januar 2014

DAY 1: MY TATTOOS

I 2013 tok jeg 2 tattoveringer, som også er de eneste jeg har. Veldig fornøyd med begge to, og syns de er supersøte og fine om jeg skal si det selv. 


Litt teit at skriften er speilvendt på bilde her, men dere ser den vel allikevel.


 Believe tattoveringen tok jeg i april, og dette var min første tattovering. Hadde hatt lyst på denne i flere år, men siden jeg er litt av en pyse så har jeg liksom aldri tørt å ta. Grunnen til at valget mitt falt på Believe er at det for det første er et pent ord. Det har en stor betydning, og et viktig budskap. Det å tro er bestandig viktig, det å være positiv og ha en tro på at alt går bra til slutt, det er noe som er veldig viktig for meg. Har hatt perioder i livet mitt der jeg har hatt mye motgang, og ting var veldig vanskelig. Behøver ikke gå mer inn på det, men støtte fra venner og familie har alltid hjulpet. Fikk alltid høre at ting ville bli bedre, så lenge man hadde troen på det, og det ble det. Så grunnen til mitt valg av tatovering er enkel: Alt du behøver er å "believe". 
Vennskapstattoveringen med Sara Alexandra
Denne tok vi sammen i Spania da vi var der i sommer. Vi har vært bestevenner siden 1997, og fikk vel derfor ett innfall av at det måtte vi jo symbolisere. Det er veldig koselig å dele noe sammen som er ett minne for livet. Er redd jeg må farge den opp igjen snart (noe jeg gruer meg til for det var så @!'^+´vondt......) Sara er en jente som betyr veldig mye for meg, og vi står sammen i tykt og tynt, uansett hva. At hun har holdt ut med meg i nesten 17 år er jo ganske utrolig, hehehe. Loveyou
HAR DU MANGE TATTOVERINGER? 

JUST A LITTLE CHALLENGE♥  day 1: Skriv om tattoveringen din
♥  day 2: Ditt siste innkjøp?
♥  day 3: En artist du har sett live?
♥  day 4: Noen du savner?
♥  day 5: Fem år tilbake.
♥  day 6: En sang som får deg til å gråte?
♥  day 7: Skriv om din sivilstatus
♥  day 8: 5 ting du ønsker deg
♥  day 9:
 Favorittproduktet ditt akkurat nå?
♥  day 10:
 Parfymen du bruker?
♥  day 11:
 5 steder du vil reise til?
♥  day 12: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 13: En ting du hater?
♥  day 14: 
3 ting du liker best med personligheten din?
♥  day 15:
 Din største inspirasjon?
♥  day 16: Din favoritt film?
♥  day 17: Ditt favoritt sitat?
♥  day 18: Et bilde av dagens outfit
♥  day 19:
 Mobilen din?
♥  day 20: Et bilde av håndskriften din

Fant en challenge jeg tenkte jeg skulle fullføre. Wish me luck 

WHAT A LOVELY DAY

Kreativ overskrift, jeg vet.... 


Nå sitter jeg hos Camilla. Har proppet i oss en deilig biffmiddag med godt tilbehør. Vel, en middag hos en utdannet kokk kan vel ikkebli annet enn nydelig? Det var hvertfall helt fantastisk godt. Følte nesten at jeg var på big horn og spiste middag. Dessert fikk jeg også, ikke hjemmelaget vel og merke, haha men godt var det allikevel. 

Ser det ikke fantastisk godt ut? Det skal jeg love dere at det var. Satser på å bli bedt på middag igjen asap. 

Nå blir det vel film og kanskje popcorn her i huset. Om vi orker, haha. 

HATT EN FIN DAG? 

 

 

RISE AND SHINE, GOOD MORNING

God morgen! 

Nå skal jeg straks komme meg avgårde til jobb. Etter jobb i dag går turen videre til bestevenninnen min, Camilla. Alltid koselig å tilbringe tid med venninner, er så sjeldent man får tid sammen. Camilla er kokk, så alltid så deilig å komme på middag hos henne, hihi. Hun er veldig flink til å lage mat, og i dag blir det biff. Ikke feil på en torsdag med andre ord. 

Håper dere får en super dag!   

INSPIRATION: HOME

Sitter og drømmer meg bort i vakre bilder av hjem og interiør på weheartit. Det er nesten litt farlig å leve seg inn i en sånn drømmeverden. Men absolutt gøy!! Det finnes så mye fine hus og rom at man skulle ikke tro at det var mulig å bo så fint. Både vakkert og idyllisk. Pent og rent. 


Og selvfølgelig må jeg titte på litt rosa interiør også, det er vel en selvfølge? Hvertfall for meg som er så glad i fargen. Se så pent da.  

SYNS? 

BARE EN LITEN UPDATE

 Hei, og god lørdag! 

Ville bare titte innom med en bitteliten update. Det skjer så mye for tiden, og jeg klarer ikke helt å få tid til alt mulig. Mine siste skritt som ansatte hos lindex er tatt, og det føles utrolig rart. Samtidig har brikkene bare falt på plass for meg den siste tiden, og gleden av at jeg har fått meg ny jobb kan ikke engang beskrives. Selvom jeg kommer til å savne jentene mine på lindex, vet jeg at en ny jobb med nye utfordringer osv er akkurat det jeg trengte nå. Var innom lindex i dag og fikk avskjedsgave, en kjempefin lykt og en duk. Akkurat hva jeg trenger nå som jeg antakeligvis snart skal flytte. 


2014 kunne ikke startet bedre.  

HAR DERE HATT EN FIN START PÅ ÅRET? 

HAPPY NEW YEAR

 Tenk at nå er vi inne i ett helt nytt år! Nytt år og nye muligheter. For min del blir nok dette året veldig innholdsrikt. I morgen skal jeg på opplæring i min nye jobb, og det blir veldig spennende. Jeg er kjempe klar for å gå inn i ett nytt år, og jeg har tro på at dette blir et supert år for min del. Ny jobb, flytting, jason derulo, backstreet boys og miley cyrus konsert. Mye å se frem til med andre ord.  


Nyttårsfeiringen tilbringte jeg i oslo sammen med disse flotte jentene, og noen fler. Hadde en superfin feiring og jeg koste meg veldig med en herlig gjeng. Med så mange flotte mennesker samlet på ett sted er det ikke vanskelig å kose seg. Da klokken slo 00.00, var vi selvfølgeig ute og så på fireworks. Selv er jeg livredd fyrverkeri, men må allikevel ut å titte. Hvertfall en liten stund. Var så mye fint, og myyyye bråk. Smellene er det verste jeg vet. Og alltid redd for å få noe i hodet, haha. Alt i alt var det en vellykket kveld med god mat, drikke, jellyshots og litt lek. 


Håper dere overlever med iPhonebilder. Kamera blir så fort glemt, men bilder får dere jo allikevel. 

ØNSKER DERE ALLE ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR  

HADDE DERE EN FIN FEIRING?