mars 2010

BLOGGREKORD

i dag. eller før klokka ble 00.00 så fikk jeg ny bloggrekord med lesere. 
375 lesere hadde jeg i dag. eller det blir jo egentlig igår da, siden klokka er over tolv. men jeg ville bare takke alle dere som leser og kommenterer på bloggen min. jeg setter kjempestor pris på at så mange har begynt å interessere seg for bloggen min. er veldig takknemlig, bare sånn at dere vet det. 


ER DET NOE DERE VIL HA MERE AV PÅ BLOGGEN MIN?
HAR DERE MANGE LESERE?  

har du noe å si?

jeg hadde en spørrerunde for noen uker siden, men siden jeg hadde så få lesere da og fikk veldig få spørsmål så ble det aldri til at jeg svarte på de jeg fikk. følte at det var litt kjedelig å svare på under 8 spørsmål liksom. men nå starter jeg en spørrerunde igjen, og om jeg får flere spørsmål nå så lover jeg og svare. da tar jeg også med de spørsmålene som jeg fikk på forrige runde. kanskje jeg til og med svarer på videoblogg. 

da er det bare å spørre i vei. jeg skal svare helt ærlig på alle spørsmålene deres. men vær så snill, det finnes grenser for hva som passer seg å spørre om også. 

HVA LURER DU PÅ? 

LOVELY

jeg elsker den stilen her. den er så søt, og samtidig ganske tøff. herlig.


weheartit.com 

HVA SYNS DERE OM SÅNN STIL? 

jeg som er så smart

nå vil mamma få opp påskestemningen her og har funnet frem sånne små påskequiz-bøker som hun har fått i ulike blader, så da får jeg vel bare være med på det da. vi får se hvor mye jeg kan. ha ha. jeg som er så sinnsykt smart når det kommer til spørsmål. 

søtt bilde altså. tommel opp for weheartit. 

WISH ME LUCK? 

sladder sa du?

jeg satt i sofaen og la merke til ett blad som lå på stuebordet. dette bladet er noe som jeg leser hver eneste uke, og nå når jeg satt og tenkte så kom jeg til å tenke på HVORFOR. hvorfor i alle dager gidder jeg å sitte å lese i et blad hvor det står en hel haug med sladder egentlig? hvordan nytte har jeg å vite at den og den har tatt silikon, og den og den har gjort det slutt med kjæresten sin? jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg sitter å leser i dette bladet hver uke. både tirsdag og fredag. selvfølgelig er det se og hør jeg snakker om. der får man jo vite all unyttig fakta om de fleste. både sanne og usanne rykter. ikke værst at folk klarer å trykke ned så mye rart i et blad. 


ja. jeg har tatt på meg pysjen. 

LESER DU SLADREBLADER? ISÅFALL, HVILKET? 

AVHENGIGHET

jeg har sett på hotel cæsar så lenge jeg kan huske. har liksom på en måte blitt litt lei, men allikevel så klarer jeg bare ikke å slutte å se på det heller. det skjer jo ikke så mye akkurat, men jeg bare må se på det hver dag. om jeg ikke rekker å se det, så må mamma ta det opp. jeg er jo helt avhengig. nå har astrid anker-hansen dødd også. hun har jo vært med fra starten. ikke slemt ment, men det var kanskje på tide at hun ble borte. nå som hun ikke kunne snakke lenger og vi ikke så så mye til henne syns jeg egentlig det var ganske tragisk at hun var der. SER DU PÅ HOTEL CÆSAR? 

HOT OR NOT - PARIS hilton

denne jenta her hører man stadig noe rart om på radio, tv eller hvor det skulle være. tror de fleste har delte meninger om paris hilton, og jeg tror at det er veldig mange som har mye imot henne. 


HVA MENER DERE?
ER PARIS HILTON HOT OR NOT? 

jeg har fått nye klær

i dag dro jeg og mamma en tur til sundet fordi at hun skulle bytte noen klær. jeg møtte på nadia og annette sånn helt tilfeldig også, de er så søte de to. vi snakket litt om fredagen ha ha. 
etter jeg hadde snakke litt med de så gikk jeg til cubus hvor mamma var. jeg fikk en bukse og en t-skjorte. endelig fikk jeg en ny bukse. lenge siden jeg har fått noen ny bukse igrunn. 

jeg står utrolig rart på det bilde her. 

jeg måtte sensurere meg selv littegrann. 

HVA SYNS DU OM INNKJØPENE? 

