februar 2010

LOCKED IN LOVE


den sangen er så fin. jason derulo - locked in love.

LIKER DERE JASON DERULO?
HVILEN ER DERES YNDLINGSSANG MED HAN? 

HOW DO YOU DO IT

jeg lurer på en ting. mange av dere som legger ut sanger fra youtube får med bare sangen uten video liksom. kan noen fortelle meg hvordan dere gjør det? når jeg legger ut fra youtube så kommer liksom videoen og alt, mens dere får til sånn at det bare er den nederste linjen som viser minuttene og play knappen. hjelp meg? 

HVORDAN FÅR DERE TIL Å BARE FÅ DEN LINJA MED PLAYKNAPP OG MINUTTER NÅR DERE LEGGER INN SANGER FRA YOUTUBE? for dere som ikke skjønte det så er det den linja der jeg mener :) 

NOT WORTH IT


tenker du noen gang på at en gutt som får deg til å gråte er ikke verdt det? om han hadde vært verdt det så ville han aldri gjort noe som fikk deg til å begynne å gråte. 

BLOGG VS BLOGG

jeg har fortsatt blogg vs blogg. fortsett å meld dere på da! dere kan gjøre det i dette innlegget, eller i det lenger ned på bloggen. det velger dere selv. dere kan melde dere på så mange ganger dere vil, da har dere større mulighet til å vinne. ¨


MELD DERE PÅ DA! 

DEN BESTE OG MEST GENIALE

nå skal jeg se tirsdagens episode av frustrerte fruer , siden jeg har ikke fått sett den enda. jeg bare elsker frustrerte fruer. det er den mest geniale serien som noen gang er laget. det syns hvertfall jeg. det skjer så mye. det er spennende, og det er gøy. jeg kan både le og gråte når jeg ser det. har lånt alle sesongene av nadia også for å se dem en gang til, og nå er jeg ferdig med sesong 4 på dvd. da er det bare sesong 5 igjen! 


// weheartit. 

LIKER DU FRUSTRERTE FRUER?
SER DU PÅ DET? 

OH THERE YOU ARE


TOO MUCH!

nå har jeg brettet sammen alle klærne mine som har vært på vask, som har ligget rundt strødd på gulvet og de som har vært i kofferten min. det ble en del det gitt. jeg visste ikke at jeg hadde så mye klær. pluss at klesskapet mitt er jo stappfult fra før av så jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal få plass til alt inni der. det kan bli spennende! 
HAR DU MYE KLÆR MEN ALDRI NOE Å HA PÅ DEG?


TUSEN TAKK ELLINORR

Nå har bloggem min blitt vurdert av http://ellinorr.blogg.no/ .
jeg ble kjempe fornøyd med alt hun skrev om bloggen min, det var utrolig koselig å få sånne fine tilbakemeldinger. jeg er jo en fast leser av hennes blogg, og da blir jeg jo utrolig glad når jeg vet at hun leser og liker min blogg også. 

HER ER VURDERINGEN : 


TUSEN TAKK!

HVA SYNS DERE OM VURDERINGEN? 

JEG BLE UKAS LESER

jeg ble ukens leser på denne søte jenta sin blogg: http://heleneesin.blogg.no/ 
hun har en veldig fin blogg, og jeg liker å lese den. om du vil ha en ny blogg som du kan lese fast så titt innom hennes blogg da vel! 

TUSEN TAKK! :) 

LESER DU BLOGGEN HENNES?

HUSK Å MELD DERE PÅ BLOGG VS BLOGG PÅ INNLEGGET UNDER! 

BLOGG VS BLOGG : MELD DEG PÅ

nå er det veldig lenge siden jeg har hatt en blogg vs blogg, så jeg tar en nå. 
HER ER REGLENE:
* SKRIV EN KOMMENTAR SOM F.EKS : JEG VIL VÆRE MED ELLER BLOGGADRESSEN DIN. 
* MELD DEG PÅ SÅ MANGE GANGER DU VIL! (DA HAR DU STØRRE MULIGHET) 

håper at så mange som mulig vil melde seg på BLOGG VS BLOGG. Jeg trekker ut mellom 2 og 5 blogger senere, det kommer litt an på hvor mange som melder seg på. så kom igjen! 


SOMETIMES I GET THIS FEELING

skjønner ikke hva det er med meg og disse bildene med tekst på fra weheartit. jeg bare syns de er så sykt fine! 


noen ganger føler jeg at ingen forstår meg. at jeg er helt alene. ensom og forlatt. selvfølgelig vet jeg at jeg ikke er helt alene, men allikevel så føles det sånn noen ganger. man føler seg noen ganger usynlig ikke sant? eller er det bare jeg som føler det sånn? jeg føler at ingen ser meg, selvom jeg vet at de er der . jeg føler at jeg sier noe, men ikke blir hørt, selvom de svarer. jeg føler at de ser på meg som om de bare ser igjennom meg, at jeg egentlig ikke er der. 

FØLER DU DET SÅNN NOEN GANG? 
FØLER DU AT INGEN FORSTÅR? 

IS YOU


de fleste har vel en person som surrer rundt i tankene sine sånn nesten hele tiden. det har hvertfall jeg.

HAR DU EN SPESIELL PERSON I TANKENE DINE? 

RAISE YOUR VOICE


Raise your voice og Cruel Intentions er to filmer som jeg liker veldig godt. Har ikke aning på hvor mange ganger jeg har sett dem. jeg elsker begge filmene og anbefaler dere å se dem! 

HAR DU SETT EN AV DEM, ELLER BEGGE KANSKJE?
HVA ER DIN YNDLINGS FILM? min yndlingsfilm må nok være the notebook. 


SKJØNNER IKKE HVORDAN JEG FÅR DET TIL

som dere kanskje har fått med dere så kom jeg hjem fra hemsedal her om dagen siden jeg har vært der i vinterferien. i går hadde jeg tenkt til å rydde ut av kofferten min, men det ble ikke noe av. nå har jeg bestemt meg for at jeg skal rydde ut av den faktisk. når jeg kom hjem fra hytta så var rommet mitt ryddig, og nå er det helt bomba. skjønner ikke hvorfor det blir sånn! kjempestygt. 

jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til. ærlig! 

ER DU FLINK TIL Å ROTE PÅ ROMMET DITT?
HVORDAN ER ROMMET DITT AKKURAT NÅ? 

DETTE ER IKKE LETT

jeg tenkte å ha en liten VS nå, og for min del så er valget veldig vanskelig. 
  VS 

så, hvem er kjekkest da? Edward eller Jacob? i første filmen så kunne jeg ikke ta øynene vekk fra Edward Cullen, men i new moon så var Jacob så utrolig kjekk! så jeg klarer rett og slett ikke å velge en av dem! 

DET VISER SEG ...

AT JEG VAR EN AKTIV BLOGGER I GÅR! 

nå ligger jeg på 12 plass på mest aktiv listen faktisk, og det er vel fordi jeg var en utrolig aktiv blogger igår. grunnen til dette er at igår var en veldig kjedelig og ensom dag. planene om tingene jeg skulle gikk rett ned i vasken, så det endte med at jeg ble sittendes forran pcen da. jeg øvde bittelitt til muntlig også, men ikke nok! 
nå har jeg spist frokost faktisk, og tenkte å begynne med den muntlige crap'n med en gang.


