februar 2013

HAPPY BIRTHDAY TO MY LITTLE BROTHER


Idag fyller lillebroren min år. Tiden flyr, og han er plutselig 8 år. Skal bort til han etterpå, og feire han. Er ikke mye jeg har nevnt han her på bloggen, aldri noen bilder sammen osv. Dere visste vel ikke at jeg hadde en lillebror engang. Vi bor ikke sammen, og har ikke samme mor. Det sier vel sitt regner jeg med. Gratulerer med dagen Kristian, glad i deg 

HAR DERE SØSKEN? 

VIL DU BLI LINKET?

ER DU MED? 

PHOTOS: MARILYN MONROE ON MY WALL


Alt er fra en butikk i Charlottenberg. Loveit! Dem har sykt mye fint der. Skulle gjerne eid alt i verden med denne flotte dama på. 

SYNS? 

ANBEFALING: JACK REACHER

Utrolig bra film, med Tom Cruise i hovedrollen. Kjedet meg ikke ett sekund under hele filmen, selvom den varte i to timer. Spennende film, med en veldig bra handling. Filmen handler om fem personer som blir drept, og etterforskningen starter for å finne ut hva som egentlig skjedde. Jack Reacher som spilles av Tom Cruise er en kriminaldetektiv og prøver selv å finne ut hva som hendte, smart som han er har han selvfølgelig rett svar. Vil ikke avsløre noe av filmen, så forteller ikke spesielt mye. Når jeg først starter er jeg altfor flink til å fortelle hva som hender til slutt. Ikke så spennende for dere som ikke har sett den om jeg skal sitte å fortelle alt! 

Anbefales! 

Innlegget kan ikke kommenteres.

GOODBYE WEEKEND, HELLO WEEK

Hei dere. Kvelden i går var vellykket, og jeg hadde det veldig koselig sammen med gode venner. Kvelden endte tidlig for min del, men det er godt innimellom det også. I dag har jeg tilbrakt tiden min sammen med sims 3. Det klikka selvfølgelig, og jeg blir like sur hver gang. Alltid lurer jeg på når jeg lagret sist. Velvel. Flott liv eller hva? 

Nå skal jeg faktisk legge meg snart. Kjenner jeg er sliten og alt som er. Energinivået mitt var på topp en stund, men nå synker det igjen så da er det vel greit med mye søvn så man blir uthvilt. I morgen starter en ny uke, og den skal tilbringes på jobb. Torsdag skal jeg møte min kjære Sara Alexandra igjen, og det gleder jeg meg selvfølgelig til! 


Også litt selvdigging fra instagram @helenesimensen 

Da sier jeg takk for meg og god natt til dere. 

HATT EN FIN HELG? 

IT'S GONNA BE A GOOD SATURDAY

Hei og god helg. Det var sinnsykt deilig å våkne i dag og vite at jeg har fri. Jobbet omtrent hver dag den siste tiden, så å få helg i går var ubeskrivelig godt. Startet helgen med pizza på dolly dimples med mamma. God start på helgen! I dag skal jeg ut på byen sammen med gode venner og feire Nadia som hadde bursdag 21 februar. Gleder meg masse. Er ikke mye man ser til hverandre, så når man først møtes er det alltid koselig. Skal hvertfall ha en super dag/kveld/natt. Heheh. Party on. Håper dere får en kjempefin lørdag! 

PLANER I DAG? 

 

NEW IN: SPIKE HÅRSTRIKK


Spike hårstrikk fra Lindex 39,50 ,- 

Elsker den! Syns den er dødsfin, samtidig kul. Pynter opp en kjedelig hestehale. Løp og kjøp  

HVA SYNS DERE? 

PHOTOS: NEW HAIR COLOR


Tok meg tid til å ta bedre bilder av hårfargen min i dag. Er kjempefornøyd selv. Har også fått ny frisyre som jeg liker veldig godt. 

HVA SYNS DERE?

I DON'T LIKE THIS DAY

Enough said. Ha en fin dag 

PHOTOS: MY NEW HAIR

Som jeg nevnte tidligere i dag så har jeg vært hos frisøren.Er superfornøyd! Fikk tynnet ut håret mitt masse, noe som virkelig trengtes. Jeg har så tjukt hår at det er ille. Men nå er det veldig deilig og lett igjen! Fikk også blonde striper, så nå kan sommeren bare komme slik at det kan lysne enda mere. Skal få tatt bilder med kamera til dere ved en senere anledning. Men for tiden er iphone min beste venn

HVA SYNS DERE? 

PHOTOS: UPDATE

Hei dere! Bare en liten update fra meg. I det siste har det ikke skjedd så altfor mye, men noe har såklart skjedd. For snart to uker siden var det senterfest med jobben, noe som var utrolig gøy! A1 var der og hadde en aldri så liten konsert for oss, noe jeg likte godt siden jeg er superfan av Ben Adams! Han er jo så utrolig kjekk vet dere. Har også brukt altfor mye penger på shopping da jeg og Camilla var på en liten shopping og koserunde forrige helg. Fikk meg mye fint, og sikkert litt unødvendig men det må da til! Har også hatt nok av tid til å slappe av den siste tiden, og føler jeg endelig har litt overskudd igjen. Føler jeg ikke har hatt det på flere måneder. Fremover er det mye som skjer, skal f.eks til stockholm med Sara i mars, noe jeg gleder meg utrolig masse til! Det blir nok en super jentetur. 

Noen bilder fra den siste tiden. For dere som har instagram og vil følge meg der @helenesimensen  

I dag skal jeg tilbringe dagen min hos frisøren, noe som virkelig trengs nå. Jeg er usikker på hva jeg egentlig skal gjøre med håret mitt, men skal hvertfall klippe det igjen. Blir også ny farge på håret, men hvordan har jeg faktisk ikke bestemt meg for enda. Tar det litt som det kommer, skal hvertfall ikke ha mørkt hår igjen. Håper på et fint resultat! 

Ønsk meg lykke til hos frisøren i dag 

HVA SKAL DERE I DAG? 
NOEN SOM HAR TIPS TIL BLOGGMOTIVASJON?