februar 2012

TATTOO INSPIRATION


// Bildene er fra weheartit, men kollasjen har jeg laget selv. 

Flere enn meg som får inspirasjon av tattoveringer? Jeg har så utrolig lyst til å ta en liten tattovering. Ikke no store greier, men bare en liten en. Har lenge hatt lyst på en hvor det står "Believe" på håndleddet, slik som på det ene bilde over. Syns det er så fint! Bare vent dere, en dag så skal jeg nok tørre! Må manne meg opp litt først. 

VIL DERE HA TATTOVERING? ELLER HAR DERE? 

DERE ER HERLIGE

Ååå. Kan ikke få takket dere lesere nok. På selv grå og triste dager så klarer dere å få frem smilet mitt. Dere er så forferdelig søte som legger igjen deres spor her hos meg. Jeg får aldri sagt nok hvor stor pris jeg setter på det. Det er helt sykt at noen mennesker jeg ikke engang kjenner, mennesker som bare legger igjen en kommentar på mitt nettsted, at disse menneskene skal klare å få meg til å smile så mye som jeg gjør, det er jo helt utrolig! Har sagt det før, men må si det igjen: Tusen takk! Dere er herlige. 

SETTER DERE PRIS PÅ LESERNE DERES? 

DAGENS QUOTE// Photo by me.

 "Every girl wants to have beautiful hair, in different ways"

 

PHOTOS: ME, MYSELF AND I

Bare for å få litt variasjon i innleggene mine så valgte jeg å legge ut noen bilder av meg selv fra Iphonen. Er ikke ofte jeg legger ut bilder som jeg tar med Iphonen, så her har dere noen. Haha, som dere ser er jeg ikke alltid like seriøs når jeg tar bilder med iphonen. Pleier å ta bilder når jeg kjeder meg, så da blir det sånn. 

SYNS? 

PHOTOS: INSPIRASJON


// Photos by me. 

Som kanskje de fleste andre med Iphone så har jeg også Instagram. Prøver å være aktiv der. Syns det er veldig gøy og inspirerende egentlig. Bildene blir så mye finere med effektene fra Instagram syns jeg. Om dere vil kan dere gjerne følge meg der. HeleneSimensen. Selvfølgelig vil jeg følge dere tilbake også. 

Instagram @ HeleneSimensen. 

SYNS? 

GOOD MORNING, SUNSHINE

Hei og god morgen! Hverken en god morgen eller sunshine her. Jeg er fortsatt syk og blir værendes i enten senga eller sofaen i hele dag. I går kveld la jeg meg klokken ni. Ja faktisk! Da snakker man dårlig form. Jeg som aldri klarer å komme meg tidlig i seng. Nå skal jeg ligge i den herlige sengen min en liten stund til før jeg tenkte å ta en varm dusj, før man slenger seg inn i pysjen igjen. For et detaljert og innholdsrikt innlegg. Hurra 


Håper dere får en bedre dag enn meg, søte lesere. Ny uke, nye muligheter! 

DAGENS QUOTE


"Kiss the world, and maybe it will kiss you back" 

Dagens blogg i går ble http://karolinesystad.blogg.no/

PHOTOS: HOME DETAILS


Til de som lurer så er det babybilde av meg på fyrstikkesken. Søt. 

SYNS? 

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

Ser at fler og fler bloggere har sånn "dagens blogg" osv, så tenkte jeg skulle ha det selv siden jeg har veldig lite blogginspirasjon for tiden. Jobber så mye og får ikke tid rett og slett. Men lover at neste uke blir en bedre blogguke for meg. Er jo syk i tillegg nå da, så mister jo litt blogglyst av det også. Veldig kjedelig. Syk, jobb og sliten er ikke en bra kombinasjon skal jeg si dere. Men lenge leve positiviteten? 

VIL DU BLI DAGENS BLOGG? 

