mai 2012

NEW IN: MY DRESS


Kjole // Gina Tricot 299 ,- 

Fant ut at jeg virkelig kunne trenge en ny sommerkjole, så i går før jobb tok jeg meg en tur rundt på senteret for å finne meg en ny kjole. Falt selvfølgelig for denne og fant ut den måtte bli med meg hjem. Fargen er utrolig fin! Dere får nok se meg i den i løpet av sommeren. 

HVA SYNS DERE? 

WAKING UP TO FIND ANOTHER DAY

Er så herlig med morninger der du kan slappe av og ta livet med ro. I skrivende stund sitter jeg i senga sammen med min kjære macbook, og drikker litt iste. Jeg sov så dårlig i natt. Ikke at det er noe spennende for dere å høre om, men anyways. Dagen i dag skal brukes på å rydde rommet mitt. Det ser faktisk ikke ut. Senere i dag kommer det innlegg med mine nyeste innkjøp. 

HVA ER DERES PLANER I DAG?
FLERE SOM HAR FRI?  

TODAYS OUTFIT

Bukse Lindex // Hvit tunika Lindex // Jeans jakke Jensen og Co 

SYNS?

 

LIKE OR DISLIKE: SAILOR TREND


Shorts Lindex // Topp Lindex 

Føler jeg må reklamere litt for Lindex nå, i og med at jeg jobber der. Neida. Joda. Meeeen anyways, vi har fått inn så mye kult nå. Brukte litt for mye penger på klær i går, siden det var så lenge siden så derfor bare rasket jeg med meg det jeg fant som jeg likte. Smarte meg. Kjøpte blandt annet det som er på bilde. Syns den såkalte sailor trenden er utrolig stilig. Marine blått og hvitt sammen er jo egentlig skikkelig fint. Jeg må si jeg liker det. Trodde aldri jeg kom til å ende opp med en stripete shorts, men der tok jeg feil. 

HVA SYNS DERE OM SAILOR TREND?
LIKER DERE MARINE BLÅTT OG HVITT?  

DAGENS QUOTE


"Dont be a girl who needs a man, be a girl that a man needs"

PHOTOS: THE CAT NEXT DOOR


Fine pusekatten til naboen. Tok meg den frihet til å ta noen søte bilder av han da jeg lekte litt med han i går. Syns han er så søt.

SØT? 

VIL DU BLI VURDERT?


Tenkte jeg skulle begynne å ha vurderinger en gang i uken, med 1-2 blogger. Det er en fin mulighet for meg til å finne nye favorittblogger, og det er en mulighet for flinke bloggere til å bli sett og få mer oppmerksomhet. Håper at noen vil være med på denne vurderingsrunden. Er så mange blogger der ute som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Jeg titter innom alle som melder seg på, og legger nok igjen en kommentar eller to på de bloggene som jeg finner interessante. 

ER DU MED? 

DAGENS QUOTE


"If you tell the truth, you don't have to remember anything"

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN MIN HER 

PHOTOS: SATURDAY NIGHTI går brukte jeg dagen min på jobb frem til klokken fire. Etter det ble det brått bestemt at jeg skulle dra til ei venninne sammen med noen herlige jenter. Er sjeldent jeg er sammen med dem, så da er det koselig når jeg først har muligheten til å bli med. Hadde det veldig koselig! Så på melodi grand prix og koste oss. Må si det var veldig mange rare sanger, men gjorde meg ingenting at Sverige stakk av med seieren. Senere på kvelden dro vi ut, og vi merket veldig godt at Sverige hadde vunnet ja. Svenskene som var ute tok jo helt av, og den svenske sangen ble spilt utrolig mye. Var en hyggelig kveld, selvom vi plutselig sleit med å komme oss hjem. Ordnet seg heldigvis etter mye "what to dooo" - snakk.  

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

Lik gjerne facebooksiden min HER 

ANBEFALING: LIPSTICK


Maybelline // 132 Sweet Pink 

Har lenge brukt leppestift fra maybelline. Er kjempefornøyd med den! Fargen er supersøt, den sitter lenge og den lukter godt. Jeg pleier å ta vanlig lypsyl under for å unngå å få tørre lepper, og det funker veldig fint. Uansett hvordan leppestift du bruker vil jeg egentlig anbefale å ta litt lypsyl under. Leppene blir mye mykere og de tørker ikke ut.

SYNS OM FARGEN?  