HAR DU SOVET GODT I NATT?
BEGYNNER DU PÅ SKOLEN I MORGEN? 

TIDEN GÅR SÅ FORT

tiden går så altfor fort og jeg skulle ha lagt meg for lenge siden. i morgen er siste dagen av den hellige vinterferien, og dette er litt trist. kunne gjerne hatt lenger ferie. eneste positive med at skolen begynner igjen er at jeg får se igjen alle vennene mine, og selvfølgelig kjæresten min som jeg savner mye. 

morgendagen går til øving av muntlig, som det ble litt lite av i dag desverre. nå skal jeg legge meg og sove søtt i min søte seng. det blir sikkert litt blogging til dere i morgen også. 

// weheartit.com  

SOVER DU? 
VIL DU SI GOD NATT? 

THIS IS CUTE

vet ikke hva det er med meg og love you bilder for tiden. men de er søte da. ikke sant? 

SPØR I VEI

tidligere i dag startet jeg en spørsmålsrunde. jeg håper på enda flere spørsmål, så det hadde vært fint om noen flere av dere har lyst til å spørre meg om noe. Det kan du gjøre i kommentarfeltet på dette innlegget, eller på denne linken: http://helenessimensen.blogg.no/1267292115_sprsmlsrunde.html#comment  . 

oi dette var et old ugly bilde! måtte bare slenge inn noe.

SPØR I VEI DA ! 

DETTE ER TRAGISK

nå sitter jeg og ser på tsunamien i hawaii på livenett tv. bølgene blir jo bare større og større jo. heldigvis har ikke den store tsunamien kommet enda, men det ser ikke ut som at det er så veldig lenge til. jeg syns det er skummelt å se det live egentlig. man ser liksom bølgene som kommer lynfort, menneskene som bare venter og vannet som fosser frem og tlbake. HER KAN DERE OGSÅ FØLGE MED: http://www.nrk.no/nett-tv/nyheter/spill/verdi/124321/  og http://www.vgtv.no/?id=28710&category=1
tro det eller ei, men det er faktisk ganske spennende. selvfølgelig er det veldig trist også, er sinnsykt tragisk hele greia.  

hawaii som er så nydelig! 

SER DU PÅ TSUNAMIEN LIVE? 

TENKER VI NOEN GANG PÅ DE?

nå sitter jeg på msn og snakker med linda. vi har hatt en veldig seriøs samtale nå. det er veldig sjeldent at vi har seriøse samtaler, men denne gangen har vi faktisk det. det har jo kommet en tsunami til hawaii nå leste jeg på internett, og det var dette som fikk meg og linda til å tenke. vi har tenkt igjennom alle jordskjelvene som har vært, alle tsunamiene og over hvor vondt folk faktisk har det i enkelte land. her i norge sitter vi og har det så godt. vi klager om det er litt snø, vi klager om vi er sultne, og vi klager om vi er mette. men tenker vi noen gang på de som hverken har mat eller drikke?

tenk på alle som har mistet alle sine kjære i tsunami eller jordskjelv. de mister huset sitt og alt de eier. til og med familien sine er det mange av dem som mister. og vi sitter hjemme i gode norge og klager? verden er så sinnsykt urettferdig. når jeg tenker meg om så har vi ingenting å klage over. det skjer da aldri sånne heftige naturkatastrofer i norge sånn som det jordskjelvet i chile og tsunaimen i hawaii? greit, vi har hatt ett par oversvømmelser om sommeren hvor hus og alt mulig har flytet bort med vannet, vi har hatt kraftig vind som har gjort skader, men allikevel blir det ikek værre enn jordskjelvene og tsunamiene rundt omkring. og det blir hvertfall ikke værre enn sånn som menneskene i f.eks afrika har det. mange har hverken mat eller tak over hodet. og VI klager over at vi er både sultne og mette? jeg tror ikke vi har så mye å klage over om man tenker over hvor fælt det har vært/er i andre land. 

HVA MENER DU OM DETTE? 

IS IT TRUE?hadde alle tenkt sånn så! tenker du sånn? 

MISS NORWAY DELTAKER

for noen uker siden så fikk jeg beskjed om at bestevenninnen min har meldt seg på Miss Norway! jeg syns det er kjempemodig av henne, og jeg håper at hun kommer langt. hadde jo vært kjempegøy. Linda er utrolig pen også! loveyou.

se så pen hun er da, dere! gjør meg en tjeneste og stem på henne. 

KONKURRANSE HOS LORRAINE

jeg er med i en konkurranse på Lorraine sin blogg. Der kan du vinne produkter fra elf. Meld deg på du også da vel! 

// www.lorraine.blogg.no 

HER KAN DU OGSÅ MELDE DEG PÅ: 

DET BLE NULL FILM

jeg satt meg ned i stad for å se på film, men så ble det til at jeg øvde til muntlig istedenfor. syns det er så utrolig dårlig gjort at vi skal ha muntlig prøve dagen etter vinterferien liksom. man har jo ikke lyst til å øve til prøver i vinterferien. når man har ferie skal man jo ikke tenke på skole og prøver, men man skal slappe av og ta det med ro uten å måtte tenke på at du har den og den prøven etter ferien. vi har om et vanskelig tema også; huden! overhuden, lærhuden og underhuden. dermis meg her og epi meg der! dette er virkelig vanskelig og kjedelig. 


HVA SYNS DERE OM LEKSER I FERIEN? 

SÅNN GÅR DET NÅR MAN HETER HELENE OG ER UFOTOGEN

nå skal jeg sette meg ned i sengen min og se på en film. jeg skrev ett innlegg om denne filmen i går. jeg elsker den. THE NOTEBOOK selvfølgelig! jeg kommer vel tilbake til bloggingen etter filmen, så dere er ikke kvitt meg. forresten så forguder jeg den personen som brant denne filmen til meg! thanks :-D 

for et utrolig teit bilde egentlig. huff sånn går det når man heter helene og er ufotogen. 

HVA GJØR DERE?

NÆMMEN! SE SÅ PEN JEG ER I DAG

nå har jeg akkurat dyttet i meg ett påskeegg fra den søte lille lilla kartongen fra freia! de påskeeggene er så herlig, er bare så synd at man blir så fort kvalm av dem. det holder med ett egg for min del. jeg har tatt noen crappy bilder til dere da. nå ble dere vel glade? ja, det var det jeg tenkte meg. jeg må le litt av meg selv faktisk. når jeg kjeder meg så tar jeg sånne stygge bilder av meg selv. er ikke det morsomt eller? 
her er bildene hvertfall, og ja det er crappy webcam bilder. igjen. 
LIKER DU DISSE HERLIGE PÅSKEEGGENE? 
LIKER DU Å TA STYGGE BILDER AV DEG SELV? 

