mai 2011

MAKES ME DANCE


har den sangen her skikkelig på hjernen. minner meg sykt om russetiden! 
vil ha den tiden tilbake. får vel nøye meg med sangene og alle de fine minnene, og det faktum at jeg traff den beste gutten. hihi. det gjorde jo russetiden min perfekt. ja, jeg snakker om kjæresten min selvfølgelig!
men nå er det natta for meg. imorgen skal jeg levere klær til fretex for jeg har så mye som bare ligger og støver. hejdå.

HØRT SANGEN?  

DAGENS BLOGG


http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

dagens blogg i dag ble sara sin blogg. grunnen til dette er at jeg syns hun har en helt herlig blogg. hun er kjempeflink til å blogge, og hun skriver utrolig bra. hun fortjener å få flere lesere, og håper at dere tar turen innom bloggen hennes og titter der. hun er en kjempesøt jente. har kjent sara siden vi var små og gikk i 2 klasse, og har vært bestevenner siden den gang. ta en titt innom hennes blogg da, hun fortjener det! 

 TAR DU EN TITT? 

WISH ME LUCK?

to av mine venninner har nettopp startet på spenst, og da fikk jeg også lyst. så på mandag skal camilla verve meg inn i spenst og da skal jeg binne meg for 1 år. så fremover blir det trening og sunt kosthold. skal hvertfall prøve å være så sunn som mulig, og trene så fort jeg får muligheten. er jo bortkasta penger om jeg binner meg for 1 år og dropper å trene, såååå trening skal det bli! wish me luck?TRENER DU? 
ØNSKE MEG LYKKE TIL? 

 

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?SKRIV BLOGGADRESSEN DIN I KOMMENTARFELTET, SÅ ER DU MED! SKUFFA

for noen uker siden. eller en uke siden, eller whatever, så leverte vi en innlevering på skolen. har jobbet med en makeupbok hvor vi skulle skrive om alt innen makeup osv, og denne fikk vi igjen i dag. hadde gledet meg til å få den igjen, for syns jeg har jobbet så sykt bra med den! har aldri vært så fornøyd over noe jeg har gjort noengang, så trodde det gikk kjempebra. jobbet i flere dager i strekk, og følte jeg aldri ble ferdig. tok så lang tid og føler at en periode så var det kun meg og makeupboka som eksisterte i verden! MEN ja, poenget er at vi fikk den igjen idag, og at jeg ble utrolig skuffet over karakteren.jeg fikk 4+. dere tenker kanskje at det er en bra karakter, for det er det jo, men når man har så høye forventninger blir det sykt nedtur! og når lærerne i tillegg tar seg til rette og skriver "ser at du har jobbet litt med den" DA blir jeg sur. jeg har jobbet så mye med den boka, så skriver de det der. unnskyld meg altså! folk leverer flere dager forsent og får 5 osv, såklart kunne jeg og levert to uker forsent, hadde jo fått mer tid til å jobbe med den da, men halloooo, jeg leverer til fristen! syns det er så sykt urettferdig, så nå måtte jeg bare klage litt. unnskyld. nå skal jeg legge meg og drømme om kjæresten min så blir vel alt mye bedre:) 

hei sura! 

BLIR DU SKUFFA NÅR DU FÅR DÅRLIG KARAKTER?  

NATTA

nå skal jeg se på two and a half men på tv3, før jeg skal sove. blir utrolig godt å få lagt seg kjenner jeg. er egentlig ganske trøtt, men jeg må se på two and a half men selvom.
i morgen er det skole igjen og etter skole er det jobb. på skolen i morgen skal vi bare ha teori. uff. kommer til å sovne tror jeg. 

en sånn seng skulle man hatt! 

GODNATT!  

PHOTO: LOVE YOU

HAR DU NOEN SOM DU ER SPESIELT GLAD I? LIKE OR DISLIKEaww! 

KINO

har ikke blogget siden mandag fordi jeg har vært med kjæresten min. på tirsdag lagde han god mat til meg. hihi, kjempeflink. er godt at jeg har funnet meg en som er flink til å lage mat siden jeg ikke er så superflink selv! i går var vi også å så på den nye pirates filmen. var første gangen jeg hadde sett film i 3D, så syns det var ganske morsomt jeg. filmen var veldig bra også. nå skal jeg legge meg så jeg er uthvilt til skole i morgen. yey! 