MY BAGJeg elsker denne baggen! Kjøpte den på Lindex for 250 kroner, og er superfornøyd. Syns den er skikkelig fin. Det er akkurat passe med plass i den, og den er veldig grei å dra med seg hit og dit. Selv bruker jeg den jo hver dag, selvom det egentlig ikke er så mye jeg drar med meg rundt omkring. Må bare ha den med. Sminke, penger, ipod, lader osv vet dere. Viktig å ha med seg overalt. Neida. Joda.  

SYNS? 

MY SHOE LOVEForrige uke kjøpte jeg meg jo nye sko, er så superfornøyd! Brukte de litt i helgen, og må innrømme at jeg sliter veldig med å gå på dem. Ikke fordi de er så sinnsykt høye, men jeg og høye sko er ingen god kombinasjon. Men man må lide for skjønnheten eller hva? Ikke at det er så skjønt å gå som en tulling med høye sko heller da, men you get my point. 

SYNS? 

SICK GIRL

Syk. Lei. Sliten. Vil sove. Sånn går dagen min i dag. Var tungt å stå opp i dag for å dra på jobb, men pliktene kaller vet dere vel. Nå er Camilla hos meg, kjempekoselig å se henne igjen, selvom jeg ikke er verdens beste selskap i dag! Håper at dere søte bloggere har hatt en fin dag. FLERE SOM ER SYKE?

PHOTOS: ME TODAY

Bare tok noen kjappe bilder til dere tidligere i dag, før jeg skulle på jobb. Jeg er så snill. Neida. Joda. Håper alle har hatt en fin dag og at kvelden blir like fin! Også må jeg bare takke for alle søte kommentarer fra dere. Jeg blir så glad, så tusen hjertelig! Dere er herlige. 

DAGENS QUOTE"I wish I had the power to ignore you, like you ignore me" 

ER DERE AVHENGIG?

Her om dagen så merket jeg hvor utrolig avhengig jeg er av iphonen min. Den klikka, og jeg følte meg helt hjelpesløs. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og Sara bare lo av meg og sa at jeg ikke trengte den siden vi skulle sove. Slem. Hehe, neida. Men jeg er så utrolig avhengig av den søte lille dingsen altså, nesten litt skummelt. Må ha den med meg uansett hvor jeg skal. Jeg sjekker facebook på den hele tiden, bloggen min, og jeg spiller temlpe run. What to do uten iphone liksom? 

ER DERE AVHENGIG AV MOBILEN DERES? 
HVORDAN MOBIL HAR DERE?  

PHOTOS: HOME DETAILSSYNS? 

PAKKE I POSTEN

I dag fikk jeg den søte almanakken min i posten. Har gledet meg til å få den, og er superfornøyd! 

Produktet er sponset av personlig almanakk. 

HAR DERE EN SLIK?
SYNS? 

PHOTOS: BESTFRIEND DATEI går var Sara og jeg på kino og så på "Young Adults". Dødsdårlig film! Anbefales absolutt ikke å bruke penger på den. Etter filmen gikk vi på peppes. Vi har vært sinnsykt sunne i helgen. Nå sitter  vi på flyplassen i Bodø, for hjemreisen står for tur. Trist egentlig, siden jeg liker Bodø. Har hvertffall hatt en herlig helg med Sara. 

Håper dere alle får en flott dag! 

PHOTOS: YOU AND ME

Hei dere. Vet at jeg har vært en superdårlig blogger i helgen, men som dere kanskje vet så er jeg jo i Bodø, og tiden går bort til andre ting enn bloggen. Nå skal Sara og jeg ta turen på kino, før det går videre til middagsdate på peppes. Koser meg veldig her i Bodø sammen med min søte apevenn. 

HATT EN FIN HELG? 

VIDEOBLOGG: JEG SYNGER


Hei alle søte. Nå har jeg laget en bitteliten videosnutt til dere. Kos dere! 

En god latter forlenger livet, ikke sant?  

