juni 2010

I SAY

GOODNIGHT ....

weheartit. bare fordi jeg syns bilde var supersøtt

imorgen blir det kino med jim, julie og camilla. jeg klarer ikke vente lenger. gleder meg så sinnsykt. det blir kjempekoselig det tror jeg. da blir det popcorn og pepsi max på meg. wee
håper dere søte bloggere får en god natt. det skal jeg ha. skal drømme de vakreste drømmer. lol

HVA SKAL DU IMORGEN? 

MAMMA SER STYGT PÅ MEG

jeg og mamma sitter i stua. mamma ser på tv mens jeg sitter stille og rolig i sofaen med datan min og ørepropper og hører på musikk. det vil si at jeg hvertfall TRODDE at jeg var rolig, noe jeg tydeligvis da ikke var. 

mamma ser stygt på meg og roper ut(så jeg skal høre henne): ååååå helene! jeg hører ikke tven jo. jeg tar den ene proppen ut og svarer: hva mener du? hun ser på meg igjen: du sitter jo å synger da! så tar hun fjernkontrollen og skrur opp lyden. 


woopsi. jeg må virkelig slutte å ha i ørepropper. alltid så synger jeg høyere enn jeg tror. 


SYNGER DERE MYE?
LIKER DERE Å SYNGE? 


HE ATE MY HEART

okei, må bare få sagt det. jeg har gaga dilla for tiden. har ikke vært så stor fan av lady gaga egentlig. klart har hun noen bra sanger osv, men har liksom ikke fått helt dilla. men nå har jeg virkelig blitt hekta på den ene sangen hennes. den er mega old, men jeg hørte den faktisk ikke før for noen dager siden. jeg digger teksten og alt ved hele sangen egentlig.

Lady Gaga - Monster. den er verdt å høre altså. jeg digget den med en gang jeg hørte den. syns den er kul jeg. 

Look at him
Look at me
That boy is bad
And honestly
He's a wolf in disguise
But I can?t stop staring in those evil eyes

HAR DU HØRT DEN?
HAR DU EN SANG Å ANBEFALE?

GLEDET MEG I HUNDRE ÅR

herlighet. nå skal jeg og mamma se wild things 4. omg jeg gleder meg som en liten unge. har gledet meg til å se den i ca hundre år, så dette bør bli bra. har sett alle de andre og de har vært superbra, så håper 4'ern er like awesome. 


de filmene er virkelig så awesome at jeg får ikke sagt det nok.

HAR DU SETT NOEN AV WILD THINGS FILMENE?
HVA ER DIN FAVORITT FILM?

FØLTES SOM EN STEKEPLATE

når sola ikke kommer til meg, så må jeg komme til den. derfor har mamma og jeg akkurat vært på jessheim og tatt sol en halv time. jeg trodde seriøst at jeg skulle brenne opp. det er den værste soltimen jeg noen gang har tatt. jeg følte at jeg lå oppå en stekeplate altså. det var helt ille. virkelig. merkelig nok så ble jeg ikke så solbrent. men kanskje det syns bedre i kveld. ikke vet jeg. fikk hvertfall mere skille, og da blir jeg glad for jeg er den personen som seriøst ikke blir brun. eller jeg blir jo brun, etter hundre timer med sol :):) 

det var kjempekoselig da jeg kom ut av solrommet. da sto mamma utenfor og snakket med mammaen til julie, så dukket julie opp. det var så fint å se henne igjen. har ikke sett henne siden skolen sluttet. savnet henne masse. i morgen skal vi på kino med jim og camilla. gleder meg så masse. 


føler jeg har fått bittelitt skille nå.

ER DU BRUN?
BLIR DU FORT BRUN? eller er du som meg som blir kjempesakte brun? 

HOT OR NOT: STRIPER

i går kjøpte jeg meg en ny tskjote til 99 kroner på cubus. jeg syns den er kjempefin, men så elsker jo jeg både gult og striper da. hva syns dere om striper? 


HOT OR NOT MED STRIPER?

RESULTAT AV EN FIN REGNVÆRSDAG

i dag når solveig skulle dra måtte jeg følge henne et lite stykke til toget siden hun visste ikke hvor hun skulle gå. det pøsregner ute, og solveig hadde bare shorts og en genser. hehe det så veldig smart ut. da vi hadde gått ett stykke skulle jeg snu, og da måtte jeg ta med paraplyen hjem igjen. stakkars solveig. sadface. men dere kan tro at jeg også ble rimelig våt av den turen, og her er resultatet:

fint og koselig sommervær det her. 

jeg er ikke våt jeg nei. og nei, jeg gikk ikke uten sko, men tok av meg skoene også fant jeg ut at jeg skulle vise dere buksen min, og da gadd jeg ikke ta på de supervåte skoene igjen. 

