mars 2011

WOPS

to dager siden sist jeg blogget. wops. beklager det, men har vært på både skole og jobb så har ikke hatt tid rett og slett. blir lite blogging helt frem til mandag nå siden jeg reiser til bodø imorgen! gleder meg kjempemasse til å dra og besøke solveig. blir superkoselig! har ikke vært i bodø på to år nå, så det blir bra! 

gleder meg til å besøke denne søte jenta i bodø i helgen

HAR DERE MYE Å GJØRE FOR TIDEN?  

DETTE SETTER JEG PRIS PÅ

i dag fikk jeg en kjempe koselig vurdering av http://camillasuurn90.blogg.no/ . 
jeg ble veldig veldig fornøyd, og kjempeglad over det koselige jeg leste i vurderingen av bloggen min. syns det er utrolig koselig med sånne fine tilbakemeldinger. tenkte jeg skulle vise dere vurderingen, slik at dere kan lese den og si om dere er enige eller uenige i det hun skriver om bloggen min.
 
FØRSTE INNTRYKKET
Da er dette en blogg jeg har vært innom før, men første inntrykket er at bloggen ser veldig enkel og grei ut. Og jenta ser veldig søt ut på bildet. Hih :p Blar fort nedover bloggen så ser man innlegg med masse bilder, kjempe stort +. Innleggene er kategorisert og det er også veldig bra for de som vil finne et bestemt innlegg :)

HEADER/DESIGN
Jeg syns du har valgt et enkelt og fint header. Det er ingen bilder av deg, noe som jeg savner litt kanskje. Men man ser hvertfall hva du heter og om man titter litt lengre ned så ser man jo bildet av deg. Designet ellers er valgt i hvit over hele bloggen, rosa bakgrunn på overskriftene på innleggene. Jeg liker egentlig ikke rosa, men det skal jo ikke gå utover bloggen din. Dessuten så syns jeg fargen du har valgt ikke er sånn skikkelig rosa, og egentlig syns jeg  hvit og den type rosa passet godt sammen. Så jeg syns du har valgt et enkelt design og header men samtidig brukbart :-)

SKRIVEMÅTE/INNLEGG
Du skriver variert, ofte og med bilder så det skal du bare fortsette med. Du avslutter innleggene med spørsmål til leserene, og det trekker til seg flere lesere og flere som kommenterer. Jeg ser ikke noe i innleggene dine som irriterer meg eller noe sånn, jeg syns innleggene dine er fine.


HELHET
Jeg syns denne bloggen er ganske bra. Jeg liker veldig godt bloggen din, jeg er ofte innom, både fordi jeg liker det du skriver og fordi du har en type blogg som du skriver om alt som faller deg inn og ikke bare om et bestemt innlegg. Så liker kanskje litt bloggen din å fordi jeg kjenner meg litt igjen i hvordan du skriver bloggen din.  

OG karakteren jeg fikk var 6'er. 

ER DERE ENIGE I VURDERINGEN JEG FIKK?
HVA SYNS DERE OM MIN BLOGG? 

TALKING TO THE MOON


finefine sangen. liker den kjempegodt. bruno mars er så kjempeflink!

HØRT SANGEN FØR?
SYNS?

DAGENS OUTFIT
kjedet meg litt akkurat nå, så tok noen kjappe bilder til dere.
har såklart på meg russegenseren min. må jo bruke den nå som jeg kan.
til den har jeg bare en svart tights fra cubus. enkelt og greit.
nå drar jeg til jessheim for å sole meg med camilla, deretter busser vi eller noe hjem til henne for å lage god mat og se på filmer. dette blir en herlig og avslappende søndag. akkurat sånn jeg liker søndager!

HVA GJØR DERE?
ER DU RUSS I ÅR?

LIKE OR DISLIKE: KJOLE


fant denne søte kjolen på weheartit. kunne godt hatt den på en herlig sommerdag! 

KUNNE DU HATT DENNE KJOLEN?
LIK OR DISLIKE?

bloglovin følg bloggen min?

VI HADDE EN BURN BOOK


bilde er tatt fra google.

som dere kanskje har fått med dere så skal jeg til camilla idag. vi skal se på mean girls 2. den første mean girls filmen har vi sett sammen sikkert tusen ganger. akkurat sånn camilla-helene-film. jenter, gutter, drama. that's the way we like it. vi hadde til og med vår egen burn book. heheh. men den går jeg ikke nærmere inn på tror jeg. vil ikke såre noen. ikke at noen i den boka leser bloggen min da. det er vel lite trolig tenker jeg. 

HAR DU SETT MEAN GIRLS FILMENE?
LIKER DU SÅNNE FILMER MED JENTER, GUTTER OG MASSE DRAMA?

bloglovin jeg har ingen følgere på bloglovin. følg bloggen min du da?