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN DA, FORTSETT Å STILL MEG SPØRSMÅL HER: http://helenessimensen.blogg.no/1267292115_sprsmlsrunde.html#comment

SPØRSMÅLSRUNDE

tidligere i dag spurte jeg dere om jeg skal ha en spørsmålsrunde, og det var det mange som syns at jeg skulle så da blir det spørsmålsrunde. still meg spørsmål, også skal jeg svare så godt jeg kan. det finnes grenser for hva jeg svarer på, så vær så snill og vær saklig når dere spør. jeg tipper jeg svarer dere på en videoblogg, skal hvertfall prøve å se hva jeg får til. håper dere har mange spørsmål til meg nå. kom igjen! :) 
svarene kommer i løpet av neste uke.


STILL MEG SPØRSMÅL DA! HVA LURER DU PÅ?

WONDERFUL UNTIL THE DAY COMES


//weheartit.com 

jeg bare elsker det bilde der. det viser så mye syns jeg. man ser jo at han er glad i henne. kjærligheten er herlig, selvom man vet at man en dag blir såret av den.

HVA BETYR KJÆRLIGHET FOR DEG? 

PICTURE THIS
JEG HAR EN SØT KATT IKKE SANT?
HAR DU DYR? 

TRUE LOVE DOES NOT COME ...TRUE OR FALSE? 

EN GOD BLOGGER

som dere vet så har jeg jo vært borte en uke og har hatt veldig liten mulighet til å få blogget ogsånn. men nå som jeg er hjemme igjen blir det masse blogging vet dere. statistikken min har gått oppover igjen og det er takket være dere. tusen takk til alle dere som kommenterer på bloggen min. jeg kommenterer tilbake som de fleste kanskje har fått med seg.

tenkte jeg bare skulle fortelle dere hva jeg mener er en god blogger. for moro skyld of course. 
en god blogger for meg er en som skriver bra innlegg og som er aktiv. en god blogger kommenterer tilbake på andre bloggere sin blogg, og de legger ut bilder i innleggene sine. på topplisten ligger det mange bloggere som ikke gidder å kommentere på andres blogg. er ikke kommentarer en del av bloggingen da? er det ikke det som er litt gøy, det å kunne kommentere på andres blogg og gjøre noen glad? det mener hvertfall jeg! en god blogger må klare å svare og kommentere bloggen til leserne sine som hele tiden er trofaste og som kommenterer for at nettopp DU skal få en bedre statistikk og en hel haug med kommentarer. 

jeg mener ikke å si at jeg er en god blogger, men jeg prøver hvertfall. 


LIKER DU BLOGGEN MIN?
HVA ER EN GOD BLOGGER FOR DEG?

JEG ER SØT

heehhe neida, men jeg liker å tro det. 

nå har jeg drukket opp min big time store kopp med sånn kakaoting med krem på. det var ikke værst. selvfølgelig tok jeg bilder av det bare for å vise at jeg har noe godt som dere ikke har. eller jeg vet forsåvidt ikke om dere har det, men vi kan late som at det jeg har er bedre. 
jeg vet det ser smålig ekkelt ut på det nederste bilde. men det er det altså ikke. just so you know! 

HVA GJØR DU?
LIKER DU KAKAO? 

JEG SAVNER DEG. DU VET DET, JEG VET DET!

i natt hadde jeg en herlig drøm. jeg fikk nemlig oppleve å være sammen med en venn jeg har mistet. jeg gråt, jeg fortalte deg hvor mye jeg savner deg. du gråt, og du fortalte meg at alt ordner seg og at du savner meg også. men dette er vel en drøm som aldri blir virkelig. det er vel bare en drøm som jeg aldri får oppleve. 

for ca 1 år siden fikk jeg beskjeden "vi kan ikke være venner lenger". jeg syns det var utrolig trist. grunnen til at vennskapet vårt ikke varte lenger var at "vennen" min fikk seg en kjæreste som absolutt ikke tålte meg. trist ja? jeg syns det er utrolig dårlig gjort at hun bare kan bestemme at vi ikke kunne være venner lenger. det ødela alt. jeg ble jo kjempelei meg. nå vil han ikke snakke med meg lenger. det er vondt å miste venner. men uansett, i natt var vi sammen igjen. skulle så ønske at den drømmen ble til virkelighet. jeg savner deg. du vet det, jeg vet det! du vet godt hvem du er, så om du leser dette så skal du vite at jeg er utrolig glad i deg. 


HAR DU OPPLVED DET SAMME?
HVA SYNS DU OM AT KJÆRESTEN SKAL BESTEMME HVEM DEN OG DEN SKAL VÆRE VENN MED?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

nå sitter jeg hjemme og kjeder meg igjen, og alle vet hva jeg gjør når jeg kjeder meg: JEG BLOGGER! så igjen tenkte jeg at jeg ville lese DIN blogg. legg igjen bloggadressen din, så skal jeg titte innom og lese og kommentere. hadde vært kjempekoselig om noen av dere ville kommentere litt hos meg også. dere kan få legge meg til som venn også om dere vil det.

kom igjen og legg igjen din blogg! kanskje jeg blir en fast leser? 

ER DETTE AKTUELT?

jeg har lenge vurdert å ha en spørsmålsrunde hvor jeg antakeligvis svarer dere på en videoblogg. men jeg er litt usikker på om jeg får noe særlig med spørsmål, så derfor har jeg egentlig utelukket dette med spørsmålsrunden. nå har jeg fått en del flere lesere og har egentlig litt lyst til å se hva dere lurer på om meg. 
¨
// weheartit

VIL DERE AT JEG SKAL HA SPØRSMÅLSRUNDE?

I GOT A FEELING

i dag ble jeg vekt av mamma klokken 10. da hadde hun vært så snill og laget frokost og greier. rundstykker og masse namnam pålegg. det viktigste måltidet er frokost vet dere. 
anyways, nå har jeg dusjet og har tenkt til å finne noen gode klær å ha på meg. det blir vel ett koseantrekk i guess. er jo tross alt søndag. nei vent! det er bare lørdag! heldigvis. da jeg våknet idag hadde jeg så søndagsfeeling, og det har jeg forsåvidt enda. det endrer seg vel i løpet av dagen. 

hei jeg heter helene og jeg liker å ta bilde feil vei. yeyme! 

Dagens gjøremål: 
- rydde ut av kofferten.
- vaske litt klær.
- øve til muntlig.
- lakke neglene mine. 

HVA SKAL DU IDAG?
HAR DU SPIST FROKOST?

ANYONE?

godnatt bloggen. mange av dere som leser min blogg har vel lagt dere, men hadde vært koselig om noen ønsket meg en god natt da hihi. anyone? 


//weheartit 

IT'S TOO LATE

Apologize er en sang jeg ikke blir lei. hørte på den kjempemasse før, og nå har jeg begynt å høre på den igjen. uansett hvilken versjon jeg hører av den så er den bra. det syns hvertfall jeg. vedder for at du har hørt den også? 


HVA SYNS DU OM DEN? 

