april 2010

IKKE NO ILU PÅ VICTORIA NORRMAN

okei, først og fremst vil jeg bare si igjen: unnskyld dårlig blogging. men lekser, jobb, tentamen og blogg klikker ikke helt sammen for tiden, så jeg blogger svært lite.

men nå føler jeg for å få ut litt sinne her! jeg er så utrolig irritert over victoria. tipper alle vet hvem jeg snakker om, men til dere som ikke vet det så snakkes det om paradise hotel. jeg bare fatter ikke at et menneske kan være så falsk og være så slem! først dolker hun bestevenninna si, og deretter dolker hun han som faktisk redda rævva hennes der inne. nei fy faen for en falsk jente. sorry ordbruken men jeg blir bare så sinna. håper hun er kjempefornøyd med hvordan 90% av norge syns om henne nå :):):) 

kan ikke akkurat slenge inn noen "ilu" her, victoria norrman. 

HVA ER DIN MENING OM VICTORIA?

HVEM ER FAVORITTEN?

beklager kjempedårlig blogging, men med både skole og jobb så har jeg liten tid til å ta vare på dere leserne. beklager dette veldig, men håper dere forstår det. har ikke kuttet ut bloggningen eller tatt noen som helst form for bloggpause, men det blir litt mindre blogging bare. jobber etter skolen , og når jeg kommer hjem da så er jeg rett og slett så sliten at jeg går og legger meg. beklager veldig, som jeg har sagt flere ganger nå men sier det igjen: jeg beklager. 

i dag har jeg forresten farget håret mitt, har stripet det blondt. bildet kommer senere, jeg skal kjøpe meg clips i morgen så regner med at bilde kommer imorgen. 

nå er det paradise å se på. forresten så kan victoria bare gå å legge seg, greit at det er et spill men det finnes da grenser også vel? 


HVEM ER PARADISE FAVORITTEN?
HVA ER DERES MENING OM VICTORIA? 

ALEKSANDER + HELENE =LOVE

nå har jeg lagt planer for bryllupet mitt, eller det har jeg jo gjort for lenge siden, men nå har jeg funnet gutten som jeg skal gifte meg med også. jeg og aleksander skal gifte oss i hawaii med en bryllupsreise som fører til miami om vi begge to er single om 7 år. altså 19 april 2017 så skal jeg og aleksander gifte oss. det blir nok et lykkelig ekteskap.
evig elsk dette altså

aleksander sin blogg er www.marjavaras.blogg.no 

VET DU HVEM DU SKAL GIFTE DEG MED?
VIL DU GIFTE DEG? 

Why don't you leave him if he makes you cry?

One day the moon asked me:
- Why don't you leave him if he makes you cry?
I looked up at the moon and said:
- Moon? would you ever leave your sky? FINE BRUDEPARET

nå er jeg hjemme etter en fin dag i oslo. først var jeg i grorud kirke i bryllup. det var så utrolig fint. jeg elsker bryllup jeg. det er så pent og herlig. he he he, midt under vielsen fant bestefar ut at han hadde glemt bilnøklene inne i bilen, og han begynte derfor åp gå ut av kirken. da han hadde kommet halvveis ut av kirken så fant han de plutselig i en annen lomme. litt komiskt haha 
etter bryllupet dro jeg og mamma til mormor og spiste middag osv. kjempefin dag. 
fint brudepar ja!  

HVA HAR DERE GJORT I DAG? 
LIKER DERE BRYLLUP?

sånn ser jeg altså ut today om dere lurte

unnskyld for den dårlige bloggingen. jeg er lei for det, men jeg har jobbet og kommet sent hjem så har rett og slett ikke rukket å blogge. i kveld skal jeg oppdatere dere litt, men nå skal jeg til kirken og se på brudeparet, også skal jeg spise middag hos mormor. bloggse i kveld, jeg lover. 


sånn ser jeg altså ut today om dere lurte 

HVA GJØR DERE IDAG? 


YESTERDAY

nå har jeg akkurat sett på hotel cæsar og venter bare på at frustrerte fruer skal begynne. jeg hater at fruene og paradise går samtidig, så derfor blir det paradise på webtv etterpå. 

nå sitter jeg og hører på denne herlige sangen. den er utrolig fin.

forresten så får jeg mange spørsmål om jeg har nettby og facebook, og ja det har jeg. 
fetch på nettby, og helene venås simensen på facebook.

huff. for et kjedelig innlegg, derfor legger jeg inn et bilde av meg og julie. vi hadde det litt gøy med mac'n hennes igår

HVA GJØR DU? 
SER DU PÅ FRUSTRERTE FRUER ELLER PARADISE? 

HOT OR NOT


jeg syns det er skikkelig søtt med sløyfe i håret. finnes veldig mange varianter egentlig, men jeg liker best sånne små. 

HOT ELLER NOT MED SLØYFE I HÅRET?

MY TRIP TO LONDON

nå har jeg akkurat kommet hjem fra tidenes letteste engelsk tentamen. jeg skrev om en tur som jeg vil ta til london faktisk haha. jeg ble ferdig litt over elleve deilig å komme hjem tidlig egentlig. nå skal jeg snart spise bakt potet som jeg har kjøpt meg. det er sinnsykt godt egentlig. senere idag skal jeg jobbe med et Decleor prosjekt. herregud, jeg blir jo aldri ferdig med det prosjektet.


sånn ser jeg ut akkurat NÅ. very nice (ja, det var ironi) 

LIKER DU ENGELSK? 
HAR DU MYE LEKSER? 

