april 2012

DAGENS QUOTE

"Just because she's pretty, doesn't mean that you're ugly" 

SYNS? 

PHOTOS: MY WEEKEND


Denne helgen har jeg tilbringt i flotte Kristiansand sammen med Sara Alexandra. Da vi kom på fredagen tok vi turen rett til hotellet, deretter var vi ganske kjappe ut igjen fordi vi hadde lyst på mat. Planen var peppes, men så endte vi opp på big horn fordi det var det vi så først. Lørdagen tilbringte vi ute i byen for å ta litt bilder og kikke litt. Har også fått en smak på utelivet i Kristiansand. Tilbringte kvelden hjemme hos Annika før vi tok oss turen ut. Kjempekoselig helg med fine mennesker. Skal helt klart tilbake igjen! 

HATT EN FIN HELG? 

NEW IN

Øredobber 39,50 ,- // Vero Moda 
Pudderkost 99 ,- // Lindex
Mintgrønn genser 249 ,- // Lindex 

NOE DERE LIKTE?

PHOTOS: MY DAY
I dag våknet vi til sol og fint vær, men det tok brått slutt da vi skulle bevege oss ut. Vi har vært en tur rundt omkring i dag for å ta litt bilder. Kristiansand er en utrolig fin by. Sleit litt med å finne frem til dit vi skulle osv, så endte det med at vi ble fulgt av en mann. Kanskje like greit siden vi aldri hadde funnet frem dit selv. Nå har vi kommet oss tilbake på det fine hotellet og bare slapper av. Kvelden skal tilbringes hos søte Annika, og senere blir det en tur ut for å sjekke livet. 

SYNS OM BILDENE? 

MY NEW HAIRI går farget Sara håret mitt. Hadde jo en meter med ettervekst så var jo på tide. Har kun stripet det, men ser jo ut som vi har bleket hele håret mitt. Anyways. Det er bedre at det blir litt for lyst enn at det blir veldig gult. Ser at det ser en smule gult ut på bildene, men det er nok bare lyset eller blitzen på kamera. Er hvertfall kjempefornøyd. Tusen takk for at du ville hjelpe meg Sara. Hihi. 

SYNS? 

GOING ON A TRIPFredagen har kommet og endelig skal Sara og jeg ta turen til Kristiansand. Har gledet oss til denne helgen lenge, og nå har den kommet. Skal tilbringe hele helgen der, og finne på masse gøy! Nå har vi fått pakket og sitter bare og sløver egentlig. Burde vel få i oss noe mat før vi drar klokken tre. Har forresten farget håret mitt, og har endel nye innkjøp som jeg tenkte å vise dere senere. Blir blogging mens jeg er i Kristiansand, så stay tuned. Håper dere får en kjempeherlig helg, det skal hvertfall jeg ha!

HVA SKAL DERE I HELGEN? 


DAGENS QUOTE

"Boys think girls are like books, If the cover doesn't catch their eye they won't bother to read what's inside"

SYNS?

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Bare å melde seg på. Trekker ukens blogg på søndagen. Legg meg gjerne til som venn slik at jeg kan følge bloggen din videre også. 

Ukens blogg forrige uke ble Åshild  

PHOTO: LAZY MORNING
Hei dere! Nå ligger jeg rett ut i sofaen og koser meg med te, pytt i panne og noen episoder med gossip girl. Det er deilig med en lang morning hvor du får tid til å slappe av og slipper å stresse. Jeg koser meg på sånne dager som disse. Skulle bare ønske at det var sol ute. Senere skal jeg komme meg på jobb. Det blir koselig. 

HVA GJØR DERE? 

INSPIRASJON: TAYLOR MOMSEN

"You can't face the world if you're not being you"

Ukens blogg ble Åshild  

TAKE A CHILL PILL


Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb og er godt plantet i sofaen. Skal se en episode med hotel cæsar før Sara og jeg skal spise lasagne. Så flink og snill som hun er så lager hun til oss. Ikke verst. Kvelden skal tilbringes i sofaen med godteri og tv titting. Kanskje vi ender opp med en film i dag. Har vært en dårlig blogguke for meg dessverre, i og med at jeg har jobbet hver dag. Har også fått utrolig vondt i armen etter jeg brant meg på vannkokeren, og jeg har klart å bli syk. Ikke koselig. Nå mangler det bare å smitte Sara så vi begge er syke til neste helg som vi drar til Kristiansand. Det hadde jo vært toppen på kaka. 

HVA GJØR DERE I HELGEN? 

