mai 2016

LONG TIME, NO SEE

2 år siden jeg logget inn her for å skrive ett innlegg. Hvem skulle trodd at tiden flyr så fort? Tanken om å begynne å blogge igjen har slått meg mange ganger, men tanken bare kommer og går. Nå, etter hele 2 år fant jeg ut at jeg skulle skrive noen ord igjen. Hvor lenge bloggingen vil vare vet jeg ikke, men det vil tiden vise. 

Siden sist har det vel ikke skjedd så altfor mye, jeg lever vel ett ganske normal A4 liv vil jeg si. Noen endringer i livet har jeg jo hatt siden sist, men det er vel kanskje normalt etter 2 år borte fra blogg.no. I november 2014 fikk jeg ny jobb, og jobber nå i ark bokhandel. Det er noe jeg trives innmari godt med. For noen år siden ville jeg kanskje aldri sett for meg at jeg kom til å havne i en bokhandel, men vil si nå at det er den jobben jeg har trivdes aller mest i. Dagene mine er aldri like, og det er så utrolig mye å tenke på. I tillegg til å være selger, har jeg også nå fått ansvar for bestilling av varer. Det er en ganske stor oppgave, da bokhandlere som ark har endel andre varer enn bare bøker. Jeg håper at jeg kommer til å tilbringe mange år fremover hos ark. 

I mars 2015 møtte jeg en fantastisk gutt, som også er kjæresten min nå. I over 1 år har vi vært sammen, og jeg hadde aldri sett for meg at en person kunne forandre livet mitt så mye som han har gjort. Det er godt å alltid ha en der som man vet støtter deg og som man kan snakke med om alt. 2015 fløy avgårde, mens jeg var i en rosa boble. Det er vel sånn det blir når man først finner den store kjærligheten. Nå er vi plutselig kommet til mai 2016, og jeg er klar for å dele resten av året sammen med dere som vil følge meg   

Håper noen der ute vil følge meg videre i 2016