KYLLINGSALAT

Hei dere! Nå sitter jeg hos Solveig. Veldig koselig å se henne igjen etter nesten ett år. Har vært og spist lunsj som dere ser på bilde over. Det var kjempegodt! Senere i dag skal jeg tilbake til hotellet og så blir det bytur på Sara og meg i kveld. Håper dere får en herlig lørdag!

HVA GJØR DERE I DAG?

INSPIRASJON # 1

Jeg er fryktelig glad i weheartit. Er sinnsykt masse fine bilder der, og det er lett å bli inspirert! 

LIKER DERE WEHEARTIT? 

FØLG MEG GJERNE HER! 

 

ENDELIG FREMME I BODØ


Hei dere! Nå har jeg og Sara kommet trygt frem til Bodø. Var tungt å stå opp klokken fem i dag, men er jo verdt det når man skal ut på tur. Startet dagen med en kaffe på Starbucks. Ikke feil! Flyturen gikk fint når vi først kom avgårde, måtte bytte fly pga oljelekkasje, men det gikk heldigvis bra. Nå blir det avslapping på hotellet litt, så tar vi turen ut på en liten shoppingrunde. 

HVA GJØR DERE I DAG? 

ANBEFALING: MAKEUPKOSTER


Etter at jeg bestilte disse kostene fra ELF så har jeg hatt lyst på bare flere og flere. Er superfornøyd med alle kostene derfra, og kommer nok til å skaffe meg noen flere etterhvert. Disse på bildet over er en all-over-face brush, kabuki og øyenskygge kost. Det som er så bra med kostene fra ELF er at de er billige, kosten er myk og den dekker godt (Pudderkostene). Øyenskygge kosten er også veldig fin, og duser ut øyenskyggen veldig godt! 

HAR DERE PRØVD KOSTENE FRA ELF? 

DAGENS QUOTE


"Want you to make me feel like i'm the only girl in the world" 

NEW IN


Nye yndlingssko fra Bianco. Elsker dem! 

Gina Tricot. Sykt behagelig! 

Veske fra Lindex. 

Vipper // Hårmaskara // Ansiktskrem. Alt fra Lindex, men kremer er fra The Body Shop

Var faktisk og kjøpte meg litt småtteri i går. Okei da, ikke bare småtteri. Er veldig fornøyd med kjøpene mine, så så lenge det er gode kjøp og ikke bortkastet så er det vel lov, eller? Må slutte med denne shoppingen. Men er man shoppingavhengig så er man shoppingavhangig. Men bare så det er sagt så fikk jeg hårmaskaraen for free på jobb. 

SYNS? 

PHOTOS: VALENTINESGAVEÅåå mammaen min altså. Som dere kanskje leste i går så er jeg forever alone, men da er det jo gått å ha mamma. Kom hjem fra jobb i går kveld og da hadde mamma vært og kjøpt Valentines gave til meg. Så søt! godt noen tenker på meg også. Veldig koselig med små gaver en gang i bland. Tusen takk! 

FIKK DERE NOE FINT? FOREVER ALONE

I dag er dagen som jeg ikke er spesielt fan av. Kan ikke noe for det altså, men jeg liker ikke valentines day. Den minner meg bare om hvor ensom jeg er. Altså på kjærestefronten. Men sånn er det når man er forever alone. Jeg for min del har tilbringt denne dagen på jobb, og det er helt greit for meg. Men selvfølgelig håper jeg at dere har hatt en kjempefin valentines day med kjæreste, venner eller familie. 

Siden det er Valentines Day passer det perfekt å vise frem noen av mine søte venner! 

HAR DERE FEIRET VALENTINES DAY? 

PHOTOS: HOME DETAILS
SYNS?

VIL DU BLI ANBEFALT?

Syns dere skal ta en titt innom denne bloggen om dere ikke har gjort det før. Hun har en kjempefin blogg, skriver fine innlegg, har med fine bilder og har et kjempefint og ryddig design. Utrolig fin header også som dere ser. 
Ta en titt innom denne søte jenta sin blogg da! Hun fortjener det. Trykk her for å komme på bloggen! 