UNNSKYLD ORDBRUKEN

nå tenkte jeg faktisk å legge meg. i morgen blir det en lang dag. først engelsk forberedelses dag også jobb etter det. hater at tentamener starter nå. det er det verste som finnes. engelske forberedelse imorgen, tentamen i engelsk på tirsdag og norsk tentamen på onsdag. oh lord, wish me luck. i tillegg til dette så har skolepcen min gått til helvette (unnskyld ordbruken) så nå kan jeg jo bare legge meg og håpe at ting fikser seg. 
jada. ikke helt nytt bilde, men det får gå.

HAR DU TENTAMENER NÅ?
HVA GJØR DU?

FØLGER DU MED?

nå har jeg nesten akkurat sett på himmelblå. syns det er så utrolig koselig. 


SER DU PÅ HIMMELBLÅ?
HVA ER FAVORITT SERIEN DIN?

HE LIE - SHE BELIEVE


//weheartit. 

har det skjedd deg også? at du har hatt tro på noe, men så har den andre personen bare kommet med løgner?
og for dere som ikke skjønner hva dette har med bilde å gjøre så står det: he lie, og she belive

IKKE FOR Å SKRYTE

MEN DET ER VELDIG GØY Å SE. 
jeg gikk på blogg.no for å sjekke hvilken plass jeg lå på når jeg tok på "jenter på alder mellom 18 og 24 år". og jeg ligger på 1 plassen på mest aktiv der, og nummer 46 på mest lest. dette inspirerer meg til å blogge mer, når jeg ser at det er resultater av det. vet jeg blogget om den lista tidligere i dag også, men det var før jeg sjekket på bare jenter og alder. 

HVA GJØR DU? 

LIKE OR DISLIKE

jeg syns at kjoler med sløyfe på er utrolig fint. skulle ønske jeg hadde mange mange flere. det er hvertfall noe jeg skal kjøpe meg mere av når sommeren kommer. nå har jeg bare en sånn kjole med sløyfe på, men skal nok bli fler. 

det er den kjolen jeg har. ikke det beste bilde, men tenkte jeg skulle bruke et av mine egne bilder istedenfor å hente på google eller weheartit. 

HOT OR NOT MED SLØYFE PÅ KJOLEN?

THE WINNER

jeg vant konkurranse på bloggen til aleksander. har aldri vunnet noen sånne konkurranser på en blogg før, så det var veldig morsomt. premien jeg får er to dvd filmer. wiii det er så gøy å vinne ting. 
HAR DU VUNNET KONKURRANSER PÅ BLOGG FØR?
HVA VANT DU? 

WHEN I WAS YOUNG


husker dere hvor små bekymringene var når vi var mindre?
skulle ønske jeg kunne skru tilbake tiden og være liten igjen. var så deilig med null bekymringer. alt var så lett før. du slapp å tenke på det at du ikke hadde penger. baksnakking var det heller ikke mye av, for man visste ikke hva det var. selvfølgelig var det noen som ikke likte hverandre osv, men det var mye lettere å få seg venner når man var mindre. 

SAVNER DU Å VÆRE LITEN?

DETTE ER GØY

det er så gøy å logge på blogg.no når jeg ser at statistikken har flydd oppover og når jeg har fått masse kommentarer og venneforespørsler. når jeg logget på blogg i dag så hadde jeg 8 venneforespørsler. det er gøy! jeg ligger også på lista over mest aktive i dag. på plass nummer 10. det er jeg faktisk ganske fornøyd med. jeg syns det er gøy å være påden lista. selvom det ikke skjer så altfor ofte.


ER DU PÅ TOPPLISTA? 
HAR DU VÆRT PÅ DEN?

LET IT SHINE

hei og god morgen.  mamma vekte meg ved 10 tiden og da spiste vi rundstykker til frokost. nå må jeg snart begynne på praksisrapporten, og det er ikke det jeg har mest lyst til akkurat. solen skinner ute, og jeg har lyst til å gå ut. synd at man må ha lekser i helgen syns jeg. 

//weheartit. 

HVORDAN TILBRINGER DU DAGEN?
ER DET FINT VÆR HOS DEG?

LIKER IKKE STRESS JEG

nå skal jeg legge meg for å sove. er ikke så veldig trøtt, men skal opp tidlig å spise frokost med mammaen min så da er det kanskje ikke så dumt å legge seg nå. i morgen må jeg gjøre ferdig praksisrapporten som skal leveres på mandag. huff. føler at uka blir så stress. to tentamener, en forberedelses dag og to dager med jobb. også blir det lekser. stress sa du? kanskje det ikke er så dumt å legge seg da egentlig. blogges i morgen hvertfall. dere får ha en god natt. 

//weheartit.

HAR DU LAGT DEG?
NÅR SKAL DU SOVE? 

LIKE OR DISLIKE?

siden det snart er sommer så lurer jeg på hva deres mening om jeans shorts er. selv syns jeg at det er skikkelig hot, og jeg kommer nok til å kjøpe meg mange når sommeren nærmer seg litt mer. man kan jo bruke den til masse forskjellige topper og de passer jo til det meste. 


//weheartit.com 

LIKE OR DISLIKE?

FLYR DIN OGSÅ?

statistikken min fløy i været idag, og jeg tror at litt av grunnen til det er bloggtrafik.nu.
statistikken min har gått litt opp og ned som dere sikkert ser, men det er fordi at det er enkelte dager jeg ikke orker å blogge så mye, eller rett og slett ikke har tid. 

den går litt opp og ned som en berg og dal bane, men jeg er fornøyd med de høye lesertallene jeg ha enkelte dager. 
om du vil få flere lesere så kan du trykke her og registrere deg helt gratis:HAR DU BLOGGTRAFIK, OG FUNKER DET HOS DEG? 
HVA GJØR DU NÅ? 

