alle de forskjellige arkene med fremgangsmåte på de ulike behandlingene jeg kan få til eksamen. det er jo siste eksamen jeg får ever, så den teller jo endel. gruer meg så utrolig masse at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. jeg leser og leser, men føler at jeg ikke kommer noen som helst vei. what to do? 

kommer jeg opp i kroppsbehandling eller massasje på kroppen så kan noen komme og drepe meg. 

HAR DU EKSAMEN?
ER DET SISTE ÅRET DITT PÅ VGS?  

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS


jessica alba må jo være en av verdens peneste jenter! enig? 

WHAT A DAY

i dag har jeg ikke gjort mye fornuftig. jeg sov hos camilla i natt, vi spiste god frokost i dag tidlig, og etter det dro hun på jobb og jeg dro til politiet. wooow, politiet tenker der enå? mhm. tenkte meg det. men slapp av, fikset bare pass for camilla og jeg skal jo snart ut på sydentur sammen. passbilde ble jo superfint sånn som alle andre passbilder. eller ikke. skjønner ikke hva det er med meg og det å være ufotogen ass. er det virkelig mulig? 
når jeg kom hjem i dag så satt jeg meg ned i sofaen sammen med min elskede baby. ja, jeg snakker såklart om pcen min. hva skulle jeg gjort uten? siden jeg kom hjem har jeg bare sløva, noe jeg har tenkt til å fortsette med. er kjempetrøtt. sovner snart. really. vil ha helg, for da kommer kjæresten min. savner han hih. love my life.

you're the reason that i smile. 

HVA HAR DU GJORT I DAG? 
ER DU TRØTT?  

PHOTO


kjempedårlig bilde, men har farget håret mitt igjen. fått fjernet etterveksten som var over halve håret.
ble fornøyd jeg hvertfall, hva syns dere? 


KLARER DERE Å GJETTE?

nå skal jeg dra på skolen. dagen min i dag er ganske stappa full egentlig. først skal jeg på skolen, så skal jeg dra og fikse meg pass, etter det skal jeg til senteret og kjøpe hårfarge, ta sol også skal jeg møte camilla for vi skal trene på spenst sammen i dag. etter alt dette skal jeg være med camilla hjem og sove der, så skal hun farge håret mitt. 

sånn er håret mitt nå. (ja, jeg brukte dette bilde her om dagen også) 

GJETT HVILKEN FARGE JEG SKAL HA PÅ HÅRET? 

DAGENS ANBEFALING


den er ikke ny, men nydelig! liker den kjempegodt, og har du ikke hørt den så burde du. 

HØRT DEN FØR?  

FIKK MEG EN GOD LATTER

sitter ute og nyter solen sammen med mamma. plutselig hører vi noen som synger. eller det vil si, noen som PRØVER å synge. på andre siden av hagen vår i husene bak her sitter det en dame med stoooore øretelefoner på hodet og synger av full hals. ikke at jeg skjønner hvilken sanger det er, eller hva hun synger, men virker som hun koser seg veldig. unnskyld meg, men jeg må innrømme at jeg fikk meg en ganske så god latter. 
men for all del, jeg elsker musikk så er bare å synge i vei. 


 BEGYNNER DU Å LE FORT?
ELSKER DU MUSIKK?  

HOT OR NOT: SKO


weheartit

disse skulle jeg gjerne hatt! ER DET SOL HOS DERE?

i dag hadde jeg planer om å ligge ute i sola hele dagen fordi jeg jobbet igår når det var så fint vær så da fikk jeg ikke gjort det. men hvor er sola i dag da? det er ikke godt å si. den kommer og går som den selv vil. kan den ikke bare bli her da og ikke forsvinne hele tiden? det hadde vært supert. tror faktisk jeg skal stikke på brun og blid etterpå. kommer ikke sola til meg så får jeg dra til sola. sånn er det bare. 


fint at det ikke frister å dra til syden da! er faktisk litt over 1 måned bare til camilla og jeg drar til bulgaria! 

ER DET SOL HOS DEG?  

SWEET DREAMS


sweet dreams and sleep tight, don't let the bedbugs bite. 
 

LIKE OR DISLIKE


olsentvillingene. husker jeg elsket dem før. og de er jo sykt pene da! 

PHOTO: TODAY


summerfeeling

SUMMERTIME

i dag har jeg tilbringt dagen på jobb. litt kjedelig å jobbe når været er så superbra! var egentlig ikke så mange folk innom lindex i dag, folk koser seg vel ute i solen tenker jeg. etter jobb i dag hentet mamma meg så dro vi hjem og grillet. nå er jeg mett. stappmett faktisk. nå skal jeg slappe av resten av kvelden. er skikkelig trøtt. 


HAR SOMMEREN KOMMET TIL DERE? 

KJÆRESTEN MIN


i got you, and that's enough for me. love you

HAR DU KJÆRESTE?