REGNER DET HOS DEG?

DA ER JEG HER

som dere kanskje har fått med dere så hadde jeg besøk av solveig fra igår til idag. derfor det ikke har blitt noe blogging i dag før nå. vi hadde en kjempekoselig dag og kveld igår, og jeg gleder meg til neste gang vi sees igjen. får kanskje møtt henne igjen neste uke, så det håper jeg. igår så var vi en liten tur på jessheim, og da kjøpte jeg meg en hvit og gul tskjorte fra cubus. har ønsket meg den så lenge nå. endelig. når vi kom hjem slappet vi egentlig bare av. vi så på film og snakket. 

i dag regner. hm. ikke bare litt heller skjønner dere. jeg har tatt bilde, så tenkte jeg skulle vise dere. må bare få lagt de inn på datan først. så bildene kommer i neste innlegg. 

et ganske gammelt bilde av oss. men syns det er så søtt

HVA GJØR DERE?
FINT VÆR HOS DEG?

HOT OR NOT: DENIM SHORTShva er deres mening om denim shortser eller stoffet generelt? selv syns jeg denim shortser er kjempetøft. det er så mye man kan bruke til de, og shortsen kan få et antrekk til å bli skikkelig kult.

HOT ELLER NOT MED DENIM SHORTS?

HEIHÅ

nå har jeg ryddet ferdig på rommet mitt også har jeg spist frokost. nå tenkte jeg at jeg skulle fikse meg ogsånt. halv to skal jeg gå til toget og dra til lillestrøm. skal jo møte solveig i dag som jeg sa igår. det blir kjempekoselig. vi skal dra hjem til meg og se på filmer og bare kose oss tenker jeg. blir nok veldig lite blogging i dag. håper dere får en kjempefin dag hvertfall. blogges mer i morgen (kanskje det kommer et innlegg til idag) 


så søt hun er <3


HVA SKAL DU I DAG?
ER DET SOL HOS DEG?

NATTA

nå skal jeg legge meg og sove søtt. er trøtt og sliten. imorgen kommer solveig på overnattingsbesøk, så blir ikke så masse blogging. håper dere får en herlig natt og dag imorgen.

bare et random bilde av meg selv. 

HVA SKAL DERE I MORGEN?
SKAL DU SOVE SNART?


LA LA LA LAKK

for meg så er neglelakk et must på sommeren. kan gjerne bruke alle mulige farger som matcher til klær eller sko eller kanskje begge deler. jeg syns at neglelakk er kjempepent, og det gir en veldig fin look. det stæsjer deg liksom opp littegrann syns jeg. selv har jeg en hel haug med neglelakker. bruker egentlig mest rosa jeg da, siden jeg er rosafan. 


ikke det beste bilde, og heller ikke de fineste neglene. men det får gå.

her er tre av de rosa neglelakkene mine. liker disse veldig godt. 

BRUKER DU NEGLELAKK?
HVA sYNS DU OM NEGLELAKK?

BETWEEN HELLO AND GOODBYE


føler du noen ganger at du har levd i en løgn? at ting som har blitt sagt eller gjort bare har vært løgn. selv hater jeg løgn, og har opplevd det mange ganger. at man blir fortalt en ting og blitt glad. men så tilslutt viser det seg at jo, det var en løgn. du tenkte kanskje at ting var for godt til å være sant, men at det absolutt ikke var å leve i en løgn, men så var det det allikevel. uten at du fikk vite det før til siste slutt.

why don't we say goodbye, cause now i know how it feels to live a lie.

HAR DU BLITT SÅRET AV LØGNER?

NEDTUR

nå har jeg kommet hjem fra butikken. mamma er såå rar. jeg gikk for å hente is, også kom hun, så plutselig begynner hun å gå bakover med handlekurven skikkelig fort. og jeg bare: mamma hva er det du driver med? også så hun rart på meg og bare: å søren! jeg skulle jo gjemme meg. herregud. hun sliter noen ganger. men søt er hun. 


så vakker uten sminke vettu. ser jeg har fått søte fregner også 

kjøpte nonstop is. hm. trodde den skulle være supergod, men det var den ikke. syns det var altfor søt og kunstig. sadface. jeg som er så glad i nonstop og greier. nedtur. 


HAR DU SMAKT NONSTOP ISEN?
HVA GJØR DU?