HOT OR NOT - KJOLER

som jeg sa i forrige innlegg så elsker jeg brudekjoler. brudekjoler er bare herlig. gleder meg til den dagen jeg kan gå med en så fin kjole og føle meg som en prinsesse. 


selv syns jeg nummer 1 var finest. 

HVILKEN LIKTE DERE BEST?
HOT OR NOT MED BRUDEKJOLE?

DET ER LOV Å DRØMME?

jeg kan sitte å se på brudekjoler i en evighet. ikke fordi jeg skal gifte meg enda, men fordi brudekjoler er sinnsykt pent. jeg ser ganske ofte på brudekjoler faktisk, og nå gjør jeg det igjen. jeg har funnet drømme kjolen, og den fant jeg i en film som heter "bruder i krig" med kate hudson. kate hudson er utrolig pen, og hun kler den kjolen skikkelig godt. jeg har utrolig lyst til å gifte meg i en kjole som er akkurat lik som den hun hadde i filmen. jeg vet at det er mye å be om, og det skjer sikkert aldri. MEN det er vel lov å drømme? uansett så skal jeg hvertfall gifte meg i en vera wang kjole. jeg har også en drøm om å gifte meg på en strand i hawaii. jeg er sinnsykt god til å drømme. 

HVA SYNS DERE OM BRUDEKJOLEN?
HVORDAN SER DITT DRØMMEBRYLLUP UT?

SMÅ SKAPNiNGER - LIKE MYE VERDT

.... SOM ALLE ANDRE 

et tema som er veldig viktig er dette med dyremishandling. det er veldig mye av det rundt omkring faktisk, og det er helt grusomt. jeg er veldig glad i dyr og jeg kan ikke forstå at noen har lyst til å skade dem. og det at enkelte folk dreper små, søte uskyldige dyr bare for å lage pelskåper av dem så alle fine damer kan gå rundt og se bra ut, det er jo helt sinnsykt. mennesker er grusomme vesener til tider. mange piner dyrene for moroskyld og syns at det er gøy. på youtube er det utrolig mange filmer som viser dyremishandling, og jeg klarer rett og slett ikke å se på de og vil heller ikke legge noen av de filmene ut på bloggen min. jeg er så imot dyremishandling som det går an å bli. 


// weheartit. 

jeg har ikke lyst til å legge ut bilde av et dyr som er skadet, for det er ikke noe koselig å se på for noen av oss, derfor legger jeg heller ut koselige bilder av dyr. 


HVA MENER DU OM DYREMISHANDLING? 
SYNS DERE AT DYRENE ER LIKE MYE VERDT SOM MENNESKER?

LATSKAPEN SLÅR TIL


jeg har en ganske søt katt ikke sant? hun koser seg ute i solen sånn som sikkert veldig mange andre også gjør. 
når solen skinner så blir katten min ganske lat, og da ligger hun bare rett ut. he he he 

KLARER DU Å GJETTE HVA KATTEN MIN HETER? 
HVA GJØR DU?

STILL WAITING


syns det bilde her var veldig fint. er så mye fine bilder på weheartit. lovely 
de fleste har vel kanskje opplevd å vente på noe forgjeves. det har hvertfall jeg. men det er fordi at jeg aldri lærer. jeg går på samme smellen hver gang og klarer bare ikke å lære meg til å ikke gjøre det. jeg venter, venter og venter på at noe godt skal skje, men det gjør det ikke. selvfølgelig skjer det mye godt i livet mitt, men ikke det jeg vil mest at skal skje. 
HAR DERE NOEN/NOE DERE VENTER PÅ?

JEG ER FLINK

som noen av dere kanskje husker så sa jeg at jeg skulle bli sunn når påskeferien var over, og jeg har faktisk klart meg uten godteri siden påskeferien sluttet. ikke værst. i går smakte jeg på bittelitt potetgull av julie, men da var det jo fredag så jeg er jo litt unnskyldt der. i dag blir det sikkert litt sjokolade osv, men nå er det jo lørdag og da skal man jo kose seg litt da. fremover skal det gå i masse frukt og sunne saker. det er jo faktisk godt også. 

dette ser utrolig godt ut.

HAR DU BLITT SUNN? 
HVA ER DERES YNDLINGSFRUkT? 

HOT OR NOT

noe som de fleste elsker å spise på sommeren er jo selvfølgelig jordbær. jordbær er friskt og godt og smaker alltid best på en fin og varm sommerdag.


HOT OR NOT MED JORDBÆR? 

LUCKY ME

i dag våknet jeg til nydelig vær. sol og blå himmel og alt mulig. helgen min skal gå til å slappe av hjemme siden jeg er sinnsykt trøtt etter skole og jobb hele uken. i tillegg har jeg en stor praksisrapport som jeg MÅ gjøre ferdig i helgen. woho lucky me. 

// weheartit. 

SOL OG FINT VÆR HOS DEG?
SKAL I HELGEN? 