PHOTOS: CRAZY BITCHES

Jeg bestemte meg for å gjesteblogge her, sånn helt plutselig. Jeg er veldig flink til å hacke blogger, så watch out. Neida, jeg er egentlig ikke så flink på noen ting. Og jeg fikk faktisk lov til å gjesteblogge her. Men hvem er jeg lurer du kanskje på? Jo nå skal du få høre. Jeg er selveste ->Sara Alexandra<- Der fikk jeg meg selv til å høres ut som jeg var fryktelig populær, hvilket jeg ikke er. Men i Helene sin verden liker jeg å tro det. Vi har vært bestevenner siden 1997, det er en stund det. Helt utrolig at ho har holdt ut med meg såpass lenge, og fler år blir det. Vi skal nemlig sitte på en benk når vi er 60 år og diskutere om den gangen vi tegnet stygge tegninger av hverandre når vi gikk på sfo. Det var tider det. Men for å ikke gjøre denne teksten lengre enn den er avslutter jeg med å si JEG ELSKER DEG bestevenn. Åh nå ble det et veldig klissete innlegg, men jeg liker det. Håper dere alle får en fantastisk lørdag. Nå venter jeg bare på at Helene skal komme hjem fra jobb så jeg slipper å være så ensom. ♥ Er vi ikke søte? 

// Sara Alexandra - saracrohnsalexandra.blogg.no

INSPIRASJON: BLAIR WALDORF

"Tree words, eight letters, say it and i'm yours" Blair Waldorf. 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Bare å melde seg på. Trekker ukens blogg på søndagen. Legg meg gjerne til som venn slik at jeg kan følge bloggen din videre også. 

Ukens blogg forrige uke ble Kisha  

SEXY GRAFITTI

Nå holder blogg konkurranse om escada parfyme igjen! Melder meg selvfølgelig på og håper jeg blir en av de heldige som får den hjem. Ønsker alle dere som melder dere på masse lykke til! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

escvinn2sg

INSPIRASJON: GOSSIP GIRL

Bilder fra weheartit, kollasj laget av meg. 

I det siste har jeg vært ganske hekta på Gossip Girl. Syns det er en veldig bra serie. Det er drama, kjærlighet og kan fort bli en smule trist. Akkurat slik jeg liker det. Har sesong 1 til 4, men har ikke kommet lenger enn sesong 2. Gleder meg til å fortsette å se! 

SYNS? 

ANOTHER LAZY DAYHei dere. I dag har jeg hatt fri fra jobben. Våknet da Sara skulle dra på jobb i dag tidlig og sto opp klokken 07.00. Helt utrolig at jeg faktisk sto opp så tidlig på en fridag. Har ikke fått spesielt mye ut av dagen heller, enda jeg sto opp så tidlig. Endelig har Sara kommet seg hjem fra jobb, og nå venter vi på at Josip skal komme på besøk. De skal nemlig på Drake konsert i kveld. Kvelden min går til avslapping, gossip girl, kylling til middag og en liten tur bort til mormor. Litt koselig å vite at mormor bor rett bortenfor meg da. 

HVA GJØR DERE I DAG? 

Ukens blogg forrige uke ble Kisha  

PHOTOS: LAST NIGHT


Ble ikke så fryktelig mange brukbare bilder etter gårsdagens hendelse, men noen kunne jeg jo dele med dere. Hadde en veldig morsom kveld på vors her hos Sara og meg, sammen med noen hyggelige mennesker. Dagen i dag skal hvertfall tilbringes veldig rolig og uten stress. Er deilig å vite at man har fri i morgen også! 

HVA GJØRDE DERE I GÅR? 

LESERSPØRSMÅL: FRA PC TIL MACBOOK

Fikk spørsmål av en leser om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg syns det var å gå fra pc til mac, og det kan jeg selvfølgelig gjøre!

I påskeferien sa jeg hade til mine to kjære pcer. De har vel igrunn sagt hade til meg for lenge siden, den ene værre enn den andre. De har begge to vært helt håpløse den siste tiden, og kan vel egentlig si at jeg ble utrolig lei av å ha en pc som ikke vil samarbeide med meg. Siden jeg lenge har ønsket meg Macbook Pro så valgte jeg faktisk å invistere i det istedenfor å kjøpe meg enda en vanlig pc. Overgangen fra vanlig laptop til Macbook er egentlig ganske stor syns jeg. Er annerledes programmer, uvandte taster og helt ærlig syns jeg at Mac er veldig mye mer komplisert enn en vanlig pc. Når det er sagt må jeg også meddele at jeg er superfornøyd med min kjære Macbook og ville ikke byttet over til en vanlig pc igjen. En gang Macbook, alltid Macbook er det noen som sier, og i dette tilfelle må jeg si meg enig. Personlig syns jeg mulighetene er mye større med en Macbook, føler det er mye mer du kan gjøre og du får en helt ny digital opplevelse. 
HAR DERE MACBOOK ELLER PC? 

 

VIL DU BLI ANBEFALT?