DETTE VAR FORNUFTIG I GRUNN

nå har jeg stått opp og planen videre er og finne no mat, dusje, pakke og fikse meg. burde igrunn ha ryddet litt på rommet også, men det rekker jeg ikke idag. får ta det en annen dag. om noen uker eller noe kanskje? jeg er ikke så stor fan av å rydde på rommet mitt. er ikke no kult siden det går 1 time og rommet er like jævlig igjen. skjønner seriøst ikke hvordan jeg får det til, men det er sant. nå har jeg pakket inn fleecegenseren min fra russedress igjen. den er altfor stor. er jo plass til både meg og enda flere i den så jeg må bytte størrelse. utrolig kjipt om de ikke har igjen flere. da begynner jeg bokstaveligtalt å gråte. det er ikke tull engang. men nå avslutter jeg. har jo sitti her og skrevet bare masse tull som ingen leser uansett. kunne gjort noe fornuftig i steden, men neida, jeg tenker på dere vettu. haha.

også et bilde av meg og camilla fra i fjor høst en gang. vi er så rare. men liker det sånn. 

GJORT MYE FORNUFTIG IDAG?

NATTA SØTE BLOGGERE


good night. nå skal jeg sove. hører senga og dyna mi rope på meg. kjenner jeg er bra trøtt etter en lang jobbhelg også. skal bli deilig med litt søvn nå ja. imorgen skal jeg være med verdens beste camilla,
vi skal ta solarium, så skal vi hjem til henne og spise god mat og se på filmer og bare kose oss. 
gleder meg kjempemasse. skal sove der til mandag. er så greit å sove der siden hun bor rett ved skolen. slipper jeg å ta bussen, OG jeg kan sove nesten en time lenger. ikke værst bare det. 

HVORDAN SKAL DU TILBRINGE SØNDAG?
SI NATTA DA?

VÆR SÅ SNILL?

jeg er trekt ut til å være med på blogg vs blogg her; http://caarolina.blogg.no/1301084956_blogg_vs_blogg__stem_.html#comment
hadde blitt superglad om dere søte folk ville stemme på meg! 

SI FRA OM DU STEMMER SÅ KOMMENTERER JEG BLOGGEN DIN SOM TAKK! hihi.

FÅR JEG DIN STEMME?

PHOTO


sånn ser man ut i dag. smiley!

RUSS


i dag hentet jeg russeklærne mine på skolen. endelig! nå kan russetiden bare komme for min del hvertfall.
eneste jeg mangler nå er russekortene og russelappen. gleder meg! 
kommer sikkert til å vise dere mer av russeklærne mine etterhvert om noen vil se. (ikke at det er så kjempe interessant for dere da men, eheheh)
ER DU RUSS 2011?

HADE BRA


stikker på jobb nå. blogges senere :) 

HVA GJØR DU?

I HATE LOVE


Claude Kelly - I hate love

enda en claude kelly sang. men hallo, han er jo fantastisk da. 
sykt fine sanger, blir ikke lei. denne sangen er jo ganske gammel, men den er så fin! 

HØRT SANGEN FØR?

PHOTO: LOVE
"love is so beautiful, but at the same time so hurtful.
love can make your head spin and your stomach get butterflies.
love is so beautiful, but still so hurtful. "

ENIG I AT KJÆRLIGHET KAN VÆRE BÅDE HERLIG OG SÅRENDE?

CLAUDE KELLY


claude kelly har så sykt mange fine sanger! 

LIKER DU CLAUDE KELLY?

PHOTO


jepp, jeg har tatt frem solbrillene mine. nå har det jo faktisk vært sol i mange dager i strekk! 
det er så deilig. nå ser jeg bare frem til vår og sommer. gleder meg til snøen smelter og bakken blir helt bar og gresset titter frem. can't wait! 

GLEDER DU DEG TIL SOMMER?

LIKE OR DISLIKE: SKJERF
for litt siden (en god stund siden faktisk) kjøpte jeg meg et nytt skjerf. fra lindex såklart. 
syns fargene er kjempefine, og liker skjerfet veldig godt. 

HVA SYNS DERE OM DET?

JEG ER EN ULYKKESFUGL

i går tidlig da jeg og mamma hadde dratt avgårde (mamma slipper meg av nede ved bussen) så fant jeg ut at jeg hadde klart å glemme busskortet mitt hjemme, så mamma måtte snu. bussen min skulle gå om 6 minutter, så jeg hadde egentlig kjempedårlig tid, og derfor løp jeg såklart. da jeg hadde kommet inn, hentet busskortet og var på vei ut igjen så klarte jeg selvfølgelig og skli på gulvet og havne rett inn i komoden min, så datt jeg, og det var igrunn sinnsykt vondt! har fått to kutt i beinet, og sår på kneet. deilig! 

dere hadde sikkert kjempelyst til å se kuttene på beinet mitt (tulla) , uansett så slapp dere. et vakkert bilde av meg får holde. hehehh, kjempevakkert. solen skinner hvertfall. bildet er fra søndag. 