JOBBING

unnskyld for dårlig blogging denne uken, men jeg har ikke hatt tid til å sitte med dataen. hele uken har jeg først vært på skolen, også har jeg vært på jobb til klokka 9 på kvelden etter det. har ikke vært hjemme før 10 og da har jeg rett og slett ikke orket og finne frem dataen og begynne med blogging. denne uken begynte jeg på ny jobb, og det har vært veldig gøy, men også ganske skummelt. 3 av mine beste venninner jobber der med meg, og det er vel en grunn til at jeg syns det er gøy å dra på jobb. skal på jobb i dag også, og så har jeg fri i helgen. gleder meg til å sove mye i helgen. 

forresten så er det sol her. det er deilig vet jeg 

HAR DU JOBB?
HVA GJØR DU? 

HADDE DU TURT?

jeg tror ikke at jeg hadde turt å gå over her. 

HADDE DU TURT Å GÅ OVER DER? 

RUDE BOY

daaaaa drar jeg. kommer vel hjem ved 10 tiden i kveld, så blir ikke mye blogging på meg i dag. kommer vel et innlegg når jeg er hjemme igjen. dere får ha en fin dag, dere som er på skolen og dere som kan kose dere hjemme og nyte den siste feriedagen. 


forresten så har jeg blitt hekta på Rihanna - rude boy. hør på den! 

HVA GJØR DERE I DAG? 

GLEDER OG GRUER MEG

wow. jeg er våken allerede faktisk. begynner ikke på skolen før i morgen, men tenkte det ikke var så dumt å stå opp litt tidlig i dag allikevel. i dag skal jeg en tur til lillestrøm, også skal jeg møte jentene for så å dra på jobb klokken 5. det er første dagen på ny jobb så det kan jo virkelig bli spennende da. både gleder og gruer meg litt. 


BEGYNTE DU PÅ SKOLEN I DAG? 
ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ NY JOBB? hihi

SYNS DERE JEG SKAL BLI BLOND?

nå sier jeg natta. til dere som er våkne så har jeg en sang til dere. kos dere

Jay Sean - All or nothing. herlig sang 

slenger med et old bilde av meg selv for moro skyld. forresten så savner jeg det blonde håret mitt. 
syns dere jeg skal bli blond igjen? 

SOVER DU? 
LIKER DU JAY SEAN? 

ALL OR NOTHING

nå skal jeg legge meg i sengen og se en film. tenkte jeg skulle se bring it on - all or nothing. vet ikke om jeg orker å se hele, men vi får se. elsker den filmen hvertfall. digger alle bring it on filmene jeg da men. de er utrolig bra.


// google.no bilde

HAR DU SETT NOEN AV BING IT ON FILMENE?
HVA SYNS DU? 

DET VAR PÅ TIDE

nå har det jo vært påskeferie, og en uke uten paradise hotel. jeg må innrømme at jeg har savnet det syke hotellet og jeg er super glad for at det endelig har startet igjen. jeg syns det er litt vanskelig å velge en favoritt, men jeg digger emil. 


SER DERE PÅ PARADISE HOTEL? 
HVEM ER FAVORITTEN?

DETTE ER HOT VEL?jeg syns at rosa lepper er sinnsykt fint om man bruker det til de rette klærne og til farger som faktisk matcher de rosa leppene. jeg tror nok jeg kommer til å bruke rosa lipgloss eller kanskje en lyserosa leppestift når sommeren kommer.

HOT OR NOT MED ROSA LEPPER? 

MAMMA ER SNILL HUN

mamma dro en tur ut for å handle litt på bensinstasjonen, og hun kom tilbake med denne: 

det er en bolleting med eple og kanel inni. den var sinnsykt god 

i påsken har jeg vært sinnsykt usunn. jeg tror jeg har spist godteri og drukket brus hver eneste dag jeg. men nå er det stopp, og jeg skal begynne å bli sunnere. det er jo tross alt sommer snart. 
idag har jeg faktisk gått tur med mamma i det fine været, og jeg prøvde å ta et fint bilde av sola. 

he he he. jeg liker å late som jeg er proff fotograf, men det er jeg ikke : ( 

HAR DU VÆRT USUNN I PÅSKEN? 

SELVTILLIT ER NOE AV DET VIKTIGSTE

veldig mange sliter med dårlig selvtillit. det er noe man kan slite med både i liten og i eldre alder. jeg vet om veldig mange som sliter med akkurat dette, og jeg kan vel ikke si at jeg har den beste selvtilliten selv heller. det er vondt å si det, men selv sliter jeg ganske mye med selvtillit. selvtillit er noe av det viktigste man må ha. har man ikke bra nok selvtillit så føler man seg ikke god til noen ting, og da er man heller ikke flink til å ta imot komplimenter fordi at man ikke føler det samme til seg selv som folk sier. 

HAR DU BRA SELVTILLIT?
SLITER DU MED DETTE SELV? 

HOT OR NOT MED SOL

det virker som at de fleste har hatt litt sol hos seg i påsken, og nå har solen kommet hit også. det var på tide.
jeg får så sommerfølelse nå når jeg kan være ute i tynn genser uten å fryse så veldig. solen skinner på himmelen nå og det er så utrolig deilig. 