VEIEN ER UENDELIG LANG


når jeg ser det bilde her så tenker jeg at veien å gå for at du skal klare noe i livet er uendelig lang. føler at bilde forteller at målet er altfor langt unna til at du kan klare å nå det. men om man ser på bilde en gang til, så legger man merke til lyset og tenker at det lyset vil fortelle deg noe. det vil fortelle deg at det er noe der og at du kan klare å nå det. men uansett hvor lyst det ser ut, så vet du selv at veien er uendelig lang, og du vet at det tar lang tid før du klarer å nå målet ditt. er det ikke sånn da? at veien ofte føles veldig lang? 

HVA TENKER DU NÅR DU SER BILDE?
NOEN SOM ER ENIG MED MEG? 

hejdå

nå stikker jeg til butikken med mamma. vi skal handle litt mat osv siden butikkene stenger jo.
kommer tilbake senere. hejdå 


HVA GJØR DERE IDAG? 

jeg kysset taylor lautner

jeg hadde en fantastisk fin drøm i natt. hadde den bare vært sann så hadde jeg vært i himmelen. jeg drømte at bella swan var byttet ut med meg, og JEG kysset på taylor lautner. herlighet så utrolig herlig. han er jo så sinnsykt pen. drømmen virket så ekte, og da jeg våknet ble jeg kjempelei meg. jeg ville jo drømme mer om han og meg. jeg vet ikke helt hva vi drev med i denne drømmen, men vi flyktet fra noe hvertfall, også var han plutselig varulv, også var han det ikke. ha ha for en drøm. men skulle ønske den var ekte, for hvem drømmer vel ikke om å få noen timer med den kjekkasen? 


ER IKKE HAN KJEKK? 
VILLE DU VÆRT BELLA SWAN? 

GOOD MORNING SUNSHINE

nå har jeg akkurat våknet. jeg skal hoppe i dusjen, ta meg litt mat også er det på tide å støvsuge og kanskje vaske litt klær. jeg skal virkelig være husmor i dag. hva feiler det meg? 
senere idag så skal jeg og mamma handle inn litt god mat ogsånn. det blir koselig. 


SOV DU GODT I NATT? 
SKAL I DAG?

NIGHT

jeg tenkte å ta tidlig kvelden i dag, ser jo hvordan det gikk. men nå skal jeg finne senga og puta mi for å sove. kanskje jeg skal se en film før jeg sovner, skal hvertfall finne senga nå. NÅR SOVNER DU OM KVELDEN? 
HVA SKAL DERE RESTEN AV FERIEN? 

HOT OR NOT


//weheartit. 
HVILKET SKOPAR LIKTE DU BEST?
HOT OR NOT MED HØYE HÆLER? 

THIS IS THE MAN

denne fyren her er bare sinnsykt herlig. han er en bra skuespiller. han er kjekk og han er rett og slett skikkelig deilig. 
noen som er enige med meg?


hvem drømmer ikke om å være hilary duff her? 

HVEM ER DIN DRØMMEMANN?

WHERE DID HE GO?

endelig er det tid for frustrerte fruer igjen. jeg elsker den serien. jeg blir så glad når jeg får sett på frustrerte fruer. jeg lever meg sånn inn i den serien. har sett de andre sesongene to ganger, og det er så bra! 
men en ting jeg lurer på: HVOR HAR DET BLITT AV UNGEN TIL SUSAN OG MiKE? 


SER DERE På FRUSTRERTE FRUER?
HVORDAN SERIER LIKER DERE? 

for det er jo et eventyr, hvor kjærligheten ikke ender.

hvem vil vel ikke leve i et eventyr? i en ubeskrivelig verden hvor alt er mulig.
der du møter drømmeprinsen som kommer ridende på den hvite hesten sin. men hvorfor kommer han egentlig? jo, han kommer bare for å fortelle deg at du er vakker. dere blir gode venner, du blir betatt av den sjarmerende skapningen som er for god til å være sann, men det herlige er at siden det er eventyr så er han faktisk den beste. han er snill, han er nydelig. han lever for å vise deg hvor mye akkurat du er verdt. han kommer ikke til å prøve seg på noen andre, han vil bare være din. for det er jo et eventyr, hvor kjærligheten ikke ender. 

tenk om det en dag hadde kommet en fe. en liten søt fe med sitt tryllestøv. feen hadde drysset litt av det over deg, og hva hadde skjedd? jo, du kunne fått leve i et eventyr hvor alle dine utroligste drømmer hadde gått i oppfyllelse. du hadde møtt drømmeprinsen, og levd lykkelig i alle dine dager.
hadde det bare vært så enkelt. 