åja, forresten. idag skulle jeg egentlig sove hos camilla. vi skulle ta sol, se film og kose oss. men selvfølgelig har jeg begynt å kaste opp. så da kunne jeg jo bare glemme det! det er så typisk meg. jeg skal alltid kaste opp når jeg gleder meg til noe, eller noe viktig skal skje. that's life. jeg er litt av en ulykkesfugl.

ER DU EN ULYKKESFUGL?

NÅ BLIR JEG SUR

ææææ nå  klikker det for meg! jeg som skal prøve å legge meg tidlig for en gangs skyld, også skal det dryppe så fælt utenfor vinduet mitt? hvorfor? det er så typisk. jeg kommer ikke til å sovne når det bråker sånn. men litt positivt er det jo, for det drypper jo ikke fordi det regner, men fordi snøen smelter pga varmegradene! er jo faktisk ikke minusgrader ute nå heller. det er herlig. nå forsvinner snøen. litt av den hvertfall. hhah. 

nå kommer snart sommeren. eller ikke. er vel noen måneder igjen med snø. jippi.

HATER DU NÅR DET BRÅKER NÅR DU SKAL SOVE?
SOVNER DU FORT?

HOME SWEET HOME


nå har jeg akkurat kommet hjem fra sverige med mamma. eller, ikke akkurat da, har vel vært hjemme en times tid eller noe. var koselig å ta en tur til sverige sammen med mamma igjen, lenge siden vi har vært der sammen så. fikk handlet litt mat ogsånn. nå skal jeg slappe helt av. senere i dag tror jeg at det blir en tur i solariumet. det trengs! 

HVA HAR DERE GJORT I DAG? 
ER DU OFTE I SVERIGE?

NATTAwehearit

skal man legge seg da? ja tror det. hvertfall ganske snart.
i morgen blir det svensketur med mamma. det blir koselig.
såååå, godnatt.

SIER DU NATTA?

KOMMENTARER SOM IRRITERER MEG

ååå, kan dere slutte? jeg kan ikke få sagt det nok hvor utrolig irriterende det er med kommentarer fra enkelte hvor det bare står sånn "kommentere min blogg? jeg har spørsmålsrunde. meld deg på vurderingsrunden min" osv. om jeg vil inn på bloggen deres så går jeg inn der frivillig, men så lenge dere kommenterer sånn så gidder jeg ikke, for det er det mest plagsomme som finnes her inne på blogg! greit nok om man kommenterer til innlegget jeg har skrevet, og legger til "koselig med kommentar tilbake" , men er igrunn ikke nødvendig! for jeg går som regel inn på de som kommenterer. men ikke når dere skal drive og spamme om deres egen blogg, det er så lite interessant. no offence altså. men jeg bare er så sykt lei av det der. har sagt det før også. 


HVA SYNS DU OM SÅNNE KOMMENTARER? er det ikke irriterende?

MUST HAVE


so true. kunne ikke sagt meg mer enig. en dag uten musikk, det går ikke for meg. 

ELSKER DU MUSIKK?

HVOR BLE DERE AV?

det var en periode for veeeldig mange måneder siden at jeg hadde kjempemange leser hver eneste dag, og statistikken min bare vokste og vokste for hver dag som gikk, en liten stund ble bloggen litt glemt, og statistikken min sank før jeg rakk og blunke. sånn som nå. statestikken min blir ikke bedre uansett. huff, for et klageinnlegg. er ikke det at jeg er desperat etter å ha en høy statestikk, men er litt gøy å se at noen faktisk liker bloggen min.


HVA SYNS DU OM MIN BLOGG? og vær ærlig da, så kan jeg forbedre meg!
ER DU FAST LESER ELLER BARE TITTER DU INNOM?

BULGARIAhit skal jeg og camilla ta turen 12 juli. vi skal nemlig til bulgaria, golden sands.
jeg gleder meg så sinnsykt mye at jeg har ikke ord!
reisen er både bestilt og betalt, så nå er det bare og glede seg.
sol, varme, god mat, bading og alt det gode som hører sommeren til. can't wait! 
jeg vil dra nå med en gang tenk. 

SKAL DU TIL SYDEN I SOMMER?

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS


rihanna. dama er jo rå da. digger henne. gleder meg veldig masse til konserten hennes som jeg skal på i november også. hun er dødsgod til å synge, og jeg digger sangene hennes.