Jeg tenkte å ta en anbefalingsrunde igjen, siden det er lenge siden. Går selvfølgelig innom alle bloggene som vil være med, kanskje dere er heldige og får en kommentar i samme slengen.

NOEN SOM VIL BLI ANBEFALT? 

NEW IN

T-skjorte // Lindex.  
T-skjorte // Lindex. 
Undertøy (Ja, vet det er kjempespennende å se på. Hehehe) // Lindex 


SYNS? 

DAGENS QUOTE


"Three words, eight letters, say it and I'm yours" Blair Waldorf. 

UP HERE WE GO

Nå skal jeg drikke en god kopp med te og spise en brødskive før jeg snart skal komme meg på jobb. Håper dagen går fort for jeg gleder meg nemlig til å bli ferdig klokken fire for en gangs skyld. Jeg jobber jo så og si alltid kvelden, så blir godt å få jobbet på dagen og ha hele kvelden fri. Etter jobb i dag går turen ned til osloby, jeg skal nemlig flytte og bo borte en stund. Flytter inn til min kjære bestevenn Sara Alexandra i dag. Gleder meg masse! Vi skal nok klare å finne på masse rart og koselig sammen. Ser frem til det hvertfall. HVA GJØR DERE I DAG? 

 


VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Tenkte at jeg skulle starte å ha ukens blogg fast. Syns det er en veldig grei måte for å finne nye og inspirerende blogger på. Er jo alltid greit å finne noen nye blogger, for kan bli kjedelig med de samme bloggene hele tiden i lengden. Lurer på om noen har forslag til hva ukens blogg kan få i "premie". Er usikker på om jeg bare skal linke vinneren eller om vinneren skal få et eget innlegg med vurdering eller anbefaling. Hadde vært supert om noen av dere kom med noen innspill hvertfall. Linking er jo forsåvidt greit, men kan jo bli litt stusselig tenker jeg. Vinneren av ukens blogg forrige uke ble søte Annika 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?  

 

Lik gjerne facebooksiden min HER

Husk konkurransen min HER! 

 

VURDERING: BLE DET DEG?


http://sophiemarken.com/

Sophie Marken har en veldig fin blogg. Designet hennes er kjempefint og enkelt, noe som jeg syns er veldig viktig for å ha en god blogg. Hun bruker mange fine bilder og skriver bra innlegg. Hun oppdaterer bloggen sin ofte noe som jeg liker veldig godt. Hun blogger om alt mulig, og syns ikke hun mangler noenting på bloggen sin. Jeg liker bloggen hennes godt og hun er virker som en søt jente. 

 

Innlegget kan ikke kommenteres.

DAGENS QUOTE

"When it comes down to it, I let them think what they want.
If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them" Marilyn Monroe. 

Lik gjerne facebooksiden min HER

Husk konkurransen min HER! 

INSPIRASJON: MARILYN MONROE

Klok. Nydelig. Skjønn. Fantastisk! Hun har sagt så utrolig mye bra. Elsker quotene av henne. 

SYNS? 

Husk konkurransen min HER! 

KONKURRANSE: ER DU MED?

I samarbeid med http://www.personligalmanakk.com/NO/ så holder jeg en konkurranse der dere kan vinne en personlig notatbok. Så fort jeg har trukket vinneren vil jeg kontakte dere slik at dere kan få tilsendt et gavekort. Jeg kommer til å bruke random.org til å trekke vinneren slik at det blir rettferdig for alle sammen. 
Dere designer selvfølgelig deres egen notatbok! Er jo kjempegøy å få en egendesignet notatbok da. 

For å ha sjans til å vinne må dere like facebooksiden dems: http://www.facebook.com/PersonligAlmanakk

ER DU MED I KONKURRANSEN MIN? 

AMERICAN REUNION

Endelig har det kommet en ny American Pie film. Jeg har elsket alle de andre og gleder meg veldig til å se den nye filmen også. Siden blogg har en konkurranse der man kan vinne to kinobilletter til filmen kan jeg jo ikke la være å melde meg på. Håper virkelig at jeg er en av de heldige som vinner kinobilletter. Hadde vært så morsomt! 
 

 

ØNSKER ALLE SOM ER MED LYKKE TIL! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

reunionvinn

RISE AND SHINE SUNSHINE

Klokka er snart kvart på elleve og jeg våknet for en halvtimes tid siden. Deilig å ha fri i dag også, så jeg får enda en dag til å slappe av på. Dagen i dag skal jeg tilbringe for det meste i senga eller sofaen tenkte jeg. Det var hvertfall planen. Blir nok litt Gossip Girl titting og blogg.no. I dag skal jeg også pakke, for på onsdag etter jobb går turen til Sara. Der skal jeg flytte inn for en stund. Det blir kjempekoselig og jeg gleder meg masse. Da skal vi nok finne på mye gøy! Nå skal jeg koke meg te også skal jeg lage frokost. Frokost er det viktigste måltidet vet dere vel! HVA SKAL DERE I DAG? 