VILLE DU LEVD I ET UBESKRIVELIG HERLIG EVENTYR? 

NEED YOU SO


alle har det vel sånn at det er en eller flere personer som man skulle ønske man hadde litt nærmere. noen ganger virker det bare som om det bare kan skje i drømmene, mens andre ganger så virker det så uvirkelig at det ikke engang kan skje i de herligste drømmer. hvorfor er det sånn? at det du ønsker deg aller mest, det kan du ikke få? 

FORANDRING FRYDER?

jeg fant akkurat mamma sin myspace side på nettet hvor hun har lagt ut en hel haug med gamle bilder av meg selv. jeg må innrømme at jeg føler meg rimelig stygg på disse bildene, og er forsåvidt glad for at jeg ikke ser akkurat sånn ut nå lenger. he he he. bildene er 4 år gamle ca, bare så det er sagt. 
HAR DU FORANDRET DEG MYE PÅ 4 ÅR? 

KJEMPESUNT! eller ikke

jeg tenkte bare at jeg skulle informere om at middagen jeg laget i dag ble vellykket og god. jeg klarte å la være å brenne svinefileten og mamma ble fornøyd. ikke værst bare det. 
nå har jeg akkurat proppet i meg litt is. for is er godt og kjempesunt. eeeeeller ikke. men det er hvertfall godt. 

tress is er nam. 

LIKER DU IS?  ha ha dumt spørsmål. 
HVORDAN IS LIKER DU BEST? 

ER DU FLINK TIL Å LAGE MAT?

nå lager jeg middag, for mamma kommer snart hjem fra jobben. i dag lager jeg svinefilet med ris. blir spennende å se om jeg klarer å la være å brenne dem så de blir helt svarte ha ha. jeg gikk jo på kokkelinja før, men er jo en grunn til at jeg slutta. nettopp fordi jeg ikke trives med å lage mat. 

meg og camilla da vi gikk på kokkelinja. haha old bilde ass 

LAGER DU OFTE MIDDAG?
ER DU FLINK TIL Å LAGE MAT? 

JEG ANBEFALER EN BLOGG

nå skal jeg anbefale dere en blogg som jeg liker veldig godt. aleksander er en venn av meg, som har begynt å blogge. bloggen hans er ganske ny og jeg syns han fortjener flere lesere. det er nettopp derfor jeg vil anbefale dere å ta en titt innom bloggen til aleksander! han er en bra blogger, så ta turen innom da :D 


TOK DU EN TITT? 

PLUSS OG MINUS

bare fordi jeg har lite å gjøre nå. 

PLUSS MED DENNE PERIODEN:
- det er ferie. det trengte jeg virkelig nå. 
- jeg kan sove masse.
- jeg skal til camilla på fredag. 
- jeg har sett alice in wonderland. 
- jeg har fått tilbake mange lesere. 
- vi skal ha god middag i dag. 
- jeg får påskeegg i år også.

sånn ser jeg ut når jeg er happy. 

MINUS MED DENNE PERIODEN:
- det er ikke paradise hotel i påskeferien. 
- det er grått og trist ute. 
- jeg er blakk. buhu
- det er snart terminprøver.
- det er fortsatt snø ute. 

HVA ER PLUSS OG MINUS FOR DEG FOR TIDEN? 

DA TAR JEG EN

VS IGJEN. 
kjempelenge siden jeg har hatt en vs, så det var på tide. tenkte jeg skulle ta en litt annerledes VS enn det jeg pleier å ha. håper på respons fra dere. 


HVEM BLOGGER LIKER DERE BEST? JULIA ELLER ULRIKKE? 

INNBRUDD I GARASJEN

ikke vet jeg hva som skjedde, men nå funker bildet mitt når jeg kommenterer. lurer på hva jeg gjorde galt igrunn, siden nå har jeg ikke gjort noenting og plutselig så funket det. merkelig. 

i går så var det noen som hadde brutt seg inn i garasjen vår. lyset sto plutselig på, og sykkelen min som pleide å henge i taket der inne var satt ned. jeg skjønner virkelig ikke hvorfor noen har gått inn der og tatt sykkelen min ned fra der den hang. de hadde jo ikke tatt med seg sykkelen eller noe annet i garasjen, så jeg bare skjønner ikke vitsen. sykkelen min var jo til og med like hel. folk har virkelig fritidsproblemer for tiden. 