VENNER SOM DEG ER GODT Å HA

stikker i butikken og handler inn litt god mat og brus og litt sånn fordi min kjære søte solveig kommer til meg for å overnatte i morgen. det blir kjempekoselig. hun bor i bodø, så er ikke så ofte jeg får sett henne. gleder meg så mye til å møte henne igjen. og enda bedre er det at hun skal sove hos meg. du er god å ha du, solveig. 


old bilde. men jeg liker det litt old jeg. random


HAR DU VENNER LANGT UNNA?
HVA SKAL DU I MORGEN? 

MEN HVOR BLE DU AV?

hele helgen har bestått av strålende sol og varme. men hvor i alle dager tok sola veien i dag? det var ikke nok med at jeg skulle bli vekt klokken 8, det skulle ikke være sol heller nei. what a life! det var jo meldt sol og fint vær idag, så jeg hadde planer om å sitte ute og bli brun. men ser ut som den planen gikk i vasken. hm sadface igjen.  hva skal man finne på nå da tro?    det var tanken jeg hadde da jeg sto opp idag, men gjett hva: SOLA KOM TIL SLUTT.
 
sommer, sommer kom til meg. 

ER DET SOL HOS DEG?
HVA SKAL DU I KVELD? 

minner om sangvideoen også som dere finner her: http://helenessimensen.blogg.no/1277718324_sangvideo.html også må dere komme med forslag til ny sang jeg kan synge. takk:)

SOMMERISHføler at jeg kommer til å skrive en hel haug av innlegg som har med sommer å gjøre. men det er jo nettopp fordi at det er sommerferie og det er så deilig. sommer er så sommerish liksom. heheh rart det der. dette innlegget skal faktisk handle om hva jeg skal i sommer. for jeg har ikke fortalt dere om planene mine enda. 

- imorgen kommer solveig til meg. gleder meg så masse. har ikke sett henne på lenge og jeg savner henne. 
- marius kommer til meg en uke. det blir kjempekoselig.
- fra 23 til 27 juli skal jeg på hyttetur sammen med masse gode venner. det har blitt en slags tradisjon, og dette blir tredje sommeren vi drar på tur sammen. 
- jeg skal til hemsedal på hytta. en eller to uker.
- hadde tenkt meg til bodø, men ser ut som den planen gikk i vasken. 
- jeg skal bade, sole meg og grille.
- så håper jeg at det blir masse tid til vennene mine. 
- skal kanskje til syden ett sted med julie og nadia, om vi finner en billig reise. 

HVA SKAL DERE I SOMMER? 
HAR DU ET SOMMERMINNE DU VIL FORTELLE OM? 

SANGVIDEO

video:whiitehorse


for noen måneder siden så la jeg ut en sangvideo. det er veldig mange som vil at jeg skal legge ut en til, så da kan det hende at det kommer en ny i løpet av sommeren. men jeg vil gjerne ha tips til sang jeg kan synge. så det er bare å komme med forslag til det. 

denne videoen er den forrige sangvideoen min. tenkte jeg bare skulle legge den med. har jo fått endel nye lesere siden jeg la den ut sist så. ja jeg vet det er surt her og der, men jeg er absolutt ingen sangstjerne :) la den bare ut for moroskyld. og ja, taylor swift synger i bakgrunnen. dette er fordi jeg ikke fant sangen uten henne. 

HVILKEN SANG SKAL JEG SYNGE?
HVA SYNS DERE OM SANGVIDEOEN?

og husk, JEG ER INGEN SANGSTJERNE!

HVORFOR ER DERE SÅ SLEMME?

hvorfor er det så mange som har så mye imot justin bieber egentlig? skjønner ikke det jeg. han er jo ung, og han har en bra stemme. selvom han har en lys stemme betyr ikke det at folk kan kalle han gay og alt mulig annet stygt. herregud. er man gay fordi man har lys stemme også nå? nei, det tror jeg ikke. uansett så er homofile like mye verdt som alle andre. så det at folk skal være så slemme mot justin bieber er bare unødvendig. eneste han gjør er å synge, og han har faktisk endel søte og fine sanger. 
HVA SYNS DU OM SANGENE TIL JUSTIN BIEBER?
HVA SYNS DU OM AT FOLK SIER STYGGE TING OM DE SOM IKKE HAR GJORT NOE GALT? 

FRUSTRERTE FRUER

skal man se frustrerte fruer episoder da kanskje? ja det skal man. har ikke noe annet å gjøre så. uansett så elsker jeg frustrerte fruer. jeg skal steke meg rundstykker og koke te og spise en herlig frokost også. kan ikke bli bedre enn frustrerte fruer og frokost tidlig på en mandagsmorgen. 


HAR DU SPIST FROKOST?
LIKER DU FRUSTRERTE FRUER?

HVA BRUKER DU?mamma kjøpte denne til meg i kroatia. parfymen til Ed Hardy. den lukter sinnsykt godt syns jeg. tusen takk mamma. uansett. har dere noen parfymer dere vil anbefale? og hvilken parfyme bruker du? 