DETTE ER EKTE KJÆRLIGHET, UTEN TVIL

en film jeg elsker er "THE NOTEBOOK" . har du ikke sett den, så er det virkelig på tide. filmen er helt herlig og utrolig skjønn. jeg elsker den. har sett den så mange ganger at jeg har ikke aning på hvor mange. just love it! 
filmen er søt og trist på en gang. man blir bare glad i den. filmen er ekte kjærlighet, uten tvil! 
HAR DU SETT THE NOTEBOOK? HVA SYNS DU? 
HVILKEN FILM ER DIN FAVORITT?

REALLY?


//weheartit.com

er det alltid sånn at "love wins"? hva mener du? 
la meg komme med ett eksempel: kjærlighet eller penger? jeg hadde selvfølgelig valgt kjærlighet, man kan jo være lykkelig uten penger også. men for all del, man trenger jo penger også. men anyways: LOVE WINS! 

VIDEOBLOGG: SKITUR

i vinterferien så har jeg vært på hytten i hemsedal. jeg tok meg den frihet i å filme mens mamma og søskenbarna mine kjørte ned en lang bakke som jeg ikke turde å kjøre ned, og det endte med at kusina mi tryner heftig på ski. som dere kanskje vet så har jeg en tendens til å begynne og le når folk tryner, og selvfølgelig måtte jeg le her også. jeg skjønner ikke hvorfor latteren min ble så crappy stygg her. cry :( 

jeg blir smålig flau av latteren min. men det får dere bare tåle.

HAR DU GÅTT PÅ SKI I DET SISTE? 

REST IN PEACE

i dag kom jeg og mamma hjem fra hytta. vi dro hjem for å prøve å komme hjem i tide så vi fikk sagt hade til emmy før hun ble borte, men vi var for sene og det er veldig trist. emmy døde fra oss i natt mens vi var borte, og jeg rakk ikke å si hade til henne. for dere som ikke vet det så var emmy den lille dverghamsteren min. skulle ønske vi rakk å komme hjem før hun ble borte. hun var veldig gammel nå, stakkars. jeg vet hvertfall at hun har hatt ett fint liv. blir rart at hun ikke står på badet og titter frem når jeg kommer inn dit for å hilse på henne. rest in peace<3  

missu.

HAR DERE HATT DYR SOM HAR DØDD? 

JEG BLOGGER

unnskyld for at jeg ikke har blogget, men på torsdag var jeg hos kjæresten min og da kom jeg så sent hjem fordi at bussen var forsinka så jeg rakk ikke toget mitt og alt ble bare tull. men jeg hadde det veldig koselig hos mikael da. han har en kjempestor og søt hund hihi. på fredag var det praksis og pakking også på lørdag dro jeg til hemsedal på hytta hvor jeg skal være i vinterferien. det er kjempedårlig med nett her så jeg får liksom ikke blogget så veldig mye, men skal prøve å holde dere litt oppdatert da! dette blir ett kjedelig og veldig kort innlegg. 

vinteren er pen syns jeg! 
HVA SKAL DERE I VINTERFERIEN? 

HERLIG JA

denne sangen er så fin syns jeg. HVA SYNS DU?
jay sean - war. kunne hørt den i evigheter.


Håper forresten at dere kan fortsette å stemme på meg i blogg vs blogg. den kan dere gjøre her:http://britasweety.blogg.no/1266352255_blogg_vs_blogg.html#comment

DO YOU?

noen ganger når jeg setter meg ned for meg selv og tenker så kommer jeg på hvor mange jeg egentlig savner. famile, venner og bekjente. det er så mange man mister igjennom livet. folk blir plutselig som luft og dere snakker ikke sammen lenger. når jeg tenker på dette så tenker jeg at livet er virkelig urettferdig. hvorfor kan man ikke være like gode venner som man alltid har vært, sånn hele tiden? det er trist å se hvor fort ting forandrer seg uten at noe egentlig har skjedd.

//google.no 
SAVNER DU NOEN? 

THIS IS LOVE

nå tenkte jeg å snakke litt om noe som betyr veldig mye for meg, og som jeg aldri i livet hadde klart meg uten, nemlig musikk. musikk er noe som jeg tror at alle hører på hver eneste dag. jeg klarer ikke å gå en dag uten at jeg hører på musikk. enten på pcen eller på ipoden min. når jeg går til bussen hører jeg på musikk, når jeg sitter på bussen hører jeg på musikk, når jeg venter på bussen hører jeg på musikk. jeg hører på musikk hele tiden når jeg er alene. i timen hører jeg også på musikk. jeg skjønner ikke hvordan jeg skulle klart meg uten. musikk er bra! 


akkurat nå hører jeg på Taio Cruz - Moving on. kjempefin sang.

HAR DU IPOD?
HØRER DU MYE PÅ MUSIKK? 

STEM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG. DA BLIR JEG GLAD! http://britasweety.blogg.no/1266352255_blogg_vs_blogg.html#comment  :)

STEM PÅ MEG

jeg har blitt trukket ut til å være med på blogg vs blogg. hadde blitt kjempeglad om dere hadde stemt på meg. 


LØRDAGENS MORSOMHETER

som jeg fortalte dere så skulle jeg på fest på lørdag, og dit dro vi. det var utrolig koselig der, og vi hadde det veldig gøy. utover kvelden dro vi videre til en annen fest, og der endte alt med bare tull. jeg skulle sove hos charlotte, men så ble hun kastet ut av festen og da dro hun plutselig hjem, jeg skulle jo være med og fikk beskjed om å hente jakka til charlotte, men jeg kom jo aldri ut igjen. så plutselig hadde jeg ikke no sted å sove. herregud for en crazy kveld! mobilen min ble borte, for den hadde annette plutselig stikki av med. nei og nei. jeg skal aldri drikke igjen. til dere som lurer: JA JEG FANT ETT STED Å SOVE. det ble til at jeg sov hos annette. heldigvis. søndagen var jeg ikke akkurat i bra form for å si det sånn, og det satt igjen litt på mandagen også. på skolen er det mye mobbing på gang nå etter lørdagen. og det forstår jeg veldig godt.

charlotte, annette & meg
annnette og meg
charlotte og annette
andrea og nadia
gianluca og en til som jeg ikke husker navnet til. hahah.

det er flere bilder, men jeg har ikke fått dem av annette enda. 

HAR DET SKJEDD MED DEG FØR AT DU HAR BLITT FORLATT?

pææærty

nå driver jeg og charlotte og fikser oss. i kveld er det party hos en venninne av nadia og annette. det blr nok koselig. har ingen bilder å legge til siden jeg bruker charlotte sin data. vi blogges :*

HVA SKJER I KVELD?