HVA SYNS DU OM RIHANNA?
HVILKEN SANG MED HENNE LIKER DU BEST?

TAR MIN EGEN LILLE VERSJON

tenkte jeg skulle bryte reglene litt på 50 dager. tenkte å bruke den malen som inspirasjon, og plukke ut noen punkter som jeg vil skrive om, så har jeg hvertfall noen ting jeg kan skrive om litt innimellom. jeg vet med meg selv at det ikke er noen vits at jeg setter i gang 50 dager, og prøver å skrive hver dag i 50 dager, for jeg vet at jeg kommer til å droppe ut og ikke klare det, derfor velger jeg min egen lille versjon. 


HAR DU TATT 50 DAYS? eller noen andre?

VIL LESE DIN BLOGG


kjedelig lørdag. jeg trenger inspirasjon, jeg trenger nye blogger og lese.
legg igjen din bloggadresse, eller noen andre sin, så skal jeg ta en titt og kanskje du får en kommentar!
legg meg gjerne til som venn også, om du vil følge bloggen min videre.
tenkte jeg skulle lese ulike blogger, og kose meg med det idag, så derfor skriver jeg dette innlegget.

HVA ER DIN BLOGG?
HAR DU EN BLOGG OG ANBEFALE?

NY JAKKEjeg kjøpte meg ny jakke på utro i oslo på tirsdag. elsker den allerede! 
den er kjempesøt, og har en veldig fin farge syns jeg. litt søtt med den soppen og reinsdyret som pynt også da, men vet ikke helt om jeg kommer til å ha de der. 

SYNS OM JAKKA?

PHOTO
what are words if you really don't mean them when you say them

JEG HAR EN BLOGG JA

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2456713/helene-simensen?claim=2tbhhqjqfn8">Følg min blogg med bloglovin</a>
har ikke hatt så mye tid til blogging de siste dagene. har hatt endel og gjøre faktisk. men skal prøve så godt jeg kan å skjerpe meg dagene som kommer. men nå skal jeg på jobb, og kommer ikke hjem før sent i kveld, så vi blogges.

HAR DU OFTE DAGER DU GLEMMER BLOGGEN LITT?

NULL EXTENTIONS

det er veldig mange som lurer på om jeg bruker extentions, så derfor tenkte jeg å bare fortelle dere at nei, det har jeg ikke. det er egentlig litt irriterende, for da føler jeg at håret mitt ser kjempeslitt og uekte ut (ikke at alle hår med extentions er stygt altså, er ikke det jeg mener så no offence).
men uansett, jeg har ikke extentions nei.

her har jeg krøller da, pleier jo egentlig å rette ut håret mitt, siden jeg hater krøllene mine. haha.
håret er ikke så gult på toppen, er pga lyset! 
men ærlig, dere ser vel at det ikke er extentions veeeeeel?

HAR DU EXTENTIONS?

LIKE OR DISLIKE


Bruno Mars - Grenade. jeg blir ikke lei. syns den er så sykt fin. kan høre på den om og om igjen hele dagen. liker den skikkelig godt. finnes jo også mange remixer osv, som jeg liker like godt! 

LIKER DU SANGEN?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?meld deg på da vel. skriv at du vil være med i kommentarfeltet. 
trekker ut en blogg senere i dag som kommer til å bli anbefalt av meg med eget innlegg. 

MELDER DU DEG PÅ?

HER SKAL VI KOSE OSS

om 4 måneder daaaa. i går var jeg hos camilla, og for noen uker siden begynte vi å snakke om å ta en tur til bulgaria i sommer, så igår bestilte vi jammen meg en tur! 12 juli drar vi. jeg gleder meg så utrolig masse allerede. kan ikke sommer og juli bare komme da? nåååååå. jeg og camilla på jentetur til bulgaria, kan jo ikke bli bedre enn det! 

her skal i nok klare å kose oss ja! lett. skal begynne på betakaroten også, sånn at jeg forhåpentligvis kan bli littegrann brun, både før og mens jeg er der! can't wait. 

HAR DU VÆRT I BULGARIA?
BLE DU LITT SJALU?

HADE BLOGGEN

NEIDA! eller joda, for helgen hvertfall.

nå skal jeg legge meg og sove søtt. i morgen skal jeg tilbake på jobb igjen. i helgen blir det veldig lite blogging tror jeg. i morgen etter jobb skal jeg til camilla, vi skal nemlig planlegge sommerferien. har tenkt oss til bulgaria, så tenkte vi skulle titte litt på hotell og priser osv. herlig! vil bare reise til syden med en gang jeg nå. lørdag skal jeg på jobb igjen, og senere feire bursdagen tiul sara alexandra (http://saracrohnsalexandra.blogg.no/) det blir koselig. søndag kommer jeg hjem igjen, og da blir det helt sikkert back to bloggen. håper dere får en super helg, det skal jeg ha. 

dårlig kvalitet, eheh. meg i bulgaria i 2007. vil tilbake nåååå! 