HAR DERE HATT INNBRUDD FØR? 

KAN DU HJELPE MEG?

jeg skjønner ingenting. når jeg kommenterer hos andre så kommer det ikke bilde av meg. jeg er pålogget, og har skrevet alt riktig. det rare er at den går når jeg sitter med den andre datan, men ikke med den her. er det noen som har noen forslag på hva jeg kan gjøre? jeg har skrevet akkurat det samme her som på den andre dataen. 
jeg bare syns det er så sinnsykt irriterende. ha ha.

forresten så er det bilde her herlig. //weheartit. 

HVORFOR BLIR DET SÅNN? 

DESIGNET OG HEADEREN ER FERDIG

nå har jeg prøvd å fikse litt på designet mitt, men jeg syns at det der med html koder er skikkelig vanskelig og komplisert så jeg får det egentlig ikke til no særlig bra. men dere kan vel si hva dere syns om det nye designet og om headeren? 


HVA SYNS DERE OM DEN NYE HEADEREN MIN? 

FIKSER NYTT DESIGN

nå skal jeg fikse på designet mitt, også har jeg laget meg en ny header som jeg skal sette inn. er lei av at bloggen min skal være svart, så jeg må endre den litt. bloggen kommer sikkert til å se litt rotete ut mens jeg holder på, men ikke bry dere om det. thanks :) 

HADDE DETTE BARE VÆRT SANT

i dag så våknet jeg til at solen trengte seg gjennom rullgardinen min. jeg tittet ut og hva var det jeg så? joda. der var det blå himmel og sol. snøen har smeltet vekk og gresset er grønn og asfalten tørr. nå kan jeg jo ta frem sommerklærne og gå ut i solen. hadde dette bare vært sant og ikke enda en dum ønsketenking så. her er det null sol, masse snø og grått og trist. ikke no sommervær akkurat. jeg savner sommeren nå. SAVNER DERE SOMMEREN?
HVORDAN ER VÆRET HOS DEG? 

ME LIKE

en jente som jeg elsker musikken til er taylor swift. hun har utrolig fine tekster i sangene sine og jeg elsker så utrolig mange av sangene hennes. hun har en skikkelig bra stemme, også er hun jo veldig pen. LIKER DERE TAYLOR SWIFT? 

HELLO SMILY

i dag var jeg og jack på kino og så på alice in wonderland. herlighet for en skjønn film. jeg syns den var kjempebra jeg. har hørt litt av hvert av meninger om filmen, men jeg syns hvertfall at filmen var skikkelig bra. anbefaler de som ikke har sett den og se den så fort som mulig. 

etter kinoen møtte vi tilfeldigvis på julie og charlotte på senteret. vi mimret litt om festen på fredag, og da kom jo litt av hvert frem. men det var gøy å snakke om alt det rare som skjedde hvertfall ha ha ha. 


hello smily 

EDIT PÅ OVERSKRIFTA OG BILDE! kanskje like greit høhø  
HVA HAR DERE GJORT I DAG? 

HEJDÅ

nå stikker jeg til jessheim og møter jack, så skal vi på kino. 
blogges senere. hejdå 

HOT OR NOT

neglelakk er noe som blir veldig mye brukt for tiden. hvertfall så bruker jeg det hele tiden selv. både fransk manikyr og rosa neglelakk. HVA ER DERES MENING OM NEGLELAKK? HOT OR NOT? BRUKER DU NEGLELAKK SELV? ISÅFALL, HVILKEN FARGE? 

EN SØT JENTE HAR BURSDAG

i dag er det en blogger som jeg leser bloggen til fast som har bursdag, og jeg tenkte å fortelle dere dette sånn at dere kan gratulerer maiken med dagen. mange av dere leser sikkert bloggen hennes selv, fordi hun har en kjempefin blogg.


Gratulerer så mye med dagen maiken. håper du får en kjempefin dag, og koser deg virkelig masse.<3

LESER DU BLOGGEN HENNES?
GRATULER HENNE DA VEL.  

TUSEN TAKK

første dagen i påskeferien, og nå regner det faktisk ikke lenger heller. det er herlig. 
nå skal jeg gå å lage meg litt mat, også skal jeg finne noen klær å ha på meg i dag. senere stikker jeg på kino med jack, vi skal se alice in wonderland. gleder meg til å se den filmen. 
og forresten! dere har blitt kjempeflinke til å kommentere, så tusen tusen takk.