VIl DU BLI ANBEFALT?

PRODUKTANBEFALING


Som jeg skrev for noen dager siden så fikk jeg denne kremen på jobben. Var endel som ville ha anbefaling av denne og av selvbruningen, så da tar jeg selvbruningen senere. Har nå fått testet ut denne endel, og jeg elsker den! Den er så god. Om du ikke orker å sminke deg, men kanskje er litt rød i kinnene eller noe, så kan du bare bruke denne og du får med en gang en kjempefin og naturlig farge. Den lukter godt, tørker fort og er generelt veldig behagelig å ha på huden. 

Her ser dere meg helt sminkeløs. Veldig vakkert... Eneste jeg har på meg er den Garnier dagkremen med farge! 

HAR DERE PRØVD DEN? 

Kan kjøpes på f.eks Lindex. 

PHOTOS: TIL MAMMASom de fleste andre allerede har blogget om i dag: nemlig morsdag. Dette inlegget dedikerer jeg til min kjære mamma, og alle andre mødre der ute. Gratulerer med dagen!

SYNS? 

VIL LESE DIN BLOGG

Føler at bloggdagene mine sakte men sikkert forsvinner. Null inspirasjon. Null blogglyst. Noen som har en fin inspirasjonsblogg jeg kan lese? Need it badly. Legg meg gjerne til som venn om dere vil jeg skal følge dere videre. Hadde også blitt glad om noen vil like facebooksiden min HER!

HVA ER DIN BLOGG? 

PARTY WITH HARALD RØNNEBERG


Harald Rønneberg danset for oss. Nicolay og meg selv. 
Fine Lindexjentene 

I går var jeg på senterfest med de fine lindexkollegaene mine. Senterfest er årets happening når det kommer til jobb. Alle senteransatte samles og har en koselig og hyggelig kveld. Vi fikk kjempegod mat, Harald Rønneberg var der sammen med oss og godt selskap. En utrolig vellykket og herlig kveld for å si det mildt! 

HVA HAR DERE GJORT I HELGEN? 

ANBEFALING: FAVORITTPRODUKT


Dead Sea Spa Magik // Salt brushing 

Dead Sea Spa Magik // Body Lotion

Disse er to av mine favorittprodukter for å få en myk og velpleid hud. Salt brushingen er kjempelett å bruke i dusjen, man bare påfører vann på huden også bruker man hendene til å skrubbe produktet på huden. Salt skrubben fjerner døde hudceller og etterlater huden silkemyk og god. Noen kan lett føle at man blir litt sår i huden etter å ha skrubba seg, så derfor kan man påføre body lotion etterpå. Kjempedeilig om du vil pleie deg selv en dag! 

Produktene kan kjøpes HER! 

PRØVD NOEN AV DISSE? 
HAR DERE NOEN FAVORITT PRODUKTER?  

DAGENS QUOTE


" Don't cry because it's over, smile because it happened" 

PHOTOS: HOME DETAILS

Fant disse to bildene på veggen hjemme (Hehe, hørtes kanskje litt merkelig ut, men det er fakta). Har egentlig aldri tenkt over hvor sinnsykt fine dem er! Likte de utrolig godt, og vurderte et sekund å skaffe meg noen flere sånne. Vet forresten at det har blitt mye "HOME DETAILS" innlegg i det siste, men jeg syns det er inspirerende på andres blogger, så håper at det er noen som liker disse innleggene mine. 

SYNS? 

PHOTOS: FARGET HÅRET


Da har Annette stripet håret mitt. Jeg er kjempefornøyd! Ser at det er veldig brune striper på bilde, rart egentlig, siden det er ikke sånn i virkeligheten. Men jeg er superfornøyd anyways!
Ikke de beste bildene da, neste sminkeløs og greier! 

SYNS? 

HADE BRA ETTERVEKST

Fin overskrift, jeg vet det. Jeg er så kreativ. 

