mars 2012

VIL DU BLI VURDERT?


Tenkte å ha en vurderingrunde igjen! Skriv i kommentarfeltet om du er med. 

RISE AND SHINE

Hundene har fått luftetur, Sara og jeg har laget oss frokost og nå er det sminkingen som står for tur. Siden det er lørdag i dag så tenkte vi at vi ikke skulle sitte inne å råtne, men ta en tur til jessheim storsenter for å titte litt. Koser meg her i Gjerdrum, selvom det egentlig er ganske slitsomt å passe på 4 ville hunder. Heldigvis var det ingen bjeffing og bråking i natt så da fikk vi hvertfall sove godt. 

HVA ER DERES LØRDAGSPLANER? 

PHOTOS: HOME DETAILS 1

Som noen av dere kanskje har fått med seg så er jeg på Gjerdrum og passer hunder sammen med Sara Alexandra. De vi passer huset og hundene til har så mange fine skilt og detaljer i hjemmet som jeg har tatt meg den frihet til å ta bilder av. 

SYNS?

GOOD MORNING SUNSHINE

Nå har jeg og Sara vært flinke jenter og laget god frokost. Vi bor i ett hus sammen i helgen fordi vi passer på fire søte hunder. Veldig koselig, men natten var ikke fult så koselig. Ble fryktelig dårlig med søvn i natt fordi hundene bestemte seg for å bjeffe og bråke hele natten. Vi våknet klokken 4 og da satt vi på en film, men sovnet igjen etter en stund heldigvis. Nå skal vi bare slappe av før det blir turer med hundene og litt kos senere. Er litt deilig med et stort hus for oss selv. I kveld skal vi være flinke og lage taco til middag! Flinke jenter. 
HVA ER DERES PLANER FOR I DAG?

Dagens blogg i går ble denne søte jenta! 

HOW WOULD YOU FEEL


Darin - What if. Utrolig fin sang. Og teksten er helt nydelig! Elsker den.  

What about if that was youThat would the victim (victim)Of the critisism and they treated you that cruelWhat about if that was youThat would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you?  

SYNS? 

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?MELD DEG PÅ DA VEL! 

 

INSPIRASJON: TRENING


Bilder fra weheartit, kollasj laget av meg. 

SYNS? 

PHOTOS: GOD MORGEN

God morgen, håper dere har sovet godt i natt, for det har jeg! 

Våknet i dag til et vær som ikke var fult så bra som i går. De siste dagene har vi hatt knallfint vær- Snøen er nesten helt borte, solen har varmet og himmelen har vært blå. Kjempedeilig! Jeg har også begynt å trene. Ja, dere hørte riktig. Camilla lurte på om jeg hadde slått meg i hodet da jeg spurte om hun ville være med meg på spenst. Konklusjon: Jeg er ingen treningsjente.  Men det skal endres nå! Eller jeg har hvertfall planene klare og skal prøve så godt jeg kan å være en flink jente fremover. Ønsk meg gjerne lykke til! 


Trist at været skulle endres så fort bort fra solen og til grått og trist. 

HVORDAN ER VÆRET HOS DERE? 

BOYFRIEND


Fikk denne på hjernen fra første gang jeg hørte den. Repeat x 10000. 

If i was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If i was your boyfriend, i'd never let you go, i'd never let you go.  

FLERE SOM LIKER DEN? 

DAGENS QUOTE


"Good girls are just bad girls who don't get caught" 

NEW IN

Den tiden jeg ikke blogget kjøpte jeg meg jo litt her og der, og selvfølgelig må jeg dele det med dere. 

Skjerf Vila. 

Gensere Vila. (Det er forresten ryggen dere ser på bilde. Supersøt) 

Marilyn Monroe t-shirt Lindex. I'm happy!!!! 

SYNS? 
 


 

INSPIRASJON: MODERN PREPPY


For de som ikke visste det så er dette den nye kolleksjonen til Lindex. Selv jobber jeg jo på Lindex, og syns kolleksjonen er superfin. Skal kjøpe meg litt fra den, er ganske rimelige priser på klærne også. Farger er jo inn i år dere, så løp og kjøp da! Modellen for denne kolleksjonen er Gwyneth Paltrow. Det er jo litt morsomt!

HVA SYNS DERE? 