HVA SKAL DERE I HELGEN?

JOBBJOBBJOBB


da stikker jeg til jobb. er utplassert på lindex i 3 uker nå (på jobben min). 
kort innlegg, meeeen blogger mer senere. må løpe, hade

HVA SKAL DERE IDAG? 
HAR DERE PRAKSIS/UTPLASSERING?

WHAT ARE WORDS

den sangen her går i repeat hos meg hvertfall. teksten på sangen er så sinnsykt fin, og sann. 
det er en sang jeg lett kan begynne å gråte av om humøret ikke er helt på topp. fine sangen! 
what are words if you really don't mean them, when you say them

HAR DU HØRT DEN FØR?
LIKER DU DEN?

WHAT? LÆRERN MIN PÅ CHARTERFEBER?jeg sitter og ser på charterfeber nå. planen var egentlig ikke å se på det, men så switcha mamma med fjernkontrollen, og det første jeg ser på skjermen på tv3 var unni askeland som altså er med på charterfeber. syns det er litt morsomt, siden hun var kunst og håndtverk lærern min på barneskolen! så nå må jeg jo bare følge med på charterfeber. go unni! 

SER DU PÅ CHARTERFEBER?

FIVE THINGS

Five things you will find in my bag.

- Sminkepungen min.

- Håndkrem.

- Leppestift.

- Tyggis.

- Kamera.

Five things in my bedroom.

- Den søte lille pcen min.

- Bilder av søte folk.

- Pelspleddet mitt.

- Klær!!!!!!

- Senga mi.

Five things I've always wanted in life.

- Et penere utseende, med en bedre selvtillit.

- Dra til Hollywood!

- Tjene masse penger.

- Få en søt, liten hund.

- Ha en Vera Wang brudekjole når jeg gifter meg.

Five things that make me very happy.

- Å få bra karakterer på skolen.

-  Få møte venner/familie som jeg ikke har sett på lenge.

-  Ferier!

-  Når noen sier fine ting til meg.

-  Kjærlighet.

Five things some people may or may not know about me.

- Jeg er en veldig glad jente som smiler ofte.

- Jeg ler av alt. Er flink til å le i situasjoner hvor man absolutt ikke bør le.

- Jeg har lyst til å bo i en by i utlandet.

- Vil reise til New York.

- Har en drøm om å møte Sophia Bush.


TAR DU UTFORDRINGEN?

VIL DU BLI ANBEFALT?setter i gang en runde med anbefaling igjen jeg! vil du ble anbefalt?

ÅSSÅ SÅ PEN!


heheh veldig vakre bilder av meg.

akkurat nå sitter jeg i stua og venter på at hotel cæsar skal begynne. det er reklame på tv 2 nå. jeg elsker reklame. eller ikke. skjønner ikke hvorfor det skal være så sinnsykt mye reklame hele tiden! blir sprø. og hvertfall av reklamen på tv3, for der er det jo reklame før man rekker å telle til 10 nesten. ikke langt ifra hvertfall. 

HVA GJØR DU?
SKAL DU SE HOTEL CÆSAR?

LILLEBROREN MINden søte lille tassen her er lillebroren min. kristian heter han, og jeg lover dere, han er verdens søteste lillebror. disse bildene er noen år gamle da, tror han var rundt 3 år her. nå har han faktisk blitt 6 år, noeh han ble 26 februar, så gratulerer med dagen som var. syns det er helt sykt at han skal begynne på skolen til høsten allerede. tiden går altfor fort! 

HAR DU SØSKEN?

HELLIGDAG FOR MEG DET HER

nå sitter jeg på rommet mitt. venter på at mamma skal komme hjem, men hun er treg av en eller annen grunn. hm. lurer på hva vi skal spise til middag, haha. fant ikke noe spennende i fryseren igrunn, bortsett fra pizza men det tviler jeg sterkt på at vi skal ha i dag. senere i kveld er det frustrerte fruer OG paradise hotel! tirsdagskvelden kan ikke bli bedre. er jo hotel cæsar også. heheh. det betyr at tirsdager er helligdager for meg. FØLGER DU MED PÅ FRUSTRERTE FRUER?

BLOGGANBEFALING


jeg følger med på bloggen til silje fast. syns hun har en superfin blogg, med fint design, mange fine bilder, og fine innlegg. jenta er kjempesøt, og en kjempeflink blogger. om dere vil ha en ny blogg og lese så ta en titt innom hennes da vel; http://siljetj09.blogg.no/ anbefales! 