HAR DERE HATT SOL I PÅSKEN?
ER SOL HOT OR NOT? hihi 

me + you


// weheartit.
ganske så herlig bilde egentlig. jeg er så glad i de søte bildene fra weheartit.com. er så mange fine der. 
bildet sier jo "me + you", så ved den anledning tenkte jeg å fortelle dere leserne litt om kjærlighetslivet mitt. kanskje ikke så veldig interessant innlegg, men jeg måtte komme med noe litt annet enn jeg pleier. 
kjærligheten hos meg startet vel allerede da jeg var bitteliten og var "kjæreste" med nabogutten som er broren til en av mine beste venner. ganske søtt igrunn. så fortsatte det i barnehagen hvor kjæresten min het henrik. herregud så utrolig morsomt å tenkte tilbake egentlig. hvor søtt alt var før, og hvor lett det var å få seg en "kjæreste".  barneskolen kom og da ble man sammen på denne måten "vil du være sammen med, ruben?" så svarte man bare ja eller nei. eller man fikk lapper hvor det sto: skal vi bli sammen? svar ja eller nei. hihi det er så kult at ting var så lett før. jeg hadde jo ett par småkjærester på barneskolen også, jeg og bestevenninna mi sara delte til og med en kjæreste. he he he det var tider det. i 6 eller 7'ende klasse var det på og av med en fyr annenhver uke i flere måneder, haha for ett fint liv jeg hadde. men det var vel sånn det var med de fleste. "jeg slår opp jeg" også ble man sammen igjen dagen etter. 
de "ordentlige" kjærestene kom vel ikke før på ungdomsskolen. da hadde jeg også et par kjærester faktisk. men det var sånne fjortis forhold hvor man elska hverandre etter en dag og tjohei. på videregående fikk jeg det jeg vil kalle min første ordentlige kjæreste, vi er ikke sammen lenger nå og jeg har hatt en etter han også. for et meningsløst innlegg egentlig. men nå har dere fått høre bittelitt hvertfall som er litt utenom fra det jeg vanligvis skriver.  

HAR DU KJÆRESTE? 
HUSKER DERE HVOR LETT KJÆRLIGHETEN VAR FØR? DA MAN SKREV LAPPER TIL HVERANDRE? hihi 

http://helenessimensen.blogg.no/1270384782_her_er_sangvideoen.html#comment her er sangvideoen hvor jeg synger, til dere som ikke har fått det med dere enda. 

JEG BLOGGER OM KUER ELLER?

er det bare jeg som syns at kuer er søte? jeg må ærlig innrømme at det er veldig mange søte kuer altså. greit nok at de kanskje ikke lukter så deilig osv, men de er da søte? 

se på den kua her da? den er da rimelig søt eller?
he he he for et tåpelig innlegg, ku innlegg liksom. men en blogg er til for å dele sine meninger, uansett hvor rare meningene måtte være. så her er min mening om kuer. like it or not

HVA SYNS DU OM KUER?
SYNS DU KUA ER SØT? 

HEJDÅ

nå stikker jeg til oslo og koser meg på middag hos min gale familie. blir nok koselig. 
dere får kose dere i kveld alle store og små. jeg og disse hasteinnleggene mine når jeg skal bort altså. men det er vel koselig at jeg forteller at jeg drar og sier hade vel? hejdå 


sånn ser jeg ut nå

HVA GJØR DERE? 

http://helenessimensen.blogg.no/1270384782_her_er_sangvideoen.html#comment link til video av meg selv som synger for dere som vil.

HER ER SANGVIDEOEN

video:whiitehorse

jepp. her kommer sangvideoen som jeg har lovet dere lenge nå. den er ikke så veldig lang, men om dere har noe positive kommentarer å komme med så kanskje jeg tørr å legge ut en lenger sangvideo senere. her har dere hvertfall en smakebit da, siden jeg har lovet å synge for dere. jeg vet det er surt her og der, men jeg gjorde mitt beste. prøvde å gjøre mitt beste hvertfall. 
også vet jeg at taylor swift høres i bakgrunnen, det er fordi jeg ikke fant sånn klipp uten at hun synger. håper ikke det gjør så altfor mye da. takk:) 
HAR DERE NOE Å SI? ha ha 

like a rush on the beach

nå vil jeg ha sommer. er lei av det gråe og triste været som er her. 

se så deilig det ser ut da dere. med strand og vann. 

HVA SKAL DU I SOMMER?
GLEDER DU DEG TIL SOMMEREN?

jeg er lav

jeg fikk utrolig mange spørsmål til i spørsmålsrunden min, og er utrolig fornøyd med det. det ble litt for mange til å svare på alle sammen, tror det hadde blitt ett altfor langt og kjedelig innlegg for dere. derfor har jeg plukket ut noen spørsmål bare, og svart på disse. var jo også endel like spørsmål. kan hende det kommer et innlegg til med svar. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Hva er det verste du vet?
Det værste jeg vet er urettferdighet, og misshandling. det kan være både misshandling av dyr og mennesker. uansett hvordan type misshandling det er snakk om så er det utrolig stygt og slemt, og dette er noe jeg absolutt ikke takler å hverken se eller høre på. 

- Hvor høy er du?
hehe. spør heller om hvor lav jeg er. jeg er 158 cm høy.

- Har du kjærste?
nei, jeg har ikke kjæreste for tiden.

- Snuser du?
nei, jeg snuser ikke.

- Hvorfor blogger du?
jeg blogger fordi at jeg trenger et sted hvor jeg kan dele og fortelle om meningene mine. blogger for å få ut tankene mine.

- Kan du vise statistikken din?
jepp den kan jeg gjøre. man ser ikke så godt men. hehe 
- Hva skal du utdanne deg som?
jeg går på hudpleie linjen nå, og driver å utdanner meg som hudpleier. har lyst til å bli stylist innen media. 

- Hvilken øyenfarge har du?
jeg har grønn/blå/gråe øyne. 

- Har du speilrefleks?
jepp, det har jeg. nikon d40. 

- Hvilken stil har du?
jeg har ingen spesiell stil egentlig.jeg går i det som passer meg der og da. alt fra slaskete til pent kledd. 

- Hva er din naturlige hårfarge?
det er litt mørkere enn det jeg har nå. 