KOSELIG Å BLI VEKT. FML

det er så utrolig koselig å bli vekt av en gressklipper klokken 8 om morran når jeg ligger i min dypeste søvn. altså. det er sommerferie. hva er vitsen med å klippe gresset klokka 8 da? det kunne han vel ha ventet med til litt senere kanskje. jeg var jo inni min dypeste søvn jo. hadde tenkt til å sove til rundt 10 i dag jeg, men neida. her skal man opp klokka 8. fml sadface. 


dette ble et klageinnlegg. men jeg ble bare så sinna. den bråker jo så masse også. 

HATER DU Å BLI VEKT TIDLIG NÅR DU HAR FRI?

DØGNRYTME ER FINT

jeg finner senga jeg nå. er kjempetrøtt. skulle lagt meg for flere timer siden kjenner jeg. heldigvis at det er ferie sier jeg bare. døgnrytme er noe dritt. godnatt alle søte folk, håper dere får en fin natt alle sammen.
ER DØGNRYMTEN DIN TEIT? 

FERDIG MED DESIGNET

sånn. da var hvertfall designet klart. laget det selv. helt enkelt og egentlig ganske kjedelig, men jeg er ikke så flink med design og jeg ville bare ha noe som var enkelt. er fortsatt usikker på headeren, men er ganske fornøyd med designet da. selvom det er kjedelig og stusselig. 

weheartit.com 

HVA SYNS DERE OM DESIGNET? 

ROT PÅ BLOGGEN

det skjer endringer på bloggen nå, så det kan bli litt rotete, har fått inn noen headere og venter på flere, så den jeg har nå er vel bare midlertidig. men hva syns dere om headeren jeg har nå? 


NOEN SOM VIL HJELPE?

nå er jeg utrolig lei av både designet og headeren min. jeg har hatt det kjempelenge og lurte nå på om noen kan lage nytt design til meg, og gjerne en header. eller om det er noen som kanskje kan lage bare en header til meg. hadde blitt utrolig takknemlig om noen av dere ville det hvertfall. fargene jeg gjerne vil ha er rosa, grå, hvit, brunt og svart. selvfølgelig ikke alle fargene samtidig, men det er noen farger dere kan velge mellom.

send header/design til meg på mail som er:
lulu90@live.no

bilder som kan brukes er: 


VÆR SÅ SNILL OG LAG HEADER ELLER DESIGN TIL MEG? 

HELLO KITTY - HOT OR NOT

da jeg var i kroatia så hadde jeg tenkt til å kjøpe en kjempesøt hello kitty mobil. den var så billig, og derfor måtte jeg bare ha den. problemet var bare at jeg måtte kjøpe med simkort også. som var kroatisk. super sadface. derfor ble det heller ingen hello kitty mobil, så nå har jeg fikset opp min egen!


dere må jo tro at jeg er helt hello kitty frelst. men jeg er ikke det altså. bare syns at det er utrolig søtt og koselig. 

ER HELLO KITTY HOT OR NOT?

cause now i know how it feels to live a liesangen er bare kjempesøt. ble helt forelsket i den jeg. hørte den på en blogg tidligere i dag.
cascada - draw the line.

why don't we say goodbye, cause now i know how it feels to live a lie.

HVA SYNS DU?
HVA ER DIN FAVORITT SANG FOR TIDEN?

TA EN TITT PÅ DETTE

tenkte jeg bare skulle vise dere litt av det jeg kjøpte da jeg var i kroatia. har ikke giddi å tatt bilde av alt sammen, men dere kan få se noe da. har kjøpt masse mer enn det her. 


den lilla mascaraen og den svarte boksen er maxfactor. syns ikke så godt på bilde. grunnen til at jeg sier det er at alt det her kom på 350 norske kroner, og det er jo kjempebillig! foundationen er loreal, og i norge så koster den endel. så at det her ble 350 kroner er kjempebillig når man tenker at det er både loreal og maxfactor her. 

dette er nok den søteste lommeboken jeg noen gang har eid :) 

en søt hvit, enkel kjole. 

HAR DU SHOPPET MYE I SOMMER?
HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?