 

DAGENS QUOTE

"Smile to the world, and maybe it will smile back"


LIKE OR DISLIKE: LEOPARD MØNSTER


Jeg syns hvertfall leopard mønster er fint, i visse mengder såklart. Dette er forresten kveldens outfit. 

SYNS? 

Ok, følte meg en smule teit nå som skrev i forrige innlegg(som nå er slettet) at jeg har bloggpause fordi jeg ikke har nett, men nå er nettet tilbake allerede så det var den bloggpausen. Håper dere ble litt glade nå, hehehe tulla. 

 

PHOTOS: TODAYS LOOK

I dag er det herlig vær og jeg har tatt på meg sommerkjolen min. Hadde planer om å vise dere den, men jeg må innrømme at jeg absolutt ikke kan posere, så bildene ble ikke spesielt bra. Har jo heller ikke fjernkontroll til kameraet mitt, så outfit er egentlig ganske håpløst. Anyways, jeg elsker å gå med kjole på sommeren! Hihi. Man føler seg så fri, om man kan kalle det for det. Syns kjole er behagelig hvertfall. Tror jeg må invistere i endel flere i løpet av sommeren. 

SYNS OM BILDENE? 

PHOTOS: BE CRAZY, BE WILD

"Be crazy, be wild. Be yourself. Now and forever" 

Jeg har mange sider av meg selv. Noen ganger er jeg glad, noen ganger er jeg sur. Jeg kan være en smule fjortiss, men jeg er fortsatt meg selv. Jeg kan smile, jeg kan le. Jeg er rar, men det kan jeg leve med. Jeg syns det er viktig at man er som man er, uansett hvem man er med og hvor man er. Man skal aldri legge skjul på hvem man er. Noe av det viktigste i livet er å være fornøyd med seg selv, alltid. Selvfølgelig er ikke selvtilliten min på topp, men dette er noe jeg kan jobbe med selv. Selvom selvtilliten min ikke er på topp, så har jeg lært meg å akseptere den jeg er. Det er slik jeg er, og alle er vel fine på sin egen måte? 

Bilde over viser jo endel av mine sider. Jeg er fjortiss, smilende, sinna og rar. Alle disse sidene er meg! OG jeg vet at akkurat du som leser dette kjenner deg igjen selv også. 

HVORDAN ER DERES SELVTILLIT?  

TODAYS OUTFIT
Gul topp Gina Tricot // Shorts Cubus 

I dag har det vært herlig vær, og da ble selvfølgelig outfit'n sommerlig. Outfit er ikke helt min greie å legge ut. Er ikke helt god på det der med selvutløser, så da blir det slike retarde bilder. Burde virkelig invistere i en fjernkontroll til kameraet mitt. Får se om jeg får gjort det i løpet av sommeren. Nå skal mamma og jeg finne frem grillen også skal vi kose oss ute i hagen med grillmat. Man må jo bare elske sommeren! 

SYNS? 

BLOGGVURDERINGER

http://martiipedersen.blogg.no/

Martine er en søt jente på 13 år. Hun blogger om egentlig alt mulig. Bloggen hennes har ett kjempefint og enkelt design, noe som gjør det veldig lett å lese og følge med på bloggen hennes. Bildene hennes er store og klare, med veldig god bildekvalitet. Det er selvfølgelig et stort pluss. Jeg er selv fast leser av hennes blogg, og håper at noen av mine egne lesere også vil ta en titt innom hennes blogg. Hun har en kjempefin blogg og fortjener absolutt mange lesere.  

 


http://sun96niva.blogg.no/

Denne jenta har en kjempebra blogg! Hun skriver veldig mange fine innlegg, og tar kjempefine bilder. Bildene hennes er også av god kvalitet. Hun oppdaterer bloggen sin ofte, noe som er veldig bra og viktig. Har fulgt med på bloggen hennes ganske lenge nå, og den blir aldri kjedelig. Innleggene hennes er interessante og akkurat slik jeg liker. Hun virker som en kjempesnill og søt jente. Fortjener absolutt at dere tar dere tid til å titte innom bloggen hennes. Hun er også flink til å kommentere tilbake, som og er et pluss!   


Innlegget kan ikke kommenteres. 

VIL LESE DIN BLOGG

I dag skal dagen tilbringes i hagen, og planen var å ta pcen med meg. Har null blogginspirasjon, null blogglyst faktisk. Hadde derfor vært utrolig fint med noen flere blogger å lese. Føler jeg trenger litt ny inspirasjon. Noen som vil gi meg noen bloggtips kanskje? Hva er gøy å lese om? Hva liker dere? Trenger sårt noen tips, før bloggen min når bunnen helt. 