- Har du farget håret ditt før? hvis ja, hvilken farge?
jeg har farget håret veldig mange ganger. blondt, brunt, nesten svart og rødt.

- Hvem er kjekkest, Justin bieber eller taylor lautner?
TAYLOR LAUTNER<3<3

- Hva må en blogg ha for at du ska lese den?
en blogg må ha et bra førsteinntrykk for at jeg skal ville lese videre. det vil si at bloggen må ha et fint design, men ikke nødvendigvis en header. innleggene må være interessante å lese, og inneholde bilder. 

- Retter du ut håret ditt?
ja det gjør jeg, men ikke hver dag. 

- Har du hatt regulering?
nei. 

- Kjekkeste gutten i klassen?
det blir litt vanskelig å si siden jeg går i en klasse med bare jenter. 

- Hvis du var en tskjorte, hva ville det stått på den?
you could have been my all or nothing.

- Syns du at du er bortskjemt?
nei det syns jeg ikke at jeg er. jeg kjøper som regel det jeg har lyst på og trenger selv fordi jeg tjener mine egne penger. 

- Hvor handler du klær?
for tiden så handler jeg mest på cubus og på gina tricot. 

TRODDE DERE AT JEG VAR SÅ LAV SOM JEG ER? ha ha
om dere ikke gidder å lese dere frem og finne ut hvor høy jeg er så er svaret: jeg er ca 158 cm høy. eller skal vi kanskje si lav? 

jeg sjekket for moro skyld

nå sjekket jeg topplistene bare for moroskyld, og jeg fant meg selv på 6 plass på mest aktiv lista. altså. 6 plassen. det er jeg ganske fornøyd med. jeg detter nok fort ned igjen derfra, men syns det var ganske gøy å være så langt oppe da.HAR DU FUNNET DEG SELV PÅ TOPPLISTA? MEST LEST ELLER MEST AKTIV?

SANGVIDEOEN ER FERDIG

nå har jeg våknet og har spist frokost sammen med mammaen min. jeg skal vel straks hoppe i dusjen tenkte jeg. senere i dag skal jeg til oslo og spise middag hos kusina mi og resten av familien. det blir kjempe koselig. har ikke vært hos dem på altfor lenge, gleder meg til det. 

he he he mega old bilde da. whatever 

forresten så har jeg sangvideoen ferdig, og den kommer ut senere i dag. 
GLEDER DU DEG TIL Å HØRE? 
SKAL I DAG?

hva skjer når det er skole?

nå skal jeg legge meg. jeg har ødelagt døgnrytmen min helt. det er skikkelig kjipt egentlig. hvordan skal det gå når skolen starter igjen? huff. tørr ikke å tenke på det engang jeg. håper jeg klarer å legge meg tidlig, og stå opp tidlig.
i morgen blir jeg vekt halv ti av mamma, for da er det frokost. så vi får se hvordan det går hihi.


HAR DERE ØDELAGT DØGNRYTMEN HELT? 

KISS ME, I'M A GIRL

eller du vil kanskje være like heldig som hun her og kysse Leonardo Dicaprio sånn som han så ut i Romeo og Julie? 
det vil hvertfall jeg.

ER IKKE DET BILDE BARE KJEMPESØTT? 

VINNEREN AV BLOGG vs BLOGG

vinneren av blogg vs blogg ble Aleksander Marjavara med 12 stemmer. 
Gratulerer så mye til deg Aleksander. 
om du vil ta en tur innom bloggen til vinneren så kan du bare trykke her: http://marjavaras.blogg.no/


HAR DU VÆRT PÅ BLOGGEN TIL ALEKSANDER? 

VÆRSÅSNILL?

jeg er med i blogg vs blogg igjen, og håper dere vil stemme på meg. hadde blitt kjempe takknemlig hvertfall.
HER KAN DERE STEMME PÅ MEG: 

STEM PÅ MEG HER OGSÅ?VIL DU STEMME PÅ MEG? 

hot or not - skinntights

nå for tiden er det veldig in med skinntights. det er veldig mange som bruker dette, og jeg for min del syns at det er utrolig kult. selv har jeg ikke fått kjøpt meg skinntights enda, men det kommer jeg til å gjøre ganske snart tenker jeg. HOT OR NOT MED SKINNTIGHTS? 

Minner om blogg vs blogg, og her kan dere stemme på deres favoritt: 

DISSE BLE DET DENNE GANGEN

nå har jeg trekt ut 2 blogger som skal være med videre i BLOGG VS BLOGG. 

disse to bloggene ble trekt ut denne gangen: STEM PÅ DERES FAVORITT DA! 

disney er vel søtt?

alle kjenner vel til de gamle, søte disney filmene? jeg husker de hvertfall kjempegodt og skulle ønske jeg var liten igjen og hadde sånn gammel videospiller. da jeg hadde alle disse disney filmene på video. herregud som jeg savner å være liten. disney er jo bare det koseligste som finnes da dere. alle de søte, små figurene. den lille havfruen er min favoritt. hun er så søt og filmene er så herlige. tingeling er også en av mine favoritter.