HAR DU SETT DEN NYE PIRATES FILMEN? 

 

UT PÅ TUR

da var det bare å komme seg av gårde. en ny uke er på vei. endelig. nå skal jeg først dra til sykehuset for å ta blodprøve, så etter det blir det å komme seg videre til skolen og være der helt frem til klokken 15.45. jeg liker ikke mandager på skolen. er så kjedelig det! etter skolen skal karina og jeg gå tur oppå fjellet, eheh, det kan jo bli spennende! er gymlekse så vi må jo bare gjøre det. selvom det skulle vært gjort i russetiden, menmen! 

eier ikke bilder så da ble det arkiv bilde desverre...... 

LIKER DU Å GÅ TUR? 
GLAD FOR AT DET ER EN NY UKE?  

FORNUFTIG SØNDAG SA DU?

den søndag her har jeg ikke brukt til noe fornuftig akkurat. har faktisk bare sitti forran dataen. heeeeele dagen. for ett utrolig bra liv jeg har. skulle egentlig rydde og støvsuge rommet mitt osv, men vi ser jo hvordan det gikk. får ta det en annen dag da. nå har jeg nettopp dusja, også skal jeg finne frem turklær faktisk siden karina og jeg skal gå tur imorgen. det blir koselig. på tirsdag drar jeg til kjæresten min, gleder meg! kan ikke tirsdagen bare kommeeee? 

karina og meg i lillehammer! 

HVA HAR DU GJORT I DAG? 
GLEDER DU DEG TIL NOE TIL UKEN? 

LIKE OR DISLIKE: KJOLE

som noen kanskje har fått med seg så har rachel zoe laget en egen kleskolleksjon til lindex.
det er sinnsykt masse fine klær, og jeg kjøpte meg den søte kjolen her sist helg! 
jeg jobber jo på lindex, og må innrømme jeg går litt i spinn av alle de fine klærne til rachel zoe! 


 LIKE OR DISLIKE? 

NOEN SOM VIL TA EN TITT?

sitter og ser på gamle bilder nå. fra flere år tilbake. det er så mye stygge bilder og jeg syns jeg har forandret meg helt sykt, og godt er det! hadde ikke gått ut av døren om jeg fortsatt så sånn ut. heheh. tenkte egentlig jeg skulle vise dere noen gamle bilder av meg, sånn at dere får se. jeg har jo hatt tusen forskjellige farger på håret og for hvert eneste år som har gått har jeg forandret meg masse. syns jeg selv da. er litt morsomt! 

julie og meg for 2 år siden. søte? haha 

ER DET NOEN SOM VIL TITTE PÅ FJORTISSBILDENE MINE?  

YOU'RE THE REASON THAT I BREATHE


sykt fin sang! la ut en sang med Conor Maynard i stad også. syns han er så utrolig flink! 

HAR DU EN SANG Å ANBEFALE?  

DERFOR ER JEG SÅ GLAD

husker dere innlegget jeg skrev om hvor glad jeg er for tiden? og at jeg skrev at det kanskje var pga en spesiell, men at jeg ikke sa hvem det var akkurat da. vel, jeg tenkte at jeg skulle dele det med dere nå. tenkte først at dere kunne få gjette hvorfor jeg er så glad, men siden det er søndag så skal dere få lov til å slippe å bruke hjernecellene deres, så derfor sier jeg det heller selv. jeg har fått meg kjæreste! og som jeg nevnte i forrige innlegg så heter han dennis.
er det rart man blir glad når sånne herlige ting skjer? hihi 

weheartit! 

HAR DU KJÆRESTE?
HVORDAN ER DITT HUMØR FOR TIDEN? 