HVA LIKER DERE Å LESE PÅ EN BLOGG? NOEN BLOGGTIPS? 
HVA ER DIN BLOGG?  

HAR DERE INSTAGRAM?

Hadde blitt kjempeglad om noen ville followe meg på instagram. Like glad som på bilde over! Heter helenesimensen på instagram hvertfall, om noen vil followe. Selvfølgelig follower jeg dere tilbake også. 

HVA HETER DERE PÅ INSTAGRAM? 

DAGENS QUOTE

"People change and things go wrong, but always remember life goes on."

TANNLEGESKREKK

I dag har jeg vært hos tannlegen. Måtte ta bedøvelse for første gang, og det var helt forferdelig. Jeg ble skikkelig dårlig, så holdt på å besvime. Måtte få vann i panna og legges helt ned, pluss at jeg måtte tygge på en sukkertablett. Huff. Ikke akkurat koselig. Jeg har jo en smule angst for sprøyter, så derfor har jeg aldri tatt bedøvelse før. Men i dag måtte jeg. Trist egentlig, med tanke på hvordan formen min ble. Nå skal jeg trøste meg selv med gossip girl tenkte jeg. Er jo lov å synes litt synd på seg selv etter tannlegebsøk vel? 
Så lenge jeg kan se på Gossip Girl så overlever jeg vel. 

FLERE SOM HAR TANNLEGESKREKK? 

VIL DU BLI VURDERT?

Kjører i gang en ny vurderingsrunde. Har i det siste bare hatt anbefalingsrunder, så på tide med vurdering igjen. Trekker ut en eller to blogger, og går innom alle bloggene som melder seg på for å titte. Kanskje jeg får meg en ny favorittblogg? 

ER DU MED? 

DAGENS QUOTE


"You only live once, but if you do it right, once is enough"


PHOTOS: LAST FRIDAY NIGHTHadde en kjempefin kveld ute på Gartneriet i går sammen med herlige jenter. Er veldig sjeldent at jeg er ute sammen med dem, så det var utrolig koselig. Ble tomannsvors med meg og Nadia, og senere dro vi ut og møtte resten. Var "moteshow" med både kvinnelige og mannlige modeller som viste frem undertøy. Heheh. Det var jo gøy det. I dag er jeg passe sliten, og veldig glad for at det bare er lørdag og ikke søndag. Nå skal dagen tilbringes i sofaen. Blir vel litt Gossip Girl tenker jeg! Håper dere har en fin dag! 

HVA GJORDE DERE I GÅR?
SYNS OM BILDENE?  

ANBEFALING AV BLOGG

http://jeaphoto.blogg.no/

Har vært fast leser av denne bloggen lenge! Hun er en utrolig dyktig blogger. Designet er kjempefint, bildene er klare og store med utrolig god kvalitet og i tillegg skriver hun veldig bra. Hun har alltid med bilder i innleggene sine, og det er ett stort pluss. Bloggen hennes fortjener absolutt litt oppmerksomhet, og jeg håper at noen vil titte innom bloggen. Det er tiden deres verdt.  

// Bilde er lånt fra hennes blogg. 

 

PHOTOS: CLOSE UPJeg er nå litt morsom da....  

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tar en ny anbefalingsrunde, så bare å melde seg på! 

PHOTOS: 17 MAIDenne dagen har jeg tilbringt hos mine kjære besteforeldre sammen med familien min. Har hatt en super dag med masse god mat, is og kaker. Dro tidlig inn til Oslo, og da regnet det. Men plutselig dukket solen opp og det ble fint vær. Ikke verst! Håper at dere har hatt en kjempefin dag, samt fint 17 mai vær! 

HATT EN FIN 17 MAI? 

OUTFIT 17 MAIKjole Gina Tricot // Blazer - husker ikke // Ytterjakke Only 

SYNS? 

TIME TO CUT LOOSE


Helt klart en av de beste filmene jeg har sett! Må innrømme at jeg ble en smule betatt av den kjekkasen som spiller i den, og bare det gjør jo filmen ekstra bra! Har dere ikke sett den burde dere absolutt gjøre det. Kan nesten love dere at den er verdt tiden deres. Kommer selvfølgelig an på hvordan filmer du liker da. Anbefales hvertfall å ta en titt! 

