april 2013

PHOTOS: SUMMERTIME, I MISS YOU

Sene kvelderStrandBadingGrillingVennekosVind i håretVarmtSommeroutfitsIsKjolePartyBlomsterKjærlighetBåtConverseSydenHytteturerFerie!!

Noe av det jeg gleder meg til med sommeren. GLEDER DU DEG TIL SOMMER? 

DAGENS QUOTE


"Everybody wants happiness. Nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain" 

SYNS? 

KISS ME LIKE IT'S DO OR DIE

Jason Derulo overrasker igjen

HØRT DEN? 

PHOTOS: PARTY WITH FRIENDS


Litt sent innlegg, men hadde en super lørdag sist helg. Ble en spontan tur ut for meg, men det er ofte ting man slipper å glede seg til som blir morsomt. Koste meg hvertfall kjempemye. Som dere ser så ble iphonen brukt endel, og det er ikke noe sjokk at jeg elsker å ta bilder med den. Synd bildene blir såpass dårlige, men det får gå! Vi hadde det supergøy. 

På kvelden fikk jeg også overnattingsbesøk av kjæresten min 

Han svikter jo aldri. Jeg sov hvertfall godt....

HAR DERE DET BRA? 

VIDEO: JUSTIN BIEBER, TELENOR ARENA


Hei dere. Har nå lastet opp en video til dere, fra konserten til Justin Bieber. Tenkte kanskje det ville være noe, for dere med bieberfever, og til dere som kanskje ikke fikk muligheten til å dra. Vil bare legge til at mine filmeferdigheter er ikke helt på plass ser jeg, men hva kan man forvente. Jeg var jo helt i ekstase. Må nok inrømme jeg fikk et stort snev av bieberfever på konserten, og i ettertid. Har flere videoer om det er ønskelig, men siden jeg ikke klarer å redigere i iMovie, så er filmene uredigert. Rop ut om dere vil ha flere filmer. Neste konsert ut for meg er Rihanna! Det blir amazing. 

VAR DU PÅ BIEBERKONSERT? 
SKAL DU PÅ NOEN KONSERTER I ÅR?  

JUSTIN BIEBER VAR AMAZING

De siste dagene har virkelig gått i ett. Har fått møte min kjære bodøjente igjen, og det var helt utrolig koselig. Dagene har gått til veldig mye på kort tid. Har shoppet, spist ute to dager også har jeg selvfølgelig vært på Justin Bieber konsert. Det var en amazing opplevelse. Man lever bare en gang, og jeg syns at Justin Bieber konsert var noe jeg bare måtte ha med meg. Absolutt verdt pengene!! Det var supergøy. Håper alle dere som skal på konsert i dag og i morgen får det like bra som jeg hadde 

Syns det er synd at jeg ikke fikk tatt noen ordentlige bilder av han. Hadde forresten Golden Circle, til de som lurer. 

FLERE SOM HAR VÆRT PÅ BIEBERKONSERT? ELLER KANSKJE SOM SKAL? 

NEW IN

Hei dere. I dag har jeg vært på lagersalg, og fikk kjøpt meg nytt treningstøy og sko. Har lenge vært på utkikk etter noen joggesko til innebruk, men syns det er så utrolig dyrt. Flaks som jeg har fikk jeg tak i noen nye og fine i dag, til en billig pris, så da ble sko på denne jenta. Hvem elsker vel ikke salg? I do. Tidligere denne uken var jeg på HM og fikk kjøpt meg noe nytt treningtøy der også. Jeg er ikke så veldig nøye på dette med merker, så syns igrunn HM sitt treningstøy er helt greit. Greie priser, og kvaliteten syns jeg også er fin. FLERE SOM HAR SHOPPET I HELGEN? 

PHOTOS: FAVORITT MASCARADa jeg var i Stockholm i mars kjøpte jeg meg to mascara på taxfreen. De er ganske dyre, så siden jeg først hadde muligheten til å teste disse, og kjøpe på taxfreen så gjorde jeg det. Angrer ikke ett sekund! Pleier igrunn aldri å kjøpe så dyr mascara, men etter å ha testet disse er jeg redd jeg må fortsette å kjøpe dem også. Supergode! 

HVA ER DIN FAVORITT MASCARA? 

4 DAYS LEFT


Har kommet sånn halvveis tilbake til bloggingen. Håper noen av dere er glade for det, og at noen fortsatt følger med på bloggen min. Kanskje noen har savnet meg? hihi. Uansett, nå skal jeg prøve å blogge oftere. Elisabeth har bestemt seg for at jeg må blogge, så får vel ikke svikte henne da. I det siste har det skjedd litt av hvert. Har vel egentlig vært mest jobbing, men har også fått litt tid sammen med venner. Sara og jeg var jo i stockholm i mars, skal lage ett eget innlegg om turen vår. Var en herlig tur, selvom Lil Wayne konserten ble avlyst, noe som var litt surt. På tirsdag er det Justin Bieber som står for tur, og det blir vel ikke annet enn utrolig gøy! Bare 4 dager igjen nå. Kan tenke meg det er flere enn bare meg som gleder seg? Jeg skal dit sammen med bestevenninnen min fra bodø som jeg ikke har sett på over 1 år!!!! GLEDES. 

FLERE SOM GLEDER SEG TIL JUSTIN BIEBER TIL UKEN? 

Hadde også en linkerunde på bloggen før pausen min. Skal lage linkeinnlegg en av de nærmeste dagene. Lover!! 

BLOGGANBEFALING


http://www.elisabethabelsen.com

Ta gjerne en titt innom Elisabeth Abelsen sin blogg. Hun tar utrolig fine bilder, som fortjener å bli sett. Kjempesøt jente 

TA EN TITT?