HVILKEN DISNEYFILM ER DERES FAVORITT? 
LIKER DERE DISNEY?

meld deg på blogg vs blogg

jeg tenkte at jeg skulle ha en blogg vs blogg igjen. er så lenge siden jeg har hatt det nå, så da starter jeg en ny. 
dere kan melde dere på så mange ganger dere vil, da har dere større sjans til å bli trekt ut til en "finale". jeg kommer til å  trekke ut to eller fire blogger senere i dag. det kommer litt an på hvor mange som melder seg på. VIL DU VÆRE MED PÅ BLOGG VS BLOGG? MELD DEG PÅ DA VEL! 

you said forever

folk kommer og går rett som det er. du får nye venner, kjæreste og andre bekjente. vi skal være venner for alltid sier du. men er det egentlig sånn det blir? kommer dere til å være venner for alltid, uansett hva? og med kjæresten sin også sier man: vi skal være sammen for alltid, kjære. alltid oss to. selvfølgelig er det noen få som klarer å leve livet sammen for alltid. men det er veldig få. nesten ingenting varer evig. 

HAR DU MISTET NOEN SOM BETYDDE MYE FOR DEG? 
HVA MENER DU OM "SAMMEN FOR ALLTID"? 

STEM PÅ MEG?

jeg er med i blogg vs blogg og jeg håper at dere har lyst til å stemme på meg. det hadde vært kjempekoselig om dere gadd det hvertfall. tusen takk til dere som vil stemme på meg. 
her kan dere gå inn for å stemme:


VIL DU STEMME PÅ MEG? 

ordene "jeg elsker deg" blir unødvendig mye brukt

ordene "jeg elsker deg" blir unødvendig mye brukt. jeg syns det er helt sykt hvor mye folk skal bruke disse ordene. da jeg var mindre så gikk det veldig mye i "elsker deg", men da visste jeg ikke hva det betydde å elske noen på ordentlig. jeg sa det ordet til nesten alle vennene mine, og til folk jeg nesten ikke kjente. men nå så skjønner jeg jo hvor teit det var av meg. om man har lyst til å fortelle vennene sine at man elsker dem, så kan man vel heller skrive "love you"? jeg mener ikke noe frekt til folk som faktisk sier "elsker deg". det er jo helt opp til personer selv og velge hva de vil velge å si. da jeg fikk min første ordentlige kjæreste så skjønte jeg hva det betydde å elske noen. det var da jeg innså at "oi. jeg har virkelig brukt "elsker deg" uten å mene det".  ordene "jeg elsker deg" er veldig sterke ord å si til noen, og jeg syns at man skal bruke dem bare om man er helt sikker på at man faktisk elsker personen man sier det til. det er helt feil å si at du elsker noen du har kjent i kanskje to dager. det er hvertfall min mening, men jeg vet at veldig mange mener noe annet enn meg. 

jeg syns at i love you er mye bedre å bruke enn elsker deg. fordi at i love you kan bety begge deler. 

HVA ER DERES MENING OM ORDENE "ELSKER DEG"? 
SYNS DERE DET BLIR FOR MYE BRUKT? 


HOT OR NOT - FLETTEhva er deres mening med flette i håret? jeg syns det er ganske fint jeg igrunn. ikke at min ble så veldig bra akkurat, men jeg er ikke så proff til å flette, men dere skjønner hva det er. 

HOT OR NOT MED FLETTE?  

hasteinnlegg

nå stikker jeg til bussen, så da blogges vi mer i morgen. 
ha en kjempefin langfredag, og kos dere masse.  hejdå :* 


vet jeg har brukt bilde før. meeeen dette er et hasteinnlegg 

HAR DERE NOEN TRADISJONER PÅ LANGFREDAG? 


HOT OR NOT

converse sko er det veldig mange som har. jeg har ingen converse sko, og jeg kommer vel heller ikke til å skaffe meg det fordi jeg syns at jeg får så store føtter i dem ha ha. men jeg har absolutt ingenting i mot de, og jeg går for hot! HOT OR NOT? 

hallo

nå har jeg akkurat spist frokost, og nå tenkte jeg å hoppe i dusjen før jeg fikser meg og busser til camilla. bussen min går ved tre tiden så egentlig har jeg jo ganske god tid på meg. yey. det skal være jentekveld hos camilla i dag, og det blir nok kjempekoselig. skal ta bilder og legge ut i morgen. blir ikke mye blogging i dag siden jeg skal sove hos camilla. 

he he he. et veldig old bilde av camilla, trine-lise og meg 

HVA SKAL DERE I DAG? 
HAR DERE OFTE JENTEKVELD? 

jeg er en stor fan

som dere kanskje har fått med dere så er jeg en mega stor fan av twilight. det har jeg vært helt siden twilight kom ut på kino, og evighetens kyss har jeg vel sett sånn ca 50 ganger eller noe. new moon er også helt herlig, men har bare rukket å se den 2 ganger til nå, men flere skal det bli. 


LIKER DERE TWILIGHT?
SYNS DERE TWILIGHT ER OPPSKRYTT? 

YOU SHOULD HAVE KNOWN


føler du noen ganger at du holder ting inne som du virkelig skulle fått ut noen ganger? 
jeg føler det hvertfall sånn. at jeg holder alt for mye inni meg. ting jeg ikke tør å fortelle til noen, ting jeg ikke føler for å si men som jeg burde si. det er ikke alltid like lett å fortelle alt. men ærlighet varer lengst, ikke sant? 

SUMMERTIME

når jeg ser ut av vinduet og ut på det gråe og triste været som er her så savner jeg virkelig sommeren. nå har det bare regnet i over en uke, og jeg begynner og bli temmelig lei. vil ha sol sol og mere sol jeg nå. ikke regn regn og mere regn. hvem er det egentlig som bestemmer det dustete været? kan ikke den som gjør det være snill for en gangs skyld da? 

men over til overskriften. det er faktisk ikke så utrolig mange uker igjen til sommerferien, og jeg klarer ikke vente stort lenger. er vel ikke så kjempelenge til snøen går bort og man kan se gresset. gresset blir grønt, og solen titter frem på himmelen. man bli brun. spiser is. kan sitte ute til langt på kveld. griller. bader. sykler. soler seg. 
herregud. sommeren, hva mer kan man lengte etter nå? 

jeg liker å tro at jeg er bittelitt brun på det bilde der. uansett så savner jeg å kunne gå i shorts. 

det bilde tok jeg i bulgaria sommeren 08. savner det! 