HAR DERE SETT DEN? 

ANBEFALING AV BLOGGER

http://carolinecf.blogg.no/


http://abeck.blogg.no/

// Bildene er lånt fra bloggen dems.  

Håper dere tar en titt innom disse bloggene. De fortjener det absolutt

PHOTOS: THIS MORNING

Hei dere! Nå sitter jeg og koser meg med toast til frokost, samt te og caprisonne. Utrolig godt! Må vel snart få hoppet i dusjen for så og fikse meg. Skal nemlig på jobb i dag. Jobber senvakt i dag, helt til klokken ni. I morgen er det 17 mai. Syns det er trist at jeg ikke gleder meg sånn som jeg gjorde da jeg var yngre. Tidligere var det liksom et høydepunkt, men nå ser jeg bare på det som en vanlig dag. Føler meg gammel og grå. Men en ting er sikkert, jeg SKAL spise både pølser og is. Det er noe jeg må på 17 mai, selvom jeg er gammel. 


HVA GJØR DERE I DAG? 

 

PHOTOS: MY DAYI dag har jeg vært på jobb fra halv elleve til klokken seks. Da klokken var seks møtte jeg Camilla. Vi har vært og såist middag på Big Horn. Noe dere sikkert skjønte utifra bildene. Det var utrolig godt altså. Er ikke ofte jeg er på Big Horn akkurat, så den sjeldne gangen jeg faktisk er der så smaker det himmelsk! Rett og slett. Haha. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Håper dere har hatt en herlig dag!

HATT EN FIN DAG? 

TEENAGE DRAMAQUEENHer om dagen fant jeg frem en gammel film. Husker jeg elsket den da jeg fikk den, og har sett den utrolig mange ganger, men det er flere år siden nå. Men nå har jeg sett den igjen. Kan ikke si jeg husket så mye av den, så var igrunn ganske gøy. Syns fremdeles filmen er utrolig morsom, og jeg elsker Lindsay Lohan i denne filmen! Anbefaler dere å ta en titt på den om dere ikke allerede har gjort det. 

SETT DEN? 

RISE AND SHINE

God morgen! I dag våknet jeg til masse bråk, siden kjøkkenet vårt er under oppussing. Men uansett så har jeg en utrolig bra morgen! Sovet dårlig i natt, men tror dette blir en herlig dag uansett. Nå skal jeg få i meg noe mat, fikse meg også skal jeg komme meg på jobb. Jobber fra 16-21 i kveld. 
Føler meg litt sånn her i dag. Trøtt og sliten, men samtidig veldig happy. 

HVORDAN ER DERES HUMØR I DAG? 

VIL DU BLI ANBEFALT?

Er så mange fine blogger som fortjener mer oppmerksomhet enn de får. Derfor tenkte jeg å ha en anbefalingsrunde. Vurderer 1-3 blogger, som får ett innlegg på min blogg med egen link. Jeg titter innom alle bloggene som melder seg på, kanskje jeg får en ny favorittblogg i tillegg? 

NOEN SOM VIL BLI ANBEFALT? 

DAGENS QUOTE

"Everybody wants happiness. Nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain" 

5 YEARS SINCE YOU WENT AWAY

8 mai var det 5 år siden du forlot oss. Hele 5 år siden du så brått ble revet bort fra både venner og familie, og alle andre rundt deg. Husker så godt den dagen, akkurat som om det var i går. Det var en dag med masse følelser og sorg. En dag som man alltid vil huske. Er veldig glad for at du fikk en så minneverdig og fin begravelse. 

Det er så rart. Rart å tenke på at bare en uke tidligere satt vi hjemme hos deg sammen med gode venner. Vi så på film, snakket og koste oss. Jeg var helt uvitende om at det skulle være den siste kvelden jeg så deg. Siste gangen vi fikk funnet på noe sammen. 1 mai, for fem år siden.

Husker alle gangene du "mobbet" meg. Aldri på en stygg måte. "Colaparty" sa du til meg bestandig. Internhumor. Som det kun var noen få som forsto. Skulle virkelig ønske vi kunne hatt colaparty, og en garasjefest, bare en siste gang. Man hadde det alltid morsomt rundt deg. Man måtte le. Alt du sa var morsomt, og alt du gjorde var gøy. Selvom du var en smule sprø til tider. Det er veldig mange gode minner å se tilbake på. Minner som man ikke glemmer. 

Vi savner deg, du var en flott gutt. Skulle ønske vi kunne hatt colaparty bare en siste gang. 