SOLTIPS FOR BRUNHET

heheh for en overskrift igrunn. 
Et tips til deg som vil bli brun: 
du tar en flaske som du fyller opp med salt og vann, så sprayer du det på deg mens du ligger ute i solen og soler deg. det er både avkjølende, og det gjør at du får fortere farge. MEN pass litt på, for du kan bli ganske solbrent av det. jeg har ikke blitt solbrent av det selv, men tror det er ganske lett å bli det. 

det er faktisk kjempedeilig å ligge i solen når du kan sprute deg ned med litt vann i ny og ned! prøv det. det funker hvertfall på meg. men jeg blir ikke så veldig fort brun, så derfor har jeg prøvd ut dette og det funker! 


haha veldig pent


VOE SOM SANGSTJERNE

Regner egentlig med at de fleste har hørt denne sangen nå, men jeg vil gjerne vite hva dere mener om den. selv syns jeg at sangen er ganske fin, men er ingen spesielt stor fan av voe. jeg syns det er mange andre som fortjener førsteplassen på blogglisten, men for all del: hun er sikkert en kjempesnill og koselig jente!:)

HVA SYNS DERE OM SANGEN TIL VOE? 

VIL BADE NÅ JA


weheartit.com

får du like lyst til å bade som jeg får når jeg ser dette bilde? hvor deilig hadde det ikke vært å bare hoppe inn i dette bilde og kaste seg ut i det fine vannet der. tenk da, du ligger og soler deg også blir du ganske varm og muligheten for å bade er ganske stor når du ligger på den stranda der. skulle ønske jeg hadde muligheten til å hoppe inn i det bilde og bade hvertfall, for her er det VARMT! selvom jeg akkurat har vært i kroatia og bada så frister det veldig.

FIKK DU LYST TIL Å BADE NÅ?
HAR DU BADA I SOMMER? 

SUMMERTIME

sommeren er virkelig i gang nå. det er utrolig deilig å tenke på at sommerferien fortsatt er lang, at jeg fortsatt har god tid til å gjøre masse gøy. det er så deilig å vite at man har fri rett og slett. jeg håper at det blir veldig mange solfylte dager i år, sånn at det går an å dra å bade og sole seg slik at man blir brun og fin.

med dette innlegget vil jeg bare ønske alle sammen en riktig god sommer også håper jeg at dere får det veldig bra og at solen dukker frem mange dager :) så, GOD SOMMER!


HVA SKAL DU I SOMMER?
HAR DU BLITT BRUN?

VIL LESE DIN BLOGG

skriv gjerne opp blogg adressen din så jeg har noe å lese på idag. føler at jeg trenger noen nye blogger å lese, så hadde vært koselig om du ville tilby deg bloggen din som jeg kan ta en titt på og kommentere på ogsånn. legg meg gjerne til som venn også, slik at jeg kan fortsette å følge med på bloggen din. 
SKRIV NED DIN BLOGG ADRESSE SÅ SKAL JEG KOMMENTERE  OG LESE

PAPEGØYEN OG JEG

hei og god morgen. nå har jeg våknet og skal bevege meg ut døra for å legge meg ute og sole meg. det er jo kjempefint vær i dag også. det kan jo ikke bli bedre enn det. senere idag skal jeg og mamma grille også. namnam. jeg liker virkelig sommeren. kan ikke klage med sol, sommerferie og grillings. 

aww. se den søte papegøyen da. jeg ser bra teit ut der jeg står men :) 

ER DET SOL HOS DEG?

GODNATT

nå sier jeg godnatt. imorgen skal jeg sove så lenge jeg bare klarer, så skal jeg ut å sole meg om det blir fint vær. håper alle får en godnatt og får sove veldig godt. 


iril og meg i kroatia 

SOVER DU? 

HJEMME FRA PALMESUS

hallo hallo. nå er jeg tilbake fra kroatia. det var en utrolig herlig tur. har badet, sola meg, shoppa og bare hatt det kjempefint. har kjøpt meg veldig mye fint egentlig, for det var så billig der. særlig sko og sminke. maxfactor sminke var drit (unnskyld ordbruken) billig der. jeg kjøpte meg masse sminke, og dette inkludert max  factor pudder og mascara, og loreal foundation, pluss at jeg i tillegg kjøpte neglelakk og masser mer og dette kom på 350 norske kroner. helt sykt! 

en ting jeg ikke visste var at det var palmer i kroatia. ble så glad da jeg så palmer. får så sydenfølelse av det jeg. syns at palmer er så pent og herlig, så det var gøy at det var noen palmer nede ved stranda og ved hotellet ogsånn. vannet i sjøen var utrolig deilig. også var det kjempepent og fint. 

strand 
meg selv. heheh
veien ned til stranda. ser dere palmene? 

palmelove 

HAR DU HATT EN FIN START PÅ SOMMEREN?
HVA SKAL DU I SOMMER?