FØRST VIL JEG BARE SI:

først vil jeg bare si: UNNSKYLD FOR KJEDELIG BLOGGING. jeg har følt meg mindre bra de siste dagene. har vært litt slapp og hatt litt vondt i hodet, så har ikke orket å blogge noe særlig. men nå er jeg tilbake og skal blogge mer for dere. nå skal jeg legge meg faktisk, for i morgen skal jeg og mamma en tur til sverige. mamma har lovet meg en rosa tights fra cubus. hihi. etter vi har væt i sverige så skal jeg til charlotte og sove der sammen med julie til søndag. om julie er frisk da. på søndag skal vi på beautymessen i lillestrøm sammen med linda. vet ikke hvem fler som skal være med egentlig. dette blir en bra helg føler jeg. takk for at jeg har så søte og gode venner. 

charlotte og meg. jeg er så glad i deg 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

PUT THAT BOOK DOWN AND GIVE ME A KISS//weheartit.com 

på søndag er det jo selveste valentines day. kjærlighetens dag. jeg skal faktisk ikke være med kjæresten min på valentines day, siden jeg skal på beautymesse i lillestrøm med jentene mine istedenfor. noe jeg gleder meg veldig til. jeg tror det kan bli veldig koselig og gøy. 

HVA SKAL DERE PÅ VALENTINES DAY?

HVA HAR DERE?

for tiden har jeg ikke no musikk nedlastnings program på dataen min. jeg har ikke tenkt over at jeg trenger det, siden jeg har jo bare brukt spotify. men nå kom jeg jo på at jeg trenger ny musikk på ipoden min, og da må jeg jo ha laste ned program. 


HVA SLAGS MUSIKKPROGRAM BRUKER DERE?
HVORDAN NEDLASTNINGS PROGRAM ER BRA? 

HAR DU VÆRT HER?


//weheartit.com 

når jeg så dette bilde på weheartit.com så kom jeg til å tenke på den sommeren når jeg var i paris. jeg var der sammen med sara og mammaene våres. det var en kjempekoselig tur. vi kjørte rundt omkring i verden. vi var innom tyskland, frankrike, monaco og veldig mange flere steder. skikkelig fint. og bare for å si det: PARIS ER EN FIN BY! 

HAR DERE VÆRT I PARIS? 

HOT OR NOTjeg syns egentlig at brillene er ganske kule. det spørs selvfølgelig hva du bruker dem til. men brillene kan hjelpe deg med å få en ganske stilig outfit og de kan være et viktig detalj for outfiten din. 

HVA SYNS DU OM SÅNNE BRILLER? HOT OR NOT? 

LESER GJERNE DIN BLOGG

nå sitter jeg hjemme og kjeder meg igjen, og alle vet hva jeg gjør når jeg kjeder meg: JEG BLOGGER! så igjen tenkte jeg at jeg ville lese DIN blogg. legg igjen bloggadressen din, så skal jeg titte innom og lese og kommentere. hadde vært kjempekoselig om noen av dere ville kommentere litt hos meg også. 


kom igjen og legg igjen blogg adressen din!

GIVE ME MORE

her har vi den nye kjekkasen i frustrerte fruer: Beau Mirchoff. han er rådeilig vet jeg!

hvem smelter ikke av det smilet der? 


ER IKKE HAN KJEKK SÅ VET IKKE JEG! 

HVA SYNS DERE?

ASTRONAUT SA DU?


hehehe jeg døde litt av det bilde her. kjæresten min syns det ser gøy ut å være astronaut, så jeg måtte bare lage et bilde. fint ikke sant?  jeg dør! 

HVEM SIER NEI TIL DETTE

i dag skjedde det noe som fikk meg til å bli utrolig godterisyk! nemlig det at påskeeggene i lilla kartong har kommet i butikken ved skolen. herregud. jeg ELSKER jo de! og jeg som liksom skal være sunn nå. hvordan skal det gå da? jeg hadde bestemt meg for å holde meg unna dem i dag, men så hadde kjæresten min kjøpt og spart en til meg og da kunne jeg jo ikke si nei. hvem sier vel nei til dem? 

ja jeg elsker de eggene! 

HVA SYNS DU OM FREIA PÅSKEEGG? 

OK - HVA FOR ET ORD ER DET?

som dere kanskje skjønner ut i fra overskriften min så kommer dette innlegget til å handle om ordet: OK. dette er et ord som veldig mange har brukt i all evighet. ordet er forsåvidt et greit ord det, men jeg takler det ikke. OK er et ord som jeg aldri bruker. når noen skriver OK til meg så blir jeg nesten litt frustrert. jeg føler at ordet får deg til å virke så care liksom. "Hei, blir du med meg hjem i dag?" så får du et svar "OK". hvor stusselig er ikke det egentlig? når mamma svarer meg på en melding og bare skriver OK så føler jeg at hun er sint eller noe. ungdommene i dag bruker vel mer okei enn OK, men det er faktisk endel som bruker OK også. kan virkelig ikke sette ord på hvor utrolig mye jeg missliker det ordet. jeg bare takler det ikke. 
HVA SYNS DU OM ORDET "OK"?
BLIR DU LIKE FRUSTRERT SOM MEG? 

bad hair

nå sitter jeg på skolen. i dag må jeg gå rundt med hetta på fordi jeg har en veldig dårlig hårdag. 
jeg er trøtt og vil bare hjem og sove. etter på har vi muntlig høring i samfunnsfag, også er det gym etter det. 
HVA SKAL DERE I DAG?
HAR DU EN DÅRLIG HÅRDAG?

//weheartit.com

FØR DU SOVNER

hva var det jeg sa tidligere i dag? jo, jeg sa at jeg skulle legge meg tidlig. klarte jeg det? nei det gjorde jeg ikke. jeg bare visste at det ikke kom til å gå. men nå skal jeg legge meg. jeg skal ikke se frustrerte fruer episode før jeg kvelder i dag, for jeg har funnet ut at da klarer jeg aldri å stoppe og jeg får lite søvn. så nå skal jeg rett og slett bare legge meg og sove søtt. jeg har for vane å se minst en episode før jeg sovner, men jeg dropper det today. 

vi sover. helt sant 


GJØR DU NOE SPESIELT FØR DU LEGGER DEG OM KVELDEN?

BE HAPPY - LOVE LIFE

i innlegget under så merkes det at folk syns kjærligheten er herlig. det er jo herlig, helt til den dagen man blir såret, da er det ikke så herlig lenger. kjærlighet kan være no dritt til tider, men det er selvfølgelig masse som er fint også.
når man har kjæreste så er kjærligheten ganske herlig. hihi. jeg har kjæreste nå, har du? // weheartit.com 

HAR DU KJÆRESTE? 

LOVEkjærlighet er pent ikke sant? synd at det ikke alltid er like herlig. 

HVA MENER DERE OM KJÆRLIGHET?

PS: IKKE gidd å reklamere for din egen blogg. har skrevet så mange innlegg om akkurat det der! 

HOT OR NOT

selv syns jeg at neglelakk er veldig hot. både vanlig neglelakk og fransk manikyr. 
hva syns dere om neglelakk da? er det hot eller not? 


/
/ weheartit.com 

HVA SYNS DERE OM NEGLELAKK?

nutrilett

endelig er bloggen tilbake igjen. nå har den vært klikk en stund, og det vil si at jeg ikke har hatt så mye å gjøre. nå har jeg akkurat spist min kjære nutrilett sjokoladebar ting. og den er faktisk ganske god. i dag har jeg vært så trøtt og sliten, så jeg har planer om å legge meg ganske tidlig i kveld. tror dere jeg klarer det? nei det tror ikke jeg heller.