MISTET NOEN DE SISTE ÅRENE? 

DAGENS QUOTE

"Sometimes you have to give up on pepole. Not because you don't care anymore, but because they don't." 

PHOTOS: FØR OG ETTER

Dette er da altså "spisestuen" vår slik det så ut først. Når jeg så før og etter bildene så jeg hvor stygt det egentlig var før. De grønne stolene passer jo absolutt ikke inn med fargene til gardiner og duk og alt sånn. Så nå har vi endelig fått byttet det ut. Det trengtes! 

Slik ser "spisestuen" vår ut nå. Har fått nytt bord og nye stoler. Mangler å sette sammen to stoler, men det er ikke noe som haster så veldig. Syns det ble utrolig mye finere nå. Fargene passer så fint og sklir inn i hverandre. Har også en benk/kiste eller hva man skal kalle det. Kjempefin. Alt er forresten fra bohus. 


HVA SYNS DERE? 
FIN FORANDRING ELLER HVA?

PHOTOS: ROOM DETAILSFikk den fineste puta og skiltet av mamma i går. Syns det passet veldig godt inn på rommet mitt. Ser dere forresten hvor utrolig fint Marilyn Monroe bildet ble på veggen min eller? Det må være det fineste bilde jeg noen gang har eid. Er virkelig storfornøyd! Tror det er ett av de beste kjøpene mine!  

FINT? 

NEW IN

Dette er noen av de siste innkjøpene mine. Jeg har flere men tenkte å vise senere. Har fått en kjempenydelig pute til senga mi av mamma. Thankyou! I dag har mamma og jeg drevet og ordnet på kjøkkenet. Har kjøpt ny spisestue som vi har skrudd sammen. Litt av en jobb egentlig. Passe sliten nå! Fredagskvelden skal tilbringes i sofaen med pizza, brus, godteri og film tenker jeg! Ha en superherlig fredag alle søte bloggere. 

NOEN SOM HAR SETT FILMENE? 
SYNS OM INNKJØPENE?  

Ta forresten en titt innom denne søte jenta sin blogg!

IF HAPPY EVER AFTER DID EXIST

"If happy ever after did exist, i would still be holding you like this" 

Har fått denne sangen helt på hjernen. Den er utrolig fin og teksten har bare satt seg inn i hodet mitt. Føler det er en sang jeg kunne skrevet selv. Passer så godt til meg. 

HVA SYNS DERE?

NEW IN - MARILYN MONROE


Har kjøpt det fineste Marilyn Monroe bilde! Da jeg så det falt jeg pladask og måtte bare ha det. Er jo ingen hemmelighet at jeg digger den dama! Elsker quotene hennes, og utseende. Måtte jo selvfølgelig kjøpe det bilde da jeg så det! Var kjempebillig også. Kostet 199 kroner i en butikk i Charlottenberg. Superfornøyd! Det passer perfekt på rommet mitt. LOVE

HVA SYNS DERE OM BILDE?

RELAX, TAKE IT EASYNå ligger jeg godt plantet i senga sammen med Gossip girl. Lurer på hvor mange bilder jeg har postet på bloggen min av Gossip girl og macbook'n min. Anyways. Ligger og koser meg med det, og hello kitty drikke som er kjøpt i Sverige. Den var egentlig en smule kvalmende. Kjøpte den selvfølgelig bare fordi den så søt ut. Typisk meg det. I sverige kjøpte jeg et superfint Marilyn Monroe bilde forresten. Tenker det er mange som blir jealous. Skal vise dere det senere tenkte jeg. Elsker det! 

HAR DERE HATT EN FIN DAG? 

PAKKE I POSTENI går da mamma hentet meg etter jobb hadde hun med hentelapp til meg. Ble så glad da jeg så at jeg hadde vunnet Escada parfymen. Den luktet kjempegodt! Litt sommerlig og søt. Også må jeg innrømme at jeg liker at den er rosa. Jeg liker at jeg har så vinnerflaks for tiden. Livet smiler! 

NOEN FLERE SOM VANT? 

GOOD MORNING SUNSHINEGod morgen! Nå har jeg faktisk nettopp våknet. Var utrolig deilig å sove lenge i dag. Føler at jeg trengte det, selvom jeg har sovet lenge de siste dagene. I natt har jeg sovet som en prinsesse. Fikk nye rullegardiner på rommet i går, som stenger alt lys ute og det var utrolig godt! Jeg har sovet i ett helt lyst rom de siste årene, og det har igrunn vært litt kjedelig. Nå kan jeg endelig sove godt hele natten! Morsomt at jeg skriver ett innlegg om rullegardinene mine. Anyblogg, nå skal jeg lage meg frokost og se litt gossip girl før jeg beveger meg til jobb. Håper dere får en herlig tirsdag! 