SAVNER DU SOMMEREN?
HVA LIKER DU BEST VED SOMMEREN?

dette kaller jeg deilig

nå for tiden er det mange som ser på frustrerte fruer siden det har startet på tv2 igjen. der har det jo dukket opp litt av en kjekkas da, og jeg tipper at mange har lagt merke til denne deiligheten. 
jeg kan virkelig ikke noe for det men jeg syns han er dødsheit jeg.
HVA SYNS DERE OM HAN?
KJEKK OR NOT? 

aleksander klarte det

alle vet at det er 1 april i dag, og jeg har vært superstolt over at ingen har lurt meg i dag. men nå kan jeg ikke si det lenger, for nå har jeg blitt lurt. dumme aleksander lurt meg på msn. 
bloggen hans: http://marjavaras.blogg.no/


uansett. her er spøken hans: 

marjavara sier:
*nei
*haha
*herregud, katta mi bæsja nettopp på mæ
helene sier:
*nehei?:-O
marjavara sier:
*æsj
*skikkelig mye
helene sier:
*ææææsj : (  kanskje den ahr vondt i magen
marjavara sier:
*hahahhaha, aprilsnarr
helene sier:
*tnååååå dummen : ( 
marjavara sier:
*der lurte æ dæ

nå følte han seg vel like høyt oppe som han gjør på dette bilde tenker jeg. 

HAR DU BLITT LURT IDAG?

gode venner svikter aldri


gode venner svikter aldri. er det ikke det man sier? 

HAR DU MANGE GODE VENNER? 

tilslutt gir du opp


føler du noen ganger at du aldri får den sjansen du fortjener? kanskje når det kommer til kjærlighet for eksempel. du vil gjøre alt for at den du liker skal like deg også, men du får liksom aldri sjansen til å gjøre noe ut av deg selv fordi han/hun rett og slett ikke ser at du eksisterer. du smiler når vedkommende kommer forbi, og prøver å bli sett. 
men til slutt gir du opp fordi du vet at du aldri vil få en eneste liten sjanse. 

HVORDAN ER DET MED DEG? FØLER DU AT DU ALDRI FÅR SJANSEN? 

HOT OR NOT

hva mener du om leopard mønster? jeg for min del syns at det er helt greit, men jeg vet ikke helt om jeg ville gått med det selv. føler at det ikke er helt meg. men bruker man det riktig så syns jeg absolutt at det er hot. 
hurra for weheartit.com 

ER LEOPARDMØNSTER HOT OR NOT? 

min første videoblogg

video:helene videoblogg

he he he jeg ler godt når jeg ser den her. det er den første videobloggen jeg laget, og den er utrolig gammel. jeg hadde jo til og med blondt hår der. miss it. bare hør på meg. jeg høres skikkelig dum ut. "du er så søt, elise" ja, hun er kjempesøt, men hør så dumt jeg snakker akkurat der. blir nesten litt for flau av meg selv. 

 LO DERE LIKE MYE SOM MEG NÅ? 

drypp, drypp, drypp

i natt slet jeg virkelig med å sovne. grunnen til dette er det dumme regnet som er ute. det drypper og drypper ned på bakken eller hvor det nå drypper og da kommer det sånn dryppelyd. den dummpe lyden har vært der hele uken, og den gir meg mindre søvn hver eneste natt. forbaska regn altså. hvor blir solen av?  det er virkelig irriterende når jeg prøver å sove, for jeg trenger stillhet når jeg sover. heldigvis at jeg sovnet etterhvert, ellers hadde jeg vel blitt gal. 

drypp drypp drypp. det gjør jo ikke noe annet her så. nå snør det litt også.

TRENGER DU STILLHET NÅR DU SKAL SOVE? 
REGNER DET HOS DEG? 

tidlig sa du?

good morning alle store og små. i dag skal ikke dagen bringe mye tror jeg. jeg føler meg litt slapp, og skal være hjemme og slappe av sammen med mammaen min. vi skal vel sitte under hvert vårt pledd i sofaen og bare se på koselig filmer og kanskje spise litt godteri. åsså må jeg jo si at jeg gleder meg til kveldens episode av hotel cæsar fordi at gårsdagen slutta så spennende. jeg lurer sånn på hva svein gjør. om du vet det så ikke si det er du snill.
til middag i dag skal vi spise koteletter med pommesfrites og saus. det blir nok godt. nå tenkte jeg å hoppe ut av sengen og løpe ut i stua og sjokkere mamma over at jeg er oppe allerede. tidlig sa du? 
forresten så skulle jeg publisere dette innlegget istad, men blogg har vært helt tullete. 

og over til været.ca sånn ser ruta mi ut i dag. fint påskevær? 

HVA SKAL DERE I DAG? 
HAR DU SPIST FROKOST? 

tiden flyr

shit som tiden flyr. klokken er jo nesten 03.00. nå skal jeg gå å finne senga mi, begynner å bli littegrann trøtt.
mange av dere sover vel allerede. vi blogges, godnatt<3 

SOVER DU?
SYNS DU TIDEN GÅR FORT?