NEW INGossip Girl season 1-4 

Pretty Little Liars season 1 

Nå kommer jeg til å få null liv fremover. Skal kose meg masse med sesonger nå. Gleder meg masse. Har faktisk ikke fulgt med på noen av disse seriene før, så det blir helt nytt for meg. Har hørt veldig mye bra om begge seriene så blir gøy å se hva jeg syns da. Tror og håper at det er litt sånn typisk meg. 

NOEN SOM FØLGER MED PÅ PRETTY LITTLE LIARS ELLER GOSSIP GIRL? 

DAGENS OUTFIT
Topp Lindex // Bukse Lindex // Converse DNA // Olajakke Jensen&Co 

Outfit bilder er ikke helt min stil, men hva syns dere? 

ESCADA ISLAND KISS

Jeg har valgt å bli med i blogg sin nye konkurranse hvor man kan vinne Escada parfymen Island Kiss. Har eid ett par av Escada parfymene tidligere, og har alltid vært fornøyd. Gleder meg til vinnerne trekkes og håper selvfølgelig at jeg er en av dem! 

Jeg sier lykke til til meg selv, og til dere andre som har meldt dere på! 

Innlegget kan ikke kommenteres! 

esc2vinnik
esc2vinnik

VIL LESE DIN BLOGG

Hei dere. Nå har jeg vært borte fra bloggen i litt over en uke. Jeg må innrømme at det har vært utrolig deilig å slippe å tenke på blogging og det at jeg må ta bilder og ditten og datten, men når det er sagt så har jeg samtidig savnet det en smule. Jeg sitter jo veldig mye foran pcen, og automatisk hver gang logger jeg inn på blogg. Har hatt null inspirasjon, så har ikke klart å sette meg ned for å skrive et innlegg til dere dessverre.

Nå er jeg tilbake etter bloggpausen, og hadde vært fint med noen nye blogger å lese slik at inspirasjonen blir på topp. Legg meg gjerne til som venn! 

HVA ER DIN BLOGG? 

Å VÆRE FADDER ER SÅ GIVENDE!

I kveld er det artistgalla på tv2. Håper virkelig at plan norge får flere fadder i kveld! Selv er jeg fadder for en liten jente, og det er utrolig koselig! Det å vite at du kan bidra til å hjelpe de som virkelig trenger det, det er utrolig givende! 

Bli plan fadder i dag. Ring 03123, eller send "Fadder" til 03123. 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

LEGGER BLOGGEN TIL SIDE

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg blogget dårlig i det siste. Har ingen unnskylding for det heller, har bare hatt null inspirasjon og null blogglyst dessverre. Men bare så det er sagt så slutter jeg ikke å blogge. Jeg kommer tilbake igjen, og blir nok ikke borte så fryktelig mange dager.  Bare trenger en liten pause. 

Ha det fint så lenge. 

DAGENS QUOTE


"A smart woman kisses but doesn't love, leaves before she is left and forgets before she is forgotten"

MY KITTYCATKjære, søte pusekatten min. Selvom hun piper, maser og er sykt irriterende noenganger så er hun verdens beste pus. 

SØT? 

PHOTOS: SKOGSTURDenne søndagen har jeg og mamma faktisk vært ute på en søndagstur i skogen. Det var egentlig veldig godt å komme seg litt ut. Har jo vært superfint vær her også. Har også vært på Mirabel og drukket kakao. Fin søndag! Nå blir det vel litt frustrerte fruer på meg snart. Søndag in my heart. 

SYNS OM BILDENE? 

LIKE OR DISLIKE: JAKKE

Bikbok.

Fant denne i skapet mitt for litt siden. Har ikke visst at jeg hadde den engang! Men så flaks at jeg fant den nå som det er så inn med fulger. Likte den egentlig veldig godt! Også var den kjempegod å ha på seg. 

SYNS OM DEN? 

DAGENS QUOTE


"Just when you think it can't get any worse, it can. And just when you think it can't get any better, it can" 


ANBEFALING: BODY LOTION
Dead Sea Spa Magik // Silky Smooth Body Lotion. 

Husker dere jeg anbefalte en skrubb fra Dead Sea Spa Magik? Uansett, denne body lotionen bruker jeg etter jeg har skrubbet huden min, og da blir huden så utrolig myk og god. Selvfølgelig skrubber jeg ikke huden hver eneste gang jeg dusjer, men denne body lotionen bruker jeg etter hver gang. Jeg sverger til denne. Er superfornøyd og kommer til å bruke den i lang tid. Den lukter godt, tørker fort og etterlater en myk hud. Den tilfører også fuktighet, og inneholder mineraler fra dødehavet. Anbefales absolutt på det sterkeste! 