HAR DERE PRØVD NOEN NUTRILETT PRODUKTER FØR?


her er sjokoladepapiret mitt. woho. ikke at skriften syns så godt 

MUSIKKTIPS TIL DERE

nå sitter jeg hjemme og hører på litt musikk og bare blogger mens jeg snakker med mikael på msn. det er veldig koselig. snart skal jeg se på hotel cæsar. endelig. jeg gleder meg. eller egentlig ikke, siden jeg har sett episoden på tv2 sumo allerede. men allikevel må jeg se den igjen. avhengig? ja, det kan man godt si.

jeg har spotify, og det er der jeg hører all musikken min. jeg tenkte at jeg skulle være så snill å dele min spotifyliste med leserne mine. jeg har veldig mye rart på den, og dere liker sikkert ikke halvparten engang, men det er så mange som spør etter musikktips, så jeg legger den rett og slett bare ut her sånn at de som vil kan lagre den i spotify. 

forretsen så hater jeg reklamen der. herregud! jeg kan snart alt utenat vettu. da er det ille. "my name is jonathan" jeg blir seriøst gal av den mannen. også the baseballs eller hva de heter. nei og nei. kan de ikke komme med no bra reklame da hvertfall? og ikke det samme hele tiden. 

HER ER HVERTFALL MIN SPOTIFYLISTE: 

HAR DU EN SPOTIFYLISTE Å DELE MED MEG?
HAR DU SPOTIFY?

my love for you is blind

LIFEHOUSE - BLIND 
sangen er jo ganske gammel, men allikvel så elsker jeg den. 

HAR DU HØRT DEN?
HVA SYNS DU?

BLOGG VS BLOGG VINNER

nå har jeg telt igjennom blogg vs blogg stemmene og det ble en overlegen seier til Elisabeth Valrygg. 

Elisabeth har en utrolig fin og søt blogg. Hun skriver bra og har en veldig fin header. Selv digger jeg bloggen hennes, det er jo en grunn til at jeg valgte henne til å være med i blogg vs blogg. 

HVA SYNS DERE OM VINNERBLOGGEN? 

MIN SKAPNING

jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg har faktisk et lite hamster. hun er snart 2 år nå, og det er jo egentlig ganske gammelt siden hamster ikke blir så veldig mye eldre. hun er kjempesøt og har ett veldig søtt navn: nemlig EMMY. når jeg kom hjem fra skolen i dag gjorde jeg rent buret hennes, så snill som jeg er. 

søtt bur ikke sant? 

er hun ikke søt? 

HAR DERE DYR? HVA DA?

VI DIGGER DEG

helene og julie sitter og ser på bilder av bjørn johan muri og hører på YES MAN! han er så flink og søt. smelter


LOVELY


FÅR IKKE DU OGSÅ LYST PÅ CUPCAKES? 

HOT OR NOT
jeg syns dette var litt pent jeg. hva er deres mening? 

en anmerkning til meg

nå sitter jeg på skolen. har spist frokost og fått anmerkning av lærern fordi jeg og resten av gjengen gikk til kantina for å kjøpe mat. det var jo kjempekoselig. eller bare ikke. jeg har jo aldri fått anmerkning før tror jeg. nå er jeg bare kjempesur. uansett. nå skal jeg gjøre oppgaver om lærhuden fordi vi skal ha prøve etterpå. som dere har fått med dere så glemte jo jeg boka hjemme så jeg fikk jo ikke øvd i helgen, så da må jeg øve nå. kjedelig. 
dette blir ett bildeløst bilde, og det er kjempekjedelig. men jeg har ikke tilgang til bilder ogsånn her. 

HVA GJØR DERE IDAG? 

snart skole

nå har jeg sminket meg ferdig, kledd på meg og gjort klar bagen min, snart skal jeg til bussen og komme meg på skolen for å møte mine kjære små. helgen kunne gjerne vært litt lenger. jeg er trøtt i dag. 


hahaha så fin

dont let the bedbugs bite

GOOD NIGHT! nå må jeg sove. skal opp kvart over 7 imorgen. gleder meg til å se mine søte små venner på skolen i morgen. gruer meg til å ha prøve siden boken glemte jeg jo på skolen. jippi. ha en god natt og en kjempefin dag imorgen alle sammen. 

slenger med ett old natta bilde til dere.

sweet dreams, and sleep tight. don't let the bedbugs bite<3

IKKE FOR Å SKRYTE MEN!

i dag har jeg ikke gjort stort mye som dere kanskje har merket. eneste jeg har gjort i hele dag er å se på tv, høre musikk og blogge. men jeg syns jo at dette er gøy jeg da. har fått frem både frustrasjon og glede. det er ikke værst. jeg tok en titt på statistikken min i stad, og bare i dag så har bloggen hatt 1313 sidevisninger og 318 lesere. jeg må innrømme at jeg ble veldig glad når jeg leste dette. 
jeg oppdaget også www.weheartit.com i dag. jeg drømte meg helt bort i alle de fine bildene jeg fant der. smelt. 

nå skal jeg gå på badet og pusse tennene mine, finne outfit til i morgen også skal jeg sove søtt i sengen min. jeg er kjempetrøtt. dere må sove godt dere også da, så blogges vi tomorrow. IKKE GLEM Å STEM I BLOGG VS BLOGG DA. 

OGSÅ EN TING TIL: IKKE reklamer for bloggen din på min blogg. om dere leser lenger ned i bloggen min så finner dere ut hvor utrolig lei jeg er av det. tusen takk!:) 


hadde jeg bare hatt ett så søtt rom så!

NÅR GÅR DERE Å LEGGER DERE NÅR DET ER SKOLE DAGEN ETTER?

JEG TIPSER DERE

jeg har fått en sang på hjernen, og nå vil jeg dele den med dere. den er kjempefin syns jeg, og den fester seg med en gang. den gjorde hvertfall det hos meg. HVA SYNS DERE? 

jay sean - down (candle light remix) 

FIN IKKE SANT?

HOT OR NOT


hva mener dere om dette mønsteret?
HOT OR NOT? 

me like

nå har jeg lakket neglene mine med den søte rosa neglelakken min. 
jeg har ikke særlig lange negler å lakke på, men de blir jo mye penere med neglelakk så derfor bruker jeg det. og nå sprarer jeg negler faktisk. woho.
HVA SYNS DERE OM FARGEN? 

WHAT A DREAMLIFE

when i grow older, i wanna move into a big pink house, and here it is! 

i dette pene huset skal jeg bo sammen med min kjære og søte kids. huset mitt innvendig skal være rosa preget og litt hvitt her og der for å ikke overdrive. 

til og med postkassen min skal være rosa. til og med en rosa trapp. kan det bli bedre? 


på søndagene kan jeg bake søte små kaker til søte små venner.
tenk dere å leve ett så rosa liv da dere! ville ikke det vært herlig?
dette er drømmehuset mitt. HVORDAN SER DITT DRØMMEHUS UT?