LESER DU BLOGGEN HENNES?

HVORDAN BLIR MAN KVITT DET?

HVORDAN BLIR MAN KVITT FORKJØLELSE? herregud, begynner å bli gæern merker jeg. har vært dårlig i snart 2 uker, og ikke blir nesa eller halsen noe bedre heller. ene dagen litt ok, andre dagen mindre ok. jeg hater å være syk. vil bli frisk som en fisk igjen så fort som mulig, såå hva gjør man for å bli kvitt forkjølelse?

ett kyss fra han her hadde nok gjort meg litt bedre! men det skjer jo ikke. 

FLERE SOM ER SYKE?
JEG SÅ EN FUGL LISSOM

er det mulig å si lissom flere ganger enn hun ene i paradise? no offence, men ble litt gal av lissom, lissom. neida. eller joda. regner med at flere enn jeg la merke til det? men nå skal jeg finne senga og legge meg. etter jeg har ryddet litt i klærne mine og pusset tenner. i morgen skal jeg på praksis på lindex og i morgen kveld er det frustrerte fruer! gleder meg. 

speil, speil på veggen der..... eh nei

SÅ DU PÅ PARADISE?

HVIL I FRED


pappa tok med seg pusekatten til dyrlegen i dag, og den ble avlivet. syns det er kjempetrist. har hatt han siden han ble født, så selvføgelig er det ikke noe kult å miste han. men håper han har det bra der han er nå. 
hvil i fred, tigerpus.

HAR DU MISTET ETT KJÆLEDYR FØR?

KLARER DU DEG UTEN?


pcen min. jeg er totally avhengig. går ikke en dag uten at jeg bruker den. facebook, blogg, msn, musikk. jeg klarer meg ikke uten. det er helt sykt. eneste jeg gjør når jeg er hjemme er å bruke pcen! eller se på tv, men da har jeg som regel med meg pcen da også. hva gjorde jeg FØR jeg fikk pc egentlig? jo, da var jeg sosial. nå har jeg ikke no liv. joda, jeg har jo det! er ikke sånn at jeg velger pcen fremfor venner heller da, men ja dere skjønner hva jeg mener. 

HAR DU EGEN DATA?
AVHENGIG?

SKAL DU SE?i kveld begynner årets sesong av paradise hotel på tv3, klokken 21.30. jeg skal selvfølgelig se på det. hele paradise konseptet er jo egentlig ganske så tragisk, men det er underholdene og det er noe som jeg bare er nødt til å følge med på. paradise kommer til å være det store samtaleemne fremover, så følger man ikke med så vet man jo ikke hva folk driver å babler om. uansett, jeg liker å se paradise hotel, gjør du? 

SKAL DU SE PÅ PARADISE HOTEL I KVELD?

HOT OR NOT: KEVIN ZEGERS


jeg syns han er bra kjekk!

DE FØLGER BARE DRØMMEN SIN


jeg vet det er få som er fan av barnestjerner som justin bieber og cody simpson. men ærlig, jeg syns de er flinke til å være så unge jeg. er faktisk ganske mange av justin bieber sine sanger som jeg liker og kan høre masse på. og nei, jeg gidder ikke skamme meg over det. de gjør jo bare som alle andre sangere; FØLGER DRØMMEN SIN, og de må jo starte ett sted. om de vil starte som unge, så la dem da. greit nok at folk kanskje ikke liker dem, men å klage på stemmeskifte og at man ser gay ut, det er for dumt. 

HVA SYNS DU OM AT UNGE GUTTER FØLGER DRØMMEN SIN SOM SANGER?

GOD BEDRING?

nå skal jeg sove. er skikkelig trøtt, i tillegg er jeg fortsatt forkjøla. hate it. håper jeg får sove bedre i natt enn jeg har gjort den siste uken. det hadde hvertfall vært deilig å få sove en hel natt uten å våkne hundre og femti ganger.
ønsk meg lykke til og god bedring da?

FLERE SOM ER SYKE?

PHOTO: YOU AND MEloveyou

BOLLEDAG

i dag er det fastelaven, noe som betyr BOLLEDAAAAAAG! så i dag skal vi spise boller. som dere kanskje har fått med dere så er det jo 5 mila i dag også, i vm, eller på vm? nei ikke vet jeg. uansett, jeg er vel en av de få som ikke skal se på den. holder meg langt unna det der. det har vel alle fått med seg nå, men får ikke sagt det nok. haha. 

skal man se på litt one tree hill i dag kanskje?

SKAL DU SPISE BOLLER I DAG?

LIKE OR DISLIKE: KJENDIS

leonardo dicaprio! han er jo bare smellsøt da! må innrømme at han var kjekkere da han var yngre (sånn som på bilde) men han er nå ganske så kjekk uansett da. jeg er hvertfall stor fan av han! 