Produktet er ikke sponset, og det er min ærlige mening. 
Kan kjøpes på blandt annet Vita.  

HAR DERE PRØVD DEN? 

JEG HAR FÅTT NY HEADER


Den gamle. 


Den nye. 

Snille snille Sara Alexandra har laget ny header til meg. Er superfornøyd. Syns den passet veldig godt til designet mitt og syns selve bloggen så bedre ut med en ny header. Den gamle headeren min er forresten også laget av Sara. Hun er superflink, men det kan dere vel se selv hihi. 

Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag, jeg tar turen til Oslo senere og blir der til i morgen. Skal overnatte hos Sara, og senere skal vi ut og møte Ulrika. Blir kjempekoselig! Håper dere får en flott dag, søte små. 

HVA SYNS DERE OM DEN NYE HEADEREN? 

PHOTOS: SOPHIA BUSH INSPO

Sophia Bush er vakker. Mange av dere har vel fulgt med på one tree hill akkurat som meg, og det er der jeg har henne fra. Jeg har alltid likt henne. Hun er ufattelig pen, og en utrolig dyktig skuespiller! 

FLERE SOM LIKER HENNE? 

GOOD ONES GO


Åååå. Jeg er helt forelsket i denne sangen. Er jo en coverlåt av Drake, men helt ærlig må jeg innrømme at jeg syns Conor Maynard gjør den bedre enn Drake. Jeg har jo blitt superfan av Conor den siste tiden. Syns han er utrolig flink og jeg kan ikke forstå at han ikke er kjent enda! Han er amazing. 

HØRT DEN FØR? 

DAGENS QUOTE


"Other people always let you down. Why don't you forget them and do something for yourself?" 

GJERNE LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER! 

 

Gårsdagens blogg ble denne søte jenta!

MY SUNDAY

Har vært en så deilig og avslappende søndag. Jeg har ikke gjort noen verdens ting annet enn å ligge i sengen min og sett på favorittserien min, Frustrerte fruer selvfølgelig! Har begynt på sesong 1 igjen. Blir jo aldri lei av det. Rart det der, når man finner en serie man virkelig liker så kan man se den om og om igjen! Nå har Siw vært her på en liten søndagsvisit. Kjempekoselig!

HATT EN ROLIG SØNDAG DERE OGSÅ? 

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


Endelig søndag! Jeg elsker søndager. I dag blir det nok til at jeg ser endel frustrerte fruer, blogger og bare slapper av. Skjønner ikke at folk misliker søndager jeg. Det er jo så godt med en stille og rolig søndag! Hvertfall etter en ganske så festilg helg. Har tilbringt denne helgen med herlige jenter og litt familie. Alt i alt en super helg. Håper dere har hatt en like fin helg som meg! 

MELDER DU DEG PÅ TIL DAGENS BLOGG? 

LIK GJERNE FACEBOOKSIDEN MIN HER! 

DAGENS QUOTE


"Just because she's pretty doesn't mean that you're ugly"

PHOTOS: I'M SMILINGHei dere! Jeg har så mye å smile for for tiden. I går var det personalmøte på jobben, og jeg fikk vite at jeg skal få ansvar for hele babyavdelingen på Lindex Kids fra 1 April. Det blir så utrolig morsomt! Jeg elsker å jobbe på Kids, så dette er noe jeg virkelig ser frem til! Livet smiler til meg for tiden. Jeg har mye tid til vennene mine, jeg reiser, jeg slapper av, jeg er med familie og jeg bruker pengene mine på å kjøpe kjærlighet, så som dere skjønner så har jeg det veldig bra for tiden! 

Håper dere har det like bra som meg! 

SMILER DERE FOR TIDEN? 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN MIN HER! 

NEW IN


Tro det eller ei, men jeg har faktisk kjøpt meg Converse! Mitt første par med Converse. Har alltid sagt at jeg aldri skal ha det fordi man får så sykt lange føtter i de syns jeg, men så prøvde jeg i dag og ble forelska med en gang. De som sier man ikke kan kjøpe kjærlighet, de tar feil, for i dag har jeg kjøpt ordentlig kjærlighet. Love! 

SYNS?