HEJDÅ

da legger jeg meg, så er kroatia neste stopp. 
kos dere alle sammen:) 

goodbye

SNAKKES OM EN UKE

nå er det faktisk bare noen timer til jeg skal stå opp fra nattesøvnen min og komme meg avgårde til flyplassen. jeg drar i natt til kroatia, og jeg gleder meg kjempemasse til å komme meg vekk fra norge. driver å pakker nå, begynte igår men jeg blir søren meg aldri ferdig jeg. bruker seriøst hundre år på ¨pakke. vet ikke hva jeg skal ta med meg. den eller den toppen? den eller den shortsen? hm. vanskelig. så kan jeg jo ikke ta med alt mulig heller. sliter. 
dette er bare et haste innlegg. blir en stressende kveld. skal snart lage middag så den er klar når mamma kommer hjem, så skal vi dra å levere kattepusen på kattehotell. hm. kommer til å savne henne.

senere i dag skal jeg se på topp 20 på tven, så skal jeg legge meg rett etter det for så og stå opp igjen ved 3 tiden i natt. kommer til å være så sinnsykt trøtt på flyplassen og flyet og alt som er jeg. heldigvis at jeg kan sove på flyet. yey. 

dere får ha en kjempefin uke, blir nok lite blogging fra meg i kroatia, så vi blogges når jeg kommer hjem igjen. hejdå :) 


weheartit.com 

SKAL DERE PÅ FERIE? HVOR DA? 

ER BABYOLJE BRA?

jeg har hørt at det er veldig mange som bruker babyolje når de soler seg. har ikke prøvd dette selv, men vurderer å prøve det siden folk sier at man blir mye fortere brun av det. men blir man ikke veldig solbrent da? HAR DU PRØVD BABYOLJE I SOLEN?
ER DET BRA? OG HVA SKJER? 

I'M BLUE BABY, I'M BLUE

im blue baby, im blue.

unnskyld for null blogging idag, men har rett og slett ikke hatt tid. ikke har jeg tid nå heller. jeg skal begynne å pakke siden jeg reiser jo til syden på lørdag. jeg virkelig elsker å pakke, for da vet jeg at det ikke er lenge igjen til jeg skal dra. wio. kanskje mamma tar meg med på en liten soltime i dag. 
I MORGEN ER DET JAMMEN SOMMERFERIE! 

blogges kanskje senere i kveld. hejdå 

GJORT I DAG?
FÅR DU SOMMERFERIE IMORGEN? 

MÅTTE BARE KJØPE DET

nå har jeg kommet hjem fra senteret. møtte pappa en liten tur. vi spiste litt og snakket om alt og ingenting. koselig å se han igjen, ser han ikke så ofte så blir til at jeg begynner å savne han etterhvert. får håpe jeg ser han igjen snart. etter jeg hadde vært med pappa møtte jeg mamma, vi dro og tok sol. igjen. 

jeg kjøpte meg et nytt spill til min elskede psp idag, så nå skal jeg kose meg på flyet på lørdag. hihi wio. 
siden det bare kostet 100 kroner så måtte jeg jo bare kjøpe det. HAR DU PSP? ELLER NOEN ANNEN SÅNN SPILLKONSOLLTING?
GJORT I DAG?

JEPPJEPP

stikker for å møte pappa jeg nå, blogger vel igjen senere. hejdåå :*så kjeda man seg litt og tok to bilder. så kult

ER DET SOL HOS DEG?

ER DET EGENTLIG EN GOD MORGEN?

hei og god morgen (eller er det egentlig en god morgen?)  hihi, ja det er det. solen skinner, jeg har fri, kan det bli bedre? nå skal jeg hoppe i dusjen og finne noen klær jeg kan dra på meg idag, så blir det frokost, fiksing også skal jeg dra for å møte pappaen min på senteret. jeg skal kjøpe meg en kjempesøt tskjorte der tenkte jeg. wio. 

tror jeg skal ha den genseren idag, men jeg vet ikke helt enda.


HVA SKAL DERE IDAG?
SHOPPER DU MYE?

TIDEN FLYR


hejhejhej 

syns tiden går så sykt fort i dag jeg. klokken har plutselig blitt kvart på 11 jo. heldigvis har jeg fri imorgen, det er deilig. skal møte pappaen min som jeg ikke har sett på 100 år, det blir koselig det. savner han. 

HAR DU FRI I MORGEN?

FERDIG MED SHOPPINGRUNDEN

da har jeg kommet hjem fra shoppingen, takk til alle som ba meg om å kose meg. det gjorde jeg også. mammaen min er supersnill, tror hun syns hun brukte litt for mye penger. hehe, skjønner henne godt jeg. tusen takk mamma<3

jeg orker rett og slett ikke legge ut bilde av alt jeg fikk, men dere kan få se noe av det det. 

det ble endel poser da. ligger poser oppi posene også. 

to topper fra cubus. den blå: 129 kroner, og den hvite: 99 kroner. 

topp fra gina tricot: 149 kroner. fikk en lik i gul også.

som sagt orker jeg ikke legge ut bilde av alt, men her ser dere noen av innkjøpene. 