I dag er det torsdag, og jeg har fri fra jobb. Må innrømme at det er litt deilig med fri innimellom. Formen min har jo vært veldig opp og ned i det siste, sliter med hodepine som jeg har nevnt tidligere og jeg har egentlig bare vært skikkelig slapp og i dårlig form. Men i dag er jeg bra heldigvis! Nå skal jeg slappe av noen timer, se litt på tv og ta livet med ro. Senere i dag kommer Annette hit, så skal hun hjelpe meg med å stripe håret mitt. Gleder meg til å få vekk den superstyggeeklefæle etterveksten min! Gleder meg til å se Annette også, hihi! 

Annette og meg i russetiden. 

VIL DERE SE RESULTATET AV HÅRET MITT SENERE? Hihihh. 
HVA GJØR DERE I DAG? 

 

LIK FACEBOOK SIDEN MIN HER 

NEW IN


Loreal Selftanning. 

Loreal Mega Volume Collagene.
Garnier Miracle Skin Perfector. 
Loreal Shampoo // Depende Striping. 

I dag på jobb fikk jeg noen produkter gratis for å prøve disse. Syns det er ganske kjekt å få produkter innimellom. Er jo greit å prøve ut noen produkter da, slik at jeg kan si litt om de om noen lurer. Shampoo og hårfarge har jeg kjøpt selv. 

SYNS? 

 

LOVE MY LIFE

Hei dere! Føler jeg har blogget veldig lite de siste dagene, men mandag og tirsdag jobber jeg som sagt tidligere kvelden på Lindex, og da får jeg ikke så mye tid til bloggen. Men jeg lover dere at jeg prøver så godt jeg kan. Jeg setter egentlig bloggen ganske høyt opp på "to do lista" mi. I dag sto jeg tidlig opp, slik at jeg skulle få tid til å legge ut et innlegg før jeg skulle på jobb. Var forresten sinnsykt deilig å stå opp tidlig og få litt ut av dagen! Har fått sett på masse programmer på tv og slappet av. Love my life today!


Nå blir det litt mat og avslapping, før det blir jobb i kveld også.

Og til dere som tenker "for en stygg ettervekst" : den blir borte i morgen. 

HVA GJØR DERE I DAG? 
HAR DERE JOBB? ISÅFALL HVOR 

DAGENS QUOTE


"Big or small, lies are lies" 

THIS IS ME TODAY


Hei dere! Nå har jeg vært hjemme en halvtimes tid. Har vært på jobb i dag. Jobber faste kvelder nå, altså mandag og tirsdag kveld, og annenhver lørdag. Blir jo selvfølgelig mere enn dette også da. Trives så godt på jobb, men jeg sliter veldig med hodepine for tiden. Jeg tar så og si alri paracet, men nå tar jeg to om dagen for jeg har så hodepine hver kveld. Skjønner ikke hvorfor. Om noen har noen tips til hva jeg kan gjøre så skrik ut! 

Vinneren av konkurransen min ble denne søte jenta! Bedre lykke neste gang til dere andre. 

HVA HAR DERE GJORT I DAG?
FLERE OM SLITER MED HODEPINE?  

DAGENS QUOTE


"If you don't stand for something you will fall for anything"

Husk konkurransen min HER! Jeg trekker en vinner i kveld. 

PHOTOS: HOME DETAILSJeg liker veldig godt slike innlegg på andres blogger, så håper det faller i smak for dere også! 
Part 1 finner dere HER!  

NOE DERE LIKTE? 

Husk konkurransen min HER!

DAGENS QUOTE


"Sometimes, if you aren't sure about something, you just have to jump off the bridge and grow your wings on the way down." Danielle Steel. 

Husk konkurransen min HER! 

PHOTOS: HOME DETAILSJeg har falt helt for slike skilt og bokstaver. Syns det pynter opp på en helt spesiell og fin måte!

NOE DERE LIKTE? 

