februar 2014

FLYTTEKLAR

Nå er jeg så sliten. De siste dagene har vært hektiske med pakking og flytting, men endelig er jeg i mål. Leiligheten står klar og innredet, og jeg gleder meg fryktelig til første natten der i morgen! Har forsåvidt sovet i denne leiligheten sikkert 100 ganger tidligere, i og med at dette er min kjære bestevenninne sin leilighet som jeg nå skal leie, men blir allikevel litt spesielt å sove der for første gang uten henne, heheh. Og med mine egne ting.   Hun er selvfølgelig velkommen på besøk når som helst! 


Her ser dere da leiligheten, superfornøyd  Kommer helt sikkert bedre bilder etterhvert. 

I morgen er det tid for Jason Derulo konsert med de herlige jentene. Gleder meg masse! Har ventet så lenge på denne dagen. Skal kose oss masse med vin og helt sikkert noen små drikkeleker, før turen går videre til sentrum scene i oslo. Dette blir så GØY! 

FLERE SOM SKAL PÅ JASON DERULO? 

BITTELITEN UPDATE TIL DERE SOM TITTER INNOM

Hei!

Får så dårlig samvittighet når jeg logger inn her gang på gang og ser at jeg fortsatt har lesere som titter innom hver eneste dag. Ikke misforstå meg, for det er superkoselig! Bare får dårlig samvittighet siden jeg blogger såpass lite. Men her kommer altså en bitteliten update til dere som er innom. 


Har hatt endel å styre med de siste ukene, siden jeg i morgen får nøklene til leiligheten og skal begynne å stå på egne ben. Dette blir spennende, siden jeg har bodd hjemme hos mor i alle år. Dagene mine har gått til jobbing, innkjøp av nødvendige saker og pakking, men har også fått tid til litt vennekos. Pakkingen har gått overraskende bra, selvom jeg har en liten pusekatt som er fryktelig nysgjerrig på disse eskene. Blir rart å flytte fra min lille skatt som jeg er så glad i. 

På valentinesday var jeg så heldig som fikk blomster på døra. Ikke bare en gang, men TO! Jeg har de søteste vennene som tenker på meg på slike dager.  Tusen hjertelig takk! 

Håper alt står bra til med dere alle 

HVA SKJEDDE MED BLOGGINGEN

Ja, hva skal man si. Jeg skulle starte med en everyday-challenge her på bloggen, og vi kan jo se hvor bra det gikk.... Tror jammen ikke at blogg er noe for meg lenger. Vet ikke hva som har skjedd, husker jeg elsket å blogge. Kunne sitte flere timer og bare drive med bloggen. Tror kanskje ikke jeg har hverken tid eller lyst lenger. Tid har jeg vel forsåvidt, men er vel heller det at jeg ikke orker å ta meg tid til å sitte og skrive lange og gode innlegg. 

Siden sist har det ikke skjedd så altfor mye, bortsett fra at jeg skal flytte hjemmefra. Det blir rart å flytte hjemmefra for første gang i mitt liv. Har liksom alltid bodd hjemme hos mamma, og nå skal jeg stå på egne ben. Jeg ser veldig frem til det, men samtidig blir det litt skummelt. Men mest av alt gleder jeg meg. Jeg flytter til Oslo, først og fremst fordi jeg vil få myemye kortere vei til jobben som jeg fikk i januar. Mer oppdatering om flytting kommer nok så snart ting er i orden og på plass. Tror dette blir veldig fint og bra! Takken for at jeg har fått meg ett sted å bo må jeg gi min bestevenninne Sara Alexandra som er villig til å leie ut sin fine, søte leilighet til meg

TIPS TIL MEG SOM FLYTTER HJEMMEFRA?