HAR DU SETT ALICE IN WONDERLAND? 
NÅR VÅKNET DU IDAG? 

JEG SIER SOM DERE ANDRE

GODNATT.... 
nå sier jeg natta, og går å legger meg for å sove. dagen i dag har vært ganske kjedelig egentlig. forhåpentligvis blir dagen litt morsommere i morgen. har planene klare allerede så. 
HAR DU LAGT DEG? 

SANGVIDEOEN ER KLAR

nå sitter jeg på rommet mitt. jeg er ikke trøtt siden jeg sov veldig lenge idag faktisk. nå vurderer jeg egentlig å se på en film, har bare ikke helt funnet ut hvilken enda. også en ting til. jeg har sangvideoen klar, men tør jeg å legge den ut?


også er jo jeg bare kjempevakker uten sminke da.

HVA GJØR DU?
HAR DU LAGT UT SANGVIDEO FØR?

WANNA READ YOUR BLOG

nå som det er påskeferie så har jeg antakeligvis masse tid til å lese blogger, så jeg håper at du vil legge igjen din bloggadresse sånn at jeg kan lese din blogg. kanskje jeg blir fast leser til og med. 

LEGG IGJEN DIN BLOGGADRESSE, SÅ SKAL JEG LESE OG KOMMENTERE. 

den var jo bare dødssøt da! 

JEG LIKER DEN

nå har simen vært her en tur, og endelig har jeg fått tilbake genseren min. simen har lånt den i to uker nå, og jeg må innrømme at jeg har savnet den heftig. den genseren er så sinnsykt deilig. jeg elsker den!


HVA SYNS DERE OM DEN?

SANGVIDEO?

jeg vet jeg har spurt dere om sangvideo tidligere også, men det er kjempelenge siden nå. 
så nå spør jeg igjen. VIL DERE AT JEG SKAL LEGGE UT EN VIDEO HVOR JEG SYNGER? 
det jeg vil oppnå ved å legge ut en sånn video om dere stemmer ja er å se hva folk sier om sangstemmen min. det hadde jo vært gøy å se hva dere syns.

dere kan jo komme med forslag til sang også, men jeg har tenkt litt på taylor swift - white horse.

 

THIS IS ME TODAY


sånn ser jeg ut i dag. ganske slaskete. også har jeg en helt vanlig svart tights til.
crappy webcam bilde. 
HVA GJØR DERE?

TØYSKO - HOT OR NOT


nå er det snart tiden for å begynne å bruke litt tynnere sko enn uggs og andre vintersko. for min del tror jeg det kommer til å gå mest i tøysko når varmere tider kommer. selv har jeg disse søte rosa skoene fra vans. 

HVA ER DERES MENING OM TØYSKO?
HOT OR NOT? 

HAR PÅSKEFØLELSEN KOMMET?

nå har jeg akkurat våknet. var deilig å sove litt lenge idag egentlig. det har ikke helt gått opp for meg at det er ferie enda før nå faktisk. for en herlig følelse å vite at jeg har fri i morgen og resten av uken. jeg har ikke helt fått den påskefølelsen enda, og dette er fordi at det har regnet de siste dagen. det skal ikke regne i påsken vel? skal ikke sola skinne og himmelen være blå slik at man får skikkelig påskefølelse? i påsken så er det jo koselig å ta en skitur med kakao og sånne ting. det gjør jeg hver eneste påske, men ikke i år. dette er vel første året jeg ikke er på hytta i påsken tror jeg. 

før helgen så fikk jeg påskeegg av mormor. hun er så søt. jeg får ikke åpne det før påskeaften, men da har jeg jo noe å glede meg til da. hi hi 

mamma pynter med mye rart

HVA SKAL DERE I PÅSKEN?
HAR DU FÅTT PÅSKEFØLELSEN? 
HAR DERE SOL ELLER REGN? 

GOOD FRIENDS ARE HARD TO CATCH

gode venner er vel noe alle trenger. venner som er der når du trenger dem, som støtter deg og gir deg råd. en god venn er en venn som alltid stiller opp, og det er viktig med venner som du kan stole på. venner som holder på hemmelighetene du forteller når du betror deg til dem om ting som kanskje gjør livet vanskelig for deg. venner er noe alle trenger. det er veldig mange som ikke har så mange av disse, og som føler at de ikke har noen. de føler seg ensomme. forlatt og føler at de ikke hører til hos noen. de føler seg utenfor, og glemt. det er mange som blir utestengt av klassekamerater fra skolestart, til skoleslutt. jeg syns det er trist når noen blir holdt utenfor. alle trenger venner, alle trenger å vite at det er noen som bryr seg. det er ikke like lett å finne den personen som blir din beste venn, men jeg har en tro på at det finnes en soulmate for alle der ute. 