UFORGLEMMELIG!

ja, russetiden er over for denne gang. det er kjempetrist egentlig, men har fått meg noen superfine minner som jeg aldri kommer til å glemme. har hatt en helt fantastisk russetid, med utrolig herlige mennesker! 
russetiden startet med vrengefesten, som forsåvidt tok ganske heftig av! har igrunn ingen brukbare bilder derfra. var en hel helg i lillehammer sammen med herlige folk. jeg og 5 venninner leide leilighet i lillehammer, og der koste vi oss med vors og hadde det kjempefint. på kvelden både fredag og lørdag var vi nede på treffet hvor tuuuusenvis av russ hadde samlet seg for å feste. var en uforglemmelig helg! var der jeg møtte dennis også, det var vel det beste ved hele helgen hihi. og til dere som ikke vet hvem dennis er så finner dere det snart ut!:) 

17 mai var jeg med i russetoget i nannestad. på bilde ser dere kine, julie og jan erik! 

etter russetoget var jeg hjemme (fordi jeg var syk) sammen med familien min. 
på bilde står jeg sammen med mormor og onkelen min. 

så var det tid for tryvann! karina og siw! 

niclas fra paradise hotel

og selvfølgelig FLO RIDA! det var en uforglemmelig kveld på tryvann! 


så var det lillehammer da! beste helgen kan man vel si. synd det ikke varte lenger! 

skjedde noe rart med bildene, så de nederste bildene skulle egentlig vært på toppen, men samme det! 
dere fikk hvertfall ett lite innblikk av hvordan russetiden min har vært. herlig! har jo sikkert hundretusen bilder til, men tro meg, dere vil ikke se alle! 

HVA HAR DU GJORT I DET SISTE?

NEXT TO YOU


den versjonen her er så sinnsykt fin! conor maynard er sykt flink til å synge!
selve sangen er jo dødsfin, men den blir ekstra fin med conor maynard!

HAR DU HØRT DEN FØR?
HVA SYNS DU?  

VIL LESE DIN BLOGG

siden det er søndag og jeg ikke skal gjøre noenting så kunne det vært fint med noen blogger å lese. legg igjen din egen, eller en blogg som du liker godt slik at jeg har noe å finne på i dag! gjerne legg meg til som venn også, for da er det lettere å følge med på bloggen senere også. 

HVA ER DIN BLOGG? 

SØNDAG

jeg må skjerpe meg! alle mine søte lesere bare forsvinner jo en etter en. er ikke så rart det da, siden jeg aldri tar meg tid til å blogge. har vært mye å tenke på i det siste. pga skole og jobb. men skal virkelig prøve å skjerpe meg med bloggingen. jeg liker jo å blogge, så skjønner ikke hvorfor jeg gjør det så sjeldent egentlig! 
i dag skal jeg tilbringe dagen i senga og bare slappe av. tenkte jeg skulle støvsuge og vaske rommet også, men vi får se om jeg gidder og orker, haha! skeptisk! 


HVORDAN SKAL DERE TILBRINGE SØNDAGEN?  

DETTE ER EN TRIST DAG

i dag er det 17 mai, noe som betyr at det er siste dagen som russ. 
nå har jeg gått med russebuksa siden 15 april, og jeg må si at tiden har gått utrolig fort.
kommer til å savne å være russ, og misunner dere som er russ i fremtiden.
har opplevd mye gøy i russetiden. flo rida på tryvann, og en herlig helg i lillehammer.
opplevde også tryvann med pøsende regnvær, meeen det stoppet ikke oss i å ha det gøy!
nå skal jeg kle på meg og dra på meg russebuksa mi for siste gang. snufs...


huff. kommer til å savne pusekattdagene i russetiden! 

HA EN SUPERHERLIG DAG ALLE SAMMEN! ENTEN DU ER RUSS ELLER IKKE!  

HVORDAN SKAL DU FEIRE 17 MAI? 

JEG ER SÅ GLAD!

jeg må bare meddele hvor sinnsykt glad jeg er for tiden! 
kan ikke sette ord på det engang. trodde ikke jeg kunne bli så glad.
kan vel innrømme at det er en spesiell som gjør meg så glad, men mer enn det sier jeg ikke akkurat nå. men kanskje det kommer mer etterhvert, hvem vet! hih

russetid. lillehammer. blir så glad, og takk til dere som gjorde lillehammer perfekt! 

ER DU GLAD? 

 

PHOTO


på tryvann møtte vi niclas fra paradise, selvfølgelig måtte vi ta bilde med han! 

FØLGER DU BLOGGEN MIN?

lenge siden sist jeg har blogget, men har hatt det helt sykt i det siste! 
som dere har fått med dere så er jo jeg russ nå, og har vært på ulike treff osv.
tenkte jeg skulle lage ett innlegg om russetiden min litt senere!

RUSSETID 2011 

VIL DU FORTSETTE Å FØLGE BLOGGEN MIN?