HVA SYNS DU OM LEONARDO DICAPRIO?

HEJDÅ

tonights gonna be a good night! nå stikker jeg til siw. blir borte hele kvelden, og kanskje til imorgen. er ikke helt sikker på om jeg kommer hjem i kveld eller ikke enda, såååå vi blogges. håper alle får en herlig lørdagskveld! 

nei, tok ikke det bilde nå. har ikke tid til det, så måtte bare ta ett bilde. 

HA EN FIN LØRDAG ALLE SAMMEN! 

HVORDAN SKAL DU TILBRINGE LØRDAGEN?

HVA GJØR DERE?


nå sitter jeg i morgenkåpa mi, for jeg har akkurat dusjet. nå tenkte jeg at jeg skulle kle på meg og fikse meg litt, før jeg drar til siw. i kveld skal jentene (og christer og andreas) samles hos siw nemlig. vi skal kose oss kjempemasse, så jeg gleder meg. skal prøve å få tatt noen bilder også da, så stay tuned. 

HVA GJØR DU?

PHOTO


julie og meg for kanskje to år siden. syns det bilde er ganske søtt jeg! 

HAN ER TIL Å SPISE OPPsom jeg skrev i forrige innlegg så ser jeg på romeo og julie. tror jeg bare har sett den filmen en gang før faktisk, på skolen en gang. den er jo sykt fin da. og leonardo dicaprio er jo til å spise opp i den filmen! leonardo dicaprio er jo kjekk uansett da egentlig. 

HAR DU SETT ROMEO OG JULIE?
SYNS DU LEONARDO DICAPRIO ER KJEKK?

PHOTOkoser med med potetgull, cola og romeo og julie på tv! herlig film.
til dere som lurer; TV2 BLISS! 

SER DU PÅ ROMEO OG JULIE?

FREDAGSKOS. ELLER IKKE?


smiley?

nå sitter jeg på rommet mitt og bare slapper av. mamma får snart besøk av ei venninne, så skal de dra videre litt senere. blir litt deilig å ha huset for meg selv siden jeg ikke er helt i form. hadde jo tenkt meg bort i dag selv, men ville heller være hjemme og prøve å bli bedre til imorgen for da skal jentene samles hos siw og kose oss litt der, og det vil jeg jo såklart være med på. har faktisk blitt ganske mye bedre nå da, så det er jo fint. 

HVA GJØR DERE I KVELD?

HOT OR NOT: KATY PERRY


weheartit 

HVA SYNS DERE OM KATY PERRY?

BARE TA EN TITT PÅ FACEBOOK

og nok en gang ble det gull til norge tydeligvis. følger ikke med på vm i det heletatt, men jeg har facebook, og you know, følger du ikke med så kan du jo bare titte på hjem-siden der, så får du det med deg minst 20 ganger. det er ikke tull engang. begynner å bli så lei av statusene til folk. unnskyld meg, klart det er bra at norge vinner, men når folk skriver samme statusen hver dag så blir man jo lei. hvertfall når man ikke følger med selv. men ja, gratulerer til petter northug da. hadde vel ikke forventet at noen andre skulle vinne uansett eller? 


ER HJEM-SIDEN DIN PÅ FACEBOOK STAPPET MED VM STATUSER OGSÅ?

DO YOU WANNA PARTY?


alle vet jo at jeg digger flo rida. det er jo ingen hemmelighet akkurat!

HØRT SANGER FØR?

SKINBAR? HVA ER DET?

som dere kanskje har fått med dere så har jeg og klassen min vært på fylkesmessa i dag. det var en veldig lang dag men syns dagen gikk sånn passe fort. i samarbeid med tekon så fikk vi masse prøver med dermalogica produkter som kundene vi fikk i dag kunne teste ut siden vi drev med skinbar. du tenker kanskje "skinbar? hva er det?" så skal fortelle dere hva det er; skinbar er rett og slett veiledning til å lære hvordan man renser huden sin på 1-2-3. lett som bare det. 

HAR DU PRØVD NOEN DERMALOGICA PRODUKTER?

DETTE ER FOR TIDLIG FOR MEG

klokken er nå 7, og jeg har vært våken en halv time. det er altfor tidlig for meg å stå opp. jehg som er vandt til å sove til hvertfall halv 8. dere har sikkert fått med dere hvorfor jeg måtte så tidlig opp i dag, nettopp fordi jeg skal på fylkesmessa i lillestrøm i dag. både gleder og gruer meg. gruer meg til å stå på den scenen forran masse folk. jeg som har så scene skrekk. heldigvis skal ikke jeg snakke.


fra forrige messe vi var på.