//weheartit. 

HVA ER EN GOD VENN FOR DEG? 

ALLE HUSKER VEL DENNE?

shayne ward - no promises
sangen er utrolig nydelig. jeg har fått helt dilla på den igjen. 
vet den er kjempegammel ogsånn, men jeg elsker den. 


SANGEN ER FIN IKKE SANT?

ER IKKE ALLE LIKE MYE VERDT?

når bloggen min var ganske ny, så skrev jeg et innlegg om mobbing. jeg syns at mobbing er et veldig viktig tema og snakke om og ta opp fordi at det angår så altfor mange. dette med mobbing er noe som veldig mange har vært igjennom, og de som har vært igjennom dette vet hvor vondt det er. 
mobbing er noe som verden kunne klart seg uten. jeg skjønner ikke hvem som ville starte opp noe så ekkelt og fælt som mobbing. jeg tror at folk glemmer hvor mye vondt mobbing kan føre til. mobbing kan føre til så masse. selvskading. ensomhet. man føler seg verdiløs og forlatt av verden. man føler man ikke er bra nok og at man er stygg. det er ikke sånn man skal ha det.
hva oppnår man egentlig ved å mobbe og hakke ned på andre mennesker? alle er da like mye verdt uansett, eller? 


mobbing starter allerede når man er små. allerede i barnehagen husker jeg at folk ble holdt utenfor og ble kalt for stygge ting. det samme på barneskolen. ungene fikk ikke være med å leke om de hadde på seg noe rart eller så litt rar ut. det samme med ungdomsskolen. hadde du briller ble du kalt for brilleslange. hadde du litt fett på kroppen ble du kalt for feit. og var du veldig tynn ble du kalt for beinrangel eller flisa eller noe lignende. altså, hva er vitsen? hvordan skal man se ut når man blir mobba både om man har litt fett, og når man er tynn? jeg mener at det ikke finnes noen som er perfekte. ikke helt perfekte hvertfall. alle er bra på hver sin måte, og alle har noen dårlige sider. så lenge man har dårlige sider så er man ikke perfekt, og så lenge alle har noen dårlige sider så betyr jo dette at: ingen er perfekte. om man allikevel skal bruke ordet perfekt, så vil jeg si at man er perfekt på forskjellige måter. men jeg syns det høres så utrolig latterlig ut å bruke ordet perfekt om mennesker. no offence. selvfølgelig finnes det mennesker som er så pene at du kan dø for å få et sånt utseende, men du må jo ikke glemme at du også er pen på din måte. 


HVA MENER DERE OM MOBBING? 
HAR DERE OPPLEVD Å BLI MOBBET SELV? 

SUKKERSØTE

//weheartit. 
jeg personlig syns at de skoene her var dødsherlige. 
kunne mer enn gjerne hatt et par med disse skoene her ja. 
skikkelig sukkersøte sko syns hvertfall jeg. 

HVA SYNS DU? HOT ELLER NOT?

TONIGHT IS THE NIGHT

Fra halv ni til halv ti i kveld er det earth hour, og alle i hele verden skal slukke lysene sine. det er hvertfall meningen. om alle gidder å være med på det er an annen sak. jeg og mamma skal hvertfall skru av alle lysene og tenne masse stearinlys, så det blir nok koselig. SKAL DU SLUKKE LYSENE I KVELD? 

LIKER IKKE

det er så mange ting i livet som man ikke liker. jeg for eksempel er en mester til å finne ting jeg ikke liker. når jeg tenker over det så må jeg innrømme at jeg er skikkelig fordomsfull når det kommer til enkelte ting. f.eks når det kommer til klær da. jeg står i butikken, ser ett klesplagg også sier jeg æsj. men det jeg ikke tenker på er at klesplagget kan jo faktisk se bedre ut på. det gjør de jo som regel alltid. også liker jeg ikke småkryp, det å være blakk, å stå opp tidlig om morningen, liker ikke å fly, liker ikke lekser. det er så mye mer jeg ikke liker. hva er det med det å ikke like ting egentlig? hvorfor er det så mye i verden som vi ikke takler? 


men en ting jeg liker, det er gode venner! 

HVA ER DET VÆRSTE DU VET?