BLE DU TRUKKET UT I BLOGG VS BLOGG?

nå har jeg tatt ut fire blogger som skal konkurrere videre i BLOGG VS BLOGG. dere må stemme på deres favoritt slik at den bloggen dere liker best vinner. håper at mange stemmer! 
Disse kan du stemme på: 
STEM I VEI PÅ DIN FAVORITT! 

fra frustrasjon til glede

jeg har hatt to innlegg nå som viser min frustrasjon, og det er jo egentlig ikke så veldig koselig for hverken meg eller dere, så nå tenkte jeg å blogge om noe annet en folk som reklamerer for bloggen sin. 

jeg er for tiden veldig glad. og dere som kjenner meg vet godt hvorfor, mens dere som ikke kjenner meg like godt vet kanskje ikke grunnen. grunnen passer ikke helt å legge ut her, tror nok det hadde sett litt teit ut siden dere bloggere kjenner meg jo ikke så godt selvom dere leser innleggene mine. men det er jo flere grunner til at jeg er glad da. på torsdag hadde jeg samtale med den ene lærern min, og hun sa at jeg kan få en 6'er på karakterkortet om jeg fortsetter sånn som nå og gjør det kanskje enda litt bedre. så det skal jeg prøve på. helene får en 6'er på kortet liksom. er det mulig? en annen ting som gjør meg glad for tiden er de gode, og søte vennene mine som alltid er der og støtter meg. de kjenner meg så godt nå at de alltid vet hva som er galt og de skjønner med en gang hvorfor jeg er glad, uten at jeg behøver å fortelle dem det. 18 mars kommer emilie til meg, og det blir kjempekoselig. det gleder jeg meg jo også til hihi. 

sånn ser jeg ut når jeg er glad.  haha, okei jeg smiler kanskje litt mer når jeg er glad da. men det vard et beste jeg fant akkurat nå.

HVA GJØR DERE GLAD?
ER DU GLAD NÅ? 

HUSK Å MELD DERE PÅ BLOGG VS BLOGG DA! 

OGSÅ FORTSETTER DERE?

nå har jeg nettopp sittet å skrevet om hvor irriterende det er når folk kommenterer bloggen min med reklame for sin egen, og hva skjer? joda, jeg får fortsatt kommentarer. innlegget er liksom ett eneste hakk under og allikevel reklamerer folk. der ser man jo bare at folk er ute etter høyere statistikk på bloggen sin hvertfall GI DERE! :-) jeg merker jeg blir skikkelig irritert. det må da gå an å lese før man kommenterer vel? 


jeg beklager bildeløst innlegg, men jeg måtte bare si ifra EN GANG TIL! 

WOW SÅ GLAD

før sommerferien i fjor så var jeg på tusenfryd sammen med helse og sosial klassene på skolen. det var en utrolig koselig dag, og nå tenkte jeg at jeg ville dele noen morsomme bilder fra den dagen med dere. 
trykk på bildene for å få dem større :-) 


hahaha wow så glad! 


vi var egentlig for store til å kjøre disse bilene, men så sa han gutten som jobebt med dem at vi kunne få bli med på en tur, mens han tok bilder. HVEM KAN VEL SI NEI TIL DET? 

HAR DERE VÆRT PÅ TUSENFRYD? 

LEI AV "ta en titt på min blogg" bloggere!

nå begynner jeg å bli så utrolig lei av folk som kommenterer bloggen min bare for å skrive om det og det innlegget som de har skrevet på sin egen blogg. "TA EN TUR PÅ MIN BLOGG! JEG HAR SKREVET OM DET OG DET" seriøst. kan ikke folk bare kommentere innlegget ditt og skrive deres mening, også kan folk bestemme selv om de vil titte innom eller ikke. jeg er så lei. det er greit at folk kommenterer bloggen din og skriver sånn: jeg har vurdert din blogg(OM DE FAKTISK HAR GJORT DET!) har de ikke vurdert, så trenger de ikke skrive at de har det heller. også er det greit å si ifra om du har blitt trekt ut i blogg vs blogg og sånne ting. men når folk bare skriver: fin blogg, titt innom min også! da blir jeg bare irritert. jeg velger da selv om jeg vil titte innom eller ikke. enkelte på topp listen er bloggere som bare skriver sånne reklameringer for sin egen blogg på andres innlegg og jeg syns ikke dette er riktig! 

jeg vet at noen sikkert føler seg truffet av dette innlegget, men da vet hvertfall folk at jeg ikke liker reklameringer for sin egen blogg i mine innlegg så kanskje dere kan slutte med det. jeg mener ikke å være frekk mot noen, og har heller ikke noe imot de som gjør det. MEN det er utrolig irriterende og slitsomt og jeg får ikke noe lyst til å ta turen innom din blogg. så det er waste of time, baby  :-) 

ER DET FLERE SOM IRRITERER SEG OVER DETTE? 

yummi

nå skal jeg og mamma spise middag. i dag skal vi ha lasagne. jeg syns at det er utrolig godt! 

randm bilde fra google. 

HVA SKAL DU HA TIL MIDDAG I DAG?
HVA ER FAVORITTMATEN DIN? 

JEG VIL LESE DIN BLOGG

en utrolig kjedelig søndag står for tur, og jeg har ikke så utrolig mye å gjøre. tenkte å tilbringe søndagen min med blogging og tv, og derfor hadde det vært koselig om jeg fikk noen blogger å lese. hadde du giddi å lagt igjen blogg adressen din så hadde jeg blitt glad! jeg både leser og kommenterer på bloggen din. bare legg igjen bloggadressen så skal jeg ta en titt. hadde vært koselig om dere ville kommentere litt på min blogg også! :) LEGG IGJEN DIN BLOGGADRESSE! 

MELD DERE PÅ BLOGG VS BLOGG

Jeg tenkte jeg skulle ha en blogg vs blogg igjen. jeg har hatt en tidligere, men det er lenge siden nå så jeg tenkte at det var på tide å ha en ny. jeg kommer til å trekke ut noen tilfeldige blogger senere idag som dere kan stemme videre på som en vinner. jeg håper at så mange som mulig melder seg på. dette er gøy! 
alt du trenger å gjøre er å legge igjen blogg adressen din i kommentarfeltet! MELD DERE PÅ BLOGG VS BLOGG! 

men hvem har glemt boka på skolen?

jeg var inni i min dypeste søvn, og plutselig våkner jeg av no skikkelig jalla musikk som kom fra stua. jeg står opp og går ut og spør mamma: hva i alle dager er det du hører på?! hun så på meg og sa: jeg hører ikke på noe. kanskje jeg bare drømte? uansett så sto jeg opp. klokka var jo nesten 11 så det var jo på tide å våkne. nå vurderer jeg å gå på kjøkkenet og lage meg litt mat og drikke god appelsin juice. etter det skal jeg nok tilbringe dagen min med blogg og frustrerte fruer. for en bombe! i dag hadde jeg tenkt til å lese til prøve. men hvem har glemt boka på skolen? joooda. det er helene det. så da blir det null prøvelesing for meg. det var leit. 

Eva Longoria. Hun er utrolig pen! eller, hva syns dere? 