ER DU VÅKEN?
HAR DU SCENESKREKK?

NATTA

nå skal jeg faktisk gå å legge meg. er kjempetrøtt, og skal gå hjemmefra halv 8 i morgen for å rekke toget. må vel stå opp halv 7 eller noe i morgen jeg da. det blir nok kjempedeilig. eller ikke. i morgen blir det fylkesmessa. blir en spennende og veldig lang dag! 

bare slenger inn ett bilde av meg selv jeg. 


GODNATT.

ØNSK OSS LYKKE TIL?

kjenner jeg gruer meg bittelitt til i morgen. vi har noe som heter ungdomsbedrift på skolen, og imorgen skal vi på fylkesmessa i lillestrøm og der har vi egen stand hvor folk kan komme innom og få renset huden sin og lære mer om hudpleie og sånne ting. senere på dagen i morgen skal vi presentere vår bedrift for en jury, i håp om at vi skal vinne årets ungdomsbedriftpris. hadde vært kjempegøy å vinne, så ønsk oss lykke til da? kan bli en spennende dag. 150 ulike ungdomsbedrifter. blir en kjempelang dag. skal være der fra klokken 9 om morningen til klokken 19:00. kommer til å være ganske sliten når jeg kommer hjem i morgen ja. 

dette er logoen til ungdomsbedriften jeg er med i. og vi heter freshness (noe dere kanskje skjønte)

ØNSK OSS LYKKE TIL PÅ YRKESMESSA?
SKAL DU PÅ FYLKESMESSA I LILLESTRØM I MORGEN?

JENTA ER JO DØDSPEN


amanda seyfried spiller i mange filmer som jeg liker godt. hun spiller f.eks i dear john, som forsåvidt er den søteste filmen du får tak i. hun spiller også i letters to juliet, og mean girls. mean girls har jeg nok sett tusen millioner ganger. amanda seyfried er en sykt god skuespiller syns jeg, og se på hun da dere! jenta er jo døds pen! hun er alltid så naturlig i filmene hun spiller i også, noe som jeg liker kjempegodt ved henne. 

HAR DU SETT DEAR JOHN?
HVA SYNS DU OM HENNE?

LIKE OR DISLIKE: TVSERIE


noe jeg elsker er one tree hill. dere som leser bloggen min har nesten garantert fått det med dere, men sier det igjen selvom. har sett alle sesongene, alle episodene, bortsett fra den sesongen som går på tv på tirsdager. følger med på den på tv da såklart, men er ikke no fan av å se serier på nettet så derfor har jeg ikke sett episodene tidligere.

LIKER DU ONE TREE HILL?
SETT ALLE SESONGENE?

HVOR ER, HVOR ER, HVOR ER SOMMER?

ok, jeg må komme med et aldri så lite klageinnlegg. jadajada, jeg vet at folk totally dislikes hate innlegg, men jeg må bare. jeg er så lei av snø, vm, slafs og dårlig vær. greit nok at solen dukker opp innimellom, men det er fortsatt ikke varmt, og når solen kommer smelter snøen og man blir klissvåt på beina. det er ikke så veldig kult. jeg blir alltid syk hundre ganger hver eneste vinter. hate it. har forresten kjøpt meg nye sommersko i håp om at sommeren skal komme ganske snart. men det gjør den vel ikke? eller? 

kan ikke de hvite greiene forsvinne snart?VIL DU HA SOMMER?
HAR DU STARTA MED SOMMERINNKJØPENE? 
LEI AV SNØEN?

LETTERS TO JULIETnå ligger jeg hjemme i senga og har tenkt til å se på letters to juliet. har sett den en gang tidligere, og den er jo så søt. jeg liker den kjempegodt, og siden jeg ikke har noenting å gjøre så kan jeg liksågodt titte på den en gang til. og han gutten som spiller i den, sier ikke neitakk til han nei. og amanda seyfried, hun er jo superpen! åja, dere lurer kanskje på hvorfor jeg er så heldig å ligge hjemme i senga mi? eller, kanskje dere ikke lurer. men uansett, nei jeg har ikke vinterferie for det hadde jeg forrige uke. jeg er nemlig så heldig at jeg er syk, yey me. eller ikke. 

HAR DU SETT LETTERS TO JULIET?
HAR DU VINTERFERIE?

VIL DU BLI ANBEFALT?tenkte jeg skulle anbefale en blogg eller to, så om du har lyst å bli anbefalt så kan du legge igjen din bloggadresse i kommentarfeltet. jeg skal titte innom alle bloggene som blir lagt igjen, og kanskje jeg kommenterer eller bli en ny leser også. legg igjen din (eller noen andres) bloggadresse.

VIL DU BLI ANBEFALT?
HVA ER DIN BLOGG?