WON'T TELL YOU


GÅRSDAGEN I BILDER

i går var det fest på skihytta i eidsvoll. før festen var jeg på vors hos annette sammen med nadia og siw. vi hadde det kjempekoselig. ved 9 tiden dro vi til skihytta, og der møtte vi mikael, jan erik, julie og charlotte. var veldig mange kjent folk der egentlig, som jeg ikke hadde sett på lenge. monica var der, og det var kjempegøy å få kjenne på magen hennes. heeeerlig. 

i dag har jeg bare ligget under dynen i sofaen og sett på filmer. det er kjempedeilig å slappe av. senere idag skal mamma lage lasagne til middag. can't wait! 
charlotte og meg
annette
charlotteeee
meg selv.
meg selv og annette


HVA GJORDE DERE IGÅR? 
HVA SKJER I HELGEN? 

FOR EN DAG

i dag har jeg og julie hatt litt av en dag. da vi satt på trikken i oslo i dag så kom det plutselig billettkontroll, og det var jo egentlig helt greit siden jeg har jo månedskort og det har jo julie også. det eneste dumme vi fant ut var at julie ikke hadde stemplet månedskortet sitt. vi ble tatt med ut av trikken også måtte vi sette oss i en buss med en hel haug av kontrollmennesker. det var skikkelig skummelt. i bussen ble en mann sur på meg for at jeg var der siden jeg hadde gyldig månedskort, men jeg kunne jo ikke akkurat la julie være alene heller da. jeeez. 
uansett, julie slapp unna og fikk ikke bot. det var bare flaks at han mannen var snill altså. 

litt senere var vi i en skobutikk. når jeg skulle ut så begynte det å pipe. seriøst! jeg blir så redd hver gang det piper på meg. alle trodde sikkert at jeg hadde stjelt sko og greier, men det hadde jeg jo ikke. jenta i butikken sa at jeg måtte finne ut hva som peip, så da prøvde vi å ta alle tingene mine gjennom for å se hva det var som peip. det var mascaraen min! det var en bitteliten alarm på den. de syns ikke engang, men er rart at den ikke har pipet andre ganger jeg har vært på senter og sånn da. men ett tips til dere der ute: IKKE STJEL! alarmen på diverse ting er gjemt gaaaanske så godt. 


julie og meg 

HAR DET PIPI PÅ DEG NÅR DU SKAL UT AV EN BUTIKK FØR? 

HAN ER SÅ HEIT

nå sitter jeg hjemme hos julie. vi har vært på skolen og hatt kundedag. jeg syns det er så irriterende at folk slipper å ha kunde på sånne dager, når resten må ha. menmen, sånn er det vel bare. neste gang vil jeg slippe å ha kunde hvertfall.
julie og jeg har akkurat sett på new moon, og den er  så herlig. jacob er så sinnsykt heit i den filmen. nå sitter vi bare i sengen til julie og slapper av med hver vår pc før vi skal legge oss. imorgen blir det oslo på praksis, vors hos annette og fest i eidsvoll. can't wait. god natt

sorry bildeløst innlegg, men som sagt så er jeg ikke hjemme :)

DETTE SKJER IKKE OFTE

jeg har tatt outfit bilde til dere i dag, og det skjer vel en sjeldent gang. jeg tar aldri outfit bilder, men idag så tok jeg meg tid til å gjøre det. ikke verdens beste outfit bilde men det får bare gå 

topp fra gina tricot. 
bukse fra vila.
den brune vet jeg ikke helt hvor er fra.  

HVA HAR DERE PÅ DERE IDAG? 

BY CHANGING YOUR HEART


//weheartit 

SKJER MED Å ØDELEGGE NATTESØVNEN

i natt så fikk jeg ikke sove fordi at noen drev med fyrverkeri utenfor midt på natten. trodde jeg hvertfall. jeg klaget i facebook statusen min over det såkalte fyrverkeriet som folk drev med midt på natta 25 mars. da jeg våknet i dag så var fortsatt "fyrverkeriet" der, og jeg fant ut at det såkalte fyrverkeriet mitt bare var vann som drypper fra taket. he he he. 

nå har jeg akkurat våknet. nå skal jeg finne frem klær, sminke meg og pakke fordi jeg skal til jessheim city med jentene før vi etterhvert skal ta bussen til skolen fordi vi skal ha kveldsåpent i salongen idag. woho. litt deilig å starte halv 5 på skolen da. det må jeg innrømme. 
etter salong idag så skal jeg sove hos julie, og vi skal se på new moon fordi hun har fått den på dvd. jeg har jo sett filmen før, og lest boka. MEN jeg må se den igjen. 