Vinneren av ukens blogg forrige uke ble søte Annika 

PHOTOS: HOME DETAILS

Elsker slike fine home details! Absolutt på min ønskeliste. 

SYNS? 

VIL LESE DIN BLOGG


Etter en uke uten stabilt nett er jeg hjemme igjen. Nå er macbooken godt plassert forran meg, og her tenkte jeg å tilbringe resten av søndagen. Hvertfall nesten. Planene er også å se noen episoder med gossip girl. Før jeg gjør noe som helst tenkte jeg å bruke litt tid på blogg.no. Legg gjerne igjen deres bloggadresse så jeg kan titte innom, og legge igjen en kommentar eller to om jeg finner noe interessant. Hadde vært koselig med noen venneforespørsler også, sånn at det blir enklere å følge bloggen din videre. Håper noen legger igjen spor etter seg. 

LESE DIN BLOGG? 

I'M THE WINNERWiiiii. Før påske fikk jeg denne herligheten i postkassa som jeg vant fra blogg.no. Det er andre gangen jeg har vunnet en konkurranse på blogg, og jeg syns det er kjempegøy. Parfymen luktet forresten utrolig godt og er absolutt en duft som jeg skal bruke når sommeren nærmer seg. Syns også at flasken var veldig søt. 

FLERE SOM VANT? 

NEW IN: MACBOOK PROPå onsdag kjøpte jeg meg en liten påskegave. Har lenge sliti med pcene mine og tenkte derfor at det var på tide å kjøpe meg en ny. Har spart penger en stund nå, og tok meg derfor råd til å kjøpe en ganske dyr påskegave til meg selv. Har også vært en smule misunnelig på at Sara har mac og kan gjøre så mye fint, så tenkte det var på tide med en selv også. Har jo vært så fan av hennes en stund. Er hittil storfornøyd med min nye bestevenn, og er glad for at jeg kjøpte meg denne kjærligheten. 

HAR DERE MAC? 

MY INSTAGRAM: MARSHer er bildene jeg har publisert på instagram i Mars. Ikke så altfor mange bilder egentlig, men noen har det jo blitt. 

Kjøpte mitt første par med Converse. Tok bilder av meg selv. Drakk kakao med mamma.  Kjøpte nye klær. Kjøpte nytt skjerf. Enda mer bilder av meg selv. Hjerte pannekaker med Sara. 

SKAL JEG FORTSETTE MED SLIKE INNLEGG HVER MÅNED? 

Følg meg gjerne på instagram. Følger deg tilbake! Helenesimensen 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Ser ut som det blir dårlig med blogging denne uken, i og med at jeg ikke har internett. Derfor legger jeg ut en ukens blogg, så kan dere hvertfall melde dere på den. Da har jeg hvertfall noe gående på bloggen inntil videre. VIL DU BLI UKENS BLOGG? 

Håper dere koser dere i påsken! 

ØNSK MEG GOD TUR?

Hei dere! I dag starter påskeferien min. Så utrolig deilig! Påsken skal jeg tilbringe på hytta sammen med familien min. Jeg skal bruke 5 lange timer på å reise med tog. Håper det er internett på toget så jeg har noe å finne på. Skal ta toget til Gol, så drar jeg derfra til hytta i Hemsedal. Blir godt å komme litt bort, og være med de man ikke er så ofte med. Hele uken skal jeg tilbringe med besteforeldrene mine og mamma. Det høres kanskje ikke så spennende ut, men skal bli deilig å slappe av litt borte. Etter påsken blir jeg antakeligvis samboer med Sara for en periode, gleder meg! 
Siden blogg har vært klikk (OG FORTSATT ER KLIKK HOS MEG) så har jeg ikke tatt noen nye bilder de siste dagene, så da ble det et arkivbilde til dere. 

Men nå må jeg komme meg til Oslo så jeg rekker toget mitt. Ønsk meg god tur?

BLIR INGEN BLOGGING

Bloggen min er fremdeles veldig ustabil etter angrepet mot blogg. Vet den funker hos mange men hos meg vil den ikke fungere vanlig. Jeg får ikke opp linjen der man legger inn bilder, linker osv. Hjemsiden er hvit, der jeg skriver innlegg er hvit innimellom og alt er egentlig klikk. Blir dårlig med innlegg fra meg før den fungerer normalt igjen. Håper dere får en super påske, jeg reiser til Hemsedal på hytta i morgen for å være med familien!

Vi blogges når bloggen min vil fungere igjen! Typisk at det funker hos nesten alle andre og ikke meg. Hejdå