HVA SYNS DERE?

SHOPPING OG CHAMPAGNE

stikker og shopper med mammaen min. hejdå :*

MÅ LE LITT NÅ, MAMMA

i forrige innlegg skrev jeg om at mamma og jeg skal ut å handle litt, og selvfølgelig kom hun med en kommentar som jeg bare må le av. hehehe, du kommer sikkert til å le litt du også. men en ting er sikkert da, og det er at mammaen min er morsom og veldig søt. 


mamma snill:0)

15.jun.2010 kl.15:26

Jada,jeg kommer snart...Så får vi dra og shoppe litt... Må jo passe på at dattera mi ikke går naken...For hun har jo nesten ikke klær stakkar:0)

C U

Nussepuss mamsen


mamma<3 jeg liker dette bilde. er forresten jeg som er fotografen også. vannet er så fint!

SIER MAMMAEN DIN MYE RART?
HVA SYNS DU OM BILDET? 

LÆRERNE HAR LITE Å FINNE PÅ

veldig mye vits å dra på skolen i dag for å se en halv film også dra hjem igjen. lærerne bare drar oss på skolen bare så vi ikke skal få lov til å sove hjemme. blir så irritert. har heldigvis fri imorgen, og kort dag både torsdag og fredag, så er det jammen sommerferieeee. og som dere vet drar jeg til kroatia på lørdag (måtte bare gni det inn og si det en gang til) nå gleder jeg meg til mammaen min kommer hjem, vi skal dra til senteret etterpå og kjøpe ny bikini til meg. 

summer here,
summer there,
summer come, summer stay.
det er sånn jeg vil ha det. 

HVA SKAL DERE I SOMMERFERIEN?
HVA SKAL DERE IDAG? 

KARAKTERKORTET

nå sitter jeg på skolen sammen med julie. vi ser på en film i norsken. det er ikke så veldig gøy egentlig.
jeg har sjekket karakterene mine, og jeg har faktisk fått fire 5'ere på karakterkortet mitt. ble kjempefornøyd med det. har 4.2 i snitt nå, og i fjor hadde jeg 3.8. tydeligvis har jeg forbedredt meg endel da, og det er jo ganske bra. HAR DERE FÅTT KARAKTERENE DERES? 
NÅR FÅR DERE SOMMERFERIE? SOVER DU ?

nå tror jeg at jeg skal si natta. i morgen er det skole igjen. lurer på hva vi skal gjøre. hm. 
jeg skal legge meg og drømme søte drømmer om søte små personer som er jeg er veldig glad i. jeg drømmer faktisk ganske ofte om det jeg vil, det liker jeg.


SKAL DERE PÅ  SKOLEN?
NÅR SKAL DU SOVE? 

TUSEN TAKK

jeg må bare få sagt at jeg syns det er så utrolig koselig at jeg fortsatt har lesere på bloggen min. jeg har jo ikke vært fast blogger på en stund, men nå i dag har jeg jo blogget endel, og dere er så flinke til å kommentere. jeg blir så glad når jeg ser at dere fortsatt vil følge med på bloggen min altså.  det gir meg jo bare enda mer lyst til å blogge. tusen takk for at dere er så snille mot meg :):)


hallo random

HVA VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OM?
VIL DERE AT JEG SKAL FORTSETTE Å VÆRE EN FAST BLOGGER? 

HEJDÅ

da stikker jeg til råholt for å ta sol. jeg som går hudpleie vet jo at solarium ikke er bra, men så lenge solen ikke gidder å skinne ordentlig for meg så må jeg nesten jukse litt. så da blir det solarium. tar jeg ikke sol nå så blir jeg bare kjemperød i syden, og det vil jeg jo ikke. blogges når jeg kommer hjem igjen. hejdååå 

blogg.no vil ikke laste opp bildet joo. sadface

TAR DU SOLARIUM OFTE?
ER DET SOL HOS DEG?

NOT MEANT FOR ANYONE ELSEså koselig bilde. ikke sant? 

SKATTEKORT

liker ikke at den gamle jobben min ikke klarer å sende meg skattekortet mitt! eller frikortet da, som noen kaller det. 
thanks : (   det er bare kjempe irriterende. har bestilt en kopi nå, og får bare håpe at jeg kan få det da. HAR DU JOBB?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Siden det er en stund siden jeg har vært fast blogger så føler jeg at jeg har detti litt ut av venneliste bloggen og alle andre blogger på blogg.no. nettopp derfor vil jeg at DU skal skrive DIN blogg i kommentarfeltet slik at jeg kan ta en titt innom og kommentere litt hos deg. trenger virkelig blogger å følge med på. LEGG MEG TIL SOM VENN OM DU ØNSKER DET OGSÅ :):) kanskje du får en ny leser? 