HVA SKAL DERE IDAG?
SETT NEW MOON? 

JEG ER HER NÅ

nå har jeg kommet tilbake med bloggingen min, men er veldig kjipt at jeg har mistet så og si alle leserne mine. håper at dere kan komme med noen tips til meg som kan hjelpe meg med å gjøre bloggen min bedre sånn at dere vil lese den. følte at jeg hadde ganske mange lesere før jeg hadde en aldri så liten bloggpause, men nå ser det ut til at bloggen min er blitt litt glemt. det er jo litt synd. HVA ER EN BRA BLOGG FOR DEG? 
VIL DU FORTSETTE Å LESE BLOGGEN MIN? 

TONIGHT


Jay Sean - Tonight. sangen er herlig, gutten er flink. 

HAR DU HØRT DEN FØR? 

BARE EN LITEN OPPDATERING FRA MIN SIDE

nå tenker dere sikkert: ånei! ett kjempelangt blogginnlegg. det gidder jeg ikke å lese
det er ikke meningen å gjøre dette innlegget til et kjempe uintressant innlegg, og jeg prøver ikke få dere til å bli bored av bloggen min. MEN, siden jeg ikke har blogget i det siste så tenkte jeg bare å komme med en liten oppsummering på hva jeg egentlig har gjort siden jeg har hatt så mye å gjøre, og liten tid til blogging. 

- har vært hos tannlegen. noe som er like ukult hver gang fordi jeg virkelig er en tannlegehater. 
- jeg møtte simen igjen etter kjempelang tid. hadde faktisk ikke sett han siden sommerferien. 
- jeg har vært på fest på skogbygda med jentene.
- jeg har blitt singel igjen. 
- jeg har hatt masse lekser og prøver. 
- jeg fikk 5/6 på en engelskprøve, og 5- på massasje prøve. 5+ på farging av vipper og bryn prøve. 
- jeg møtte sara igjen som jeg ikke hadde sett på 2 år. 
- har hatt en superkoselig helg hos simen i gjerstad. 
- har hatt mammadag på skolen. og til dere som lurer på hva det er: alle elevene i klassen hadde med mammaen sin for å gi de behandlinger som massasje, farging av vipper og bryn, parafinvoks, manikyr osv. 
- i helgen som var hadde jeg besøk av emilie fra torsdag til søndag. det var kjempekoselig. vi var på masse shopping, også var det vors hos meg og xlnt på fredag. herlig helg. 
helene og emilie. 

HAR DU GJORT NOE SPENNENDE I DET SISTE? 


GOOD ENOUGHganske klage bilde, men veldig mange føler det sånn innimellom. har du noen gang følt det sånn, eller kanskje du føler det nå i disse dager?

CUTE IKKE SANT

nå sitter jeg på skolen sammen med kine, annette, karina og lene. vi starter ikke før halv 11 i dag, men siden jeg ikke orker å gå ned bakkene sånn at jeg drukner i all nysnøen som har kommet så tok jeg heller skolebussen today. ja jeg er slask. 

cute ikke sant? 

HVA GJØR DERE? 

you're the beginning and the end of every chapter

I must admit you were not a part of my book 
but now if you open it up and take a look 
you're the beginning and the end of every chapterhar det skjedd med deg også? at du møter en person som du aldri ville trodd kom til å bli en stor del av ditt liv, men etter en stund så er han/hun den delen som livet ditt både starter og slutter med? 

JEG ER TILBAKE I BLOGGVERDEN!

nå har ikke jeg blogget jenvlig på kjempelenge, men jeg tenkte nå at jeg skulle begynne igjen. hvertfall prøve og se hva jeg får tid til. jeg vet dere har savnet meg. neida hihi


bare et random bilde

ER DET BRA AT JEG ER TILBAKE? 

NEDLEGGELSE

BLOGGEN MIN ER NEDE FOR EN STUND


du finner meg på nettby og face :) 

MUNTLIG HØRING

nå har jeg hatt muntlig høring om huden. jeg gruet meg kjempemasse, men det gikk sånn passe greit. settingen er så skummelt. det å sitte der alene med en lærer og få spørsmål er kjempeskummelt. man føler seg så liten og dum. men uansett så fikk jeg 4 pluss. er jo fornøyd, men jeg bare håpet det skulle gå bedre. 

bare et random bilde av meg og julie. vi er søte 
HVA GJØR DU?