Husk konkurransen min HER! 

ER DU MED?

I samarbeid med http://www.personligalmanakk.com/NO/ så holder jeg en konkurranse der dere kan vinne en personlig almanakk. Så fort jeg har trukket vinneren vil jeg kontakte dere slik at dere kan få tilsendt et gavekort. Jeg kommer til å bruke random.org til å trekke vinneren slik at det blir rettferdig for alle sammen. 

Dere designer selvfølgelig deres egen! 

For å ha sjans til å vinne må dere like facebooksiden dems: http://www.facebook.com/PersonligAlmanakk

ER DU MED I KONKURRANSEN MIN? 

BE YOURSELF


"A girl should be two things: who and what she wants" Coco Chanel.


Gjennom livet er det mange tanker som flyr gjennom hodet. Man tenker etter om man er bra nok. Om man er den personen som andre vil at man skal være. Om man gjør de riktige valgene. Man går igjennom mye i løpet av livet. Vi feiler, vi gjør ting riktig og vi lærer. Dere har vel hørt at man lærer av sine feil? Vel, noen ganger trenger man å gjøre samme feilen flere ganger før man faktisk lærer. Men en ting er sikkert, og det er at du alltid skal være deg selv! Du skal ikke tenke om du er bra nok. Du skal ikke vurdere å være noen andre enn deg selv. Det viktigste er at man ikke lar andre styre deg. Ta egne valg, gjør som du vil og godta deg selv. Be yourself, cause everybody else is taken. 

ENIGE? 
I samarbeid med ny sponser kommer det en konkurranse i løpet av helgen! 

 

 

VIL DU BLI ANBEFALT?


Har dere lest bloggen til denne flotte jenta? Har dere ikke det så har dere isåfall gått glipp av noe. Hun har en utrolig fin blogg, og virker som en herlig jente. Hun blogger mye om kjærlighetslivet sitt, og slik som hun har det tror jeg det er veldig mange unge jenter som drømmer om. Jenta er supersøt, og har alltid noe fint å si. Blir så glad av henne. Hun har en utstråling som er helt utrolig! 

Bloggen hennes er verdt en titt, dere! http://senoritaen.blogg.no/

FLERE SOM VIL BLI ANBEFALT? 

DAGENS QUOTE


"She was fighting, but i guess it was only in her dreams" 

UNDERNEATH MY SKIN THERE'S AN EAGLE


Har denne sangen på hjernen. Er ikke no glad i Donkeyboy, men liker denne! 

HØRT DEN? 

LAZY DAY

I dag slapper jeg av hjemme. Formen er ikke helt på topp. Jeg har vondt i hodet, er litt kvalm og vil bare sove og slappe av. I går kjøpte jeg meg en film som heter "Charlie St. Cloud", så jeg tenkte at jeg skulle se den. Zac Efron spiller i den, så da har man noe fint å se på. Nå skal jeg dytte i meg litt mat, drikke litt iste (Hehe, kjempespennende). Anyblog, jeg håper dere får en kjempefin dag og at dere er friske og raske alle sammen. 

Kosebuksa og sokkene er på. Det betyr: avslapping! 

Se hvor kjekk Zac Efron er da dere. Gleder meg til å se filmen!  

HAR DERE SETT FILMEN? 
HVA GJØR DERE? 

NEW IN

Leppestift Rosy Dream 109 
Lorael Pudder // Loreal Foundation
Isadora Solpudder 
Undertøy. (Ja, måtte bare vise det fordi det var så fint!!) 

Kommer en del 2 også! 

SYNS?  

PHOTOS: ME TODAY
Sånn ser man ut i dag. 

LIKE OR DISLIKE: SHIRT


Så brunt håret mitt så ut der! Men det er på grunn av lyset. Anyblog, hva syns dere om skjorter? Jeg har begynt å få veldig sansen for det, så må si like. 

BRUKER DERE SKJORTER? 
SYNS OM DET?