HVA ER DIN BLOGG?

JEG HAR EN LILLESØSTER

for ca 3 år siden ble jeg kjent med en søt, liten jente fra bodø. vi har snakket sammen ca hver dag siden den dagen vi ble kjent. selvom vi bor langt unna hverandre så har vi aldri mistet kontakten. vi har møttes mange ganger, jeg har ikke tellingen lenger faktisk. selvom hun bor langt unna så vil jeg si at hun er som en lillesøster for meg. jeg er utrolig glad i henne, og jeg kan si henne alt. vi har opplevd endel sammen selvom vi bor langt fra hverandre ettersom at jeg bodde hos henne en ukes tid i fjor. vi var på hyttetur ogsånn med familien hennes. det var kjempekoselig. jeg liker å være med henne, for hun er supersøt og snill. vi har opplevd masse som jeg aldri glemmer. rita tuffe f.eks. det må være det morsomste. og i lekebutikken med silje. hytteturen. glemmes aldri. 

I'm here without you baby,
But you're still on my lonely mind
I think about you baby and i dream
About you all the time 


love you beba<3

HAR DU EN BESTEVENN SOM BOR LANGT UNNA? 


I LOVE THE WAY YOU LIE


denne sangen med eminem og rihanna er utrolig fin, jeg har fått den helt på hjernen sammen med denne:Eminem feat Rihanna - i love the way you lie. 
Eminem +++  - airplanes 

HAR DU HØRT SANGENE FØR?
HVA SYNS DU? 

IKKE FOR Å SKRYTE, MEN

OM 5 DAGER SÅ ER DETTE MEG.
JEG SOM KAN BADE I HERLIG VANN I SYDEN. 

MEG SOM KAN LEKE MEG LITT MED SAND (JA, DET MÅ TIL I SYDEN) 

MEG SOM KAN FINNE SKJELL PÅ STRANDA, OG HA LITE KLÆR PÅ

ja, jeg gleder meg kjempemasse til å komme vekk fra norge og ligge på stranda i croatia. 

FIKK DERE LYST TIL Å DRA TIL SYDEN NÅ?
SKAL DERE TIL SYDEN I SOMMER? ISÅFALL, HVOR? 

GOD MORGEN SØTE SMÅ

hallooo og god morgen alle søte små. ser ut som jeg er tilbake i bloggverden. hvertfall litt, blir lite blogging i syden, men lover å prøve å blogge mer i sommerferien enn jeg har gjort i det siste. promise. det er forresten julie som har gitt meg lysten til å blogge igjen, hun skaffet seg en ny blogg og da ble det bare til at jeg også fikk lyst til å fportsette. 

nå sitter jeg i sengen min. har litt vondt i hodet, så vurderer faktisk å legge meg ned og slappe av litt til, men vi får se om jeg gidder det. hihi. i dag har jeg fri fra skolen, det er veldig digg. idag skal jeg faktisk vaske litt klær og rydde litt på rommet mitt. klær skal jeg vaske fordi at jeg drar jo i helgen, så er jo greit å ha med rene klær. 

//weheartit.com

HVA SKAL DERE I DAG?
NÅR FÅR DERE SOMMERFERIE?

EN UKE IGJEN

i dag har jeg vært på skolen. ja, du hørte riktig. skolen på en søndag. ikke det jeg hadde mest lyst til, men jeg måtte det. det er nannestad dagene nå, så derfor måtte jeg være i salongen og gi ansiktsbehandlinger med massasje. det var egentlig helt greit, selvom jeg helst ville vært hjemme i sengen min i dag.  

igår bestilte mamma turen vår til syden. endelig skal jeg til syden igjen. jeg drar neste helg, og gleder meg som en liten unge. jeg skal til kroatia, det ser veldig fint ut der så det blir bra. gleder meg til å bade, sole meg og spise masse god mat hihi. det skal bli så deilig å komme bort fra norge litt. 

namnam. sommer og smoothie.

HVA SKAL DERE I SOMMERFERIEN? 

summertime

nå er det en stund siden jeg har blogget. jeg har bare så liten tid til bloggen for tiden, men i dag har jeg fri. eller, jeg har vært på skolen for å få eksamens forberedelsesark bare. julie savnet innlegg i bloggen min, så hun er grunnen til at jeg skriver et innlegg nå. 


HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE?
SKAL JEG BLOGGE MER?