HVA SKAL DERE FINNE PÅ I DAG? 

wanna come back to my shroom?

hihi for en teit overskrift jeg bruker.
åja. herlig med webcam bilder.
 grunnen til den litt spesielle overskriften min er at pysjen min er søt og har den skriften på seg. og den passer jo veldig fint til innlegget da, siden nå er det natta for meg. jeg er kjempetrøtt og sliten nå. sovner snart her jeg sitter. egentlig la jeg meg for ca en time siden, men jeg sovnet jo ikke. så nå skal jeg prøve å sove, og jeg tipper jeg får det ganske bra til nå. dere får sove godt når dere kvelder da, så blogges vi tomorrow. 

vet jeg har brukt bilde før. fyfy. men fant ingen andre akkurat nå. 

SKAL DERE SNART SOVE? 
HVA SKAL DU I MORGEN? 

what if i need you baby

Ashley Tisdale - What if. 
har du ikke hørt den så syns jeg du skal gjøre den. sangen er utrolig nydelig og teksten er kjempefin.
When you say that you want me
I just don't believe it
you're always ready to give up
Whenever I turn around


HVA SYNS DU?

people always leave

"PEOPLE ALWAYS LEAVE" 
selvom setningen er kort, så kan den bety mye. jeg tror nok det er endel mening i denne setningen. 
er det virkelig sant det den sier? hva mener du? true or false? 

bilde fra google. 

tenk om dere blir venner

Jeg ble utfordret av ; http://siljewulff.blogg.no/

1. Finne frem mobiltelefonen din
2. Gå innpå innboksen din
3. Bla nedover og tell til 5 (hold knappen inne) gjør det på alle spørsmålene
4. Skriv den første setingen under hvert spørsmål! :) 
5. be noen andre om å ta utfordringen 

Hva ville du sagt om kjæresten din var utro?
det blir rart

Hva sier du alltid til din bestevenn?
ja skummelt

Hva er det første du sier når en kompis av deg blir påkjørt av en buss?
tenk om dere blir venner

Hvilken sms blir du mest glad for?
natta<3

Hva sier du til dine foreldre når du går og legger deg?
å herregud! 

Hva ville du ropt ut dersom du vant en million?
du er rar

Hva vil du si til Gud hvis du møter på han?
jeg elsker deg bestevenn<3

i dont wanna be your superman

som dere kanskje har fått med dere så hadde jeg jentekveld med camilla i går. vi spiste taco og koste oss kjempemasse. filmen vi så, som dere skulle gjette på var "SE OPP". det var faktisk noen noen tippet riktig, og det er ikke værst dere. etter at vi hadde sett den filmen ble det til at vi ville se en episode med frustrerte fruer. en ble til to,og to ble til enda flere. ble vel til at vi så 5 episoder. vi ble jo aldri lei. når klokken ble halv tre fant vi ut at det var på tide å legge seg. det var en kjempekoselig kveld med en av mine bestevenner som jeg ser altfor sjeldent. 

dagen i dag tilbringte jeg med camilla og vi så på enda mer frustrerte fruer. LENGE LEVE FRUENE! camilla dro hjem ved halv fem tiden, og da hoppet jeg i dusjen fordi at jeg og mamma skulle til mormor på middag og se på mgp. jeg må virkelig innrømme at jeg hadde håpet at bjørn johan vant. han er jo bare helt herlig! tittelen til innlegget er selvfølgelig rettet til sangen hans som heter yes man. sangen er så fin syns jeg.
 jeg syns at didrik var flink også da, og han er ikke så værst å se på heller. 
bjørn johan in my heart! 

HVEM HÅPET DU SKULLE VINNE MGP?
HVA HAR DU GJORT I DAG? 

sangen som tok oss med storm

overalt hvor jeg ser, enten  det er på facebook, nettby eller blogg. til og med på msn. uansett hvor, så dukker owl city med fireflies sangen opp. virker som at den har tatt verden med storm for tiden. virker som om det er utrolig mange som er betatt av den sangen. 

den er jo veldig fin da. HVA SYNS DERE OM FIREFLIES? 

GJETTER DU DETTE ER DU FLINK!

som jeg har sagt så får jeg besøk av bestevenninnen min i kveld. vi skal se film og kose oss. jeg kjeder meg litt og lurer på om dere klarer å gjette hvilken film det er vi skal se på i dag. jeg kan komme med noen hint, siden det er jo så mange filmer som finnes. 
HINT 1:
filmen er ganske ny, og har vel nesten akkurat kommet på dvd.
HINT2:
filmen er en såkalt "tegnefilm".
HINT 3: 
hovedpersonen i filmen er en liten gutt som blir med en gammel man på tur. 

her var vi små og søte. old picture

shit. dette blir vel ikke så veldig vanskelig tror jeg. håper mange av dere gidder å gjette. svaret får dere se senere i dag.
HVILKEN FILM TROR DERE VI SKAL SE? 

for en gangs skyld

jeg  har faktisk tatt meg tid til å ta outfit bilder i dag. for en gangs skyld. outfit'n er helt enkelt og er ikke no særlig spesiell egentlig, men siden jeg ikke hadde så mye å gjøre akkurat nå så ble det outfit bilder til dere. 

Buksa er fra Vila og genseren fikk jeg av en kompis. 

også et webcam bilde selvfølgelig. lenge leve webcammen! 
HVA SYNS DERE?

men så en dag, er du som luft.

venner er noe av det beste som finnes i livet. hvertfall de gode vennene. de som støtter deg i tykt og tynt, de som alltid er der for deg og gir deg råd. det enste dumme er den dagen man vokser ifra hverandre, og mister kontakt. noen ganger virker det som at dere aldri har kjent hverandre. og dere som var så gode venner før. alt det morsomme dere gjorde. alle turene dere var på. alt dere lo av. dere kunne snakke om alt, le sammen og gråte sammen. men en dag, ja en dag da var alt plutselig annerledes. dere så hverandre på skolen, hun gikk og du gikk. men så dere på hverandre? en sjelden gang kanskje. men så, etterhvert så er dere som luft for hverandre. hva gjør man da? dette er en situasjon som jeg tror at de fleste har opplevd, eller kommer til å oppleve. det skjer sakte, men sikkert og plutselig er dere kommet dit at dere såvidt hilser. om dere hilser i det hele tatt. men hva gjør man når dette skjer?
FØLER DU DEG SOM LUFT FOR NOEN?
OPPLEVD DETTE SELV? 

JEG VIL LESE DIN BLOGG

nå sitter jeg hjemme og har egentlig ikke så veldig mye å gjøre. jeg tenkte jeg skulle rydde litt fordi at jeg får besøk av bestevenninnen min etterpå. vi skal spise taco og se film osv. det blir nok kjempekoselig. imens jeg venter så tenkte jeg at jeg ville lese nettopp DIN BLOGG! så derfor syns jeg at du kan legge igjen din bloggadresse i kommentar feltet, så skal jeg stikke innom og både lese og kommentere på bloggen din. kanskje du vil legge meg til som bloggvenn i samme slengen? og kanskje jeg blir en fast leser? 

kom igjen og legg igjen bloggadressen din.