HVA GJØR DERE I DAG? 

SUNRISE

Alexandra Joner ft. Madcon 

Hørte denne sangen på senkveld på fredag, og syns egentlig at den var ganske bra! Kommer helt klart til å bli starred på spotify når den kommer dit.

SYNS? 

HAR FÅTT NY HEADER

Den gamle. 

Den nye. 

Nå har jeg fått meg ny header igjen. Min snille personlige header og design maker har ordnet til meg. Snille snille. Har også byttet bilde på siden på bloggen. Er veldig fornøyd så tusen takk til Sara Alexandra.

HVILKEN LIKER DERE BEST?

 

PHOTOS: MY BEDROOM
Fredagen etter jobb brukte jeg på å få orden på rommet mitt. Var ikke spesielt fint her da jeg kom hjem fra Sara, så måtte få litt orden. Nå syns jeg at det er både ryddig og fint her. Akkurat slik det skal være. Om det er noe mer dere vil se fra rommet mitt så er det bare å si i fra. Nå skal jeg bruke resten av søndagen på å nyte fridagen. Deilig! 

HVA SYNS DERE?
NOE MER DERE VIL SE?  

VIL LESE DIN BLOGG

Siden det er søndag i dag, og dette forblir en daff dag for meg så hadde det vært fint med noen blogger å titte innom. Er jo greit med noen nye blogger innimellom. Går veldig mye i de samme bloggene, og det blir en smule kjedelig i lengden. Trenger ny inspirasjon. Legg gjerne igjen deres egen, eller en annens blogg adresse, så titter jeg innom. Legg meg til som venn også, slik at jeg kan følge bloggen videre. 

 

DAGENS QUOTE


"Wear a smile, one size fits all" 

TODAYS OUTFIT
Jeansvest Cubus // Bluse Kappahl // Jeans Cubus 

SYNS? 

DAGENS QUOTE

You are not fully dressed until you wear a smile.

NEW IN


Nail Polish Pads 


608 Taffeta Creamy Pink // 737 Aloha // 712 Ocean Drive

 Elsker Isadora neglelakkene! De sitter godt, lenge og i tillegg tørker de fort. Har fått inn endel nye farger på neglelakkene nå, og derfor måtte jeg selvfølgelig invistere i tre stykker. Pastellfarger er jo greia for tiden, og jeg må si at jeg syns pastellfarger på neglene er utrolig pent. Forresten så er det 50 kroner per stykk på Isadora lakkene på Lindex nå, så da må dere løpe og kjøpe alle sammen. 

HAR DERE PRØVD ISADORA INNLEGGENE?

PHOTOS: APRIL MÅNEDEN

Kjøpt meg macbook pro. Sett hotell cæsar. Slappet av. Sett en hel haug med Gossip girl. 

Drukket masse te. Tatt bilder med danboen til Sara. Vært på fest. Spist godteri og sett filmer. Fått Deborah Lippmann neglelakk. 
Vært i Kristiansand med Sara, hvor vi møtte søte Annika. Farget håret lysere. Kjøpt meg ny kjole. 

I tillegg til dette har jeg jobbet så og si hver eneste dag. Jeg har også vært noen turer hos mormor, vært på påskeferie i Hemsedal sammen med familien min, vært på restaurant med mamma og hatt masse bestevenntid med Sara. Alt i alt har april vært en veldig fin måned for meg og nå gleder jeg meg fryktelig masse til lønning siden jeg har jobbet hele april. 

HVORDAN HAR DIN APRIL VÆRT?  

NEW IN - DEBORAH LIPPMANN


Deborah Lippmann Candy Shop. Vet jeg henger litt etter med å skaffe meg en Deborah Lippmann neglelakk. Bestilte den for lenge siden, men fikk den ikke før nå. Syns den er utrolig fin! Har lyst til å invistere i en til, bare synd at de er så sinnsykt dyre. Skulle vært rik, da hadde jeg hatt alle sammen. 

SYNS? 

PHOTOS: BESTFRIENDSMake it last forever, friendship never ends. I love you ♥ 

SYNS OM BILDENE?